lauantai 25. joulukuuta 2010

Polaroids..

Tässä random kuvia Christmas Evelta..


Mentiin syömään Neptune Dineriin, joka on rankattu Queensin parhaaks Dineriks ja on ihan meidän lähellä.




My lovely roomie Rachel.




My lovely roomie Erika.


Söpö pariskunta.


Gyro-lautanen. Olispa Mimmi ollut syömässä mun ranskikset, ite en ees koskenut niihin. :/ Mulla on Egyptin jälkeen tullut joku suuri inhotus ranskalaisiin, koska sieltä sain sen vatsapöpön.


Hello.


Ihanat. Erika tajus ottaa mukaan ruoat joita ei jaksanu syödä, kahdehdin sitä jo heti illalla.. Ois varmaan ne ranskiksetkin uponnu. :D


Lähikauppa.


Mmm...


Mimmi loves Jell-o!


Täällä shoppailen eniten.. Täältä ostan kaikki sidetarvikkeeni. :D Alanko jo kuulostaa katkeralta?? Oon joutunut käyttämään kaikki rahat jotka sain sukulaisilta joululahjaksi näihin hitsin palovammoihin!!! Mun oli tarkotus saada ostaa itelleni jotain kivaa. :) No, menee se näinkin kai :D


Rachel teki meille cookieseja kun kateltiin joululeffoja..

Rauhallinen ilta ja tätä on lisää tiedossa.. Rachel sanoi, että epäilee mun viettävän Jenkeissä paaljon jouluja. En tiiä miks se aattelee niin? Oon kyllä kotiutunut vähän turhankin hyvin.. :D

Oon myös kerennyt ajatella paljon rakkaitani ja lähettänyt niille hyvää energiaa. Oon nin onnellinen, että mulla on niin hyviä ihmisiä ympärilläni.

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE, nauttikaaaaaa!!!!!!!!!! :)

18 kommenttia:

  1. Anonyymi: Tässä blogissa hylätään vuodessa ehkä maksimissaan 5 kommenttia. Onnittelut ollessasi yksi heistä! Meitä täällä saa haukkua, jos siltä tuntuu mutta jos haukut kohdistuu meidän läheisiin, kommentti poistetaan varmasti. Hyvää joulua! :)

    VastaaPoista
  2. Onko nää muuten ihan oikeita Polaroid-kuvia, vai esim. Poladroidilla tehtyjä (on muuten hieno ohjelma :D)? Kun on kovasti ollut polemiikkia tuosta filmistä, sen valmistus lopetettiin ja sitten on ollut juttua että sitä alettaisiin valmistamaan uudestaan. Ajattelin siksi kysellä, että millä metodilla nämä kuvat on otettu. :D

    Oijoi mikä määrä Ben & Jerry'siä! <3 Ja oih noi cookiesit näyttää ihan törkeen hyviltä! Mitä niissä on? Ilmeisesti taitaa ainakin jotain pähkinöitä olla, jos oikein nään. :)

    Hyvää joulua teillekin! :)

    VastaaPoista
  3. voi miten ihania kuvia:) hyvää joulua sinnekki!

    VastaaPoista
  4. Hyvää joulua sinne!

    Musta on btw ihan superkiva seurata näitä NYC-juttuja.. oli sitten kuinka "normipäivä"-juttuja tahansa, niin tykkään! heh

    Niin ja hienoa, että olet päässyt kotiutuun hyvin!
    (Asuin itse joskus Californiassa & Michiganissa muutamat kuukaudet ja kans kotiuduin molempiin ihan sekunnissa! Pääsispä vaan takas......)

    xx Laura

    VastaaPoista
  5. Äh, noi feikki-polaroidit on niin tylsiä - niistä puuttuu täysin aitojen fiilis ja tyyli, näyttää vaan kämäseltä. (Sori, oon vähän puristi asian suhteen)

    VastaaPoista
  6. Joo nää on nimenomaan niitä feikkejä, puhelimella otettu. Tykkään ite kuitenkin. :)

    VastaaPoista
  7. Onks ihan reiluu kuvata salaa pariskuntaa joka koittaa nauttia illallisestaan? Ainakin näyttää salakuvalta. Vai kysytkö heiltä, saatko laittaa heistä kuvan blogiisi?

