tiistai 1. joulukuuta 2009

More to loven Joulutsembalot alkakoot!

Tervetuloa meidän More to loven tyttöjen ikiomaan Joulukalenteriin. Nämä viikot ennen Joulua me tullaan keksimään teille ja meille kaikkea jännittävää, kivaa, sekoa ja vaikka mitä. Meillä on takataskussa jo melkonen määrä erilaisia juttuja ja lahjoja, joilla me aiotaan teitä hemmotella ja myös vaikka mitä ylläreitä mitä aiotaan toteuttaa. Kuten ollaan aina sanottu, niin te ootte se syy minkä takia tätä blogia on niin kiva pitää, eli nyt kyllä te ansaitsette vähän jotain erityistä.





Behnford's on yksi meidän ehdoton lempparikauppa koko Helsingissä ja meidät voikin löytää norkoilemasta sieltä hyvinkin usein.. Kauppa vilisee ulkomaisia herkkuja ja onkin siis niin taivas. Täältä löytää niitäkin herkkuja esim. Jenkeistä, mitä ei mistään muualta Suomesta löydä. Voidaan kyllä ihan rehellisesti sanoa, että tämä paikka on yksi syypää siihen, että me pysytään niin pehmeinä. :D







Me ollaankin päätetty tehdä kaikkea erilaista kivaa ja tänään kun raotamme ensimmäisen luukkumme, niin halutaan palkita eräs tyttö, joka jokin aika sitten kommentoi meidän Facebook-groupin wallille niin hauskan kommentin, että naurettiin ihan älyttömästi, koska jotenkin jo pelkästään toi ajatus oli meidän mielestä niin hupaisa:


"Näin teistä molemmista söpöliineistä unta viime yönä :D Osallistuitte mun "parina" siihen Reikä seinässä ohjelmaan ;DD me ei oltu ihan hirveen hyviä siinä, kylläkään ;DDD"

Nina, me halutaan lähettää sulle Behnford'sin 10e lahjakortti, joten laita osotetta tulemaan ja pääset ostamaan itsellesi jotain pientä ihanaa. Lahjakortti on voimassa ainakin sen vuoden (ja tarvittaessa vaikka pidempään), joten toivottavasti kerkeät asioimaan tuolla taivaassa ja jos et, niin laita sitten vaikka tulemaan se takas, koska me kyllä suostutaan käyttämään se sun puolesta! ;)

Nyt sitten arvokkaat lukijat, More to love-blogin Joulutsembalot on virallisesti potkastu käyntiin ja tämän jälkeen mitä tahansa voi tapahtua ja kuka tahansa voi joutua yllätytetyksi. Me tullaan huomioimaan kaikenlainen kommunikointi meidän kanssa, joten nyt kannattaa aktivoitua!!!!! :)

99 kommenttia:

  1. Voi ei ku ootte söpöjä!!!!!! :D Pehmeinä parhaita without a doubt! Voin vaan kuvitella miten intsinä ootte ku joulukuu käynnisty VIHDOINNNN! (mäki sain vihoviimein avata suklaakalenterini!!!)

    VastaaPoista
  2. Oi tykkään tästä teidän ideasta ja joulusta ja tällä hetkellä ilmeisesti ihan melkein kaikesta :D

    VastaaPoista
  3. Ihana ajatus yllättää lukijoita tällä tavalla :) Ootte kyllä ihan parhaita!

    VastaaPoista
  4. Ootte te kyllä ihania tyttöjä, ja tämän perusteella tahdon ajatella että pyytettömiä ja vilpittömän suloisia ja kilttejä! :) Aina piristää päivää käydä lukemassa teidän blogia ja joulukuusta taitaa tulla vieläkin jännempi nyt! :D

    VastaaPoista
  5. Eeeeeiiiii! Älkää nyt hyvät ihmiset esitelkö hämeenlinnalaiselle tällaisia keitaita! Ekaksi: tulee kamala kade, tokaksi: karsee kiire Helsinkiin.

    VastaaPoista
  6. Mä en ole koskaan kuullutkaan ko. liikkeestä vaikka olenkin aikamoinen karkkihaukka. Kiitos vinkistä, näyttää Hyvältä isolla hoolla!

    VastaaPoista
  7. Kiitos, että kerroitte tällaisenkin kaupan olemassaolosta! Olen asunut pk-seudulla vasta kolme hassua kuukautta (olen muuten Kuopiosta!), ja en ole vielä oikein perillä kaikista siisteistä jutuista. Mun on kyllä pakko päästä käymään Behnford'sissa, etten vahingossakaan pääsisi kutistumaan!

