maanantai 1. marraskuuta 2010

Vesipedot Egyptissä!

Täällä sitä nyt ollaan jo kolmatta iltaa ja laskettiin just, että 30min niin päästään illalliselle. Fiksuina skipattiin lounas ja nyt kurnii..

Tultiin tänne Sharm El Sheikhiin toissailtana joskus tosi myöhään 13h matkustamisen jälkeen ja meiltä tultiin hädissään varmistamaan täällä hotellissa, että "Kingsize bed????".. Tähän Mimmi vaan tokasi, että "Kingsize bed, no problem!".. Ne vähän kummasteli siinä, vaikka me oltiin vaan ilosia, että saadaan nukkua vierekkäin eikä tarvii huoneen toiselta puolelta huikata hyvänyöntoivotuksia. Tää sänkysekoilu ja meille pariskuntahuoneen antaminen saattoi johtua myös siitä, että Peppi on kaikkien matkustuspapereiden mukaan MIES? Kiitos tästä. MR Peppi More To Love täällä hei.


Ekan illan fiilistelyjä.. Tää hotellialue on todella upee ja altaita on joku ainakin 5? Ainoo miinus tietenkin on se, että pekästään meidän huoneesta respaan on varmaan useita satoja metrejä matkaa.. Tuntuu kilometreiltä tässä helteessä.. Olikos tää joku aktiiviloma vai miten? Onneks meidän rakennuksen lähellä on esim. pääravintola, josta saa buffet-ruokaa useamman kerran päivässä.


Täällä ei myöskään pääse kyllä jano yllättämään, limua kannetaan eteen litrakaupalla vaikkei tilattaiskaan..


Näistä saa sitten rakennettua tällasia hauskoja kyhäelmiä..


Otettiin pari kirjaa mukaan, Mimmi on ihan koukussa dieettitytön päiväkirjaan ja se veteekin jo viimesiä.. Peppi taasen haihattelee vampyyripoikaystävän perään..


Siellä se Mimmi polskii.. Meitä vähän harmittaa, kun pitää olla tollaset rannekkeet päällä koko ajan.. Tulee ikävät rajat.. No on asialla tietenki myös kääntöpuolensa.. Tolla saa kaikkea kaikkialta.


Tässä meidän alue klo 09-15.


Tässä otettiin sitten yhteiskuva.. Me vasta treenataan ton itselaukaisimen käyttöä...


Meidän lempipaikka täällä on hattara/popcornikoju!


Hotelliin kuuluu myös yksityinen ranta, siellä ei olla keretty vielä kölliä hirveesti..


Pepe illalliselle menossa. Takana meijän aurinkotuolit.. Ei olla vielä keretty hengailemaan kun tällä meidän lähialtaalla..


Toisen päivän tonnikalat.


Tässä taas yhteiskuvia.. Onnistu jo paremmin ku edellinen, ehkä huomenna saadaan jopa molemmat kunnolla kuvaan?


Meillä on kellukkeet ihan omasta takaa ja hyvin näyttää toimivan!


T'ässä voidaan kyseenalaistaa Mimmin kuvauskohde. Onko se Mr. Peppi oikealla.. Vai Mr. Kuuma isukki Briteistä vasemmalla?

Täällä tää netin toimiminen on todella kyseenalaista ja maksettiinkin just 15 dollaria (miksi täällä hotellissa käytetään Usan dollareita???) siitä ilosta, että päästiin postailemaan.

Ai että, on tää aikamoista elämää kuulkaas. Siinä vaiheessa kun muut hotellin asukkaat siirtyy yökerhoon lipittämään ilmaisia alkoholiannoksia, niin Mimmi ja Peppi siirtyy huoneeseensa vetelemään hirsiä. Me ollaan todellakin otettu kiinni univelkoja, rentouduttu ihan täysillä ja nautittu toistemme todella hyvistä vitseistä........


Nähtiin jo pari kameliakin ja ravintoloita, joihin meidän pitäis ehdottomasti keretä vielä tutustumaan.

Lauantaina kotiin, onko siellä kylmä ja mitäs teille kuuluu?

34 kommenttia:

  1. aaaaa matkakuumeen nostattajat! :-------D tää on jotenkin niinn ihana postaus ettei mitään rajaa!!! nauttikaa naiset etelässä !!!!!!!! :))

    VastaaPoista
  2. Näyttää tosi upealta, vaikka itse henkilökohtaisesti en tykkää yhtään helteistä tai rannalla makoilusta. Toivottavasti on hauskaa siellä myös jatkossa!

