keskiviikko 16. joulukuuta 2009

MTL suosittelee: The Megaphone State


Mulla on ollut nyt viime aikoina aikamoista musafiilistelyä tää elämä, koska mulle musiikki on aina keino rentoutua ja myöskin "paeta" omaan maailmaani edes hetkeks. Oon nukahtanut kuunnellen musiikkia ja herännyt kuunnellen musiikkia.

Mä en oikeestaan voi melkeen sietää enää nykyään suomalaista hiphoppia. Kuuntelin joskus paljonkin, kävin keikoilla ja silleen, mutta nykyään mun ensireaktio kaikkeen on yök. Syynä ehkä se, että mä kaipaan hiphopilta paljon myös melodioita ja jotain "koukkuja" minkä takia mä jään niitä kuuntelee. Mulle ei riitä se, että biisissä syljetään sanoja putkeen, niissä pitää olla joku muukin sanoma ku se, että mennään kavereiden kans tänään bailaa ja on ihan tosi siistii. Samoin mulle on tärkeetä, että ne biisit kuulostaa laadukkaita, eikä oo sellasia räkäsiä.. (vuoden musakriitikko täällä hei :D) Luulen, että oon kyllä saattanu missata paljon ja mulle saakin ehdottomasti suositella jotain hyviä biisejä.



Yks kerta mulle kuitenkin soitettiin The Megaphone Staten levyä kotona ja olin heti, että mikäs ihme tää on? Ensireaktio oli monen muun tapaa, että "tää ei kyllä kuulosta ollenkaan suomalaiselta".. Fiilistelen nimittäin täysiä sitä, että Ekow (kuvassa vasemmalla) osaa oikeesti englantia, eikä se oo ollenkaan sellasta väkinäistä, lyriikoissa on sanomaa ja biitit on tosi hyviä. Mun suosikkibiisiks levyltä on noussu 7.am. jonka voi kuunnella vaikka täältä. Tää on taas yks sellanen biisi mitä saatan joinain iltoina kuunnella montakin kertaa putkeen. Toi Ekow on muuten ihana.


Nyt mä ajattelinkin, että jotta te pääsette tutustumaan kunnolla tähän mun suomalaiseen tän genren lemppariin, niin arvon teille kaks levyä. Käykää tutustumassa tuolla poikien Myspacessa ja kertokaa mielipiteenne! Annan kahdelle teistä tuon Home of the Knockout Artist-levyn :) Anonyymit keksikää nimimerkki! Arvonta kestää öööö vaikka huomiseen torstaihin klo 15:00 asti.


Perjantaina muuten meikäläisen saattaa bongata täältä ja syleilyä on tiedossa:




En oo aikoihin käyny missään tommosilla klubikeikoilla ja tuolla on tämän The Megaphone Staten lisäksi myös Solonen, jonka tietty toivoisin esittävän LÄSKIN! :D "Onks sulla jotain meitä lihavia vastaan?!? HÄ"

Translation: Holla guys! Check out my favourite finnish hiphop act. I really like 'em a lot and they even rhyme in english, yay!

100 kommenttia:

  1. lyhyessä virsi kaunis: Muhun kyllä uppoo!

    Tsemppii iltaan!

    VastaaPoista
  2. Haluuuuuun ton levyn!!!! pakko saada, yksinkertaista siis!
    Kiitos. :)

    VastaaPoista
  3. Oijoi, hyvältä kuulostaa!

    VastaaPoista
  4. Moi! Jos uppoaa muukin kuin suomalainen hiphop niin voin suositella lämpimästi semmoista ryhmää kuin Swollen Members. Itse en ole koskaan ollut räpin suuri ystävä, mutta tuohon bändiin kyllä ihastuin kun tutustuin (riimi!). Biiseistä löytyy oikeasti kuunneltavat lyriikatkin eikä pelkästään tuota "jou mennään kavereiden kanssa bailaamaan ja muijat meitä ympäröi jea" -meininkiä. Plus tuossa yhtyeessä on aika namun näköset miehetkin...

    VastaaPoista
  5. Mitä ihmettä?! Onko tää bändi muka SUOMALAINEN?! Pitkäaikaisena Suomen ja suomalaisuuden väheksyjänä tämä täräytti päähän dramaattisen lujaa ja hyvin! Wau. Nyt ratkaisitte mun 'mulla ei oo mitään musiikkia täksi päiväksi'-ongelman:) Selvästi kalastelette kiltteys-pisteitä Joulu-ukolta kun jaatte näin kiltisti kaikkea siistiä!

    VastaaPoista
  6. Ootko kuunnellut Näkökulmaa tai Kymppilinjaa? Niissä on ainakin kunnolla melodiaa ja koukkuja. ;) Lyriikatkin on kohdallaan ja löytyy asiaa. Mut mun mielestä räkäsyys kuuluu suomiräppiin! :D

    Ja mä en osallistu tohon arvontaan, koska mun koneella ei kuulu äänet niin en osaa sanoa mitään ko. musiikista vielä. :DD

    VastaaPoista
  7. hei toihan kuulostaa tosi hyvältä! :) mahtavaa!

