lauantai 4. joulukuuta 2010

Saako kiroilla?

Helsingistä heippa!

Täällä alkaa jo Pepillä savu nousta päästä, nimittäin...... MUN LENTO ON YLLÄRIPYLLÄRI PERUTTU!!!! Olin tottakai jo etukäteen viisas ja päätin lentää varmuuden vuoksi suoralla lennolla, koska oon vähän sellanen säätäjä ja tää tuntu turvalliselta. Maksoin sitten tietenkin vielä enemmän Finnairille, että sain suorat lennot ja myhäilin tyytyväisenä tätä elämän helppoutta ja hienoutta.

Sitten alkoi lakko. Naureskelin ettei se onneks voi kestää paria päivää pidempään. Nähtävästi voi. Nähtävästi se ei ota loppuakseen ja Finnairkin ilmoittaa nettisivuillaan yrittävänsä auttaa parhaansa mukaan korvaavissa lennoissa, mutta että me voimme siirtää lentojamme maaliskuun loppuun asti. Eipä siinä muuten mitään, mutta minä haluan päästä jo New Yorkiin! Oon sanonut heipat perheelleni, kavereilleni, pakannu tavarani (melkeen...) ja valmiina uusiin seikkailuihin. Nyt oon jumiutunu tänne sitten ja odotan vaan kuumeisesti millon pääsen lähtemään.

Tuleva NYCin kämppikseni lohdutteli mua, että "Tää on sitten vaan tarkoitettu, että tuut vähän myöhemmin" ja Suomen kämppikseni hyppi riemusta etten vielä lähde. :D

Mutta entä jos on jo henkisesti valmistautunut lähtemään ja nyt ei ole hajuakaan millon pääsen sinne?

Entäs myös se jos mulla on jo ens viikolla siellä työjuttuja, joiden takia mun olis pakko päästä sinne?

Entäs myös se, että yritän soittaa Finnairille selvittääkseni tätä tilannetta, mutta niiden asiakaspalvelu on ruuhkautunut (yllättäen..) eikä sinne oteta puheluita vastaan. Helppo selvitellä.

Mä siis oon tällä hetkellä täysin vailla tietoa siitä millon lähden Suomesta ja saanko hoidettua ens viikolla työjuttuja Nycin päässä. SIISTIÄ! (NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT!)

Nyt tuli avautuminen.. Hieman kismittää ja samalla naurattaa, koska tää on niin mun elämää, että näin tapahtuu. :D



Onneks Keenan on olemassa ja piristää mun päivää videoillaan. Tää Down On Me on soinut mun päässä monta päivää putkeen ja on vaan ihan paras. Tavoite Amerikassa: Löytää Keenan ja päästä syleilemään sitä.
En muuten koskaan oo pitänyt Fiftya mitenkään hirveen vetävänä, mutta kun tavattiin se keväällä niin tajuttiin molemmat asian olevan toisin. Tässä videossa se on myös oikein vetävä.

Okei nyt tuli huono omatunto kiukutella tästä asiasta, joten voisin listata tähän pari tosi kivaa juttua, jotka ilahduttaa mua hirveesti tällä hetkellä:

Mulla on oikeesti ihania ystäviä, joiden kaa kävin syömässä. Aion kirjottaa tästä enemmänki joku päivä.
Mulla on ihana koira, joka nukkuu tälläkin hetkellä kiinni mun kyljessä.
Mulla on uus tietokone, joka on ihana ja johon oon siirtänyt levyjä ihan sikana, koska en aio ottaa niitä mukaani.
Löysin tänään Mimmin jättämän joulupallon mun kaapista, jonka oon tunkenu sen mukaan jo kahdesti, mutta se aina yllättää mut jättämällä sen tänne ylläriks, koska tietää etten halua sitä.
Saatan sittenki nähdä vielä Mimmin uudelleen..
Mulla on enemmän aikaa hotkia ruisleipää.
Meillä on yli 5000 tykkääjää Facebookissa, se on ihan sairaasti!!! KIITOS :)))))

