keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Läskit taivaassa / Arvonta

Onko teille tullut koskaan sellasta fiilistä ollessanne ulkomailla, että siellä on paljon paremmat herkut kuin Suomessa? No meille on. Siinä ollaankin sitten todella pahan valinnan edessä, että täytätkö sen matkalaukun vaatteilla, vai hamstraatko mukaan kaikkia lempiherkkujasi..Onneksi läskejä hemmotellaan ja Helsingin ydinkeskustasta löytyy jotain aivan korvaamatonta tällaisille herkkusuille. Me More To Loven tytöt haluammekin esitellä teille meidän taivaan, paikan johon voisimme järjestää erilaisia pyhiinvaellusmatkoja. Eli Behnford'sin.

Käytiin tänään hillumassa kaupassa ja jututettiin myös kaupan vetäjää, aivan superihanaa Johannaa, jota me läskit kyllä fanitetaan ihan täysillä. Kuinka coolia on olla Behnford'sin toimitusjohtaja? Ihan supercoolia. Kyseltiin Johannalta meidän mieltä askarruttavia juttuja ja saatiin tietää kaikkea mielenkiintoista.

Behnfords'in idea alkoi herkkunurkasta Kämp Galleriassa ja nykyisellä paikallaan WTC:ssa liike on sijainnut nelisen vuotta. "Suomessa oli juurikin tällaisen herkkukaupan mentävä aukko. Olemme aina olleet liikkuvaista väkeä, joten idea ulkomaisiin herkkuihin tuli sitä kautta." Johanna toteaa.



Ulkomaisten "erikoisherkkujen" kysyntä onkin ollut melkoinen ja asiakkailla on myös mahdollisuus ehdottaa valikoimiin hankittavia tuotteita. Perusvalikoima Behnfordsissa kuitenkin aina säilyy ennallaan, mutta myös hetken mieliteot vaikuttavat tilauksiin. "Välillä käy niin, että joku hetken mielijohteesta tilattu herkku kuitenkin päätyy omaan kaappiini" Johanna naurahtaa.

Kasvavan kysynnän myötä Behnfords satsaa nettimyyntiin, mutta myymälöiden levittäminen muualle Suomeen ei sekään ole mahdoton ajatus. Nettikaupassa on tällä hetkellä kuitenkin vain noin 10% kaikista Behnfordsin tuotteista.

Tyypillisiä Behnfordsin asiakkaita ovat etenkin nuoret miehet, sekä Suomessa asuvat Britit ja Jenkit. Aktiivisille asiakkaileen Behnfords tarjoaa myös kanta-asiakkuutta, jolloin herkuista pääsee nauttimaan edullisemmin. Kanta-asiakkaille onkin olemassa täysin oma hinnastonsa. Me ei muuten olla vielä kanta-asiakkaita, mutta tämä vääryys täytyy ehkä korjata pian. Toisaalta, mitä siitä tulis jos saatais herkkuja vieläkin halvemmalla? Mehän paisuttais ku pullataikinat.

Behnfordsin myydyimmät tuotteet:
1. Sipsit (Doritos etc pikkupussit.)
2. Juomat (Cherry Coke)
3. Oreo-keksit
4. Reese's Peanut Buttercups
5. Wonka Nerds




Koska me läskit ollaan hyvinkin tarkkasilmäisiä mitä herkkuihin tulee, niin bongattiin kerran yhellä keikalla takahuoneesta Mike and Ike-karkkeja ja nyt päästiinkin sitten kysymään Johannalta, olikohan nää mahdollisesti tilattu heiltä. Johanna kertoikin, että usein heille lähetetään näitä "bäkkäri-listoja" eli mitä artistit haluaa takahuoneisiinsa ja he yrittävät parhaansa mukaan tietenkin täyttää toivomukset. Esim. Rollarit pääs herkuttelemaan Behnfordsilta hankittuja herkkuja viime kesänä Suomessa. Jos me oltais töissä tuolla, niin me ainakin vaadittais saada viedä henkilökohtaisesti ne herkut ihan hotellihuoneeseen asti..


Mimmin TOP5
1. Dr Pepper
2. Crunchie
3. Maltesers
4. Cherry Coke
5. Aero mint
(6) Fluff




Pepin TOP5:
1. Aero Mint suklaa
2. Reese's Peanut Buttercups
3. Oreo-keksit
4. Sipsit
5. Kaikki M&M-karkit

(saatiin kyllä Johannalta tosi hyviä kaikkia vinkkejä mitä kannattaa maistaa ja käynkin ensitilassa ostamassa esim. valkosipuli-maustetta mitä löysin sieltä tutkiessani hyllyjä. Niin ja kaikkia niitä eri BBQ-kastikkeita, mmmm)





Me siinä kateltiin näitä kaikkia herkkuja ja olihan sitä nyt oikeesti pakko kysyä Johannaltakin, että miten hitossa se pysyy noin hyvässä kunnossa, kun sitä ympäröi tämmöset määrät kaikkea hyvää? Johanna sanoikin, että ei se aina niin helppoa oo, mutta kuulemma enää ei edes tee niin paljon mieli mitään näitä, kun on jo tottunut. Niin ja sit se sano, että yrittää aina esim. maistattaa uutuksia kavereillaan ja työntekijöillään. Mehän kysyttiin heti, et miten tänne pääsee töihin ja sit mietittiin kans, et mitenköhän me päästäis Johannan bestiksiks?




Mimmin asu tänään:
Nörtti-pokat Pepiltä lainassa (lähes hajotettu)
Paita (jossa näytän lumipallolta) GT L
Legginssit H&M, 42
Hame Lindex XL (Pepin)
Huivi H&M

Kengät Nike Dunk Low 9

Laukku Pieces Stockmann

Pepin asu tänään:
Toppi GT, koko L
Hame H&M (ystävältä viety) koko 42
Neuletakki Zara, koko L
Nörttilasit: Punanaamio
Ilme: Ihan oma, koko XXL

Kuten ilmeistä näkee - toi oikeesti on meidän taivas. Niin tyytyväistä ja onnellisia tyttöjä karkkihyllyjä tutkimassa.

(We heart) Behnford's
WTC Plaza, Keskuskatu 7B
Ma - Pe 11.00 -19.00 & La 11.00 - 18.00

ARVONTA!ARVONTA!ARVONTA!


Behnford's halusi hemmotella myöskin meidän lukijoita ja Johanna keräsikin kasaan tämmösen ihanan herkkukassin. Vastaamalla näihin kahteen kysymykseen, on sulla mahdollisuus saada tämä kassi sisältöineen (ellei arvon tuomaristo ole kerennyt syödä kaikkea arvonnan päättyessä) itsellesi.

Kaksi kysymystä:

1. Onko sinulla joku lempiherkku ulkomailla, jota ei saa Suomesta, mutta haluisit sitä löytyvän myös täältä?
2. Onko jotain ajatuksia/ ideoita meidän blogiin liittyen, mitä haluisit tuoda julki, tai mistä haluaisit lukea?


Linkittämällä tämän kilpailun omaan blogiisi, tuplaat mahdollisuutesi voittaa!

Palkintona seuraavanlainen säkki:

Sisältö:
  • Little Becky Marshmallows Original
  • Oreo Chocolate Flavoured Sandwich Biscuits
  • Betty Crocker Super Moist Cake Mix
  • Betty Crocker Rich & Creamy Chocolate Fudge
  • Jack Daniels Original No. 7 Recipe Barbecue Sauce
Arvonta päättyy sunnuntaina 2.8 klo 20:00.

120 kommenttia:

  1. Oioi, oon shoppaillu Behnford'silla säännöllisen epäsäännöllisesti jo monta vuotta!!! Kinderin Happy Hippo-nimiset ihanat, pulleat, rapeat virtahepokarkit/keksit on sellainen nami mitä en ole Suomesta löytänyt. Laffy Taffyt on kans tosi jees mutta niitä saa Behnford'siltä :)Etelä-Afrikassa tuli juotua siideriä jonka lasipullon kyljessä oli kirahvi. Parasta siideriä ever! Dippin dots-jätski on kans yks mitä on kamalan ikävä. Haluaisin toki, että näitä herkkua saisi Suomesta, mutta toisaalta pyöreät muotoni pyöristyisivät entisestään jos näitä olisi saatavilla yhtään lähempää... Luulenpa myös, että osa ihastuksesta johtuu myös juuri siitä, ettei näitä saa niin usein. Listaa voisin jatkaa loputtomiin, mutta tässä "tärkeimmät" jotka ekana tuli mieleen.

    Blogin suhteen toivoisin vain, että jatkaisitte samaan malliin. Tätä on hauska seurata tällaisenaan!

    VastaaPoista
  2. Onneksi tuollaisia kauppoja ei ole Tampereella, asuisin muuten varmaan siellä. =D

    En muista lempiherkkuni nimeä, mutta kyseessä on tietääkseni turkkilainen keksi, jossa on suklaaraitoja ja sisällä suklaa/nougat täyte. Herkullisempaa keksiä ei ole olemassa. ;)

    Ideoita blogiinne en osaa sanoa, koska luin tätä tänään vasta ensimmäistä kertaa ja olen nauranut ihan vääränä hauskoille jutuillenne. =)) Huumori ja iloinen asenne toimii aina!

    VastaaPoista
  3. Ruoka maistuu aina... joten :D

    1. Joskus lomalla (tyyliin kanarialla..) söin maailman parhaita sipsejä. Olin vaan niin sekasin etten seuraavana aamuna muistanut enää mitä ne oli. :D Ja harmittaa.

    2. En kyllä keksi tähän kohtaan oikesti mitään, koska tykkään tästä teidän blogista just tälläsenä. Ihanaa ironiaa ja muutenkin ootte just parhaita. Nimimerkillä "Taisin hihkaista ääneen kun huomasin, että olitte päivittäneet". Mut jos on ihan pakko jotain sanoa, niin saa postata useemminkin jos haluu! :D

    Ootte molemmat ihan hirvittävän nättejä.

