lauantai 27. marraskuuta 2010

"Onko teitä iso porukka?" On, me kaks.

Eilen nämä tytöt suuntasi radalle... Miraculos vietti pikkujoulujaan ja pitihän sinne nyt päästä, kun kyseessä on meidän pitkäaikaisin yhteistyökumppani ja lemppari hiustuotteet! Niin ja ihmiset on mitä mainioimpia.


Ensimmäiseks löydettiin paikalta suklaaputous. Ei varmaan uskois, että vietettiin siinä tovi jos toinenkin? Päätettiin, että meidän molempien häihin tulee suklaaputoukset ja saadaan molemmat toimia toistemme häissä suklaaputousvastaavina.


Rakkautta oli ilmassa..


Paikalla oli myös bändi. Komeita miehiä uniformuissaan.. :D


Myös Mimmi kävi suklaaputouksella kohtalokkain seurauksin... (rinnukset..) Kutsussa olisi pitänyt lukea, että pukeutukaa mustaan..


Mimmi onneksi tuunasi todella hyvän yläosan itselleen..


Tanssittiin ja laulettiin joulupukille "What is love, pukki don't hurt me".. :D


Harri halus huomiota..


Ihana Arto tyttöjen keskellä. Arto esitteli meille vielä hyshys-uutuuksia, joista oltiin ihan fiiliksissä ja varmasti kerrotaan heti myös täällä, kunhan Arto vaan antaa luvan..


Löydettiin paikalta myös ystävämme Suvin hovikampaaja Jere, joka tunnustautui meidän blogin faniksi! Pusuja Jerelle sateli.

Kampista siirryttiin Jenny Woon pikkujouluihin ja matkalla Mipe pyllähtikin oikein komeasti ensimmäistä kertaa tänä talvena ja nyt sillä on polvi auki.. Peppi oli juuri kerennyt varoittaa liukkaasta kohasta, johon meinasi itse pyllähtää. Tähän Mimmi tokaisi vaan"JOOJOO" ja kaatui melkein heti. :D Taklailtiin toisiamme myös matkalla lumihankeen ja hihiteltiin, joten jos näitte Tavastian liepeillä jotain lumimiehiä, niin mehän ne vaan oltiin..


Vessakuvia Jenny Woossa.


Rupipolvi.


Vähän ehkä innostuttiin, kun bongattiin ANTTIIIIIIIIII!


Lauran poikaystävä Juho sai meiltä myös aika paljon rakkautta.. Ihastuttiin Juhoon.


Tavattiin ekaa kertaa, mutta toivottavasti ei viimestä..


Tässä kerrotaan Lauralle kuinka rakastetaan sen koiraa, poikaystävää ja sitäkin! :D


Intouduttiin jorailemaan aika paljon illan aikana..


Ja nähtiin SOSSUÄIDIT!!!! Peppi olis halunnut niiden kanssa yhteiskuvaan, mutta Mimmillä oli kiire Mäkkiin.. Me ollaan muuten sitä mieltä, että Sossuäidit on saatava televisioon!


Kotimatkalla Mimmi innostui ilmeilemään..


Peppikin.. Mites toi Mimmin uus tukka?


Oli ihan mielettömän kiva ilta ja hassuteltiin kameran kanssa oikein urakalla. Nähtiin paljon kivoja tyyppejä, nautittiin toistemme seurasta ja pidettiin hauskaa. Illan tunteellisin hetki oli ehdottomasti se, kun tanssittiin ja yhtäkkiä rupes soimaan Empire State Of Mind. Siinä sitten tuijoteltiin toisiamme herkistyneessä mielentilassa ja Mimmi vaan käveli Pepin kaulaan huudahtaen "EIIIIIIIIIII" ja halattiin pitkään. Tämä sen takia, että Peppi lähtee viikon päästä New Yorkiin ja tää oli meidän viimeinen ilta bailaamassa yhdessä pitkään aikaan. Seuraavan kerran nimittäin vasta sitten, kun Mipe saapuu New Yorkiin (Peppi on päättänyt tän!) ja päästään toivottavasti ulkoilemaan.



Mimmi ja Peppi kiittää kaikkia kivasta illasta ja tänään onkin sitten juhlat molemmilla toisaalla! :)


22 kommenttia:

  1. Uuuu suklaaputous, ehkä paras keksintö maailmassa!!

    VastaaPoista
  2. mmoi!

    pakko kysyy et mistä molempien neitien asut on hankittu? :----) pepin mekko on superkiva ja mimmin kans !

