torstai 17. joulukuuta 2009

Ei me paettu vielä maasta!


Eilinen oli sitten aikamoista pyöritystä ihan kirjaimellisestikkin. Käytiin tosiaan kylässä siellä Maria!-ohjelmassa ja täytyy sanoa, että ihan hyvin me siitä taidettiin selvitä. Kyllä meitä jännitti aivan järkyttävästi, kun eihän me nyt olla tämmösiin tv-esiintymisiin totuttu ollenkaan. Niin ja hikoilutti myös jonkunverran, mutta hengissä kuitenkin selvittiin!


Tässä otettiin sitten Maria syleilyymme ja opetettiin sitä tekemään sydän. Lauri olisi halunnut syleilyyn ja ehkäpä otimmekin myös ;) (tietysti vaadimme hänen olevan ilman paitaa).. Juu.

Nyt on aikamoisen kivaa, kun saadaan vihdoinkin puhua ääneen myös tosta Miss Mix-jutusta. Me ollaan oltu siitä ihan äärimmäisen innoissamme ja otettuja, että juuri meidät on pyydetty lehteen "roolimalleiksi". Se mitä se tulee sisältämään on ainakin meidän oman palstan jota juuri ideoidaan ja tehdäänkin jo ekaa. Niin ja sitten me seikkaillaan lehdessä ja niiden netissä muutenkin ja tehdään kaikkea mahdollista mukavaa. Niin ja vielä tarkennukseksi se, että me ollaan isojasiskoja ihan kaikille, ei syrjitä minkään painosia eikä pitusia tyyppejä, vaan ihan jokainen ihana ja vähemmänkin ihana joutuu meidän syleilyyn myös lehden välityksellä. Meidän sanomahan on se, että vaikka ettette meistä tykkäiskään, niin rakastakaahan nyt ihmeessä ainakin itteänne ja kaikkia kivoja teidän ympärillä.

Tänään me ei olla tehty mitään sen erikoisempia, mutta pidetty kivaa silti ja nyt köllitäänkin Pepin sängyllä ja vaan pölötellään.


Mimmi bongattu Picnicin jonosta..


Liekö menossa ostamaan muffinsseja?..


..Vai jotain vieläkin parempaa?


No parempaa tietenkin! Meidän suurta herkkua on Picnicin uuniperun lohella (ja tässä myös katkaravulla)! Ei oo kallista, mutta erittäin maistuvaa :) NAM!


Peppi miettii mistä sitä oikeen alottais..


Saatettiin myös ottaa bussi junan sijaan Pepin kotiin, koska haluttiin istua pidempään. :D Se kiersikin sitten kaikki pikkupitäjät ja päästiin nautiskelemaan maisemareitistä n. tunnin verran....


Linja-autossa onpi tunnelmaa.


Kohta taidetaan laittaa Facebook-sivullamme (siis toi More to love fan page) pystyyn arvonta Joulutsembaloiden puitteissa. Siihen voi sitten osallistua ainoastaan ryhmään liittyneet jäsenet! Ensimmäinen vinkki kaikille osallistujille: Poikaystävämme. ;)

63 kommenttia:

  1. Hitsit oon oikeesti katellu noita teitin laseja niin vesi kielellä! Yhtä syötäviä ku teki!
    ♥ HvD

    VastaaPoista
  2. Vaikka kaikki on jo varmaan kertonut nää samat asiat niin sanonpa minäkin! Olitte tosi upeita eilen. :) Tuli kauhean hyvä mieli, kun olitte niin pirteitä ja näytti kuin teitä ei olis jännittänytkään ollenkaan! :D

    VastaaPoista
  3. Ihan hyvin kyllä selvisitte, mutta itseäni jäi kyllä hieman häiritsemään kun kommentoitte Marian juontojen päälle yms. Tsempit :)

    VastaaPoista
  4. hei mulla ois yks kysymys, diggaako tytöt kebabista? :DDDD

    VastaaPoista
  5. Anonyymi Annina sanoi...

