sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Tsembaloiden voittajia ja Alician fiilistelyä!


Yritin äsken katella ulos, mutta eihän sinne oikeesti edes nää. Ihan järkyttävä lumimyräkkä, en melkein malta odottaa sitä, että pääsen lähtemään Unon kanssa ulkoilemaan. ;) Muuttuminen lumiukoksi on selkeesti edessä ja voin vain hiippailla tuolla Unon perässä lauleskellen "I'm walking in the air..."



Istahdin äsken koneelle ja tajusin, että mehän ei olla julkistettu voittajia muutamille aika kivoille Joulutsembalo-jutuille, joten nytpä sitten julkasen hieman voittajia! Muutamia on muuten ihan kauheesti ärsyttänyt se, että More to lovesta on muka tullut nykyään "markkinointiblogi" yms. mutta tässä kohtaa täytyy sanoa, että kun ruvettiin suunnittelemaan Mimmin kanssa näitä Joulutsembaloita (päästiin pitämään muutama erittäin tärkeä kokous ;)) niin me suunniteltiin ne ihan vain ja pelkästään teidän iloksi. Meille on tapahtunut niin paljon kaikkea kivaa kuitenkin viime aikoina, joten tuntui että jos me voidaan jotenkin ilahduttaa muita, niin tottahan toki me halutaan se tehdä! Meille ei oo tungettu kamaa markkinointitarkoituksessa, vaan ollaan pyydetty tsembaloihin sellasia juttuja meidän tutuilta joista tykätään ja myös uskottais teidän tykkäävän. Me rakastetaan antaa lahjoja ja kuten jotkut ehkä huomas, niin me vietiin myös Maria!n yleisössä olleille kaikille lahjat ja toki myös Maria sai omansa. Voidaan joskus vaikka esitellä mitä nää lahjat sisälsi. Ollaan kyllä ihan alusta asti kirjotettu aina mielellämme asioista joiden takana voidaan seistä ja tuotu niitä esiin myös teille ja niin se tulee olemaan jatkossakin. On kivaa suositella jos tietää jotain hyvää ja toivotaan, että myös te suosittelette meille jos löydätte jotain kivoja juttuja joista meidän pitää tietää! ;)

TÄSSÄ NYT KUITENKIN NIITÄ PALKINTOJA:

Manboyn sinkut nimmareilla menee seuraaville:

h_eidi kirjoitti...

Oon jumittanut kahta biisiä, joista eka on Rihannan Russian Roulette. En hirveästi ole Rihannaa aiemmin kuunnellut, mutta tuohon biisiin olen jotenkin jäänyt koukkuun. Toinen biisi on Michael Bublen versio Cry me a riveristä. Michaelia olen kuunnellut jo aiemmin ja tuo biisi on lopullisesti "hypnotisoinut" :).
satukirja kirjoitti...

Tämän hetken suosikkibiisini on ollut jo jonkin aikaa Regina Spektorin Samson. Se on vain niin ihanan kepeä kappale jota jaksaa jaksaa kuunnella. :)

M.V. kirjoitti...

Tän hetken biisi olis kyllä varmaankin Adam Lambertin ihana versio mad worldista! Menee aina kylmät väreet kun kuulee sen, siis oikeesti, vaivun suorastaan johonkin transsiin :D Ei itketä useimmiten mut tulee ihan ihme olo. Se ääni ja kaikki ooh natsaa

lurpukka kirjoitti... disney musiikkia rakastaen lempparini on pocahontasista colors of the wind. Sitä on tultu aika paljon kuunneltua. Lisäks näin MJ muistoa kunnioittaen earth song on ihana aina ennen nukkumaan menoa :)

Korresin Party Survival Kitin voittaa seuraava:

annu kirjoitti... Vesi, ehdottomasti, niin juotuna kuin kylmänä suihkuna. Hammastahna, purkka ja vähän roskaruokaa, voiko enempää enää toivoakkaan?

Megaphone Staten levyä pääsee fiilistelemään seuraavat:

randomkisu kirjoitti... haluun ton levyn ku tuo tummaihone on niin herkun näköne :))

jonna kirjoitti... Mitä ihmettä?! Onko tää bändi muka SUOMALAINEN?! Pitkäaikaisena Suomen ja suomalaisuuden väheksyjänä tämä täräytti päähän dramaattisen lujaa ja hyvin! Wau. Nyt ratkaisitte mun 'mulla ei oo mitään musiikkia täksi päiväksi'-ongelman:) Selvästi kalastelette kiltteys-pisteitä Joulu-ukolta kun jaatte näin kiltisti kaikkea siistiä!

KAIKKI VOITTAJAT, LAITTAKAA MEILLE SÄHKÖPOSTILLA OMAT YHTEYSTIETONNE, KIITOS! :)

No mä oon täällä myös aika ahkeraan huudellut rakkaudestani Alicia Keysia kohtaan ja arvatkaapas vaan kun toi uus levy ilmestyi, niin oon ehkä aika paljon kuunnellut sitä... Aika paljon on siis n. 5-10 kertaa läpi vuorokauden aikana. :D


Mites toi Alician "kieli"? :D


HELLO! Olisko arvonnan aika?



Haluaisitko ehkäpä ton Alician uuden The Element Of Freedom-levyn?! Me nimittäin annetaan nyt teistä kolmelle CD+DVD-versiot tästä täydellisestä paketista. Mä kyllä varotan jo etukäteen, että tää on todella koukuttava levy! Siis todella. Nyt sun tuleekin kertoa, että mikä Alicia Keysin (siis koko uran ajalta) biiseistä on jäänyt eniten sun mieleen? Vai onko mikään? Kaikkien huomiseen maanantaihin (21.12.2009 klo 21:00) mennessä vastanneiden kesken arvotaan 3 levyä!