    Aiotteko muuten tässä joskus taas järjestää jotain tempauksia, joissa pääsisi tapaamaan teitä? Missasin silloin sen nälkäpäiväjutun ja harmittaa vieläkin aivan vietävästi.

    VastaaPoista
  8. Toi on IHANA kauppa! Harmi, ettei niillä ainakaan kai vielä oo myynnissä Timtameja Ausseista /: Oon käyny useesti kysymässä, mut luovutin jonku kuudennen kerran jälkeen :D

    VastaaPoista
  9. Toi on juuri sellainen kauppa jonne kantaisin koko omaisuuteni jos vain pääkaupunkiseudulla asuisin! :D Älkääkä vaan muistuttako nettitilausmahdollisuudesta, olen tarpeeksi pehmeä jo! x) Oi vitsi, Twizzlersejä, M&Miä, Tootsie Rolleja, Pop Tartseja...

    VastaaPoista
  10. Sagu: Kyllä on tulossa, jää odottelemaan! ;) IHANAAA TSEMBALOINTIA KAIKILLEEEE! <3

    VastaaPoista
  11. En ymmärrä miten te sen teette - teiän blogista vaan tulee niin vilpitön kuva, että ei voi muuta kun tykätä! Itsekin ehkä siirsin tbs:n meikkivoiteen ostoa viikolla kun yritin sattua mimmin kanssa samaan aikaan paikalle. :D

    VastaaPoista
  12. Haha voi ei apua <3 Mimmi on kyllä nyt varmasti otettu! :) No me halutaan kyllä oikeesti hemmotella teitä ja ollaankin onneks saatu aika kivoja juttuja teille. Ilman teitä tää kirjottaminen olis kieltämättä varmasti aika ankeeta, muttaku te aina kommentoitte kivoja juttuja ja tuotte meidän elämään sitä piristystä, niin kyllä mekin halutaan tuoda teidän! :)

    VastaaPoista
  13. Nina kiittää isosti! <3
    Yhdyn edeltäviin kommentteihin; työ olette kyllä niin ihania ja vilpittömiä! Fanitan täysiä teit ;)

    VastaaPoista
  14. Pitkän syömishäiriöprosessin läpikäyneenä ja voittaneena ja nykyisin jopa ylipainoiseen vartaloon tottuneena, teän blogi on tosi paljon piristänyt semmoisella "läskiys on muoto siinä missä mikä tahansa muukin ja on rehtiä olla tyytyväinen itseensä"..
    Jotain siitä on tarttunut, koska pystyn paljon reippaammin olemaan oma itseni. En ole koskaan kommentoinut, vaikka olen lukenut paljon ja nyt tuntuu tyhmälle, että kommentoisin siksi, että täällä jaetaan lahjoja. :E Noh, kirjoitukseni ei ollut mikään erityinen, joten jätän sen silti tähän :D:D

    Kiitos siitä, että saa olla oma itsensä ja sen puolesta puhutaan :)

    VastaaPoista
  15. Ihana idea! Oon ollu kateellinen teidän palavereista: ruokaa ja hyvää seuraa ja kaikenlaisten metkujen suunnittelemista :D. Odotan innolla joulukalenterin kehittymistä!

    VastaaPoista
  16. Oho! Näyttääpä kivalta paikalta tuo Behnfords... :p En ole koskaan edes kuullut kyseisestä putiikista.. Johtunee siitä, ettei täällä Porin perämettissä ole tommosia taivaallisia putiikkeja.. :D Arvatkaapas MORE TO LOVE, että montako karkkikauppaa Porissa on? (Pori ei kuitenkaan ole ihan mikään pienin kaupunki) Vastaus: EI YHTÄÄN KARKKIKAUPPAA!!! :D (Mut Filmtownin karkkihyllyt rules!) :D

    VastaaPoista
  17. Vielä edelliseen kommenttiini viitaten... Porista löytyy Kauppahallista kyllä yksi pieni nurkkaus,josta vois ostaa toffeeta, mutta sitä ei voida laskea mukaan (vaikka nimellisesti on karkkikauppa)! Taso on Porissa siis tätä luokkaa karkkikauppojen osalta: http://porinkauppahalli.fi/index.php?pinc=18
    :D Ei ihan noin hohdokasta kuin tuo Behnfors...

