lauantai 12. joulukuuta 2009

Vaikean aamun pelastus on täällä?

Koska meillä ei ole mitään krapulaa eilisen ihanan koti-illan seurauksena ja ollaan tietty oikein hyvinvoivia saunahemmotteluidenkin takia, niin ajateltiin myös hemmotella teitä jotka ehkä ootte ollutkin jossain vähän bailaamassa. Päätettiin eilen vähän testailla teidän ehdottamia rentoutumiskeinoja näin kiireisen viikon päätteeksi ja luvataan palkita meidän lempparikeino hyvinkin pian! ;)




Tämän aamun palkintona toimii siis varsinainen pitkäksi venähtäneen yön pelastaja, nimittäin Korresin Party Survival Kit, johon on koottu minikoossa kaikki mitä sitä aamulla tai yön pikkutunteina saattaakaan tarvita.. Ihan noin niinku purkkaa myöten.


Me kysytäänkin nyt teiltä, että mikä on aina sellanen teidän MUST-tuote heti tämmöisinä aamuina? Nyt kaikki vinkit jakoon meidän muidenkin kesken. Aikaa vastata on sunnuntaihin (13.12.2009) klo 09:00 asti ja sitten me arvotaan kaikkien vastanneiden kesken tämä paketti. JEE! :) Anonyymit keksii itelleen sen nimimerkin ja voittajan tulee laittaa meille omat yhteystietonsa sähköpostiin moretolove@windowslive.com.


MIMMI JA PEPPI TOIVOTTAA IHANAA LAUANTAITA JA PALJON SYLEILYÄ KAIKILLE! :)

152 kommenttia:

  1. Haha, itse ainakin painun takaisin unimaailmaan jos väsyttää ;) Mutta jos aivan pakko on herätä, niin sitruunan palaset silmillä ainakin kadottaa multa vähän väsynyttä turvotusta, vaikka väsyttäis ni näytät ainaki freshiltä (y)

    VastaaPoista
  2. Mun MUST-tuote taitaa olla deodorantti... :D Sitä kun tuntuu tarviivan joka päivä, jännä juttu. x)

    VastaaPoista
  3. Siis en nyt oo ihan varppi et kysyttekö jotain tollasta hoitotuotetta kun mulle se on niinku limppari. :) tai vaihtoehtosesti berocca. jotain poreilevaa ja pian. Sit ku sitä on saanu ni erittäin mukavaa on lähes mikä tahansa ruoka, koska; hyvä ruoka, parempi mieli. Sit jos on käyny niin hassusti, et jostain kumman syystä ei oo muistanu meikkejä pestä illalla (lue aamulla) kotiin tultuaan, ni bootsin cucumber wipes eli semmoset puhdistusliinat auttaa kun ei jaksa ruhoaan nostaa sängystä,..
    Kiitoksia ihanasta blogista, jonka takia lauantai-aamunakin piristyy yllättävän nopeasti :)

    VastaaPoista
  4. Gramma Panadolia vissyllä alas huuhdeltuna:D Näiden lisäksi Lumenen kiinteyttävä pikakaunistaja on aika pop.

    VastaaPoista
  5. Viilentävä kasvonaamio ja silmänympärysvoide piristää kummasti väsynyttä pärstää. =) Tunkkaisen tukan pelastaja on ehdottomasti Tigin After party!

    VastaaPoista
  6. Must tuotteeni on joko frendit tai sinkkuelämää dvd-boxi, sekä rentouttava jalkakylpy. Ihan kuoriminen (ainakin kasvoista) on myös taivaallista tässä rentoutumishetkessä. Tämmöisen aamun jälkeen minulla on aina ihanan rento ja lupsakka olo. :)))

    VastaaPoista
  7. Krapula-aamuina mulle riittää vanha kunnon vesi, kaikki muu tahtoo tulla ylös :D Eikä mitään hemmottelujuttuja voi kuvitellakaan kun makaa sängyn pohjalla..

    No okei, jos ei ole niin paha darra, vähän vaan pöhnäinen olo, on kiva käydä suihkussa kunnolla ja puunata kaikki paikat, kuoria, sheivata jne. Tulee raikkaampi ja kauniimpi olo :D

    VastaaPoista
  8. Suklaa, battery ja sadan tunnin päikkärit aamupalan jälkeen <3 En käytä alkoholia, mutta party-iltojen jälkeen sitä näyttää Frankensteinin morsiamelta, jolta on turha odottaa mitään akateemista älykkyyttä day afterina. Mutta battery pelastaa, suklaa tuo hyvän mielen ja päikkärit virkistää. :)

    VastaaPoista
  9. Vitamiinipore, lasillisen kun vetää kitusiin niin johan helpottaa vapina ja tutina ja väsymys :D

    VastaaPoista
  10. Dr. Hauschkan Silmähohde ihan ehdottomasti! Ihan siis tietty jo pelkästään tuon nimen vuoksi, mutta myös siksi, että sen jälkeen paremmin tietää minkä mutkan takaa ne silmät oikeesti löytyy...

    VastaaPoista
  11. Miehen sänkyyn tuoma reilu puolen litran vesisaavi, särkylääke ja purkka. Yleensä kissa luulee et mä oon sairas jos oon krapualassa ja tulee sänkyyn "hoitamaan" mua. Eli makaa kippurassa mun vieressä ja kehrää. Sitä parempaa krapulahoitoa ei voi olla, mutta totaalinen must on vesi, särkylääke ja purkka.

    VastaaPoista
  12. Voiko vettä sanoa tuotteeksi? :DDD
    Mua alkaa aamusin etoo kaikki tuoksumömmöt ja hajurasvat ymym joten naaman huuhtelen vedellä, juon paljonpaljon vettä ja käyn suihkussa.

    kittyluvv@windowslive.com

    VastaaPoista
  13. ehdottomasti aivan ensimmäisenä kylmä suihku! ennen sitä ei pääse takaisin elävien kirjoihin. jos siitä selviää, purkillinen appelsiinimehua ja hyvä leffa. mie kuulun siihan outoon ryhmään, joka ei voi syödä darra-aamuna mitään..siis ei edes mitään ihanan rasvasta ja suolasta darramättöä, ei vaan pysty..mut kai se on ihan hyväkin että edes yhtenä päivänä pysyn erossa ruuasta..illalla ehkä voin harkita jotain pientä syömistä, etten ihan kuole nälkään mutta miun MUST-tuote darra-aamuihin on kylmä suihku ja purkillinen appelsiinimehua :)

    ja varmaan tuo korres-pakettikin saattais auttaa, opiskelijalla kun ei vaan ole varaa ostella tuollaisia..saattais kyllä olla hyvä, näin fuksivuonna on vähän kertynyt noita juhlia.. ;)

    VastaaPoista
  14. Ihana palkinto! Minulla ei ole mitään ihonhoitotuotteita jotka pelastaisivat darra-aamut (siksi täytyisikin voittaa tämä kisa..;) ), mutta parhaat jutut joita silloin voi suuhun laittaa on kivennäisvesi (ihanan raikkaat poreet sammuttavat janon), keitetty kananmuna ja tee (molemmat kovettavat vatsaa sopivasti ja paha olo menee pois) sekä näiden jälkeen elimistö vaatii paljon sokeria, eli paras makean tuoja on kinuskitäytekakku! Kinuskitäytekakkua tulee harvemmin löydettyä kaapista sopivasti krapula-aamuna, joten myös suklaa (paljon suklaata!!) auttaa pahimmassa hädässä.

