torstai 10. joulukuuta 2009

Mimmi sydän Jane!


Mimmi täällä moi!

Haluan nyt esitellä yhen mun lempiystävän, nimittäin Janen. Jane asuu Sawossa ja tuli toissapäivänä kylään tänne HESAAN. Janen kanssa on aina mukavaa ja ollaan touhuttu kaikenlaista jo ihan usseemman vuoden ajan...



Meillä on Janen kanssa tosi samanlaiset kiinnostuksen kohteet. Tykätään mm. istumisesta...



...syleilemisestä...



ja syömisestä. :) (Syleilin Janea kuulemma yöllä myös unissani :DDD)



Jane on huippu, kun se tuo aina tuliaisia. Kesällä se toi mm. ite kasvattamiaan tomaatteja. (AWWW!!)

(Mainittakoon tähän väliin, että toin minäkin sille Intiasta tuliaisia ;D Terveisiä vaan sinne asiasta tiedustelleille tanssitytöille ;D)



Ja nyt se toi mulle ja Pepille AIVAN IHANAT KORUT jotka oli pikku nakkisormillaan ihan ite askarrellut!!! (AAAWWWW!!!)



EIKÄ SIINÄ VIELÄ KAIKKI!! Jane oli askarrellut myös YHDEN KORUN JOULUKALENTERIIN TEILLE!!

Eli tämän ihanan jätskikorun saa se joka kertoo kommenttiboksiin että : Minkälaisen korun haluat Janen Mimmille (ja ehkä myös Pepille) askartelevan? Laita kommenttiin mukaan myös sähköpostiosoitteesi.

Mimmi valitsee omasta mielestään parhaan ehdotuksen. Oikeudet muutoksiin pidätetään ;)


Aikaa osallistua on perjantaihin 11.12 klo 09.00 asti! :)


Ps. Jos korut kiinnostaa, kysele delikalas(ät)mymelody.com

52 kommenttia:

  1. Ihania!
    Kehuitte joskus sitä yhtä näkkäriä! Joten Hampurilais-koru ois aika hauska, tosin lihapiirakan muotoinen koru ois ehkä enempi uniikki ja erilainen! :)

    Hauska teksti taas :D <3

    VastaaPoista
  2. Semmonen suklaamerihevonen you know! Semmonen mitä on niissä esim herkullisissa suklaakonvehtirasioissa. Tiiättekö te mitä mie tarkotan :D

    VastaaPoista
  3. Aivorattaat ovat huonosti nukutun yön jälkeen sen verran juntturassa etten keksi ainakaan vielä yhtään mitään järkevää ideaa joten lhäestyn kysymyksellä!

    Mitä ja missä mahdatte olla syömässä tuossa herkuttelukuvassa? Aivan ihanan näköinen annos, NAM! Tässähän alkoi ihan kuola valumaa pitkin näppäimistiöä...

    VastaaPoista
  4. En tiedä, onko tää sovelias ehdotus, mutta tuosta ihanasta leivoksesta tuli mieleen, että tuollaiset cupcake-tasselit olis ihan superit! (enkä vieläkään halua laittaa sähköpostiosoitettani julkisesti tähän, mut blogin kautta tavoittaa)

    VastaaPoista
  5. Suklaalevy josta on haukkastu pala voisi toimia kummalla vaan MTL:llä! ;)

    VastaaPoista
  6. Tekeekös Jane lähinnä herkkukoruja vai myös muitakin? Tuosta ensimmäisessä kuvassa olevasta asustasi tuli mieleen, että hienojen aurinkolasien kaveriksi sopisi valkoisen paidan ja denimin kanssa vaaleanpunaiset arskat myös kaulakoruksi. :) Olisi melko pirteä yhdistelmä.

    Harmi kun Jane lopetti oman bloginsa. Oli mukava katsella kuvia Sawonmualta muiden näkövinkkelistä.

    VastaaPoista
  7. HOLA!

    Siis tottakai Janen pitää askarrella Zac Efron ja Pharrell! Ei oo muuta vaihtoehtoo! Sitten ne olis teillä mukana matkassa koko ajan ja vielä tissien syleilyssä :D

    VastaaPoista
  8. Heeei, mä oon koittanut kommentoida teidän postauksia jo monta kertaa ja ikinä se ei oo vaan toiminut. Piti jo lähettää sähköpostia et auttakaa mua, koska niin monta kertaa olis ollut kaikkea ihanaa sanottavaa teidän ihaniin postauksiin :) mut nyt tän pitäis toimia, jee!

