lauantai 5. joulukuuta 2009

MTL sydän PILLI!


PILLI kirjoitti...

tykkään hulluna tiedän blogista, mutta musta on kurjaa että palkinto on jo vissiin toistamiseen tommonen, että se suosii helsinkiläisiä:(

hihi, empä kerro teille minun rentoutumiskeinoja, koska asun täällä pohjosessa enkä ole tulossa helsinkiin käymään, vaikka varppiin oisin voittanu ton!;)
Dear Pilli!

Juon tässä juuri Alpro Soya-suklaajuomaa ja meinasin kyllä vetästä pillin väärään kurkkuun lukiessani tämän sun kommentin..

Kuten ehkä tiedätkin, niin Mimmi on Kuopiosta kotoisin ja minä oon helsinkiläinen, mutta asuttuani Joensuussa muutamia vuosia, rakastan sitä suuuuuuresti. Me siis ei todellakaan suosita Helsinkiä, mutta kuten varmasti ymmärrät, niin välillä nää palkinnot luonnollisesti osuu vaan tänne, kun kaikkia ihania paikkoja ei vaan ole ympäri Suomea valitettavasti. Jos me saatais päättää, niin jokaisessa kaupungissa olis Behnford's :D



Kyllähän meillä tässä on Joulutsembaloiden aikana kokoajan tarkoituksena muistaa kaikkia lukijoita ja yritetään olla mahdollisimman tasapuolisia.

Koska meillä pylleröillä on enemmän rakkautta jota jakaa, niin halutaankin ehdottomasti kiittää sua tästä tärkeästä ja huomioivasta kommentista lähettämällä sulle tällaisen Glitterin ystävyyssydänkorun (meilläkin on muuten samanlaiset, joten nyt ollaan sitten virallisesti ystäviä!).. Toivotaan ettet ole meille vihainen, koska meistä ei oo kivaa jos näin on päässyt käymään. Niin ja tietty toivottavasti myös, että tykkäät tästä meidän lahjasta. :) Lähetätkö meille vaikka sähköpostitse yhteystietosi?

Terkkuja sinne ja paljon virtuaalisyleilyä lähettää,
ystäväsi Peppi ja Mimmi

HUOM! Onneksi Behnford'silla ON nettikauppa, josta kaikki voivat tilata koteihinsa herkkuja ja nyt Joulukuun ajan kaikille, jotka kirjoittavat tilauksen yhteyteen salakoodin More to love lähetetään tilauksen yhteydessä extrayllärilahja meiltä! :))

21 kommenttia:

  1. oi ku söpöä! ootte kyl ihania :D ♥

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi mitä juttuja taas : D Mut hyvä huomio hei et kaikki ei oo pääkaupunkiseudulta!

    VastaaPoista
  3. JEE mahtavaa! Nimittäin toi nettikaupan salakoodi, koska oon just tänään tilaamassa sieltä joululahjoihin ekstroja nii nytpä saan itelleniki extraa! :)

    VastaaPoista
  4. kiitos tosta linkistä, en oo tajunnutkaan tollaista mahdollisuutta! taitaa lähteä pieni hyvyystilaus menemään....

    VastaaPoista
  5. Nyt tulee mun ensimmäinen kommentti tähän blogiin, jiii! Ei mut tosissaan, teiän ihmisläheinen asenne saa jostain kumman syystä munkin, iänikuisen kyynikkopessimistin suupielet kääntymään ylöspäin. Must tuntuu et kun muissa blogeissa mennään koko ajan vakavemmaksi ja kalastellaan lukijoita, tänne vaan ajautuu porukkaa ja meno paranee. Te todella parannatte maailmaa ja monen tytön itsetuntoa (mukaanlukien omaani)! :) Ihanaa joulunaikaa teille!

    VastaaPoista
  6. Oon niiiiiin samoilla linjoilla Pillin kanssa.. Muakin ketuttaa erittäin paljon ja vakavasti kun kaikki kivat jutut(esim teidän syleilyyn pääsy ja herkkukauppa) on Helsingissä! Onneks tosiaankin on posti edes.. ja ainakin jonkinlaista karkkia saa ostettua ihan täältä maaltakin :D

    VastaaPoista
  7. Moonchild: kiitos paljon, että kommentoit! :) kyynikkopessimistit otetaan ilomielin myös syleilyyn! ;) täällä ei meno vakavoidu varmastikkaan ja vaikka nyt on alkanut tulla kommentteja, että "te muututte ja rupeette tollasiks ja tollasiks" niin meillä ei todellakaan ole mitään tarvetta muuttua. On tottakai ihan luonnollista, että kun meille on alkanut tulla enemmän juttuja elämää blogin kautta, niin niistä enemmän postaillaankin. Silti täällä on edelleen samat Mimmi ja Peppi, jotka suorastaan on jo nyt hieman hämmentyneitä siitä miten tänne ajautuukin kokoajan porukkaa ja meitä vaan vähän jopa pelottaa tää kaikki, koska me oikeesti alotettiin tää blogi naamat blurrattuina ihan siitä syystä ettei tahota edes mitään julkista blogia. :D