    VastaaPoista
  8. Mie tykkään!

    Ja höh, harmi ku mie en pääse tuonne klubille Solosta ja Joniveliä kattoon. :(

    VastaaPoista
  9. ohoh, täähän on aika hyvä. :DD En hirveesti oo ikinä tykänny hiphopista, varsinkaan suomalaisesta, mut tää on niitä harvoja "tietyn tyylisiä" mitkä kelpaa mullekkin. :---)

    VastaaPoista
  10. Hyvältä kuulostaa, mut kuulostas varmaan paremmalta mun soittimessa ;)

    VastaaPoista
  11. Kuulostaapa näin äkkiseltään tosi hyvältä! Vau. Oon niiiin samaa mieltä tosta, että hiphopissaki pitää olla joku speciaalijuttu, ei riitä vaan riimit taustanauhan päälle. Mun ikuinen kestosuosikki on Black eyed peasin Where is the love, siinä on sanomaa ja muutenki ihan uskomattoman ihana biisi :) Onnea Maria!an! Toivotaan myös että kuulet LÄSKIN keikalla :D

    VastaaPoista
  12. Osu ja uppos! Poikien profiilikuva on hirmu ihana. *-*<3

    VastaaPoista
  13. Koko ajan tulee vaan lisää ja lisää tollasia klubikeikkoja mihin mulla ei oo mitään asiaa vielä pariin kuukauteen! :D niiiiiiin epäreilua.
    Solo on kyllä tosi lepposa tyyppi, tunnen sen mun kaverin kautta ja toi läski-biisi on paras ikinä! :D

    VastaaPoista
  14. Hola!

    Voisin hyvinkin kuunnella tätä soittimesta. Ihan erilaista miti kuuntelen. tuli vähän mieleen toi run dmc. :D

    Suomi hipidihop vaan menee meiteen enemmän. Aikoinaan alotin fintelligensseillä, kapasiteetillä, konalacartellilla ym. Mutta nyt jo vuosia "fanittanu" mm. Asaa, loost koossia, Pahoja Viinejä ja kemmurua. eli ns. näitä joita et kuule radiosta ja telkkarista. makunsa kaikilla. <3 ja sit tietty ko vanhana veteraanina paipeis (pipefest) tulee kyllä käytyä kattoo kaikki esiintyjät.

    Joulusin, lumisin ja pakkas terveisin

    Tildu

    VastaaPoista
  15. Kuulostaa tosi hyvältä ja kuten sanoit poika osaa lausua englantia. ihanaa fiilistely musaa.

    Levy kyllä kelpaisi :)

    -NinnuJ-

    VastaaPoista
  16. Mä haluun ton levyn, mä haluun ton levyn!! :DD
    Oon niin samaa mieltä, että suomalainen hiphop tahtoo olla vaa sellasta puuroo (eli siin ei ole sanomaa, eikä luonnetta).

    VastaaPoista
  17. Mulle kelpais koko levyllinen noita poikia!!

    VastaaPoista
  18. Oon kuunnellut jo aikaisemmin ja olin jo unohtanut kokonaan mutta taas alkoi kuuntelu! <3 Rakastan the Megaphone Statea!! Ois nii mahtavaa saada toi levy!:)))

    VastaaPoista
  19. Tosi hyvältä kuulostaa! Kuten sanottua niin ei kotimaiselta. Jotenkin tulee kesäinen fiilis? Voin jo kuvitella itseni terassille kera siiderin ja auringon.

    maijus.blogspot.com

    VastaaPoista
  20. Mää tahon!!! Levyhyllyn kasvattaminen on ihanaa, ja tällanen sopis sinne niin hyvin, ois kiva oppia tunteen tätäki genree.

    VastaaPoista
  21. jaaiiks ! katon kelloa viiden minuutin välein mutta ei se maria! vaan ala. tsemppiä teille ja mä ainakin kannatan teitä täydestä sydämmestä ja liimaudun töllön ääreen kattomaan. :)
    kiitos kun piristätte tämmöstä pulleroa < 3

    VastaaPoista
  22. Ei hassump! vaikka en yleensä tuosta genrestä edes perusta :)

    karvaturilas@hotmail.com

    VastaaPoista
  23. Täysin uusi tuttavuus ja heti wau! Mahtavaa!