    VastaaPoista
  4. Eijjoo mitään mitä täältä ei saisi erikoiskaupoista.. Mä niin haluisin ton pussin :D Kaipaisin sellasta +1kg a la 7000kcal mässyiltaa <3

    VastaaPoista
  5. Ehdoton suosikkini on diet dr pepper berries&cream! Myöskin muut limut jenkeistä ovat mahtavia! Vietin siellä vuoden ja jäin koukkuun (15 lisäkiloa lanteilla hyvä "reminder")

    Toivoisin blogiltanne paljon postauksia ja teille mahtavaa kesää!

    t. Mikaela

    VastaaPoista
  6. ah behnfords on parhautta!
    vietin vuoden australiassa vaihdossa joten hell yes, on herkkuja mitä on ikävä ja niitä on miljoonittain. ekana tulee mieleen timtam-suklaakeksit. sit kanssa turkish delight! jajaja the natural confectioneryn sour wormsit, olin niin onnessani kun näin joulun alla behnfordsilla the natural confectioneryn pusseja mutta ne olikin jotain ihan muuta sorttia. damn.
    ++aussien shapes-keksit, pystyin syömään paketin puolessa tunnissa, paras maku oli joku chicken juttu.
    ikävä tulee muistellessa:-(((

    löysin äsken sattumalta bloginne joten mitään parannusehdotuksia ei kyllä löydy, ensivaikutelma on tosin superpositiivinen, ihanaa, että on ihmisiä joiden intohimo herkkuja kohtaan on yhtä suuri kuin mun. pusuja!

    VastaaPoista
  7. Ihana poustaus!

    1. Mä kaipailisin sellasia sweet and sour tyyppisiä hedelmäkarkkeja mutta en tietenkään kuollaksenikaan muista mitä ne oli nimeltään. Puputin niitä Dublinissa.

    2. Löysin tän blogin viime viikolla ja rakastan tyyliänne. :D En osaa oikein mitään parannusehdotuksia antaa. Kirjoitustahti on mukavan vilkasta, kirjoitustyyli harvinaisen terävää ja hauskaa ja kuvat hyviä. Tai no, jos mä voittaisin tän arvonnan, niin tää blogi tietenkin olisi hiukkasen parempi... ;)

    VastaaPoista
  8. Oi ja voi, miksi en asu Helsingissä! Tai no joo, ehkä ihan hyvä vain - saattaisin löytää itseni tuolta useammin kuin on tarpeenkaan.

    1. Walkersin Salt & Vinegar -sipsit ovat parhautta! Onnistuin bongailemaankin niitä noista kuvista. Vielä uudestaan: miksi en asu Helsingissä?

    2. Löysin tämän blogin juuri tänään, ja täytyy todeta, että ihastuin ikihyviksi jo ensimmäisen postauksen luettuani! Aivan loistavaa huumoria ja itseironiaa, tämä blogi on tosiaan aivan omaa laatuaan :) Parannusehdotuksia en oikeastaan näin lyhyellä tutustumisajalla osaa vielä antaa. Pysykää samalla linjalla, ja voin taata ainakin yhden tyytyväisen lukijan!

    VastaaPoista
  9. Mun herkkuja saa jo suomestaki (mutta ennen ei saanu!, ja ne on rafaellokarkit. Lasketaanko se?! En oikeen tykkää muista :( Mulla on kaveri ainaki ollu tuolla töissä tirsk :D

    Ootte söpöjä, jatkakaa samaan malliin!

    enkä tiiä laskettiinko tätä nyt arvontavastaukseksi mutta who cares :D Paitsi älkää käsittäkö väärin, kyllä mulle herkut kelpaa!!!

    VastaaPoista
  10. 1: Kirsikkakolaa! Miksei sitä saa Suomessa kuin muutamasta isosta kaupasta? Ja silloinkin vain pienissä tölkeissä? Ja sitten olisi kiva, jos suomestakin saisi HYVIÄ valmiita kakku/ piparitaikinoita pusseissa lisää vain vesi- tyyliin. Kaloreita niissä on aina miljoona per sata grammaa, mutta en ole koskaan tavannut kaloria, josta en pitäisi!

    2: Pidän eniten kirjoituksistanne, jossa olette niin ihanan aidosti kakaroita (majajuttu, pippelipartyjen välikommentit, yöllinen reissu leikkikentälle jne). Niitä siis lisää!

    VastaaPoista
  11. 1. Onko sinulla joku lempiherkku ulkomailla, jota ei saa Suomesta, mutta haluisit sitä löytyvän myös täältä?
    - Ei oikeastaan, en ainakaan mitään nimiä muista!
    2. Onko jotain ajatuksia/ ideoita meidän blogiin liittyen, mitä haluisit tuoda julki, tai mistä haluaisit lukea?
    - Jaa-a, pari päivää sitten löysin tän blogin ja tuli luettua melkeen siltä istumalta kokonaan läpi. Hyvät naurut sain, keep up the good work! Ja kiva kun on päivän asujakin!
    Ehkä jotain kosmetiikkapostauksia olis kiva saada?

    VastaaPoista
  12. Oivoi mitä ihanuuksia!!! En toivo muuta, kuin että nettikaupan tuotevalikoima laajenisi, meilläpäin ei toivoakaan löytää näitä herkkuja!!! Ja teidän blogista tykkään tämmöisenä. Välillä saa repeillä ihan täysillä, kun lukee teidän kirjoituksia... :)


    Teya

    VastaaPoista
  13. Oi, lapsuudesta on jäänyt paha tapa ostaa Ruotsissa käydessä aina suklaatupakkaa:D en ees tykkää suuremmin niitten mausta mutta ne vaan on niin mahdottoman söpöjä! Ja totta kai ne aina syötyä tulee........

    Teidän blogi on aivan mahtava, koneella saa nauraaa vedet silmissä näitä juttuja lukiessa:'D Tää läski ainakin täällä päässä ihan herkistyy teidän jutuista, jatkakaa samaan malliin!

    VastaaPoista
  14. Mun suosikki on todellakin Cherry Cola Light (miksei sitä ollu teiän arvontapaketissa?? :D) Ja sit onko siellä Behnfordsissa jelly beanseja? Pitäis olla ainakin! Tietysti pitäisi saada myös koko Dunkin' Donuts ja Starbucks suomeen :D Voisko sellasetki perustaa tonne kauppaan?

    Teiän blogi on mielettömän hauska ja hyvä, mut teistä pitäis ottaa jotain mielettömiä glamour kuvia jossain studiossa ja laittaa tänne...;) ootte kauniita! :)

    -kummituseläin-

    VastaaPoista
  15. Oijoi, mitä noi eriväriset m&m-säkit oikeen on? Miks meijän kaupoissa on vaan kahen värisiä?

    1. Mä en oo oikeen reissannu ulkomailla, joten joudun oleen tylsä ja sanomaan tähän ruotsalaisen limsan päron soda tms.. se toinen on sitä hallon sodaa ja muistaakseni toi päärynä on ihan mahtavaa!

    2. Tähän en osaa vastata oikeastaan paljoakaan, kun oon seurannu tätä vasta ihan pari päivää.

    Tuplaan!

    VastaaPoista
  16. 1. Olen tainnut keskittyä nestemäisiin herkkuihin ulkomailla...

    2. Haluaisin tuoda (muistaakseni jo toisen kerran) julki yhden tähän blogiin liittyvän ajatuksen (viimeksi muotoilin sen kai toisin): ootte kyllä niin mun uusia idoleita!

    VastaaPoista
  17. 1. Oon matkustellut tosi vähän, pariin viime vuoteen erityisesti...

    Joskus 2000-luvun alussa kävin Briteissä ja ihastuin Vanilja Coca Colaan, jota kittasinkin litrakaupalla. Kuin tavallista kokista, mutta jotenkin pehmeämpää.. Mmm. Se oli ilmeisesti jonkinlainen kausituote, jota ei kai Suomessa nähty - harmi! Samalla reissulla tein tuttavuutta myös noiden pikkuisten sipsipussien kanssa, joita tuolta Behnfordsiltakin näkyy löytyvän runsaasti. Kaikki vinegarit olivat ihan hirveitä, mutta beefit, baconit ja vastaavat vaarallisen hyviä.

    2. Ajatus teidän blogiin liittyen: älkää muuttako mitään! Naurunkyyneleet silmissä teidän tekstejä on tullut lueskeltua.

    VastaaPoista
  18. 1. ononon. monta. :< mutta ainakin Cadburyn belgialaiset tryffelit! nomnom.
    2. pidän blogistanne kovasti, se on niiin piristävän erilainen ja teillä on ihana asenne elämään. en mä oikein mitään ehdotuksia osaa antaa, toivon vaan, että jatkatte samaan malliin ! lukijakuntanne tuntuu kasvavan koko ajan, mutta toivottavasti se ei pelästytä ajattelemaan liikoja tai muuttamaan hyväksy havaittuja toimintatapoja.

    VastaaPoista
  19. Italian reissuilta jäänyt kaipaamaan sikäläistä jäätelöä, sitä niissä jokaisessa omassa jäätelöbaarissaan tehtyä. Ja Italiasta myös Pizzoccheri -pastaa. Siitä saa tehtyä valkosipulin, kaalin ja perunoiden (sekä tietysti hervottoman määrän rasvaa ja öljyä) kans jotain täysin taivaallista "laihduttajan" ruokaa ;)

    Blogiin - pitäkää toi. Ihan oikeesti. Kiva huomata, että muutkin lihavat on lepposia ku ite ;)

    VastaaPoista
  20. Oi vitsi, mikä kauppa :P

    1. En oo käyny ulkomailla, ni ei oo mitää sellasta mitä oisin jääny kaipaamaa.

    2. Pitäkää blogi tällasena, ootte ihan parhaita :)

    VastaaPoista
  21. hmmm en oo hirveesti matkustellu mut eteläs ku on käyny ni tullu juotuu sellast ihanaa mehuu jonka nimee en muista :DD aah se oli namia.
    Ja mitää parannusehdotuksii en oikeen osaa kertoo ku tän blogin vasta löysin. Moumou vinkkas :D

    VastaaPoista
  22. AAAAAAAAAAAH, mun semilemppariherkku on just crunchie, joita pitää varmaa tän päivän päätteeks käydä kantamassa kotiin laukkukaupalla. rakastuin siihen päätä pahkaa heti ekalla lontoonreissulla 04 ja sen jälkeen on vähän vähemmälle jääny matkoilla muiden herkkujen syöminen =( botswanastakin toin kotiin 10 patukkaa :-D Mut tonne Behnford'siin on siis mentävä :D

    1. Toinen lemppariherkku on turkkilainen jäätelö. Tän lemppariuteen kyllä ehkä vaikuttaa oma turkkilaisuus, mut onks sillä nyt kamalasti väliä >;( siis mä RAKASTAN turkkilaista jäätelöä. se on semmosta vähän sitkeempää, ja sit turkissa on semmonen jumalainen jäätelö/herkkubaariketju mado. emmä voi valita jätskimauista lempparia, kun ne kaikki on niin aaaah. www.mado.com.tr . mä niin toisin tän suomeen, jos suomen kesä olis vähän pidempi. pus (laitoin ykkösen vasta tähänkohtaan kun Crunchie onkin Suomesta saatava :-D jeeee!)

    ja 2. Mä oon ihan tuore lukija vielä, niin en voi oikeen laittaa ehdotuksia, mitä pitäis kirjottaa, kun en oo lukenut vanhoja päivityksiä (vielä). Mut teiän reipas/rempsee/joku vastaava r-adjektiivi ote on tosi kivaa luettavaa! Ja plus on ihanaa, ku ootte niin sinut ittenne kanssa, sais moni ottaa mallia, minä muiden mukana. Mut siis. En mä tiedä! Palataan kritiikkiin myöhemmin, kun oon ehtinyt vähän seurata :-D

    VastaaPoista
  23. Moron! Löysin bloginne eilen, ja luinkin kesäkuun kaikki postauksenne läpi hetimmiten. Koukutuin! =oD Tänään aion lukea heinäkuun kaikki postaukset - työnantajani saattaa laskuttaa teiltä siis nämä "hukkaan" (itse sanoisin elintärkeään taustatyöhön!) käyttämäni tunnit.

