maanantai 8. marraskuuta 2010

MTL goes Sharm El Sheikh p2!

Reissu oli mukava, mutta mukava on myös tää vatsapöpö jonka Peppi sai ja on nyt pari päivää ollut sen kourissa..


Mimmi hassuttelee alastoman Pepin kustannuksella. On tuolla jossain bikinitkin, kai?


Ei sitte koskaan uskallettu mennä noihin vesiliukumäkiin.. Ne vaikutti vähän turhan huterilta ja jotain niissä luki, että lapsille vaan.. Entä tämmöset vähän isommat lapset?


Jep.. Tää pariskunta sai taas pieniä vinkkejä.


Tämmönen hengaili siellä meidän huoneen lähettyvillä. Peppiä jännitti, Mimmi tapansa mukaan oli ihan coolina, koska on niin kokenut ja fiksu..


Siinä se Mipe pönöttelee.. Noi siis ei ihan kirjaimellisesti oo bikinit kuten joku oli kysynyt, vaan sellanen tuubihommeli vaan Seppälästä. Mutta hyvin ajo asiansa, me herättiin tähän bikinitarpeeseen tosiaan edellisenä päivänä, eikä mistään löytynyt mitään bikineitä. :D Onneks meillä oli mukana matkassa myös meijän lemppari uimapuvut, pitäisikö niitä esitellä ihan erikseen vaikka?


Erittäin miellyttävä paikka hotellin alueella..


Kisut lähössä altaille! GRR ja MJAU!


Ollaan saatu tässä vuoden aikana vaikka minkälaisia aurinkotuotteita aina testaukseen, mutta hyväpä niitä on testata kun ei olla keretty nähdä aurinkoa kunnolla vuoteen. Nyt matkaan lähti kuitenkin Louis Widmerin tuotteita ja kaikki tulikin käytettyä. Erityisesti toi edessä oleva naamalle tarkoitettu rasva jossa oli erikseen huulivoide (suojakerroin 20) oli meidän suosikkia. Saatiinkin todella hyvät värit naamoihimme palamatta ja käytettiin siis pelkästään tota koko loma kasvoissa. 30 suojakerroin oli millä alotettiin viikko ja siitä sitten tiputettiin 20 suojakerroin öljyyn, josta taas 15 rasvaan ja vikat päivät vedettiin tolla suojakerroin 8 öljyllä. Meidän missio oli ettei saada palaa missään nimessä, eikä palettu! JEE! Me ollaan kyllä enemmän ehkä öljyn ystäviä, mutta nää voiteet imeyty tosi hyvin ja oli siksi helppoja


Läski tummui Egyptissä!


Toi Lortsun Solar-aftersun oli ihan huippua. Öljy levittyi hyvin ja meillä menikin pullo sitä reissun aikana. Käytettiin myös Louis Vidmerin aftersunia, läträttiin _koko ajan_ rasvan ja öljyn kanssa.. Nyt iho huutaa sitten rasvaa koko ajan ja on ihan kuiva. :D Hyvä tytöt! Hiuksiin testailtiin noita Matrixin aurinkotuotteita, jotka saatiin kokeiluun varmaan 1,5v sitten. :D Noi tuoksuu syötävän hyvältä ja toi maski jätti hiukset kivan pehmeiksi. Paul Mitchellin Awapuhi-suihke on ollut meidän molempien luottotuote jo vuosia ja taas yks purkki tyhjeni tällä reissulla. Sitä voi käyttää hiuksiin, mutta myös koko vartalolle. Syytän Mimmiä, koska joskus ollessani sen asiakkaana kampaamossa vuonna 2006 ehkä? se pakotti mut ostamaan tota ja siitä asti oon ollut ihan koukussa. :/ Parasta ja mä käytän sitä naamaankin!


Viimeinen ilta vietettiin pakkaillen ja hotellialuetta kierrellen. Käytiin illastamassa ja painuttiin pehkuihin ajoissa, koska piti herätä 03:30 bussiin, joka vei kentälle..