    Näillä vinkeillä selviät varmasti!

    VastaaPoista
  15. aivan ehdoton must tuote löytyy niinkin läheltä kuin tiskialtaasta (komeroon ei jaksa sukeltaa sellaisina aamuina). löytynyt lusikka nuolaistaan(jos siinä oli jotain namia) tai huuhtaistaan (vähemmän namia tai jotain epäilyttävää tarkempaa perehtymistä vaativampaa)ja lykätään pakkaseen. tällä välin ryystetään litra jaffaa ja avot. pika-apu on valmis. lusikka silmän päälle ja aivot sekä ulkonäkö piristyvät suorastaan silmissä (eh ;))...niin ja tässä vaiheessa väsynyt bailuaivo muistaa että niin juu..mullahan on kaksi silmää joten kaksi lusikkaakin olisi ollut tarpeen. toistetaan siis edellä mainittu sadatellen ;)

    t. ahkera anonyymi

    VastaaPoista
  16. Krapula-aamuina burana on pelastaja. Valkoinen pilleri nassuun ja jatkamaan unia niin on sit paree olo ku herää! :D
    Ja vielä buranaakin tärkeämpi on VESI, ah niin ihanan raikas viileä oi oi oi .. Tapaan aina ottaa 1,5l pullon sängyn viereen ja siitä on mukava litkiä sitten pitkin päivää :D

    VastaaPoista
  17. Mun party survival kit on LSW, eli löytyy Siwasta, ja tää ihan siitä syystä että kaverit asuu ympäri maata ja aina ei jaksa omia purnukoita kantaa mukana (nehän voi siis painaa yhteensä jopa 500g, ou nou!) Mun kit on tällänen: sisäisesti kivennäisvettä, mielellään tosi hapokasta ja ulkoisesti ensin kasvoille sokeri+suola+hunajakuorinta ja sitten jogurttinaamio, valion bulgarian jugurtti on osottautunut parhaaks! Alkaa naama hehkuun ja hymyllä voi sit kompensoida mustia silmänalusia. Toimii.

    VastaaPoista
  18. Mun aamun pelastus on ihanan sävyinen huulikiilto:)


    pinja.pylvas@hotmail.com

    VastaaPoista
  19. Moikka tytöt!
    ensinnäkin haluan vain sanoa etä rakastan, siis ihan tosi rakastan teidän blogia! ootte ihania! <3

    mun ehdoton MUST-tuotteita on oikeestaan kaks, mutta toisesta voin tinkiä, jos pakko. Elikkä sunnuntai- tai lauantaiaamun aloittaa parhaiten kahvi maidon kanssa. Monesti istun tuntikausia sohvalla pimeessä ja nautin kahvista ja ah niin ihanaa ku ei oo kiire mihinkään. Toinen MUST juttu on villasukat. jos ei oo kahvi niin villasukat lämmittää. viikonloppu aamuisin kuuntelen kellon tikitystä villasukat jalassa ja taas siinä voi mennä tunteja ennekuin ryhdistäydyn ja lähden liikkeelle. mutta miks pitäis kiirehtiä ku ei kerta ole koivn kiire mihinkää. :)

    VastaaPoista
  20. Tässä kun tälläkin hetkellä krapula-aamua viettelen, niin vaseliini ja riisipussi on ihan ehdottomat! Vaseliinia tälmään naaman täyteen, ko jostain syystä tuntuu aina juhlimisen jälkeen että naama halkeaa kuivuudesta (miksiköhän...). Mystistä riisipussia käytän yleiseen heräämiseen ja piristymiseen sekä turvonneiden silmien hoitamiseen. Pakastepussiin edellisenä iltana riisiä ja pussi pakkaseen. Kääri se aamulla ohueen pyyhkeeseen ja lyö naamalle. Varo paleltumia. Oiva apu on myös jääkaappikylmä silmänympärysvoide. Ja suuvesi!

    VastaaPoista
  21. No kyllä se on se hammasharja! Purkalla ei pitkälle pötkitä, kun edellisillan drinksut on tehneet liimakerroksen hampaisiin. Pahimmassa tapauksessa suuhun on sattunut pikkusuolaisia, aamuyön mäkkimättöä tai pomon poika.

    VastaaPoista
  22. Silmien mahdolliseen turvotukseen auttaa jo illalla aloitettu runsas veden juominen. Aamulla vielä jääkaappikylmää silmänympärysvoidetta. Vaalea luomiväri juksaa silmät näyttämään pirteämmiltä ja kirkkaammilta. Vähän poskipunaa, jotta kalpeus ei paista kilometrien päähän. Lauressin pohjustus ja mineraalimeikki sopii itsellä aamuun kuin aamuun ja lopputulos on sopivan luonnollinen.

    VastaaPoista
  23. Sunnuntaina pitää aina hemmotella, tai jos on ollut juhlimassa perjantaina niin sitten lauantaina. Hampaat pestään, käydään suihkussa ja sitten juodaan lämmintä kaakaota ( TAI KYLMÄÄ KOKISTA) ja laitetaan kasvonaamio ja datataan kokopäivä<3


    NIMIMERKILLÄ ÄITI

    VastaaPoista
  24. no mulle ainakin heti ekana tuli mieleen kylmä fanta, ja sen jälkeen kylmä suihku hampaidenpesun kera :D ne on ihan must! niin ja tietty jotain hiukopalaa ettei nälkä yllätä

    t. veeravv

    VastaaPoista
  25. No siis aika harvoin käyn nykyään missään kun lähinnä olen vain liimautunut tähän nojatuoliini koulukirjojen ja tietokoneen kanssa. Mutta joskus silloin muinoin kun vielä kävin jossain (siis niinku esim. baarissa) aamulla ihan MUST juttu oli ainakin hammasharja (parhaimmassa tapauksessa mukana on myös suuvesi ja hammaslanka ja joskus sitä/niitä on kyllä käytettävä jo yöllä). Mua niin ällöttää jos suussa on semmoinen paha maku, aamulla se on kaikista karseinta. Ja sitten esim jonkun baari-illan jälkeen on ihan pakko saada jotain hirveää mättöruokaa, esim pizzaa tai jotain grilliruokaa ja sitten SUKLAATA! Musta tuntuu että mulla tulee itse tuo baarikäynnin jälkeinen ilta kalliimmaksi kuin esim. baari-ilta. No joo, onneksi olen nyt ollut säästölinjalla (en kyllä suunnitellulla) enkä ole käynyt missään heinäkuun jälkeen kun piti silloin jo alkaa keskittymään kouluun. :D

