keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Pink shopping..

Mä en oikeesti tiiä mikä tää mun elämänrytmi täällä on, mut onpahan nyt sit ainaki erilainen ku kämppiksillä. :D Ne herää seitsemältä töihin, mä kömmin niihin aikoihin nukkumaan, koska oon saanu inspiraation kirjottaa tai eilen esim. tein taustatutkimuksia yhtä tulevaa lehtijuttuani varten.. :D Niin ja tietty ikävöin kaikkia.

Tänään heräilin päivällä ja lähdin viemään pyykkejä pesulaan. Täällä meillä ei oo pesukonetta kuten ei useimmissa näissä kerrostaloasunnoissa oo ja niinpä me joko käydään pesulassa pesemässä pyykit ite (toivon, että törmäisin siellä joskus Josh Hartnettiin niinku ne siinä yhessä leffassa....) tai ne voi myös tiputtaa sinne ja saat hakea ne pestyinä seuraavana päivänä pois. Mä vein omani tänään pestäviksi. :)


Meijän katua vähän..

Huomenna on tulossa roska-auto, ni roskat on kerätty jo kadulle kasaan odottamaan..




Tää taksi ei oo kai heti liikkumassa tästä mihinkään. :D Takana mun lähikauppa.


Täällä nää kävelytiet on tässä kunnossa..

Kuten sanoin, lähdin käväsemään Manhattanilla tänään. Piipahdin Sephorassa kattelemassa meikkejä, Footlockereissa kattelee sneakereita, Forever 21:ssa pyörimässä, Dr. Jay'sissa kattomassa takkeja ja Victoria's Secretissa kattomassa mitä niillä on alessa. KAIKKI oli ihan täynnä, ihmisiä joka paikassa ja varsinkin Victoria's Secret oli ihan hullu.


Täällä on suojatielläkin tollaset hanget, ihmiset liukastelee ja kaatuilee koko ajan. Suomityttö ei oo ollenkaan ihmeissään, vaan hyppää helposti hankeen jossa on polveen asti lunta. :D





Pipo: Joku katukauppa
Korvikset: Forever 21
Jakku: Gina Tricot (L)
Toppi: H&M (L)
Hame: Vero Moda (L)
Läppärilaukku: Victoria's Secret
Leggarit: Piruetti (mittatilaus)


Mun uudella läppärillä ei oo ollu omaa laukkua ja etinkin jo Suomesta kivoja kissojen ja koirien kanssa. Täällä oon kans kattonu, mut kaikki on 15 tuumasille tehtyjä ja siks sellasia ärsyttäviä. Tänään löysin Victoria's Secretilta tämmösiä oikeita kasseja, tohon on nimittäin sellanen pitkä olkain myöskin ja voinkin kuljettaa kultaani kaikkialla. Arvoin tovin ton ja pinkin välillä, mutta päädyin mustaan, koska tiesin että sotkisin sen pinkin heti jollain ruoalla. :D Siellä oli kans ihania violetteja, turkoosia, harmaita yms. joissa luki toisella puolella isolla LOVE ja toisella puolella isolla PINK. Voivoi. Olisin voinu ottaa kaikki. Oon tosi tyytyväinen tohon, hintaa oli vähän alle 30 dollaria. :)


Mimmi vaati mua jättämään itelleen ton mun edellisen Wish Pink-tuoksun jämät, koska "kuitenkin löydät sieltä uusia" ja koska varmaan tuoksuttelee sitä päivittäin. Tänään löysinkin ton ultimate favorite-tuoksuni hintaan 15 dollaria. JEEEE! Kaikki ton sarjan tuoksut oli -50%. Ostin siis myös Bodymistin ja noi kaks pinkkiä bodymistia, jotka tosin ei ollut alennuksessa. Kannetaan Mipen kaa molemmat tollasia aina käsilaukussa aka. kangaskassissa.


Paco valtas mun kassin. :)

Oli kiva päivä, treffattiin Rachelinki kanssa kaupungilla ja käytiin ostelemassa kotiin juttuja. Huomenna aattelin mennä pyörimään kaupungille vähän lisää ja kattomaan löytyiskö mulle vaikka jotain talvitakkia.

Mä todella kaipaan Hai-saappaitani tällä hetkellä. Miksi en ottanut niitä talvihaita mukaan? En voi käsittää. No, matkalaukku paino muutenki jo ihan liikaa.

