tiistai 15. joulukuuta 2009

Nyt ois keikkaliput tarjolla!


Nyt meni Mimmillä pasmat sekasin ja tais tulla joulu vähän etuajassa nimittäin mulle tarjottiin Nokialta N97 mini puhelinta Comes With Music-palvelulla testiin. (Voiko tästä tarjouksesta muka kieltäytyä??) Pääsen huomenna aloittelemaan tuon musanlatauspalvelun kokeilemisen. Jei! Mulla on aina ollut Nokian puhelin ja tuo vauva-versio jo Pepilläkin tutuksi tulleesta N97:sta vaikuttaa ensihipelöinnillä oikein lupaavalta... Kuvitelkaapa meikäläinen nakkisormilla "hipelöimässä" sitä kosketusnäyttöö.. Juu-u... Pepin mielestä näky oli kuulemma kovin huvittava. Miksiköhän? :D (Okei, myönnettäköön, että homma vaatii hieman harjoittelua...)

Tuota Comes With Music-palvelua mainostaa muuten ainakin upea ja kaunis Anna Abreu ja kenenkäs muun kuin meidän lihavien BFF:n Antti Asplundin BOY-paita päällä :)

Samaan syssyyn ne tuolla Nokialla heittäyty ihan mahottomiks ja meille suotiin mahdollisuus jakaa teille kaksi lippua loppuunmyydyille Helldone-festareille Semifinaaliin 28.12! Semifinaalissa esiintyy tällöin 69 Eyes. Käsi ylös jos kiinnostaa! Jos liput kiinnostaa, vastaa kysymykseen: Kuinka paljon musaa Comes With Music palvelulla voi ladata ilmaiseksi? Keksipä joku tarpeeksi hauska/vakuuttava vastaus jolla taivuttelet raadin (eli meikäläisen ja Peppi-Pepperoonin) ja liput on sinun. Ja apuja tähän todella kinkkiseen aivoitukseen voi etsiä halutessaan vaikkapa täältä. Joten käyttäkääpä mielikuvitustanne! :) Arvonta päättyy 16.12 klo 09.


Ja jos ei nuo lipetit kiinnosta, mutta keikat kiinnostaa niin Rautatieasemalla on muuten ilmaiskeikalla nyt keskiviikkona 16.12 klo 16.30 ihana ja aina tyylikäs Chisu ja perjantaina 18.12 klo 16.00 Vesterinen yhtyeineen luultavasti kyselemässä että Mitä tapahtui Hokkasen Timolle (Tuleeko muuten ees viime Juhannus mieleen, EIPÄ!) Jostain syystä meitä Pepin kanssa ei kuitenkaan nää ainakaan tuolla keskiviikon keikalla... ;)

Onko muuten kukaan tutustunut tohon Comes With Music-palveluun? Vaikuttaa nimittäin mielestäni varsin kätevältä! :)

Kuvat täältä ja täältä.


22 kommenttia:

  1. Heissan Mimmi ja Peppi! Aamu alkaa aina teidän ihanaa blogia lukemalla, vähemmästäkin tulee hyvälle tuulelle <3 Mua kiinnostaa aivan mielettömän paljon tuo Helldone-festari ja tärisen ja hyllyn kaikki varpaat ja peukut pystyssä, että onni suosisi minua. Musiikkiahan Comes With Music palvelulla voi latailla 40,5 vuotta elikä yli 6 miljuunaa biisiä. Syy miksi juuri minun pitäisi liput voittaa on tämä: Asustan Vaasassa ja pääsen vaikuttamaan pääkaupunkiseudulla kovin vähän. Nyt on kuitenkin sattunut niin mukavasti, että olen tulossa Helsinkiin kyläilemään kaverin luokse 27-30.12. Mikä olisikaan kivempi ylläri kaverille kuin pyytää hänet mukaan Helldone-festareille ja kerrankin minä pääsisin jonnekin Helsingin rientoihin:)

    VastaaPoista
  2. Mä lataan ilmaseks netistä, oon pahis. :D Vaikka tosin, vain siksi, että nykymuusikot valitettavasti tekevät levyille kamalasti kuraisia täytebiisejä. Maksan levystä kun olen todennut sen hyväksi!

