maanantai 14. joulukuuta 2009

Vois olla huonompikin maanantai..


Mun viikonloppu kulu aika pitkälti kotona rentoillen. Jotenkin tällä hetkellä elämässä tuntuu olevan niin paljon juttuja ja muutoksia, että on välillä pakko vaan puhaltaa pilliin ja lösähtää sohvalle makaamaan kuunnellen jotain lempparilevyjä ja katellen leffoja.



Peilistä on viimeaikoina katellut takasin tämmönen kummitus ja mulla onkin kytenyt mielessä, että pitäisköhän sitä mennä vaikka johonki ihanaan hemmotteluhoitoon tms.


En oo koskaan käynyt esim. kasvohoidossa, koska oon aina ajatellut ettei ne nyt voi niin siistejä olla ja jotenkin aina skipannut, vaikka mieli onkin tehnyt. Joku aika sitten Mimmi kävi koulussa kaikenmaailman hoidoissa ja sit mulle tuli se, että hei kyllä mäkin nyt jo vihdoin haluan.


Olinkin sitten varannut ajan Aleksin Pointista tälle päivälle, koska vakuutuin täysin Pointtilaisten ihanuudesta siellä glögihetkessä jossa oltiin pari viikkoa sit.. Koko henkilökunta oli niin tajuttoman ystävällistä ja kyselinkin jo sillon, että minkäköhänlainen hoito vois sopia tämmöselle stressaantuneelle ja pimeyden väsyttämälle möykylle.


Tänään mennessäni Pointiin, en tarkalleen tiennyt mitä haluan, vaan sanoin Cindylle, että se saa tehdä "mitä vaan" minkä se luulee tekevän mulle hyvää. Ehtoina on se, että sen pitää olla rentouttava ja mielellään tehdä jotain mun rutikuivalle iholle.


Cindy jätti mut riisuutumaan, oltiin nimittäin sovittu että hoidetaan koko vartalo kuntoon. Mulla on aina ollut vähän semmonen ajatus etten muka vois mennä kokovartalohoitoon, koska oon läski ja mitä se ammattilainenkin siinä sit oikeen ajattelee, kun Ursula makaa alasti valtoimenaan pöydällä, mutta tavatessani Cindyn rentouduin kyllä ihan täysin. Mua odottikin tollaset supersiistit kertakäyttöstringit ja ihanat lämmitetyt pyyhkeet. En nyt viitti laittaa itestäni kuvia noi stringit jalassa (älkää huoliko, en ottanut) mutta makoillessani siinä lämpimän pyyhkeen alla musta tuntui että oli aivan yhdentekevää miltä näytin. Hoito oli todella ihana, se kesti kaks tuntia ja höpöteltiin Cindyn kanssa kaikkea maan ja taivaan väliltä. Mulle on aina ihan hirveen tärkeetä, että mulla synkkaa hyvin esim. kampaajankin kanssa, niin sama oli tässä. Jos Cindy olis ollut joku ihan jäätävä pönttö, niin olisin varmaan juossut stringeineni äkkiä pois. :D Juu miettikää mikä näky olis olis ollu, ku lihava säntää kertakäyttöstringeissään (joita ei tyyliin edes huomaa, kun on piiloutunut sen verran hyvin makkaroiden alle) ulos huoneesta ja lukittautuu vessaan :D Sattupa sopivasti, Cindy nimittäin on ihan täydellinen, ihastuin siihen jo sillon siellä tapahtumassa kun se meikkaili Auroraa ja oli niin aurinkoinen.