    Ihan hyvin kyllä selvisitte, mutta itseäni jäi kyllä hieman häiritsemään kun kommentoitte Marian juontojen päälle yms. Tsempit :)

    Jos ei muista, niin ei oo tapahtunut??? Me ei olla vielä katsottu tota nauhalta ja ei oo hajuakaan mitä ollaan siellä hölötelty, koska oltiin niin paniikissa. Mutta kiva jos selvittiin edes jotenkin, itellemme jäi kuitenkin ihan positiivinen kuva noin niinku jos ajatellaan, että oli oikeesti eka kerta suorassa lähetyksessä tai missään lähetyksessä :D Niin ja me ollaan hölöttäjiä ja sählääjiä ihan oikeestikki.

    VastaaPoista
  6. Kebab ei oo meidän mielestä mitään älytöntä! Mut ei olla hirveen kranttuja kuitenkaan, että tarvittaessa menee sekin :D

    VastaaPoista
  7. Hello ladys! Olitte ihania Maria!ssa ja äitinikin oli suorastaan ihastunut. Se sano mulle et kuule noista sun pitäis ottaa mallia ja olla tyytyväine ittees. Että todellakin sanomanne leviää kuin kulovalkea(?). Mutta joo ihan yks kysymys vaan tuosta asusta mikä pepillä on tuossa kuvassa, jossa hän on syömässä, eli tuo mekko/paita, jota näkyy kuvassa vain hiukan, jossa on vetoketju niin mistä se on ja paljon makso ja onko se mekko?

    VastaaPoista
  8. Olitte niiiin ihania eilen! Hymyilin vaa koko ajan ku katoin sitä ohjelmaa =)

    VastaaPoista
  9. WOW. Mä en niin kauheesti hengaile blogimaailmassa, mutta eilisen ohjelman jälkeen mun oli pakko tulla tsekkaamaan teitit ! Voi kun te ootte niin huippuja ! Tällästä blogia ei oo ennen nähty, te ootte niin aitoja ja ihania ja kauniita ja ... Niin hienoo, että on tälläsiä ihmisiä, jotka oikeesti saa hymyilemään ! Ihan huippua, tuun tänne uudestaan ! :))

    VastaaPoista
  10. Heippa tytöt!

    Haluaisin kertoa että teidän esiintyminen Maria!:ssa piristi mua ihan älyttömästi! Mulle oli tälle aamulle varattu laboratorio-aika, ja jännitin sitä ihan älyttömästi keskiviikkona. Oikeesti, kävin lukemassa netissä juttuja tästä toimenpiteestä mikä mulle piti suorittaa ja oikeesti itkin varmaan tunnin niiden juttujen takia mitä luin. Mutta sitten Maria alkokin ja saitte mut piristymään ihan huomattavasti, kaikki stressi ja kaikki vaan häippäs siks aikaa pois kun olitte ruudussa! :) nauroin niin monesti ääneen ettei mitään rajaa :D

    ootte ihan mahtavia! I ♥ U :)

    VastaaPoista
  11. Olitte ihania eilen :) Meidän mummikin kauheasti kehu.

    VastaaPoista
  12. Katsoin juuri ohjelman nauhalta. Olitte suloisia, ja ihanasti otitte Paavonkin huomioon :) Onnea Miss Mix -pestistä!

    VastaaPoista
  13. My 3 fav's; Maria & u MTL! <2

    VastaaPoista
  14. Olitte kyllä niin ihania Mariassa :) ja Pave kanssa :D Ihan jännitti itteäki ennen kun tulitte mutta meni aivan mahtavasti!

    VastaaPoista
  15. hei liittykö ne taannoiset karkki-kuvaukset tähän missmixin hommaan (vai "yhteistyöhönne" behnford's:in kanssa)? :>

    VastaaPoista
  16. Well done! :)
    Tosi hienosti suoriuduitte Marian prässistä, ensikertalaisena ja muutenkin! Ihanan luonnollisia olitte.

    Mä taisin tänään nähdä teitit rautatientorilla, kun olin kiirehtimässä bussiini. Mut en ehtiny jäädä moikkaamaan, kun kiirus oli ja hämmästyin(et onhan ne nyt ne hä vai onko hä, vai..lunta naama täynnä hä ).

    Huippui ootte!

