keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Ihania tyyppejä Make Up Storessa!

Eilen koitti sitten jo meidän kovasti odottama päivä, kun kokoonnuttiin lukijoiden kanssa Make Up Storeen vähän tutustumaan meikkeihin. Saatiin kutsua paikalle 60 tyyppiä ja muutamasta viimehetken peruutuksesta huolimatta oli tupa täynnä. :)


Kaikki niin tarkkaavaisina..




Make Up Storen ihana Satu kerto meille vähän vinkkejä ja tutustutti muutamiin tuotteisiin ihan tarkemmin. Satu oli kyllä kova puhumaan, kerrankin joku joka puhuu yhtä paljon ku minä :D


Ihanat keskittyy kuuntelemaan Satua..


Yritin muuten pihistää tota ihana, sinistä paljettihattua aika monta kertaa, en kuitenkaan onnistunut :D


Juu myös kameraan katsovan söpöliinin karvahattu olis halunnu hirveesti tulla Pepin luokse asumaan, tuloksetta... :(


Myös Anna-kulta kävi moikkaamassa meitä ohikulku matkallaan! Pitihän sekin heti puristaa syleilyyn.


Ruotsin pään pr ja markkinointiheebo William meikkas mallia iltaa varten. William oli ihan hirveen söötti, mutta jäi ottamatta syleilyyn :(


Mitenkäs Pepille saatais tällanen iho?

Joku oli joskus tuossa kommentoinut, että meistä on tullu ihan ärsyttäviä, kun vaan hehkutetaan ja ihkutellaan meidän lukijoita ja muuta, mutta oikeesti.. Osaako joku miettiä omalle kohdalleen sitä, että päätät yhtenä yönä perustaa ystäväsi kanssa huvikseen blogin ja puoli vuotta tän jälkeen sitä blogia käy lukemassa aika hurja määrä tajuttoman kivoja tyyppejä, jotka kannustaa sua ihan kaikessa mitä teet ja kirjottelee sulle mitä mielettömämpiä juttuja omasta elämästään ja jakaa sun kanssa usein vaikeitakin asioita? Se on niin suuri kunnia ettei sitä osaa edes selittää.

Eilinen olikin aika äärimmäisen tunnepitoinen päivä meille, kun nähtiin kaikkia teitä ja otettiin (toivottavasti ainakin) teistä jokainen paikalle saapunut syleilyymme. Jokainen eilen paikalla ollut varmasti huomasi, että me oltiin aivan fiiliksissä teistä. :D Niin ja monet on myös kommentoineet, että eikö voitais joskus lähteä pois täältä Helsingistä ja käydä syleilytourilla ympäri Suomea ja voin luvata, että jos jossain vaiheessa on mahdollista, niin More to loven syleilytour toteutetaan aivan varmasti.

Jotkut oli vielä kaiken tän parhauden lisäks tuonut meille aivan ihania lahjoja, jotka herkisti kyllä ihan täysin tämmösen isommankin ihmisen..


Kiiiiiitos tytöt näistä superherkullisista konvehdeista, ei tartte olla huolissaan - meille kyllä maistuu! ;) SYDÄN!


Kiitos myös näistä ihanista suklaista, nomnomnom! Mimmi ehkä vähän fiilisteli? Kortti on ihan mahtava!!! :D SYDÄN


Kiitos tästä aivan mielettömän ihanasta kortista, itkuhan siinä meinas päästä pullerolta, kun tämäkin saatiin.. Zac Pesonen ja Bharrelkin on ansaitusti päässy tähän korttiin mukaan.. SYDÄN!


Nää ihanat tytöt oli leiponut meille cookieseja ja voi apua miten sulosta se olikaan. Syleilyyn oli pakko tietty heti ottaa. SYDÄN!!!