Kentän ikkunasta oli tämmöset näkymät just ennenku astuttiin koneeseen.


Tässä oli haikee fiilis, koska loma oli lopussa..


Mutta onnelliset More To Lovet au naturel, koska meillä oli takanamme ihan uskomattoman upea ja ihana loma yhdessä.

Oli ihanaa viettää laatuaikaa yhdessä ja kuten runossakin oli, tullaan varmasti muistamaan tämä loma vielä mummoinakin. Poikaystäviä ei reissussa hirveesti näkynyt, mutta pari oikein potentiaalista sielläkin oli. Sharm El Sheikh oli sellanen kohde johon voitais kumpainenkin lähteä vielä joskus uudelleenkin!

Nyt ollaan takasin työn tohinassa ja touhua riittääkin vaikka miten! Vaikka reissussa on mukava käydä, niin on se kiva aina tulla kotiin. Ei siitä pääse mihinkään. :)

15 kommenttia:

  1. Louis Widmerin aurinkorasvat on ihan huippuja! Voitin jossain arvonnassa kerran pari purkkia. Laitoin sitte oikein paahtavana päivänä ja selkään jäi pieni alue laittamatta ja eiköhän sinne ilmestyny punanen palamisläntti! :D Eli ainakin toimii!

    VastaaPoista
  2. Ainiin ja ihanat rusketukset teillä molemmil!! <3

    VastaaPoista
  3. Heips! On se upeaa että kirjoitatte Miss Mixiinkin! Huomasin tosin jutussanne perustaa blogi pienen virheen: osoitetta voi vaihtaa myöhemminkin ja itse olen niin tehnyt useasti! Asetukset --> julkaiseminen --> Blog*Spot-osoite!
    Joka tapauksessa teillä on ihastuttava blogi (: Olisi ihanaa päästä itsekin lomalle!

    VastaaPoista
  4. Vähänkö tuli hinku päästä ulkomaille! :D

    VastaaPoista
  5. Iiks mitä ihania lomakuvia, etenkin tuo viimeinen kun näkee miten rentoutuneen ja onnellisen näköisiä ootte!

    Nyt tuli kauhee lomakuume...

    Kivaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Hei mahduitteko turvavöihin koneessa? :D

    Terveisin samaa asiaa aina stressaava (tosin toistaiseksi aina mahtunut ihan ongelmitta)

    VastaaPoista
  7. hei pistäkää jotain kuvia missä näkyy kunnolla teijän uikkarit. tarviin kans itelleni samantyyliset uikkarit ku teillä, ollaan ulkomaille lähössä joululomalla :)

    VastaaPoista
  8. Olis ollu kiva nähä enemmän kaupungista kuvia. Missä kävitte syömässä yms

    VastaaPoista
  9. "Läski tummui Egyptissä!"
    :D:D:D tää teidän itseironia on parasta!

    VastaaPoista
  10. hei vitsi oon kateellinen teille, te ootte niin itsevarmoja ! oikeesti teil on sellane asenne kaikkeen mitä ai monelta löydy(: ja teidän blogia on kiva lukea, kaikkee kivaa teille !♥(:

    ps, käykää kattomas mun blogia, leopardipossu.blogspot.com (:

    VastaaPoista
  11. Toivottavasti Peppi ei oo saanu reissusta shigella bakteeria! On ilkee ja sitkee juttu! Toipumisia ja intoa työntekoon!=)

    VastaaPoista
  12. Ootte ihan huippuja, en tajua miten joku olla noin sujut ittensä kanssa, ei jestas! Oispa mullakin tommonen kyky! :D

    VastaaPoista
  13. Mäki oon usein käyttäny tommost samanlaista yläosaa ku uin: D
    oon aina stressanu et apua huomaakohan et nää ei oo biksut mut näköjää en oo ainut : )

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.