tiistai 14. joulukuuta 2010

Manhattanilla..

Eilen lähin käymään Manhattanilla, jossa mun oli määrä tavata Caro ja mennä aukasemaan paikallinen liittymä! Oon ihmeen hyvin osannut kulkea noilla junilla ilman minkäänlaisia ongelmia ihan yöaikaakin, mutta sitten se ulos tuleminen on aina vähän hankalampaa ja seikkailen niillä asemilla vähän pidempään.. :D Toinen ongelma oli, että mun Suomen liittymä aina juna-ajelun jälkeen lakkaa toimimasta ja jouduin varmaan 15min yrittää käynnistellä puhelinta uusiks, että se suostu hakeutua verkkoon. Se aina valitti jostain datajutuista ja nyt pelkäänkin, että on tullu kauheet laskut jonku datasiirron vuoks..


Täällä sitä hipsittiin..


Pimee tulee joskus neljän aikaan, mutta onneks täällä on valoja kaikkialla.


Beyoncen entisen talon sisäpihalla on tällanen joulukuusi. En tiiä mikä toi talo on, mutta tiiän että Beyonce on asunut siellä yyyylhäällä. Jotain toimistoja tuolla oli. :D


Käytiin äkkii ottaa yhteiskuva kuusen edessä, ne kuulemma häätää aina heti poies.


Otettiin metro..






Toi mun Tab on täällä ihan loistava kaveri esim. metroissa.. Kuunneltiin koko matka musiikkia ja pelattiin Angry Birdia.


Käytiin sliceilla.. Tänne tultiin ihan täpinöissä, koska oltiin just kävelty Step Up kolmosessa tanssivien ihan huippujen kaksosten ohi!!!! Ei uskallettu mennä pyytää yhteiskuvaa, vaikka ollaan suuria faneja.


Pizzalta lähettiin Union Squarelle joulumarkkinoille.




Siellä oli kaikkea ihanaa ja oisinkin halunnut näitä lasinalusia itelleni..




Ja tämmösen alpakasta tehdyn hatun olisin voinu ottaa, koska se oli niiiin lämmin!


Poseerail.


Tänne pitää vielä palata.. Aikamoisia maalauksia ja tuolta jäi muutama mietityttämään, että pitäisköhän hankkia!


Noista Mipekin vois tykkää..


Caro osti tästä kojusta noita samoja kuvia postikortteina ja aikoo tehdä niistä tauluja. Sika hienoja t-paitoja ja julisteitakin oli.. Tahtoo..




Tää hattu vei mun sydämen. Saatan ostaa itelleni joululahjaksi..


Siinä on tommoset taskut mihin saa kädet lämpemään myöskin..


Caro kokeili pupua ja oli ihana.


Eiks oo söpö?


Ja toi kans? Yllätin Caron lämmittelemästä käsiään. :DD






Mentiin leffaan, mutta mulla oli liian kylmä enkä voinu pysähtyä kuvaamaan tota. :D


Leffana Love and other drugs, joka oli loistava. Leffaseurana Caro ja herkut = priceless

Kun lähettiin leffasta joskus kahdentoista jälkeen, oli kaikkialla jo lunta ja tuuli ihan hirveesti. Juostiin omiin juniimme ja mentiin kotiin. Olin joskus yhen jälkeen kotona ja kävellessäni tuolla mietiskelin vaan, että on kyllä mahtavaa kokea tää talvikin täällä, kun viimeks oli 40 astetta lämmintä..

Tänään oon herännyt aikasin, nyt aion painella suihkuun ja tapaan Ainon Manhattanilla, josta suunnataan Harlemiin! Joo-o, Aino saapui eilen kolmeks viikoks NYCiin.. Ei hullumpaa siis, kun saa hengailla ystäviensä kanssa unelmiensa kaupungissa! :) Vielä pitäis Mimmi saada tänne. Ja Inka. Ja Anna. Ja Mikko. Ja kummityttö perheinen.. Ja no okei, kaikki. Äiti olis kyllä ihan liian ihmeissään kaikesta. :D

27 kommenttia:

  1. APUA, sä oot niiiiin siellä!! <3 Ihania noi taulut!! :o

    VastaaPoista
  2. Oi vitsit mitä kuvia! :) Varmaan aika hienoo olla ny siellä :) Ja ne Step Upin kaksoset,aivan ihania! Oisit vaan ny menny pyytää yhteiskuvan niiten kans,ni ois saanu täälläkin ihastella niitä :P

    VastaaPoista
  3. Aivan mielettömän ihania nämä muutamat NYC -postaukset !!! Kauhea ikävä sitä kaupunkia ja sen fiilistä.
    Nautinnollisia päiviä ihanainen :)

    VastaaPoista
  4. Näyttää oikeesti niin mahtavalta! : ) Äää. Toivottavasti sulla Peppi on oikeesti toosi hauskaa, ihanaa, mahtavaa ja superkivaa siellä NYCissä!!