    Ja arvontavastaukseni:
    1. En ole hirveästi matkustellut, eli en osaa sanoa. Ennen oli Ben&Jerry, mutta nythän sitä saa (liian) helposti. Ehkä yleisesti tahtoisin kokeilla "Poptartseja", niitä kun on aina kaikissa kirjoissa/elokuvissa/sarjoissa. Ei mulla kyllä oo hajuakaan mitä ne on...
    2. Ei parannusehdotuksia. Ihastuin teidän huumoriin ja kirjoitustyyliin. Ja muuhunkin tyyliin, saatan kopioida muutamia lookejanne kun samaa kokoluokkaa ollaan. Ootte ihanan pirteitä!

    VastaaPoista
  24. Mä taas ulkomailla kaipaan vaan suominamia, lähinnä salmiakkia. tosin enpä ole jenkkilän herkkutaivaassa käynytkään. tosin berliinin luomukauppoja kaipaan..

    Teijän blogiin eksyin ihan just nyt, mutta tämä postaus ainakin oli kaikkine ihanine kuvineen mieleeni. Eli elämä läskiksi vaan!

    VastaaPoista
  25. Voi ei! Luin tämän illalla vähä ennen ku menin nukkumaan ja kappas, näin sitte yöllä unta, että olin jossain kaupassa ja siellä oli vaan kaikkia ulkomaalaisia tuotteita enkä löytäny mitään tuttuja ja turvallisia :D. Että kiitos vaan haha! :D

    Teidän blogi on muuten tosi kiva, löysin tämän viikonloppuna ja hups, luin tämän sitte kokonaan :).

    VastaaPoista
  26. 1. Kannan yleensä ulkomailta Aero-suklaita sekä vyötäröllä että matkalaukussa. En ees erityisemmin pidä niiden mausta, mutta se ilmava koostumus ja suussasulavuus - aah! Oikeastaan kaipaan eniten Jambo-suklaata, jota ei tietääkseni saa mistään maapallolta enää, kun niiden valmistus lopetettiin joskus 90-luvulla.:(

    2. Hmm...turhaudutte varmaan, jos tähän vastaa vain, että täältä ei puutu mitään, joten sanotaan nyt vaikka, että sisustusjuttuja...?

    VastaaPoista
  27. 1. Bob's-hamppariketjun suklaarouhepirtelö on jotain käsittämättömän hyvää, siinä kalpenee McFlurryt ja kumppanit!

    2. Jatkakaa nykyisellä linjalla :)

    VastaaPoista
  28. 1. Ehdottomasti Snapplen juomat, aivan käsittämättömiä makuyhdistelmiä, mutta niiiiiiin hyviä :)Toinen jenkkisuosikki, jota täällä kaipaan on esanssinen, hassusti muoviin pakattu omenapiirakka (joka ei todellisuudessa ole juuri omenaa nähnytkään :))

    2. Olisi mahtavaa jos esittelitistte lisää itsellenne mieluisia paikkoja pääkaupungin alueeelta, samaan tapaan kuin tässä postauksessa! :) Olette ihan mahtavia, ette saa muuttaa mitään blogissanne! :D

    VastaaPoista
  29. Joo, 1,5h myöhemmin ja koko heinäkuukin kahlattu läpi. Hei, voitteko postittaa mulle vähän teidän positiivisuutta tai saanko tunkee kolmanneks pyöräks joukkoon? Pyörisin ainaki hyvin, kun on kiva vararengas jo kertynyt.

    Ei mul muuta, musta tulee teidän stalkkeri. ;o)

    VastaaPoista
  30. ÄÄH, pakko saada tuota Jack Danielsia!<3

    1. Onko sinulla joku lempiherkku ulkomailla, jota ei saa Suomesta, mutta haluisit sitä löytyvän myös täältä?
    Hmm, herkkuja ei oo, mut ripsiväri on!:D

    2. Onko jotain ajatuksia/ ideoita meidän blogiin liittyen, mitä haluisit tuoda julki, tai mistä haluaisit lukea?
    On. RAKASTAN TÄTÄ BLOGIA!<3

    VastaaPoista
  31. Kommentoin, vaikken haluakaan arvontaan osallistua :3

    Oon kyllä niiiiin samaa mieltä siitä, että ulkomailla on paljon paremmat herkut ja herkkuvalikoimat, kuin täällä Suomessa. Etenkin kahvilakulttuuri täällä on mielestäni harmittavan suppea - ne on ne saman tyyppiset, iänikuiset robertsit ja "weinssit" (jotka siis sinällään on ihan ok, mutta...) joka paikassa, ja sellasta täydellistä yksilöä, jossa on SEKÄ tunnelma ETTÄ herkut ETTÄ hintataso perfecto, ei löydy. Tai jos löytyy, ni oon sokeena missannu sen. Nyyh.

    Olin Turkissa noin kuukausi sitten, ja vietin siellä kolme ihanaa viikkoa. Otettiin siskon kanssa kaikki ilo irti siitä heidän tyrmäävän hyvästä ruokakulttuuristaan (muuhan ois ollu tosi epäkohteliasta, hei!). Meidän viimeisimmäksi rakkauspakkaukseksi päätyi jo Aylankin yllä mainitsema MADO-kahvila. Ite tosin skippasin jädet (tarkoititko, Ayla, muuten sitä dondurmaa? Mä en lopultakaan sit uskaltanu/ehtiny sitä maistaa, ja nyt harmittaa :D) ja hyökkäsin suoraan ja häpeämättömästi tuhdimpien herkkujen kimppuun. Täällä jos jaksatte käydä, niin saa pientä "maistiaista" siitä, mistä nyt puhun. Se sitruunajuustokakku oli taivaallista, ja tekisin kyllä aika paljon, jos saisin sitä taas nassuuni vetää.

    Mitä taas teidän blogiinne tulee, niin tämä on mielestäni kyllä just hyvä näinkin. Tykkään edelleen teidän kirjoitustyylistänne, ja asukuvat on kans tosi kiva bonus. Ootte tosi nättejä molemmat! Hmm.. tietty jos teillä on jotain muita suosikkipaikkoja Helsingissä (tai jossain muualla), niin niitä voisitte meille esitellä? Kun jokainen näkee eri paikat eri tavoin, ja joku löytää aina jotain, mitä toinen ei edes huomannut.

    Eiku, oho! Katti jo tota ehdottiki. No mut... great minds think alike tjtn :D

    VastaaPoista
  32. 1. Oon niin hullu salmiakkiaddikti, ettei mulla oo mitään erityistä ulkomaanherkkua kun ikävöin jo muutaman päivän reissuillakin kunnon salmiakkia. Syksy menis vaihto-opiskellessa eli joudun ehkä ottaan salmiakille oman matkalaukun :D

    2. Aika uusi lukija oon ja monen muun tavoin tykkään hauskasta tyylistänne. Mun mielestä ihmisten lapsuuskuvat on aina käsittämättömän hellyyttäviä, eli joku sellanen postaus vois olla kiva :)

    VastaaPoista
  33. Snappleä ja pop tartseja saa ainakin pääkaupunkiseudulla citymarketista :) Mutta jenkeissä pullollinen snappleä maksaa jonkun taalan, täällä helposti 4,50€ mikä on erittäin kova hinta vaikka snapple onkin maailman parasta mehua!

    VastaaPoista
  34. 1. Häegen Dazs -jätskit! Näitä tais jossain välissä saadakin Suomesta, mutta ei enää. Nyyh.

    2. Ei mitään ehostusehdotuksia, blogi on ihanan koukuttava (nim. kaksi yötä täällä jo roikuttu vanhoja juttuja lukiessa) ja tyylikkään rento!

    VastaaPoista
  35. 1. Ei oikeastaan, ei ole tullut niin ulkomailla käytyä...

    2. Noo, päivän asu -kertoiluja olettekin jo lisänneet, se on mukavaa... Ei tule mieleen mitään muuta!

    Miten musta tuntuu, että multa ei oikein tullut kunnon vastauksia näihin kymysyksiin..?

    VastaaPoista
  36. 1. Onko sinulla joku lempiherkku ulkomailla, jota ei saa Suomesta, mutta haluisit sitä löytyvän myös täältä?
    - Aeroihin tutustuin Englainnissa ja ne oli suurinta herkkuani. Pala pilveä. <3

    2. Onko jotain ajatuksia/ ideoita meidän blogiin liittyen, mitä haluisit tuoda julki, tai mistä haluaisit lukea?
    -Perus tyylien muuttuminen vuosien mittaan ja päivä kuvina-postaukset on hauskoja.
    Välillä ehkä pilkkaatte itseänne liikaa ja mulle tulee oikeesti paha mieli.. (vaikka toisaalta juuri se on hauskaa luettavaa), mutta tekstistä voisi päätellä että ootte panssarivaununkokoisia, ETTEKÄ OO! :D

    Whää! Tämän mässypussin haluan voittaa! Tuplaan mahdollisuuteni.