    VastaaPoista
  18. Ootte ihan parhaita namupaloja :-)
    Mun joulukalenteri alkoi herkkulakolla aattoon asti. Saa nähdä miten kykenen siihen (en oo koskaan pitäny sitä lupaustani...) kun tuun kituuttamaan itseäni tänne näillä karkkikuvilla <3

    VastaaPoista
  19. Minäkin lykkäilin meikkipussipäivitystä siihen, että näin TBS:n ikkunasta Mimmin varmasti olevan paikalla. :3

    VastaaPoista
  20. Behnford's on kyllä helmi. Itse ostan sieltä JellyBeanejä ja Kool-Aid mehuja langanvärjäykseen. Nyt mulla on hakusessa Chex Mix-snackspussit. Ja on Vantaallakin jopa käymässä... Mutta en kerkeä Helsinkiin katsomaan olisiko niitä!!! Mikä vääryys, no, ehkä sitten joululomalla.

    VastaaPoista
  21. Te ootte vaan niin ihania (: Piristätte aina mun päivää, varsinki tänää, puuduttavan maantiedon kokeen jälkeen -.- Kiitos siitä! :)

    VastaaPoista
  22. Pistäkää sit Mimmi koville! ;) Voin antaa vinkin, että huomenna se on iltapäivästä siellä! ;)

    VastaaPoista
  23. Kämmäsinkö mä jotain (hävisikö se vanha vai tuplakommentoinko?)? Behnford's on kyllä helmi. Minä ostan sieltä JellyBeanejä ja Kool-Aid mehuja langanvärjäykseen. Nyt kiinnostaisi tietää löytyykö sieltä Chex Mix-snackspusseja. Ja oon vielä Vantaallakin käymässä mutten kerkeä Helsinkiin... mikä vääryys!!! No, ehkä sitten joululomalla.

    VastaaPoista
  24. Oijj jos asuisin Helsingissä, vois olla että norkoilisin ton kaupan nurkilla päivittäin...
    En malta odottaa mitä kaikkea teillä on suunniteltuna tänne blogiin tässä kuussa <3

    VastaaPoista
  25. Mä en jaksa lopettaa ihkuttamasta teitä :) Vielä jos satutte kirjoittamaan jutun ihanasta Robert Pattinsonista, niin oisin iiiiiiiihan rakastunut. Btw; katsoin Twilightin Houkutuksen sunnuntaina kolmesti!

    VastaaPoista
  26. Tiiätkö Peppi, melkein näit sun "kadonneen kaksoissiskon" Paramoren keikalla! :D Mua harmittaa ihan hulluna, etten tullut nykäiseen sua hihasta heti, kun huomasin sut siellä paitatiskin liepeillä. Mun sisko katteli paitoja siinä, ja ajattelin, että kohta tuun sanomaan sulle moi, koska luen teiän juttuja aina. Kerkesit kuitenkin kadota ja säästyit massiiviselta (jep!) hyökkäykseltä.:) Ois ollut kiva kiittää ihan livenä siitä, että ootte tuoneet Mimmin kans meidät runsaasti rakastettavat niin kivasti esille ja piristätte aina jutuillanne. Joten ISO hali sinne näin jälkikäteen!

    VastaaPoista
  27. Jemma voi ei olisit vaan tullut! Toisaalta mä olin ihan kamalan väsyneenä siellä parin tunnin yöunien jälkeen ja varmaan naama happamena, joten en mäkään olis uskaltanut! ;) Ens kerralla tuut! <3

    Robert Pattinsonista oon joskus kirjottanutkin jo, mutta koska se on mun yks vakituisista poikaystävistä, niin eiköhän siitä tulla näkemään täällä useemminkin juttuja! ;)

    VastaaPoista
  28. Hahaa. Teidän blogi on herkullinen.
    Itse kuulun siihen skinny bitches -ryhmään, mutta teidän ansiosta en ikinä pelkää syödä ja ehkä vaatia itselleni enemmän tilaa. ha

    After all... Human body is beautiful not the size of it.

    /JE

    VastaaPoista
  29. Pitää varmaan katsastaa toi paikka ens viikolla kun tulee käväsemään Helsingissä :) Tosin oon kyl niin järjettömän hyvä suunnistaja et saappa nähdä löydänkö itteeni asemalta minnekkään :D Eli jos joku näkee tälläsen palleroisen palloilemassa sormi suussa rautatieasemalla ens tiistaina niin tyrkätkää oikeeseen suuntaan pyörimään ;)

    VastaaPoista
  30. Hauska idea tämä ''joulukalenteri''!