    Eli, siis mä haluan antaa Janelle ihan kunnon haasteen: Jos ruoka/herkku teemalla jatketaan, ni Ben&Jerry's jäätelöpurkki!! Luovuutta kehiin ni varmana onnistuis :) mutta sitten jos ei ole mitään tiettyä kategoriaa mihin sen pitäis kuulua ni Pharrell!! Olis ehkä makein ikinä. Jos mulla olis mitään kädenlahjoja, ni tekisin teille sellaiset, koska mulla on ehkä hassuin ja hauskin visio siitä ikinä, hihi ;)
    Mut toivottavasti tulee kommentti perille, ootte superihania <3

    VastaaPoista
  9. voe tsiisus miten söötti herkkukoru :o Semmonen koru olis aikas makea, että samalla linjalla jatkettaisiin noiden herkkujen suhteen. Käsi- tai kaulakoru josta löytyisi kokonainen jälkkäribuffetti täynnä erivärisiä herkkuja :) Voisi roikkua siinä ketjussa parin sentin välein. Uhuhu tai vaikkapa muffinssisormus :o !

    VastaaPoista
  10. Janen pitäisi ehottomasti askarrella teille suklaasydän-korut nonparelleilla, koska niin makeita ja suloisia ja täynnä rakkautta olette! ;)


    -SL-

    VastaaPoista
  11. Ois aivan sairaan makee tommosena koruna joku tikkari tai sellanen käärepaperikarkki tai iha masikka/kirsikka jee :D Noi on ihania!

    VastaaPoista
  12. ehdottomasti pihvi :)

    ansu.91@hotmail.com

    VastaaPoista
  13. Semmoset korut, joka muistuttaa teidän blogger profiilikuvia :D Oisko aika päheet?

    VastaaPoista
  14. Minusta Mimmille kävisi sellainen koru, jossa keskellä olisi joku leivonnainen, karkki tms, joku Mimmin lempiruoka. Sen molemmilla puolilla olisi tytöt, jotka halaisivat sitä herkkua (sanotaanko nyt vaikka muffinssia) ja samalla kun he sitä halaavat niin heidän kätensä koskettavat toisiaan. Osasinkohan edes selittää? :)

    Ihanan näköisiä koruja kyllä! :) (mahd.arpaonnen suosiessa sähköpostiosoitteen löytää tuolta miun kotisivulta)

    VastaaPoista
  15. no siis kaikista mahtavin koruhan tietysti olisi Zack Pesonen/Efron (tai Pharrell), mutta mikäli nämä on liian vaikea toteuttaa ehdottaisin jotain syötävän ihanaa suklaakakkupalaa aivan megamahtavilla koristeilla. SE vasta olisi söpö. :D

    elina_302@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. No mutta Zac Pesonen tottakai! ;)

    VastaaPoista
  17. Muix!

    Tosi ihania korujahan ois kaikki tähdet,sydämet,söpöt hevoset tms. Mutta niin nähtyjä!

    Jatketaan nyt siis tolla ruokalinjalla, eli
    mun mielestä aivan mahtavan söpöt ois sellaiset pienet nakkisämpylä korut. Pikkuriikkiset hodarit :) Kummaltakin puolelta pilkistää nakinpää ja ehkä hieman sinappia ja ketsuppia valuu välistä. Slurps ja nam. Oispa söpöä, mutta ei perinteistä karkkia Ü

    VastaaPoista
  18. Miks mulle tulee vaan heti mieleen Timantit tahi sitte C-kasetti. Tai hullun makee semmoi old school Boombox!

    Onko noi tehty Cernit-massasta`? Kuin taidokkaita ja ihania!

    VastaaPoista
  19. Musta ihana koru näin joulun kunniaksi olisi slainen piparminttutankojuttu jos tiedätte mitä tarkoitan :D Muutenkin nuo korut ovat ihan käsittämättöman suloisia ja ihanai<3

    VastaaPoista
  20. Pieni suklaamuffinssikaulakoru, Muffinssin on tietenkin oltava (pepille) vaaleanpunaisessa kupissa ja (mimmille) keltaisessa, koska peppi vaikuttaa hattaramaisen hempeältä ja suloiselta, ja mimmi taas on ihanan pirteä ja räiskyvä. <3

    annich_@hotmail.com

    VastaaPoista
  21. Mä kyllä uskon, että vähän ronskimpikin koru menisi, kun huumorintajua löytyy, joten miten olisi reilusti HK:n sininen ja siihen päälle sinappi ja ketsuppiraidat? :)

    VastaaPoista
  22. Miten ois tikkunekku tai piparminttutanko joulun kunniaksi?