Voitteko kirjotella mulle kaikkea typerää mille voin nauraa? :D

32 kommenttia:

  1. joko sä nyt jo oot lähössä "lopulllisesti" sinne? ;o

    VastaaPoista
  2. No en varmana oo lähdössä lopullisesti minnekkään 25-vuotiaana. :DD Mä oon lähössä sinne kattomaan miltä se elämä näyttää sillä puolen maailmaa. :)

    VastaaPoista
  3. peppi sä oot ihanaaaaaaaaaaaaaaaaaa <3

    VastaaPoista
  4. mullekki kävi näin! oon ite muuttamassa britteihin työn perässä ja lennot peruttu voi tätä surkeutta,nyyhnyyh!

    VastaaPoista
  5. oot opettanu mulle, et vaikka tulee vähän vastoinkäymisiä, nii silti voi hymyillä ja nauraa, sillä nekin kuuluu elämään. oot ihana <3 olet aina niin aurinkoinen :)

    VastaaPoista
  6. niinniin mutta tarkoitin että silleen lopullisesti että muutat nyt sinne, etkä tyyliin vaikka viikonlopuksi oo menossa. =) noista ""-merkeistä varmasti pysty jo päättelemään jotain.

    VastaaPoista
  7. Hei kuule mulla on täällä päinvastainen ongelma! Mulla on Finnairin lennot Nykistä Suomeen ja olen hiukan kakkat housuissa, mutta ee aata.. :(

    VastaaPoista
  8. Kahlasin tänään hangessa polviani myöten, sukat kastui ja toin kilon lunta lahkeissani eteiseen. Tein eteisessä pudonneesta lumesta lumipallon ja osan matolla olleesta lumesta söi koira. <3

    VastaaPoista
  9. mä söin äsken niin paljon (10kpl) mozzarellatikkuja, että mut voi pian julistaa itsenäiseks valtioks. t.yks anonyymeistä

    VastaaPoista
  10. Typerää on että mulle on aamulla ilmestynyt korvan juureen (siis tohon mistä korvanlehti alkaa) järkyttävän kokonen finni. Ja se on tosi kipee, eikä lähe pois :< :D

    VastaaPoista
  11. HAHA :D ootte parhaita! paitsi ei haha noille jotka kans tuskailee lentojen takia. :/// :D

    VastaaPoista
  12. tosta 50 centistä tuli mieleen, että itse nauran aina tälle: http://www.youtube.com/watch?v=CCol9pkD6us . :---------D en ymmärrä mistä joku on saanut idean tohon

    VastaaPoista
  13. heeei siis sä oot muuttamassa nykii? vitsi mite siistiiiii ! mitä töitä sulla siellä niiku on ja mihi päi muutat ? =)=)

    VastaaPoista
  14. MIMMI, MISTÄ OSTIT TUON PEPIN NEW YORK-MUISTIVIHKON? MUN TARVII SAADA TOLLANEN MUN BESTIKSELLE JOULUKSI! <3

    VastaaPoista
  15. Ite olin tuhkapilven aikaan joku 7pv jumissa nykissä. :D

    VastaaPoista
  16. Niin ihana Peppinen, kerro työkuvioista hiukan: millaisia ja miten onnistui kaikki oleskeluluvat sun muut työluvat sinne? Kiinnostaa ihan sikana, koska itsekin haaveilen irtiotosta hetkeksi.. ei ole miestä, lapsia, eläimiä, asuntolainaa, vakkarityötä tai mitään sellaista, joten nyt olisi helmi hetki lähteä. Olen matkaamassa maaliskuussa muuten New Yorkiin <3 Ei malta odottaa..