    VastaaPoista
  24. Noh kun alettiin oikein suomiräpistä puhumaan, niin piti itteki kommentoida :)

    Itseäni harmittaa kovasti, että monesti tuo suomiräppigenre, mitä julkisuudessa näkyy on melko etelävoittoista. Meiltä pohjosesta tulee paljon ihania ja lahjakkaita poikia (ja miksei tyttöjäkin), jotka eivät vaan oikein tahdo päästä suurempaan suosioon. Harmittaa tosissaan varsinkin tuo Helsinki keskeisyys suomihopin saralla.

    Onneksi Hannibal nyt ainaski jaksaa aina liputtaa nykyisin Tampereen suunnalta pohjoisen puolesta!!

    Tutustukaa laajasti tarjontaan, sitä löytyy nimittäin täältä surullisen kuuluisan "kehäkolmosen ulkopuoleltakin" :DD

    Peace!

    ps. jos ette usko, tsekatkaa OlliPa ja funksonsit. Kavereiden porukalla ihanan letkeä funkkimeno, joka välittyy kyllä parhaiten keikoilla.

    VastaaPoista
  25. Voi että radiossa muuten soitetaankin ihan kuraa suomiräppiä. Paitsi ehkä joku bassoradio soittaa hyvää. Kandee mennä vaikka Funkiestiin ja pyytää niiltä jotain hyvää suomiräppiä :P. Koska sellasta kyllä on. Harmi vaan että viime vuosina suomalainen ug-kulttuurikin on ollut katoamassa. Joskus 05 oli vielä ihan täydellisiä keikkoja muutaman viikon välein, nyt ovat kiven alla. Oih sillon minäki oon nauhottanu jotain räppiä 8). Mutta jee ootte ihan justkohta telkussa minä jo odotan täälä.

    VastaaPoista
  26. näin teiän nimet maria!-show scrollisa nelosen yläreunassa :---) aijon kattoa

    VastaaPoista
  27. Jännittää teidän puolesta! :)

    VastaaPoista
  28. ei voisi kivemmalta kuulostaa=)
    en oo koskaa ollu mikää hiphopin suur kuluttaja!!
    hienoa et suomesta löytyy parempia kuin cheek=D

    nasu86
    nita15@suomi24.fi

    VastaaPoista
  29. Tätähän tulee nyt joka tuutista! Ostin meinaan tänään Basso-lehden ja siinäkin oli pienoinen juttu kyseisistä miekkosista.
    Täytyy kyllä sanoa, että itse en ole kauheasti osannut arvostaa hiphoppia/räppiä (ja vähiten juuri suomalaista sellaista), vaikkakin joskus lapsena tuli paljonkin huudatettua esim. Fintelligensiä yms.
    En tiedä mikä muhun nyt iski, mutta iski kovaa. Nämä jätkäthän kuulostavat mahtavalta! Tosi pehmeä saundi ja letkeää menoa.
    Haluaisin ehdottomasti tutustua paremmin, vaikka juuri tuon levyn avulla, ja laajentaa musiikkimakuani entisestään.

    ps. tykkään teistä ja teidän jutuista! :)

    VastaaPoista
  30. Hei siellä on myös meidän Jyväskylän ikioma Jonni, JoniVanha, eli Joniveli :) Jätitte tytöt parhaan viimeseks!

    VastaaPoista
  31. oioi ku olitte söpöjä maria!:ssa<3
    ihanat korvikset sul oli peppi <3

    VastaaPoista
  32. aijettä on ihanat asut teillä mariassa nyt !! <3

    http://www.raita2.blogspot.com/

    VastaaPoista
  33. tosi hyvin meni Marias haastattelu, onnea ihanuudet :)<3

    VastaaPoista
  34. kattelen juuri teitä telkkarista, ootte niin ihania ja söpöjä!!

    VastaaPoista
  35. Hei tositositosi paljon onnea tosta Miss Mix-jutusta! Ootte muutenkin tosi ihania :) Ps. Ihanasti esiinnyitte Maria!:ssa :) Ja kaikki on muutenkin tosi ihanaa! :D

    Musakin kuulosti tosi hyvältä ihan tälleen btw :D

    VastaaPoista
  36. kiitos ihanasta haastattelusta, ootte todellakin paikkanne ansainneet näiden kaikkien laiheliinibloggareiden keskellä! ootte ihania ja musta on ihanaa, että te ootte just tollasia, ootte ainutlaatuisia kumpainenkin! ihanaa joulunodotusta ja paaaaaaljon halipusui! :)<3

    VastaaPoista
  37. JEE tosi ihania ootte telkussa <3 ja oma palsta missmixiin! enköhän ala sitäki lehteä lukemaa. ootte ihania lihavia :)

    VastaaPoista
  38. Olitte ihania Mariassa! Haleja!