    VastaaPoista
  17. Multa jäi koko Maria katsomatta, yritin kävellä nopee kotiin et kerkeis kattoo edes lopun, mutten sitten kerennytkään! =(

    Picnikin lohiuuniperuna-ateria <3 En meinannut saada edes tosta satsista tarpeeksi, ihanaaaa :D

    VastaaPoista
  18. Voi vitsi ku työ ootte kauniita<3

    VastaaPoista
  19. Ihania olitte eilen!!! *puzz* Mikäs mekko Pepillä on Picnicin kuvassa? (musta ja edessä vetskari)

    <3

    VastaaPoista
  20. aah ihanaiset naiset <3

    musta oli niin söpöä ku otitte Paavon syleilyyn, se oli niin paras :D olitte muutenkin aivan mahtavia!!!! J'ADORE!!! <3

    VastaaPoista
  21. Olitte eilen ihan älyttömän ihania siellä Maria!:ssa! :) Teidän postauksista saa aina hymyn huulille, vaikka kuinka paha päivä olis ollut. Kiitos siitä! :)

    VastaaPoista
  22. Saiskohan sen teidän jakson vaikka juutuubiin ja linkin tänne, kun näin ulkomailla elävänä sitä ei nää nettiteevestä :(

    Tosi kauniita olette molemmat :) Onnea tuosta Miss Mix-jutusta!

    VastaaPoista
  23. BYHÄÄ!!

    Mä en näe sitä Mariaa!! Asun ulkomailla ja Nelonen on jostain syystä ottanut sen vain kotimaan käyttöön. Ennen se Nelonen ja Maria!kin näkyi netissä, joten olin ihan varma että näen sen ja odotinkin jo keskiviikkoa kuin kuuta nousevaa.
    APUA! Auttakaa! Mistä näen sen??

    VastaaPoista
  24. Hienosti meni tytöt! Mua jännitti ihan hirmusti teiän puolesta:)

    VastaaPoista
  25. Hei!
    Harvoin kommentoin mitään blogeja, kun ovat yleensä enemmän sellaista arjen turhaketta :) mutta tähän on pakko kommentoida: Luin illalla Marian jälkeen blogianne ja kyynel jos toinenkin vierähti. Olen itsekin ylipainoinen ja hiljattain tajunnut että asian kanssa voi olla sinut. Te vahvistitte tuntemustani - olette aivan hurmaavia. Pidän myös kirjoitustyylistänne. Pitäkää kaikki mitä teillä on!!!
    T. Iines

    VastaaPoista
  26. OOOTTE IHANIA !!!!!!! :)
    ei voi muuta sanooo...
    ei mitään negatiivista sanottavaa teistä,ootte vaaan siiiis niiin ihania !

    VastaaPoista
  27. voi taivas, että olitte ihania eilen! paaveliini katteli teitä aivan mykistyneen rakastuneena. sanokaa mun sanoneen, niin joku keskustan hemmo ottaa teihin takuuulla yhteyttä ja anelee ehdokkaaksi seuraaviin vaaleihin.

    ja mua kosketti tosi paljon se, mitä ja miten kerroitte lukijoiltanne saamistanne kirjeistä. olette upeita roolimalleja.

    puss!

    VastaaPoista
  28. MOI!

    Olen lukenut teidän blogia jo aiemmin ja tykännyt siitä kovasti. Eilen näin teidän Maria!ssa ja melkein itkin teidän haastattelun aikana, kun huomasin olevani itsekin aika ihana. Kiitos siitä teille.

    Minusta on mahtavaa, että käytätte normaalissa arkipuheessa sanoja kuten "lihava" ja "läski", jolloin niistä katoaa niiden negatiivinen, syyllistävä merkitys. Aina aiemmin elämässäni, niin kuin monen muunkin elämässä, ne ovat olleet rumia haukkumasanoja. Niihin voi suhtautua normaalisti vain, jos niitä käyttää normaalisti. KIITOS.

    VastaaPoista
  29. Voi hanit, pakko vielä toistaa, että olitte niin ihanina! Me täällä hihkuttiin A:n kanssa, kun olitte niin huippuja! :)

    Toivottavasti pian nähdään, pusuja! <3

    VastaaPoista
  30. Fanitan Mariaa yli kaiken ja fanitan teitä, eli eilinen oli kyllä minulle ihan liikaa! Vieläkään syke palautunut..