Ainii ja tiedoksi nyt vaan täälläkin puolella (Facebookissa kerkesinki jo hihkumaan).. MUN KÄDET ON MELKEIN PARANTUNU!!!!!! :)))))))))))))) Olin asettanu itelleni tähtäimen, että haluun parantua uudeks vuodeks ja nyt voin jo hengailla ulkonakin ilman siteitä. Edelleen on arat, koska haavojen päällä on vaan about kerros ihoa, mut silti. Ette voi uskoa kuinka onnellinen oon. :)

26 kommenttia:

  1. Toi on niin jotenkin huvittavaa et kadut täytetään roskilla ennenkuin roska-auto tulee :D

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kaupunkifiilistelyä, varsinkin toi kuva teiän kadulta! Ja onnittelut sukkelasti paranevista käsistä :)

    Ja Paco on ihana, awww aww aww ^^

    VastaaPoista
  3. JEE, hyvä että ne sun kädet on melkein jo parantunu!:)

    VastaaPoista
  4. Oivoi!Ihanan näköstä siellä. <3 (siis ei tietenkää noi roskat mut tuolla Manhattanilla) <33

    VastaaPoista
  5. Tsemppiä sinne sulle! Ihan mahtavaa, että uskalsit lähteä pois Suomesta. Ikävä tulee ja menee, myöhemmin sulla on ikävä sinne takaisin... Nauti siitä olostasi siellä. *Iso halaus*. :)

    Ja hienoa, että käsi on jo parempi. Mullakin paloi joskus sormi (ei noin pahasti), mutta tiedän sen tunteen... Sattuu sikana.

    VastaaPoista
  6. Tsemppiä sinne sulle! Ihan mahtavaa, että uskalsit lähteä pois Suomesta. Ikävä tulee ja menee, myöhemmin sulla on ikävä sinne takaisin... Nauti siitä olostasi siellä. *Iso halaus*. :)

    Ja hienoa, että käsi on jo parempi. Mullakin paloi joskus sormi (ei noin pahasti), mutta tiedän sen tunteen... Sattuu sikana.

    VastaaPoista
  7. Peppi mä oon sulle niiiiiiiin kade (; oikeesti sä ees pääset sephoraa tai victoria's secrettii =( byää! mä aijon kyl olla ku sä isona (; haluun yhtä hyvii kavereita ku sulla ja haluun muuttaa usaa ♥ love u!:)

    VastaaPoista
  8. Hey! Haluatko kertoa että millasella budjetilla olet siellä liikenteessä? Itsellä ensi syksynä opiskeluvaihto Kansasissa ja olis kiva tietää että mimmosella budjetilla siellä sais mitäkin... Ees jotain suuntaa :)

    VastaaPoista
  9. Joo voin jossain vaiheessa kirjotella noista jutuista.. Rahan käyttö on kuitenkin jokaisen henkilökohtainen asia ja sinänsä vaikea sanoa, että jos minä pärjään tällä - pärjäätkö sinä. :) Voin antaa jotain osviittaa kyllä ehottomasti, kunhan oon ollut täällä hiukan pidempään. :)

    VastaaPoista
  10. Ja aww anonyymi! Älä haluu olla niinku minä, halua elää omia unelmiasi. <3 Tsemppiä niiden toteuttamiseen! PUS!

    VastaaPoista
  11. new york <3 !!! ja toi farkkuhame tai mekko on iihana ! onks siit kauan ku ostit sen? oiskohan mahdollista löytää niit viel jostain?

    VastaaPoista
  12. Moi!

    Mahtavaa että voit olla siellä missä haluat!

    Mulle on vieläkin jäänyt hiukan epäselväksi sun matkan tarkoitus ja pituus... Turistiviisumilla ei kauaa maassa oleilla etkä taida opiskellakaan?

    Mukavaa että viihdyt, NY on mahtava kaupunki.

    t: ex-nykiläinen

    VastaaPoista
  13. Kivoja noi kadut! :D Ja söpön läppärilaukun oot löytäny! Onnea kätösten parantumisten johdosta kans! :)

    VastaaPoista
  14. Tykkään lukee tätä teijän blogii hirmusesti, mutta miksi mulla ei näy yksikään kuva.. ? vaikka mitä yritän niin ei suostu lataamaan niitä :<

    Ihanaa lukee peppi sun kuulumisia sieltä aina, haaveilen hurjasti itekki että pääsisin muuttamaan ulkomalle joskus :)

    VastaaPoista
  15. Ei miten ihanat lasit sinulla :) Tahtoo sinne! Olisi mukavaa nähdä tuollaisia roskaläjiä kotikadulla ;)

    VastaaPoista
  16. Tuli vaan mieleen, että onko New Yorkissa jotenkin huomattavasti 'tunkkaisempi' ilma kuin esim. Suomessa? :D jostain syystä oon vaan aina miettiny tätä..

