tiistai 22. joulukuuta 2009

Cupcakeja ja Unplugged-musiikkia!


Arvatkaas mitä me tehtiin eilen? No leivottiin cupcakeja!! Me ollaan nimittäin jo pitkään puhuttu, että pitäis leipoa ja eilen sitten töiden jälkeen Mimmi tuli meille ja ruvettiin tositoimiin. Ideana meillä ei kuitenkaan tällä kertaa ollut herkutella itse, vaan me tehtiin näitä ihan siksi, että haluttiin viedä niitä kivoille tyypeille jotka on ollut meidän mukana tässä viimeisen puolen vuoden aikana.



Minä leivoin ensin suklaa-peanutbutterchipmuffinsseja ja sitten Mimmi intoutui vähän koristelemaan niitä..


Olin silleen, että mä en ainakaan koristele mitään, koska en osaa mut lopuks ladottiin yhdessä ihan innoissamme näitä karkkeja näihin. Tässä esim. Jelly Belly-yksilö! :)


Valkoinen kuorrutus tehtiin ite, mutta koristelut oli muuten Behnford'silta. Kappas sinänsä, että ollaan taas norkoiltu siellä? Pitihän meidän käydä sitten sinnekkin viemässä muutama pallero!

Sitten cupcake-kierroksen jälkeen piti käydä hankkimassa vielä vähän joululahjoja ja muita juttuja ja nyt vihdoin olen kotona. Meillä muuten pakataan tänään ahkerasti (..) ja yritän myös saada vähän siivottua.


Eräs todella ahkera pakkaaja ottaa kyllä mielummin vähän lepoa äidin saappaan päällä ja lataa akkuja. Se ei tiedäkkään, että joutuu seuraavaksi mun käsittelyyn. Täytyyhän Uno pestä ja laittaa muutenkin kuntoon joulua varten. :)


Mä en toivonut tänä vuonna mitään ihmeellistä, mutta sain muutaman todella ihanan lahjan jo etukäteen. Tota Katy Perryn levyä toivoin tosi paljon ja pojat (Uno varmaan etenkin tosi paljon näpytteli) oli tilannu sen mulle, jeeee! Uus pipo on aina ihana juttu ja varmaan parhaimmat hanskat mitä oon koskaan nähnyt tai ainakaan pitänyt kädessäni, ahh. Oon kulkenut kokoajan ilman hanskoja, joten tulee todella tarpeeseen. Just tällaset lahjat on kivoimpia, mä kun en kauheesti lämpee nimittäin sellasesta, että kulutetaan Jouluun miljoona euroa. Itse odotan jo kovasti alennusmyyntejä! ;)

Nyt Unon kimppuun (silleen hyvässä mielessä :D) ja sitten lisää pakkailua. Niin ja Katy Perry on nyt sitten tehokuuntelussa, Alician levy on kuunneltu tänään vasta kerran. ;)

Ai haluutte tietää voittajia? Lupaan, että arvotaan pian kaikki!

PUS!

29 kommenttia:

  1. Oo, ihana koira ja IHANIA HERKULLISIA MUFFINSEJA ;P Kelpais mullekkin.
    Ja voi! Katy Perry on ihana! ;(
    *kade*

    VastaaPoista
  2. Oi miten suloisen näköisiä muffinseja!<3

    VastaaPoista
  3. AAAA. Tää on kyllä nyt ihan epäreilua :< Nuo on niiiiin hyvännäköisiä ja mulla ei ole kotona yhtään mitään ruokaa. Paitsi näkkäriä. Jos pistän silmät kiinni ja toivon kovasti niin muuttuiskohan se muffinsiksi?

