tiistai 8. joulukuuta 2009

Haluatko shoppaamaan Forumin suljettua ovensa?


Meidän ihanat pikkusiskot (joo ollaan omittu kans ne) Anni ja Fanni järkkää Forumissa shoppailukimaran torstaina klo 21-22. Sinne on kutsuttu bloggaajia ja muita kutsuvieraita.. Paikalla tulee olemaan siis olemaan kaikkia kivoja tyyppejä! No, tänään sitten saatiin viesti, että paikalle kutsutaan mielellään myös esim. meidän lukijoita, joten nyt kiirehtikää!!! Vain rajotettu määrä pääsee osallistumaan tähän ainutlaatuiseen iltaan. :)



Eli ne joille ei kuva näy:

VEROMODA: kaikki normihintaiset tuotteet -30%
Vila: Kaikki normihintaiset tuotteet -20%
ONLY: osa farkuista -50% ja muita yllätystarjouksia! (me ei ainakaan kilpailla näistä, kun meille ei mahu)
BIANCO: Kaikki norm. hintaiset tuotteet -20% (yei, kenkiä ja laukkuja.. aina mahtuu!!!)
Vagabond: -50% valikoiduista malleista (NÄHDÄÄN TÄÄLLÄ)
Glitter: kaikki norm. hintaiset tuotteet -25%
Ajatar: nahkainen Humanity-hyväntekeväisyysranneke 19e (norm. 29e)

Kutsu on avec.
Ilmottautuminen osoitteeseen annijafanni@gmail.com

Kutsusta näätte ohjeet miten ilmottautua paikalle ja muistakaa ilmottaa meille tulemisestanne vaikka tohon kommenttiboksiin, niin tiedetään keitä meidän on ilo päästä torstaina syleilemään!!


Eikai kukaan voi vastustaa tällasia "ylimääräsiä" alennusmyyntejä? Me ei ainakaan. :D

29 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta! Harmi, että keinun aallokossa matkalla naapurimaahan tuolloin.. :)

    VastaaPoista
  2. mä haluan tulla !

    mutta mulla ei näy toi kutsu tässä koneella ollenkaan, mut haluan silti ! :)

    VastaaPoista
  3. voi plää kommentoin livejournalin kautta mut ei se tainnu mennä läpi niin laitan uusiks anonyymina eli minä haluaaaaaaaaaan ! t: suski v

    VastaaPoista
  4. Mites tähän voi 'osallistuu' Pitääkö vaan tähän kirjottaa että haluisin? :P

    VastaaPoista
  5. laittakaa sähköpostia tonne annijafanni@gmail.com :)

    VastaaPoista
  6. mä nyt ainakin lähetin annille ja fannille sähköpostin, että haluan mukaaaaaaaaan !!

    VastaaPoista
  7. Ei meikäkää näitä superaleja pysty vastustamaan, joten olihan se ilmottauduttava tonne. :D Avokkiki oli lähdössä jo aveciks mutta eihän tuola näköjään mitään miesten tuotteita oo alennuksessa : ( Tyhmää.

    VastaaPoista
  8. Voihan plaah. Lennän Kuopiooon 10.12 niin ei pääse shoppaamaan :(

    VastaaPoista
  9. MINÄ TULEN MINÄ TULEN

    pinkkux@hotmail.com

    laitan vielä sähkäriä :D

    VastaaPoista
  10. Äh, aina kaikki kiva on siellä Helsingissä. Ihan niinku muualla Suomessa ei asuis ketään. :( Muuttakaa jonneki muualle, ni pääsee muutki joskus nauttii teijän syleilystä!!! :D (Siis juurikin näin päin, eihän me lukijat voida tehdä mitään...)

    VastaaPoista
  11. JEP, mä ilmottauduin mukaan :)! Mahtavaa!

    VastaaPoista
  12. Voi kun haluisin tulla, mutta pikku koululaisena se ei taida olla mahdollista... Milloin rentoutuskilpailun voittaja selviää?

    t. Eve (lähetin teille eilen sähköpostia!! )

    VastaaPoista
  13. TULEN! Avecista ei vielä tietoa, mutta toivottavasti...! :)

    VastaaPoista
  14. Voieiii mä haluisin mutta tässä välissä on vaan vähän rajoittavat 600 km :(( itken täällä katkeria kyyneleitä.. Tekis mieli sanoa että järkätkää jotain pohjoiseenkin, mutta ei se ois reilua koska ettehän te sitä päätä missä ne tapahtumat on :/ no, toivossa on hyvä elää, ehkä mä vielä joskus pääsen vaikka syömään pullaa työttömien kirpputorille Kuhmoon teidän ihanien ihmisten kanssa ;D
    Teidän syleilyä odotellessa :)

    VastaaPoista
  15. Voi eiii! kuulostaa juuri parhaalta shoppailuajalta! harmi ettei jyväskylästä oikein selviä sinne tällä viikolla! :D

    VastaaPoista
  16. tuli muuten mieleen, että onko se teidän maria!-ohjelmassa kertoma yllätysuutisjuttu sellainen, että siirrytte jonkun firman alle bloggaamaan (kuten laura nrj:lle, saara suosikille jne)? tiedän, että jos asia näin on, ette saa luultavasti kertoa mitään, mutta nyökätkää vaikka huomaamattomasti vasemmalla korvalla! :-----------------))

    VastaaPoista
  17. Minusta on niin ihana, että ihanien bloggaajien joukossa on myös teidänlaisia "isoluisia" kaunokaisia. Saadaan vaihtelua luurankomaisiin malleihin!<3 (älkää ajatelko negatiivisesti vaan positiivisesti) kiitos teille btw teillä on ihana blogi, jota on ihana lukea<3

    VastaaPoista
  18. Mäkin laitoin sähköpostia tuossa aamusella, mutta tuli tietoa että on paikat jo täynnä. No toisella kertaa sitten ehkä muakin lykästää:)

    Ihana tää teidän blogi, löysin tän vasta hetki sitten ja oi kun tykkäät teidän jutuistanne <3

    JATKAKAA SAMAAN MALLIIN TYTÖT!