    VastaaPoista
  26. Lushin kylpypallot (erityisesti avobath ja big blue!) ovat ihania! Pelastavat krapula-aamun tai jos on muuten vain känkkäränkkä.:D Myös Lushin vartalovoide Symphathy for the skin on niin ihanan tuoksuinen ja kermainen, että sitä vois melkein syödäkin.:---D

    VastaaPoista
  27. Ei ole MUST-tuotetta (paitsi ehkä joku jääkylmä limppari), mutta MUST-juttu on ehdottomasit uni! =D

    VastaaPoista
  28. No jos sitruunavissyä jääpalojen kera ei lasketa niin sitten se on Paul Mitchellin tea tree shampoo. Ihanan kylmät väreet päänahassa virkistää varpilla! Lähtee ne viimeisetkin viinahuurut päästä liikkeelle ja katoaavat maailman tuuliin.

    Myös se suuvesi (jonka nimeä en nyt kuolemaksenikaan muista) jonka mainoksessa sen äijän suussa "räjähtää" ja alppimökin katolta varisee lumet alas, on aika hyvä freeshaaja, ei ala ukko tuskaisesti pusutellessa kiemurtelemaan :D

    VastaaPoista
  29. Suolakurkku ja appelsiinimehu. Tosin suolakurkkuja ei varmaan kannata laittaa silmille?

    VastaaPoista
  30. Tigin treat me right-hiusnaamio, jota voi laittaa myös kasvoihin niin herää varmasti:). Itse en pahemmin dokaile, mutta olen muuten vain väsynyt ja tokkurassa monina aamuina joten ajaa ehkä samaa asiaa :D.

    VastaaPoista
  31. Vichykone ja jäätelörasia!!! Ulkoinen hyvä olo lähtee sisäisestä! :)

    VastaaPoista
  32. Krapula-aamuja tai bailaamisen jälkeen paha olo -aamuja en kovin omista, mutta muuten ku sattuu alkamaan päivä väärällä jalalla niin siihen auttaa pitkä suihkukäynti ja HERKUTTELU :))

    VastaaPoista
  33. MAITO! Siis jos on ilmassa sitä ikävää darraa..

    Ja sen jälkeen kun on saanut alas sen yhden ja parantavan maitolasillisen (niin joo, en suosittele tätä laktsoosi-intorelantikoille, voi olla että olo vaan pahenee ;D ) niin sitten suihkuun ja kunnon KUURAUS. Siis ihon kuorinnasta kunnolla rasvaamiseen.

    Siksi ihan hihkaisin ääneen (joo, ooon vähän tämmmönen innostuja :P ) kun luin tosta survival-paketista! Ihan mun unelmien täyttymys!

    (Ja tietty niinä vaikeina aamuina auttaa maidon ja puunaamisen lisäksi, hyvä ruoka, limppari ja parhaassa tapauksessa ihana seura, joka silittää pakottavaa päätä) :)

    VastaaPoista
  34. Ensin on pakko vetää hiukset hiuspannalla 'kiinni' ja hakea lasi vettä :)

    VastaaPoista
  35. Ensin heitän naamalle paljon kylmää vettä (ja ehkä puhdistan eilisillan meikit jos ne vielä majailee naamassa...bad me), sitten vaan paksu kosteuttava naamio iholle. Tämän jälkeen hyppään takas lakanoiden väliin, katon tv-lemppareita ja syön parasta hungover-ruokaa ikinä: puolukkavispipuuroa kylmän maidon kera, nam!

    VastaaPoista
  36. Oman darra-aamun tai muuten vaan vaikean aamun pelastaja on Berocca ja suihku. Vitamiinipommista saa virtaa ja se maistuu myös raikkaalle. Suihkussa tietty kannattaa käyttää jotain ihanaa suihkugeeliä joka herättää aistit...joulunaikaan Body Shopin Cranberry on ihan ehdoton nro. 1, muuten joku sitrustuoksu.

    -Laura

    VastaaPoista
  37. "tälläisten aamujen" SE-tuote on sänky, kahvi, suihku ja kasvojenkuorinta -> hiustenkuivaus ja kasvovoide :) Ei ehkä pelkkä 1 tuote TÄHÄN hommaan riitä :D

    VastaaPoista
  38. Mua ällöttää ihan sikana jos ei pääse pesemään hampaita. Mun must-tuote on siis niinkin yksinkertainen, kuin hammasharja :) hammastahnan kanssa mieluiten.

    VastaaPoista
  39. raikas suihkugeeli, tooosi räjähtävä hammastahna ja hyvä hoitoaine, esim. aussie 3 minute miracle!

    VastaaPoista
  40. MUST-tuote tuollaisina aamuina on tietty kiinalainen ruoka, mutta sanonpahan tähän nyt sen kosteuttavan kasvonaamion.;) Luv Ya!<3

    VastaaPoista
  41. Ja taas tämäkin postaus tuli aivan oikealla hetkellä! Eilen kun se ilta vähäsen venähti:)Ja eilisen illan jälkeen jalat huutavat kylpyä!! On meinaan sen verran herkät jalkapohjat.. Ja parasta aamulla on kylmä cokis (eikä mikään light!!!) ja jotain suolaista, kuten sipsejä tai suolapähkinöitä:)

    VastaaPoista
  42. Kaksi asiaa mitä darra-aamuna tarvitsee: hampaidenpesu ja Berocca. Näin se vaan on :D

    VastaaPoista
  43. Moikka Peppi & Mimmi :)

    Mun MUST-darra-aamun tuote on kaikkien ihmettelemä jääkaappikylmä- hedelmäsalaatti :P Jostain syystä mulle ei maistu krapulassa pizzat ja kebabit, vaan tartten aina jotain raikasta ja kylmää :) vaihtoehto-korvikkeena menee myös litroittain kylmää fantaa tai cokista!

    VastaaPoista
  44. Minun tällaisten aamujen vakiotuotteeni on niinkin kallis ja laadukas, kuin hennesin kasvonaamiot. Tosin sitä parasta ei ilmeisesti enää saa, eli sellaista naamiota joka lämpiää naamalla ja tekee ihosta ihanan raikkaan näköisen.

    Jos krapula-aamuna on lähdettävä johonkin, niin silloin tilannetta pelastaa myös kaksi pikkulusikkaa jotka on ollut puolisen tuntia pakastimessa. Ne silmille ja sohvalle makaamaan hetkeksi, niin silmäpussit näyttää heti paljon pienemmiltä. :)

    VastaaPoista
  45. Mulla ei ainakaan ole mitään kosmetiikka tuotetta, mikä auttaisi. Ainoat toimivaksi todetut ovat vesi, salmiakki ja lämmin suihku :)

    VastaaPoista
  46. tuote on appelsiinimehu :D kaikessa yksinkertaisuudessaan!