    Itse löysin aivan muutama päivä sitten tämän blogin ja yllätys oli mitä ihanin! Näin loistavaa blogia ei ole vastaan tullut, enkä usko että samanlaista vastaan tulekaan koskaan!

    Siis saitte kuin saittekin minusta pitkäaikaisen lukijan!

    Kiitos siis hienosta ja mieleenpainuvasta blogista, toivotan sille pitkää ikää ja teille oikein mukavaa joulunodotusta!

    :)

    VastaaPoista
  31. Olette kyllä suloisia!:) Piristätte tätä mun synkkää joulukuuta, eikä joulutunnelmasta ole tietoakaan, mut aina teidän ilottelu vaan jaksaa piristää:D

    VastaaPoista
  32. Täytyy kyllä sanoa, että teiltä ei jekut kesken lopu! Mistä ihmeestä keksittekään kaikkia näitä juttuja!?

    Kun ensimmäisen kerran eksyin blogiinne, en ollut niin hirmuisen vakuuttunut. Mutta kun tutustuin hieman lähemmin, jäin koukkuun:) Nyt pakko katsoa monta kertaa päivässä, josko olisi jotain päivitetty:)

    Iloista joulun odotusta teille!

    VastaaPoista
  33. Hei tytöt! :)

    Teillä oli tuossa muutama postaus sitten juttua Korres-merkin näytteistä, joita olitte saaneet testattavaksi. Oliko alimmaisessa kuvassa Korresin meikkejä? Onko niitä tulossa myyntiin jonnekinpäin Suomea? Käytän itse Korresin ihonhoitotuotteita ja olisi kiva testailla meikkejäkin, jos niitä jostain saa. :)

    VastaaPoista
  34. miksi, oi miksi asun yli 300 kilometrin päässä helsingistä ?! =(
    seuraavaks kun on asiaa pääkaupunkiseudulle, niin aijon kyllä ehdottomasti käydä tuolla!

    ja tosi kiva idea tää joulukalenterijuttu! :)

    VastaaPoista
  35. Tää oli kyllä niin ihana piristys, kun oon kipeenä kotona. Ja huomasin, että tuoltahan voi TILATA karkkia :D päivän pelastus on se! Ja seuraavan kerran kun menen helsinkiin, niin tuonne kyllä raahaan myös itseni ja ostan niin hyvältä vaikuttavia karkkeja! Suklaata harmikseni en osta, suklaalakko vuoden ;<

    Mutta jatkakaa tytöt samaan malliin! Mun mielestä teijän nimiks kyllä sopis aivan loistavasti Peppi ja Mimmi :D Näytätte ihan pepilta ja mimmiltä :'D outoa..

    VastaaPoista
  36. Onko tää kyseinen taivas ja taivas pelkästään Helsingissä?

    VastaaPoista
  37. Milla: Korresin jälleenmyyjiähän on ainakin stockmann ja sokos, sieltä voi kysyä! korresilta löytyy myös oma myymälä täältä helsingistä josta nyt sitten ainakin saa myös noita meikkejä! :) itselläni ei ole niistä kokemusta, mutta olen aivan koukussa Korresin suihkusaippuaan ja puhdistusvaahtoon, joita olen kokeillut! Kannattaa pysyä linjoilla Joulukuun, saattaa olla että myös Korresia on tarjolla! ;)

    Lotta: Toistaiseksi ainakin kyllä, mutta banneria klikkaamalla pääset tutustumaan nettikauppaan! :)

    VastaaPoista
  38. haha, voi ei miten nauroin tuolle unelle.

    kuulostaa ihanalta tuo kauppa, täytyy piipahtaa kun seuraavan kerran helsingin suuntaan lähtee.


    ja hei, pysykääkin pehmeinä, teillä on loistoblogi ja oon saanut teidän kirjoittelun myötä itsevarmuutta itsellenikin.
    ootte ihania!