    VastaaPoista
  23. Näin joulun alla suosittelisin piparkakkua, jossa on tietysti koristeet. Sokerikuorrutteet Moretoloven mukaan tottakai! ;)

    maria.aaltonen@luukku.com

    VastaaPoista
  24. Ensin on kyllä pakko myöntää, että idea ei ole oma, mutta tuli se heti mieleen kun luin tämän skaban. Eli, kun olette suklaan ja hampurilaisten frenduja niin ois kyllä hieno sellainen suklaa hampurilainen. : )

    Tätä ne suunnnitteli siellä hienossa norjalaisessa hotellissa Obaman kunniaksi jälkkäriksi Nobel kesteihin, niin tuollaiset suklaa hampparit kaulassa voisit(te) sitten selittää, että teillä on jotain sellaista, mitä Obamalla ei.

    Minut(kin) tavoittaa tarvittaessa blogin kautta :)

    VastaaPoista
  25. oreo koru vois olla aika voittamaton, sellanen, mistä on jo haukattu pala.:)

    VastaaPoista
  26. Sellanen jalallinen jäätelökulho, siin sit teidän lempparijäädee (ruskee-suklaa, vaaleenpunanen-mansikka jne), jotain "kastiketta", nomparelleja, pari keksitikkua ja töräys "kermavaahtoa"! Sellanen olis magee ja kelpais mullekin (kuten toi jädetötterö :D)

    VastaaPoista
  27. Erittäin helppo kysmys!
    Kaksi erittäin kaunista naista (kröhöm te tietysti Mimmi ja Peppi) syleilemässä toisiaan! Kukapa ei tykkäisi kunnon syleilystä, varsinkin jos sitä voisi vielä kaulassaan kantaa? :)

    ape.rasa@luukku.com

    VastaaPoista
  28. Ben & Jerry's tönkkä :D (voi olla kyl aika haastava miniatyyrinä)

    hilda_kaitila@hotmail.com

    VastaaPoista
  29. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  30. Itse pidän suuresti Arnoldsin donitseista, joten se tuli ensimmäisenä mieleen! Toisaalta, kuka pystyy vastustamaan olla syömättä sitä itse korua, kun sekin varmasti näyttäisi niin herkulliselta ;)

    d0lly@luukku.com

    VastaaPoista
  31. Tietenki piparikorut! Ja mielellään ihan oikeen kokoset. Vois olla vaikka ihan piparkakun muotoset tai sit piparinnäköset possut tai jotku ukkelit tai akkelit kuorrutuksella toki.. Ainaki näin joulun alla ois kiva ku joku luulis et on ripustanu ite leipomiaan piparkakkuja kaulaan tai mihin vaan. :) Korviksetki vois olla kivat. :)

    VastaaPoista
  32. Sellainen fazerin suklaalevy, joka on toisesta päästä aukaistu kääreistä ja siitä on haukatta pari palaa ! <3 nami.

    Jennishca [ät] hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Nallekarkkikoru!!

    laura_tahkavuori@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Mä oon kyllä tällä hetkellä ihan luwluw mun joulukuusi-koruun! Se on niin söpö,että pidän sitä varmasti ympäri vuoden<3
    Toinen tosi söpö olisi varmasti siis joulusukat! Ihanat joulusukat joissa voisi teidän tapauksessa olla vaikka kirjaimet M ja P.
    Ja nyt kun mennään näin joulumielellä niin joulupukki & joulutorttukin olisi aivan upea!
    Nyt mun on varmaan pakko alkaa tehtailla itsellenikin tollaisia!

    No,siinä oli mun ehdotukset.

    Ja sähköpostihan oli

    veniemis@edu.lahti.fi

    VastaaPoista
  35. Vaahtokarkkikorvikset! t. sahrami_@hotmail.com

    VastaaPoista
  36. Suklaalevy-koru! Tai suklaapatukkakorvikset vaikka :D
    sarapatinen(at)gmail.com

    VastaaPoista
  37. Joulun kunniaks sellanen piparminttutankokoru olis ihana! Tiettehän, sellanen punavalkoraidallinen?

    s-posti: lauraarvonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  38. Näin joulun alla joku nätti pipari :) se vois olla vaikka sydämen mallinen tai sitte semmonen ihan oikian piparin mallinen.