    VastaaPoista
  31. Kiitos kaikille kamalasti ja iso syleily sinne! <3 Me ei olla vielä katottu sitä ollenkaan ite, eikä tiedetä katotaanko vähään aikaan.. :D

    Paavo oli ihana ja kun syleilin sitä vielä sen lähtiessä, niin se lupasi yrittää keretä lukea meidän blogia. <3

    Karkkikuvaukset oli suurimmaksi osaksi hupia, mutta yhtä kuvaa sieltä tullaan kyllä käyttämään yhessä tarkotuksessa tammikuussa, joka ei liity taasen Miss Mixiin mitenkään vaan meidän blogiin. :)


    Huhhuh, ihania kommentteja! Kiitos!!!

    VastaaPoista
  32. Ainii ja mun mekko on tommonen hihaton ja Veromodasta! Siinä on vähän pussihelma myös. Voin joskus esitellä in action :) Siinä päällä on tollanen minitakki Ginasta.

    VastaaPoista
  33. Mimmi, ihanan väriset hiukset!!!

    VastaaPoista
  34. Terkkuja Tukholmasta! Minä tillotin teitä eilen silmä tarkkana hymy korvissa <3 Olitte ihania.

    VastaaPoista
  35. Olitte tytöt aivan mahtavia ja ihania ja näin läskinä saatte multa paljon rispektiä, kun suhtauduitte niin luontevasti läskiydestä puhumiseen! Niin sitä pitää!

    Paavokin oli ihan mahtava! :D Taisi oikeasti olla ihan silmät pyörällä, kun olette kaksi niin kaunista naista. <3

    Ihanaa kun voi olla ylpeä siitä että on läski. Ei sillä lailla, että "lihoisinpa lisää" (lähinnä terveysriskien takia, sitä paitsi mä oon jo ihan tarpeeksi läski :) ), mutta silleen, että mulla ei oo mitään hävettävää, vaikken mahdukaan aina normaalikokoisiin vaatteisiin ym. Koska kaikilla pitää olla oikeus kokea olevansa kaunis ja hyväksytty omana itsenään!

    Teistä jäi kyllä varmasti tosi positiivinen kuva myös sellaisille, jotka ei ennestään tunne teidän blogia.

    VastaaPoista
  36. Kuten monet muutkin, olen ehdottomasti sitä mieltä, että mahtava esiintyminen! Hämmennyin kyllä hieman koska todella moni kommentoi kyseistä jaksoa luullen, että muffinssikorunne olivat meikäläisen käsialaa. *naur*

    Tsemppiä jatkoon!

    VastaaPoista
  37. Mahtava esiintyminen Mariassa ja mahtava on myös teidän bloginne!! :)
    Jouluterveisin, teidän bloginne uusi lukija ja fani

    VastaaPoista
  38. Oli tytöt ihan mahtis esiintyminen. Ei olis uskonut, että ekaa kertaa olitte isoissa valoissa :)

    Btw visuaalisesti vaativa kottarainen, mä luulin kanssa, että ne korut oli sun käsialaa. Olin ihan että wau, oot alkanut yhteistyöhön MTL-tyttöjen kanssa herkullisine koruinesi :) Joskus niitä eräällä lemmikkiaiheisella palstalla saanut ihailla.

    VastaaPoista
  39. Ootte saanut varmaan monta samanlaista kommenttia, mutta lisään vielä yhden joukkoon. Olitte aivan ihania Maria!ssa!! Bloginne on hyväntuulisin, mitä löytyy eikä täällä ikinä haukuta ketään. Ihania olette!!

    VastaaPoista
  40. Teitä oli ihana katsoa Mariassa. Ilonne ja onnenne oikein säteili kasvoillanne ja teki teistä todella kauniita :)

    -Lora

    VastaaPoista
  41. Harmitti vähän, kun jouduin katsomaan ohjelman jälkeenpäin netistä töiden takia, mutta ei se mitään! Olitte niin mahtavia ja hajosin todella, kun kaappasitte Paavon syleilyynne!:D

    VastaaPoista
  42. olitte iihania mariassa! tykkäsin teijän haastattelusta ja varsinkni siitä että tunnutte luonnossa olevan samanlaisia ku täällä blogissa :)