    VastaaPoista
  8. Kysyin, oli tuttuja. Kiitos huolenpidosta. :)

    VastaaPoista
  9. Oikeesti pliis tee joskus postaus siitä, miten onnistuit tonne muuttamisessa. Ku oon ymmärtänyt, että se on erittäin hankalaa. Kaikki viisumi asiat ym.
    Mut oi B&J <3

    VastaaPoista
  10. oikeestien kestäku oot niin ihana ja positiivinen oikeesti ootyks mun esikuvista koska oot rohkea positiivinen sun läheiset ja ystävät saa kylllä olla ylpeitä tollasesta tytöstä ja toivotan hyvääjatkoja munkin unelmakaupunkiin !!

    VastaaPoista
  11. Mun jutut on vielä puolitiessä, niin en tee mitään postauksia vielä asiasta. :)

    VastaaPoista
  12. Ja Aksu, KIIITOS <3 Tää on ihana kaupunki, tänne vaan!!! :)

    VastaaPoista
  13. BEN & JERRY'S JÄÄTELÖÄ!!!! ♥

    VastaaPoista
  14. NO HELLUREI! Heippa, haluaisitko kertoa tuosta Rite Aid -kaupasta, koska olen nyciin tulossa tässä piakkoin, ja tuon kaupan sivuja kolunnut tuntikausia läpi, ainakin nettimyymälästä näyttäisi saavan tuotteita, joita haen kissojen ja koirien kanssa nycistä ;) manhattanilla en ole aikaisemmin Rite aideihin törmännyt, mutta pieni googlailu selvensi, että niitä on muutamia sielläkin. JOTEN, onko Rite Aideissa (ainakin siis tuossa, joka on kuvassakin) kosmetiikkahyllyt minkälaiset? Muutama hassu purnukka, vai löytyyko isommatkin meikkihyllyt yms. :)? Ja onko nuo ruokakauppakuvat sieltä, vai kenties joku eri liike?

    VastaaPoista
  15. Anonyymi: Rite Aid on niinku apteekki ja sellanen kauppa jossa vaan piipahdetaan. :D Mutta siis on siellä hyvät kosmetiikkahyllyt ja sieltä saa sitä halpiskosmetiikkaa kyllä.

    Jos oot Manhattanilla, kannattaa vierailla Duane Reedeissa. Ne on niiden paikallisia kauppoja ja siellä on yleensä tosi hyvät halpiskosmetiikkahyllyt. Ite ostin sieltä lemppariripsariani. Niitä on kans kaikkialla. :)

    Ruokakuvat on meidän läheisestä Key Foodsista. Manhattanilla on aika vähän supermarketteja käsittääkseni, mutta kyllä sieltäkin löytyy vaikka mitä. Jos haluaa oikeeseen ruokakauppaan järkevin hinnoin, kannattaa poistua Manhattanilta. Ja suosittelen poistumista muutenkin, saat paljon enemmän reissustasi irti menemällä vähän ulkopuolelle. Metrocard taitaa maksaa 27 dollaria / viikko ja sillä saa matkustaa rajasttomasti. Tai sitten Single ridet on 2 dollaria ja joku 5 matkan kortti taitaa olla 8 dollaria. Jos meinaat yhtään liikuskella enempää Manhattanillakin metrolla, kannattaa ottaa toi viikon kortti. :)

    Toivottavasti jeesas!

    VastaaPoista
  16. apua, mä kuolen kohta!:D new york on niiin rakkautta ja meinaan välillä alkaa itkemään näitä postauksia lukiessa kun haluaisin itsekin niin paljon päästä sinne! mutta näitä on silti ihana lukea, ja on hirveen hienoa että sait unelmasi toteutettua, kyllä mäkin vielä joskus!:)

    VastaaPoista
  17. Ai että oon kateellinen sulle kun oot siellä New Yorkissa! :) Mäkin haluan ehdottomasti sinne vielä joskus muuttaa asumaan. Kuinka pitkään aiot siellä olla?

    VastaaPoista
  18. Hahaha Rite Aid -maailman huonoin palvelu, pisimmät jonot ja törkeimmät myyjät :D Ainakin siis mun vakkari Rite Aidissa täällä länsirannikolla. Tosin eikai niillä hinnoilla oikein voi valittaa :D Toivottavasti siellä toisella rannikolla saa vähän parempaa palvelua, ja tsemppiä niiden palovammojen kans! :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.