sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Pitää olla pikkasen pläski!

Ai että Peten kuoro vetikin tänään hyvin Kuorosodassa ja vielä meidän teemabiisin. ;)

Ootte kyselleet tosi paljon missä vaatteissa uitiin Egyptissä ja onko meillä uikkarit ja mistä löydetään ittemme kokosia uima-asuja. Kuten kerrottiin, meillä tuli vähän kiire hommata bikinit, eikä niitä sitten löydettykkään (Pepillä oli jotain vanhoja, mutta Mimmillä ei yhtiäkään) joten Egyptissä otettiin aurinkoa vähän omissa viritelmissämme.

Yksi muuri murrettiin muuten taas, kun Mimmi tuli ensimmäistä kertaa elämässään ottamaan bikineissä aurinkoa julkisella paikalla. Sitten sitä ei pysäyttänytkään mikään, vaan neiti hengaili niissä koko viikon. :D



Viime kesänä Tyra Therman otti meihin yhteyttä ja pyysi meitä käymään putiikissaan. Nainen on suunnitellut ihan mielettömän upeita alusasuja ja uima-asuja, joita oltiin jo aiemmin ihasteltu. Tyra halusikin tehdä meille omat uikkarit ja ette varmaan olis uskonut, että suostuttiin riemusta kiljuen? Otettiin mitat ja nainen vääns meille nämä ihan mielettömän makeet uikkarit, joissa porskittiin koko kesä. Meijän suunnitelma oli myös tilata Tyralta samanlaiset bikinit, mutta ehkäpä se on sitten ens kesän juttu? ;)



Pepe kattelee maisemia, eli yrittää varmaan bongailla meidän lempparimaseimaa nimeltä Isukki..


Mimmi ihanassa uikkarissaan.


Ja Peppi omassaan.

Oikeesti noi uikkarit oli ensin tehty toisinpäin, eli punanen Pepelle ja vihree Mipelle. Kun sitten vedettiin ne ensimmäistä kertaa päälle, tultiin siihen tulokseen, että nää sopii meille paljon paremmin näin. Ne on hiukan eri muotosia ja kun mekin ollaan, niin näin oli parempi. Mehän ollaan melkeen samankokosia, mutta meidän vartalot on täysin erimuotoset. :)


Ihana Mipe!



Me tykätään noista uikkareista ihan kamalasti ja niihin on tehty vielä sinne sisälle semmoset vahvikekankaatkin, että varmasti tämmönen vähän isompikin tyttö pysyy uikkarin sisällä, eikä lähde karkailemaan.

Kun jotkut kyselitte, että uskalletaanko me olla julkisesti uikkareissa, vaikka ollaan tämän kokosia niin tässä teille vastaus. Miksi ihmeessä ei uskallettaisi, mehän rakastetaan uikkareitamme, aurinkoa, elämää ja itseämme ja olisikin sääli istua teltan sisällä ottamassa aurinkoa pelkästään naamalle, koska meillä on muutama makkara! ;)

Uskaltautukaa siis kaikki ostamaan itellenne kivat uikkarit ja nauttikaa. Näitä meijänkin päällä olevia uikkareita siis saa ostaa Tyralta. :)

Mitäs tykkäätte?

56 kommenttia:

  1. heei ihan mahtavat ! näytätte paremmille uikkareissa ku monet mallinmittaset :O :))))

    VastaaPoista
  2. Aivan mielettömän upeat uikkarit ja upeat tytöt uikkareissaan! :)

    Voi kun tuollaisia saisi tavispullerokin jostain, nyt joutuu tyytymään tylsään mustaan...

    VastaaPoista
  3. Aivan törkeen makeet uikkarit! Näytätte ihanilta, as always! Haluun kyl ens kesäks tommosen vintage-mallisen uikkarin! ♥

    VastaaPoista
  4. Ihan kuin Ihanat naiset rannalla -kirjasta nuo kuvat (:

    VastaaPoista
  5. nyt tuli kyllä itku silmään. oon lähdössä kaveriporukalla ulkomaille ja tietenkin kaikki kaverit on hoikkia ja minä en. oon jännittäny reissua ihan älyttömästi, mutta nyt tajusin että ei muuta kuin ostamaan hienot uikkarit niin että kaikki keskittyy ihastelemaan niitä eikä kammoksumaan mun vartaloa!

    ootte ihania <3

    VastaaPoista
  6. Ihanat uikkarit, kelpais itellekki! ^__^

    VastaaPoista
  7. ihanaa tytöt!! ootte KAUNIITA <3

    t. Kaisu (joka pääsi syleilyynne Indiedaysin launchbileissä)

    VastaaPoista
  8. Kääk miten ihania naisia ja ihanat uikkari! ♥

    Mie en oo koskaan käyttäny bikinejä ja tuskin tuun koskaan käyttämään :p Vaikka oppisin olemaan välittämättä läskeistäni, raskaudesta tuli niin kamalat arvet (pitkiä, leveitä ja ainakin vielä kirkuvan punasia koko maha täynnä :/) etten uskalla/kehtaa.