    VastaaPoista
  39. Voi jeesus naiset, te olette neroja :D

    VastaaPoista
  40. Meillä vaan on More love to share, ku ollaan sen verran isoja! ;)

    VastaaPoista
  41. vähän ihana tää jouluyllärijuttu !:)en yleensä kommentoi mutta te ootte ihan parhaita, koska kehtaatte olla omia itsejänne (onks toi ees sana?:D) ilman kenenkään mielipidettä! paras blogi, love ya<3

    VastaaPoista
  42. Voi ei! Melkein olin jo unohtanut ton kaupan! :( Nyt muistutitte! Vaikka Kaliforniassa asuessani valitinkin että amerikkalaiset karkit on PAHOJA niin vähän niitä on ikäväkin.. Varsinki Twizzlersejä.. argh.
    Tykkään teiän blogista tosi paljon ja kateus iskee tasaisin väliajoin.
    Yksi juttu mun mielestäni blogista uupuu..tai oikeastaan jutuista..Meinaa joku missä kehutte itseänne ihan hirveesti. Ois kivaa kuulla mitä kaikkea osaatte. Esim osaatteko leipoa, kokata, puhua kielillä, tehdä kärrynpyörän, piirtää, maalata, laulaa, siivota, pitää puheita,laittaa pyörän ketjut paikoilleen..yms. Pukeutuminen, shoppailu, kirjottaminen ja syöminen teiltä kai onnistuukin kun niistä usein kirjottelette:D
    Ois myös hauska kuulla mitä pahaa olette tehneet! Sopiva aihe joulun alla.

    VastaaPoista
  43. En oo kuullukkaa tollasesta liikkeestä.!:o
    Aivan mahtava idea tää kalenterii.! :)

    VastaaPoista
  44. Joo täytyis kyllä varmaan kehua itteään jossain välissä, mut kärrynpyörää ei tarvii kyllä pelätä että me osattais! :D Tai minä ainakaan :D

    Ootte ite ihanimpia, iiiiik! tänään taas tullu niin kivoja uusia juttuja teille ettei järkee <3

    VastaaPoista
  45. Voi ei ! Ihanan näköinen kauppa :D Tuolta kelpais kyllä joulumussutukset koko kalenterin ajaksi... Ja muutenkin!

    VastaaPoista
  46. Ai meillä on täällä Helsingissä tollanenki kauppa???
    Nyt loppu laihutus.Piste.lähen tonne.moro.

    ai ääm piutifuul no mäter vat thei seiii.your words cant let meeee down.tai jotai;P

    VastaaPoista
  47. ooooooh näenkö oikein että hyllyssä komeilee jelly belly!!! THE jellybeans!! ja pop tarts!! naammmmmmmmmmmmm miksen oo tiennyt et niitä myydään täällä aaah.

    (t. lapsuutensa jenkeissä asunut :D)

    VastaaPoista
  48. te ootte kyllä niin ihania ! :)

    VastaaPoista
  49. aws oootte kyl nii ihania (: hyvää joulunodotusta molemmille tytsyille <3 -a

    VastaaPoista
  50. Nonii, oisko mitenkään mahdollista blokata mun näköpiiristä nää teiän herkulliset Behnford's postaukset? Oon kyl hyvä keksimään kaikenlaisia selityksiä, et miks tänään pitäis saada ostaa herkkuja, mut en pysty ees itelleni selittämään, et mikä ois niin hyvä syy, että voisin vaan hypätä junaan ja matkustaa Behnford'sille ostamaan Peanut Butter Cupseja... *kuolaa*

    VastaaPoista
  51. Löysin teidän bloginne vasta muutama viikko sitten ja ihastuin tähän täysin! minusta on hienoa että olette sinut itsenne kanssa ja pystytte heittämään hetulaa painostanne. Itse olen teidän täysi vastakohta eli olen ollut langanlaiha koko pienen ikäni vaikkakin ruoka maistuu täälläkin suunnalla varsin kivasti ja joka käänteessä *mussuttaa maraboun daim-suklaata syötyään puoli peltiä itsetehtyä pizzaa* ;) Jatkakaa tyttäret samaan malliin, ootte ihania, tyylikkäitä ja muhkeita! :>

    VastaaPoista
  52. Täällä yks näläkäinen synttärisankari (jee lopultakin 20vee!) pällistelee nuita kuvia ikävöiden jenkkivaihtovuosiherkkuja melkein kuola valuen ja ootte työki aika herkullisia ;>
    Blogillenne 11 pistettä ja Hamtaro -merkki, kuluu työharjottelupäivät mukavasti täällä!

    VastaaPoista
  53. Aaaaaa ensi viikolla VIHDOIN pääsee taas käymään Behnfordsilla. Viime käynnistä onkin jo aikaa! Piti sitten laittaa nämä kuvat että voin kuolata kaikkia herkkuja jo nyt! Odottavan aika on liian pitkä. :)

    VastaaPoista
  54. Oi te ootte ihania!
    Ja teijän syystä mun alko tekemään mieli kookospalloja (viime postaus), joten piti alkaa niitä tekemään. :)

    Mä en ole vielä eksynyt tähän kyseiseen kauppaan, miten se voi olla mahdollista(??!)