Nyt lähdetään Unon kanssa uhmaamaan tota lumisadetta ja rämpimään tonne auraamattomille poluille. Joulutsembalot muuten huipentuu ens viikolla, meillä on vielä paljon rakkautta jaettavana! :)

MIMMIEDIT: Helldone-festareille pääsee IIRIS joka osallistuit kilpailuun lähestymällä meitä sähköpostilla. Tippa tuli linssiin viestiäsi lukiessa, TSEMPPIÄ!! :)))

116 kommenttia:

  1. mä en ole koskaan oikein innostunut aliciasta. levyn pitää siis olla toodella hyvä ja koukuttava jotta tämä tyttö tykkäis. avoimin mielin siis :)

    VastaaPoista
  2. joulutsembalot on tooosi kiva idea, mutta minusta olis vaan asiallista mainita mistä mikäkin palkinto on saatu, jos ette itse niitä ole ostaneet. vaikka teillä on hyvät aikeet, niin vähintäänki se palkinnon lahjoittaja kaikella todennäköisyydellä on mukana markkinointitarkoituksessa.

    VastaaPoista
  3. No jos saa sanoa feat biisin niin sitten Usher feat. Alicia Keys - My Boo. Siihen liittyy niin ihania ja kamalia muistoja, että se tuli ekana mieleen. :)

    VastaaPoista
  4. No one-kipaleen kautta sain jaksamista kun kuulin erään läheisen nukkuneen pois :s,muuten alician tuotanto ei ole sykähdyttänyt kuin tuo kappale :)

    VastaaPoista
  5. Biisi joka on jäänyt kaikista parhaite mieleen on: karma. Tykkäsin siitä joskus tosi paljon ja siinä on ihan hyvä sanoma. :)) Oon laulellu useat kerran peilin edessä! :D

    VastaaPoista
  6. No One teki minusta fanin. Erityisesti viime vuoden Grammyissä livenä vedetty duetto aviomieheni John Mayerin kanssa, aivan mahtava! Itseasiassa inhosin Alicia Keysiä silloin alussa kun Fallin' ilmestyi, tuntui että sitä tyrkytettiin joka paikassa ja muutenkin tykkäsin silloin erilaisesta musasta kuin nyt. Mutta nykyään Alicia = <3.

    VastaaPoista
  7. Saisiko vielä Helldone-festarilippujen voittajan?

    VastaaPoista
  8. Repeilinkö edes noille kuville ?:D
    Selasin postausta alaspäin ja vajosin tähän penkkii vaa enemmän ja enemmän :--D
    Mut siis mulla tulee ekana mieleen Alician biisi No One. Mun pikkuserkku 4-vee kuuli kuuli ton biisin ja laulo sitä sit seuraavan viikon ihan 24/7. "NOU VAN, NOU VAN, NOU VAA-AA-AAN..."

    VastaaPoista
  9. Eka Alician biisi, jonka kuulin oli A Woman's Worth & se on edelleen yksi lemppareista. Muistan, kun sen musiikkivideo tuli MTV:ltä tosi useasti ja aina piti jäädä katsomaan, siis se pikkupoika siinä alussa on niin ihana, ettei mitään rajaa <3! Ja biisihän nyt on ihan loistava. Uutta albumia oon ehtinyt fiilistellä Spotifyssa ja sieltä suosikeiksi ovat nousseet Love is Blind, Try to sleeping with a broken heart, Wait til you see my smile, ja öö Empire State of mind... mutta oikeasti se on kyllä ihan mahtavin albumi.

    sposti: naranja@eljugodenaranja.org

    VastaaPoista
  10. Enpä oikeen tiiä, mikä ois Alician paras biisi, koska en ole häntä hirveästi kuunnellut. Asiahan korjaantuisi, jos saisin tuon levyn..

    Laitoimpa muuten yhteystietoni teille sähkärillä, oon nii happy kun voitin ton survival paketin!

    VastaaPoista
  11. Alicia on yks miun lemppariartisteista. Ehkä kaikista eniten mieleen on jäänyt "No One", koska se muistuttaa yhdestä erittäin tärkeästä hetkestä ja on aina vaan niin kaunis kipale. <3

    VastaaPoista
  12. Mulla ei oo niinkään jääny kauheesti biisit mieleen, mutta Aliciasta tulee aina mieleen ostosteeveessä ollut joku kasvovesijuttu, joka kuulemma oli pelastanut Alician uran ja elämän! :D.

    VastaaPoista
  13. Osallistun!!
    Ihanat joulutsempalot teillä :D
    Mukavaa joulunalusaikaa!

    VastaaPoista
  14. Eniten on jäänyt mieleen se My Boo minkä Alicia laulaa Usherin kanssa. Se on vaan niin tarttuva biisi et se jää pyöriin kyllä päähän jos sitä kuuntelee. Ja muistaakseni siinä oli joku aika hyvä musiikkivideokin. :)
    Myös A Woman's Worth on tosi hyvä biisi.

    VastaaPoista
  15. Siis nyt kyllä ylititte itsenne ihan 6-0. Alician levy!!!! Siis oikeasti!! Okei, mahdollisuudet voittaa on tosi minimaaliset, mut silti, oon ihan hekumoissa.

    Itse nimittäin rakastan Aliciaa. Levyjä ei oo tullu hankittua, mutta muuten musaa on koneella aika mukavasti. Täytyy ehkä klassisesti vastata että fallin on lempparibiisi, se ääni on vaan niin hyvä siinä.

    Tuli vähän pitkä, mut Alicia on niin paras ja ah.. Ehkä nyt lopetan :D

    VastaaPoista
  16. Mä löysin Alician musiikin kunnolla vasta tänä vuonna, ja eniten mieleen on jäänyt Karma, jota kuuntelin syksyllä lähes päivittäin. Sattui vaan sopimaan senhetkiseen elämäntilanteeseen vähän liiankin hyvin..