    VastaaPoista
  39. tytöööööööt!!! en yhtään häpeä myöntää että tirautin ihan vähäsen (pah, ihan vähän, niin kuin se muka olisi mahdollista kun minä oon kyseessä) kun katsoin teitä mariassa.

    ootte ihania. ja mimmi sun savonkieli! :D ( ps. tulkee jo kuopijoon -virsi jatkuu yhä täältä suunnalta ;)

    VastaaPoista
  40. uppoo, KYLLÄ! :)

    katon tässä samalla just mariaa!, teistä saa kyllä telkkarin välityksellä entistä paremman kuvan, ihania ootte! :)

    ja onnea uudesta pestistä lehdessä, toivottavasti autatte monia nuoria tyttöjä minä-kuvan kanssa painiskelussa ! .. tulipa vähä hassusti mut ymmärrätte varmaan mitä ajan takaa! :)

    IHANAISTA JOULUN AIKAA TEILLE JA PALJON PALJON HERKKUJA!! <3 :D

    VastaaPoista
  41. voi HITTO, kun näin teiät mariassa:D innostuin niin paljon, että kaadoin mun vikat glögit lattialle ... (siis nää ruoka-pakkomielteet on niin kamalia, en tiedä miten pärjään ilman glögiä yhden illan)

    mutta mahtavaa tytöt<3 kiitos kaikesta ja onnea tulevalle vuodelle!

    VastaaPoista
  42. Ja oliko siis neitien ajatuksena blogillaan levittää läskiyden ilosanomaa? Läskiys ikävä kyllä on vaan terveysriski siinä missä liika laihuttelu tai tupakin sauhuttelu. Toki on ihmisellä oikeus tehdä itsellään ja itselleen niinku lystää mutta julkisena julistajana ymmärtänette myös kantaa vastuunne. Läskien hoidot maksaa tälle yhteiskunnalle aina vaan enemmän. Teinit huohottaa liukuportaissa. Ja aina on ok kieltää esim. tupakointi, verottaa sitä raskaasti, paheksua avoimesti tai kyseenalaistaa valtio tupakoitsijoiden vaivojen maksajana. Vaan menepä lyömään läskiä sormille karkkihyllyllä niin kylläpä olet töykeä. Läskit on läskejä, ylipainoisia todennäköisiä tulevia diabeetikkoja. Jotkut on läskejä, jotkut ei, eikä sille mitään voi. Mutta ei läskiyttä palvomaan tai pyhittämään tarvi rueta. Vai hä? Sokerin ja rasvan verot ylös ja ylipainosta johtuvien sairauksien hoito potilaiden itsensä maksettavaksi ja eikun syömään! Ei kenenkään tarvi olla liian laiha, eikä liian läski?

    VastaaPoista
  43. Olitte IHANIA Maria!:ssa!!! <3 En ikinä ikinä arkena valvo näin pitkään (normaalisti oon menny koisimaan jo 2h sitten) enkä varsinkaan ikinä ikinä ikinä katso Maria!:a, mutta tänään tein molemmat vain teidän takia. ;) Kannatti! Paljon syleilyitä teille!!

    VastaaPoista
  44. Tää ei nyt kyllä liity tähän mitenkään mutta voi että kun olitte ihania siellä Marian vieraina! :) Ihan sellasia kun olin kuvitellut, paitsi vielä ihanampia! Ja Mimmin Kuopion murre oli ihan mahtava! :)

    Mutta siis kyllä mua toi levykin kiinnostaa, että toki myös arvontaan osallistun! :D

    VastaaPoista
  45. http://demi.fi/keskustelut/319048/mimmi-amp-peppi-roolimalleina

    Satuin huomaamaan demissä tämän keskustelun.

    Olette ihania ainakin mun mielestä! (ja varmaan monen muunkin!) Mariassa meni hyvin! Halit teille ja ihanaa joulua! Kiitos ihanasta blogista ja siitä että lihavuus ei enää ole niin suuri tabu! Love ya!!

    Rakkaudella
    - Ann

    VastaaPoista
  46. haluun ton levyn ku tuo tummaihone on niin herkun näköne :))

    VastaaPoista
  47. hööö leidit,tahtoo arvontaan :)

    nim. ansku
    uksna_@hotmail.com

    VastaaPoista
  48. Voi pojat sentään, olitte ihan mahtavia - ja näytitte tosi kauniilta, kauniimmilta kuin olin kuvien perusteella ajatellut! - Mariassa. TAKAISIN TELKKARIIN, teitä jaksaisi katsoa ja kuunnella pidempäänkin!:D

    Ja hei, ihan mahtava juttu se Miss Mix-systeemi!:)

    VastaaPoista
  49. Voi että, rakastan teitä! :D
    Katselin äsken Marian! äiten kans ja molemmat ihastuttiin täysin! Ei noin positiivisia ja ihania ihmisiä voi olla olemassakaan! :D
    pysykää aina omina itteinänne!!

    mutta niin, aivan loistavaa musiikkia! ite rakastan yli kaiken hoppia! olis ihan mahtavaa saada tuo!
    "köyhänä opiskelijana" ei oo varaa ostella levyjä, juuri sen takia tuo lämmittäis mieltä, etenkin siis kun on sellane poppoo jonka musiikki on lähellä mun sydäntä:) LOVELOVELOVE
    <3

    terkuin Heiglu


    pusuja!