    VastaaPoista
  4. harrastattekste mitään liikuntaa ?

    maailman siisteimmän näkösiä muffinsseja pakko myöntää :O

    VastaaPoista
  5. Älkää nyt saatana syökö kokoajan. Kyllä jo tossa teiän painoluokassa alkas ittellä kellot tikittää ja aika nopeasti. Yritätte selvästi olla viehättäviä (vaatetus, meikit and all that stuff) mut ette vaan oo jos jatkatte tota ruoan mättämistä sen sijaan että alottaisitte terveen elämään... Te ette oo mitään roolimalleja, vaan läskejä possuja. Mitä te edes tiedätte itsensä rakastamisesta? Maria!ssakin tunnuitte sanovan vain ne kliseiset asiat, minkä oletatte ihmisten haluavan kuulla. Te ette voi olla nuorten elämänohjastajia, ihan niinkuin kouluterveydenhoitajakaan ei voi olla liikalihava, siinä vaan ei ole järkeä.

    VastaaPoista
  6. mistä toi kuorrute on tehty? :O
    mä haluisin niin kovasti osata tehä sellasta arnoldsin tuplasuklaamuffinikuorrutetta! :<

    VastaaPoista
  7. Harrastetaan myös liikuntaa, käyn päivittäin lenkillä koiran kanssa ja se onkin parasta hyötyliikuntaa. :)

    Sori nyt vaan, mutta tuossa lukee ihan selvästi, että nää ei ollut meille itsellemme, vaan kivoille ihmisille lahjoja.

    Mitä tähän painoluokkaan tulee, niin me ollaan tyytyväisiä nyt ja jos ei olla, niin sitten laihdutetaan. Mä olen juuri tiputtanut painoa melkosen paljon juurikin sen takia etten sillon ollut tyytyväinen omaan olooni.

    Mitä tiedetään itsemme rakastamisesta? Ainakin sen, että me rakastetaan itseämme? Tarviiko meidän sen enempää tietää? Yritetään selvästi olla viehättäviä? No TODELLAKIN. Onko siinä jotain pahaa, että yrittää olla viehättävä. Mun mielestä on ainakin kiva huolehtia itsestäni.

    Nämä läskit possut kiittää sun kommentistasi oikein paljon, tule ihmeessä syleilyyn jos törmätään jossain. Voidaan antaa sulle muutama muffinssi, saattais nimittäin tosta tekstistäs päätellen tehdä ihan hyvää rentoutua muffinssin ääressä! :)

    Voidaan laittaa kuorrutteen ohje joskus!

    VastaaPoista
  8. niin sitä pitää! :D ihmiset luulee et ne hakkaa teiät kommenteillaan, vaan toisinpa käy :DDD okei joo olen lapsellinen *<:)
    Minne ootte menossa? taisiis kun pakkaatte :0
    ja IHANA hattu! niin syötävän värinen♥

    VastaaPoista
  9. Mun käy nii sääliks noita anoja jotka nii kovasti yrittää olla vakuuttavia ja loukata vaikka niillä on oma identiteetti viel ihan hukassa.. Voi raukkoja :D

    IHANAN näkösiä muffinsseja! (ja ootte tekin aika herkkuja ;) )

    VastaaPoista
  10. oo, nam mitä muffinseja! :) onko resepti salainen vai voisitteko laittaa tänne?

    VastaaPoista
  11. Uuuu nami, noi näyttää niin sairaan hyviltä ! Nyt mun alko tekee mieli noita ihan sikana.. et kiitti vaan :( haha

    VastaaPoista
  12. Vähän hauskan näköisiä ja varmasti vielä paremman makuuisia. :)

    VastaaPoista
  13. cupcakes! reseptiä kehiin! sääli että noihin tarvitsee uunin, kun mulla ei sellaista tässä kämäyksiössä ole.. mutta onneksi on juustokakut.

    ja terve elämä on cupcakeseja ja kuorrutetta!

    nim. kohta valmis sairaanhoitaja

    VastaaPoista
  14. Haha, mua oikeasti nykyään pelottaa tulla käymään tässä blogissa ku laihutan XD

    Mut ei se mitään, omapa on ongelmani ja tootta kuitenki niin hassun hauskoja et pakko seurata mitä touhuatte :)

    VastaaPoista
  15. Herkullisen näkösiä syöpöttelyjuttuja!

    Luen muuten joka kerta vahingossa tuolta teidän osoiteriviltä että siellä lukisi "molotov" eikä mor3tolov3.