    VastaaPoista
  3. Juurikin ostin uuden nokialaisen, mutta eipä tainnut olla comes with music:( Vaikka onkin xperss music -puhelin, taitaa noita comes with musiceja olla rajoitettu määrä tms... Ja niin olin jo henkisesti valmistautunut latailuun..

    Ja itse skabaan jätän vastaamatta, sillä en kuitenkaan pääsisi paikalle, kun tietenkin voittaisin:)

    VastaaPoista
  4. Heissan tyttäret!

    Halusin vaan sanoa tsempit huomiseen Maria! :aan :> Itse koomailen koko keskiviikon aamupäiväisen silmäleikkauksen jäljiltä, mutta toivotaan että silmät olisivat iltaan mennessä jo sen verran parantuneet että pääsen tv:n ääreen tsekkailemaan teitä :)

    Kiitos kivasta blogista, tulee aina niin hyvä mieli lukiessa <3

    VastaaPoista
  5. Hehe, kyllä ootte tullu megasuosituiksi ku lahjoja ja sponsseja satelee joka suunnalta! Toivottavasti tää kuitenki loppuu joulukuun jälkeen, mua harmittaa, koska en koskaa voittaisi mitään, kun luovuutta kirjoituksen parissa ei ole ja kaikki kisat vaativat sellaista taitoa :D

    VastaaPoista
  6. hei te ihanat pehmoiset mimmi ja peppi! <3 ihanaa kun jaksatte järjestää aina näitä arvontoja. ootatte lukijat niin hyvin huomioon, että huhhuh! ihan kateeksi käy oikeasti. kuulkaahan, kyllä kannattaa muuten hommata tuo comes with music-härpäke, SILLÄ! voitte ladata vuoden ajan ilman lisäkuluja niin paljon musaa kuin haluatte nokia musiikkikaupan yli kuuden miljoonan kappaleen valikoimasta! niinpä, WHAT?! ja saatte tietysti pitää kaiken lataamanne musan vuoden jälkeenkin. OMG?! eikö oo reilua vai miten se oli? ja kaiken lisäksi, nyt jos ja kun te otatte mun neuvosta vaarin niin toki ottaisin siitä pienen palkkionkin vastaan. perusteluina vois olla ja ON se, että asun 500 km päässä pääkaupunkiseudulta ALAVIESKA-nimisessä kylässä jossa asukkaita on hulppeat 3000 ja voin kertoa: täällä ei tapahdu koskaan mitään! ei IKINÄ! jos nuo liput saisin, varmana menisin keikalle, ja mulla ois jo kaikki yöpaikatkin valmiina jos vain liput sais käteen (en oo näköjään yhtään innoissani en :-D) mutta oikeasti! mä en kestä kun täällä meidän paikkakunnalla on niin huippumegatylsää päivästä, kuukaudesta ja vuodesta toiseen, ja nyt kyllä tarvis vähän piristystä tähän arkeen + koeviikon keskelle! :-D ja vielä yhtenä perusteluna voisi olla se, että uskon että liput olisivat erittäin positiivinen yllätys poikaystävälleni jolle en ole vielä kunnollista joululahjaakaan kerennyt ostamaan. ja me MOLEMMAT tykätään the 69 eyes-bändistä, muttei olla ikinä livenä päästy näkemään. joten! toi ois varmasti ikimuistoinen joululahja poikkiksellekkin ja ikimuistoinen PÄIVÄ meille molemmille! :>