    VastaaPoista
  3. Pepin mekko on New Yorkista ja Beyoncen Plus Size-mallistoa! Mipen on ASOKSELTA ja takki Seppälän Great Girlsia!

    VastaaPoista
  4. hei mihin uno menee kun lähet pois?

    VastaaPoista
  5. Tännekki ku sato ensilumet nii joha itekki olin pyörällä heti könyämässä. Mullaki aukes polvi ja siinä on vieläki näin kolmen viikon jälkeen ihan tunnoton alue... :D

    VastaaPoista
  6. HEI PEPPI! Parempi sit tehdä joku oikeen kunnon Nyki postaus heti ku vaan kerkeet :) ja halutaan ehdottomasti tietää _kaikki_ mitä teet siellä, sun velvollisuutesi on kertoa meille jotka tänne Suomeen jää että kuinka ihanaa siellä on :D nimimerkillä: jos joskus vielä...

    VastaaPoista
  7. ihania kuvia <3<3<

    ps. toi otsikko on sika hyvä! :DD

    VastaaPoista
  8. MIKSEI KUNNON ASUKUVIA !! vaatteet näyttää nimittäin ihanilta

    VastaaPoista
  9. Te ootte niin ihania! <3 Saatte mut aina hymyilemään. Kiitos. :]

    VastaaPoista
  10. Ennen kuin mä muutin New Yorkiin, Empire State of Mindia tuli luukutettua pari kuukautta.

    Jee, tuut ihan kohta! Tervetuloa ja toivottavasti nähdään! :)

    VastaaPoista
  11. Näytätte ihanilta! Mitä korostuspuuteria käytätte kun teidän kasvot hehkuvat niin kauniisti? Entä luomivärit ja huulikiillot?
    Olette kauniita!

    VastaaPoista
  12. repesin niin pahasti Mimmin "uudelle tukalle" ettei mitään järkee, hohotan täällä vaan kovaan ääneen :-D Ootte IHANIA!<3

    VastaaPoista
  13. Ihanat naiset ja ihana putous <3
    Tuolta edeltä löytyikin jo vastaus, mistä upeat asunne olivat peräisin!

    VastaaPoista
  14. Repesin nauramaan täysillä tuosta Mimmin ilmeestä (suklaata rinnuksilla...) :D Jotenkin NIIN tuttu tunne, kaverien mielestä mun pitäs jo tajuta ja lopettaa vaaleiden saati valkoisten paitojen pitäminen!

    Ootte mainioita!

    VastaaPoista
  15. Ohhoh, suklaaputous!!!! Ihan mahtava keksintö! :D

    VastaaPoista
  16. Lähetin teille sähköpostia, mutta sain paluuviestinä teidän lomaviestivastauksen eli en siis tiedä että saitteko sitä, joten sanon nyt tässä sitten vielä että KIITOS kiitos kiitos. Kiitos siitä että, kun nyt istuin koneella surkuttelemassa itseäni ja rumuuttani ja muuta niin te saitte minut hymyilemään ja innostumaan ja muuta ihanaa!

    Pitääkin varmaan mailata uudelleen että saisin kaikki terveiseni tulemaan teille asti :)

    HALAUKSIA <3

    -Tiia

    VastaaPoista
  17. Mulla on tollanen samanlainen Asoksen mekko! :)

    VastaaPoista
  18. Oi ihana toi pääruusuke mikä pepillä on ja aina yhtä mahtis new york -biisi. Miten te tytöt voittekin olla noin upeita! Mä mietin ajoittain teitä, vaikka en ookkaan viime aikoina blogia kauheen useasti enää seuraillut. Oon kuitenkin teidän juttujen avulla omaksunut terveellisemmän ajatustavan..eli sen että jokainen voi olla huippukaunis koosta riippumatta. Vaikka mulla on takana reilun vuoden sisään kahtakymmentä kiloa lähentelevä painonpudotus ja oon nyt "normaalipainossa", niin taistelen lähes päivittäin itsetuntojuttujen kanssa...kai mulla on vielä opittavaa, mutta silti mulla on nykysin paljon terveempi kauneusihanne ja kiitän teitä siitä!
    xox

    VastaaPoista
  19. Moikka! Kiitos ihanasta blogista. :) Millä asetuksella te otatte valokuvia esim tässä postauksessa, kun noihin kuviin tulee noin kivasti valot? Siis tolleen pehmeästi ja sumeasti. :)

    Terveisin Maaria

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.