    Täällä Pohjois-Suomessa ainakin on hyytävän kylmä, viima tuntuu menevän luihin ja ytimiin asti!

    VastaaPoista
  3. Hehehetkonen. Mikä on tuon hotellinne nimi? Näyttää meinaan tutulta! :)

    VastaaPoista
  4. jee eka! :) oi mäki halusin egyptiin!! :0

    VastaaPoista
  5. voi miten ihanan näköstä! :) haluu takasin Egyptiin, oltiin parin ystävän kanssa Hurghadassa tosa kuukausi takaperin :-D siellä taitaa vieläkin olla kuuma? toivottavasti teidänkin hotellihuoneessa on ilmastointi<3

    VastaaPoista
  6. Täällä suomessa ON kylmä ja ainaki täällä kuusamossa on hirvee sää : < että oon kateellinen teille! :D

    VastaaPoista
  7. Missä hotellissa te ootte?:) Ihania kuvia ja siellä on varmasti lämmin! Mä oon kateellinen teille!:D

    VastaaPoista
  8. Hei ei oo reilukerho! :D Mäkin haluan Egyptiin! ;_; Mikä toi teijän hotelli on, jos ois sellanen kiva matkavinkki jos itse joskus eksyn sinne kans.. 8))

    VastaaPoista
  9. no jes jes mikä loma. näätte varmasti paljon eyptiläistä kulttuuria ja meininkiä ku ette edes viitsi poistua hotellista !

    VastaaPoista
  10. Menkäähän sitte snorklaamaan koska se on egyptissä sitä hienointa koskaan! punaisen meren korallit on niit harvoja mitä maailmalta enää löytyy! suosittelen rantaa el fanar sinne maksoi viikko sitten kun olin niin 60 egyptin puntaa ja siihen hintaan kuuluu vesipullo ja pyyhe. sitte meette sieltä isolta laiturilta kattomaan maailman parhaita näkyjä !!!!
    hyvää lomaa naiset :)

    VastaaPoista
  11. voi apua.
    mun tekee ihan pahaa katsoa tota all inclusive-meininkiä. kestävä matkailu jne.
    kuulostaa kateellisen panettelulta, tiedän, mutta ei sitä todellakaan ole.
    nauttikaa lomastanne, mutta miettikää pliis seuraavan kerran kenelle rahanne annatte!
    xx

    VastaaPoista
  12. Voi Egypti on kyllä ihana paikka! :) Itse olen piakoin menossa kans. Kuinka lämpimiä ilmoja siellä nyt on? :) 30 astetta vaiko vieläki 40 astetta? :D

    VastaaPoista
  13. Voi ootte niin mahtavia tyttöjä, tekis mieli tulla ja halata :) Ihania postauksia kertakaikkiaan, teilt ei ikinä tiedä mitä seuraavaks keksitte, jatkakaa samaan malliin!

    VastaaPoista
  14. Oeee, tulee ihan mieleen mun oma Sharmin matka liian kauan sitten! Otettiin porukalla äkkilähtö, ja tosiaan hotellin oma biitsi oli tukikohtana klo 9-15. Aamusin oli vähän viileetä, joten maattiin siellä pyyhkeet päällä mutta auringosta ja ennen kaikkea valosta oli nautittava vaikka mikä oli. Nukkumaan mentiin ennen kymmentä ja se oli ihanaa, loma tuli silloin täysin tarpeeseen...

    Ihanaa lomaa!

    VastaaPoista
  15. Uu vähäks makeeta ootte ollu egyptissä !! Siellä ois sika kiva käydä ! :) Oli varmaa hirmu lämmin..:) Noi kuvat näyttää tosi kivoilta, ja ootte kummatki nii ihanan itsevarmoja ja kauniita tyttöjä :)
    Muuten luin just äskön teijän juttua noista blogeista miss mix lehdessä. Ja sanoitte että teille voi kertoa jos ite kirjottelee blogia :) Joten ajattelin ihan vaan kertoa teille mun osotteen vaikkei se kauheen yksinkertanen ookkaan :) http://big-spender-juuli.blogspot.com

    ja viel kerran ootte kauniita, love your blog :) keep it up !

    VastaaPoista
  16. Ihana hotelli, oon käyny itekki tuolla! :)

    VastaaPoista
  17. Vitsi tekee mieli lähtee itekki lämpimään! kiitos matkakuumeesta :D
    Ja aivan huippu postaus !<33
    more to lovea parhaimmillaan! hauskaa loman jatkoa ! :)

    VastaaPoista
  18. Mäkin haluan jonnekin lämpimään!! :) Näyttää ihanalta, pitäkää hauskaa!