Tämmösiä herkkuja ne oli meille tehny, Mimmi oli heti ottamassa haukkua kun saatiin toi paketti auki.. :D


Ei se kerennyt ottaa ees tarkkaa kuvaa, kun odotti niin paljon et päästään tuhoomaan noi. Siinäkin vähän räjähtäny Peppi silmät kiiluen, ku on pakko päästä jo herkkujen kimppuun.. :D

Kiitos teille kaikille jotka saavuitte paikalle ja kiitos Make Up Storelle, että annoitte meidän järkkää tämmösen ihanan hetken näiden parhaiden kanssa. Alustavasti oli puhetta, että tämä ei suinkaan jäänyt ensimmäiseksi ja viimeiseksi kerraksi, vaan keksitään varmasti jotain kivaa myös heti ens vuoden puolella! :)

Translation: Yesterday we had a change to meet some of our lovely readers in Make Up Store. Had so much fun and we are so happy, because we have the best readers ever. Thank you all!!!!! Lots of love.

39 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä satavarmana maailman kivoimmat lukijat! :O Mun lukijat haukkuu mua omahyväseks prinsessaks, ehkä ihan syystä :D

    VastaaPoista
  2. Ihanaa että osaatte arvostaa lukijoita noin paljon :) Kivaa lukea ja kommentoida, kun tietää että kommentit luetaan mielellään ja niistä tykätään :D Vaikutatte muutenkin niin ihanilta ihmisiltä ja jaksatte olla pirteinä vaikka ulkona on pimeää ja synkkää! :>

    VastaaPoista
  3. "kaikki niin tarkkaavaisina.."

    joo, kaikki muut paitsi MÄ :DD noei, kyl mä kuuntelin ^_^

    VastaaPoista
  4. Äää, olen pikkasen kateellinen, kun en päässyt syleilyihin yyhhyy!

    Mutta kerronpas unen, jonka näin teistä viime yönä. Mun unessa te olitte Maria!:ssa jo tänä iltana ja mä olin katkera niiden puolesta jotka luuli että ootte siellä vasta 16. päivä, mutta tyytyväinen että olin ite eksyny kanavalle! Ja kappas, TE olitte ikään ku juontajia, haastattelitte Mariaa, ja jotain muuta tyyppiä ja ette antaneet Marialle yhtään suunvuoroa! Hahaha se näytti ihan avuttomalta teidän piinapenkissä, hymyili vaan viattomasti ja yritti avata suutaan, mutta te ette antaneet! :D

    VastaaPoista
  5. millon tulee juttua mimmin tukasta?:)

    VastaaPoista
  6. Oli tosi ihana nähdä teitä ja jakaa kokemuksia skinny jeanseista, ylensyönnistä ja kuntoilusta! :D Oon joskus salaa vakoillut Mimmiä Body Shopissa, ehkä ens kerralla uskallan tulla moikkaamaankin, jos vaikka Mimmi muistaisi mut :)

    VastaaPoista
  7. illusia: IHANA <3

    emma: Tammikuussa.

    njk: Joo tuu vaan moikkaamaan ;)

    VastaaPoista
  8. teillä on sitäpaitsi ihan älyttömän tyylikkäitä lukijoita!

    VastaaPoista
  9. Täytyy muuten sanoa niistä Make up storen peitekynistä, että toimii tosi hyvin, ja levittyy oikeen kivasti (luulen Peppi että ne on paremmat noi kynät ku se purkki, se tuntui ainakin aika tiukalta kamalta se purkissa oleva, mitä siel kaupassa testasin). Oon täällä ollu oikeen tyytyväisenä ja sileäihoisena :) ja oli hauska nähdä teidät ihan livenä ja päästä syleilyynkin :D