    VastaaPoista
  39. No sawo faneille täytyis tehdä candy-kalakukko tai lörtsykorut tottakai :)

    VastaaPoista
  40. Apua kirjotin tähän äsken hirmuisen pitkän kommentin ja sit se hävisi !!

    Eli siis edellisen kommentin kirjoitettuani huomasin että joku muu oli jo ennen minua ehdottanut suklaalevyä :/ Joten päätin keksiä jotain omaperäisempää.

    Eli joko: MTL kirjaimet ja siinä ympärillä joulunkunniaksi fazerkarkkeja tai sit jos ei halua jouluista niin sitten sydänmarmelaadikarkkeja koska ne muistuttaa jotenkin niin paljon teitä (ne näyttää ihanilta, herkullisita, pehmeiltä ja kauneilta. Ja ne on myös tosi hyvän makusia :DDDD <3 )
    Tai sitten Suklaalevy höystettynä M&P/MTL-kirjainyhdistelminä. Tosi vaikea yrittää selittää millaista tarkottaa!
    Tosi hienoja noi korut kyllä on <3

    jennishca@hotmail.com

    VastaaPoista
  41. semmoset amerikanlaku korut on tosi söpöjä!=)

    VastaaPoista
  42. Teenpä nyt vielä kolmannen kommentin koska tajusin että sen piti olla pelkästään mimmille :o ! Anteeks :)

    Mimmille just oma koru ois semmoinen marmeladisydän koru. <3 Siitä tulee ihan mieleen Mimmi <3

    jennishca@hotmail.com

    VastaaPoista
  43. En tiiä kelpaako siis jotkut muutkin kuin herkut, mutta ehdotan aurinkolaseja (tyyliin jotain vaaleenpunasia sydämmen muotosia tai sitten perus pinnkejä). En tiiä pystynkö osallistumaan kisaan, ko pitää toi sähköposti osote laittaa ko en haluis et miu koko nimi näkyy, mutta jos voisin osallistua nimimerkillä...

    - Norsunpoikainen

    VastaaPoista
  44. Ihania koruja!

    Sellaiset m&m´s karkkien hahmojen näköiset korut ois aika herkut! :D

    VastaaPoista
  45. Heipä hei!
    Mielestäni sen pitäisi olla hodari, koska kun ekan kerran eksyin sivuillenne sattuman kaupalla(HYVÄ SATTUMA!) niin olitte kirjoittaneen jutun "Kissat käy kuumina hodareihin ja toistepäin!". Harmi kyllä että löysin bloginne vasta silloin, mutta sen jälkeen jumituinkin tänne. Lisäksi useinhan ihmisistä kun puhutaan niin tytöthän on niitä kissoja ja pojat koiria (ainakin tällä suunnalla) ja no monestihan olette maininneet ne kuumat komistukset täällä blogissanne. =)

    sähköposti:
    petrakarhu@gmail.com

    VastaaPoista
  46. molemmille isot sydämet joihin mppm kirjoitus <3

    nasu86 nita15@suomi24.fi

    VastaaPoista
  47. Joku ihana mintunvihreä karkkiomena olis aivan herrrkullisen näköinen koruna :D oikein kunnon mintunvihreä ja mehukas omena ja pienenä lisänä voisi olla vaikka pienet hampaanjäljet omenan yläreunassa purentajälkinä :) namms

    epsanen@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Uuden vuoden juhliin shampanja-lasi-koru!!
    Sellainen nostalgisen mallinen, laakea.
    jossa on tietysti kuplivaa juomaa juhlan kunniaksi.
    kiitos ihanasta blogista!

    VastaaPoista
  49. Pharrel tietty toiselle ja toiselle Zac.

    VastaaPoista
  50. Ehdotukseni korua varten on musta, sileäturkkinen naukuva kissa, jolla on suuret, kauniit ruskeat silmät ja pitkät, räpsyvät silmäripset, aivan kuten, sillä jolle koru on suunnattu:)

    VastaaPoista
  51. Sellanen jättimuffini, josta More to love tytöt on jo käyny haukkaamassa. :)

    VastaaPoista