tiistai 7. joulukuuta 2010

Syömässä rakkaiden kanssa! :)

Munhan piti viime viikolla lähteä New Yorkiin, mutta taidan jäädä tänne... Ainakaan toi lakko ei tunnu loppuvan millään, multa on peruttu jo kahdet lennot. Olis pitänyt tuossa kahden tunnin päästä taas lähteä (uskoin lakon loppuvan eilen, kun sovittelivatkin niin paljon mutta ei....) No, kai sen on joskus loputtava ja pääsen lentämään suoraan tavaroineni NYCiin, ei nimittäin hirveesti huvittais tää mulle ehdotettu "Odota Lontoossa monta tuntia ja oot yöllä New Yorkissa"-ratkaisu, oon nimittäin päättänyt lentää suoraan, kun kerran maksoinkin suorista lennoista. Minähän en suostu kompromisseihin! (Katotaanko vaan, niin kohta oon tuolla lentämässä jollain viidellä eri vaihdolla ja matka kestää vaan 56 tuntia :D) Mulla on jäänyt vähän traumoja tosta meidän kesällä koetusta 26h kestäneestä kotimatkasta kun tultiin NYCista, jota en TODELLAKAAN haluais kokea yksin. Se oli ihan hirveetä, kun tuntu että kaikki menee ihan pieleen.

Käytiin kuitenkin syömässä pienellä porukalla tossa viime torstaina ja tässä vähän kuvamatskua sieltä..


Mipe osti mulle joku kuukaus sitten tollasen matkapäiväkirjan. Se huokailee mulle, kun ihan innoissani kirjotan päiväkirjaa reissusta, mutta sitte kuitenkin haluaa aina ite lukea sitä. :D Nyt se sitten osti mulle ihan oman ja reissuun sopivan päiviksen, tykkään paljon!


Mimmi näyttää näissä kuvissa niin paljon sen äidiltä, että mulla tuli MTL-äitiä ikävä. :D


En saanut nähä mitä se kirjottaa mulle tonne, MUTTA Mimmin mielestä sillä on oikeus lukea mun päiväkirjaa! :DDD "Nyt näytät mitä oot kirjottanu sinne, kyllä mulla on oikeus lukea" Sit sanoin ettei se saa lukea, ni heti kun käännyin toiseen suuntaan oli Mimmi tyytyväisenä lukemassa. :D Siisti tyyppi.


Pikkusisko-Naattikin joutui kirjoittelemaan mulle terveisiä! Naatilla on lisää kuvia täältä omassa blogissaan.


Samoin Inka.. Linda söpönä edessä.


Mipen ja sen poikkiksen tuliaiset mulle Berliinistä! Noi on niin siidet, toi valkonen on kulunu melkeen kokonaan. :((


On varmaan siistiä olla More To Loven lähimmäinen, kun ei edes mahdu samaan kuvaan kunnolla..


No oltiin sit käyty päivällä ottamassa yhteiskuvia (tarroja) muistoks toisillemme..


Niitä Anna ja Heikki jaksoi pällistellä..


Ihanat tytöt, eli Anna, Naatti ja Inksu!


Annalla oli synttärit ja päätettiinkin vähän syleillä. Anna on yks mun lähimmistä ystävistä ja mulla tulee sitä superikävä. :(


Mimmi väittää koko ajan ettei sillä tuu mua erikoisemmin ikävä mukamas. (yrittää olla cool) En usko hetkeäkään! Katotaan vaan kunhan ensin pääsen lähtemään. :D

Voisin melkeen pitää uudet syömingit tällä viikolla, ku en näytä pääsevän lähtemään millään. Ehkä mun on tarkotettu jäävän Suomeen? Ainoo vaan, että himottais jo ihan hirveesti olla siellä, olis niin paljon kaikkea kivaa tehtävää! Nyt tää on vaan tällasta odottelua täällä Suomessa, kun oon pakannutkin kaikki mun kamat, jotka otan mukaan. :D Kiva aina matkalaukusta kaivella vaatteita uudelleen käyttöön..

Oli ihana nähä kaiffareita ja toivonkin, että nään mahdollisimman montaa vielä ennenku lähen! :)

Ainiin, joku onkin jo ahkerasti kysellyt: Toi päiväkirja on mielestäni ehkä ostettu Kampin Luckanista, ainakin jos muistan oikein mitä siinä muovipussissa luki, jossa sen sillon sain. :D Niin ja tiiän ton Kampin siitä, että satuin olee Mipen kanssa puhelimessa kun se meni sinne ja sillon se ainaki oli Kampissa. :D Jos oon väärässä, niin korjatkoon hän!

Kuvia oon varastanut myös Naatilta.


19 kommenttia:

  1. Hei, mitkä nuo pokat ovat? Ihanat!
    Säilytä uskosi lentoliikenteeseen ja vaadi sitten koneessa superpalvelua korvaukseksi henkisestä kivusta ja särystä! ;D

    VastaaPoista
  2. Moikka!

    Pokat on Pradan syksyn mallistoa ja aivan ihanat! :) Niitä löytyy myös ruskeena, oli vaikeus valita kummat otan :D

    VastaaPoista
  3. kuinka pitkäks aikaa oot lähössä? onko tää nyt mtl:n loppu?:oo

    VastaaPoista
  4. saa nähdä kuinka kauaks aikaa lähden ja ei todellakaan ole mtl:n loppu - päinvastoin! paljon uusia, makeita juttuja tiedossa! :)

    VastaaPoista
  5. MIMMI, mistä ostit tuon Pepin NEW YORK-Vihkosen? Haluun parhaalle ystävälle tollasen joululahjaksi!