    VastaaPoista
  9. Itekkin aloin naureskelee kun kuulin minkä biisin ne esittää, ajattelin vaan että jaahas tää taitaakin olla ihan mulle omistettu sitten... Noi uikkarit on muuten UPEAT! En pistäis pahakseni jos itekki omistaisin tuollaiset. Oon sitten päättäny tyytyä KappAhlin raitauikkareihin, kyllä ne välttää...
    Mutta en kyllä tajua miks ihmiset kyselee tuollaisia että kehtaatteko te olla rannalla koon puolesta. Itellänikin on kesäisin jollai julkisella rannalla aina vähän semmonen joo-o, älkää huomioiko mua -fiilis kun en minäkään ole lähelläkään mitään mallin mittoja, mutta loppujenlopuksi se ei ole todellakaan yhtään hävettävää tai hirveää!
    Ootte tytöt ihania, pus!

    ! http://recklessharmony.blogspot.com/ !

    VastaaPoista
  10. Tosi kauniita kuvia teistä, ja hienot uikkarit. Nyt pitää itsekin lähteä etsimään uikkareita. Kiitos teille, että minäkin kehtaan ekaa kertaa mennä kunnon uikkari ostoksille, ja aion todellakin loikoilla altaalla ja uida sekä ottaa aurinkoa!!! Ennen en olisi kehdannut. Mutta kun näin teidän kuvat tajusin että hitto, naisethan on todella kauniita. Itse suunilleen saman kokoinen, joten en voi hirveästi pahemmalta näyttää :D

    Ihania olette, ja niin on teidän kuvatkin!

    -Fellu-

    VastaaPoista
  11. Mä rakastuin ihan täysin tohon mipen punaseen uimapukuun! Se olis täydellisen värinen, mallinen ja äääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää. Oon AIVAN varma, että ens kesäks mä metsästän jonkun upeen (8

    VastaaPoista
  12. Upeita naisia olette, kiitos näistä voimauttavista kuvista! Olette superrohkeita!

    Itse huitelen kesäisin biksuissa esim. maauimaloissa (en käy uimarannoilla koska en tykkää uida meressä) ja vaikka ajoittain muuten häpeilenkin (ja jopa vihaan) itseäni ja ulkomuotoani niin uimassa bikineissä en koskaan! Vesijuoksu on mun harrastus, nautin auringosta, nautin vedestä ja jos mä jonkun mielestä näytän irvokkaalta biksoissa niin se on sen tyypin oma ongelma, ei mun!

    You rock, girls!

    VastaaPoista
  13. MÄ RAKASTAN TEITÄ

    VastaaPoista
  14. Ihanat mimmit ihanissa uikkareissa <3 Mäkin haluun!! Ootte oikeesti ihan parasta. Mäkin opin arvostamaan itseäni omana itsenäni ja kiitos kuuluu teille. Kunpa maailmassa olisi enemmän teidän kaltaisianne. Toivon teille vaan kaikkea hyvää!

    VastaaPoista
  15. Mahtavaa!
    Kauniit uikkarit molemmilla!

    VastaaPoista
  16. Ootte kyllä parhaita <3 Kiva uimapuku pikkasen pläskillekin tekee kyllä paljon, sen olen itse huomannut. Ja noi on aivan täydelliset, ja ootte tosi kauniita!

    VastaaPoista
  17. Fantastisia ja erilaisia simmareita (ja bikineitä) löytyy mm. Englannin eBaysta, jos vaan viitsii etsiä. Muutenkin isoja ja ERILAISIA vaatteita eli ei mitään mummolookia. Ikävä vaan, että Suomessa harvemmin on tarjolla kohtuuhintaan (!!!) mitään kivaa JA isoa! Siksi meikäläisellä onkin iiPei kovassa käytössä ja kortti vingahtaa...

