maanantai 30. marraskuuta 2009

Glögihetki piristi pimeää maanantaita!


Tänään oltiin Mimmin kanssa bloggaritilaisuudessa Fredan Hiusmuotoilu Pointissa, jonka tilat ja konsepti on uudistunut. Nykyään kun menee sinne kampaajalle, niin sulle tehdään tilanteeseen sopiva meikki samalla ja se vielä sisältyy hintaan. En varmaan oo ainoa, joka kattelee välillä kauhistuneena kampaamossa peiliin, kun tukasta tulee täydellinen ja fresh ja sit näytät ihan lakanalta siinä vieressä.


Söpö Mimmi nautiskeli glögiä.


Ihania valkosuklaa-kookos tms. palleroita, joita maisteltiin..


Meitä myös tutustutettiin Diego Dalla Palman meikkeihin ja tässä Stella ja Aurora saakin hyviä neuvoja.


Myös meitä vähän hemmoteltiin ja tässä Stellan hiuksiin laitetaan laineita. Otin muuten videon kyseisestä tapahtumassa, jossa opetettiin miten tolla ghd:lla nyt voi niitä laineita tehdä. Täytyy laittaa se joskus tänne, opinpahan siinä ite myös. :D Taustalla näkyy Pointin "äiti" Pirjo Honkanen, joka osottautui aivan ihanaksi.


Auroraa meikattiin, tää on jotenki ihan mielettömän ihana kuva.


Ville ehosti meitä ja ihastuttiinkin siihen ihan täysin. Ollaan nykyään kolme Barbababaa, terkkuja vaan Villelle!


Ihana Jenni, siis se on vaan aina niiiiin söpö.


Mimmi käsittelyiden jälkeen.


Siinä vielä hymyiltiin Stellalle. Ville äity ihan villiks ja laitto mulle oranssit huulet ja oranssia poskipunaa mollamaija-tyyliin. Se ei oo kuulemma koskaan ennen laittanu kellekkään, mutta More to love inspiroi hulluttelemaan. ;)

Muistettiin kerrankin ottaa päivän asu-kuvat ja ne nappastiin tällä kertaa Behnfordsilla, kun jälleen kerran norkoiltiin siellä..


kengät DinSko 40
Legginssit Lindex XL
Hame kirppis
Paita IVANAhelsinki 42
Laukku One Way


Hattu GT
Tunika GT, koko XL
Vyö, Lindex
Kassi: Kipling
Sukkikset: Seppälä, XL
Kengät: Dinsko, 38

Oli oikein kiva tilaisuus hengähtää pitkän päivän jälkeen. :)

Me ei Mimmin kanssa olla kumpikaan mitään tekniikan ihmelapsia ja tänään opeteltiinkin tuolla käyttämään meidän uutta EOS 500D- digijärkkäriä, jonka Canon luovutti meidän käyttöön. Nyt meillä on siis vihdoinkin ihan oikeesti hyvät kamerat joilla kuvailla, joten kuvien laatukin pitäis jossain vaiheessa (älkää nyt ihan heti kuitenkaan odottako, kun me ei vielä oikein osata niitä gorilla-kameroitakaan käyttää :DD) nousta. Koska mekin halutaan olla kivoja, kun meillekkin ollaan, niin Joulukuun ajaksi sivupalkkiin ilmestyy Canonin banneri ja sitä klikkaamalla pääsette enemmän tutustumaan tohon ihanuuteen, joka on jo hurmannut meidätkin. :)


HUOMHUOM! Huomenna se sitten alkaa. Juttu jota ollaan suunniteltu ja odoteltu kauheesti. Kannattaa tulla tänne kurkkimaan jo heti aamusta! :)

23 kommenttia:

  1. hei, mikä toi kauppa on? siellä on oreoitaaa!!!!? whaaat?