    Eli joo, pidemmittä puheitta, Alician uus levy olis tosi jees :)

    VastaaPoista
  17. Sure Looks Good To Me on jäänyt eniten mieleen, sitä on tullut kuunneltua pitkään enkä oo kyllästyny vieläkään :D

    VastaaPoista
  18. En oo ikinä kuunnella Aliciaa mitenkään intoihimoisesti, mutta tykkään kyllä musiikista :)
    Mieleen tulee nyt Fallin <3

    VastaaPoista
  19. Kaikista koukuttavin biisi on ylivoimaisesti Empire State of Mind ja kummatkin versiot. Olin Lokakuussa kattomassa Coldplayta ja Jay-z:tä Lontoossa ja kun ne alko soittaaa sitä biisiä ja kun se naislaulaja (ei alicia) tuli laulaa siihen jay-z:n kanssa, olin ihan WOOOOUU :D ja myöhemmin katoin et oikeesti siinä feattaa Alicia. Jälkeenpäin tullu eniten kuunneltua sitä biisiä ja tietty siitä biisitä tulee aina mieleen se mieletön keikka, joten ehdottomasti Empire state of mind ja jay-z:n kera :)

    VastaaPoista
  20. Harrastan laulamista ja Alicia on kyllä yks mun ehdottomista esikuvista! If I Ain't Got You soi mulla aikoinaan niin kovassa tehosoitossa, etten sitä mielestä saa pois varmaan ikinä ;D Nyt tässä lähiaikoina on useesti soinu Jay-Z:n Empire State Of Mind, jossa ihana Alicia myös on mukana.

    VastaaPoista
  21. If I Ain't Got You!

    Hieno biisi, ja videossahan on Method Man. ;)

    VastaaPoista
  22. Alician biiseistä tulee jotenkin ekana mieleen No One.. Ehkä se oli se biisi jonka kautta aloin Aliciaa kuuntelee vähän enemmänkin. :)

    VastaaPoista
  23. Falling on ainoa biisi, jonka näin suoralta kädeltä osaisin nimetä Keysin biisiksi, joten sanotaan se.

    VastaaPoista
  24. Uudelta levyltä Try sleeping with a broken heart <3

    VastaaPoista
  25. NO ONE EHDOTTOMASTI ! :D Soi mulla ainaki 5 viikkoa päässä sen jälkeen ku se alko soimaan radiossa. Huh huh!

    VastaaPoista
  26. Tsui! Oon tykkäilly tuosta Alicia Keysin Fallin' biisistä kolmesta syystä: 1. Tipahtelen omista haavekuvistani satunnaisin väliajoin ni tuota on sen takia lepposa kuunnella. 2. Alicialla siinä videossa ihan kamalat letit. :) 3. Se bussi millä se huristelee piisin musavideon ajan on törkeen skädäm (tyyyyyyylikäs)! :) Että tätä mieltä tänään.

    VastaaPoista
  27. Ekan kerran ko kuulin alician fallin-biisin. ja olin myyty. biisiin liittyy niiiiiiii-n ihania muistoja ja ihmisiä.
    Toinen mikä nostattaa muistoja mieleen ja hymyn kasvoille on ylläripylläri a woman´s worth-biisi. <3 Ihania fiilistely biisejä menneisyyteen, ko niitä hetkiä ja ihmisiä tarttee piristää hetkisen ajan kaiken nykyisen elämän keskellä. ihan parasta. <3

    -Tildu-

    VastaaPoista
  28. You don't know my name. Muutin 2003 silloisen poikaystäväni, nykyisen aviomieheni, kanssa yhteen ja tuo kappale soi tiheästi MTV:llä. Ihana kappale ja tarinaltaan hieno musiikkivideo. Muistuttaa aina yhteisen elämämme ensimmäisestä vuodesta.

    VastaaPoista
  29. When you really love someone. Mun ja mun entisen poikaystävän biisi, jos niin voi sanoa. Tota tuli kuunneltua niin monet kerrat kun seurusteltiin, ja kun se oli intissä niin kuuntelin tota kun oli järjetön ikävä! Pakko myöntää, että tulee kyyneleet silmiin ku ton kuuntelee :(

    VastaaPoista
  30. Alician ja Jay-Z:n Empire State of Mind! Aivan täydellinen biisi ja aina kun kuulen sen on pakko alkaa hyppimään kun biisissä on niin ihana fiilis! :)

    VastaaPoista
  31. Girlfriend Songs in a Minor-levyltä on jäänyt kyllä jammailtavuudeltaan ekana ja eniten mieleen. :)

    -Sanna

    VastaaPoista
  32. Kyllä se on ehdottomasti Fallin', joka aikoinaan sai minut ihastumaan Alician ääneen ja musiikkiin. Olin vaihtarina Jenkeissä kun biisi oli hitti ja ei kyllä yhtään vähennä biisin ihanuutta, kun siitä tulee mielen kaiki muistot tuolta ajalta.

    Kaisa

    VastaaPoista
  33. Ehkä kaikista mieluisin on No One: vaikuttavan kaunis laulu!

    Mielelläni kuulisin uuttakin Aliciaa, joten toivotaan arpaonnea:)

    VastaaPoista
  34. Alician viime levyllä ollutta instrumentaalibiisiä As I Am'ia tuli kuunneltua viime vuonna aivan älyttömän paljon. Siitä vain tuli aina kylmät väreet ja se oli yksinkertasesti musiikillista täydellisyyttä :D

    VastaaPoista
  35. Alicia Keyes on kuulunut jo pitkään suosikkeihin, nyt on vain ollut niin kiire etten ole ehtinyt uutta levyä kuuntelemaan, joten kelpaisi kyllä! Voisi joulun pyhät sitten fiilistellä :) on tuolla naisella vain niin upea ääni, voi että.