    VastaaPoista
  18. Hei ihanat tytöt :)

    Suoraan asiaan; mulla on kamalat raastinrautareidet, eli leggarit kuluu haaruista puhki parin käytön jälkeen (esim henkkamaukan perustrikoissa saumat irvistelee noin viiden käyttökerran jälkeen..) :( Mistä iso tyttö löytää kestäviä leggingsejä?

    Pusuja !

    VastaaPoista
  19. Nyt täytyy varmaan minunkin uskaltaa esiintyä uikkareissa muuallakin kuin mökkirannassa :)
    Te olette rohkeita!
    Ja aivan mahtavan upeat uikkarit - mullekin tuollaiset!

    VastaaPoista
  20. mistä mimmin pääkallohuivi?

    VastaaPoista
  21. Aivan ihanat uikkarit!!!!! :)) <3

    VastaaPoista
  22. Kelpais kyllä noi turkoosit tännekin! :)

    Itte oon käyttäny pitkään tankineja ja boxerialaosia. Niissä tuntee olonsa varsin hyväksi!

    VastaaPoista
  23. Aivan ihanat uikkarit!
    Kelpais kyllä itsellekin :)

    VastaaPoista
  24. rakastuin pepin uikkareihin ! : o aivan ihanan väriset <3

    VastaaPoista
  25. ihanat tytöt!! :))

    mä ratkasin ikuiset "kääk kauhee mummotelttauikkariällötys" ja "miks nää koot loppuu ällään!!!" ongelmat keväällä siten, että menin ebayhin ja aloin ettimään. löysinkin sitten ihanimman uikkarin ikinä, vaaleenpunaruskeen helmallisen uikkarin, joka päällä kehtaan ihan oikeesti polskia. muhun kiinnitetään edelleen huomiota, muttei enää niin paljoo sen takia et oon XXXL, vaan lapset kattoo huuli pyöreenä ja puolihuutaa, et "äitii, miks toi täti menee mekossa uimaan?" sitten jo vähän naurattaa :) ebay on tie onneen! :)))

    VastaaPoista
  26. Voi että ihailenkin teitä niin suuresti! On jotai niin mahtavaa, että "isoluisemmatkin" naiset (teitä lainaten) ovat sujut itsensä kanssa, eikä pelkää näyttää sitä:)!!!

    Itse tiedän olevani hoikka, mutta SILTI se bikineissä kulkeminen rannalla tuntuu olevan suuri askel minulle ja joskus jopa hävettääkin muiden katseet.. Media on vaikuttanu niin suuresti mun ja monen muunkin kauneusihanne kuvaan ja siksi kai asia onkin monelle vaikea.. Haluan oppia rakastamaan itseä omana itsenäni ja teiltä todellakin otan siitä mallia! :) Olette niin ihania positiivisia, se todellakin tarttuu <3

    VastaaPoista
  27. <3 <3 <3 <3 mahtavaa naiset! <3 <3 ...ja tässä meni periaate olla ikinä kommentoimatta...

    VastaaPoista
  28. Hei ihan mahtavat uikkarit! Tosta vihreestä tykkään varsinki, kaks nappiako siinä edessä on? Hyvältä näyttää (:

    VastaaPoista
  29. Hei Mimmi! (toivottavasti meni nyt nimi oikein, en jostain syystä erota noita nimiä vieläkään..) Haluaisitko esitellä kaikki kangaskassisi? Niitä kun näyttää olevan paljon ja niin kivoja! :)

    VastaaPoista
  30. Näytätte oikein näteiltä ja hei - ette te ees niin isoja oo!!

    suukkoja helsingistä

    VastaaPoista
  31. Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Kyllä tekin uskallatte, jos kerta mekin ;)

    Anonyymi joka kyseli leggareiden perään niin Piruetista löytyy mustat meidän lempparit, jotka on siis tanssijoille suunnitellut ja ei saa puhki ei sitten millään :D Ite täällä nämä parhaat jalassa kirjottelen...

    Ja minun pääkallohuivi on ONLYsta :)

    Ja voin esitellä kangaskassini joku kerta. :)

    Terkut Berliinistä! :)

    VastaaPoista
  32. hei haluaisin kysyä tuota samaa kuin joku jo kerkesikin. kestäviä legginssejä on tosi vaikee löytää, kun reidet sen kun raastaa toisiaan, ja leggarit hajoo nopeeta! eli olisko teillä vinkkejä? :)

    kauniita naisia <3

    VastaaPoista
  33. Oi ihania kuvia! <3 Kummallakin ihanat uikkarit. Itse haluaisin samanlaiset kuin Pepillä!

