keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Miks kaikki nukkuu?

Huomenta! Kello on jo melkein päivä ja kaikki vaan nukkuu täällä meidän mökissä. Jotenkin sitä huomaa, että ihmiset on lomalla, kun kaikki ottaa niiiiin rennosti. Me myöskin ollaan otettu tää nyt tämmösenä taukona arjen kiireistä ja onkin vapauttavaa jättää puhelin mökkiin kun lähtee ulos ja olla tsekkailematta sähköpostia jatkuvasti. Tämä on juuri sitä mitä ollaan kumpikin tarvittu ja tähän mennessä Ruka on ollut ihan äärettömän rakastettava.


Vielä on monta päivää edessä, tänään tänne tulee lisää kavereita ja huomenna sitten juhlitaan vuoden vaihtumista. Hullua. Pitääkin jossain vaiheessa vähän listailla noita viime vuoden parhaita hetkiä, kesää muistelen ainakin suuri hymy huulillani ja kyllä täytyy sanoa, että tää blogin perustaminen on ollut ihan ehdottomasti yksi parhaista jutuista mitä vuonna 2009 on tapahtunut.


Silloin kun alotettiin kesällä blogi anonyymeina kasvot blurrattuna, ei oltais koskaan osattu ymmärtää, että tästä voi tulla jotain näin kivaa. Me raotetaankin tässä piakkoin (kunhan Mimmi herää ja alkaa voimaan vähän paremmin, sillä raukalla on ihan kamala flunssa eikä ääntä melkein ollenkaan. Mä yritänkin hoitaa sitä kuntoon parhaani mukaan esim. lämpimän juoman muodossa) vähän sitä miltä meidän 2010 näyttää, monta kivaa juttua tiedossa ja paljon syleilyä tietenkin. :)


Nyt menen kyllä herättämään noi kaikki kuorsaajat vaikka laulamalla, kovaääninen siivous ei nimittäin auttanu. En jaksa enää olla ainoo hereillä, koska se on ihan supertylsää. Miettikääpä omalle kohdallenne, kun tollanen mörkö tulee herättelemään... Saattais siinä nimittäin helposti tulla sellanen olo, että haluu kääntää vaan kylkeä ja toivoo, että mörkö palais sinne mistä on tullutkin.. :D Oon muuten nauttinu myös siitä, että täällä voi näyttää möröltä vaikka 24/7.

Mulla on sellanen olo, että tästä(kin) tulee kiva päivä, vaikka Mimmikarhu sairastaakin. Me voidaan nimittäin ottaa rennosti ja vaan nauttia tästä kaikesta. :) Nauttikaa tekin ja muistakaa syleillä kaikkia kivoja. Mua rupee taas kohta varmaan itkettämään, kun rupesin ajattelemaan sitä ihanaa leijonavideoo. :D

Ainiin muuten, Mimmi innostu eilen niin paljon tanssittamaan luutaa meidän kuistilla, että se humautti mua sillä vahingossa päähän. Siinä lähti sitten loputkin järjen rippeet meikäläiseltä. :D

15 kommenttia:

  1. Heheei, mikä mökki teillä on? Näyttää samalta ku meijän, viime vuonna?

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. vinkkinä sille herättämiselle: revi kaikilta toistuvasti peitto pois päältä :D ehkä maailman ärsyttävin tapa saada ihminen hereille (omistan kolme siskoa, jotka tietävät että tämä toimii kuorsaavaan pikkupossuun) : DD mut jos Mimmi on kipee ni on ehkä parempi et se nukkuu sitä poies :D ♥

    VastaaPoista
  5. OI ONKO SULLA PUNASIA RAITOJA!!

    VastaaPoista
  6. Ruka on ihana paikka, harmi vaan että sinne on niin pitkä matka, muuten tulis kyllä käytyä useemmin kun kerran vuodessa.
    Hyvää uutta vuotta molemmille.

    VastaaPoista
  7. Ihanaa Rukailua teille :) Monesti on tullut käytyä, viimeksi kesällä Rukarockissa. Muistakaa ostaa Zonesta iltarientojen päätteeksi maailman loistavin savujuustoporoburgeri, kruunaa bileillan kun bileillan!

    VastaaPoista
  8. Pirulainen ku on hieno huppari! Mistä moinen on hankittu :o ?

    VastaaPoista
  9. "Silloin kun alotettiin kesällä blogi anonyymeina kasvot blurrattuna, ei oltais koskaan osattu ymmärtää, että tästä voi tulla jotain näin kivaa."

    Voi elämä että jaksatki tätä jauhaa -.-

    VastaaPoista
  10. HEEIPS ootte aivan ihania tyyppejä ! Luin tossa äsken viihdeuutisia ja oli otsikko 'Silmiähivelevät bikinikaunottaret valtasivat laskettelukeskuksen – katso kuvat'
    ni aattelin et mimmi ja peppi on päässy vauhtii siel rukal mut ei ne sit ollukkaa te ;(
    Mut hauskaa lomaa teille ja pikaisia paranemisia mimmille! <3

    VastaaPoista
  11. Neiti hyvä, ei kipeetä ihmistä saa herättää :D . Annat Mimmin nyt nukkua ja tervehtyä muutaman päivän, niin sitten saatte lomailla loppuajan yhdessä oikein kunnolla.

    Nauttikaa ja rentoutukaa ja viettäkää ihana uusi vuosi <3 !

    (Ps. Onnea blogimuutoksista :) )

    VastaaPoista
  12. Oli pakko tulla heti infoomaan, ku muistan vielä: Näin viime yönä unta missä mun piti sanoa Mimmille mikä TUOLI mulle tulee hänestä mieleen :D. Sit olin sillee ööömm... pinkki keinutuoli! EIKU NYT mä keksin!!! Pinkki PALLOTUOLI." Ja sit Mimmi suuttuikin mulle kauheesti ja lähti lätkimään, kun onhan toi nyt aika rumasti sanottu ihmisestä et pallotuoli tulee mieleen jos on vähän pullea... :D. Ohhoooh. Tulkitsen tätä nyt vielä vähän :D Mut hei, kiva blogi, ihana<3

    VastaaPoista
  13. Pepillä on kauniit silmät! Ja hupparikin on cool.

    VastaaPoista
  14. Ihania talvisia maisemia. Ei ole pakkasesta ollut puutetta tänä vuonna.

    Tuo huppari on suloinen. :)

    Hyvää uutta vuotta More to loven tytöille!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.