    VastaaPoista
  5. OON NIIN KATEELLINEN! kun kattelin noita kuvia, niin tuli itellenikin sellanen tunne, että munkin on pakko päästä joskus New Yorkkiin. voi hitsi oikeesti, en kestä:)

    VastaaPoista
  6. MITEN sä voit olla noin RAUHALLINEN?! Multa ei irtoais tossa tilanteessa postauksiin kyllä mitään muuta ku kuvia ja "AAAAAAAASFJAKLSJFKJFKAJF!!!!"-mössöä! :D

    VastaaPoista
  7. Mä oon varmaan siks niin rauhallinen (enkä esim. juokse kaupoissa ettimässä koko ajan jotain uutta) koska tiedän ettei mun tarvii ihan heti tulla pois täältä. ;)

    VastaaPoista
  8. Tarkoitit varmaan, että AnnE pitäis saada sinne?

    VastaaPoista
  9. kiva huivi toosa vikassa kuvassa, :)) koska mulla läytyy samanlainen! Miten se on sun kaulassa?

    VastaaPoista
  10. Jos oot huolissas Suomen puhelimen laskuista, tarkista ainakin ettei dataroaming oo päällä niin vältyt pahimmassa tapauksessa satojen eurojen laskuilta! :)

    VastaaPoista
  11. Anteeksi, mutta kerrotko vielä tälläiselle tenttikirjojen välissä syksyn kyyhöttäneelle, että mitäs meinaat NYC:ssä puuhailla?

    VastaaPoista
  12. Oik ettähaluun sinne kans! Varmaan ihan upeeta päästä tonne kierteleen:DD Mun unelma;D

    VastaaPoista
  13. http://open.spotify.com/album/6ykejiQYyCdqWg8Leun77R

    VastaaPoista
  14. peppi! ihana tukka! ja huivi! ja hymy! :D huomaa, et oot onnellinen siellä =) oon niin älyttömän kateellinen, mut kans ilonen saun puolesta, nauti!! (ja hanki toi pandapipo....)

    VastaaPoista
  15. Siis anteeks kielenkäyttö mut voi vittu tää postaus. Iski niiin järjetön ikävä nyciin ettei järkeekään! Olin siellä marraskuussa ja kävin just tolla Union Squaren joulutorilla ja leffassa kattomassa ton saman leffan ja apuaa... Pakko päästä takas ja nopeesti! Menetin totaalisesti sydämeni nycille, ehkä mäki joku päivä muutan sinne puolelle merta ;)

    VastaaPoista
  16. Mä aloin itkee kun näin noit kuvii.. Asuin viime vuoden Manhattanilla ja on kovaaaaa ikävä, kaikkea! Nauti, koe, elä, kaikkea sitä ja kaikkea muuta. Se kaupunki on mun toinen koti, tuun kevään aikana käymään siellä, pakko!! :D
    Mahtavaa joulun odotusta! :)
    -Jatu-
    p.s. Mahtava blogi! :)

    VastaaPoista
  17. Voi Peppi, ihana tukka! Haluisitko vähän valaista, et kuinka saat sen näyttämään tuolta? Mut tsemiä valtavasti Nykkiin, kuulostaa niin hienolta!

    VastaaPoista
  18. Hulabaloooo!! Onnea sinne ja kiitti kuvista! Viikon päästä mäki tulen loman viettoon (aleihin) :DD IHANAAAA!!!

    VastaaPoista
  19. Nyt vaan sit Peppi bongaan Zacia ku seki on vihdoin eronnu :D

    VastaaPoista
  20. Peppi, muistelin tuossa, että kelmusitte laukkunne ennen kuin lähditte Egyptiin? Mä ajattelin tehdä saman ja mietinkin, että kelmusitteko ne lentokentällä vai kotona? Jos lentokentällä, niin missä vaiheessa siellä niitä voi kelmuta? KIITOS! :)

    VastaaPoista
  21. Peppi oon niiin kateellinen sulle! Antaisin melkein mitä vaan että voisin kans olla siellä. Tuo kaikki kuulostaa ihan mahtavalta ja voi että. Onnea matkaan sulle sinne ja toivottavasti kaikki menee super hyvin ;)

    VastaaPoista
  22. Oi siellä on varmasti ihan mahtavaa! Ei varmaan kovi moni tule kokemaan samanlaista:o Mä haaveilen myös ulkomaille muutosta.. toivottavasti joskus onnistuu:-(

    Osaatko muuten ihan T-Ä-Y-D-E-L-L-I-S-E-S-T-I Englantia?:o siis et ymmärrät siitä ihan kaiken? aika huikeeta ois kyl osata!:-)

    VastaaPoista
  23. elät sun unelmaa hei - ihanaa! t. anoyymic

    VastaaPoista
  24. KATEUS, KATEUS, KATEUS.
    ehkä sun ois parempi lopettaa nämä nyc-merkinnät ku en kestä enempää !
    paitsi että ei, et saa, ihan liian ihania kuvia ja fiiliksiä !
    ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ (:

    VastaaPoista
  25. En tiedä miksi mutta juuri tuo eka *Manhattan* kuva sai aikaan tunteen että täältä on päästävä pois, pian, äkkiä ja mahdollisimman kauas, sinne jonnekin missä ei vielä ole ehtinyt käymään..

    VastaaPoista
  26. Alko naurattaa tuo pandahattu ihan hulluna. Muistutti yhtä kohtausta tropic thunderissa(Jos ette ole nähnyt, katsokaa) :D

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.