    VastaaPoista
  16. voi nams mitä herkkuja ootte siellä tehny! Slurps!

    VastaaPoista
  17. IHANIA KUPPIKAKKUJA! <3 Ohjetta kehiin tytöt, mäkin haluan osata tehdä tollasia!

    VastaaPoista
  18. Sinulle joka mietiskelit Arnoldsin tuplasuklaamuffinsin kuorrutteen sisältöä niin se ei rehellisesti sanoen ole muuta kuin sulatettua valkosuklaata, ja päällä maidottomasta tummasta suklaasta tehdyt raidat. Suklaapalapussien kylkeä en ole sen koommin tarkastellut että onko kyseessä esim. belgialainen suklaa mutta uskoisin että ihan markettikama kelpaa :) (Olen töissä kyseisessä firmassa joten asia on fakta :D)

    VastaaPoista
  19. Nam nam nam!!!

    Mullekki tollasia rakkaudella tehtyjä herkkuja :D

    Lahjojen saajat on varmasti olleet iloisia :)

    HYVÄÄ JOULUA!

    VastaaPoista
  20. Joskus kuukausia sitte, mä törmäsin More to love!en ihan sattumalta. Ette uskokaa, kuinka ihmeissäni ja onnellinen oli, kun löysin blogin, jossa kaks ylipainosta, mutta niin upeaa naista kirjottaa lihavuudestaan asenteella, joka ei jätä kylmäks.

    En oo itse ylipainonen, mutta mulla on silti ollut pahoja ongelmia itsetunnon kans. More to love! autto mua enemmän ku paljon parin kuukauden ajan. Mulla ei oo kykyjä sanoin kuvata sitä, kuinka te Mimmi ja Peppi kohotitte mun itsetuntoa ja -luottamusta. Sydämelliset kiitokset siis siitä. <3

    Edelleen mä luen teidän blogia, mut koko ajan harvemmin. Se ei johdu siitä, etten enää "tartte teitä", ei todellakaan. Nykyään vaan tuntuu, että teidän postaustyyli on NIIN muuttunu. Ennen mä koin, että teidän _juttuna_ toimi sisäinen kauneus, mutta ny se on tainnu muuttua "läski"-sanan hokemiseks.

    Ne karkki- ja herkkumäärät, joita te postauksienne perusteella syötte on ihan järkyttäviä. Tuntuu myös hirveelle, miten te heitätte läppää teidän huonosta kunnosta, vaikka Suomessa on paljon sydän- ja verisuonitauteja. Ne taudit on just yks syy, miks mun mielestä ei oo hyvä antaa nuorisolle kuvaa, että on OK olla ylipainoinen, syödä miten tykkää ja jättää urheilut pois. En tarkota todellakaan, että teillä olis joku kiero ajatus lihottaa tai laiskistuttaa lukijoitanne, mut niin se vaan on, että me nuoret otetaan esimerkkiä vanhemmista - myönnettii sitä tai ei! :D

    Totta kai on okei, että välillä antaa itellensä luvan relata ja vähän syöpötelläkin, jos sille tuntuu, mutta liika on liikaa ja ihan uskomattoman epäterveellistä.

    Oon äärimmäisen herkkä tän asian suhteen, koska ylipainosta johtuvat jo yllämainitut sydän- ja verisuonitaudit on aiheuttanu mun liian monen sukulaisen kuoleman, enkä haluais että ne leviää enää yhtään! Ajatelkaa tää kommentti siis täysin hyvällä ja sillä, et oon vaan huolestunu teistä ja Suomen kansasta, vaikka kornilta kuulostaaki. :D

    Hyvää joulua nyt kuitenkin! :)

    (Jos koette tän kommentin törkeeks tai asiattomaks, niin älkää julkasko. Toivottavasti silti itte luette tän ajatuksella, että tajuatte mitä tarkotan!)

    VastaaPoista
  21. Anonyymi: Hienoa, että oot saanut meistä jotain, kiitos itsellesi siitä.