Kyselin jälkeenpäin mitä mulle tehtiin, että voin sitten brassailla Mimmille ja tais vakuuttaa myös Mimmelin, koska sekin aikoo mennä Cindyn käsittelyyn. :D Mulle tehtiin siis One care-paketti johon kuulu kasvot ja vartalo ja siihen sisälty ensin koko vartalon suolakuorinta, sitten öljyhieronta ja sit kasvoille tehtiin riisinjyväkuorinta, tasapainottava seerumi, silmänympärysseerumi ja kamferinaamio, joka oli sellanen ihanan virkistävä. En uskaltanu ottaa ihonpuhdistusta etten rupee kukkimaan siellä Maria!ssa, mutta sovittiin että meen heti vuodenvaihteen jälkeen sitten siihenkin. Nyt kun mä oon keksinyt tän itteni hemmottelun ja hoitamisen myös kotihoidon lisäks, ni ravaan varmaan Pointissa jatkuvasti. :D Mä oon aina ollu sellanen, että oon ennemmin tuhlannu rahani kaikkiin purnukoihin ja itteni hemmottelemiseen (myös ruoka sisältyy tähän :D) kun esim. baariin tai muuhun. Plussaa tähän kaikkeen on myös se, että Cindy laittaa sut nätiksi aina ennenku lähet tuolta. Saat aina tilanteeseen sopivan meikin kaupan päälle ettei tarvii hiippailla kaupungilla ihan kauheen näkösenä. Mun mielestä se on ihan mielettömän hyvää palvelua ja tuli itellekki kiva olo, kun ei tarvinnut hillua kaupungilla ihan petolinnun näkösenä. :)


Tuolla on myös tämmöset täydelliset hieromatuolit ja voitte varmaan tästä lähtien arvata missä me ruvetaan "vahingossa" Mimmin kanssa hengailemaan? Täytyy nyt käydä hoidoissa ahkerasti ja tutustua henkilökuntaan, niin sit voi mennä aina "moikkailemaan" ja pitämään vaikka niitä meidän kokouksia noihin tuoleihin aina vahingossa. :D Toimittaiskohan joku ravintola tonne ruokaa?

Nooh siinä sitten lähtiessäni kattelin vähän mitä kaikkea siellä on ja JOO-O sitten silmiini osui tämä....


GHD:n joulupakkaus, joka nyt on anteeks vaan ihan täydellinen ja sopis niin hyvin meikäläiselle.


Niin ihana. Mulla on kyllä tommonen samanlainen paitsi violetti, mutta tää sais kaiken mun rakkauden myöskin.. Hopee ja musta kun on mun heikkoja kohtia.. Niin ja sit viel tollaset glitteriset pussukat..

Oon kokoajan sanonut etten toivo mitään joululahjaks kun tuntuu etten tartte mitään, mutta tän kyllä suostuisin ottaa. Niin ja kun nyt tässä on musiikkia viime aikoina hehkuteltu, niin löysin tossa eräs ilta Katy Perryn MTV Unplugged-levyn biisejä täältä. No sitten sain tietty pakko saada-fiiliksen päälle, koska a) Oon yks Suomen suurimmista Katy Perry-faneista (muutenkin siis kun kokoni puolesta) b) rakastan akustista musaa c) nää kaks yhdessä = täydellisyys. No nyt se on tulossa mulle pukinkonttiin ja enää sen lisäks toivon vaikka jotain kivoja villasukkia ja kaikkia ihania lämpimiä vaatteita. Niin ja loman johonki ihanaan paikkaan ja paljon syleilyä kaikilta tärkeiltä.

Oon niin tyytyväinen, että suostuin vihdoin menemään hemmoteltavaksi ja odotan jo seuraavaa kertaa! Mä taidan ottaa tästä ihan tavan itelleni ja luulen, et Mimmi on myös messissä. :)

35 kommenttia:

  1. Mulle tulee tost Cindyst mieleen se Salkkari Cindy, ku se meni sinne "Sallan Jardin Spahan" töihi ja oli just semmonen tosi pirtee ja ihana :D

    ja ei hitto ku mä rakastan näit heittoja : "Oon yks Suomen suurimmista Katy Perry-faneista (muutenkin siis kun kokoni puolesta)" "mitä se ammattilainenkin siinä sit oikeen ajattelee, kun Ursula makaa alasti valtoimenaan pöydällä"

    haha :D oisitte oikeesti varmaan hyvii stand up koomikkoi, nehän heittää paljon läppää omasta itestää

    VastaaPoista
  2. Oh, tahtoo Turkuun jonkun samanlaisen ihanan paikan. Jotenkin täällä tuntuu olevan suurin osa paikoista just noita "jäätäviä pönttöjä". Tekeeks tää turkulaisuus meistä turkulaisista tommosia, hope not :/
    Mä olen ottanut vähän saman linjan, baareilu alkaa olemaan ihan "gone". Mielummin varaan jonkun ihanan hoidon ja kampaajan samalle viikolle kun stressi painaa ja tarvis vuorokauteen noin 24h lisää tunteja.
    Mikään ei oikeasti ole parempaa kuin satsata itseensä henkisesti ja hemmotella välillä