    VastaaPoista
  47. hammasharja ja tahna. ihan ekana.

    VastaaPoista
  48. miun must-tuote on kyllä yksinkertaisesti vesi :) krapula- sekä normipäivinä, aamulla sekä illalla, sitä ilman en yksinkertaisesti selviäis esimerkiksi kouluun, tai minne ikinä oonkaan matkalla. toki kaikki hienot tökötit saattaa olla aamun pelastajia, mut tuskinpa kukaan ilman aamupesua liikkeelle lähtis! :)

    kannattaa kokeilla ;)

    VastaaPoista
  49. Hei! Teillä on ihana blogi, olen lueskellut jo jonkin aikaa mutta ollut laiska kommentoimaan. Nyt siihen tulee muutos! Suosikkituotteeni aamun pelastajaksi on Themisin suklaanaamio: http://www.hyvinvoinnin.fi/tuote/3678/Themis-Suklaanaamio
    Täyttä luonnonkosmetiikkaa ja tuoksuu suklaalta (makua en ole testannut...), voiko olla parempaa?!

    VastaaPoista
  50. Must tuote tälläisinä aamuina on tietty hammasharja ja hammastahna ekaksi. Sitten suihkuun, jotain aivan ihanan tuoksuista suihkugeeliä ja virkistävää tuotetta kasvoille. Hiuksiin shampoo hyvällä tuoksulla ja hoitsikka tietty.
    Ja jos on aikaa, niin jokin virkistävä naamio takaa freesin naaman :)


    Teidän bloginne on virkistävä tuulahdus blogimaailmassa. Luen tätä päivittäin ja nauran katketakseni. Itseki kun olen vähän pullukka, ikääkin on hiukka enemmän ku teillä ja pidän itsestäni tälläisenä, on mukava lukea myös muiden viihtyvän vähän isomman kokoisena eikä langanlaihana luuviuluna.

    Teille isot halit! toivoo Sanna Savosta ( täti-ihminen jo mutta sydän käy yhä rippikoulua ;) )

    VastaaPoista
  51. Kylmä vesi! Ei ole sen voittanutta herättäjää ja piristäjää. Hyvänä kakkosena tulee jättikuppi teetä.

    Tuotteista mun henkilökohtainen suosikki on kylläkin sinkkivoide. Taistelen ihania iho-ongelmia vastaan koko ajan ja tulehtuneen ja punottavan naaman pelastaa sinkkivoide. Tosin se on aamun pelastus vain ennakoimalla, eli illalla kasa epäpuhtaille alueille ja aamulla heräät huomattamavasti söpösemmällä naamalla.

    VastaaPoista
  52. Mun aamujen pelastus on hammasharja :D mut jos se olis niinku vakkarihomma, niin sit yks aamujen pelastus on kylmät lusikat silmille :D virkistää ja onneksi jopa kaunistaa :D

    VastaaPoista
  53. tämä ei kyllä ole mikään tuote mutta ehdottomasti tärkein asia: ISO TUOPPI. ja eieiei, ei olutta vaan kylmää vettä. ilman sitä ei lähde päivä käyntiin.

    VastaaPoista
  54. Mun MUST-tuote on kosteusvoide!
    Oma ihoni kuivuu rankan bailaamisen ja hikoilun jälkeen pahasti, että aamulla tuntuu että naama halkeaa. Se pelastaa sitten koko päivän kun rasvailet itseäsi :-D

    VastaaPoista
  55. Paul Mitchellin Tea Tree -sarja pelastaa ne aamuni, jolloin silmät ei aukea tai kädet tärisee niin että kahvi läikkuu lattialle.
    Erityisesti sarjan shampoo on se, joka saa veren kiertämään hartioiden yläpuolella ja korvat kihelmöimään.

    Tuotteiden tuoksu on raivostuttavan raikas ja ihanan kirpeä, ilman sarjan tuotteita aamuni olisivat kamalia.

    ÄN

    VastaaPoista
  56. Suosikkituotteeni pitkien iltojen aamuina on kyllä ehdottomasti pakasteranskalaiset ja ranskanperunasuola. Ranskiksissa suosin kohtuuhintaisia merkkejä ja suolani on kai Santa Maria.

    Kiitos kivasta blogista!

    VastaaPoista
  57. Kyllä se ensimmäinen must-tuote aamulla on joku kylmä, sokeripitoinen juoma. Sen kanssa kun ottaa yhden Buranan ja menee vielä pariksi tunniksi nukkumaan, sen jälkeen käy suihkussa, koiran kanssa ulkoilemassa ja syö jotain niin johan alkaa elämä taas voittaa!

    VastaaPoista
  58. Näin eilen kauheeta painajaista. Olin Helsingissä, ja kävelin jotain ihan syrjäistä ihme sivukatua pitkin, ja näin ihmisiä kadun päässä. Ne huus mulle jotain, joten syöksyin äkkiä sisään johonki pikkuseen kauppaan. Siellä kaupassa ei ollu ketään mutta se oli täynnä karkkia. :D Yhtäkkiä Mimmi hyppäs kassapöyän alta ja syöksy mua kohti ja rutisti mua tosi lujaa ja heräsin sitte muistaakseni siihen. Se oli jotenki tosi pelottava uni sillon, mutta nyt se vaan vaikutta hauskalta.
    Ootte tainnu liikaa kertoa rutistelevanne ihmisiä, kun nään siitä jo painajaisia :D Nii ja en tiiä, mistä toi karkkikauppaki tuli..

    VastaaPoista
  59. hah, ehdottomasti silmänympärysvoide, joka on jääkaappikylmää :)

    ella

    s-posti aaltoel@gmail.com

    VastaaPoista
  60. Pahankin aamun pelastaa aina makaroonilaatikko! Ei se kyllä mikään varsinaien tuote(ainakaan kosmetiikka :D) oo mut ei oo kertaakaa pettäny ;)

    VastaaPoista
  61. mitään varsinaista suosikkituotetta ei kyllä ole, mutta ehdoton dagen efterin parantaja on suihku! vaikka tuntuisi miten vaikealta edes ajatella suihkuun raahautumista, se kyllä kannattaa. olo paranee (ainakin minulla) huomattavasti. :)

    VastaaPoista
  62. Itseä ja ihoa virkistävä ananas-entsyyminaamio Freemanilta naamaan, on noiden aamujen pelastus. Kaveriksi sitten vielä vähän b- ja c-vitamiineja. B-vitaminia elimistö tarvii ihan oikeasti krapulassa! Sitten mukavat vaatteet päälle ja herkullinen (eli sellanen joku rasvanen) aamupala kehiin. -Viola

    VastaaPoista
  63. Berocca! Mikään ei valaise ankeaa morning afteria kuin auringonkeltaisena sihisevä poretabletti raikkaassa vesilasillisessa. Sen kun vetäisee huiviin ja ottaa vielä pienet torkut päälle taikka kääriytyy täkkiin sohvalle teletappeja katselemaan, johan alkaa päivä kirkastua.