    VastaaPoista
  37. 1. Mun heikkous on Reese's peanut buttercups! Tiedän että sitä saa nykyään myös esim. Citymarketeista, mutta en jotenkin pysty maksamaan yhdestä patukasta 1,80 euroa... Ehkä osa viehätystä on se, että tätä herkkua saa ainoastaan ulkomailla :)

    2. Tämä on nykyään ehdottomasti mun lempiblogi, nauran oikeasti ääneen kun luen teidän juttuja! Huono puoli tässä fanituksessa on se, että kerron välillä kavereille epähuomioissa omista jutuistanikin kolmannessa persoonassa, esim. Läski istu eilen taas koko illan koneen ääressä... :D

    VastaaPoista
  38. OiVoi mikä kauppa, johan tuolla tulisi valinnanvaikeus! Arvontaan osallistun vaikken ikinä, koskaan ,missään, milloinkan voita mitään (ja pessimisti ei pety koskaan!)
    1. Ulkomailla olen käynyt tosi vähän , joten uskoisin että samanlaisia/samantapaisia herkkuja saa jo Suomestakin.
    2. Tää teidän blogi on HYVÄ juuri tälläisenään; postauksia vaan paljon, mutta niinhän te teettekin! Ja isona plussana se, ettette enää peitä kasvojanne; Te kun olette molemmat niiiin uskomattoman kauniita!!!

    VastaaPoista
  39. tsekistä ja slovakiasta saa kofola-nimistä kolajuomaa, joka siis kehitettiin joskus kommunisti-tsekkoslovakian aikoina vastaiskuna länsimaiselle hapatukselle eli coca-colalle ja pepsille. niin pitkälle en oo mennyt että tätä reissuiltani mukanani raahaisin, mutta kaipaan tätä juomaa kyllä suuresti! :D

    blogin suhteen oon tylsä ja sanon että jatkakaa samalla linjalla. en usko että kannattaa liikaa etukäteen miettiä mistä kirjoittaa ja mistä ei, vaan kirjoittakaa fiiliksiänne kuten tähänkin asti ja semmoista juttua mitä itekin lukisitte.

    VastaaPoista
  40. 1. Oijoijoij! Noi Oreot on ollu mun herkkuja siitä lähtien kun niitä ekan kerran maistoin! Luulin ettei niitä saa mistään Suomesta mut väärässäpä olin. :D Pitänee pistää nettitilaus tulemaan. :D

    2. Blogi on just hyvä tällaisenaan, ihanan hersyviä ja itseironisia juttuja. :) Jatkakaa samaan malliin.

    VastaaPoista
  41. 1. Kyllä meikä ikävöi Ameriikan vuodesta eniten niitä helekutin Doritos -sipsejä ja Rootbeer floateja, eli siis sitä ihme vaniljalimsaa mihin törkätään jäätelöpallo lillumaan ja se kuohuu-uu!

    2. Olisi mehukasta saada joskus syysrännän aikaan postaus mikä teitä ketuttaa, oikein olan takaa nakertaa, ko ootte muuten nuin nauravaisia :>

    VastaaPoista
  42. 1. Yksi karkkilaatu, jota on vaikea löytää täältä suomestakaan on lapsuudessa karkkipussi-kaupoissa myytyä ns. "lehmäkarkkeja". :D

    2. Just tallasten erikoisliikkeiden esittely on ihan mainiota! Sillä en tiennyt tonkaan kaupan olevan olemassa.. joten ehkäpä poikkean sinnekin vielä tällä viikolla ;>

    VastaaPoista
  43. 1. Onko sinulla joku lempiherkku ulkomailla, jota ei saa Suomesta, mutta haluisit sitä löytyvän myös täältä?
    Ennen oli maapähkinä M&M:, mutta kun niitäkin saa jo suomesta, niin ei sittenkään ne enää... Mutta Kool-Aideja pyydän aina tuomaan, en niinkään juotavaksi vaan lankojen värjäykseen ;) Pieniä 2,5 dl:n Coca-cola-pulloja raahasimme kerran 20 kpl lentokoneeseen käsimatkatavarana... silloin kun vielä sai nesteitä viedä koneeseen :D
    2. Onko jotain ajatuksia/ ideoita meidän blogiin liittyen, mitä haluisit tuoda julki, tai mistä haluaisit lukea?
    Eipä tule mieleen. Eksyin blogiinne ensimmäistä kertaa ja ihastuin <3 eli tulen kyllä käymään useamminkin ;)

    VastaaPoista
  44. Voi tuska mun kädet oikeen hikos ku alko polttelee toi kassi JA TOI KAUPPA MIKS SEN PITÄÄ OLLA NOIN KAUKANA

    1. Oon käyny tosi vähän ulkomailla mut viimesyksynä Lontoossa tuli mätettyy kaikki maholliset Walkersit ja Doritosit läpi ja yhy ku ne Taffelin Salt&Vinegarit ei oo mitään niihin verrattuna :C Tuli kans syötyä jotain suklaata jonka nimee en kuollaksenikaan muista, se oli jotain appelsiinisuklaata (niin hyvää, niin harvinaista) jolla voisin elää. JA SIT. Voi juma, oikeesti, en syöny kertaakaan missään ravintolassa koko viikon reissulla koska en voinu olla hakematta joka ilta Tesocsta valmissushei :D:D:D Niin läppä ja kaikki trü sushisyömärit haluaa murhata mut AH niin parhautta. Ei hitsi ku kelpais paketillinen nytkin...
    Sit jossain vaiheessa pari vuotta sit niitä sai Suomestakin ja varmaan saa vieläkin jostain mut mä en vaan löydä - ne pehmeet Werthersit. Niitä saa laivalta vielä ja joka kerta ku kuulen et joku tuttu on menossa laivalle ni isken rahaa mukaan ja käsken tuomaan mulle niin monta pussia ku mihi rahat riittää :D Joudun viä harjottaa iha järjetöntä itsehillintää etten syö niitä kaikkia kerralla mut sillon mennään kyllä ihan mun kykyjen äärirajoilla...

    2. Ootte naiset ihan parhaita, älkää muuttako mitään! Oon ihan kade teidän postaustahdistakin, munkin kai pitää nyt ryhdistäytyä ja postata blogiin juttuja et saan tuplattua, tää on niin pakko voittaaaaaa :D Käyn droppaamassa toisen kommentin kun saan aikaseks tuplattua! Keep up the good work, ladies!

    VastaaPoista
  45. 1. Mulla on parikin herkkua, joita toivoisin löytyvän täältäkin. Ensinnäkin PG tips-teepussit. Oon ihan koukussa niihin, aamua ei voi alottaa ilman kunnon englantilaista teetä. Aiemmin pyytelin aina kavereita tuomaan näitä Lontoon-matkoiltaan, mut nyt oon löytäny niitä intialaisia elintarvikkeita myyvistä kaupoista. Huh :)

    Toisena olis 3D-sipsit, joita hamstraan Ranskasta. Ne on sellasia suippoja kolmioita sopivan pienissä pusseissa. Suomesta saa vähän samanlaisia suklaalla päällystettynä, mut ei se riitä!

    2. Eksyin tänne teidän blogiin alkuviikosta ja luin sen alusta loppuun asti. Ootte ihan mahtavia! Tää on ehdottomasti mun lemppariblogi tällä hetkellä. Pitäkää kiinni teidän persoonallisesta tyylistä.

    VastaaPoista
  46. 1. Onko sinulla joku lempiherkku ulkomailla, jota ei saa Suomesta, mutta haluisit sitä löytyvän myös täältä?
    Gilmore Girls'ien innottamana Pop tartsit oli semmonen, joita päätin haluta maistaa. Jenkkeihin asti en oo vielä päässyt, mutta sain vanhaan duunipaikkaan kuitenkin valikoimiin niitä + Ben&Jerry's jätskejä myös, joten oon suht tyytyväinen tilanteeseen näinkin. :D
    2. Onko jotain ajatuksia/ ideoita meidän blogiin liittyen, mitä haluisit tuoda julki, tai mistä haluaisit lukea?
    Mä oon seurannut teijän menoa vasta sen verran pienen hetken, että ei ole tullut eteen vielä mitään suurempia ideoita. Oli kuitenkin kiva kun tulitte ulos kaapista! :p

    VastaaPoista
  47. Nyytiäinen (satulaulu@hotmail.com)30. heinäkuuta 2009 klo 13.38

    1. Saksassa asuessa rakastuin kyllä vaikka mihin karkkijuttuihin, ja koska itsehillintä on samaa luokkaa kuin 3-vuotiaalla aloitin aika äkkiä sen äkäisen turpoamisprosessin kun tungin nassuuni vaikka minkänäköistä sokerimössöä - mutta kun se oli niin halpaa! Miksi elintarvikkeet maksavat Suomessa niin paljon? Anyway, parasta ikinä olivat Hanutat (vai Hanukat? Hankutat?), kaksi vohveliviipaletta joiden välissä oli ihanaa suklaamössöä johon oli roiskittu sekaan vielä pähkinöitä... Piti raahata kotiin asti niitä.

    2. Kunhan pidätte tuon asenteen millä nyt olette bloggailleet ettekä ota tästä turhaa stressiä :) Inhottaa kun monella tuntuu bloggaaminen menevän jonkinlaiseksi pakkopullaksi ja sitten kirjoitellaan lauseen mittaisia päivityksiä ja pyydellään anteeksi että sori kun ei ole nyt enempää tarinaa. Hölmöä sellainen. Muttamutta, ootte kivoja, moi.

    VastaaPoista
  48. 1. ei oikeestaan oo mitään sellasta, paitsi että ben & jerry's jätskeistä sais olla enemmän makuja myynnissä täällä suomessa.

    2. jatkakaa samaan malliin, bloginne on ihan huippu!

    :------)

    VastaaPoista
  49. 1. Mä itseasiassa asun Lontoossa joten sieltä saa melkein mitä vain, mutta Fazerin sinistä olis kiva jos löytyis kaupastakin. Suomessa ollessa jään kaipaamaan noin Reese's Peanut Butter cupseja ja KitKatin PeanutButter-patukoita.

