maanantai 15. marraskuuta 2010

Mimmeli lähettää terveiset Berliinistä! :)

Eipä tullu ku viikko Suomessa pyörittyä, kun kutsui taas ulkomaat, tällä kertaa Berliini. Oltiin Pojan kanssa varattu lennot reilu kuukaus sitten ja lennettiin tänne Berliiniin tosiaan AirBerlinillä ja lennot makso 62,50€/hlö. Ei paha :) Mulla asuu siis ystäväpariskunta täällä, joten edullinen lattiamajotus on taattu!


Lähettiin tosiaan reissuun lauantai-iltana, kone lähti puol seiska ja koko Helsinki-Vantaa oli jotenki ihan autio :D Koko kentällä palloili vaan muutama hassu tyyppi, oli jotenki tosi outo fiilis, ku ei ollu jonoja missään.




Lento kesti kaks tuntia ja oltiin perillä Berliinissä puol kasilta. Ystäväpariskunta oli vastassa ja suunnattiinki suoraan bussilla keskustaan ja Hard Rock Cafehen syömään.


Otin tuommosen kanahässäkän. Herkullista oli.

Suunnattiin HRC:n jälkeen johonki kuppilaan istumaan ja rupattelemaan ja sitte lähettiin bailaamaan. Haluttiin Maiskin kanssa tietty tanssimaan ja niinpä valittiin kohteeks semmonen paikka ku Soda. Sodassa oli aika monta eri puolta ja tykättiin kyllä.


Suosikki oli ehkä Black Classics-puoli noin musiikkinsa puolesta, jossa soi siis ylläri ylläri räppi.


Eniten ajallisesti kuitenki varmaan viihyttiin Silent Discossa jossa 2€ panttia vastaan sai kuulokkeet ja kuulokkeista sai säädettyä ite kanavan josta tuli DJ:den soittamaa musiikkia. Valittavana oli pari erilaista ja volat sai tietty säädettyä kans kohilleen.




Macin Lady Gaga huulipuna. Nyt tätä muuten myydään myös Helsingissä Stockalla, ite ostettiin nää Jenkeistä.


Siellä viihtyy :D




M&M eli Mimmeli ja Maiski.


Jossain vaiheessa saatiin tarpeeks kuulokkeista (sain vahingossa niistä kahen sijasta kolme euroo takas, jes!) ja siirryttiin vielä alas joraamaan kunnon räppiklassikoita. Tykättiin ja paljon :D Kello oli tässä vaiheessa jotain yli viis (Suomen kuus)...


Kotimatkalla halailtiin vielä nallee. Noi on niitä samoja jotka käväs Helsingissäkin hetki sitten.


Sunnuntaina herättiin ajoissa ja suunnattiin brunssille Mexicolaiseen. Oli herkullista. Mexicolaisesta lähettiin sompailemaan yhelle kirppikselle jossa en ollutkaa ennen käyny.


Oikastiin melekosen katutaideparatiisin läpi... Lämpöö oli melkein parikymmentä, joten pärjäs aika hyvin suht vähissä vaatteissa :) Jumituttiin tuohon ihan joksku aikaa :D




Kirppis oliki jostain syystä tältä sunnuntailta peruttu, mut ei se mitään, lähettiin toiselle...




Bionadet kouraan ja tutkimaan...


Upeita vintage-saappaita, joilla myös siis hintaa löytyy.


Tuolla kirppiksellä on myös karaokee ja se on tosi suosittu. Myös pätkä muuria näkyy tuossa takana.




Bongattiin koju jossa myytiin myös suomalaisia makeisia, kerrottiin että ollaan Suomesta ja se pyys vinkkejä mitä kantsis ottaa myyntiin.




Kirppiksen jälkeen palattiin kämpille ja tilattiin hyväksi havaitusta Nami sushista sushia. Nimensä veroisesti oli muuten namia ;) Mun annos 22 palaa makso joku 14€.

Vähä erilainen viikon alotus täällä Berliinissä, nimittäin maanantaikin alkoi sushilla. Pitäiskö Pepe ottaa maanantaisushiaamiainen Suomessakin tavaks?

Tänään on tullu shoppailtua koko päivä ja tuliaisia (kyllä, myös sulle Peppi) ja joululahjojakin (ja myös näitä sulle Peppi) on tarttunu mukaan aika kiitettävästi... Vielä huominen ja sitten kotiin...