    VastaaPoista
  64. hellurei :) Ehdottomasti juhlinnan jälkeisen aamun pelastaa HAMMASTAHNA.. hampaiden pesun (ja suihkun jos jalat kantaa) jälkeen voikin sit siirtyä sänkyyn poikittain viileät geelityynyt silmällillä!

    -NAnna

    VastaaPoista
  65. Juoksen heti ensimmäisenä vessaan huoneestani, lukitsen oven ja otan esiin semmoisia öljylappuja, niillä lähtee meikki vaikka oisi kuinka vedenkestävää ripsiväriä ja se öljylappu samalla kosteuttaakin. se jälkeen pesen kuitenkin naaman, rasvaan sen ja juoksen takaisin lepäämään ja herään sitten VÄHÄN paremman näköisenä :D
    Merkkiä en juuri nyt muista mut ne tosiaan toimii!

    VastaaPoista
  66. raikastuoksuinen suihkusaippua ja kylmä suihku, niillä lähtee käyntiin...ja jotain "kevyttä" naamarasvaa ettei kamalasti kiristä, meikithän poistetaan hyvin jo ennen nukkumaanmenoa :D Sisäinen lääkitys sitten erikseen...
    pandaemo

    VastaaPoista
  67. Must tuote on ehdottomasti kahvi :)


    -Lavryn

    VastaaPoista
  68. tää ei nyt oo ehkä ihan sitä mitä haetaan mut. :D monen sunnuntai aamun pelastaja on ollut pakastemansikat ! auttaa siihen kun tuntuu ettei enää koskaan halua nähdä mitään missä on alkoholia ja olo on rekan alle jäänyt ja tuntuu ettei halua pariin päivään nähdä ketään :) eli täydellinen MUST-tuote pikkujouluaikaan ja uutta vuotta odotellessa :D

    VastaaPoista
  69. Ennen nukkumaan menemistä pesen hampaat, puhdistan ihon meikeistä ja juon litratolkulla vettä. Näillä jo helpottaa huomattavasti seuraavan päivän olotilaa :) aamulla sitten silmänympärysvoiteella ja valokynällä pelastaa edellisillan (tai yön) jäljet :D

    VastaaPoista
  70. Ilman hammastahnaa en pärjäisi krapula-, enkä kyllä muinakaan aamuina! Baari-iltojen jälkeen suussa ei maistu mansikka eikä karkki, jos ei hampaidenpesumahdollisuutta ole, aamu on vieläkin enemmän tuhoontuomittu!

    VastaaPoista
  71. Ruisleipä ja kylymä maito! :)

    Ellu

    VastaaPoista
  72. Vesipullo on ihan must!! Ekaks ihan normivettä, sitten kuplivaa :)

    VastaaPoista
  73. Mulla on sellanen iiihana pinkkihileinen geelisilmänaamioasiajuttu! Einiinvoittaja-aamuina jääkaapista simmunaamio simmuille, peitto pään yli ja ah autuutta!

    VastaaPoista
  74. Hammastahna. Tälläisinä "aamuina" ehdottomasti ykkösenä mielessä hampipesu. Kummasti freesimpi olo sen jälkeen.

    VastaaPoista
  75. Aamulla on pakko laittaa The Body Shopin c-vitamiini silmänympärysgeeliä (jonka olen ostanut Mimmin työpaikalta, vaikka en edes tiennyt silloin Mimmin olemassaolosta!), joka on ihanan viileää ja virkistävää jääkaapissa säilytettynä!
    Sen jälkeen on taas uudet simmut :P

    VastaaPoista
  76. hampaiden pesu! ilman sitä ja veden juontia ei lähe darra aamut käyntii!

    VastaaPoista
  77. Frendien DVD-levy, kahvia ja muroja. (Hehe.) Niillä mennään, ulkonäköön ei uhrata ajatuksia Sellaisena Aamuna uhrata!

    VastaaPoista
  78. Must-tuote on ehdottomasti ETYK-laukku. (En Tule Yöksi Kotiin) T
    ärkeimpänä sisältönä dödö, Tigin Superstar volumizing leava-in conditioner pelastaa likasen tukan, meikkiliinat jolla poistaa meikit, tai vaihtoehtoisesti kulmakynä, puuteri ja ripsari jolla meikata vanhojen päälle. Vieläkun löytää puhtaat alushousut on darra-päivä pelastettu. Hammasharja ja -tahna kulkee tietenkin pienessä kotelossa, mahtuu hyvin meikkipussiin/toiletlaukkuun, ja on tosiaan pienempiä ja nätimpiä kun ne rumat hotelleista löytyvät! :D

    Jos herään kotoa niin taitaa suihku viedä potin!

    VastaaPoista
  79. Sanotaanko että se tärkein on RUOKA :) ihan mikä vaan käy. ja ehkä suihku on sitte toisiks tärkein. !

    VastaaPoista
  80. Moikka!

    Onpa ihana palkintopaketti! Koska minulla ei varsinaista ykköstuotetta ole, vaan vedän bailujen jälkeiset aamut ihan samalla arsenaalilla kuin normiaamutkin, niin Korresin paketti voisi avata minulle kokonaan uuden dagen efter -tuotteiden maailman! :D

    Luottotuotteen puuttuessa ehdotan toisenlaista reseptiä, joka on lempparini toipumispäivinä. Heti kun kykenee irtautumaan vuoteesta, ei muuta kuin pihalle ja treffit kavereiden kanssa johonkin makoisaan ruokapaikkaan. Hyvä ruoka ja mahtava seura ovat paras toipumiskeino! Edellisillan seikkailuja voi ruuasta nautiskelun ohessa juoruilla, hihitellä tai sitten tarvittaessa morkkistella yhdessä. Piristää kummasti nuutunutta oloa! Ja jo baari-illan aikana kannattaa tietenkin muistaa olla aiheuttamatta itselleen niin pahaa myrkytystilaa, ettei seuraavana päivänä kykenisi ylös, ulos ja kaveritreffeille. :) Suosittelen!

    VastaaPoista
  81. En nyt tiiä onko tää se mitä haette, mutta mulla tuli heti ekana mielene vesi. Sitä yleensä noina aamuina ekana kaipaan :D

    VastaaPoista
  82. Yksinkertaisesti suihku. Millään muulla ei ole sitä ennen väliä!

    - CTRL

    VastaaPoista
  83. pizza tulee ihan ykkösenä :D ja kivennäisvettä seurana niin jo on parempi olo.