    VastaaPoista
  7. APUA! Oikeasti kiljahdin ääneen kun näin lempparibändini kuvan täällä lemppariblogissani! En ole koskaan ennen uskaltautunut kommentoimaan, mutta nyt kyllä on pakko :) Elii sillä musapalvelulla saa ladata rajattomasti musiikkia vuoden! Ja kaiken lataamansa saa pitää ikiomanaan myös sen vuoden jälkeen. Eli aikas hyvä diili! Nimittäin vuoden rajaton lataamisoikeushan tarkoittaa, että ladata ehtii 365 päivää, eli 8760 tuntia, eli 525600 minuuttia, eli 31536000 sekuntia omaa lempparimusiikkia! Ja jos yhden biisin pituus keskimäärin olis vaikkapa kolme minuuttia, niin tämähän tarkoittaa, että ikiomaksi ehtii saada noin 175200 kappaletta biisejä. Sit voidaan miettiä vielä sellaista, että aikuisten oikeasti jokainen ehtii kuunnella päivässä ehkä noin kaksi tuntia musiikkia, eli tuo kaikki ladattu musiikki riittäisi siis noin 4380 päivälle, eli tämän kaiken läpikuuntelemiseen kahden tunnin päivävauhdilla kestäisi 12 vuotta! Siispä Nokia voiskin mun ehdotuksesta ottaa käyttöönsä sloganin: lataa vuosi, kuuntele 12! Eikä tässä vielä kaikki! 69 Eyes tosiaanki on mun ihan kaikista lempparein bändi, ja en oo piiiitkään aikaan päässyt näkemään niitä livenä! Pari viikkoa sitten niillä olis ollu Tavastialla keikka mutta yhyy olin niin pahasti kipeenä kotona että en millään voinut mennä, ja olin oikeesti odottanu tota keikkaa jo vaikka kuinka paljon! Ja sit jouduinki pettymään kun tulin kipeeks :( Mut nyt oon taas terve ja mikään ei piristäis tätä meneillään olevaa tenttiviikkoa paremmin kuin se että voittaisin noi liput!

    VastaaPoista
  8. Terppa Mimmi ja Peppi!
    Olette mahtavia persoonia! Miten jotkut voivat olla noin positiivisia, iloisia ja aina meno päällä. Aina kun lueskelen blogianne, tulen todella hyvälle tuulelle. Todella harvoin postauksessane on mitään möksmöks asiaa, vaan aina löytyy jotain positiivistakin asiaa.
    Pelkästään tolla teidän mahtavalla asenteella saatte meidät muutkin nauttimaan elämästä. :) Nyt menee tarinat liian raamatullisiks :-D

    Olisi joskus todella mukava tavatakkin teidät vaikka ihan sattumalta jossain.

    Itse en ole enää mikään laiha luikku, vaan olen itsekkin saanut hieman pyöreyttä. Olette saanut mut ajattelemaan olenko oikeasti niin paha. Elämästä voi nauttia, olkoon sitten vaikka sarvikuono.
    Olette kauniita ja tiedätte sen itsekkin ja sen myös näkee teistä.

    Voisin kirjoittaa vaikka millaisen romaanin, mutta ajattelin lopettaa tähän :-D
    Kiitos vielä ihanasta blogista!

    Ps. En osallistu arvontaan, kun asun niin kaukana, etten paikalle pääsisi kumminkaan :))

    VastaaPoista
  9. No VAU mikä skaba! Pakkohan tähän on heti osallistua kun omat liput tuonne Helldone keikalle meni sivusuun, syy: jäin nimittäin kuolaamaan (kirjaimellisesti...) näitä ihania kakkuja ja leivoksia vaikka olisi pitäny niitä lippuja olla ostamassa! Ja kun viimein sain kiskottua itseni irti kakuista, olivat viimeisetkin liput juuri menneet :( Mutta niin, vastausta tuohon teidän kyssäriin! Hirveänä musadiggarina tietenkin tiedän että tuon Nokia Comes With Musicin kanssa saa ladata kokonaisen vuoden ajan niin paljon musiikkia kuin haluaa - tai kerkeää! Valikoimaa kun löytyy sen yli kuuden MILJOONAN (kuinkas monta nollaa tuohon nyt sitten tuleekaan?!) biisin verran! Meikäläinen luultavasti saisi suunnattoman ahdistuskohtauksen kun en kuitenkaan kerkeäisi kaikkia ihania ja loistavia biisejä ladata saati kuunnella! Mutta kyllähän tommonen luuri silti kelpaisi ;D
    P.S. Mainitsinko että olen fanittanut HIMiä yli 10 vuotta?! Ja Kuusysejäkin lähes yhtä kauan!