    VastaaPoista
  50. Pidän itteeni kyl tosi kriittisenä musiikin suhteen. Kuuntelen kyllä paljon musiikkia, mutta samat tutut bändit pysyy lemppareina vuodesta toiseen ja mitä hiphoppii tulee niin.. mulle se nyt on ollu aina sellanen musiikin osa-alue etten tiiä tykkäänkö vaiko enkö. Liian mainstream ahistaa mut sit on esimerkiks asan kaltasii loistavuuksii. En tiiä johtuuko se tän päiväsest suklaan syönnin määräst ja sen seurauksena tulleesta euforiasta vai siitä et oon niin hemmetin hyvällä fiiliksellä siitä teidän tän iltasest maria! -showsta(mikä muuten oli aivan loistavaa katottavaa), mut nää jätkäthän jumalauta kuulostaa hyvältä! :)

    VastaaPoista
  51. Olitte UPEITA MARIASSA! GO GIRLS! Paljon syleilyitä sinne<3

    VastaaPoista
  52. Olipas piristävää nähdä teidät Maria!:ssa :) Ja vieläpä Väyrysen kanssa!! Ai että, oon itekkin kotoisin Keminmaasta, joten pitäähän sitä oman kylän poikaa kannustaa :D Noh, oliko Paavo ihana? ;) Te ainakin olitte oikein suloisia! :)

    VastaaPoista
  53. Ahhhh olitte niin ihania Maria!:ssa. Olen entistäkin myydympi!!! :) Koosta viis, kunhan on elämänarvot kunnossa! :) Mut Mimmi, ei ens kerralla sellasta halattia päälle!! Näytä reilusti ne uhkeat muodot! Tsemppiä tytöt! :))YOU ROCK!

    VastaaPoista
  54. Hyvältä kuulostaa! Mielelläni ottaisin levyn itselleni. (: Tämä on kyllä niin erilaista verrattuna tavalliseen suomalaiseen valtavirtaräppisyljentään!

    Hyvä, että nostatte esiin omia suosikkejanne. Itse olen niin laiska, etten edes tajua etsiä uutta musiikkia kuunteluun. Tätä kyllä kuuntelisi enemmänkin! (:

    PS. Olitte ihania Maria!:ssa! (:

    VastaaPoista
  55. Yksi anonyymeista ei tunnu tajuavan idean pointtia. Tyttöjen tarkoitus ei ole se, että kaikki olisivat lihavia vaan se, että jokainen saa olla onnellinen ja täydellinen juuri sellainsen kuin on!

    Hieno Show Mariassa ;)

    VastaaPoista
  56. OLITTE u-p-e-i-t-a-!
    I love u girls :) <3
    mun (muhkeeuhkee) äitkin ihastu teihin ja sano et se alkaa lukee teijän blogia ;)

    VastaaPoista
  57. Hei neidit!

    Ensinnäkin, olitte eilen ihan loistavia Maria!ssa, Paavokin tais tykätä. ;)

    The Megaphone State on kyllä ihan huippu, Bassolta aina työpäivän aikana fiilistelen itekin tota 7a.m. -biisiä. Ei sillä etteikö muukin tuotanto olis aivan tajuttoman hyvää ja tosiaan ei kyllä suomalaisiksi uskoisi!

    -Spock

    VastaaPoista
  58. Voi ei voi ei. Olin Marian aikaan junassa matkalla kotiin KUOPIOON, enkä siis nähny sitä :< Melkein jätin jo lähtemättä vielä eilen, mutta aattelin että pitää hyvän asian puolesta uhrautua. Nyt oon sitten ihan sääd kun en löyä mistään toimivaa videota siitä Mariasta. Tahtoo nähdä sen!

    -Pau

    VastaaPoista
  59. Anonyymi, joka valitti "läskiyden ilosanomasta".. C'mon, eikös MTL:n tyttöjen sanoma ole ainoastaan ja NIMEN OMAAN se, että itsensä tulee hyväksyä millaisena tahansa. Ei itsensä hyväksyminen tarkoita täydellisyyttä, vaan tasapainoa!

    Miksi tämän asian ymmärtämisestä tulee ongelma vain lihavuudesta puhuttaessa, mutta laihuutta pidetään yhä vähän parempana asiana? Hoh hoh.