    VastaaPoista
  84. No ensinnäkin pitää muistaa syödä biletyksen jälkeen ennenku laittaa nukkuun! Seuraavana päivänä maito on hyvä neutralisoija, sitä on aina pakko saada :D Sitte kasvonaamio naamaan ja suihkuun + hampaitten pesu. Sit vielä eilisen pitsan jämät nassuun niin johan on mahti olo! Jos ei, niin särkylääke auttaa ;)

    VastaaPoista
  85. Jos tykkää appelsiinimehusta, niin kantsii kokeilla Valion luomu appelsiinitäysmehua, kun aamulla heräilee rankan illan jälkeen. Sillä saa kivasti verensokerin noususuuntaan, olon paremmaksi ja se maistuu ihanan raikkaalta mutta pehmeältä (ei sisällä sitä appelsiinimehuissa esiintyvää imelää & pistävää flavouria).

    VastaaPoista
  86. Valokynä! sen voittanutta ei ole :)

    VastaaPoista
  87. musta on aika mahtavaa taapertaa ympäri kämppää talviunilta herätetyn karhun näkösenä :D kukaa ei uskalla kettuilla ku kulmat on jo valmiiks kurtussa :) itelläni toimii kanssa toi unien jatkaminen välinpitämättömänä, MUTTA jos on PAKKO herätä ni sitte mielettömän vahvan kahvin luulis hoitavan homman! Jos sekää ei auta ni darra on kuollettava...

    VastaaPoista
  88. Elikkäs ihan must have "tuote" krapula aamuisin on appelsiinimehu. Mieluusti esim. Tropicanan appelsiinimehua missä on niitä hedelmäliha klönttejä. Sitten sen ympäri kasvoja valuneen bilemeikin poistoon Acon Cliniderm tuotteista puhdistusvaahto, kasvovesi ja kasvorasva. Sitten takaisin sänkyyn tai sohvalle katsomaan piirrettyjä.

    VastaaPoista
  89. Ehdottomasti lemppareimmat "tuotteet" on uni, paljon vettä, kylmä suihku, mehujää (vadelmaa!), salaattia ja kirsikkatomaatteja. Oon varmaan se poikkeus, joka vahvistaa säännön, että krapulassa pitää syödä roskaruokaa :D

    VastaaPoista
  90. Virkistävä suihku, kasvojen kuorinta+ Avenen lähdevesi, hampaiden pesu. Päiväunet, hyviä, leffoja + herkkuja. Eiköhän noilla selviä :)

    VastaaPoista
  91. vasta kun näin tän postauksen ni tajusin et tollaselle saattais olla käyttöä. tän allekirjottaa jokainen joka on mut darra-aamuna jostain bongannut..........

    okei mutta tällä tavalla siis toimin toistaiseksi (eli ilman tota superpakettia):
    -sipsiä, sipsiä, sipsiä. eihän se tosiaan ihoa helli, mut jos TARVII niin sit on lupa. huipuinta on myös, jos kotoa löytyy aamulla suklaata. mulla näin harvemmin tapahtuu (koska kuka muka voi syödä sitä vaan vähän? palat on ihan pelleilyä, mä haluan koko levyn!), mutta suklaa ja muutenkin makeahan siis auttavat darraan. tähän on ihan tieteellinen selitys, mutta en sitä kyllä muista :D
    kas kun krapula ei yhtäkkiä kuulostakaan yhtään niin pahalta, kun se toimiikin syynä possuilulle. mä tykkään!

    ja mitä ulkonäköön tulee... noh, sanotaan vaikka että se ei kyllä mulla ole päällimmäisenä mielessä kankkusessa. eikö sitä välillä pidä olla päiviä, jolloin saa hyvällä omalla tunnolla olla RUMA? kylmä suihku, hampaiden pesu, muhkea hupparimekko ja suttunuttura riittävät. AAMEN.

    ...miksihän edes osallistuin kilpailuun kun perustelin lähinnä, että miksi en palkintoa tarvitse :D no mutta, mutta... ehkä kanssaihmisilleni olisi mukavampaa jos viitsisin lauantai- ja sunnuntaiaamuinakin olla joskus vähän, eh, freesimpi? :---D

    VastaaPoista
  92. mun must-tuote on kasvorasva!! iho hilseilee poies ilman sitä

    VastaaPoista
  93. huhhhuh must-tuotteita on kyllä monia: vesi taita lla iak ykkönen sitte joku rakas kurku. appelsiini ja kosteuttava voide, pahan krapulapäivän lltana vielä rasvanen ruoka nams <3

    VastaaPoista
  94. GRADI päärynämehu, veden jälkeeen !

    VastaaPoista
  95. Suihku auttaa aina! Tulee heti raikas ja virkee olo ja jos on kylmä ni sit vaa hana kaikista kuumimmalle. Rentouttaa aina!

    - Norsunpoikainen

    VastaaPoista
  96. Kyllä ne parhaat piristyskeinot on se suihku ja vesi.. Mut oikeestaan paras on halit mieheltä ja koiran suukot, kun se haluaa mut hereille. :)

    VastaaPoista
  97. toivottavasti tää kommentti ei tuu nyt tuplana, mun netti ei nyt oo ihan parhaassa hapessa.

    anyway, mun tarkoitus oli jakaa omat käsitykseni darra-aamuista. mun morning after vaatii ehdottomasti sipsejä, sipsejä, sipsejä! eihän ne ihoa yhtään heleämmäksi taio, mutta kun tarvii, niin sitten tarvii. ja voi kyllä, silloin on lupa myös suklaaseen. suklaa ja muu makeahan ihan tutkitusti auttavat krapulaan, cool.

    mitä ulkonäköjuttuihin tulee, niistä mä en jaksa juurikaan välittää. kylmä suihku, hampaiden pesu, jättimäinen hupparimekko ja suttunuttura ajavat kyllä kankkusessa asian. pitäähän sitä edes kerran pari kuussa olla lupa olla ihan rehellisesti RUMA. en silti taitaisi kieltäytyä tosta survival kitistä, se on melkein yhtä cool kuin suklaa darrassa.

    VastaaPoista
  98. Ihan ehdottomat must jutut on hampaiden pesu ja paljon jääkylmää rasvatonta maitoa. Niiden jälkeen on kuin uudesti syntynyt :)

    Saippeli

    VastaaPoista
  99. Ihan ehdoton on puhtaan naaman hierominen tuoreella jääkaappikylmällä ananasviipalella (ellei oo kauhian hajuherkkänä)! Kirkastaa ihoa kummasti ja ihana haju herättelee päivään :)

    VastaaPoista
  100. Teelusikat hetkeksi pakastimeen ja sitten silmille. Hyvin lähtee turvotukset ja tulee virkeämpi olo!

    VastaaPoista
  101. Pullollinen juotavaa, suihku, sipsit ja takasin peiton alle ;)

    VastaaPoista
  102. Kaikkien muiden puhuessa tuotteista ym. sanon omaksi Must- tuotteekseni appelsiini mehun! Sitä on pakko saada aamuisin, jotta loppupäivän jaksaa hyvin! :)

    VastaaPoista
  103. Krapula-aamuna ensin ikkunat auki, mikään ei auta paremmin kuin raikas/kylmä ilma. se virkistää kehon ja mielen! asiaan auttaa tietenkin myös iso pussi irtokarkkeja :D nam! mahdollisimman paljon mahdollisimman montaa lajia.