    VastaaPoista
  17. Mun työt on edelleenkin täällä Suomessa, työskentelen freelancerina, joten voin olla ihan missä päin maailmaa tahansa. :) Mun tarkoitus on lähteä nyt vähän tutkimaan maailmaa ja itseäni ja laittaa itseni likoon. Se mihin päädyn on mulle itsellenikin vielä epäselvää, koska en ota mitään paineita. New York on nyt ainakin ensimmäinen stoppi, katsotaan sitten jäänkö sinne vai keksinkö jotain muuta. :) Nyt on kyse unelmien toteuttamisesta, joten menen tosi päivä kerrallaan ja katson mitä tapahtuu.

    VastaaPoista
  18. Tiedän tunteen, olin keväällä jumissa muodin mekassa PARIISISSA! Se ei haitannut silloin yhtään, olimmehan sentään ihanassa keväisessä PARIISISSA! :-)Kunnes kurkkasin lompakkooni ja arvaa vain kuka sieltä morjesti...no matti tietysti!! Oli raskasta jättää kaikki kauniit mekot ja kengät ypöyksin kauppojen hyllylle... p******! :----D

    VastaaPoista
  19. Toivotan kaikkea hyvää ja jännittävää, kaikin tavoin huippua seikkailuaikaa sinulle Peppi! :) Ja lentoemojen lakon päättymistä odotellessa voi vaikka fiilistellä Red Cafen Heart and Soul of New York City.. Toi biisi saa perhosia mahanpohjaan ja tekee jo mieli olla NYCssä :)

    VastaaPoista
  20. Siis toi on niin kurjaa! Kaikista kamalinta on aina tosiaan se, että on jo henkisesti valmis siihen lähtöön (koska se ei ole kuitenkaan helppoa sanoa kaikille hei), ja sitten ei pääsekään lähtemään! Toi lakko on kyllä taas niin huonoimpaan mahdolliseen aikaan, saisivat jo alkaa sopimaan. Tsemppiä matkalle pääsyyn!

    VastaaPoista
  21. Sattuuhan sitä mutta tottuuhan siihen.. Näin meillä päin sanotaan aina kaikkeen :D Koska elämä tuntuu olevan täynnä yllätyksiä. Kyllä se siitä, kaikki järjestyy aikanaan.. Onnea matkaan! :)

    VastaaPoista
  22. Vahingonilo on paras ilo: Olin huhtikuussa jumissa Singaporessa sen (islantilaisen) tuhkapilven takia.
    Nyt kun joululomaa odotetaan, että pääsisi moikkaamaan kavereita (puolen vuoden jälkeen), niin oliskohan mullakin ne Finnairin lennot.

    Toteuta unelmasi, Peppi!

    VastaaPoista
  23. luin joskus että tykkäätte dubstepistä ni jos tykkäätte harry potterista ni here u go http://www.youtube.com/watch?v=S-RpVCSsjpU mun valitettavan pahaoloisen sunnuntai-aamun (:-() jumitusbiisi!! ja sit että voisitko vaikka ystävystyä siellä puolen palloa kid cudiin ni sit ku tuun sinne nykkiin/washingtoniin ens kesänä niin suhun ois varmaan helpompi tutustua sit ja voisit esitellä mut mun tulevalle aviomiehelle :---)oisko mitään...

    VastaaPoista
  24. Mukavaa matkaa..! Olette molemmat aivan mahtavia naisia.. :) Teillä on itsetunto ja asenne kohdillaan, teitä kun on seurannut, niin ei omatkaan läskit tunnu enää läheskään niin pahalta kuin ennen :) Antaa ihmisten puhua, ne on vaan kateellisia.. <3 Olisipa itselläkin kanttia joskus toteuttaa jotain noin rohkeaa :) Kerrohan sitten miten siellä suuressa NYC:ssa menee.. :)

    VastaaPoista
  25. Heippa Peppi! Mulla on nyt tullut tämmönen kysymys mieleen, kun oon näitä sun juttujas täältä lukenut, että miten sä otat kaikki sun kamat sinne lennolle mukaan? Kaikki sun tavaratko sä laitat joihinki laatikkoihin ku sä lennät Nykiin? :D Joo tää oli vähä hassu kysymys, mut mun oli pakko kysyä! Pidä kivaa sillä Isossa Omenassa sit ku pääset sinne lentään! ps. Ihan melkee itku tulee ku lukee näitä juttuja :(