    VastaaPoista
  34. Mielettömän upeat uikkarit! :) Tuli mieleen sellaiset vintage-kortit, joissa kiharahiuksinen tyttö istuskelee viehkosti tuommoinen uimapuku päällä! :)

    VastaaPoista
  35. Pakko kysyä nyt (taas) yhtä asiaa: Sanotte, että olette ylpeitä siitä miltä näytätte, kannustatte muitakin olemaan tyytyväisiä itseensä. Ja silti aina kun julkaisette itsestänne kuvia, ne on otettu tosi ylhäältä. Esim. nää uikkarikuvat on tosi hyvä esimerkki. Miksette voi ottaa kuvia normaalisti suoraan edestä? Koska näytätte laihemmalta kun ne otetaan ylhäältä päin? Eikö tämä nyt sodi TODELLA paljon sitä vastaan, että tykkäätte siitä miltä näytätte? Oon oikeesti vähän hämmentynyt tästä, miksi ette halua julkisuudessa sitten näyttää sen kokoisilta mitä ootte, vaan pitää aina ottaa ne kuvat mahdollisimman ylhäältä että kaikki kaksarit häviää ja näyttää mahdollisimman pieneltä! Koska ero kuitenkin on valtava. Vähän jopa harmittaa tää, vie uskottavuuden teidän puheiltanne että kaikki on ihania omana itsenään ja pitäs olla tyytyväinen omaan kroppaan.
    Oon ennenkin laittanut tästä asiasta kommenttia, mutta ette mielestäni julkaissut kommenttiani.

    VastaaPoista
  36. Anonyymi: Kuten ehkä näet, tossa parvekkeella (metri kertaa metri) ei ollut tilaa ottaa niitä samasta tasosta siten, että oltais mahduttu kuvaan, joten oltiin portailla. Tuskinpa näistä kuvista kellekkään jää epäselväksi se minkä kokosia me ollaan? Meidän varmasti about jokainen asukuva on otettu tasan meidän tasolta suoraan edestä, suoraan sivusta tai mistä ikinä ja laitetaan koot vaatteidemme perään. Mun mielestä se ei sodi mitenkään meidän sanomamme mukaan? Ollaan myös laitettu alhaalta päin otettuja "totuus"-kuvia itsestämme, joissa ollaan oikee tuotu kaksoisleuat esiin.

    Me ei myöskään jätetä kommentteja julkasematta, ellei kyse ole jostain joissa vaikka yritetään tunkea läpi meidän omia nimiä, osotteita yms. Muutoin tässä blogissa ei sensuuria harrasteta ja sen varmaan myös huomaa siitä minkälaisia kommentteja päästetään läpi.

    Jos tällainen asia sua jotenkin harmittaa ja koet sen epärehelliseksi, niin harmi tosiaan. :)

    VastaaPoista
  37. ^anonyymi: Tässä oli tarkotuksena mahtua näihin kuviin, ei ollu nimittäin mikään iso parveke kyseessä... Ja osa näistä otettu automaattilaukasulla ja kaiteen korkeus oli missä oli :D

    "miksi ette halua julkisuudessa sitten näyttää sen kokoisilta mitä ootte" - ollaanhan me kaikissa haastiksissa ihan normaalikuvakulmista kuvattuina (usein jopa alakulmasta), ei pystytä niihin tosiaankaan vaikuttamaan :D . Myös ite kuvataan usein toisiamme "ihan normaalisti" :)

    Ja julkaistaan kyllä kaikki kommentit, harmi jos on johonkin edellis kerralla hävinnyt.

    VastaaPoista
  38. Aivan ihania kuvia! Tuli ihan hymy huulille. Ihanan väriset uikkarit :)

    VastaaPoista
  39. Ihanat uikkarit, paaaljon ihanammat kuin mun mustat! Mutta joka tapauksessa teistä olen kyllä niin paljon rohkeutta saanut, että menneenä kesänä ostin oikeasti ekat uikkarit moneen moneen vuoteen ja jopa uida polskuttelin! Ootte kyllä niin ihania!!!

    VastaaPoista
  40. Moikka,
    Siis aiwan ihanat uikkarit ja sopii teille todella loistavasti ja arvatkaa menenkö oitis kattoo ittellenikin tommoset ;0)
    Loistavaa tiistaita teille moresti =)

    VastaaPoista
  41. Tuohon anonyymin kommenttiin: Eihän ihmisistä yleensäkään oteta paljon sellaisia kuvia, joissa kuvasuunta on alhaalta ylöspäin. Se ei vain yleensä ole ihmistä imarteleva kuvakulma, oli sitten laiha tai lihava...