    VastaaPoista
  104. Krapula aamun kolminkertaiseksi laajenneet silmäpussit karkotan pakastimessa olleilla lusikoilla! Muutama hetki pakkasessa, lusikat silmille ja voila, pussit gone;)

    VastaaPoista
  105. Paljon vettä ja kuuma suihku, siinä piristyy...
    -Maaria-

    VastaaPoista
  106. Tuollaisina aamuina must-tuote on virkistävä suihkugeeli! Lämpimässä suihkussa miellyttävä suihkugeeli saa kyllä olon/mielen virkeemmäksi, eikä olo ole enää niin tunkkainen :)

    VastaaPoista
  107. iso muki kylmää kaakaoo pelastaa!

    VastaaPoista
  108. Lihapiirakka kilo juustoa välissä ja lumenen viilentävä time freeze-silmänympäryspuikko. Pelasti tämänkin aamun ;)

    VastaaPoista
  109. Must "tuote/tuotteet" darra-aamuisin ovat mm:
    -hammashajra ja joku extrafresh-hammastahna
    -pipo, jonka alle saa tungettua likaisen ja takkuisen tukan
    -verkkarit
    -huppari
    -vesi
    -cocis
    -mäkkiruoka (tai joskus myös pizza/kebab/kiinalainen)
    -kylmät lusikat, jotka voi laittaa silmäpussien päälle viilentämään
    -valokynä (koska lusikat ei kuitenkaan vie silmänalusten kaunista harmaata sävyä, poistaa vain hiukan turvotusta.)

    noilla pärjää aika hyvin :)

    (Mimmi&Peppi <3)

    VastaaPoista
  110. Mun ehdoton suosikki darra-aamujen pelastukseen on Body Shopin E-vitamiini kasvosuihke. Mikään ei helpota kiristävää ja harmaan elotonta naamaa niin hyvin kuin tämä, suosittelen kokeilemaan!:) Ja on muutenkin ihana tuote, kiinnittää meikin jos suihkauttaa valmiin meikkipohjan päälle, ja kesäkuumalla viskistää ihanasti.

    VastaaPoista
  111. Ehdottomasti vesi! Ensin juon niin paljon vettä kun jaksan, mikä jo hieman puhdistaa oloa, minkä jälkeen otan pitkän ja virkistävän suihkun. Suihkussa toki käytän muitakin tuotteita, mutta kyllä se vesi on kaiken perusta! :)

    VastaaPoista
  112. Mun ehdoton suosikki on TBS:n E-vitamiini kasvosuihke! Suosittelen.:)

    VastaaPoista
  113. lämpimän peiton alle käpertyminen kaakaomukin kanssa ja gilmoren tyttöjen tai frendien kattomista.:)

    VastaaPoista
  114. Krapula-aamun pelastus mulle on edellisillalta jääneet sipsit..tai siis niitä pitää etukäteen jo varata kaappiin. :) t. Violet

    VastaaPoista
  115. Ulkoisesti ei oikein mikään toimi, mutta sisäisesti nautittuna pullo kylmää cokista auttaa ainakin hetkellisesti.
    -PT-

    VastaaPoista
  116. Ehdottomasti kylmä, raikas vesi! Kasvojenpesu kylmällä vedellä herättää tehokkaammin kuin mikään muu ja sillä on myös hyvä huuhtoa darran makua pois suusta, ja jokaiselle jolle on tuttu kamala jano darrassa niin vettä, vettä ja lisää vettä ja sillä pärjää pitkälle :>

    VastaaPoista
  117. Jos on kovinkin..noh, heikko olo, niin kauneustuotteet ovat aivan liian vaivalloisia käyttää! Jos olo on siedettävä, mutta ulkonäkö yllätyksellisesti ei, niin poskipuna poistaa mukavasta sitä hehkeää kalmankalvakkuutta :)

    VastaaPoista
  118. Tein aivan järkyttävän havainnon - minulla ei ole ikinä elämässäni ollut ainuttakaan krapula-aamua. Ehkä sellaisenkin uskaltaisi kokea, jos olisi kunnon kitti valmiina, kaikki tarvittavat vinkithän tämän postauksen kommenteista jo saan. Yhteenvetona näistä kommenteista katsoisin siis frendejä nukkuen deodorantit kainalossa, uusi kasvonaamio naamalla, vettä juoden, erilaisia särkylääkkeitä nappaillen ja samalla ottaen suihkua ja pesten hiuksiani tigillä.

    Minulla ei käytännössä myöskään koskaan ole pöhnäaamuja, kun nukun sinne kolmen neljän tienoille ja toivon, että yliopisto tai työt eivät kaipaa minua. Jos kuitenkin jompi kumpi näin tekee, niin ei siihen auta nykyään enää kuin vahva kahvi maidolla ja sokerilla... Ja jos siihen sivuun saisi vielä jonkun makean leivonnaisen, niin onko olemassa parempaa. :D

    VastaaPoista
  119. Vanha kunnon berocca ja tietty unet auttaa :)

    VastaaPoista
  120. Kylläpä se taitaa olla melkein mikä tahansa alkoholiton juotava...mieluiten poreileva:) ja sit kun sängystä jaksaa nousta niin suihkuun ja hampaiden pesu. (ja tämän jalkeen pakko saaha jotain ruokaa....)

    VastaaPoista
  121. Vai krappeaamun pelastus... Mulle tuli ihan ekana mieleen, että HAMMASTAHNA:D HAHAHAA:D Se siis!

    VastaaPoista
  122. Kelpaako ruoka hoitotuotteeks? :D no mä sanon silti, että rasvaton maito! Sitä vois kiskoo vaikka litran verran jo sängyssä ja johan olo helpottaa :)

    VastaaPoista
  123. Lasillinen vettä, pari meetwursti siivua ja jääkylmällä vedellä kasvojen huuhtelu ja oman hauvavauvan halailu :) Helpottaa oloa jo kummasti!

    VastaaPoista
  124. Pitkäksi mennyttä iltaa ei aamulla enää pelasta mikään. Paras vaan jäädä peiton alle syömään suklaata ja juomaan kokista.

    VastaaPoista
  125. Mun must-tuote krapula-aamuina on RUOKA. Must-tuotteen olomuoto kyllä vaihtelee, välillä on pakko saada pitsaa, välillä taas mäkkiruokaa ja joskus on aivan PAKKO saada jättisäkillinen Makuuni-karkkeja!

    Jos noita kosmetiikkajuttuja haitte niin mun krapula-aamu alkaa yleensä kasvopesulla (kylmällä vedellä ehdottomasti!) ja kasvorasva-raesokeri-kuorinnalla! Sen jälkeen vielä paksu kerros Vaseliinia huuliin ni krapulapäivästä ei voi olla selviimättä!