    VastaaPoista
  10. "oi jospa oisin saanut olla muuuuuukaaanaaaa", niin! lukemani perusteella teillä on ollu oikein ihana päivä lukijoidenne seurassa, oi <3

    semmosta itse asiassa tulin kommentoimaan, että minähän oon hehkutellu teidän Maria! esiintymistänne siitä asti kun se täällä sivulla selvisi ja ja.. monta päivää oon toitottanu poikakaverille, et "muista laittaa maria tulemaan boxille, ku mtl:n tytöt on siinä" ja sitten äskön aloin sitä kattomaan ja hööööh, olin ehkä hieman liian innokkaana unohtanu että se on vasta ens viikolla. aika kurjaa, ku painoin boxin infonappia ja sieltä selvis, et siellä onki jotku bb-anat ja bb-hennat, voi yök!
    noo odottelen siis kiltisti ens viikkoon (:

    syleilytourille joensuuhun ehdottomasti, tule tule tule!

    t. risu

    VastaaPoista
  11. vähänkö söpöjä kuvia ja kiva että tykkäsitte tuliaisista! oli tosi magee päivä tuolla, kiitos tosi paljon että järjestitte meille tälläsen mahdollisuuden :)

    ps ootte vielä söpömpiä livenä <3

    VastaaPoista
  12. On teillä ihania lukijoita, aika sympaattisia nuo lahjat. <3

    VastaaPoista
  13. On ihania lukijoita todellakin ja kiitos kaikille. <3

    .Sini.: Oi MAHTAVAA! arvaa kuka kotiutti myös ne? ;) No Peppi tietenkin :D Täytyy siis heti huomenna testata, tänään oon sairastanut kotona! BUU :(

    VastaaPoista
  14. Hei mä tunnen karvahattu-tytön (aka Petran), voin alkaa palkkaryöstäjäks!!

    VastaaPoista
  15. Mimmi ja Peppi, mulla menee NIIIIIN yli ymmärryksen, et miten jotku jaksaa tehä näin aurinkoisia ja ystävällisiä postauksia koko ajan! Ootte piristyny mun tosi montaa päivää ja toivottavasti piristätte jatkossaki. :) Ootte ihan parhaita! En tunne teitä, mut oon ihan täysin vakuuttunu, et teidän sydän on puhdasta kultaa! Kuulosti kauheen kornille, mut niin totta.

    Toivon teille kaikkee hyvää, mainetta ja kunniaa, koska jos jotku sen on ansainnu, niin te! <3

    Pusuja ja haleja sinne!

    VastaaPoista
  16. Oivoi jos mäkin vaan olisin tonne päässyt, oisin tuonut teille mun triplasuklaaherkkubrownieita! Ja ois ollut niin hurjan ihanaa päästä teitä halimaan (ja tietty muutenkin ois ollu jänskää päästä tollaseen spessutilaisuuteen). Mut hei, nettihaleja teille, ihanat!

    VastaaPoista
  17. mäkin näin teistä unta!? :--D oltiin maalaamassa mun entisen kämpän autotallia (?!) ja siellä sitten tuli käymään jotain random-tyyppejä. te otitte nämä tyypit heti syleilyyn ja aloitte neuvomaan muakin miten tää syleily kuuluu tehdä oikeaoppisesti :D:D aamulla alkoi pikkusen hymyilyttää, kun muistin unen. ootte hirmuihania!

    VastaaPoista
  18. hahaha syleily oikeaoppisesti on sellainen, että otetaan kunnolla karhunhaliin ja valokuvasyleily on sellanen, että yritetään saada se tyyppi sieltä keskeltäkin edes vähän näkyviin! ;) meidän kanssa se on vähän hankalaa!

