torstai 30. joulukuuta 2010

Nummela-Kotka-Lappeenranta-Kouvola-Nummela

Heitettiin tuossa tuommonen kahen päivän reissu syvälle Kaakkois-Suomeen. Tarkotuksena oli siis mennä Lappeenrantaan moikkaamaan meikän 10-vuotiasta kummityttöä. No lipsautettiin menomatkalla tietty Kouvola-risteyksen ohi kuutostiellä ja päädyttiin ajelemaan sitten vähän pitempää reittiä Kotkan kautta :D Ja tietty valittiin kunnon maisemareitti jonku venäläisen rekan perässä... No ei haitannu. Oli kivaa. Myöhästyttiin tosin sovitusta ruokailusta joku reilu tunti :D Ollaan älykkäitä juu... Joku navigaattori ois vissiin ihan ok :D


Eilen käytiin Lappeenrannassa shoppailemassa. Ostin aika paljo alusvaatteita. Mielestäni alusvaatevarastoja on hyvä päivitellä aina alennusmyynneistä :D Kaikki kaupat oli täynnä venäläisiä.


Lähettiin ajelemaan pois jo hyvissä ajoin, että keretään ajoissa kotiin. No osattiin tällä kertaa ajaa jopa Kouvolaan ja mentiin siellä syömään Amarilloon.


Oltiin just keretty vetää nachot niin saatiin jo pääruuat. Kello oli jotain kolme, joten ei ollu kauheesti muita syöjiä.








Oon viime aikoina Amarillossa aina ottanu vuohenjuustohampurilaisen extrapihvillä. Ai että onki herkullista. Paholaisenhillo mmmmm...


Perus Big Burgeri.


Terveisiä Kouvolan Amarillon vessasta!

Koko reissu Kouvolassa kesti meiltä 56min parkkilipun mukaan, joten tosi nopeesti kyllä selviydyttiin (siihen nähen, että piti hieman etsiskellä ruokapaikkaa) ja sitte ajeltiinkin suoraan kotiin mahat ihan täynnä. Yritin kammeta ruokailun jälkeen siinä vielä Gina Tricottiin, mutta turhaan :D (Ihan hyvä, ei tarviis shoppailla kyllä yhtään!) No tänään tulikin sitten joulua ennen tilattu ASOKSEN paketti........... :)

Mitäs huomenna?! VUODEN VIIMENEN PÄIVÄ!! Tykkäättekö juhlia uutta vuotta vai onko se teistä yleensä "pakkojuhla"? Ite en oikein vielä tiiä mitä sitä tekis.

Ps. Huomenna paljastuu vielä yks viimenen meidän super-juttu tän vuoden puolella JEEE!! :)

23 kommenttia:

  1. Noi Vandalsin pipot on aivan ihania. Mulla on niitä pari, tummansinisenä ja vaaleanpunasena.

    VastaaPoista
  2. Aah, ihanaa et tää postaus tuli. Oon koko päivän oottanu tätä. Te ootte niin inspiroivia. Meillä uusivuosi kuluu perheen ja ystävien parissa rakettien kauneutta katsellen.

    VastaaPoista
  3. ihana toi "Terveisiä Kouvolan Amarillon vessasta!" :D ja nätti olet ! :))

    VastaaPoista
  4. hö olin itsekkin eilen lappeenrannan kaupoilla, mutten mimmiä bonganut :( ja tosiaan lappeenranta on venäläisten mekka...

    VastaaPoista
  5. rempseät on fiilikset teillä tyttärillä, onnellista vuotta eteenkin päin, tuli ihan nuoiruus mieleen, kun asuin siellä Kouvolan lähellä silloin mutta hiisi vieköön ei ollut hampurilaisia ei csipsejä ei mitään roska ruokaa. Likkakaverin kanssa kesällä reissattiin fillareilla oli teltta ja ruisleipää, silliä ja piimää. ja uskokaa pois oli mahdottoman hauskaa, poikia oli kimpussa niin että sai väliin karkuun pötkiä..

    VastaaPoista
  6. Huomenna on ensimmäinen kerta, ku mä pääsen uutena vuotena baariin, joten tottakai se pitää lähtee kattomaan, millasta siellä sitten on :D Yleensä uuden vuoden juhliminen on ollu semmosta "pakko pullaa" heti joulun jälkeen mut nyt mä oottelen huomista iha innoissani, kiva päivä ja ilta tulossa kavereitten seurassa :) Et semmoset suunnitelmat täällä päin:D

    VastaaPoista
  7. Paljastu jo tänään :) Onnea blogin aloittamisesta ;)

    VastaaPoista
  8. Höhööhöhöö. Kouvola : DD Hassuu ajattella, et ootte käynny niinki lähellä meikän asuinpaikkaa. meikä kävi just keskiviikkona.. siis oliko se eilen? : o no mut kuiteskin, keskiviikkona shoppailemassa Kouvolassa. juhhuu. : DD mut meikäki kävi siel GT:ssä, mut iha hirvee tungos, kipitin aika nopee pois. Ja en tiiä yhtään miks kirjottelen tällästä lääperii ajattelin kuitenkin vähän kommentoida, kun Kouvola mainittiin.. hm. : )) Hyvät uudet vuodet vaan sinne. Menen itse ehkä Kouvolaan sitä viettämään. Voi luoja.. joha tuli romaani.