    VastaaPoista
  10. Kyllä Mimmin ja Pepin blogi rokkaa
    kun ne ihanista ja isoista asioista bloggaa.

    Vaikka vasta Teidät löysin
    niin myyty olen jo täysin...

    Jutut kyllä vetää hymyyn suun
    ja varmasti vielä tänne takaisin mä tuun.

    Olisi mukava ottaa puhelimen kanssa tuo palvelu niin oiva,
    olisi puhelin vuoden ajan jukeboxi soiva.

    Palvelun kanssa on latailu iisiä
    ja valikoiman takaa huimat kuusi miljoonaa biisiä!

    En mä koskaan mitään voita,
    mut hei - ei se kohdalle satu ellei onneaan koita!

    VastaaPoista
  11. Mä odottelen että joulupukki tuo mulle Nokia x6-tassupuhelimen (lue:kosketusnäyttö) ja siihen comes with musickin.. palatkaamme tähän siis joulun jälkeen <3

    VastaaPoista
  12. Näin lähihoitajaopiskelijana (joka on muuten saanut pakon edessä matematiikan kokeista oikein 100%) matikkapäällä laskien:

    Vuodessa 365 vuorokautta ja vuorokaudessa 24 tuntia, joka tarkoittaa, että yhdessä vuodessa on 8760 tuntia. Tämä tarkoittaa sitä, että neljässäkymmessä vuodessa on 14600 vuorokautta eli 350400 tuntia ja koska karkausvuosi on joka neljäs vuosi mahtuu neljäänkymmeneen vuoteen 10 karkauspäivää, siis lisätään laskutoimitukseen vielä ne kymmenen helmikuun 29. päivää, eli 240 tuntia, tulee neljässäkymmenestä vuodessa tunteja 350640. Ja sitten vielä se puoli vuotta päälle, eli 182 vuorokautta, joka tekee 4368 tuntia. Fakta on siis se, että Nokian Comes With Music-palvelusta voi ladata vapaasti 355008 TUNTIA MUSIIKKIA! (Joka on yksinkertaisemmin ilmaistuna "nelkyt ja puol vuotta musaa, yli kuus miljoonaa biisiä", eli aika huimasti)

    Jos mietitään esimerkiksi keskimääräisen normaalia (esim. omaa tämänhetkistä) elämää. Vuorokaudessa kun nyt on se 24 tuntia, nukun niistä 7, töissä vietän tunteja 8, televisiota katselen päivittäin 0-3 tuntia (Salkkarit joka arkipäivä ja maanantaina enemmän kun tulee Täykkärit ja Sinkkuelämääkin) Elikkä aikaa musiikin kuunteluun jää semmonen seitsemän tuntia vuorokaudessa (tietenkin sosiaaliset suhteet sunmuut pitää hoitaa, mutta kai ne menee musiikin tahdissa) Jos kuuntelisin kaiken sen ajan musiikkia, kun en tee mitään muuta, tulisi siitä vuodessa n. 2555 tuntia (miinustetaan siitä vielä pakolliset sukulaistapaamiset, vaikka 20 tuntia, kyllä, mummini ei tykkää 69 eyesistä, miksihän?) Ehtisin siis vuodessa kuunnella Nokian Comes With Musicista lataamiaini biisejä 2535 tuntia, ja kun sitä musiikkia sai sieltä ladata noin älyttömän monta tuntia, riittäisi minulle musiikkia 140 vuodeksi! Minun tulisi siis olla ihmenainen, jos meinaisin elää semmoiset vähän alle 160 vuotiaaksi, ja niin hyväkuuloisena, että musiikkia kuulisin! On siinä tavoitetta kerrakseen.

    Jokatapauksessa, vastaus kysymykseenne oli tässä. Yksinkertaista, mutta totta! Kiitos ajastanne, ja tästä moretolovista. En viitsi turhia nuoleskella, tukeudun vain faktoihin, vaikken hirveän faktatyyppi olekaan, kyllähän te tiedätte! Ja loppuun vielä että Höhö.