    Mä tossa ihan mielenkiinnosta rupesin selailemaan meidän postauksia taaksepäin ja ihmettelen ehkä jopa jonkinverran tuota, että aina joka kerta kun me kirjotetaan esim. herkuista, niin joku tulee sanomaan kuinka ahmitaan herkkuja ja sen sellaista. Mun oma ruokavalio koostuu edelleen hyvin pitkälti esim. hyvinkin hiilarittomasta sellaisesta, mutta en mä tänne kuvaile hetkiä kun avaan rahkapurkin ja nautiskelen sitä. Mä kuvaan yleisesti hetkiä kun nautiskelen elämästä.

    Se, että tehtiin eilen 17 muffinssia ei tarkota, että me syötiin ne kaikki. Me itseasiassa syötiin niistä kaikista 1(!!!) ja sekin vielä kaikenlisäks puoliksi.

    Me nimenomaan halutaan kehottaa ihmisiä nauttimaan itsestään, ammentaa sitä sisäistä kauneutta myöa ulkopuolelle. Me ei missään tapauksessa haluta kehottaa ketään lihottamaan tai sairastumaan. Läski-sanan viljely on nyt vaan niin, että me käytetään sitä myöskin omassa puheessamme varmaan joka tunti ja toivotaankin ettei se aina särähtäis ihmisten korvaan. Se on kuitenkin adjektiivi siinä missä muutkin ja me toivottais ettei sitä yhdistettäis aina jotenki negatiivisesti.

    Meistä sun ei tarvitse olla huolissaan, siinä missä huolehditaan kauneudestamme, niin me halutaan huolehtia myös kuitenkin terveydestämme. Se on nimittäin osa sitä kauneutta.

    Ja ei, meidän tapoihin ei kuulu jättää julkaisematta kommentteja ellei ne sisällä jotain asioita meistä mitä ei välttämättä haluta kuuluttaa koko maailmalle. Kuten esim. osotteitamme joita aina välillä yritetään puskea läpi.

    Hyvää jatkoa sulle ja toivottavasti ymmärrät myös meidän pointin. Kuten ollaan alusta lähtien sanottu, meidän blogi on lyöty läskiksi ja ihan tarkoituksella. Meitä ei kannata ottaa ihan hirveen vakavasti aina.

    Pus :)

    VastaaPoista
  22. NAM!
    Ihanan näköisiä muffinsseja! Ja hei oikein superhyvää joulua teille. <3
    Nauttikaa (myös herkuista;)

    VastaaPoista
  23. Heippa Peppi ja Mimmi, halusin tulla oikein toivottamaan teille mukavaa ja rauhaisaa joulua. Rentoutukaa ja nauttikaa joulunpyhistä :)

    VastaaPoista
  24. Hyvää joulua teille ihanille! Ja terkkuja Unolle :)

    VastaaPoista
  25. Pelailin tässä tällasta tosi söpöä peliä ja jotenkin te pomppasitte mun mieleen ! ehkä ootte yhtä söpöjä kuin nuo pigviinit.. :D kokeilkaa, tää on tosi kiva! :D

    http://www.penguingames.info/penguin-diner.php

    VastaaPoista
  26. millon siitä mimmin tukasta tulee sitä postausta:(( en jaksa oottaaa!

    VastaaPoista
  27. Heips, bongasin teidät Maria!-ohjelmasta - ihana blogi!

    Cupcaket on ihan parhaita, niitä on niin kiva leipoa! (ja vielä kivempi syödä... ;) ) Täytyy joskus kokeilla tuota suklaa-peanutbutter-versioo, kuulostaa tosi maukkaalta.

    Parhainta joulua teille! :)

    VastaaPoista
  28. Apua! Voitteko pelastaa mun joulun ja lähettää mulle yhden tollaisen üüüber-herkullisen näköisen kuppikakun? Pliiiiide! (Tää kattois sillai anovasti koiranpentu-ilmeellä, jota on harjoitellut ahkerasti koko vuoden)

    Ps. Rauhallista, iloista ja herkullista joulua Pepille ja Mimmille! Ootte parhauksia <3

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.