    VastaaPoista
  36. Alicia Keysin Karma on biisi joka aina jaksaa laulattaa ja sillä on ikunen paikka minun spotify listallla :)

    VastaaPoista
  37. Alicia Keys - Karma! ei kulu koskaan :)

    VastaaPoista
  38. No- One ehdottomasti, vieläki tykkään kovaa<3

    saaar@luukku.com

    VastaaPoista
  39. Empire state of mind feat. Jay-Z on aivan uskomattoman ihana biisi ja kuuluu ehdottomasti tämän hetkiseen top 10:ni <3

    VastaaPoista
  40. Ihan ekaks on pakko sanoo, että: ALICIA!!!!! <33333333333333333333333333333333333

    Ja nyt kun toi on alta pois, niin voin ehkä keskittyä vastaukseen. :D Tosin en kyl oikeestaan pystyis valitsemaan vaan yhtä biisiä! Vähän aikaa sitten ku katoin sitä World Aids Day konserttia livenä YouTubessa, niin tajusin, että rakastan KAIKKIA Alician biisejä. MUT jos on IHAN pakko, niin sit varmaan Fallin', koska sillon mä rrrrakastuin Aliciaan tulisesti!

    VastaaPoista
  41. Ehdottomasti No One. Muistan ku ekan kerran kuulin sen ja olin ihan, et WOW! ja sen jälkeen oonki kuunnellut sitä usein repeatilla. se biisi, alician ääni, se musavideo...jotain henkeä salpaavan kaunista oikeesti!!!! Ihan paras.

    Neiti Groove

    VastaaPoista
  42. Tämäpä onkin helppo kysymys...

    EHDOTTOMASTI No one!!!!

    -Sarppaparppa

    VastaaPoista
  43. No One kappale jäi aika syvästi mieleen, ainaku rupeen valitsee jotain kappaletta jota laulaisin, niin jostakin kummansyystä just se biisi iskee mun päähän. Olen kovasti koittanut etsiä kyseistä laulajaa, mut ei se piru vie vaan päähän putkahda se laulajan nimi, niin ei oo päässy sitä kappaletta luikuttamaan, mutta pelastus saapui! Kiitos te ihanat ihmiset jotka Aliciasta puhuitte, pääsin taas hymyssä suin lauleskelemaan tätä ihanuutta: I just want you close.. AAh <3
    Juu, minusta tuli muuten teidän suuri fani! Näin teidät siinä Mariassa, ja olitte niin ihanan kivan kuulosia, että mun piti heti tulla vilkasee tätä teidän blogii. Ja joo ihastuin <3 Olen siis ihan eilen vasta aloittanut lukemaan tätä, ja luulempa, että minusta taitaa kyllä tulla vähän pitkä aikaisempikin lukija :) <3 Hyvää, ja erityisesti todella iloista joulua teille molemmille! <3

    - Viivi

    VastaaPoista
  44. No One- on ehdoton ikisuosikki!
    Itken joka kerta kun kuulen sen kappaleen. Tulee vaan niin paljon muistoja mieleen,niin hyviä kuin huonojakin! :') <3

    - möhköfantti

    VastaaPoista
  45. Vaikkei kyseinen artisti ehkä sieltä soitetuimmasta päästä omalla kohdalla olekaan, No one on kyllä biisi joka kolahtaa aina. :)

    VastaaPoista
  46. ei mikään. vai lauloikos anna abreu idolssissa alicia keysia? jos lauloi niin sitten se :)
    tai on voinut monikin biisi jäädä mieleen mutta mä olen todella huono tietämään hyvien kappaleiden esittäjiä :O

    -PäiviP

    VastaaPoista
  47. i keep on fallin in love with alicia
    =D
    upea ääni <3

    ei se muuta perusteluja tartte !!!

    nasu86
    nita15@suomi24.fi

    VastaaPoista
  48. Kappale No One

    Sitä en ala perustelemaan, se vain on. Järisyttävä!

    maria.aaltonen@luukku.com

    VastaaPoista
  49. Omistan erään laulupelin, josta löytyy Alician No one sekä Fallin', jotka on ihania biisejä, mutta todella vaikeita laulaa, eli rispektiä siitä neidille :D En oo ikinä kovin paljoa Aliciaa kuunnellu, lähinnä vaan just noita tunnetuimpia kappaleita. Nyt oon ihan rakastunu Doesn't mean anything-kappaleeseen<3
    Ja pakko myös mainita että Empire state of mind on kyllä yks lempibiiseistä, tosin nyt oon jo ehkä hiukan kyllästyny siihen, ku tuli yhessä vaiheessa kuunneltua koko ajan! :D Mutta on siinä kyllä taitava laulaja, innolla tutustuisin uuteen levyyn :)

    tiny.fairy@jippii.fi

    VastaaPoista
  50. Alicia <3
    Mutta kun ei voi valita vain yhtä biisiä?! SIKSI sanonkin kaksi, Fallin' ja Girlfriend, ehottomat lempparit :)

    VastaaPoista
  51. Parhaiten on jäänyt mieleen ehdottomasti No one, sitä tuli kyllä kuunneltua aikoinaan ahkerasti :) Mutta nyt myös toi Doesn't mean anything on kovassa kulutuksessa.