    VastaaPoista
  43. tohon ei me paettu vielä maasta postaukseen vaan että eikää!! arvatkaa aloinko pillittää täällä kun katoin äsken ton Maria!:n netti tv:stä ja yhtäkkiä aloitte puhua siitä mun lähettämästä postista.... Ootte vaan niin ihania ja tissit keeps on growing 8)
    t. se kävelevä raskausarpi:)´

    VastaaPoista
  44. Mun on nyt ihan pakko kysyä, että kuka ja missä on tehty Mimmin hiukset? Se viime väri oli upea ja tämä melkein upeampi:D

    Onko toi MissMix-juttu siis niin, että se teidän juttu on lehdessä JA netissä? Kun tuota lehteä en ole ostanu varmaan 2 vuoteen kun ei tunnu oikein omalta lehdeltä niin mietin vain, että pitääkö teidän takia alkaa tilata sitä jollain porukalla ja sitten kierrättää lehti tyypiltä toiselle vai voiko sen lukea myös netistä?

    VastaaPoista
  45. ootte kummakki niiin nättejä ja ihania vaatteita teillä <3

    VastaaPoista
  46. Apua! Liityin eilen Facebookissa tuohon teidän faniryhmäänne, ja mesessä tuli neljältä ihmiseltä kyselyitä, että mistä oletkaan löytänyt noin ihanan blogin jnejne! Että saitte _ainakin_ neljä iloista ja ihastunutta uutta lukijaa! :D

    VastaaPoista
  47. Tervehdys!

    Eipä mulla muuta kuin että jatkakaa samaan malliin ihanat leidit! Mahtava asenne ja meininki!

    VastaaPoista
  48. Heips likat! Vaikka varmaan ootte nyt kuulleet ihan tarpeeksi, että olitte ihania Maria!ssa niin sanonpahan vielä, että olitte i-ha-ni-a!

    Ja vaikken olekaan lihava, tai edes ylipainoinen, niin mulle tulee aina hyvä fiilis kun luen teidän blogianne:) Jokaisellahan on ne omat jutut kropassaan, joista ei tykkää, tai vaikka haluaiskin tykätä niin ympäristö antaa ymmärtää, et niissä on jotain vikaa. Niin kuin vaikka pienet rinnat. Mä ainakin tykkään omistani kun oon ihan itsekseni, enkä ajattele niitä kun vaikka näen ystäviäni, mutta sitten kun lähtee vaikka baariin niin tulee paljon tietoisemmaksi siitä, et ne ei ole ns. unelmatavaraa :p Ja muutenkin ympäriltä tulee koko ajan hienovaraista vinkkiä et isompina vois olla parempi, esim. rintsikkaostoksilla pienimpiä kokoja ei aina saa ilman ylimääräisiä täytteitä, vaikka isommat koot olis ihan normaalit. Olen kuitenkin tässä viimeisen vuoden aikana oppinut katsomaan peilikuvaani muutenkin kuin pääasiassa kriittisesti ja näkemään nättejäkin asioita itsessäni, silleen ettei ne kauheimmat virheet hyppää heti silmille. Vaikka aika paljon tekemistä on et pääsen samalle tasolle itsestäni tykkäämiseni kanssa kuin te. Ja tän ihme sepustuksen kautta pääsen asiaan, eli iso kiitos siitä, et kirjoitatte tätä blogia, koska ootte piristänyt ja pelastanut niin monta päivää tässä vajaan puolen vuoden aikana et en osaa ees laskea<3

    Pitääköhän mun alkaa nyt lukemaan Miss Mixiä ihan vaan teidän takia? Kun tällainen parikymppinen ei ehkä ihan kuulu sen lehden kohderyhmään:D Hali molemmille!

    Ainiin, oli mulla muutakin asiaa, nimittäin uusimassa Trendissä oli juttu, joka varmasti kiinnostaa teitä, sen otsikkona tais olla Sovitus, ja se käsitteli lihavan naisen matkaa kroppansa rakastamiseen. Oli hyvä, lukekaa ihmeessä:)

    VastaaPoista
  49. te typyt olitte kyllä aivan ihania keskiviikkosessa showssa, poikaystäväkin jakso kuunnella ja hymyillä teitin höpinöille ;-) hyvänmielen aiheuttajat!

    VastaaPoista
  50. läskipallerot älkää syökö!