    Syleilyjä,
    Jenni

    VastaaPoista
  3. Cindy on aivan ihana!Hänellä on myös pieni chihuvauva, joka on aina välillä mukana töissä :)

    VastaaPoista
  4. i-h-a-n-a tuo ghd... Pakko kyllä kohta hankkia kun joka paikassa hehkutetaan. Osaatteko sanoo mistä mie saisin sen nyt helposti ja halvalla?

    VastaaPoista
  5. Ollaan Mimmin kanssa mietitty, että alettais Sit Down-koomikoiks, koska ei jakseta seistä niin pitkään. :D

    Oi voi, haluan nähdä Cindyn chihun <3

    VastaaPoista
  6. paljon tuo hoitopaketti makso? vai löytyykö niiden sivuilta hinnasto:)

    VastaaPoista
  7. hei! Teillä on aivan superhöpermegamahtavaihqdaa blogi!

    Mietin tässä lueskellessani että miksi Mimmi kirjoittaa niin harvoin? Vai onko Peppi blogin kynäsankari ja Mimmi komppailee kaikkea mitä Peppi kirjoittaa? :) Olisi kiva lukea postauksia välillä Mimmiltäkin vaikka Peppikin kirjoittaa täyttä asiaa :)

    -Naanaa

    VastaaPoista
  8. Teistä on tullut tosi kovia mainostamaan nyt suosion kasvun myötä. Olette kyllä ihanan pirteitä, mutta taitaa ilmaiset lahjat houkuttaa, kun koko ajan mainostetaan jotain. Tämä nyt ei varsinaisesti liity juuri tähän kirjoitukseen, on nyt vain pikkuisen alkanut pännimään. Anteeksi!

    VastaaPoista
  9. annuy, tollanen hoitopaketti maksaa 105e, kesti pari tuntia! :) mun mielestä hyvä hinta ottaen huomioon, että olo on ku uudestisyntyneellä ja toi sijainti on bueno, ku ihan keskellä kaupunkia. ihan täydellinen fiilis ja niin rentoutunut :)

    Anonyymi: Mimmillä on nyt ihan tosi paljon kiireitä, joten se ei kerkee ihan niin paljoa kirjottelemaan. Kyllä se on myös ihan yhtälailla kynäsankari :)

    VastaaPoista
  10. Anonyymi: Älä pyydä anteeksi, palautetta pitää aina antaa.

    Me nimenomaan ollaan aika nirsoja mitä noihin ilmaislahjoihin tulee, sanotaan usein ei ja jätetään myös kirjoittamatta sellasista asioista joiden takana ei voida seistä. Mua itseäni nimittäin usein on ärsyttänyt joissain blogeissa se, että kirjotetaan ihan kaikesta mitä ilmaiseksi saadaan. :)

    Sitten taas jos jonkun asian koen hyväksi oli sitten ilmainen tai ei, niin kirjoitan siitä ilman muuta mielelläni. :) Kyllä mä aina mainostan kavereillekkin kaikkea minkä oon hyväksi kokenut!

    Paljon syleilyä sinne :)

    VastaaPoista
  11. "--ja mitä se ammattilainenkin siinä sit oikeen ajattelee, kun Ursula makaa alasti valtoimenaan pöydällä--"

    ahhahahaha, kiitos illan parhaista nauruista! :D

    VastaaPoista
  12. aww no siinä tapauksessa ei ollut kyllä kallis! haluun vielä sanoa että ootte mun lemppareita ja joskus vielä tungen itteni teän syleilyyn! ;) huippuhyvää joulua teille molemmille! :PP

    VastaaPoista
  13. "--ja mitä se ammattilainenkin siinä sit oikeen ajattelee, kun Ursula makaa alasti valtoimenaan pöydällä--"

    ahhahahaha, kiitos illan parhaista nauruista! :D

    VastaaPoista
  14. Mua ahdistaa hierojalla jo se, että ottaa paidan pois! En varmaan ikinä uskaltais mennä tollaseen, vaikka kuulostaakin houkuttelevalta. :) Tekis hyvää kyllä!