    VastaaPoista
  52. moi!
    mun oli pakko kommentoida tota markkinointiblogi-juttua, ku on meinannu aiemminkin valittaa samasta asiasta...

    tosi hienoa että teistä on tullu näin suosittuja mutta samalla tuntuu et viime aikoina blogissa ei oo ollu oikein mitään sisältöä!

    sillon aluks (oikeestaan ehkä siihen mimmin intian-reissuun asti) oli tosi kiva lukea teidän juttuja ja ne sai hyvälle tuulelle ja oli erilaista ja raikkaampaa meininkiä kuin muissa blogeissa.

    sit yhtäkkiä olittekin tosi suosittuja ja blogin sisältö on melkeen pelkästään sitä että puolin ja toisin ihastellaan kuinka ihania kaikki on ja postaukset on vaan tuote-esittelyjä/arvontoja yms. mutta siis, teiänhän tää blogi on ja kaikki muut tuntuu tykkävän kuitenkin :)

    VastaaPoista
  53. ALICIA KEYS!
    Nyt oli pakkopakkoPAKKO osallistua koska:
    a) Keys on yks mun ensimmäisistä lempiartisteista ikinä
    b)Haluan levyn hirmuisesti

    Mun napeissa soi useasti If I aint got you...ja Diary on nostalginen rakkausbiisi <3
    So More to love, please pimp my cd-hylly!
    laura_tahkavuori@hotmail.com

    VastaaPoista
  54. No one on biisi joka saa kylmät väreet menemään joka kuuntelulla. Vanhemmista tykkään Fallin' kipaleesta :)

    VastaaPoista
  55. Kaikista paras biisi on ehdottomasti I Need You. Ja tältä uudelta levyltä Like The Sea on soinut eniten Spotifyssa.

    VastaaPoista
  56. Alician musiikki on auttanut minua selviytymään teini-iän kasvukivuista ja luonut pohjaa sille ihanalle nuorelle naiselle, joka minusta on näiden vuosien saatossa kasvanut :)

    Keysillä on monia upeita biisejä, mutta ehkä eniten pidän As I am -levyn Superwoman -biisistä, joka juhlistaa naiseuden voimaa ja luo kuulijoihin uskoa, toivoa ja rohkeutta. Kerrassaan upea kappale, suosittelen jokaiselle tytölle ja naiselle, joka miettii kuinka paljon rohkeutta uskaltaa jättää käyttämättä..

    VastaaPoista
  57. Aina kun näen tai kuulen mainittavan Alicia Keysin niin välittömästi alkaa päässä soimaan Alician Superwoman. Olin vaihtarina alkuvuodesta 2008 ja aina välillä kun iski koti-ikävä tai tuntui jotenkin muuten vain mahdottomalta niin eikun Superwoman soimaan ja sen jälkeen jaksoi taas hymyillä :) Voiko muka olla parempaa naisen itsetunnon, rohkeuden ja jaksamisen nostattajaa musiikin muodossa!
    "Let me tell you, I am Superwoman"

    VastaaPoista
  58. Ah, ihana kysymys. Tähän oon niin helppo vastata.

    Butterflyz.

    VastaaPoista
  59. BIISI joka on jäänyt parhaiten mieleen on If I ain't got you, koska toivoin aina, että oppisin soittamaan kuten siinä. Ja laulaaman. No arvatkaa vaan tuliko mun toiveet toteen.... Onneks kuitenkin on olemassa Alicia joka sen mulle sitten soittaa ja laulaa.

    VastaaPoista
  60. A Woman´s worth on jäänyt parhaiten mieleen upeiden sanotusten takia. Myös Alician ääni pääsee hienosti oikeuksiinsa! Uutta levyä en ole kuunnellut mutta toivottavasti kohta pääsen kuuntelemaan :)

    VastaaPoista
  61. En kyllä oo oikein ikinä tutustunu tarkemmin Aliciaan ja ihmettelen että miksi näin on.. hmm. ehkä nyt ois aika tutustua lähemmin?

    VastaaPoista
  62. Voi ei oon ihan koukuttunut tohon levyyn, tiedä mitä siitä tulis jos ton omaksi saisin. :DD

    Mutta siis mun mieleen on jäänyt parhaiten If ain't got you, koska löysin sen ihan sattumalta ja se sopi silloiseen elämäntilanteeseen niin tietty aina itkeskelin sitä joka välissä. :D Ja tykkään laulaa sitä.

    VastaaPoista
  63. Ennen en oikeastaan välittänyt Alicia Keysistä kunnes kuulin No onen ja rakastuin siihen ihan palavasti. Kuuntelin sitä monta, siis ihan oikeesti tosi monta, kertaa päivässä enkä vieläkään ole kyllästynyt. Yleensä mulle käy niin, että löydän jonkun aivan mahtavan biisin ja kuuntelen sen niin useesti, että ihan oikeesti kyllästyn siihen. Mutta Alician No onea mä oon alkanut "varjelemaan", koska silloin kun biisi ilmesty ja sitä kuuntelin niin olin parisuhteessa joka päättyi sitten rakkaani poismenoon. Se biisi on siis tullut mulle tosi henkilökohtaiseksi jollain tavalla ja kun nykyään sen kuulen niin palaan heti muistoissani siihen ihanaan aikaan joka mulla joskus rakkaani kanssa oli. :)

    VastaaPoista
  64. Tällä hetkellä eniten päässä soi uuden levyn kappale Love is blind, mutta ahh tykkään kyllä monista Alician biiseistä!

    VastaaPoista
  65. Mieleeni on eniten jäänyt ehdottomasti You don't know my name! Aina kun sen kuulee tulee mieleen monen vuoden takainen ihastukseni, jonka kanssa tanssittiin kyseisen biisin soidessa.. muutenkin biisi on sellainen että tulee iihana perhosia vatsassa -olo. :) Vaikka kaikkihan Alician biisit on hyviä! Pakko saada tämä uusi levy!! :)

    -Jensku

    VastaaPoista
  66. Fallin' nyt tulee ekana mieleen. Kuuntelin sitä varmaan 10 krt päivässä joskus pari vuotta sitten :D

    VastaaPoista
  67. Jos vaan yksi pitää valita niin If I ain't got you, ihan mahtava kappale ja siinä on niin ihana se piano! :) Soittelen aina sitä itsekin kotona, laulussa en ihan pääse Alician tasolle. :D

    Mutta myös No one on ihana, samoin kuin Alician ja Usherin My Boo.