    VastaaPoista
  55. Joulukalenteri netissä? MAHTAVAA. Nyt en voi syödä seuraavia päivä etukäteen karkinhimoissani :D

    VastaaPoista
  56. heheh :)) Pakko myöntää että joskus olen itsekkin nähnyt unen jossa te esiinnyitte(: se taisi kyllä olla niin hassu etten viitsi täällä sitä kailottaa :D

    Luojan kiitos olen ensi viikonloppuna matkustamassa Helsinkiin siskon luo ja aion ehdottomasti raahata sen tonne! En kyllä usko että siinä mitään raahaamista tarvitaan; )

    VastaaPoista
  57. Mitä sieltä Behnfordsista kannattaisi ostaa? Mie käyn siellä aina välillä pyörimässä, mut en tiiä mitä ostasin, kun en tiiä mikä on hyvää.. Ja ovathan nuo tuotteet tuolla aika arvokkaita, niin ei kehtaa kaikkea kokeilla.

    VastaaPoista
  58. Ihan ekaks haluun sanoo, et tykkään teiän blogista.(Paitsi toi bannerin muffinssi on liian muovinen mun makuun, heheh).

    Mut sit itse asiaan. Mun on ihan pakko kiittää teitä siitä, että ootte saanu mut tajuamaan, että ei tarvii olla laiha, että voi olla kaunis ja ihana. Sitä voi olla kaunis ja ihana ihan tällasena hieman pehmeempänäkin! Eli siis suuri kiitos teille, jotka ootte omalla esimerkillänne saanet mut tajuamaan ton tärkeän asian!:))))))

    VastaaPoista
  59. Kerranki pistää kunnolla potuttamaan että asuu täällä korvessa. MÄÄKIN HALUAN TOLLASEEN KAUPPAAN! Onhan tossa muutaman kymmenen kilsan päässä se iso karkkikauppa, torniossa, mutta se on kallis, eikä siellä ole mitään ulkomaalaisia herkkuja >: No, toivottavasti mulla on ihania ystäviä, ihanat porukat tai ihana poikakaveri, että joku tajuaa lahjoa mua huomenna suklaalla, ku on mun synttäripäivä!

    VastaaPoista
  60. Oijj, ihanaa. Tosi ihana seurata tätä teidän blogia. Tää on oikeesti mun lemppari :)
    Ja toi joulujuttu on huippu, oot ihanii ku jaksatte muistella teidän lukijoita kiitos siitä <3

    VastaaPoista
  61. hei en pystyny kommentoimaan tohon vanhaan postaukseen "läskit taivaassa/arvonta" :o

    Mut nii sitä piti kommentoida että noi Crunchiet mitä Mimmi oli listannu top vitoseen (kutoseen), on hullun hyviä! Löydettiin niitä äitin kanssa englannista, kun yritettiin ettiä yksiä toisia karkkeja, Nestlen Violet Crumbleja (niitä saa ainakin Australiasta, mun yks sukulainen lähettää niitä meille aina jouluna ja pääsiäisenä ja sillee) :--D

    Tiiättekö saako noit Nestlen juttuja tuolta kaupasta ? Pitää ens kerralla kun oon stadissa ni käydä tsekkaamassa toi kauppa, näyttää ihan liian hyvältä 8)

    VastaaPoista
  62. Jos Oulussa olis tollanen herkkukauppa niin olisin ostanut sen jo tyhjäksi... :)

    Hei mulla olis yks idea teille! Kertokaas teidän lempparituotteet tuolta kaupasta, vaikkapa top 3! Mua kiinnostais suuresti tietää noista ihanuksista lisääkin, ja olis kiva tietää myös teidän lempparit. :)

    Tai vaihtoehtoisesti voisitte teleportata mulle ne teidän lempparujutut... ;D Nam... :)

    VastaaPoista
  63. Behnford's on aivan ihana paikka! Sieltä saa erikoislimppareita ja sai ainakin ennen painonvartijoitten jenkkituotteita <3 itse kun en noita karkkeja voi tällä hetkellä nauttia.