    VastaaPoista
  15. Kuulostaa ihanalta! Tekis varmaan hyvää minunkin harmaaseen arkeeni, paitsi että nyt on valkoista. hih.
    Mitä sun One care-paketti maksoi?

    VastaaPoista
  16. OIh, kun kuulosti ihanalta sun hemmottelut!

    http://maijus.blogspot.com/

    VastaaPoista
  17. Törmäsin blogiinne tuossa pari päivää sitten ja olen sen jälkeen kuluttanut aikaa lukien vanhoja postauksia :) Tykkään tosi paljon, ootte ihanan pirteitä tyttöjä molemmat! Ainoa, mikä häiritsee on tuo läskiläppä - juu, onhan se hauskaa, mutta sen yhden kerran, kun sen kuulee. Tuntuu jotenkin tietoisesti itseään alentavalta, kun lähes joka merkinnässä vilisee useamman kerran ironinen painovitsailu.

    Mutta silti, keep going, ootte ihania (:

    VastaaPoista
  18. Anni: Läskiläppä ei ole kyllä millään tavalla itseään alentavaa, päin vastoin. Me haluttais että ihmisille läski muodostuis sanaksi muiden joukossa, eikä sitä aina nähtäis kirosanana. :)

    VastaaPoista
  19. Ei mulla muuta kuin piristit mun raportin kirjoitus -iltaa ihan kamalasti :) Olet ihana Peppi! <3

    T.Sanski

    VastaaPoista
  20. Peppi, mahdoitkohan sattumoisin olla Turussa sunnuntaina? Mikäli et ollu, niin sulla on täällä kaksoisolento - joka olisi kyllä ollu ison halauksen tarpeessa koska oli sen verran onnettoman näköinen kököttäessään keskellä kävelykatua. Olin jo aikeissa tulla kysymään että oletkohan se sinä, mutta ei ollu sitten kuitenkaan kanttia (nössö minä). Koetin kuitenkin järkeillä, että et sä voi millään olla niin pahantuulisen näköinen kun täällä blogissakin oot aina niin aurinkoinen :)

    VastaaPoista
  21. Taru, en kyllä oo ollut :o (onneksi vissiin tässä kohtaa jos on ollu joku murjottaja :D) mutta siis tietääkseni en ainakaan oo ollut siellä suunnalla.. ;) halin olisit silti varmasti voinut mennä antaa jos oli sen tarpeessa olevan näköinen :))

    VastaaPoista
  22. hellurei ja hellät halit!
    et sattumoisin tsekannu GHD:n hintaa..?
    _L

    VastaaPoista
  23. Moikka,

    En tsekannut, mutta voin huomenna kattoa hinnan kun käväsen tuolla :) Olisko jotain 200e pintaan? EIKÖ OLE IHANA?!?!??!

    VastaaPoista
  24. Oi voiko suoristusrautaan olla rakastunut?? Jos voi niin nyt kyl oon tohon ihanaan ghd:n rakastunut! :)

    VastaaPoista
  25. Kaunis Peppi! :) Miten häävalmistelut sujuvat? Itse olen menossa naimisiin keväästä ja alkaa jo jännittää!! =) Olisi hauska seurailla täällä haajuttja jos niistä siis on mahdollisuus lukea.. Nytkin valvon vielä ja selaan hääkakkuja =D

    VastaaPoista
  26. Moi Mimmi ja Peppi!

    Haluan kiittää teitä kun ootte niin ihania. Mä oon viimeisen vuoden aikana lihonut melkoisesti, ja sisareni muistaa siitä aina hieman piikitellä (ei se varmastikaan sitä oikeesti pahalla tarkoita, on vain kovin hauska omasta mielestään).

    Aiemmin ne kommentit sai mut aina melko surulliseksi, mutta kiitos teidän, viime lauantaina kun viimeksi siskoani näin ja se heitti jonkun pullukka-kommentin koskien minua, aattelin vain ylpeenä että no, ainakin mua on nyt more to love!

    :D

    Ja ehkä mäkin nyt uskaltaudun harkitsemaan vartalohoitoa, jos ursuloita ei niissä sittenkään nöyryytetä.