    VastaaPoista
  19. Heijee ja kiitti teille eilisestä ja kuten sanottua, oli ylikiva tavata teitä! Oli myös ylimukavaa huomata, että ollaan yhtä hölmöjä ja hysteerisiä. Ja hei, haluun nähdä sen hienon yhteiskuvan. :D Oli kiva nähdä, toivottavasti nähdään pian uudelleen. :)

    T. Jonna-Konna

    VastaaPoista
  20. Kiitos vielä paljon eilisestä! olitte aivan mahdottoman ihania ja pehmoisia ja mukavia ja hauskoja jajaja.. <3 ootte kyllä parasta mitä Suomen blogimaailmalle on tänä vuonna tapahtunut! (: T. tyttö sinisessä paljettihatussa. Ps.jos joskun päätän luopua hatustani, te olette se ainoa ja oikea adoptiokoti sille ;)

    VastaaPoista
  21. Peppi mistä saa noin mahtavan näksiä silmälaseja? (: On nimmittäin aivan ihanat. (: Hyvää joulun odotusta Pepille ja Mimmille. (:

    T: Reat

    VastaaPoista
  22. Heips! tää ei nyt mitenkää liity tähän postaukseen mut halusin vähä kysellä mimmiltä noista tbs tuotteista. Eli mikä tbssän meikkivoiteista olis paras tämmöselle rasvarelle ja aina kiiltävälle iholle??

    t: Saippeli

    VastaaPoista
  23. Saippeli : Ehottomasti Oil Free, eli öljytön meikkivoide! :)

    VastaaPoista
  24. Lasit ostin muotimessuilta, en muista sen nettikaupan nimeä mistä näitä saa, mut yritän selvittää! :)) ainakin tetuanissa oon nähnyt nyt paljon eri värisiä!

    Niin ja kiitti ihanat, kun tulitte ja olitte ite niin ihania <3

    VastaaPoista
  25. kiitos itsellenne, kivaa oli! :)

    ja ei kai vaan tuossa green & black's-suklaasetissä ollu makua butterscotch? koska se on ehdottomasti PARAS, eikä sitä tietenkää (ainakaa mun havaintojen mukaan) saa suomesta!

    VastaaPoista
  26. "TE olitte ikään ku juontajia, haastattelitte Mariaa, ja jotain muuta tyyppiä ja ette antaneet Marialle yhtään suunvuoroa! Hahaha se näytti ihan avuttomalta teidän piinapenkissä, hymyili vaan viattomasti ja yritti avata suutaan, mutta te ette antaneet! :D"

    ^ noinkin siinä voi kyllä käydä... ;)

    VastaaPoista
  27. Ohh! How lucky! I wish I was there too!

    I wanted to learn how to do makeup on models, I bought so many makeup to use on my photoshoot, but I realized, if you are a photographer you can't be a makeup artist too lol It was very hard to do when you are doing two jobs!

    VastaaPoista
  28. Minäkin vielä kiitän tiistaisesta! Tarkoitus oli vain katsella (ja syleillä :-)) mutta mullekin tietysti tarttui mukaan ne peitekynät. Keskellä talvea tulee tartuttua kaikkeen, mikä _peittää ja piilottaa_ ... Voi, miten onkaan ikävä aurinkoa (ihoni on samaa mieltä)!

    VastaaPoista
  29. Kiitos ihan hulluna TEILLE ! <3 voi miksi näytän tossa yhessä kuvassa niin surulliselta? :--D oli mulla oikeasti tosi mukavaa <3

    VastaaPoista
  30. Heippa ihanat! Mulla on semmonen suru-uutinen että oon kohta päivän yrittänyt tämän postauksen kuvia saada näkyviin - tuloksetta. :( Syytän tästä tinypicin kuvapalvelua, sillä se usein temppuilee mun kanssa. (Sillä vika ei ole netin hitaudessa - ikävä kyllä, sillä sehän olisi paljon yksinkertaisempi ongelma :D)

    Mua ihan hävettää pistää tämmöstä viestiä, ettei vaan teidän päivä mee vahingossakaan pilalle. Nyyh.