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: Kuten Peppi tuolla ylhäällä kirjottelikin "Ainiin, joku onkin jo ahkerasti kysellyt: Toi päiväkirja on mielestäni ehkä ostettu Kampin Luckanista, ainakin jos muistan oikein mitä siinä muovipussissa luki, jossa sen sillon sain. :D Niin ja tiiän ton Kampin siitä, että satuin olee Mipen kanssa puhelimessa kun se meni sinne ja sillon se ainaki oli Kampissa. :D Jos oon väärässä, niin korjatkoon hän!
    " niin vihko on ostettu Luckanista joka on siellä Kampin ja Forumin välisessä käytävässä...

    VastaaPoista
  7. Mun piti viime joulukuussa lähteä vaihtoon 3. tammikuuta ja olin pakkaillut kaiken valmiiksi ja sanonut hyvästit kaikille. Lähtöhetkellä kuitenkin tajusin, että olin unohtanut passini kotiin. Tuli ensin ärsytys, sitten itku ja lopulta sain järkättyä matkaanlähdön seuraavalle päivälle. Sen yhden kotona vietetyn illan aikana äitini vielä pakotti pakkaamaan paksuakin paksummat talvikengät matkaan. Myöhemmin vaihtokohteessa tajusin, että nyt on siperiatalvi ja olisin jäätynyt mun normaaleilla syksysaappailla niissä kelissä. Silloin tuo odottelu otti kaaliin, mutta sillä oli jokin tarkoitus :)

    Uskon, että sunkin lähdön viivästymisellä on jokin syvempi tarkoitus! Ota kaikki ilo irti vielä ja nauti Suomesta :)

    En olekkaan ennen kommentoinut Nykkiin lähtöäsi, mutta tahdoin nyt kertoa, että olet todellinen inspiraatio ja ihailen sua todella todella paljon, koska olet noin rohkea ja upea! :)

    VastaaPoista
  8. Munkin on pakko kysyä nyt "mistä?", nimittäin noi hassut tarrakuvat? Missä sellasia saa otattaa? Söpöt! Ja söpö Pepe!

    VastaaPoista
  9. Ai sorry, päiväkirjan ostopaikkahan lukikin tuossa! Täytyy mennä heti huomenna etsii!

    VastaaPoista
  10. Hähhhhhhh??? Multa on mennyt ihan ohi että olet Peppi lähdössä (määrittelemättömäksi ajaksi) New Yrokiin!!! Voi perkele sua onnekasta! Mä olin siellä toissa viikolla (ja olen ollut monta kertaa aikaisemminkin) ja kun edes katselen viime reissulla ottamiani kuvia niin mua itkettää. Mä niin rakastan sitä paikkaa!!! Millä visalla sä menet sinne? Mun täytyis kans hommata jostain green card tms sillä en ehkä selviä jos en pääse asumaan sinne edes hetkeksi. Maailman ihanin paikka. <3 <3 Voi perhana miten siistiä että sä olet lähdössä sinne!!! Mä tulen seuraavan kerran sinne kesällä, voitais vaikka käydä kahvilla jos olet NYC:ssä vielä silloin. Äääääää, mä haluun sinne asumaan kans! (Heh, kiva avautumiskommentti... :) )

    VastaaPoista
  11. löysin bloginne tänään Jani Toivosen juontaman tyyli tunnustuksia ohjelman kautta ja olen haltioissani =) jotain juuri tälläistä pluspluspluuusss kokoinen täysi-ikäisyyden kynnyksellä oleva tarvitsee, olette suunnannäyttäjiä, kiitos.

    VastaaPoista
  12. Oi, olet ihana peppi:)) Pidä vain kiinni itsestäsi, olet todella sievä ja hyvännäköinen!

    VastaaPoista
  13. Siis vähän hauskaa, et jollain muullakin on samanlaiset pokat ku mulla :D aattelin, ettei kenelläkään törmää noihin! Jeij, törkeen makeet on! :)

    VastaaPoista
  14. Toivottavasti pääset pian matkaan! Ihan tylsää tämä tämmöinen. Mukavia päiviä teille molemmille ja kiitokset elämänmakuisesta ja kivasta blogistanne ja siitä kaikesta, mitä sen avulla edustatte!

    inari

    VastaaPoista
  15. möhh.. ei näy kuvat mun selaimella eikä toimi linkit ;o mikäköhän on vikana ku kaikki muut blogit toimii?

    VastaaPoista
  16. moikka mimmi ja peppi, näin teidät tänään forumissa ja olitte hirmu suloisia:) toivottavsti peppi pääsee pian matkaan, itsekään en haluis kökkiä suomessa jos vaihtoehtona olis new york:D

    VastaaPoista
  17. Te olette mainioita bloggaajia ! Ps. mistä tuo hauska donitsi sormus on? :)

    VastaaPoista
  18. Ite matkustin aikoinani 28 tuntia jenkkeihin yksin, tulomatkaa en ees muista, mut veikkaan et se on ollu saman verran :D Mä en pysty nukkuu lentokoneessa, joten tollanen vajaa 30 tuntii hereillä oli ihan jees!
    Toivottavasti pääset pian matkaan:)

    VastaaPoista
  19. Hoi!

    Oma NYC-reissu alkamassa huhtikuun alussa (ihan muutama päivä vain). Tänään ohi kävellessäni oli ihan pakko käydä Luckanissa kattomassa. Ja olihan siellä edelleen New York-muistivihkoja, tosin erilaisella kannella. Joten sellanen tarttu mukaan. Ekaa NYC-reissuani siis odotellessa... <3

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.