    VastaaPoista
  68. Pakko valita Alician eka hitti, eli Fallin'. Kylmät väreet menee vieläkin, kun sen kipaleen kuulee. Mieletön!

    Sohvi

    VastaaPoista
  69. Alicia jäi mieleen No one -biisin musavideolta, nainen soitti niin älyttömän kauniisti pianoa vesisateessa että kyseinen kappale pyöri pitkiä aikoja riipiitillä.

    biisin tahdissa on itketty ja naurettu, ihan yhtä paljon ilosta ja surusta. noilla sanoilla alician äänella laulettuna on niin kaunis melodia.

    VastaaPoista
  70. Eiköhän se oo se falling :) niin loppuun kulutettu, mutta silti kiva laulaa messissä.

    VastaaPoista
  71. En tietääkseni koskaan ole kuullut Alicia Keysia eikä ole minkäänlaista kuvaa hänestä mutta osallistunpahan arvontaan. :)

    VastaaPoista
  72. falling! se oli se ensimmäinen, jonka kyseiseltä neidolta kuulin ja siihen sitten ihastuin. lukiessani tän teidän postauksen laitoinkin tän kauan unohduksissa olleen kappaleen soimaan. inana. :)

    VastaaPoista
  73. No one on ollut ehdottomasti se biisi, joka on jäänyt eniten mieleen Alician tuotannosta.

    VastaaPoista
  74. Karma oli joskus maailman tärkein biisi, mutta tykkäsin kyllä tosi paljon Alician ja Jack Whiten Bond- tunnaristakin:)

    VastaaPoista
  75. no one on ehdottomasti jäänyt parhaiten mieleen! :)

    VastaaPoista
  76. Varmaankin se kaikkein koukuttavin on ollut Fallin´ :) Uudelta levyltä oon pari biisiä kuunnellut ja hyvälle kuulostaa ;)

    VastaaPoista
  77. Pakko sanoa, että Fallin on paras. Mulla oli se levy aikanaan mukana synnytyksessä ja mun esikoispoika syntyi sitä levyä kuunnellessa.

    Kaikki levyt uusinta lukuunottamatta multa löytyvät eli tosifani täällä hihkuu =)

    * Nina kera Vernerin *

    VastaaPoista
  78. Ikuinen lemppari Alician biiseistä on kyllä No One, koska se on ekoja Alician biisejä joihin oikeesti rakastuin ja tuo edelleenki niin tosi hyvät fiilikset! :)

    VastaaPoista
  79. Tykkään toooosi paljon kaikesta alician musiikista, mutta If I aint got you on lempibiisi jo sen vuoksi että tanssittiin biisi "häävalssina" omissa häissä.

    VastaaPoista
  80. Ehdottomasti Alicialta on jäänyt mieleen If I Ain't got you! Rakastan tuota kappaletta sanoituksien ja pianomelodioiden takia.

    sunih@luukku.com

    VastaaPoista
  81. Karman tahtiin tuli toivuttua yksistä sydänsuruista, mutta kyllä rakkain on silti If I ain't got you. Siihen liittyy ihana muisto kaverien häistä, joissa ei ollut perinteistä häävalssia, vaan yksi tyttö soitti ja lauloi tuon biisin ja hääpari tanssi. Siinä tais tulla tippa linssiin lähes joka vieraalla. :) Myös Empire state of mind on mieletön, siinä kahden ihmisen lahjat kohtaa loistavalla tavalla! Haittapuoli on vaan se, että se saa aina aikaan hillittömän NY-matkakuumeen. :D

    VastaaPoista
  82. Usherin kanssa lauleskeltu "My Boo" on ehdottomasti jättänyt isoimman jäljen muhun, sillä kuuntelin sitä jossain vaiheessa taukoamatta, kun se elämäntilanteeseen sopi aikas hyvin silloin.. Eli se siis !! :)

    VastaaPoista
  83. Oon täysin viime aikoina koukuttanu itteni Aliciaan, en tiedä millä konstein pääsen enää eroon. Ehkä en millään (ei sillä että valittaisin, huonompaankiin voisi ihastua ! ) Mulle tulee aina mieleen 'You don't know my name', se biisi on vaan jotenkin erikoinen ja joskus pikkusena tyttönä näin sen musiikkivideon ja menetin sydämeni sille miehelle siinä... Toinen hyvä on kans tän Bondin tunnari 'Another way to die', mutta kyllä toi ensimmäinen vie pisteet kotiin aina : )

    VastaaPoista
  84. En ainakaan muista _yhtään_ ton biisiä ulkoa. Olisin kyllä kiinnostunut löytämään uuden tuttavuuden ja levyhylly kaipailee kipeästi täytettä, vanhat on jo niin läpikuunneltuja.

    siisii / thckoitin@hotmail.com

    VastaaPoista
  85. Mulla on kaks biisiä yli kaiken (koska en osannu valita vaan yhtä); Fallin - se sai mut kyynelehtimään Alician keikalla Pori Jazzeilla (oon tykänny Aliciasta ihan alusta asti kun kuulin sitä ekan kerran ajat sitten - keikka oli unelmien täyttymys ja itkin jo ennen kun se tuli lavalle! sellasta ei mulle oo ikinä tapahtunu!:).