    VastaaPoista
  17. Heheeei sinun pitää käydä täällä! :)

    Ruisleipä valloittaa Yhdysvaltoja:
    http://www.iltalehti.fi/ruoka/2010122912931200_ru.shtml

    VastaaPoista
  18. hei nyt itken kyllä karvaita kyyneleitä! joulun alla vaihdettiin uuteen tietokoneeseen eikä sen jälkeen ole näkynyt teidän blogin kuvat ollenkaan :(( vanhalla koneelle kuvat kyllä näkyi, mutta mitä ihmettä nyt pitäis tehdä että voisin taas seurata teidän ihanaa blogia kunnolla, kun ne kuvat on kuitenkin aika iso osa sitä ;p
    -ella

    VastaaPoista
  19. Mullakin on ehkä ensimmäinen New Yorkin matka tiedossa keväällä, jee! Luen innolla siis tätä blogia jatkossakin ja napsin vinkkejä :)
    Mutta mulle on jääny ihan pimentoon, että mitä ihmettä sun kädelle sitten on käynyt? Miten oot loukannut sen? koitin etsiä, ootko kirjottanut siitä, mutta ei kyllä pistänyt silmään. Kuitenkin, pikaista paranemista! :)

    VastaaPoista
  20. Peppi! Toi Josh Hartnett leffa, niin mikä sen leffan nimi on? Muistan pesulakohtauksen, mutten leffan nimeä! :D

    VastaaPoista
  21. Pakko sanoa, että olet Peppi ihan Lauren Grahamin näköinen, eli Gilmoren tytöistä Lorelain! :D

    VastaaPoista
  22. oisko sen leffan nimi joku 40 days? ainaki sen piti olla 40 päivää ilman seksiä, sen muistan! :DD

    oi, täytyy googlettaa vissiinkin tää lauren graham! :)

    kädet paloivat, oon kirjottanu!

    VastaaPoista
  23. hei olis kiva joku postaus siitä miten toi muuttaminen onnistui :D tai siis miten hankit ton kämpän ja kaikki tämmöset työjärjestelyt yms mitä piti tehä, oisin ite kiinnostunu muuttamaan ulkomaille joten vähän jotain vinkkiä ois kiva saada :) vai onko semmonen postaus jo tehty...

    ps ihania kuvia sun asuinalueesta, tulee aina kauhee matkakuume kun kattelee niiitä!

    VastaaPoista
  24. mooi (= mä olen lähössä New Yorkkiin elokuun loppupuolella ja tulen pois sieltä syyskuun alussa. Luuletko että pärjäisin viikon siellä noin 600 dollarin budjetilla ? Olen 14v ja kävisin just jossain f21,victoria's secret, macy's, century 21 ja sitten suunnitelmissa olisi käydä vielä myös woodbury common outletissa ja en ole ajatellut ostaa mitää hirmu kallista ja äiti ja iskä ostaa mulle viel vaatteita ettei mun tartte kaikkea kumminkaa ite maksaa , kiitos jos vastaat :)

    PS. Teidän blogi on maaaaahtava, siitä asti oon kunnolla lukenu tätä ku näin neiät muoti ja kauneus messuilla , kun stailasitte joitai ihmisiä <3 :)

    VastaaPoista
  25. Mä uskon, että pärjäät varmasti tolla määrällä rahaa! :) Nycissa tekee aika edullisiakin löytöjä ja etenkään josset joudu maksamaan mistään muusta kun shoppailustasi!

    Nautiskelehan kaupungista, se on paras! Mä varmasti teen jotain vinkki-postauksia ennen tuota ajankohtaa, kunhan taas oon siellä! :)

    VastaaPoista
  26. Mulla olis vielä yksi jatkokysymys tuohon edelliseen :D Onko siellä niihin aikoihin mitään alennusmyyntejä kun kumminki alkaa olla jo syksy , että myydänkö siellä niitä kesä sesongin vaatteita pois ?
    Ja sitten että onko siellä kaupat aina ihan täynnä just niiku ettei tyylii mahu liikkumaan ja näi , ja kun meiän hotelli on siinä 0,5 mailin päässä macysistä sun muista victorias secreteistä ja f21 , niin onko siellä alueella paljon ihmisiä kaupoissa yms. ?

    :D

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.