    VastaaPoista
  51. Oi, tuli ihan nälkä ku katto täitä kuvia. Täytyy varmaan alkaa lukea Miss Mixiä ihan aktiivisesti kerta teitin juttuja voi sieltä pian lueskella

    VastaaPoista
  52. Ihaniahan te olitte!! Ja maalaistytön mieltä niin lämmitti se, mikä siitä Mimmin puhetyylistä niin selevästi ja ihanasti kuului ;)

    VastaaPoista
  53. Hellouu teillä on ensinnäkin aivan mahtava blogi ja ihana tyyli ja ootte muutenkin ihan tajuttoman mahtavia persoonia! :---)

    Mua on kuitenkin mietityttäny ku puhuitte sillon Mariassa tai sillon tuli mieleen, että ylipainossahan on paljon riskejä voitte sairatua diabetekseen yms. tauteihin eli eikö teitä yhtään pelota jos sairastutte ylipainonne takia tai jos syötte kokoajan epäterveellisesti ja vielä enemmän niin voi tulla sydän sairauksia. Niin eli eikö teitä yhtään haittaa ylipainon seuraukset?

    Ja en todellakaan halua loukata, mutta mulle tuli vain mieleen ja ajattelin sitten kysyä :)

    VastaaPoista
  54. Vaikka nuo teidän muotilasit on ihan veikeitä, niin ne valitettavasti kyllä piilottaa kauniita kasvon piirteitä! Etenkin noi pepin mustat jotenkin vie tosi paljon silmiltä! Mutta tärkeintä tietysti jos itse niissä viihdytte. Toi pepin harmaa tuubihuivi on ihana, mistä se on? :) -viola

    VastaaPoista
  55. Musta oli tosi hienoa kun kerroitte siitä tytöstä, joka on parantunut teidän blogin avulla! Ehdotin itse teidän blogia luettavaksi eräälle toiselle tytölle terapiamielessä. :) -viola

    VastaaPoista
  56. Mimmi on maailman nätein! :) Nuo hiukset ovat aina ihanat ja olit Maria!:ssa ihan söpöin!

    VastaaPoista
  57. Moi Mimmi ja Peppi! Ootte oikeesti aivan mahtavia! Juuri tässä katsoin Maria! ohjelman jossa vierailitte, ja te vaikuttatte aiiivan kertakaikkiaan ihanilta ihmisiltä =) Teillä on asenteet kohdallaan ja autatte varmasti lukemattomia naisia jotka stressaavat turhaa ulkonäöstään.
    Ainoa pieni miinus blogisanne on nuo teidän tyhmät ilmeilynne:D En kerta kaikkiaan pidä niistä, mutta mitäs pienistä. Lisäksi käytätte niin usein sanaa läski ja se alkaa ehkä hieman kyllästyttää toisinaan, mutta eiii se mitään!:)
    Voin ehdottomasti sanoa että More to love blogista on kovaa vauhtia tulossa lempi blogini. Huhhuh tulipas kyllä ennätys pitkä kommentti:D Mutta tsemppiä teille Peppi ja Mimmi ootte aivan mahtavia!

    VastaaPoista
  58. Mr. Karkkipäiväkin oli sitä mieltä että olette aika ihania, kun katsottiin yhdessä Mariaa. Ihanat asut teillä Mariassa, ja Mimmin Kuopio-aksentti kuulosti hellyttävältä!

    VastaaPoista
  59. Katsoin Maria!n ja olitte vielä ihanempia, kauniimpia ja suloisempia kuin mitä osasin kuvitellakkaan! Tuli niin hyvä mieli!
    Jakakaa hyvää fiilistä, ehkä maailmaan ilmestyy lisää yhtä ihania ihmisiä! =)

    VastaaPoista
  60. teidän vierailu mariassa meni aivan upeasti ja saitte paavonkin ihan häkeltymään :DD sain muuten eilen kuulla että meillä on yhteisiä kavereita, käykääpäs tsekkaa mun tämänpäiväinen postaus niin ymmärrätte varmaan keistä on kyse :)

    VastaaPoista
  61. Peppi peppi peppi!! Mistä oot hankkinut nuo ihanan herkulliset korvakorut jotka sulla oli Maria -ohjelmassa?? Pacco saada tollaset. <3

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.