    VastaaPoista
  64. pakko rohkaistua ekaa kertaa kommentoimaan, koska oijoi behnford's on niin rakkautta! voisin mieluusti sovittaa ton poptarts-hyllyn esim. kotini sisutukseen :)

    ja ihan mahtava blogi teillä, tykkään kovasti <3

    VastaaPoista
  65. ei hitsit mikä kauppa! Asustelin viime keväänä Jenkeissä ja jäin kaipaamaan ihan hulluna niitä herkkuja joita sai lähikaupasta :D
    taas yksi hyvä syy muuttaa pois täältä landelta: tajunnanräjäyttävät herkut ;)

    VastaaPoista
  66. GRAAA Mitä karkkeja JA mä olen jossain hevosen perseessä ettei tommosia oo lähimaillakaa : C
    <3 lov u

    VastaaPoista
  67. Ihanan näkönen kauppa! :D Onneks täälä Tampereella ei oo tollasta, koska ostelisin sieltä varmaan ihan liikaa kaikkee! ;D

    VastaaPoista
  68. http://vantagepoint-hvd.blogspot.com/2009/11/lisaa-koruja.html ei kauheesti innosta tyrkyttää, mutta näistä tuli jotenkin te mieleen :) vanhemmassa postauksessa on parempi kuva ranskiskorviksista, jotka on oma suosikkini ja sopisi teille kuin nappi otsaan <3 toivottavasti otatte ISOLLA halilla vastaan tän mun kommentin, ettekä hutki mua sen takia ;)

    VastaaPoista
  69. Teillä näitä ideoita riittää. :) Tulee jännä joulukuu!

    VastaaPoista
  70. oaaaw, ootte ihanija :--) ehkäpä joku parhain joulukalenteri idea, nyt ku ite en saanu/ehtiny saada suklaakalenteriikaa.
    LEpposia joulujuttuja ja tunnelmia yms. sinne päi, koitan aktivoitua ja seurata uusia postauksia ja sen semmosia vähän tiitterämmin täst edes päi
    moro

    VastaaPoista
  71. pienenä toivoin useamman kerran joululahjaksi makaronia - jota myös sain. nyt aion toden totta toivoa erilaisia herkkuja ! : D

    VastaaPoista
  72. Löysin teidän blogin vasta ja jäin HETI koukkuun ihanat tekstit ja kuvat!! parasta on kuitenkin se että olette molemmat isokokoisempia!!! Tämä oikeasti rohkaisee kaikkia meitä, jotka ei ole kokoa xs :)))))) kiitos<3
    -roosa

    VastaaPoista
  73. Mmmm, curlywurly. Söin noita ihan hirveesti asuessani Skotlannissa. Ja niitä ostin vikoilla punnilla ja penneillä lentokentällä kuukausi sitten, meni just tasan ne hilut joten oli hyvä ostos.

    VastaaPoista
  74. Aina kun lukee tätä blogia tulee jotenkin mystisesti tosi nälkä! Pitää varmaan lähteä pyörällä kauppaan ostamaan suklaapatukka (tai levy...).

    Kiitos oikeasti kun kirjoitatte tätä blogia, niin parasta luettavaa. :)

    VastaaPoista
  75. OMG, SUOMESTAKIN SAA OIKEITA POP TARTSEJA!? <3 Taas yksi syy lisää lukea tätä ihanaa blogia!:)

    VastaaPoista
  76. Tuo kauppa on <3

    Kesällä 2008 onnistuin koukuttamaan itseni Walkersin salt&vinegar sipseihin Englannissa ja kertaalleen olen käynyt tuolla, kun kaverit vinkkasi että tuolta niitä saa! Välimatkaa Helsinkiin tosiaan 650km, että ei turhan usein tule käytyä :D Mutta pakko kyllä, kun seuraavan kerran Helsinkiin eksyn.

    Eikä ne Aero bubblesitkaan pahoja ollu.. Ikävä Englantiin <3

    Mutta teidän blogi on ihan huippu! Pitää nyt mainita kun ensimmäistä kertaa jopa kommentoin.

    VastaaPoista
  77. MITÄ? ONKS TOMMONEN KAUPPA HELSINGISSÄ? Ei voi olla totta, miten mä maailman pahin herkkusuu en tiennyt tosta? Asun kuitenkin pääkaupunkiseudulla ja Helsingissä tulee vierailtua harva se päivä.

    Voi kiitos ihanat Peppi ja Mimmi, taidanpa vierailla tuolla kaupassa heti kuin suinkaan kerkiän<3

    VastaaPoista
  78. Siistiä, ensimmäisen kerran eksyin tänne blogiinne ja heti on jotkut lukijoiden hemmotteluviikot meneillään:D

    VastaaPoista
  79. Huoh.. Toi Behnford´s on ihana kauppa. Oon siellä pari kertaa käyny Helsingin reissuilla. Mut mulla iskee siellä aina sellanen hätäpaniikki ku en osaa päättää mitä sieltä ostan ja sit poistun tyhjin käsin! Voittako kuvitella???
    <3 MTL Rocks!