    Olitte huippusuloisia Maria!:ssa! :)

    VastaaPoista
  60. osu ja uppos, tämä tyttö tykkää :)

    - JohannaT

    VastaaPoista
  61. Voi jukra olitte niin ihania ja aitoja ja söpöjä ja fiksuja eilen Maria!:ssa!!!! (: Rakastuin teihin ja teidän arvomaailmaan ihan tosissaan, huhhuh! Ootte kyllä juuri oikeenlaisia roolimalleja varsinkin nuorille tytöille (miksei vainhoille tai pojillekkin mutta)... voi luoja rakastan teitä! (((: <3 <3 <3

    VastaaPoista
  62. Oi, minäkin tahdon osallistua arvontaan. Olen kranttu suomiräpin suhteen (kaikenlaista kamalaa ne tekeekin), mutta tämä kyllä kuulosti raikkaalta. :)

    Ja tosiaan, te olitte hurmaavia Maria!:ssa! Niin muuten oli Prince of Assyriakin, Paavosta en niin kauheasti pidä. Mutta niin, hyvin meni, te olette ihania. Harmi että nyt tänne tulee varmaan tuon ylemmän "läski on terveysvaara iik"-anonyymin kaltaisia kitisijöitä. Heidän kommenteistaan näkee, että itse jutun pointti taisi vilistää aika kovaa ohi.

    Ihanaa joulunaikaa teille!
    - Liisa

    P.S. Tulkaa Turkuun. Täällä kaksi väsähtänyttä opiskelijatyttöä kaipaa teidän pehmeään syleilyyn. Yksi aamu halailtiin hädissämme (kovia mutta lämpimiä) tarjottimia, kun kaivattiin niin kovin teitä.

    VastaaPoista
  63. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  64. Ihanaa fiilistelymusaa! Tyopaiva sujuu nyt kumman rattoisasti...

    VastaaPoista
  65. Oi että, te olitte sitten niiiiiin suloisia siellä Maria!:ssa!! Itsellä ei oo telkkaria mutta nettitv:stä katsoin just eilisen jakson ihan vaan teidän takia. Ootte tosi upeita! Itsevarmuus kaunistaa teitä vielä entisestään :)

    ..voisitte varmaan käydä vähän valamassa uskoa ja itseluottamusta mun äitiinkin? ;) Äiti on aivan upea nainen myös, vähän ylipainoinen, ja itse murehtii sitä koko ajan.. Kunpa ymmärtäis ettei tartte mitenkään yrittää muuttua "paremmaksi" laihduttamalla kun oma hyvä olo ja onnellisuus on kuitenkin se pääasia eikä ne kilot!

    -j

    VastaaPoista
  66. Olitte tosi ihania ja nättejä Mariassa!

    VastaaPoista
  67. Tiesin että tulen tänä aamuna olemaan aivan älyttömän väsynyt jos katson sen eilisen Maria ! jakson, mutta katsoin sen ihan vaan teidän takia ! <3 ja onneksi tein näin, olitte ihania, sain taas hieman lisää itseluottamusta :) Kiitos teille mimmi ja peppi, ootte maailman ihanimmat ! Mä tulen viimeistään huhtikuussa helsinkiin, ja sitten kyllä haluan tulla teidän syleilyyn, vaikka väkisin ~

    VastaaPoista
  68. iha hauska jakso oli mut häsläsitte liikaa... :/ ja puhuitte toistenne päälle..kuulosti tyhmältä, mut teitä varmaa vaa jänskätti, semmosta se o =)

    VastaaPoista
  69. Olitte niin ihania siellä mariassa, että oli ihan pakko tulla katsomaan mistä on kyse! bloginne on ihana ja meni heti suosikkeihin!!

    Jatkakaa samaan malliin ja olkaa ihania itsejänne jatkossakin!

    Hyvää joulua ja railakasta uuttavuotta :)

    VastaaPoista
  70. Hienosti meni teidän telkkarihaastis :)

    VastaaPoista
  71. Hei siis tytsyt! Tää nyt ei liity millään tavalla räppiin tai Mariaan, vaikka jälkimmäisen rokkasittekin ihan 6-0. Tuskasteltiin kavereiden kanssa eilen jouluruuhkassa, ja mietittiin miten ahistavampaa läskeillä on ku pitää hiipiä hyllyjen välissä välttääkseen kuuluisan norsu posliinikaupassa -episodin. Muutenkin väitän, että läski lämmittää, ja ihan niin kuin talvikuteissa ei olisi muutenkin jo niin julmetun kuuma. Mutta tässä tulee se loistokeksintö! Läskistä voi myös hyötyä.
    Kaupoissa, kuten ratikoissa, busseissa ja junissa on raskaana oleville omia istumapaikkoja, ja aina niissä kuitenki istuu jotai laiheliiniteinejä. Joten eiku pikkasen (lisää) mahaa pömpöttämään, toisen käsi alaselälle ja istumapaikka on taattu. Kaupan päälle saa vielä ymmärtävät hymyt, että jaaaaaa (lamppu syttyi), se oliki paksuna.

    Toki toki väistetää jos joku oikeesti raskaana oleva tulis maisemiin. Onhan sentään joulu.