    VastaaPoista
  27. Hei! Oon jonkin aikaa seurannut blogianne (pikkusisko suositteli:) ja täytyy sanoa, että vaikuttaa tosi elämänmyönteiseltä ja pirtsakalta blogilta. Ja ajoittain hyvin hauskaa tekstiä!:)

    Ja niin..voi vitsi tekis mieli itsekin mennä johonkin tuollaiseen kokovartalohoitoon! Hierojalla käyn kyllä suht useinkin mutta että tuollaisessa "kokonaishoidossa"..

    VastaaPoista
  28. Nyt oli pakko tulla kommentoimaan, vaikka oon jo pitkään lukenu teijän blogia niin tää on vasta eka kerta! Toi hoito kuulostaa nimittäin täydelliseltä! :) Ite olin pari vuotta sitten Virossa kokovartalohieronnassa ja VOI HEMMETTI. Toisena läskinä oli aika nöyryyttävää, että vain viroa puhuva hoitsu odotti siinä vieressä ku vaihoin noihin paperistringeihin, ei sanonu sanaakaan koko hoidon aikana tietty kun ei suomea puhunut saati englantia, hiero mun takalistonki aika perusteellisesti (tissejä unohtamatta). Kyllä mä kuitenki maksoin, tai ku lahjakortti oli... Että oon sulle kyllä aika kateellinen ku tommonen sulla oli! :) Jatkakaa tytöt samaan malliin, ootte mahteja!

    VastaaPoista
  29. Voi ihanaa kun kävit Cindyllä!! Se on ihan mielettömän ihana ihminen ja sen kanssa tulee aina sellanen puheripuli :) huomasit varmaan!! :)

    VastaaPoista
  30. mihinkäs aikaa maria tulee huomenna telkkarista (: ? ja lähettäkääs terveisiä mulle - a :=)

    VastaaPoista
  31. Voi että olet kaunis! Toi kasvokuva on tosi ihana! (:

    VastaaPoista
  32. HiHI, tää oli niin ihana kirjoitus, että tuli mun uneen :D Menin nimittäin johonkin valkoiseen hoitolaan (miksi mulle tuli mieleen heti joku kammotussairaala) ja mulle puettiin päälle semmoiset jättisuuret vaipat niinkuin vauvoille tai vanhoille mummuille, ei siis tietoakaan mistään pikkupikkustringeistä. Oli tosi nöyryytetty olo.. Hoito oli kyllä tosi rentouttava, mutta yhtäkkiä kesken kaiken mut herätettiin ja käskettiin nousta ylös. Mut laitettiin kävelemään huoneessa, jossa kaikki seinät oli lasia ja ihmiset tuijotti mua sieltä toiselta puolelta naureskellen. Seuraavaksi mun eteen tuotiin lihasoppaa ja sitä mä siinä sitten söin tissit paljaana muiden pilkatessa, vähän ujosti koitin laittaa toista kättä eteen.

    Ehkä tää kaikki johtuu siitä, että vaikka olenkin hoikka, mua kammottaa mennä tuommoisiin paikkoihin, vaikka toisaalta mennäänhän me kaikki saunaankin alasti uimahallissa jne..?

    Joka tapauksessa oli mukava lukea onnistuneesta reissusta Pointiin ja rohkaistuin itsekin paremmin, joten ehkä tarjoan itselleni joku päivä kunnon rentoiluhetken vaikkapa ensialuksi johonkin kasvohoitoon ;)

    VastaaPoista
  33. Moi, näin teidät maria ohjelmassa. Olette upeita ja itsevarmoja ihania naisia! Teistä saa moni nuori-ihminen hyvän roolimallin. Olette oikeita ihmisiä, ette mitään kiiltokuvia ja pelkkää pintakiiltoa. Hyvää joulunodotusta ja hyvää jatkoa
    T, Ansku83

    VastaaPoista
  34. Hei mistähän tollasia kertakäyttöstringejä saa? Kuulostaa nimittäin niin karmeilta että löytäisin ihan varmana ne jalassa elämäni miehen! Eikös se niin mee että just sillon kun on rumat alusvaatteet ja kun jättää sheivaamatta niin sillon irtois...:D

    Ootte kyl ihania Mimmi ja Peppi, haluun kanssa teidän syleilyyn!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.