    VastaaPoista
  19. Ihanan näköistä siellä Egyptissä!
    Itse köröttelen täällä sisällä kipeenä, joten en yhtään tiedä millaista ulkonapäin on 8)
    PS. Kyllä te vielä opitte käyttämään sitä itselaukaisinta, mutta olkaa varovaisia, koska minä itse olen rikkonut oman kamerani itselaukaisijan avulla, ei siitä sen enempää...

    VastaaPoista
  20. Oiiih, katteeks käypi! :) Toivottavasti löytyy täydennystä top-poikaystävälistalle ;)

    ________________________________
    retardhennza.blogspot.com

    VastaaPoista
  21. Muakin kiinnostaa paljonko siellä on lämmintä. Me ollaan menossa kuukauden päästä vähän lämmitteleen myös.


    t. mari

    VastaaPoista
  22. Hei hienot ladyt! Olipas mukavan näköistä tuolla, pääsisipä itsekkin.

    ainoatoivo.blogspot.com

    VastaaPoista
  23. Terkkuja more to loven tytöille!:) luen tänään ekaa kertaa teidän blogia, kiitos miss mixin ilmaisnumeron ja olette kyllä tosi ihanan tuntuisia ihmisiä!
    Hyvää syksyä!

    http://themomentoffashion.blogspot.com/

    VastaaPoista
  24. Ah mitä kuvia! Mielettömän upeen näköstä (: nauttikaahan lämmöstä, koska tätä paikkaa ei oo sillä pilattu tähän aikaan vuodesta.

    VastaaPoista
  25. Ootteko tuolla altaalla & biitsillä ihan uikkarissa vai bikineissä? Muutenkin voisitteko tehdä jonkinlaista postausta juuri siitä aiheesta, ja vaikka kuvia jos uskallatte ;)

    VastaaPoista
  26. ei kaikki välttämättä halua mitään kulttuuri lomaa ja tutustua paikallisiin tai nähdä arkea. joskus se paras loma on vaan hotellilla lepäämistä ja rannalla loikolua ja sitä että kaikki tuodaan eteen. kuka tykkää mistäkin :) makuasioista ei voi väitellä.

    VastaaPoista
  27. ihan huippuaaaa! ens kerralla tuun matkalaukussa teän mukana !! :D

    VastaaPoista
  28. Näyttää ihan liian hyvältä:D tahtoo kanssa :P
    Toivottavasti teillä on ollut oikein mukava loma :D
    Mimmi näin sinut perjantaina junassa, mutta koska olen iso pupupöksy en uskaltanut sanoa mitään :-/

    VastaaPoista
  29. Voi jukra, mun blogitauon takia on ihan jääny väliin että ootte Egyptissä!
    Ite tulin sieltä juuri viikko sit, rakastuin maahan totaalisesti!

    Toivon (ja uskonkin), että ootte jo käynyt snorklailemas, näkymät on ihan mahtavat ja juuri tuo uskomaton elämä veden alla nosti Egyptin kaikkien muiden turistikohteiden pinnalle.

    Suosittelen myös Kairoa, itse kävin siellä päivän reissulla ja oli ihan mahtavaa.

    Ps. Kai tsekkasitte Naama Bayn KFC:n ja TGI Fridaysin, vaikka All inclusivet onkin? ;) Noista rannekkeista ei muuten jää rajoja, ne siirtyilee itekseen. Makasin myös auringossa klo 7-16, eikä rajoja jäänyt :)

    Antoisaa loppulomaa!

    VastaaPoista
  30. Mikähän on kun mulla ei näy nää kuvat? Monissa muissakaan postauksissa ei näy kuvia. onko muilla ollu tällasta ongelmaa ?

    VastaaPoista
  31. Pitäkää tosi hauskaa, oli todella hyvänmielen postaus tämä! Ite tulin just tuossa 1.11 Egyptistä Suomeen ja haluisin kyllä ihan heti takas! Oli niin ihanan lämmintä ja mukavia ihmisiä :) Ja rusketuin tosi hyvin!

    VastaaPoista
  32. kelpais mullekki! :-D mul on kauhee matkakuume ja tää viel lisäs sitä.

    http://ppiece-of-cake.blogspot.com/

    VastaaPoista
  33. OMG, pari läskii lomailee, varmaan siistiä lomailla kahestaan, ei poikaystävän kanssa vissiin kehtaa.. Olis ainoo valas koko hotellissa. Täytyy ottaa tukikaveri mukaan. Hyi.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.