    VastaaPoista
  2. http://www.behnfords.fi/. Löytyy Helsingistä WTC:sta ja myös netistä voi tilata. Meidän lemppari!!! :)

    VastaaPoista
  3. Juuri tuollaisia laineitä mäkin aina yritän suoristusraudalla tehdä. Laita ihmeessä se video tänne! :D

    VastaaPoista
  4. Onko se juttu joku bloggaajien joulukalenteri :D

    VastaaPoista
  5. voi vitsit, kiitos paljon. oreot on niin huippuja:D

    VastaaPoista
  6. Oi vitsi ootte ihania nättimyksiä taas ^^ Voitteko alkaa mun parhaiks ystäviks, kun tuntuu pikkuhiljaa jo siltä, että aina kun täällä vierailee niin hymy hyppää kasvoille :)

    pst. ihanaa hemmottelua ollu koko poppoolla! ja canon on silkkaa rakkautta <3 (kahta en vaihda: canon ja apple)

    VastaaPoista
  7. heippa tytöt!

    pakko kommentoida tänne ensimmäistä kertaa!
    IHANAA miten IHANIA olette :D pahoittelen kirjoitusmuotoa, se on kamala. mutta, asiaan:

    teidän itseluottamus on jotain uskomatonta! alussa hieman säpsähdin, kun nimititte itseänne suoraan läskiksi, mutta nyt olen päässyt jo hieman kärryille. olette selvästi sujut sen kanssa ;) itse olen lievästi ylipainoinen, mielestäni normaalikokoinen, mutta nuo indeksit... koko on M, joten tiedän että luultavasti kuulostan snobilta narsistilta tai muuten vaan vähän typerältä naisenalulta, mutta noh. no joo... sitä vain yritän sanoa, että teidän blogi on tuonut mulle itsetuntoa!!! ei tarvitse olla xs- tai s-kokoa ja tuskin menettää elämältään mitään!

    MUTTAMUTTA, se asia, mistä aloin tänne kirjoittamaan, oli teidän ihanaihanaihana valloittava kauneus. teidän kasvot, ah!!!! etenkin pepillä on yhdet ehdottomasti kauneimmat kasvot mitä tiedän, mutta mimmin söpöys ei kyllä jää varjoon sekään.

    eli siis ihanaa kun olemassa tuollaisia sulouksia! piristämässä tätä blogimaailmaa ja psst. teidän jutut on vähintään yhtä valloittavia kuin te itse ja teidän ihana ulkonäkö.

    pus <3

    -s

    VastaaPoista
  8. HEII!! =)

    Ihan ekaks haluisin sannoo että ihana tää teiän blogi!! ja oon saanu todella paljon itsekkin irti tästä! Oon ittekkin hieman normaalia pyöreämpi joten ihana lukea teidän juttuja! <3

    Yks pien pyyntö mulla olis! :) Voisko tuo fontti olla vaikka edes yhden koon isompi kun on vaikeuksia lukea nuin pientä kirjotusta?! :)

    VastaaPoista
  9. Eka häh, siis OIKEESTI meikki KAUPAN PÄÄLLE?!
    Toka häh, siis OIKEESTI Canon luovutti (vai ostitte?) teille sen järkkärin, mistä oon haaveillu jo pari kuukautta?! Olen ihan hämilläni.

    Ps. Ihania kuvia ja ihana molla-maija meikki Peppi <3

    VastaaPoista
  10. Oisko ehkä unelmapäivä päästä ensin Pointiin hemmoteltavaks ja sitte Behnfordsille shoppailee <3 You lucky bastards ;) Ei vaan, ihania ootte ku jaoitte tän meiän kaa ja ilostutitte päivää (tai yötä...) jälleen kerran! HUGS!

    VastaaPoista
  11. Piti tulla kommentoimaan tänne, mutta anonyymi s yläpuolella tiivisti kaiken jo aika hyvin :) Olette kerrassaan ihastuttavia tyttöjä!