    2. Itseaisassa niin satunnaisesti olen täällä lueskellut että vaikea antaa mitään parannusehdotuksia. Sarkastinen ja ironinen ote teillä on ja se sopiikin blogiin, mutta itseä ehkä rassaa eniten se itsensävähättelyn fiilis mikä teidän jutuista tulee. Mutta sitä onkin jo käsitelty joskus jossain aikaisemman postauksen kommenttilootassa :)

    VastaaPoista
  50. 1. En oo niin paljon käyny ulkomailla, et ois mitään herkkuja, mutta jäin kaipaamaan Espanjassa olleita sipsejä, sillä ne olivat pakattu hyvin käteviin pieniin pussukoihin (eikä kilon pusseihin, niin kuin täällä)

    2. Bloginne on ihan huippu. Ainoa vinkki joka minulla on teille, että älkää missään nimessä ruvetko lepsuilemaan. Tiukka linja siitä, et että ei liian "tiukkaa" tekstiä tule :D

    VastaaPoista
  51. 1. Ikuisena light-limukoiden ystävänä kaipaisin Mountain Dewin light-versiota! Länsinaapuristakin niitä jo saa, himputti...

    2. Oli kiva muutos, että aloitte epäanonyymeiksi, osaa vähäsen yhdistää tekstiä ja henkilöä. :) Mutta ei tuu oikeestaan kummempia mieleen, näin on just hyvä!

    VastaaPoista
  52. 1. Espanjassa join jotain maailman parasta mehusysteemiä, mut en muista sen nimee ://
    2. Älkää muuttako mitään; tää on just hyvä tälläsenä!!! nauran aina ääneen ku luen tätä :DD
    -Lorenzo

    VastaaPoista
  53. 1. Jenkeistä ne jättimäiset appelsiinimehutankit!!!

    2. Teillä on aivan järjettömän paras blogi ikinä! :D oon lukenu blogeja päivittäin melkeen nyt vuoden ja eilen (!!!) löysin vasta teidät! Luin koko hoidon yhdeltä istumalta läpi (joo, no-life oon, iih!) ja räkätin välillä vedet silmissä. Pääsitte suoraan lemppariblogilistalleni ykkösiksi. Ja ei s****a miten tyylikkäitä mimmejä!

    VastaaPoista
  54. 1. Mitään erityistä suosikkia ulkomailta ei ole. Mutta esim. erikoiset pikkuiset sipsipussit on aika ihania. Niitä voi ostaa vaikka kuinka monta, ja on kiva päästä maistelemaan erilaisia makuelämyksiä. Kalev-suklaalla on Virossa myynnissä sellanen cashew-valkosuklaalevy, jonka kuoressa on pieni pupu. En ole löytänyt Suomesta.

    2. Teidän blogi on ihan huippu. Löysin tän vasta muutama viikko sitten ja luin kertaheitolla kaikki postaukset. Tästä on tullut ihan mun ykkössuosikki :D

    VastaaPoista
  55. Tiedättekö, että vaikutatte molemmat tosi onnellisilta ja tyytyväisiltä itseihinne. Fabulous, girls! Hehkutte molemmat! <3

    VastaaPoista
  56. Lapsena rakastin tikkariketjuja ja aina ulkomailla ollessa tuhlasin kaikki lomarahani niihin. Tikkariketjulla tarkoitan siis niitä esim disneyn tikkareita joita myydään kymmenen "ketjussa". Nykyäänhän niitä myydään lähes kaikissa suomenkin kaupoissa mutta ennen niitä ei löytynyt. :( Nyt vanhempana Cherry Coke on ehdoton lemppari ja melkeimpä jopa syy lähteä matkustelemaan ;)

    Parannusehdotuksia ei ole mutta olis kiva tietää tarkemmin työpaikoistanne, koulutuksistanne ja muusta mikä liittyy menneisyyteenne :)

    VastaaPoista
  57. 1. Mun ehdoton ykkönen on DipDup tikkarit... Eikä vaan siksi, ettei jälkikasvu / emäntä niistä pidä ja saan syödä herkut aina ihan itse = parhautta... Onhan niistä kai ollut jos jonkunlaisia "halpiskopioita", muttei oikeasti niille vedä mikään vertoja.
    Johkulle terkut ja muistutus, ettei DipDuppeja ole yhtään!!! Kukahan tekisi asialle jotain, vai pitääkö minun tehdä tilaus tai hakea kaupasta hylly tyhjäksi...

    2. En ehtinyt vielä tarkemmin tutustua, mutta ko. juttu oli ainakin ulosanniltaan kepeää ja mukavaa luettavaa...
    -Twiggy´s

    VastaaPoista
  58. 1. Yksi, mitä aina välillä tekee hurjasti mieli, on kinderin country patukat, joita en ainakaan vielä ole löytänyt suomesta. Ja tietysti vanilla coke, minkä puolesta voisin kuolla, on jatkuvasti unelmissa. Niitä kyllä myydään tölkkeinä, mutta ei se riitä. :((

    2. Mitään parannusehdotuksia en voi antaa, koska heti ensi lukaisulla meni suosikkeihin ilman hetkenkään pohdintaa ja lähes aina saa nauraa teitä lukiessa, teillä on asenne kohdallaan. You go girls !

    VastaaPoista
  59. 1. Salt&vinegar -sipsit, ne estrellan uudet on iha hyvä yritys, mut niissä on ihan liian vähän viinietikkaa - suussa pitää tyyliin kirvellä sillon ku ne on oikeenlaisia:D sit kinderin sellaset ihanat leivos-jutut ja valkosuklaa kinder buenot. Aero mint suklaata oon hehkuttanu niin paljon et englantilaiset serkut tuo mulle sitä AINA tuliaiseks kun ne tulee Suomeen:D ..ja on tainnu muutama muukin kaveri tuoda sitä mulle ulkomailta tullessaan.. Lontoossa menin ihan sekasin ku oli aeroo niin monessa eri muodossa..suklaapatukkaa, suklaalevyjä muutamassa eri koossa, pussillinen aero mint palloja..! :P Sit ben&jerry'sin cherry garcia jäätelö. Oon niin pettyny et mun lempijäätelö vedettiin pois suomen kaupoista! ja sit Kreikassa oli sellasia ihania cookieseja.. Ne oikeen suli suuhun.. vedettiin niitä kavereitten kanssa niin paljon et jossai vaiheessa tuli jo huono olo. ..Voisin jatkaa tätä ulkomaan herkkulistaa varmaan loputtomiin asti.. :D

    2. Ei oo erityisemmin mitään toiveita tähän blogiin :) Tää on täydellinen just tälleen! Jatkakaa samaan malliin ;)

    VastaaPoista
  60. Hei tytöt =)

    Nyt oli niin herkullisen näköinen mättö-pussi palkintona, että "pakko" osallistua =D

    1. Olen asunut aika lailla ulkomailla opiskeluaikana (opiskellen ja töissä) ja opiskelujen jälkeen pamautin lähteä matkaoppaaksi muutamaksi vuodeksi ulkomaille, joten herkkuja, joita haluisin, että myytäisiin Suomessa on PALJON;) Tässä muutamia: Milkan suklaapatukka, strawberry jotain (missä suklaavohvelipohjan päällä sellaista mansikkamömmöä ja riisimuroja), Turkissa myytäviä yksittäin pakattuja pieniä kakkuja/muffineita (esim. Ulkerin sitruunakakku, NAM!), Nestle Crunch-suklaalevy, Mac&Cheese (näitä saa kyllä Behnforsilta, oon tilannut joskus netistä =D), turkkilainen Pinar-majoneesi (ai ai.... tulee oikein nälkä muistellessa kaikkia herkkuja...), Jenkkilän Dip 'n Dots-jätski (voih....), Jenkkilän Sam's Choice makuvesiä (aivan ihania!!!), Jenkkilän valmis sipulidippi, Cadburyn suklaatoffee-karkit (tuon aina näitä pari megapussia mukanani Suomeen kun reissaan ulkomailla...), Jenkkilän aito Mountain Dew (Suomessa saatava on sellaista litkua... no me gusta, tuhtia tavaraa sen täytyy olla =D), Jenkkilän juustokakut (voiko olla mitään parempaa!!??), turkkilainen feta (nam...), kanelipurkka (tätä taitaa ehkä saada jo jostain Suomesta... ehkä...).

    2. Olen kerran aiemmin kommentoinut tänne teille ja edelleen olen samaa mieltä eli keep up the good work girls!! =) On aivan ihana lukea teidän blogia, koska osaatte nauraa itsellenne (mikä tarkoittaa, että olette sinut itsejenne kanssa ja niinhän sen pitääkin olla!) ja on mukava, että muutkin kuin mallivartaloiset naiset pitävät muotiblogia. Olette molemmat näyttäviä nuoria naisia ja blogista päätellen hersyvän ihania =D

    Aiemmassa kommentissani taisinkin sanoa sen, että on ollut hienoa lukea Pepin laihdutuskokemuksesta (koska itsellä sama takana ja matkaa vielä edessä), asukuvat on loistavia (saa itsekin aina kivoja pieniä vinkkejä, miten voi pukeutua edukseen hieman muhevammalla kropalla =D). Blogistanne välittyy erittäin positiivinen tunnelma, joten jatkakaa todellakin samaan malliin! Kaikki on tervetullutta, sen kummempia toiveita aiheista ei ole =)

    Tackar och pockar! =D

    -Heidi-

    VastaaPoista
  61. Voi, muistan kun tuo kauppa oli Kämpissä ja nytten te mokomat kerrotte, että se on vieläkin olemassa! Byebye laihis, laihis goodbye! Noh mutta, ihana postaus eniwei (on se laihis ilman tätä tietoakin epäonnistunut :D) :)

    Mutta kysymyksiin:
    1. Kaipaan Wafflea Turkista. Niitä saa jäätelökioskien tapaisista paikoista. Vohveli voidellaan makeilla kastikkeilla oman valinnan mukaan (suklaa, mansikka, karamelli ym.) ja sitten laitetaan päälle hedelmiä, banaania, mansikkaa ym. Käännettään ja NOMNOM ja +500kcal!

    2. Blogiinne ei ole mitään ehdotuksia. Mukava piristys blogimaailmassa :) Ootte tytöt pop ja kirjoitatte hauskasti.

    VastaaPoista
  62. 1. *Snickers Cruncher
    *Juusto Pringlesit
    *Stratos, ilmasuklaata
    *Kina (riisisuklaa)

    Nämä kaikki taitaa olla semmosia, joita ennen sai Suomesta ja kaikkia olen katoamisen jälkeen löytänyt reissuilta. Joku muukin mainitsi, että reissusta on kiva ostaa erilaisia pieniä sipsipusseja :p

    2. Bloginne on huippu just tämmösenä <3

    Ja vielä lisäkysymys: Mitä Pringles-makuja tuolla kaupassa oli?