    Toinen on Super Woman - kun erosin poikaystävästä riitaisasti ja kävin läpi meidän tavaroita kun muutettiin erilleen kuuntelin tätä biisiä ja -kliseistä kyllä- se biisi autto mua sillon. Aina kun nykyään kuulen ton biisin mua huvittaa se hetki (onneks nykyään huvittaa)-kaikesta selviää vaikka ei sillon uskoiskaan sitä! :)

    Alician uus levy on ollu vähän ristiriitainen kun oon kuunnellu sitä Spotifyssa, ehkä se tarvitsee vielä lähempää kuuntelua että se paranee mun korvissa. Mut hei - Beyoncé ja Alicia - HUH mikä biisi!! :D

    VastaaPoista
  86. Kyllä se on toi No one joka vetää pisimmän korren. Hieman yliannostusta sain yhdessä vaiheessa ko. kappaleesta;)

    VastaaPoista
  87. Onkohan mulla aukko sivistyksessä kun en osaa mainita yhtään Alicia Keysin biisiä..? Tiedän että olen kuullut radiosta monesti, mutta nyt ei tule mitään mieleen! Tämä palkinto ehkä sivistäisi kivasti.

    VastaaPoista
  88. Itselle jääny päälimmäiseks mieleen toi Alician No one, ihanan vahva mut silti koskettava kun kuuntelee sanoja taisi jossain vaiheessa olla tosi kovassa kulutuksessa.. :)

    VastaaPoista
  89. En ole hirveästi Aliciaa kuunnellut varsinkaan viime aikoina, mutta Karma on ehkä mun suosikki.

    VastaaPoista
  90. Moi! Teidän blogi on ihana :) oon jo jonkun aikaa seurannut sivusta, mutta tää on eka kommentti, iiiiks!

    Mä en oo ikinä ollut mikään Alicia Keysin superfani, mutta tän uuden levy myötä oon alkanu tykkäämään siitä todella paljon. Ja pari kuukautta sitten mut jätettiin eikä annettu oikein kunnon syytä, niin sehän johti itsetutkiskeluun ja masennukseen. Alicia soi päivät pitkät muutaman viikon. Aluks pyöri Try sleeping with a broken heart, Doesn't mean anything ja No one, mutta nyt oon päässyt Superwoman-vaiheeseen. Elämä alkaa taas voittaa :)

    Even when I'm a mess
    I still put on a vest
    With an S on my chest
    Oh yes
    I'm a Superwoman

    - simppa

    VastaaPoista
  91. Alicia Keys on kyllä loistava artisti, harmi että onnistuin kuuntelemaan sitä niin paljon vähän huonona aikana. Eli The diary of Alicia Keys oli kovassa kuuntelussa kun erosin pitkäaikasesta poikaystävästä, sen avulla oikeesti pääsin ylös sängystä aamusin! Esim. Karma-biisistä tulee aika hyytävät fiilikset vieläkin, muutaman vuoden jälkeen. Mutta uusi albumi on kyllä pakko saada :)

    VastaaPoista
  92. Saako sanoo monta? -ai yks vaan..
    A Woman's Worth.
    Tota vanhempaa levyä onkin tullut aika puhki pyöritettyä, niin mielellään laittaisin uutta kuunteluun <3

    VastaaPoista
  93. Nyt mun pitää tunnustaa, että en osaa mainita ainuttakaan Alician biisiä nimeltä. Mulla ei oikeastaan ole mitään mielikuvaa sen musasta. Noloo ehkä.. Joten just ehkä siksi olisi korkea aika tutustua, ettei tarttis enää kauaa hävetä. Okei voisin käydä Spotifyssä fiilistelemässä, mutta enpä käykään vielä. Vasta sitten jos arpaonni ei rapsuta.

    VastaaPoista
  94. Niinhän mä vähän ajattelinkin :P coolioo! No ei sit mitään, teillä on kiva blogi, me likes.

    VastaaPoista
  95. Uiuiui! Haluaisin niin kovasti tuon levyn ja vielä dvd mukana, ei ole todellista! Oon fanittanut Aliciaa piiitkän aikaa, sillä tytöllä on kyllä mahtava ääni. Tekee vielä omat biisinsä!!

    T. Tiitukka 89

    VastaaPoista
  96. Hups, unohdin vastata kysymykseen, hehkutin vaan Aliciaa:) Mielestäni Fallin' on ehkä paras biisi, ainakin top 5:ssä.

    T. Tiitukka 89

    VastaaPoista
  97. AI vitsit haluaisin tämän uuden levyn!!! Rakastuin nimittäin Aliciaan jo Fallin-biisin tullessa ulos vuonna 2001. Siitä lähtien olen ostanut kaikki levyt, Unplugged-levyä lukuunottamatta.

    Olin myös katsomossa tätä ihanaa naista Pori Jazzeilla vuonna 2004!!! <3

    Fallin taitaa edelleen olla suosikkibiisi, mutta nyt ulos tullut feattausbiisi Empire State of Mind kilpailee kyllä sen kanssa, sillä olen menettänyt sydämeni täysin myös New Yorkille tänä kesänä <3 <3 -New York City Girl

    VastaaPoista
  98. Mun mieleeni on ehdottomasti jäänyt yksi Alician ekoista biiseistä eli Fallin'. Muistan kuinka katsoin musiikkivideota MTV:ltä ja ihmettelin naisen letitettyä päätä ja oranssia takkia :D muutenkin musiikkivideon vankilateema tuntui jännältä, ja tämä on jäänyt mieleen :)

    VastaaPoista
  99. Heipskukkuu! Mulle ehkä eniten on jäänyt mieleen toi No one sen edelliseltä levyltä. Oltiin Turkissa lomamatkalla perheen kans ja toi biisi soi siellä koko ajan! Nyt aina kun alkaa hanki tylsistyttään niin toi biisi soimaan ja heti ajatukset palaa aurinkoon! Ihana biisi. <3 Ja myös The Thing About Love on ihana ja saa aina haikeelle mielelle kiitos kauniille taustanauhalle ja Alician upeelle äänelle! Loistava levy yleensäkin ja se on soinut ahkerasti viime aikoina.