    VastaaPoista
  19. ihanaihana blogi!
    Tänään kun istuskelin kirjastossa odottelemassa opettajaa, niin sattu käteen uusin? amis-lehti! Siinä oli juttu teistä ja kyllä hymyilytti ku oli nii hauskoja tyttöjä :)!
    Ja nyt kun rupesin lukeen päivittäistä blogikierrosta, niin eräässä kommenttiboksissa oli teiltä kommentti.
    Tuli ahaa elämys ja totesin et hei! tää on tää! Luin vaikka kuinka pitkään, vaikka mun ihana poikaystävä protestoi (kun ei tajua blogien päälle) mikä pöljäpää!

    Niin tosiaan oli vaa pakko kertoo että ootte ihania ja söpöjä ja hassuja. HEIPPA<3

    VastaaPoista
  20. jos en asuis porissa ni olisin messis. :( mut joo, pitäkää te hauskaa! =)

    VastaaPoista
  21. Heips!
    Ajattelin vaan sanoa, että aivan loistavaa kun muotiblogia pitävät jotkut muutkin kuin 34-kokoiset pikkulikat! Ihanaa! Hyvää joulua teille. :)

    VastaaPoista
  22. Ilmoittauduin! (jos siellä nyt vielä sitä tilaa on...)

    Mä en ole täällä eloa vielä itsestäni pitänyt mutta teitä olen seuraillut jo jonkun aikaa, samanhenkiseksi (ja -muotoiseksi) kun itseni teidän kanssa tunnistan :)

    Että kiitos hirmu paljon teille ihanat naiset tästä tilaisuudesta :)))

    VastaaPoista
  23. Jeij!
    Pakko kommentoida, vaikkei tää kai mitenkään mihinkään liitykkään... :)

    Mulla on vaan jotenkin kummasti syntynyt sellainen mielikuva, että tekin ootte kovia nauramaan... Joten ehkä osaisitte 'arvostaa' seuraavaa tarinaa, eli:

    Mä oon ihan legendaarinen siinä, että saan sellaisia hysteerisiä naurukohtauksia, mitkä ei kertakaikkiaan mene ihan helpolla ohi... Ja ne voi sinänsä olla 'hieman' kiusallisia, kun ne iskee 'ei ehkä niin sopivissa' paikoissa ja tilanteissa.

    No, tässä päivänä eräänä saatiin sitten ystäväni kanssa pikku nauruhepulit KIRJASTOSSA.. Oliko vähän noloa???!
    Tuona samaisena iltana lueskelin sitten teidän blogia ja bongasin uutisen, että teidät on kutsuttu Maria!an vieraaksi (ihanaa, onnea! <3 ), niin näinpä sitten yöllä unta teidän TV-debyytistä.
    Arvaatteko jo mitä tapahtui? :) No, saitte tietenkin hysteerisen kikatuskohtauksen, josta ei meinannut loppua tulla... Hih! Maria vaan kuunteli korvanapista ohjeita, miten toimia hepuloivien neitokaisten kanssa... :)

    En mä mitään manaa, ajattelinpa vain jakaa uneni teidän kanssa :) Itseäni ainakin hymyilytti aamulla :) Ja oikeasti siis aivan ihanaa, että olette saaneet tuollaisen huomionosoituksen <3

    -Niin ja Forumiin olen tulossa shoppailemaan, ehkäpä törmätään? :)(eli olen kai se, joka nauraa eniten ja koviten.. :D )

    VastaaPoista
  24. Tapahtuma on nyt kuulemma täynnä, mutta peruutuspaikkoja voi kysellä! :) kivaa nähdä! <3

    VastaaPoista
  25. Hmm... Varmaan ehti täyttyä ennenkuin ilmoittauduin mutta mistä sen tietää? Kun mulle ei ainakaan mitään vastausta sähköpostiin vielä ole tullut....

    VastaaPoista
  26. onks noi anni ja fanni kans jotai blogaajii?

    VastaaPoista
  27. Käsittääkseni sieltä vastataan mikäli on ehtinyt, eilen aamulla oli heti täyttynyt kaikki paikat. Anni ja Fanni asuu foorumissa, heidän elämäänsä voi seurata esim. www.forum.fi :)

    VastaaPoista
  28. pakko tulla tänne forumpostaukseenkin vielä inisemään :'''D

    että äää kun en mahtunut mukaan, mulla kun on synttäritkin huomenna :----( mutta pitäkäää siiiika hauskaa siellä ja juhlikaa mua ilman mua :--D oottte ihanimpia. <3

    VastaaPoista
  29. äijöijöijöijäiii! Mie tahooooooooon. Hittoooo miks ihmisen pitää asua jossain jumalan selän takana ?? :o Mie en ikinä pääse mihinkää tuommosiin :'< Ois niin ihana ollu nähä teijjät ja päästä shoppiing <3
    yh, ei onnistu. epistä.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.