    VastaaPoista
  63. Doritos ja Vinegar-sipsit. Sit sellaiset maissi kartiosipsit pekonin ja juuston makuisina, merkkiä en muista... Myös Cherry Coke.

    Blogi on ihana! Hauska eikä mitään hienostelua :)

    VastaaPoista
  64. 1. CHERRYKOLA NAMSKISTA NAM<3

    2. IHANAN SÖPÖ BLOGI, EI MITÄÄN TURHANPÄIVÄSTÄ RUIKUTUSTA TMS., VAAN AITOJA TYPYJÄ, JOISTA HEHKUU YLTIÖPÄINEN POSITIIVISUUS! LIHAVAT ON LEPPOSII 8) xoxo

    VastaaPoista
  65. 1. Oon aika tylsä vastaaja, mutta ei ainakaan tuu mieleen mitään sellasta herkkua. Oon kai ihan tyytyväinen Suomen herkkuvalikoimiin :D

    2. Jossain kommenttiboksissa joku ehdotti juttua miehistä ja se kiinnostaisi mua :)

    VastaaPoista
  66. 1. hmm... bulgariasta sai sellaista jumalaista pizzaa jota galzoneksi kutsuttiin, missä oli kilokaupalla juustoa. Vastaavaa nannaa ei ole suomen listoilta löytynyt, ei vaikka galzone -nimikkeen alla kulkenutkin osa. Buu.

    2. en osaa koskaan kertoa mitään parannusehdotuksia mihinkään blogikyselyihin, johtuisko siitä että jos luen blogia, tykkään siitä sellaisenaan ;)

    VastaaPoista
  67. 1. Ruotsista ostetan aina näitä ihanuuksia eli sipsejä: OLW Jordnötsringar

    2. Hyvä konsepti tämä jo on. Minusta on parasta juuri se, ettei tätä tehdäkkään liian ryppyotsaisesti. Jatkakaa

    t. Katjushka

    VastaaPoista
  68. 1. Haha, rakastan puolalaisia sipsejä! Ihan parhaita, tai siis ainakin yks merkki jonka nimeä en tietenkää muista.

    2. Vois olla viel enemmän asukuvia, muuten tää teiän linja on ihan mahtava ja sitä ei saa vaihtaa. :))

    VastaaPoista
  69. KRISPY KREME DOUGHNUTS!!!!!

    THE BEST THING THERE IS.

    VastaaPoista
  70. 1. Kookos Magnum. Sen kun saisi Suomeen ja Porin Tikkulan S-Markettiin, niin olis elämä huomattavasti helpompaa. Prahassa noita vedin kuin viimeistä päivää, mutta täällä niihin en ole törmännyt missään. Ja KFC:n kanamätöt kelpais kyllä kanssa… Olen hirmuvähän viime aikoina reissaillut, mutta ilman mitään sen suurempia maisteluitakin uskaltaisin väittää, että kaikkien edellä olevien kommenttien kaikki mainitut herkut jo pelkästään nimiensä perusteella voisivat olla suuren ihailuni ja ikävöinti kohteina.

    2. Tämä teidän juttunne on kyllä ihan paras tällaisenaan. Usein käy niin, että kun lukijoita tulee lisää ja suosio kasvaa, niin sitä rupeaa vähän turhankin kanssa miettimään, että mitä suustaan päästelee ja millaisia juttuja kertoilee. Voin kuitenkin melko varmaksi sanoa, että suurinta osaa lukijakunnastanne kiinnostaa ne ihan jokapäiväiset ja tavalliset jutut, mitä teette ja mistä kirjoitatte (plus tietysti kaikki herkkuarvonnat). Teillä on rento ja positiivinen asenne, ja aivan törkeän hyvä tyyli kirjoittaa. Jatkakaa samaan malliin vaan!

    (Sitten voisitte tietysti aloittaa myös sellaisen Norsu posliinikaupassa- asiasarjan, jossa haastateltaisiin isoluisia naisia ja niiden kokemuksia esim. hisseistä ja asunnoista yhdeksänsissä tai kymmenensissä kerroksissa. Mä voisin sitten vielä kertaalleen kertoa oman tarinani aerobicista ja steppilaudasta…)

    VastaaPoista
  71. 1. Kaikki italialaiset kojuista ostetut jäätelöt, mauista paras oli kyllä kinderjätski!!!!!voi itku mikä kuolalammikko lattialla on miettiessäkin.....

    2. ihan loistoblogi, ja jutut naurattaa :D en tiedä onko tää nyt parannusehdotus mutta......semmonen havainnollistava kuva niistä rappusista olis jees, tai vaikka video missä sois tuomiopäivä- henkistä musiikkia taustalla

    VastaaPoista
  72. Mun lemppari ulkomailla on semmonen norjalainen tumma juusto...mmm...outo makeansuolainen maku!

    Tykkään blogistanne juuri näin, ainoa vähän hankala juttu on päivitystahtinne. Monesti tulee päivässä niin paljon kaikkea postia, että lempiblogeja selatessa teidän kirjoitukset jää valitettavasti osa lukemati. Esim Benfords-arvontaa en ollut nähnytkään, kun mulla on muutama muukin blogi luettavana ja skippailen sitten jos on liian paljon juttuja yhessä blogissa.

    Se ei tarkota, etteikö jutut olis mielenkiintoisia, mutta aika on rajallinen :)

    VastaaPoista
  73. 1. USAssa viime kesänä vieraillessa tuli koukutettua itsensä yhteen jos toiseenkin herkkuun, mutta ehdottomasti eniten kaipaan Jawan (vähän niinku pikaruokakauppa) Low Fat French Vanilla -kahvia, jota sai joko valmiina kahvikoneesta tai sitten ostettua hyllystä ANNOSPUSSI-pakkauksen muodossa. En pysty edes kuvittelemaan reaktiotani jos joskus törmäisin Suomessa kyseisiin annospussi-paketteihin.. :P

    2. Ainakin sellainen ajatus tuli mieleen, että bloginne on m-a-h-t-a-v-a!! Hyvällä huumorilla höystettyä tekstiä on aina kiva lukea, ja vielä kun tyylinne ja persoonanne ovat mitä ovat, niin avot! Jatkakaa samaan malliin, varsinkin kun asukuviakin on nyt viime aikoina alkanut näkyä enemmän.. ;)

    VastaaPoista
  74. Pakkohan herkkupepun on tähän osallistua! :)
    1. Ekana ulkomaalaisena herkkuna tuli mieleen Espanjassa syödyt paahdetut ja sokeroidut mantelit. Ai jai ne oli hyviä!
    2. Teidän blogi on aivan mainio jo nytkin! :) Joten parannusehdotuksia on hankala keksiä. Esim. päivä kuvina-postaukset ovat aina hauskoja lukea.
    (PS. JOS voitan niin olen sitten nettipimennossa koko ensi viikon! :D)

    VastaaPoista
  75. Heips!

    1. Thaimaassa törmäsin durian sipseihin jotka siis kuivatetaan(?) durian hedelmästä ja lisätään sikana suolaa. On ihan sika hyviä eikä maistu yhtään perinteisiltä kuivatuilta hedelmiltä. En edes ensin tajunnu että ne oli oikeesti hedelmää.

    2. Tykkään teijän blogista tosi paljon just tämmäsenä. Varsinki nyt ku tulitte "kaapista ulos" ni ihan mahtavaa. Teitä lukiessa tulee aina hyvä mieli :)

    t: Saippeli

    VastaaPoista
  76. Herkkuja nam!

    1. Onneksi olen matkustanut vasta niin vähän etten ole löytänyt vielä kovin montaa superherkkua. Mutta ainakin niitä laivoilta/tax freestä saatavia pehmeitä bilar autonrengas lakritsi karkkeja voisi olla kyllä joka kaupassa täälläkin. Ja Inkivääri purkkaa ei edelleenkään löydä

    2. Olen blogin suht uusi lukija ja tämä on aivan mahtava. Eli sanoisin että jatkakaa samalla linjalla. Sitäpaitsi te olette tosi kauniita naisia molemmat ja on kiva välillä nähdä vaatteita normaalien ihmisten päällä! Keep going girls! T. Niinis

    VastaaPoista
  77. 1. Fluffia ehottomasti <3 (voihan sitä sieltä jo löytyä mutta Oulusta ei saa mistään :(( )

    2. Blogi on jo nyt niiiiiin mahtava \o/, mutta toki enemmän saisi kirjoittaa tollaisia omia kommentteja vaikkapa lehtijuttuun/tv-ohjelmiin/tms., vieläki hihityttää ne seksijutun kommentit :D

    VastaaPoista
  78. 1,irn-bru limpparia! TÄNNE SITÄ! Se on juttu mitä kaipaan!

    2,ja mitä ehdotuksia? NO EI MITÄÄN! Tää on just hyvä näin! Auu!

    hei saisko teit lahjoo jotenki vaikka pusuttelulla? Meinaan mä ehkä tarvitsen ton palkinnon.....

    VastaaPoista
  79. 1. Cherry colaa ehdottomasti.

    2. Lisää videoita.

    VastaaPoista
  80. 1. Aero minttusuklaa! MUN PÄIVÄ PELASTU JUURI ÄSKEN. En meinaa tiennyt että helsingissä on tuollainen kauppa :o
    2. Olen seurannut blogia vasta niin vähän aikaa, ettei tule mitään mieleen :>

    VastaaPoista
  81. Hola Chicas i'm back! :)

    1. Onko sinulla joku lempiherkku ulkomailla, jota ei saa Suomesta, mutta haluisit sitä löytyvän myös täältä?
    * Toivoisin että suomessa olisi edelleen Hard Rock Cafe! Eli hieman laajempi herkku ;D


    2. Onko jotain ajatuksia/ ideoita meidän blogiin liittyen, mitä haluisit tuoda julki, tai mistä haluaisit lukea?
    * Teillä on niin hyvät ja monipuoliset postaukset että en osaa sanoa tähän mitään muutakuin että MÄ HIMOITSEN TOTA HERKKUSÄKKIÄ :D ja linkitän mun uusimpaan postaukseen tän arvonnan! ;D

    VastaaPoista
  82. OMG mun on pakko voittaa!

    1. Ei tuu mitään mieleen, mitä ei saisi... Parasta on Lay'sin salt&vinegar-sipsit ja sit se brittisuklaa jota Behnford'sistakin saa. Yhdessä. Tajuton yhdistelmä. Jos mukaan sais vielä eurolla jonkin törkylehden, ni avot. Se olis ehkä mun taivaani.