    Pehmein halein, Sanna

    VastaaPoista
  80. Näin rautatieasemalla ihan Pepin näköisen tytön ja hihkaisin sille hetken ujosteltuani, että moi Peppi. Eikä se sitten ollutkaan Peppi. Voi noloo... En tajua miten oon voinut olla niin sekasin, etten oo tunnistanut kun mulla oli piilaritkin päässä ja kaikkea! Mut se tyttö sit sanoi, et sitä on pari kertaa muulloinkin luultu Pepiks, ja kerroin sille tästä blogista. Ehkä se tulee tänne. Mut hävetti silti ihan älyttömästi. Nytkin meinaa punastua kun kirjotan siitä tänne. :D

    VastaaPoista
  81. NAM! Yksi mun ja mun miehen lempparikaupoista. Se on vähän paha kun asutaan keskustassa lähellä Behnford'sia :D
    Ollaan pari kertaa vuoden sisällä käyty Jenkeissä ja tää kauppa auttaa kyllä pahimpaan ikävään ja makeannälkään.
    Ensi lauantaina vietän mun synttäreitä (jotka oikeasti on siis tänään 23v ;D) ja aion käydä Behnfordsilla ostamassa kaikkea hyvää tarjottavaa :)

    VastaaPoista
  82. Aloin jo kehitteleen jotain suurta suunnitelmaa millä saisin helsinkiläiset sukulaiset raahaamaan mulle kaikkea hyvää..

    VastaaPoista
  83. miksei behnfords voisi myydä kfc-kanaa pakastettuna :3 ? ihania ootte :)

    VastaaPoista
  84. kaiken näköiset ja kokoiset joulukalenterit rulettaa<3 ootte ihanan pirtsakoita typyjä=)
    oon ihan kade!!
    ihanaa ja mitä makoisampaa joulun odotusta teille
    molemmille!!

    nasu86

    VastaaPoista
  85. Saako teidät pyytää facebookissa kaveriks vaikken silleen tunnekkaan teitä? :)

    VastaaPoista
  86. Voi itku, miten te oikein jaksatte?!? Sain ihan hirveesti ekstraenergiaa jo pelkästään tästä teidän postauksesta, kun tajusin, että edes jotkut jaksaa olla noin ihania ja iloisia näin loppuvuodestakin vielä :) .

    Mä tuskastelen täällä koulu- ja työhommien kanssa, ja pyydän korkeemmilta tahoilta voimia, että saisin kaiken jouluun mennessä valmiiksi! Teidän ansiosta jaksaa taas vähän enemmän tsempata <3 !

    VastaaPoista
  87. no me eilen vähän väiteltiin mimmin kanssa ja päästeltiin paineita toisiimme, ni jaksaa taas tsempata koko loppuvuoden! :DDD that's what friends are for. <3

    VastaaPoista
  88. Miten ihmeessä mä en oo tienny tän kaupan olemassaolosta, hä?! Syöny pienestä pitäen suklaata ja muita herkkuja, jopa janoon.....

    VastaaPoista
  89. Aaah ihania ootte,piristystä ankeaan syksyyn :)) paras blogi ikinä,älkää ikinä muuttuko<3

    VastaaPoista
  90. Karkkia!!!!! Miksei täällä meillä ole tollasta kauppaa?? :O

    VastaaPoista
  91. kaiken näköiset ja kokoiset joulukalenterit ovat
    must juttu=)
    ootte ihania ilopillereitä<3
    olen ihan kade=)

    makoisaa joulun odotusta =)

    nasu86

    VastaaPoista
  92. Kiitos tästä postauksesta, sinne meni karkkilakko jonka piti kestää jouluun... Niinhän se on että tonne on nyt pakko päästä. töissäkään ei oikein jaksaisi.. NAM!!

    VastaaPoista
  93. Voi ei...Kauhee himo karkkilakon takia muutenkin, en voi ees aatella muuta :DD Onneks enää tää viikko! Sit mässätään niin että napa poksuu! :D Mut vähänkö ootte kilttejä :)

    VastaaPoista
  94. Tulipas hyvälle tuulelle blogia lukiessa :D mahtavaa....

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.