    VastaaPoista
  100. superwoman ehdottomasti. alician ääni on siinä jotain ihan täydellistä. love. ♥

    VastaaPoista
  101. Fallin on jäänyt mieleen, siitä tulee mieleen eräs edesmennyt läheiseni jostain syystä.

    VastaaPoista
  102. ah niin kulunut kuin If I ain't got you taitaakin olla, kolahtaa se joka kerta loistavien sanojen myötä :)

    VastaaPoista
  103. Alicialla on monia ihania biisejä, joten aika vaikea yhtä ainoaa sanoa. Jos kerta lemppari on kuitenki sanottava, niin se olisi varmaankin Butterflyz ihan ensimmäiseltä levyltä. Uusinta levyä olen kuunnellut aika paljon(vaikka en vielä sitä omista, toivottavasti onni suosisi koska levy joutuisi varmasti kovaan käyttöön), se kyllä iskee ja kovasti, ja erityisesti Empire State of Mind (Part II) Broken Down. Arvostan erityisesti sitä että hienon laulamisen lisäksi Alicia soittaa mahtavasti pianoa.

    -Jenskuli

    VastaaPoista
  104. Alician biisi "No One" on todella jäänyt mieleen !
    Siinä kappaleessa Alicia on just sellanen niinkun on ja siinä sen nätti äänikin pääsee oikeuksiinsa. Ja muutenki se vaa on niiiin hyvä=)

    VastaaPoista
  105. Cage bird on koskettanut kovasti vaikean parisuhteen haikeissa jälkimainingeissa. Luckily the bird has left the cage:)

    VastaaPoista
  106. Tuo uusi levy on kyllä hyvä! :) Pikkuisen vaan on tullu netissä kuunneltua, hih.
    Mun mielestä siis paras biisi Alicialta on No One! Siis itselle tulee sellainen voimakas olo siitä biisistä jotenkin :)

    VastaaPoista
  107. tykkään kaikista kappaleista tuo nainen on vaan niin uskomaton! =)

    VastaaPoista
  108. Oon rakastanut Aliciaa kaaauan ja oli oikeestaan aika vaikeet miettii lempparii, mut uudelta levyltä Doesn't mean anything kolahti heti ja on on tullut toistolla kuunneltua muutama kerta.. :D ja muiden iloksi lauleltuakin :'D

    VastaaPoista
  109. Ehdottomasti maaiman paras rakkauslaulu, ja samalla paras biisi Alician tuotannosta on Fallin. Muistan kun joskus vuonna nakki näin kyseisen videon MTV:llä ensimmäistä kertaa ja
    ihoni meni kananlihalle!Upea nainen pianon ääressä, ne silmät ja letit hiuksissa ja naisvankikuoro karulla pellolla vartijan silmien alla, voi luoja. Kun nyt etsin kappaleen youtubesta muistin virkistykseksi, ne samat kylmän väreet kulkivat selässäni kuin ensikuulemalla. Olen myös ehdotoman rakastunut uuteen biisin, empire state of mindiin, joten uusi levy olisi enemmän kuin tervetullut :)

    VastaaPoista
  110. Oi Alicia..
    Eniten mieleen jäänyt on No one. Koska tämä oli ainut Alician biisi, jonka osasin (siihen liittyvien romanttisten muistojen takia) ulkoa kun näin Alician Singaporen SingFest-festareilla.

    Usein tulee myös Aliciasta mieleen Why Do All Good Things Come To An End -biisi. Joka on tosin Nelly Furtadon! Mutta se soi sillä hetkellä kun sydän särky ja jouduin hyvästelemään erään upean ihmisen.. Ja tämä upea ihminen sanoi, että tää Alicia Keysin WDAGTCTAE-biisi on 'meidän' biisi. Ihmettelempä vaan, että miksi valita se 'meidän' biisi siinä eroamishetkellä ja kannattaisko ottaa ennen sitä selvää kuka biisin oikeasti esittää:D Surullisten muistojen takia hieman kartinkin Aliciaa yli vuoden päivät, kunnes biisin oikea esittäjä selvisi.

    VastaaPoista
  111. Sanoisin että Fallin'. Vaikka kampaus oli kamala, tykkään eniten nuista vanhoista hiteistä. Tosin uusin levy olis ihana voittaa. Sukuun kun ei voi mitenkään luottaa näissä joululahja-asioissa. Kerran sain sambaa tanssivan poron. Ei naurata vieläkään.

    VastaaPoista
  112. Alicia keys-No one

    maailman koukuttavin!!!


    jenni.eki@netti.fi

    VastaaPoista
  113. Alicia<3 Oon fiilistelly tota levyä jo spotifys, mutta kun omistan kaikki levyt, haluan myös tämän :) En oo sitä vielä ostanut niin aattelin osallistua :) Pidän Aliciasta paljon ja sitä tulee soiteltuakin paljon..

    Hankalaa valita yhtä biisiä kaikkien joukosta, mutta jos viime levyltä jonkin valitsis niin: Tell You Something (Nana's Reprise) tai Like You'll Never See Me Again <3 Uudelta levyltä sit on kolahtanu Try Sleeping With A Broken Heart ja Like The Sea <3 Olipas vaikeaa... :D

    VastaaPoista
  114. Kyllä toi Fallin on vaa jotenki parhaiten mieleen jäänyt, vaikkei ehkä paras biisi olekaan

    VastaaPoista