    VastaaPoista
  31. Lähtekää ihmeessä syleily kierrokselle ja piipahtakaa Oulussa! Oulu on tosi kaunis kesällä. :)Nuo korut jota oli yhdessä postauksessa oli oikein syötäviä! :P Teidän blogi on ehdottomasti paras mitä oon ikinä lukenu. Mun mielestä on tosi ihanaa että otatte lukijat syleilyyn ettekä juokse karkuun. Ihania ootte! Hauskaa joulun odotusta.

    VastaaPoista
  32. Jos toteutatte syleilytourin niin tulkaa käymään Etelä-Savossaki (: Ootte vaan niin ihania, haleja!

    VastaaPoista
  33. Syleilykierrokselle ja heti <3 Joensuuhun tai jopa kiteelle !! 8DD

    Peppi hei, mistä noi sun ihanat lasit on mitä sul on näköjään monia erilaisia ?

    VastaaPoista
  34. Kiitos tosi paljon kun sain tulla Makeupstoreilemaan teidän kanssa! Ostin Pepin suosittelemaa glitter-eyelineria ja se on aivan huippua! Ootte niin huippuja ihmisiä ja jäi hyvä mieli koko päiväksi sen tapaamisen jälkeen. <3<3<3

    T: Korttityttö

    VastaaPoista
  35. Hei Peppi ja Mimmi!

    En ole ennen kommentoinut teille (oon myös laiska postaamaan muihinkin blogeihin..), mutta teidän bloginne on kyllä kommentin arvoinen!

    Olette ihan uskomattoman sydämmellisen ja mukavan oloisia likkoja. Ja jaksatte aina piristää tämän äiti-ihmisen lapsitäytteistä arkea. :)

    Lisäksi on ihailtavaa miten ihanasti otatte lukijanne huomioon. Siis ihan mahtavaa.

    Toivottavasti jatkatte vielä pitkään ja parhaimistgoamielestänne bloginne on kyllä suomen parhaimmistoa! :)

    Älkää koskaan ikinä muuttuko! :)

    VastaaPoista
  36. Voi eiii ko mieki nii oisin tahtonut tonne! Ja nams noita herkkuja mitä saitte, kelpais mulleki!!!! :P

    T: kauheessakamalassakarkintuskassapyöriväpallero

    VastaaPoista
  37. Mun mielestä teidän blogissa - tai oikeastaan teidän persoonissa- on parasta just tuo, että olette inhimillisiä ja arvostatte lukijoita. Mä inhoan monia "kuuluisammaksi" tulleita muotibloggareita, jotka jauhaa puuta heinää tai esittelee sata päivänasua (+ tuhlaa järkyttävät määrät rahaa krääsään), eikä mitään järkevää sisältöä blogilla oikeastaan ole. Kaiken lisäksi tuntuu, että lukijat ovat "tylsää" massaa, jolta halutaan vain huomiota ja ihailua, kun bloggarilla on niin paljon kaikkea kivaa. Nimiä en paljasta, mutta joka tapauksessa teillä on tähän oikea ote - olisipa kaikilla muillakin! :)

    VastaaPoista
  38. Voi vitsi teitä! :D Oon saanut ehkä elämäni parhaimmat naurut teidän jutuista! Erityisesti mieltäni lämmittävät aivan kertakaikkisen mahtavan itseironiset sutkautukset siitä, miten herkut kyllä aina maistuvat! :D Ihan mahtavaa! Ootte ehkä parhaimpia roolimalleja ikinä!!!

    T. Satu, vakkarilukija :)

    VastaaPoista
  39. Tuleva aktiivi seuraaja ihanassa blogissanne20. joulukuuta 2009 klo 9.56

    Hei,
    kysymykseni on ehkä outo, mutta katselin teitä eilen Mariassa, ja kommenttini ei todellakaan ole tarkoitettu loukkaavaksi, mutta siis eikö Peppi (mustahiuksinen?) ole ihan normaalikokoinen? Minusta et näyttänyt yhtään isolta!
    olenko tullut sokeaksi?


    ps. mistä ne mustat lasit ole hankittu? HALUAN!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.