    VastaaPoista
  72. Vahtasin teitä silmä kovana Maria!ssa, ja olitte aivan mahtavia!! :)

    VastaaPoista
  73. Tää tykkäs.

    Tuisku

    VastaaPoista
  74. Vastaatteko kaikkiin teille lähetettyihin sähköposteihin ja kommentteihin?

    VastaaPoista
  75. tää on niin paras! kuunnelkaa!
    http://www.youtube.com/watch?v=RN_eQjFKy6M&feature=related

    suomihiphop on parasta ku sillä tehään muutaki ku rahaa. (y)
    arvontaan jee!

    VastaaPoista
  76. Kommentoidakseni anonyymin mielipidettä läskien kustannuksista yhteiskunnalle: Ootko kattonu kuinka paljon yhteiskunnalle maksaa syömishäiriöisten ja ulkonäköpaineiden takia mielenterveysongelmista kärsivien hoito?

    Käsittääkseni tämän blogin tarkoituksena on nimenomaan kehottaa ihmisiä hyväksymään itsensä sellaisena kuin he ovat eli perehdy vähän ensin tähän juttuun ennen kuin alat tuomita.

    -WJ.

    VastaaPoista
  77. moi peppi ja mimmi! eilen teijät mariassa bongasin ja heti pääsin tänne blogia lukemaan. ootte hienosti osannu tehä tästä hyvin teijän näkösen, ja tyylisen blogin ja tätä on kyllä mukava lukea! eli uuden lukijan musta saitte =)

    heei, pakko kysyy tosta että kuka teillä oli vieraana mukana mariassa? ettei vaa mungolife-anna ois siellä yleisössä ollut? vai oliko ihan outo nimi teille :D?

    kiitos tytöt!! jatkan lukemista:)

    VastaaPoista
  78. Miten musta tuntuu ihan pahalta kun olin aina joka ei niin lämmennyt teidän Maria! -haastattelusta? Olette kyllä ihania, mutta jotenkin esim. yleisön ylireagointi ärsytti ja kovasti. Mäkin kyllä pidän teistä hyvin paljon, mutta se yleisön käyttäytyminen oli suorastaan apinointia.

    Olette upeita naisia, en mä sitä kiellä. Eikä se haastattelu ollut mitenkään katastrofi, muttei se myöskään ollut parhaimmasta päästä. Ehkä teillä oli 'pientä" (=suurta) jännitystä? En tiedä. :) Silti ootte ihan ykkösiä, nou hätä, ei tule mielene lopettaakkaan lukemista vaikkei teidän tv:ssä esiintyminen mennytkään täydellisesti.

    VastaaPoista
  79. Vähän myöhässä tulee mutta IHANIA olitte Mariassa! :) Katsoin just jakson netissä ja oli aivan loistava :) <3

    VastaaPoista
  80. jee olitte hyviä maria!ssa !! mutta ainoo mitä ihmettelin kovasti oli teidän asuvalinnat, oon molemmat teidät nähny ihan irl ja ne paidat kyllä lihavoitti teitä todella. herää vaan pieni kysymys että onko tämä sittenkään se ihanien lihavien tyttöjen blogi, vai onko siellä jossain piilossa jotkut mallinvartalot ;) noeivaan, vitsi :)

    VastaaPoista
  81. heips!
    Käsittääkseni ootte Behnfordsin ystäviä. Voisitteko mitenkään vinkata niille tyypeille siellä että olis mahtavaa jos Wonka Nerdsejä saisi myös nettikaupasta? :DD Täältä kaukaa on niin hankala niitä lähteä sieltä Helsingistä asti hakemaan, ja kesällä ostetut suuret varastot Nerdsejä on jo aika päiviä sitten huvenneet :(

    ps. olitte söpöjä Maria!ssa

    -Hetski

    VastaaPoista
  82. olitte mariassa aivan ihania! On ihan älyttömän hienoo, että just te istuitte niillä sohvilla näyttämässä esimerkkiä muille. Sitä voi olla älyttömän kaunis ja upea vaikka painais mitä tahansa(:

    VastaaPoista
  83. Katoin eilen ihan vahingossa Mariaa, en oikeestaan tykkää koko ohjelmasta mut sit jäinki tuijottaa sitä ku katoin et "onks tää joku uus vähän isompi pmmp vai mikä juttu tää o" sit se olikin te kaks.

    Mä olen syömishäiriöinen, ja mua suorastaan suututti katsoa sitä ohjelmaa. Mua suututtaa lukea teidän blogia. Musta tuntu, että mun maailmankuvaa yritetään jotenki järkyttää, että mua yritetään jotenkin käännyttää johonkin ihme lihavuuden ihannointiin kun tuijotan teidän onnellisia (ja ihme kyllä lihavuudesta huolimatta) nättejä kasvoja. En vaan pystynyt katsomaan teidän haastattelua loppuun. Olitte ihania mutta samalla mun teki mieli huutaa, että mikä oikeus teillä on olla tyytyväisiä lihavina kun mulla ei ole sitä oikeutta näinkään laihana, reippaasti alipainoisena.