    2. Lisää videopostauksia! Ne on parhait! Varsinkin semmosii, joissa haetaan tyttöjä ihanille pojille, mä tarviin nimittäin poikaystävän.

    VastaaPoista
  83. Äh, mä oon aina luullut, että meidän kaupassa (=mun työpaikka) on hyllyt järjestyksessä, mutta näiden kuvien jälkeen näyttää meidän hyllyt melkoiselta kaatopaikalta :D

    VastaaPoista
  84. 1. Lay'sin sipsut oli tosi hyviä, puputin niitä Hollannissa. Niitä sais tulla Suomeen!

    2. Ei mitään, ootte parhaita! Esim. tällaset postaukset on tosi kivoja :)

    Tuplaan!

    VastaaPoista
  85. 1. Hostess CupCakeseja oon tässä joku 8 vuotta kaipaillu... Ehkä ihan hyvä vaan ettei sellasia megasuklaaherkkuja saa Suomesta :D Mutta enemmän kaipaan Mäkkäreihin omenapiirakkaa takas! Epäreilua että lähes kaikista muista Euroopan Mäkeistä saa sitä mut ei täältä :( No, ehkä löydän sitä Latvian-reissulta ens viikolla. Jos en niin alan saletisti itkeen.

    2. Teidän blogi on kyl ihana ja vaikutatte supersymppiksiltä, ja ainoo ehdotus minkä teille keksin on että Peppi voisi kertoa mistä Ben & Jerry's -kasseja saa :) Niin ja en tiedä voitteko te tehdä asialle jotain mutta ainakaan mä en pysty copypasteemaan tähän kommenttilootaan mitään enkä pysty liikkuun nuolinäppäimillä tässä.. Ei suuri haitta mutta vähän häiritsee kuitenkin.

    VastaaPoista
  86. 1. Ei oo oikeestaan, koska en oo pahemmin mihinkää ulkomaille päässyt :/

    2. Hmm.. Videopostauksia ! =) Ei kai täs muuta tuu mielee, ootte huippuja ;)

    VastaaPoista
  87. 1. Onko sinulla joku lempiherkku ulkomailla, jota ei saa Suomesta, mutta haluisit sitä löytyvän myös täältä?
    -ei
    2. Onko jotain ajatuksia/ ideoita meidän blogiin liittyen, mitä haluisit tuoda julki, tai mistä haluaisit lukea?
    -ei

    VastaaPoista
  88. 1. Onko sinulla joku lempiherkku ulkomailla, jota ei saa Suomesta, mutta haluisit sitä löytyvän myös täältä?

    Valitettavasti pääsen todella harvoin ulkomaille :( Mitään erityistä herkkua ei tule mieleen.

    2. Onko jotain ajatuksia/ ideoita meidän blogiin liittyen, mitä haluisit tuoda julki, tai mistä haluaisit lukea?

    Olen vasta tutustunut blogiinne ja yritänkin urakalla käydä sitä läpi. Ideoita ei siis vielä ole.

    VastaaPoista
  89. 1.En ole käynyt kuin Ruotsissa 2 kertaa,mutta Siljan laivalla oli Buffetin jälkiruokapöydässä aivan h-e-m-m-e-t-i-n hyvää vaniljahyytelöä/vanukasta.Siis sitä oli pakko hakea lisää ja lisää...Se oli todella herkullista!

    2.Jatkakaa samalla tavalla,olette ihanan rempseitä! Ja myös nättejä vaikka ette olekaan kokoa 34.Olette ihania :)

    VastaaPoista
  90. Olen aika hiljainen blogien lukija, en yleensä kommentoi tai osallistu arvontoihin, mutta tähän on pakko osallistua!

    1. Saksassa ihanstuin pehmeisiin Nimm2- vitamiinikarkkeihin, jotka poksahtavat suussa. Myös kahvilaketju Coffee Fellows vei sydämeni ja kieleni mennessään, taivaallisen hyvää cappucinoa, bageleita ja tietenkin leivoksia.....

    2. Kovin kauaa en ole blogianne lukenut, mutta humoristinen ja rempseä ote miellyttää kovasti.

    VastaaPoista
  91. 1. Kinderillä on jotain sellaisia ihania suklaapalluroita, joissa on sisällä sellaista maitomössöä ja crispiä. Niitä saa vain Keski- ja Etelä-Euroopasta, tai muualla en ainakaan oo niihin törmännyt.

    2. Tykkään tästä blogista tosi paljon - kivaa että on ylipäätään rempseä ja huumorintajuinen suhtautuminen itseen ja vartaloon, ja vielä enemmän kivaa se että ootte yli mallikoon ja silti todella kauniita. :-)

    VastaaPoista
  92. 1. Onko sinulla joku lempiherkku ulkomailla, jota ei saa Suomesta, mutta haluisit sitä löytyvän myös täältä?

    Madeiralta saa muutamista ravintoiloista aivan ihanaa valkosipulileipää! En oo syöny missään muualla mitään niin hyvää!

    2. Onko jotain ajatuksia/ ideoita meidän blogiin liittyen, mitä haluisit tuoda julki, tai mistä haluaisit lukea?

    Tää on niin huippublogi, että en keksi mitää parannettavaa. Jatkakaa yhtä rempseinä :)

    Ja tuplailen :)

    VastaaPoista
  93. 1. Onko sinulla joku lempiherkku ulkomailla, jota ei saa Suomesta, mutta haluisit sitä löytyvän myös täältä? En oo vuosiin käynyt ulkomailla.. Baklava turkissa oli ihanaa, mut sitä osaan tehä itekkin xD

    2. Onko jotain ajatuksia/ ideoita meidän blogiin liittyen, mitä haluisit tuoda julki, tai mistä haluaisit lukea? Musta tää on mahtava, itsekään en oo ihan mallin mitoissa ja teillä on niin ihana tyyli pukeutua ja kirjottaa, kiitos!! :)

    VastaaPoista
  94. 1. Onko sinulla joku lempiherkku ulkomailla, jota ei saa Suomesta, mutta haluisit sitä löytyvän myös täältä?
    On toki, Lays-sipsit ja valkosuklaa Kinder Bueno patukka. Nami ! c(:

    2. Onko jotain ajatuksia/ ideoita meidän blogiin liittyen, mitä haluisit tuoda julki, tai mistä haluaisit lukea?
    Ei ole oikein vielä mitään ideoita, koska löysin tämän blogin vasta tänään. En siis vielä tiedä mitä toivoisin... ;)

    VastaaPoista
  95. Häagen-Dazsin jäätelöä!Tänne ja heti!
    Viimeksi söin sitä kesäkuussa Saksassa.
    Ja pienet pullot Coca-colaa,nami nami:)
    (lentokoneissa mini-tölkkejä!!!)
    Ihan eri makuista kuin kamalissa 2 litran perhepulloissa,yäk:(

    Nuo arvonnan herkut tarvitsen koska en täytä edespuoliksi kokoa L...
    Jatkakaa te samaan tahtiin,teitä on hauska katsella/lukea!

    VastaaPoista
  96. ei hitto mun kommentti katos jonnekin. oon liian kännissä kommentoidakseni.

    1. milkan halpa suklaa saksassa, halpa viina saksan ruokakaupoissa, latvian suklaanamit <3 ja lontoon sukklaamuffinssit <3 ja burger king, koska maha vois tottua ja ei tulis aina ripulia niiden ruuasta :D

    2. päivittäkää harvemmin kun lomalainen katoaa perästä :D ei vaan, jatkakaa samaan malliin. lihavat on lepposia <3 (ja toi kuulostais niin vittuilulta jonkun luurangon suusta, mutta onneks en oo semmonen niin tajuutte, että en vittuile! <3)

    lähenpä tästä dokaamaan lisää.

    VastaaPoista
  97. 1. hmm, eipä oikeastaan ole sellaista herkkua. tosin ollessani vuosia sitten kielimatkalla englannissa, sain isäntäperheeltä joka päivä lounaaksi hedelmien ja leivän lisäksi myös sipsejä ja suklaata. tällaisena syöppönä niitä on tullut kovakin ikävä. :D ja ne sai syödä hyvällä omalla tunnolla kun kerran host-mama oli ne antanut evääksi...

    2. oon löytäny teidän blogin vasta joitakin viikkoja sitten, mutta tästä on jo nyt tullut yksi mun ehdottomista lemppareista ! teidän huumorintaju on ihan huikeeta ! postauksia lukiessa saa aina nauraa itsensä kipeäksi. :) olette ihania ! mitään postausehdotuksia mulla ei varsinaisesti ole, mutta asukuvat kelpaa aina.

    hyvää loppukesää teille ! :)

    VastaaPoista
  98. 1. Côte d'Or Nougatti -suklaapatukka. Sisällä sitkeä nougat ja päällä tumma suklaa. nam.

    2. Olen vasta tutustumassa blogiinne, joten kerron sitten, jos joku alkaa ärsyttää. :)

    VastaaPoista
  99. Meinasin vastata että Cadbury'sin suklaat, mutta niitä löytyikin juttua eteenpäin lukiessa :) Harmi (tai ehkä ihan hyvä, pärseen leviämisen kannalta), että asun Tampereella, enkä Helsingissä :/

    Bloginne on ihan mahtava, löysin bloginne vasta ehkä viikko sitten ja itseironianne on ihan mahtavaa! Koko blogia en ole vielä kahlannut läpi, että en osaa sanoa, mitä kaipaan lisää. Mutta kerron heti, kun sellaisen keksin :)

    VastaaPoista
  100. 1. Olen Dr Pepper -fani, mutten pysty mitenkään juomaan sitä sokeriversiota määräänsä enempää, koska muuten yllättää kammottava närästys. Haluaisin siis Suomeenkin saataville Dr Pepper Diet - version, jossa ei ole sokeria. Tätä sain mm. New Yorkista.

    2. Rakastan blogianne ja teidän asennettani, etten pysty puristamaan mitään pahaa ulos.

    VastaaPoista
  101. Mun ehdoton lapsuusajan lempiherkku, jota ei taida enää Suomesta löytyä (ainakaan en itse oo onnistunut löytämään) on Stratos-suklaa. Se oli semmosessa sinisessä kääreessä, jossa muistaakseni punaisella luki toi Stratos. Olisikohan Norjalaista/Tanskalaista? Tosin aloin nyt vähän toivomaan että joskos Behnfordsin valikoimista mahtaisi tuota löytyä?