    VastaaPoista
  126. Kylmä vesi sitruunalla höystettynä ja Lushin Magnaminty-naamio auttaa ens alkuun :D

    VastaaPoista
  127. No, yleensä silloin aamulla ei toivottavasti tartte yrittää näyttää kauheen freshiltä vaan voi juoda vähän kokista ja pysyä sängyssä niin kauan, että jalat taas kunnolla kantaa ;) Mutta jos pitää selviytyä ihmisten ilmoille, niin jääkaapista löytyy sellaiset geelisilmälaput, jotka laitan silmien päälle niin kauaksi aikaa kun pysyvät viileinä. Sitten vaan kylmän suihkun kautta naamaan raikkaita sävyjä, hiukset kondikseen ja vahvoja pastilleja/purkkaa mukaan niin kyllä se siitä...

    VastaaPoista
  128. Silmänympärysvoide ja kaksi teelusikkaa jääkaapissa.

    VastaaPoista
  129. Vesi, ehdottomasti, niin juotuna kuin kylmänä suihkuna. Hammastahna, purkka ja vähän roskaruokaa, voiko enempää enää toivoakkaan?

    VastaaPoista
  130. Mun must """tuote""" darra-aamuna on salkkariuusinnat :D ei oo mitään niin siistiä ku herätä just sillon ku ne alkaa, ja sit koomata sohvalla se tunti tai puoltoista. jos hyvin käy, on tajunnu ostaa jääkaappiin valmiiksi pepsiä ja maksalaatikkoa (kyllä, maksalaatikkoa) jotka tekee dagen efteristä vielä täydellisemmän. vähät hammastahnasta ja virkistyssuihkeesta, kunhan saa katella miroa ja ismoa <3

    - shakalaka

    VastaaPoista
  131. Jääkaapista vähän silmäntympärysvoidetta, pastillia poskee, etenkin jos esim. hampaiden pesu ei onnistu ja tigin dirty secrettiä vähän otsatukkaan. Kyllä se siitä sitten aina lähtee! Jos omassa kodissa heräilee, eikä ole ihan tuhottoman kiire, niin mieluiten käyn itse kyllä aika suihkussa ja koitan siellä keräiläl itseni kasaan :D

    VastaaPoista
  132. Suihku, hiusten ja hampaiden pesu virkistää kyllä kummasti. Mutta varsinainen after party tehovirkistäjä on tehosekoittimella sekaisin jäiset mansikat ja yksi hevishotti ja pikku loraus jotain mehua. Sillä kyllä olo muuttuu kerrasta freesimmäksi!

    VastaaPoista
  133. pulahdus kylpyyn jossa on sitruuna kylpyvaahtoa. lasi jääkylmää vettä ja sitten sohvalle housen tai täykkäreiden tuotantokausia töllöttämään pariksi tunniksi.

    näin voisin kuvitella tekeväni vaikka olenkin alaikäinen :D

    VastaaPoista
  134. Iso lasi kylmää kaakaota!!!

    tuuliaa

    VastaaPoista
  135. Kokis ja reissu mäkkäriin pelastaa aina!

    VastaaPoista
  136. Apteekin silmätipat ja sitruunavissy :) Aamusta kun herää särjen näköisenä ja kaktus kurkussa, ei oo mitään niin helpottavaa kuin nuo kaksi objektia...sitten datailemaan pariksi tunniksi että kerkiää muuttua zombiesta takaisin ihmiseksi :D

    VastaaPoista
  137. Oiskohan se lepo, pimeys, vesi, HILJAISUUS (shut up you all!!!) sekä tota noin, RUOKA. Sen pitää olla suolasta ja täyttävää. Oikeestaan se pääruoka-aine vois olla suola. Kootaan jotain sit sen ympärille. :D

    -Siili-Salla 82

    VastaaPoista
  138. Heippa Mimmi ja Peppi :) kiitos päivien piristyksestä, mitä aina annatte meille lukijoille :) yksi hyvä ja luontoystävällinen vinkki (ystäväni ovat alkaneet myös käyttää tätä vinkin kuultuaan..) Elikkäs ensin yöllä kotiin tultuasi laita suureen teekuppiin kaksi (mielellään luomua) vihreätä teepussia ja laita yöksi jääkaappiin. Aamulla ylös noustuasi ota pussit pois kupista ja lisää jääteen joukkoon sokeria maun mukaan (verensokerin nostamiseksi:))ja äläkä tässä vaiheessa vaan heitä teepusseja roskiin vaan ota virkistävä ja puhdistava kuppi jääteetä viereesi, asetu sohvalle levolliseen asentoon ja laita viileät teepussit silmille! Tämä tekee todella hyvää niin ulkoisesti kuin sisäisestikin! Silmäpussit häviävät, saat antioksidantteja, ja tämä KAIKKI on vain kahden pikkuisen teepussin ansiota :-)

    Juni

    VastaaPoista
  139. Tuollaisina aamuina(joita osuu kohdalle aina liian pahoina ja aina liian usein:)) naamarin pelastus on Lumenen vitamin C energy coktail tipoissa:) Yöunetkin auttaa ensihätään:)
    -janna

    VastaaPoista
  140. vesi. ulkoisesti ja sisäisesti. sit ulkoisen puhdistuksen jälkeen dödö, koska krapulassa tulee hiki.

    VastaaPoista
  141. Must-tuote on tietysti mäkin tuplajuustoateria! Ja mielellään vielä kahella hampurilaisella jos vaikka jää nälkä (tai vahingossa oksentaa sen toisen.....) :DD

    VastaaPoista
  142. Voin kertoa, että kirjoitan tätä tähän aikaan siksi, että lähdin hyvin syötyäni pikkujouluista kotiin, muut siirtyivät yökerhoon. Veikkaanpa, että oloni on aamulla loistava, eli oma salainen aseeni on fiksuus, muulle seurueelleni suosittelen vain unta ja vettä.

    VastaaPoista
  143. Moikkamoi!

    Maailman paras must-juttu juhlien jälkeisenä aamuna on ehdottomasti kaks maitohappobakteeria ja jääkylmä Cokis Zero. Johan kaikkoa kaikki darrat sun muut kun vetäsee ton combon naamaan! :) Ja sitten tietty joku safka, missä on enemmän kaloreita ja rasvoja kuin laki sallii...esim. jotkut oiekin överimaustetut sipsit on aika jees!

    Pusuja ja haleja ja ihanaa joulunaikaa <3

    terkuin,
    Inkku

    VastaaPoista
  144. Kylmä limppari, raitis ilma ja mehevä ateria auttaa pahimpaankin pöhnään seuraavana!

    Extrana kannattaa kotiin tullessa jo vetästä huiviin vettä niin paljon kuin jaksaa, ei ole sitten niin kuivakka olo aamulla ja mahdollinen päänsärkykin on helpommin taltutettavissa :P

    VastaaPoista
  145. Kebab kylmällä fantalla!

    nnnoorra ogon@windowslive.com

    VastaaPoista