    VastaaPoista
  26. Mä otan matkalaukullisen kamaa mukaan ja aion pärjätä sillä! Muutoin jätän kamani tänne Helsinkiin. :)

    Kuten oon sanonut jo ehkä sadasti, en oo mitenkään lopullisesti jättämässä Suomea. :D

    VastaaPoista
  27. kiroile näiden tahtii: http://www.kiroilevasiili.fi/vanhatsarjikset

    <:

    VastaaPoista
  28. Mua nauratti eilen aivan mielettömästi ku katoin 3,5-vuotiaan siskontytön kanssa titi-nallea, missä Riitta lauloi nukke sylissä "En koskaan, en koskaan sua päästä luotain kauas karkaamaan". Ja pikkune Emmiina kysy multa: "Onko tuo nukke se "Enkoska"? :DDD Pienet lapset on nii huvittavia. Mun kaveri myös kattoo youtubesta aina surullisena ollessaan kaikkia videoita missä lapset tekee hassuja juttuja!

    VastaaPoista
  29. Moikka!

    hei, semmosta vaan, et meetko sinne turistiviisumilla vai saatko jonkun duunin kautta green cardin? Itsellakin haaveena jenkit, some day, mut ne ei oo maailman vastaaottavaisin valtio noin jos sinne aikoo pidemmaksi aikaa jaada...

    Thanks paljon! ja tsemppia New Yorkiin!

    t. Anne

    Laitoin sulle sillon viestia siihen plösö-vaatejuttuun liittyen, toivottavasti paaset tutustumaan tarkemmin NY:n valikoimaan ;)

    Terveisin,
    Anne

    VastaaPoista
  30. Moikka!

    Hei, meetko tuonne ihan turistivisalla vai saatko jotain kautta green cardin? Itsellakin haaveena jonain paivana NY, tai San Francisco, mut tuntuu et ne ei haluu mua sinne, ainakan toihin..! Dear Jenkit, ottakaa mut sinne, pliis! eika vaan vahaks aikaa!

    Anyway, tsemppia tosi tosi paljon ja loistomahtavaa kun meet! *huge respect* Itsella samanhenkinen irtiotto suunnitelmissa nyt lyhyella tahtaimella, mutta Kiinaan..

    Terveisin,
    Anne

    p.s. Laitoin muuten sulle sillon viestia siita plösövaatejutusta, toivottavasti paaset tutustumaan NY-valikoimaan paremmin ;)

    VastaaPoista
  31. Voi Peppi, ymmärrän niin sun tuskan. Mun piti lähteä sunnuntaiyönä Thaimaaseen, jossa mun mies asuu seuraavat viisi kuukautta. Ei olla nähty nyt yli kuukauteen, eikä tämän reissun jälkeen nähdä yli kolmeen kuukauteen. Siinä vaiheessa kun Finnairin puhelinpalvelussa todettiin (kyllä, pääsin läpi kahden tunnin jonottamisen jälkeen), että voin siirtää lentoni maaliskuun loppuun, mietin mielessäni, että on Finnairin syy, jos Suomen avioerotilastot jälleen kerran kasvaa. No ei onneksi kuitenkaan, mutta ketuttaa ja kovasti :(

    Toivottavasti kuitenkin pääset matkaan ja paljon tsemppiä sulle elämääsi Nycissä. Olen nyt puolen vuoden aikana lukenut teidän blogia, ja kovasti olen tykännyt. Itse vielä kamppailen tämän isoluisemman olemukseni hyväksymisen kanssa, mutta teidän blogi on ehkä auttanut matkalla kohti hällä-väliä-mitä-muut-ajattelee-olen-mitä-olen- asennetta :D

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.