    Toisekseen teidän bloginnehan vaan yksinkertaisesti ON mahtava. Jäin jo alussa ihan koukkuun tähän. Tuntuu että muutamia poikkeuksia lukuunottamatta nää ns. muoti-/lifestyle blogit on aika samanlaista tasaista massaa. Mutta yhteenkään samanlaiseen blogiin, kun teidän blogi, en ole törmännyt. Ihan loistava itseironia ja hauskuus paistaa kirjoituksistanne läpi :)!! Mitään erityistä jota kaipaisin lisää ei tule mieleeni. Jatkakaa vaan lähinnä samaan malliin. Mä ainakin olen myös jatkossa teidän vakkarilukijanne :) Ehkä myös itse innostun taas jossain vaiheessa tosta omasta blogistani enemmän :D

    VastaaPoista
  102. Kirsikkacolaa kaipailen minäkin. Kirsikkatuotteita on Suomessa aivan liian vähän yleensäkin.

    Blogiinne tutustuin nyt eka kertaa ja hyvältä näyttää. Vierailen toistekin :)

    VastaaPoista
  103. Oih mikä säkki, alkoi kuola välittömästi valumaan joten onhan se osallistuttava;)

    Herkku jota suomesta ei saa on kinderin happy hippo's. Niitä siskojen kanssa hamstrataan joka reissulta. Ilmeisesti niitä saa ympäri eurooppaa näemmä vaan ei suomesta, nyyh:/

    Kehitysehdotuksia ei just nyt hirveesti tule mieleen, ihanan hyväntuulinen ja kiva blogi kaikin puolin, keep up the good work:)

    VastaaPoista
  104. HALUAN TUONNE KAUPPPAAAN!

    1. Sellainen herkku kun yhdet erittäin hyvät sipsit tuolla kanarialla ja kaikki muukin, piti nyt keksiä tämäkin väkipakolla kun ei oikeasti ole mitään mitä en voisi saada mitä himoitsen. Ha!

    2. Buddhasta jos jutun sais

    kiitos, hei

    VastaaPoista
  105. Lempiherkku: M&M karkit & kirsikka Cola.

    Kehitysidea: Sivuston värimaailma on liian valkoinen. Silmiä vähä särkeen pitempi tutkiskelu.

    Muuta: Keep up good work :P Armahtakaa minua, tyttöystävä puoleksi pakotti osallistumaan :D sekun on sellanen herkkurohmu :)

    VastaaPoista
  106. applepie@suomi24.fi2. elokuuta 2009 klo 15.52

    1. Tykkäilen mielettömästi Maraboun appelsiinikrokantti suklaasta. Sitä saa kyllä joistakin Suomen kaupoista, muttei läheskään kaikista! Mmm...

    2. Ois kiva lukea pylleröille sopivista pukeutumistyyleistä. Miten saada läskit piiloon?

    VastaaPoista
  107. Tuplasin! http://project365-aphotoaday.blogspot.com/2009/07/161-168.html

    VastaaPoista
  108. 1, mä en oo koskaan päässy mihinkää ulkomaaherkkuihin käsiks :---(
    mutta oon heikkona suklaaseen kaikis muodoissa namnamnammm


    2, oon ihan uus tuttava tän blogin kans mut ihana piristys mun kamalaan sunnuntaioloon!

    VastaaPoista
  109. 1. Mä tykkään kaikesta! :D No joskus muinoin kun Suomesta sai Starburst(?) karkkeja, ne oli aika lemppareita. Niitä ei vaan enää taida löytyä Suomesta. Tai en oo ainakaan huomannu. Mut olis kyllä tosi kiva päästä avartamaan tätä kulinaristista maailmaa uusilla herkuilla :D .

    2. Teidän blogi on just hyvä tämmösenä, jatkakaa vain samalla tavalla! :)

    VastaaPoista
  110. 1. macaronssit! okei, niitä saa stockmannilta mutta kuitenkin. ihan tajuttoman hyviä =)

    2. aloin vasta ihan äsken lukemaan tätä ja vaikuttaa tosi kivalta, jatkakaa vaan samaan malliin!

    VastaaPoista
  111. TÄMÄ ON HIRVEÄÄ!! osallistuin tähän kisaan mutta nyt mun kirjoitusta ei näy missään!? no huh onneks on vielä hetki aikaa osallistua.. järkytys on suuri :'( ja osallistuin muistaakseni pari pvää sitten....

    1. Kun asuin Espanjassa kuukauden (olin työssäoppimasa / bilettämässä) ehdoton suosikki oli sellaiset pyöreät, korppuiset "pizzakorput" eli vaalea pyöreänmuotoinen korppu, jonka päällä oli tomaattisen/pizzan makuisia mausteita, nam! toinen vaihtoehto oli korppu, jonka päällä oli valkosipulinmakuista maustetta. Nämä herkut voisi luetella vaikka sipseiksi, olivat kyllä ihanan makuisia ja rasvaisia (lihoinki näiden vuoksi aika paljon) ja normaalista ruokakaupasta sai vähän pienen kokoisena "sipsipussina" ja hintaa vain 2e!! aivan mielettömän hyvää, piti tuoda kotia asti näitä herkkuja monta pussia! ;)

    2. Olen teidän juttuja jo aika kauan lukenut ja en löydä mitään parannusehdotuksia, paitsi ennen olisi ollut se, että nassut näkyviin! Kivaa nähdä että nykyään myös nätit nassut näkyy ja asukuvat ovat kivoja!

    VastaaPoista
  112. 1. Tulee mieleen vain "herkkuja", joita ei kaiketi lasketa karkeiksi, esimerkiksi hamppupirtelöt. Behnford's olisikin loistava paikka rakastua karkkeihin uudelleen!

    2. En ole kauheasti blogianne muutamaa merkintää lukuun ottamatta lukenut, joten vaikea vastata. Minua kiinnostaa kuitenkin politiikka, joten jos tahtoo sen jotenkin linkittää teemaan, voisi kirjoittaa "isoluisuuden" merkityksestä yhteiskunnallisesti sekä henkilökohtaisella että yleisemmällä tasolla. Tahtoisin tietää, miten aiheesta voi/kannattaa puhua ketään loukkaamatta. Tai muuttaa omaa asennettani lukemalla toisten kokemuksia ja ajatuksia. Onko tarpeeksi epäselvä ehdotus?

    VastaaPoista
  113. Ihan mahtava kauppa, en ole ennen kuullutkaan! Nettikaupasta plussaa, taidankin tehdä samantien tilauksen.

    1. Ennen oli Ben&Jerry's (Cookie Dough, lääh...) mutta sitä luojan kiitos saa nykyään joka marketista.

    2. Tää blogi on kyllä jo tällasenaan tosi monipuolinen ja kiinnostava. Ehkä "vertaistukena" kiinnostaisi tietää oletteko saaneet kuulla ulkomaailmalta koostanne ikäviä kommentteja ja että miten ne on vaikuttanut teihin vai onko ollenkaan. Itse tuntuu välillä että vaikka aika terve itsetunto onkin niin varsinkin huonona päivänä vierailta ihmisiltä saadut piikittelyt perseen koosta tuntuu tosi julmilta.

    VastaaPoista
  114. Tiedoks kaikille Cherry Colaa ikävöiville! Löysin sitä just eilen K-kaupasta!! :P kannattaa käydä kattoo jos löytys kaikista K-kaupoista. Sit sitä Vanilja Colaa oli myös.. :)

    VastaaPoista
  115. Arvonta on nyt päättynyt ja se suoritetaan piakkoin! :) Kiitos kaikille osallistuneille, käydään kaikki vastaukset läpi ja kerätään ite niistä lista mitä herkkuja meidän on ainakin PAKKO päästä maistamaan! ;)

    VastaaPoista
  116. 1. Onko sinulla joku lempiherkku ulkomailla, jota ei saa Suomesta, mutta haluisit sitä löytyvän myös täältä?
    - Mun herkku olisi niin epätavallinen kuin Starbucks Coffee. Hyppisin varmaan taivaisiin, jos täälläkin voisi käydä päivittäin hakemassa kahvinsa Starbucksista.

    Ennen oli kanssa Kalev-suklaa, (valkosuklaa-mustikka), mutta sitten ne ihanat keksi tuoda sitäkin kauppoihin.

    2. Onko jotain ajatuksia/ ideoita meidän blogiin liittyen, mitä haluisit tuoda julki, tai mistä haluaisit lukea?

    - Mun mielestä tämä blogi loistaa teidän asenteen ansiosta kirkkaimmillaan, voi kun itsekin pystyisi näkemään asioista yhtä kirkkaasti kuin te.. Jatkakaa samaan malliin.

    VastaaPoista
  117. munkin viesti jäi tulematta ? :( nyyyh

    VastaaPoista
  118. 1. Onko sinulla joku lempiherkku ulkomailla, jota ei saa Suomesta, mutta haluisit sitä löytyvän myös täältä?

    Itse asiassa ei ihme kyllä ole! Raahaan aina joka reissusta mukana mahdollisimman kattavan lajitelman paikallisia nameja ja purkkaa, joita jakelen tuliaisina ihmisille, mutta ei niistä mikään oo ollu sellanen. Nykyään saa jo niin hyvin kaikkea Suomestakin!

    2. Onko jotain ajatuksia/ ideoita meidän blogiin liittyen, mitä haluisit tuoda julki, tai mistä haluaisit lukea?

    Ei mitään muuta ajatusta kuin että keep up the good work <3

    VastaaPoista
  119. (Behnford's-postaus)

    Hihi, tytöt teijän pitää muuttaa mun kanssa tänne Islantiin! Täältä löytyy melkein jokainen noista herkuista ja vieläpä ihan tosta lähikaupasta :)

    VastaaPoista
  120. 1. Hihiii, en tahtoisi ainoastaan jotain tiettyä tuotetta vaan kokonaisia ruokakauppoja! Ulkomaisten ruokakauppojen värit ja namit ja ah kaikki on niin suussa sulavan näköistä!

    2. Tykkään hirmuisesti tästä blogista. Hersyvä huumori on varmasti sana, jolla tuskin ensimmäistä kertaa kuvataan blogianne. Se iskee! Huonoina päivinä aina skrollaan Pepin hääkirkon-ja paikan esittelypostaukseen ja luen kohdan, jossa Peppi tuumii, mitä jos hän olisi pyllähtänyt jonkun kirkon kupeessa sijaitsevan penkereen alas. :D


    nimimerkillä singx

    VastaaPoista