    Ja hei kaikki, me luvataan, että meidän syleilyyn saa tulla aina ja missä vaan, eli kun liikutaan ympäri Suomea, niin syleilyyn on sit kans tultava! <3

    VastaaPoista
  8. Se vaan on niin, että me asutaan täällä ja tää ei oo meidän työ, ni ei voida kiertää Suomea syleilemässä ihmisiä, vaikka haluttaisiinkin tulla syleilemään ihan kaikkia! :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos tytöt ihanasta blogista, tulee aina niin hirvittävän hyvä mieli tällaiselle stressaantuneelle ja puolimasentuneelle tytölle näistä teidän jutuista :'--)

    Jos osaisin, laulaisin teille hakunamatata-sävelellä "MIMMI JA PEPPI AIVAN IHANAT ON~~" mutkun en osaa ni tyydyn vaan laimeasti ilmaisemaan mielipiteeni tälleen verbaalisesti. Mimmi ja Peppi aivan ihanat on.

    Kaikkea parasta teille tähän lauantai-iltaan! ♥

    VastaaPoista
  10. apua miten ihana blogi! jo muutaman postauksen luettuani oon ihan myyty. näkee selvästi että teette tätä hommaa tunteella ja toi positiivisuus välittyy. :) älkää ikinä muuttuko. vähän rakkautta teille sinnekin päin<3

    ps. behnford's. ah kiitos!!! tuolta näköjään saa suklaata ja sipsejä, joihin rakastuin englannissa enkä suomesta ole niitä löytänyt, paitsi nyt!

    VastaaPoista
  11. Heh oot varmaan ensimmäinen ei-joensuulainen jonka oon koskaan kuullu rakastavan Joensuuta! :D:D:D -AR

    VastaaPoista
  12. Mielestäni olette aivan mahtavia ja teillä on tajuttoman hyvä huumorintaju! En tajua miten jotkut eivät tajua teidän läppiänne täällä. Itse ainakin luen tekstinne pienessä huumorimielessä ja kyllä luulisi että jokainen osaa erottaa milloin kirjoitetta vakavasti ja milloin ironisessa mielessä.
    Olette myös molemmat aivan tajuttoman kauniita! Molemmilla teillä on todella hieno iho ja näytätte aina ihan fantastisen kauniilta.
    Olette muodikkaita, käytätte värejä pukeutumisessa ja osaatte nauraa itsellenne. Se on mielestäni todella hienoa. Niin monet ketkä eivät näe itseään täydellisinä mallina unohtaa pukeutua väreihin, unohtaa kyvyn nauraa itselleen.
    Olette ystävällisiä kaikille ja vaikka joku v*ttumainen anonyymi tulee ja kommentoi jotain kamalaa niin vastaatte hänelle ystävällisesti ja ironisesti. Ja välillä tuntuu, että taitaa anonyymeilläkin kissa viedä kielen sen jälkeen ku te vasteette niin ovelan hienosti ironisesti heidän kommentteihin. Great!! :D
    Teidän ystävät ja mahdolliset poikaystävät saavat olla todella onnellisia, kun heillä on teidät tai ainakin toinen teistä!! Olisi aivan mahtavaa itsekkin tuntea teidät in real life. Tai mikä parempaa omistaa isosisko, joka on teidän kaltainen.
    Ja sitten nytkin lähetätte tuon kommentin kirjoittaneelle lahjan. Aivan mahtavaa! Teillä on suuret sydämet. :)
    Olen seurannut blogianne jo aika pitkään ja nyt kun tylsyys iski näin illalla ajattelin kommentoida ekan kerran.
    Ja sitten kun joku valittaa kun käytätte läski sanaa niin on kyllä niin pepusta. :D Se, että sanotte läski jne tekee juuri teistä teidät! Älkää vain ikinä muuttuko!
    Saatte aina omankin itsetunnon kohoamaan ja monien monien monien muidenkin!
    Ette kannusta ketään olemaan ylipainoinen tai rohkaise pysymään sellaisena, vaan annatte jokaiselle mahdollisuuden nauttia silti elämästä ja pitää itsestään kiloista huolimatta.
    Huhhuh, te olette vaan ihan mahtavia!!