    VastaaPoista
  9. oiii! :) terkkuja kotkasta haha ois ollu kiva ku oisitte pysähtyny vähän pidemmäks aikaa tänne!

    VastaaPoista
  10. Viikonloppusin kun käy Lepran kaupoilla, niin et juuri kuule suomea oman ajatusjuoksun lisäksi :P. Oli mikä vkl tahansa.

    Lepra ei oikein tiedä mitä tarkoittaa kauppakeskus, hmm viittä eri liikettä ;D?

    VastaaPoista
  11. Kotka on niin ihana kaupunki :D Mut niitä venäläisiä täältä löytyy ja etenkin rekkoja. Me ajeltiin eilen pitkä pätkä 3 venäläisen henkilöauton perässä, ne jarrutteli vähän väliä ja ajo välillä keskiviivalla, myöhästyttiin niitten takia vähäsen määränpäästä. Loppukilometreille ne kääntykin mut aika yllätyksenä: yks meni oikealle bussipysäkille ja kaks käänty vasemmalle mutta suoraan menevien kaistalta :D

    VastaaPoista
  12. ainiin ja eilenhän oli aika kivat ajosäät taas. Meidän takas tullessa motarilla joku pikkumicra tms. teki aikamoisen hienot piruetit :D Pyörähti ihan kunnolla ympäri, oli väärinpäin kaistalla, teki u-käännöksen ja jatkoi matkaansa :D

    VastaaPoista
  13. Täällä on liikaa venäläisiä... Ja varsinkin tuo kyseinen kauppakesksus mistä on tuo yksi kuva on aina täynnä niitä.

    VastaaPoista
  14. heippati!

    mitä, olit lappeenrannassa, ja mie istuin vaa kotona ! oisin voinu tulla galleriaa moikkaamaan ;)

    lappeenranta on oikein kiva kaupunki, mutta ne venäläiset ei mahu meikaa samaa kaupunkii, niitä täällä on nii paljo, ku ollaa aiak lähellä rajaa kuiteski ;) viihdyitkö?

    VastaaPoista
  15. Kuva Amarillon vessasta on ihana!

    VastaaPoista
  16. ette oo todellakaan ainoita jotka ajaa sitä maisema reittiä kotkan kautta (istunut joskus monet kerrat rekan kyydissä väliä kotka-taavetti kyseistä tietä joten tunnen sen mutkat ja todellakin venäläiset on se ja lappeenrannankin kansoittaneet) Amarilloin ruoat on kyllä ihan parhautta <3 Tänään ehkä hieman juhlintaa mutta ensin päikkärit näin töiden jälkeen ja hyvää ruokaa

    VastaaPoista
  17. oi vitsi mä rakastan tota vuohenjuustohampparii! olin syksyl kuukauden amarillos töissä, tuli iha vaa muutamat kerrat tilattuu sitä :D innostuin kans tosta paholaisenhillosta ja teinki sitä itte, tuli aikas hyvää ;) hyvät uudet vuodet!

    VastaaPoista
  18. Aijaa,ootte käynny "täällä meijän kylillä,kouvolassa" ;D

    VastaaPoista
  19. Aaaaaa kuinka ihana pipo sulla onkaan! Ottasin tollasen ittelleniki vaikka mielihyvin!

    Itte vietin uutta vuotta eräällä semmosella kristillisellä leirillä missä yleensäkki vietän joka ikisen uuden vuoden. On ihanaa ku saa olla maalla rauhassa mut silti juhlia uutta vuotta semmosessa omanhenkisessä porukassa. Tänä vuonna mun uusi vuosi vaihtui ehtoollispöydän ääressä, mikä oli aivan huippujuttu!

    Muutoin en uudesta vuodesta pidä, on liian meluisaa ja porukka lähtee vaan ryyppäämään. Aiemmat uudet vuodet oonki istunu kotona ja ollu koneella yömyöhään (kun en ole saanut rakettien ja huonon fiiliksen takia nukuttua). On siis kivaa että viimiset kolme vaiko neljä vuotta oon saanu viettää tuolla leirillä (:

    VastaaPoista
  20. Voi pöh, kerrankin ois ollu joku älykäs " julkkis" Kouvolassa, mokomat bb-tähdet pyörii aina vaan :D

    VastaaPoista
  21. Toi vuohenjuustohampurilainen näyttää niin hyvältä! Itse söin tuollasen vuoden viimosena päivänä Vuokatin Amarillossa ja pthyi mitä kuraa se siellä oli :S Kylmä sämpylä ja kylmät täytteet. Olis pitäny ottaa tuo extrapihvi sinne väliin ni olis ees jotain lämmintä ollu.
    Ja sama taktiikka on alusvaateostoissa täälläkin. Alemyynneistä ostan mahdollisimman paljon aina. Voi sitten ostella enemmän ;)

    VastaaPoista
  22. Voihan hitsit :< olin saman päivän kaupungissa :D jos oisin nähny ni oisin toki tullu moikkaamaa :)
    Ja niitä venäläisiä on ihan kamalasti + niitä tulee joka tuutista sillä allegrolla.. kiva :D

    T. Lappeenrantalainen :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.