    VastaaPoista
  42. hyvät kanssakommentoijat, haluaisin jakaa kanssanne leggins-löytöni! itse tilaan nykyään kaikki mustat leggarini brittilästä, next-nimisestä liikkeestä. edulliset, kestävät ja materiaali on ihanan tuntuinen.
    http://tinyurl.com/27pslcu

    VastaaPoista
  43. Olen KATEELLINEN tyylistä ja varmuudesta jolla kannatte kroppanne!
    Ihanaa katseltavaa!

    VastaaPoista
  44. Heh, mä tilaan myös leggarit eBayn luottotoimittajalta, hinta puntina 1.99 + postikulut 2.99 (ja niitä voi tuolla hinnalla ostaa MONTA paria eri värejä).

    Eivät mene puhki, ainut ongelma on se, että haarusaumat brakaavat ensimmäisellä viikolla. Mutta nehän saa kiinni parilla käsinpistolla, joten ei ole ollut ongelmia. Materiaali puuvillaa ja ihan vähän elastaania. Sikäli ihanat, että saa eri pituuksia: 3/4, nilkkoihin ja full lenght, jotka on mun mielestä tosi ihanat eli yli nilkkojen! :)

    IiPei rules täällä ainakin! Taas on kierroksessa takki, parit housut, pari paitaa - arviohinta yht. n. 30 puntaa...

    Kovin mielelläni käyttäisin ja ostaisin suomalaista ja Suomesta, mutta kun ei löydy, ei löydy (jollei halua oikeasti näyttää mummolta!). Ja ne kivat, jotka löytyvät, maksavat hurrrrrrjasti eikä normipalkalla elävä pysty niitä ostelemaan, valitettavasti.

    VastaaPoista
  45. Tätä kommenttia ei ole missään nimessä tarkoitettu ilkeilyksi/vittuiluksi/whatever, vaan ihan puhtaasta mielenkiinnosta;
    Kun Peppi erosit poikaystävästäsi, vaikuttiko se sinulla painoon jotenkin? Melkein kaikki kun kertovat että ovat joko lihoneet tai ( useimmat ) laihtuneet, rupesi ihan kiinnostamaan että miten sinun tapauksessasi, eronne kun ilmeisesti kuitenkin oli sopuisa jne, eikä kummallakaan jäänyt hampaankolossa mitään? ( Lienee tarpeetonta sanoa että omissa ja kavereiden kokemuksissa juttu on poikkeusetta mennyt verissäpäin taisteluksi, minkä seurauksena sitten se syöminen ei kauheasti kiinnosta.... )

    VastaaPoista
  46. Voi Peppi ja Mimmi onpas ihana blogi teillä <3 Tosi kivoja/hyvälaatuisia kuvia ja kiva kirjoitustyyli. Jatkakaa vain samaan malliin!

    VastaaPoista
  47. Teillä on ainakin oikea asenne, mikä monilta puuttuu, eihän tärkeintä ole mitä mieltä muut ovat sinusta ja uskallatko mennä uikkareissa, vaan mitä mieltä itse olet itsestäsi. Your body, your life, your way :)
    Itse en ole kovinkaan tyytyväinen kuntoni, joten olen tekemässä asialla jotain. Se että on hoikka ei aina tarkoita että on hyvä kuntoinen. Itseasiassa minun serkkuni yllätti minua, vaikka painaa 2x enemmän niin hän juoksee nopeammin kuin minä :)

    VastaaPoista
  48. Ihania, ihania tyttöjä! Nyt meikäkin uskaltautuu ens kesänä rannalle, ihan varmana. Tämä blogi jää kyllä stalkkauslistalle jatkossakin!

    VastaaPoista
  49. Ylisöpöt uikkarit! :D Pitää itekki hankkia kivoja uikkareita/bikinejä etelän matkaa varten. Jos täältä ei löydy niin perillä varmasti. :)

    VastaaPoista
  50. you girls look gorgeous!
    where can i guy the turquoise/white swimsuit? its to die for! :D

    VastaaPoista
  51. Voi ei, meni kylmät väreet näistä! Vaikka mun käsitys laihuudesta on todella, todella vääristynyt nykyään niin te... Te ootte niin käsittämättömän upeita näissä kuvissa!

    Tulee mieleen PMMP:n Tytöt -biisistä kohta "tehän ootte jo oikein, kun te ootte vaan just noin".. <3

    VastaaPoista
  52. Aivan ihania naisia ja uikkarit! <3 :]]]

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.