    Tulipa sekava viesti, oon sekavassa mielentilassa, teidän laihuuskapina järkytti mun mieltäni vähäks aikaa. Mutta tälläsille ajatuksille ei mun elämässä ole tilaa, en pysty kyllä enää ikinä selaamaan teidän blogianne, vaikka se hyvältä vaikuttaakin. Kaikkea hyvää teille.

    VastaaPoista
  84. KUUNTELE UNIIKIN UUS LEVY JUOKSE POIKA JUOKSE !! loistavutta :--)

    VastaaPoista
  85. voisitteko laittaa vaikka seuraavaan posaukseen, että mistä tuon jakson voisi nähdä ne, jotka sen eilen missasivat ;// sitä arvostettaisiin suuresti!!
    p.s. fatboulous blogi<!3

    VastaaPoista
  86. mun poikaystäväkin diggas teitä ihan 100-0!! mahtavia olette ja niin symppiksiä! teidän asenne on niin kohdallaan!

    VastaaPoista
  87. Moi! Kaivoin tän blogin eilisen maria-lähetyksen jälkeen käsiini, ja pakko sanoa, että olen ihan rakastunut. :D Tästä tuli ehdottomasti yksi lemppariblogeistani

    VastaaPoista
  88. moikka tytöt :) katon juuri maria! jaksoa netistä kun minä tyhmä en muistanut eilen kattoa :D vaikka ootin sitä viime viikosta lähtien. täytyy sanoa että ihania olitte ja niiin söpöjä ja niin kauniita! se anorektikkojuttu kosketti tosi paljon. ja jee mungoanna, arez ja nadjakin tais olla yleisössä? candykingi on munkin rakkauteni, heti poikaystävän jälkeen. :D

    VastaaPoista
  89. Olitte tajuttoman sulosia Maria!ssa! Mimmin murre on aivan ihana. :D Ja se on aina ihanan näköstä kun joku kertoo asiasta mistä oikeesti tykkää tositosi paljon, siinä innostuu itsekin asiasta. Oon lukenut teijän blogia jo jonkin aikaa niin oli tosi outoa (siistiä) nähdä teijät noin telkkarissa, vielä oudompaa (super siistiä) olisi päästä teijän syleilyyn!

    - Suvi

    VastaaPoista
  90. ah, katon just tota eilisen maria! -ohjelmaa ;p awww, ootte ihania!<3 love.

    VastaaPoista
  91. ÖÖ.. moi. kuulin teistä ensimmäistä kertaa eilen mariassa! vaikutitte tosi hauskoilta, joten tulin kattomaan minkälainen blogi teillä on! ja erittäin hyvä! Tätä alan ehdottomasti lukemaan. Tosin ainoa mikä ehkä pomppaa joka tekstistä silmille on ne läski sanat... mutta kai se kuuluu tähän blogiin.. ;D täytyy kyl sanoa että silti mahtava blogi!!

    VastaaPoista
  92. hi girls !
    i just loved you on Maria!-show. i was watching you and felt so jealous about your way to just chat and discuss about you and your life and weight and everything. hoping that one day i dare to be just like you. All the best and kisses and hugs to both of you.

    love, ida.

    VastaaPoista
  93. Olitte aivan mahtavia Maria!:ssa.
    Mulla tulee teistä ihan mieleen KUMMAN KAA- naikkoset, tosin te ette oo yhtä tyhmiä yms kuin ne :)

    Tää on ihan mahtava blogi! Kirjainmerkkiin on pistetty! :) Ens kerralla kun nään teiät niin juoksen teiän syleilyyn, älkää sit säikähtäkö ;)

    Jatkakaa samaan malliin!! :)

    -tiiu

    VastaaPoista
  94. Hyvä Simmo! Kyllä nää pojat osaa hommansa :)

    VastaaPoista
  95. oikeaa suomiräppiähän on se, jossa räpätään suomeksi. suomen kieli on maailman kaunein kieli ja ehkäpä jopa vaikein kieli oppia ja tulla ymmärretyksi. jopa meidän suomalaisten keskuudessa.

    oikeesti helsingistä tulee harvoin hyviä, älykkäitä räppäreitä. yks tulee kuitenkin sodankylästä. stepa, joka on verbaalisesti älyttömän lahjakas ja jalat maassa oleva. vaikkei puutukaan sanoituksissaan mihinkään poliittiseen, mikä on aika virkistävää.

    suosittelen tutustumaan:
    http://www.myspace.com/stepapalupa


    pitänee kattoo se maria!, vaikka vihaan koko ohjelmaa.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.