    Erityiskiitos vielä siitä vanhemmasta koulukiusausta käsitelleestä tekstistä, luin sitä ja kommentteja ihan järkyttyneenä. Siitä että miten moni on joutunut kärsimään niin paljon ja miten nykyäänkään opettajat ei tunnu uskaltavan tehdä mitään asialle vaan sulkee mieluummin silmänsä kaikelta vaikka puuttuminen tarpeeksi ajoissa olisi vielä helppoa. Itse olen myös entinen koulukiusattu + toivottavasti tuleva opettaja joten asia koskettaa erityisen paljon.

    VastaaPoista
  12. Fredan Pointti oli ennen mun vakkari kampaamo, kunnes sen hinnat kävi liikaa kukkaron päälle niin oli vaihdettava. Mukavia ihmisiä kyllä!

    VastaaPoista
  13. Toihan on ihan huippu idea tarjota meikkaus kampaajakäynnin yhteydessä. Monesti kampaajalta lähtiessä on semmonen fiilis, että nyt viihteelle paitsi siinä vaiheessa kun näkee naamansa ja useimmiten ne poskilla olevat ripsarit jne :D

    VastaaPoista
  14. saittepa hyviä kuvia! kyllä kunnon järkkäri on poikaa :) mun fotot samasta tilaisuudesta ihan kakkaa kun oma kamera huollossa :/

    VastaaPoista
  15. Onkohan tuolla niitä valkosuklaalla päälystettyjä Oreoita? Maistoin niitä Amsterdamissa ja sen jälkeen en ole nähnyt missään päin maailmaa.. jenkeissä tosin varmasti olis. Suostuukohan tuo herkkukauppa tilaamaan asiakkaiden pyynnöstä? :)

    VastaaPoista
  16. peppi, vaadin sua käyttämään tuota oranssia punaa jatkossakin jos sulta sellainen löytyy! passaa ko nenä päähän :)

    VastaaPoista
  17. NanSu nätisti kun painaa Ctrl + ni tulee isompaa fonttia ;)

    VastaaPoista
  18. :o miksen minä ole tiennyt tollaisesta kaupasta!! Oon yrittänyt pongata pop tartseja vaikka mistä ja nyt niitä löytyi! Kiitos ihanat tytöt!!

    Hirmu söpöjä ootte!

    -Helinä

    VastaaPoista
  19. Ootte niin söpöjä, Mimmin asu ja koko kokonaisuus niiiiiin ihana!

    ps. kuolaan aina mimmi sun miljuunien lenkkareiden perään :D

    VastaaPoista
  20. Tuo kauppa, tuo ajais mut viimeiseen turmioon! Tuolta alkais lasku kyllä jyrkästi alaspäin! Onneksi asun kaukana Helsingistä, muuten varmaan "eläisin" tuon kaupan tuotteilla. Asuin jenkeissä vuoden ja suurin osa noista jutuista mitä noissa kuvissa näkyy, esim oreos, on liiankin tuttuja mulle.

    VastaaPoista
  21. Heips! Teidän blogia on jo joku aika tullut lueskeltua mutta nyt vasta uskaltauduin kommentoimaan :) Te olette aivan ihania ja upeita naisia! Jotenkin vaikutatte vaan tosi symppiksiltä enkä voi oikeen keksiä miksei teistä pitäis :D Eipä mulla muuta :)

    VastaaPoista
  22. eikä, nyt tuli ihan hirveä ikävä kaikkia jenkkiherkkuja (vaikkei niiden karkit kyllä suomi-karkkeja voita!). nettikaupassa ei ainakaan ollut Milk Dutseja, mutta jos joskus niitä alkavat myydä, ihan varmasti tulisi ostettua

    VastaaPoista
  23. hei ihanat mimmi ja peppi!

    ensinnäkin pakko muitten mukana todeta että olette ihania, olen tässä syksyn seuraillut teidän blogianne ja se ehdottomasti toimii inspirointina omaan elämään, eli kiitos siitä! :)

    en tiedä että onko se minun alkukantainen koneeni vai mikä ku noista teidän kuvista osat latautuu vain puoleen väliin ja yleensäkin siinä kestää kauan :/ mutta onneksi hyvää jaksaa ja ka nnattaa aina odottaa :)

    /Inkku

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.