    VastaaPoista
  13. oioioioi!!! tahtoo Helldoneen!! :D

    ja siksipä vastaankin että yli 6 miljoonaa biisiä olis tarjolla, ja niin paljon saa ladata kun vaan haluaa ja kerkiää!! :)

    ...ootte muuten ehkä ihanimpia ikinä!! :) aina tulee niiiin hyvälle tuulelle, ku teidän juttuja lueskelee.

    Paljon syleilyjä!! :)

    VastaaPoista
  14. ÄÄÄ miksi joka paikassa nykyään jauhetaan puhelimista? Multa juuri varastettiin uusi ihana kosketusnäytöllinen puhelin, ylioppilaslahja mammalta. Oon niin vamma että kiinnyn kaikkiin esineisiini hirveesti, esim. en koskaan laittanut sitä lattialle tai pöydälle yön ajaksi, vaan pehmeästi tyynylle että sillä olisi mukavat oltavat:D. Nyt se on jonkun hirveen ukkelin tai akkelin taskussa joka ei kohtele sitä hyvin.. :-((. Olisi kiva lohdutus jos vois voittaa jotakin jättikivaa eikä vaan menettää! ja vastaus kuului: YLI KUUSI MILJOONAA BIISIÄ!:-)

    maili: hyvanvarinen@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. yli 6 miljoona kappaletta musaa!! siis enemmän kuin suomessa on asukkaita;) jokaiselle tulee siis 1 kpl ja joillekkin jopa 2 tai sit ne ahneet ottaa itelle 100:( okei meni aiheesta ja pahasti ja vastaus on yli 6 miljoonaa!!!:D

    ootte ihania!

    VastaaPoista
  16. Eiköhän sitä mussiikkia sua sen vuoen ajan niin paljon ko sielu sietääp. Ja sitten kun sielu ei ennee siejä, löytyyvät konneelta hyvällä tuurilla / taejolla ne 1 000 000 000 000 vahingossa lattautummaan männyttä luritusta, jotka siellä oovat muhineet hiastaen tietokonneen toemintoo varsinkin niinä aekoina, ko pittääs latata näkösälle niitten haaskimpien lokien haaskimmat kuvat.

    (Ei jaeta takkuita savon viännöksestä)

    VastaaPoista
  17. Mä katoinki onko toi Antin paita ja nyt tuliki vastaus :D
    Annan päällä, :s
    No saahan paita mainosta :)
    Mut joo, vähä ois siistiä päästä kokeilemaan sitä kännyä :D

    VastaaPoista
  18. Mulla on, se on tosi hyvä! Ei siellä tietenkään ihan kaikkia musiikkeja ole, mutta uusimmat biisit aika hyvin :)

    VastaaPoista
  19. En malta ollenkaan oottaa että nään teijät huomenna telkkarissa! Kuin siistiä! Käykää sitten syleilemässä kameraa ni mä syleilen mun telkkaria :)

    -Suvi

    VastaaPoista
  20. siellä on siis kai se 6 miljoonaa biisiä valikoimissa ja niin paljon kuin sielu sietää ja koneeseen mahtuu...
    Mä en käy ikinä missään ja nyt olis hyvä syy lähteä ulkoilemaan ja varsinkin hyvässä seurassa. Olin viikonloppuna ensimmäisen kerran ulkona 2, 5 vuoteen(pikkujouluissa) jouduin häipymää aikaisin pois paikalta koska kyseinen yökerho aiheutti pahaa oloa ja alemmuuden tunnetta... ei siellä selvänä ole erkkikään.
    Luulin että viihtyisin keikalla parhaiten :D

    VastaaPoista
  21. Hei ihanat! Oltiin sovittu parhaan kaveipoikani kanssa että mehän saadaan liput helldoneen, ja soitettiinkin viidellä puhelimella samaan aikaan! Lippuja ei kuitenkaan herunu ja kyllähän se syä miestä ja naistakin kun ei pääsekkään tavastialle ;( Kysymykseen vastaus oli 40,5 vuotta elikä yli 6 miljoonaa biisiä. Olis ihan sanoinkuvaamattoman mahtava saada liput tuonne!

    VastaaPoista
  22. Hei osallistuin kilpailuun lähettämällä spostia, toivottavasti se kelpaa myös. Puss och kram -iiris

    VastaaPoista