    VastaaPoista
  13. tuo nettikauppa, ei hyvä juttu :D

    VastaaPoista
  14. Kiitos aivan ihanasta blogista <3 Tää päivä on ollut yksinkertaisesti ihan syvältä ja nyt tätä blogia selailessa nauranut monta kertaa ja olo paljon parempi. Ootte aivan ihanii ja jatkakaa samaan malliin <3

    tv. Uusi vakituinen lukija Porista

    VastaaPoista
  15. aina kun istun koulussa tylsistyneenä ajattelen teitä ja tätä pirteää blogia , tulen hyvälle tuulelle heti avatessani tämän (: hyvää joulun odotusta neidit <3

    VastaaPoista
  16. heips ihanat pylleröpallerot! <3
    näin alkuun suuuuuuuurensuuuuuri kiitos tästä mahti blogista.
    ja koska te saatte mut aina niin hyvälle tuulelle ajattelin tirvasta ihan runon teidän kunniaksi.
    tässä tulee:
    oi te ihanat tytöt mtl.n,
    pelastatte mun päivän.
    ootte niin somia,
    haluaisin teidät omia.
    löytyy teiltä muotoja,
    joka sortin kurveja.
    otatte elämän rennosti,
    joskaan ette hennosti.
    älkää ikinä muuttuko,
    älkääkä tästä suuttuko!

    runsain terveisin toinen pyllerö.

    VastaaPoista
  17. söin just muffinsin ja tulitte mieleen.....

    VastaaPoista
  18. Voihan ihanat te. Enpä olis aikanaan voinut parempaa blogia löytää.
    Hyvä että Pilli Pohjoisesta sanoi sen mitä itse mietin eilen kun luin noita ihania MakeupSoter- ylläreitä ja muita. Mulla ei sentään matkaa Helsinkiin olis niin paljon täältä Turusta mutta eniveis.
    Miksei kukaan turkulainen bloggaa näin ihanasti kun te <3
    Isot muffinssit teille,
    Jenni

    VastaaPoista
  19. ? Mie en kai oo lukenu tarpeeks tarkkaa teidän blogia, koska en tieny että Mimmi on asunut kuopiossa ja Peppi joensuussa. Mie ite oon läheltä joensuuta (n.70km). Paljon mieluummin kyllä asuisin teidän kanssa siellä helsingissä :) ^^ Mutta jos mie nyt ens syksynä pääsisin sinne kouluun niin sit tuun kyllä ehdottomasti teidän syleilyyn <3 Tää teijjän blogi on kyllä aivan mahtava, se on saanut miut näkemään itteni paremmin. Peili ei olekkaan enää se pahin vihollinen. :)) Mie oon kummiskin koko isompi tyttö, kuten asian ite ilmaisen ja teidän avulla oon saanu itteni tajuamaan että läskikin voi olla kaunista~ Kiiiiitos teilleee rakkaat Mimmi ja Peppi ja hyvää joulua <3

    VastaaPoista
  20. Luen joka päivä tooodella monia blogeja ja jotenkin jotain kautta eksyin tänne muutama kuukausi sitten.. Selasin läpi ja pysähdyin lukemaan, tunteja kului kun luin melkein kaikki postaukset läpi. Voi tsiiisus mitä energiaa ja hyväntuulisuutta puhkutte tytöt! Noin positiivisia ja hyvällä itsetunnolla varustettuja ihmisiä enää harvoin "tapaa". Teillä on ihanan persoonallinen pukeutumistyyli ja olette molemmat tooodella kauniita naisia!! Ei voi muuta kun kehua, pääsitte suosikkeihini, selaan tämän siis joka aamu lattekupin kanssa. Ystävälläni oli huono päivä ja annoin linkin blogiinne ja sanoin että jos et tuu hyvälle mielelle, juoksen alasti sun talon ympäri. Ja hymyhän siltä tuli, jäi juoksut juoksematta. Suomeen kaivataan enemmän teidänkaltaisia ihmisiä ja kaikennäköisen syrjinnän on loputtava! oli ihminen minkä kokoinen, näköinen, värinen tahansa, kaikkia tulisi kohdella samalla tavalla. :)
    Ja on ihanaa että levitätte tätä sanomaa.
    Itselläni on ollut koulussa ongelmia päinvastaisen ongelman kanssa, olin super laiha, lähes anorektinen ja super pitkä. Minua kiusattiin ja haukuttiin monet vuodet.
    Nyt kun näistä ajoista on jo aika tarkalleen 10vuotta olen enemmän sinut itseni kanssa kuin koskaan. Aikaa siihen meni, mutta nyt olen tässä ja tyytyväisempi en voisi olla.

    Keep up the good work ja KIITOS kun valaisette jokaisen aamuni hassunhölmöillä ja vakavillakin jutuillanne.

    Tuhannesti rakkautta, rikkautta, onnea ja iloa!!

    <3: Little Miss Sunshine

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.