Kyllä tää Berliini näin tokalla kerrallakin on aivan mahtava! :)

Ps. Kaikki jotka Berliini-vinkkejä kaipaa niin Maiskin blogia kannattaa vilkuilla. Maiski nimittäin täällä vie ja myö vikistään :D

20 kommenttia:

  1. Onneks kuumalinja toimii läpi maiden rajojen! Hot meininki niin kuin ulkomailla kuuluukin olla.

    VastaaPoista
  2. heeei mistä tuo sun ihana ruskea takki on? :) oot niin kaunis! ihana matkapostaus!

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Takki NewLookista. Karvaa irtoo ja pirusti, mut muuten tosi kiva!! :)

    VastaaPoista
  4. Ah. Jos Bangkokia ei lasketa nini Berliini on kyllä B-kaupunkien kunkku :D

    VastaaPoista
  5. ite sain edestakas lennot Berliiniin 73eurolla:-)! en jaksa odottaa, että pääsen taas sinne seikkailemaan

    VastaaPoista
  6. Näyttääpä kivalta, olin viime syksyn vaihdossa Berliinissä ja nyt tuli ikävä! Ehkäpä seuraavalla lomalla suuntaan sinne :)

    VastaaPoista
  7. Heippa Matamit! Mä tuun hieman resiinalla perässä ja löysin tän mahtiblogin vasta äskettäin. Mutta eipä se mitään..oon ahkerasti lukenut vanhoja postauksia. :) Halusin vaan sanoa, et Mimmi toi sun kampaus on tosi hieno! Se sopii sulle tosi hyvin. Koitan ite aina keksiä uusia mageita hiustyylejä, jotka sopii mun muhkeisiin poskiin ja täytyy kokeilla tollasta polkkaa enskerralla! Ihana!

    VastaaPoista
  8. Upeita kuvia ja tykkään kans tosta ruskeesta takista! (: ja alko muuten vähän tekee tota kanahässäkkä-annosta mieli..

    VastaaPoista
  9. Ihanaa... Berliini on ihana ja sinä olet ihana ja (graffiti)kuvat oli ihania. Haluan itsekin joskus takaisin Berliiniin, yleensä sitä vain haluaa nähdä aina uusia paikkoja mutta vielä joskus otan uusintakierroksen. Berliini on mukavan rosoinen kaupunki, varsinkin Itä-Berliinistä voi löytää ihmeitä. Mukavaa reissua!

    VastaaPoista
  10. Ihania kuvia! Tekee mieli lähteä itekki reissuun!

    VastaaPoista
  11. nyt tuli matkakuume, kun katteli näitä kuvia :) sulla on niin ihanat hiukset ja tyyli, oot niin kaunis!

    VastaaPoista
  12. mä niin tykkään lukea näitä reissupostauksia! oon kateellinen vaan kun niin usein pääsette maailmalle. :D ps. sushiaamiainen kuullostaa ihan kivalta.

    VastaaPoista
  13. Ou nou, noista baarikuvista tuli välittömästi mieleen mun suurin idoli Ms Swan... http://www.youtube.com/watch?v=LiPj5Ens6xQ

    Ehkä se on toi paita? :D Hauskaa reissua !

    VastaaPoista
  14. Voe tokkiisa. Terveiset Nummelasta! Olen siis kotiutunut...

    Kiitti kivoista komsuista :)

    Anonyymi: Poika eli mun POIKAYSTÄVÄÄÄÄÄ!!

    VastaaPoista
  15. heiiii mistä noin makeen näköset legginssit oot hommannu?

    VastaaPoista
  16. mhhhh. bionade! best drink ever!

    VastaaPoista
  17. Varmasti sulla oli hyvää matka!! ja lippu olie 63 €?! no way!!

    sun aviator jacket on ihana! haluaisin sama :)

    VastaaPoista
  18. Hei Mimmi kai söi ja toit myös Pepille yuolta suklaata? On muuten taivaallisen hyvää! ;)

    VastaaPoista
  19. Ihan pakko kysyä että suosittelisitteko jotain missä kannattais Berliinissä käydä? ^^ Lähden Berliiniin ite vaihtoon helmikuussa yhteen kouluun niin olis kiva vapaa-ajalla kiertää paikkoja :-) Olen tosin käväissy siellä viikon verran mutta ei siinä ajassa paljon kerennyt nähdä :C

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.