perjantai 12. marraskuuta 2010

Radiogaala ja Popfashion!

Me ei oikein olla pitkään aikaan jaksettu käydä missään iltatapahtumissa, eikä muutenkaan olla oltu missään juhlimassa kumpainenkaan vähään aikaan. Jotenkin kun päivät juoksee erilaisissa jutuissa, on iltaisin ihana vaan rentoutua tai sitte nähdä kavereita tai vaan olla itsekseen.

Eilen kuitenkin järkättiin Senaatintorilla Radiogaala ja koska oli kunnia tulla kutsutuksi, niin paikalle myöskin mentiin. Mimmi joutui kuitenkin jäädä kotiin alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen, koska sillä oli kouluun raportti palautettavana ja sen piti olla valmis. Onneksi kuitenkin Inka oli menossa tapahtumaan myöskin, joten pullero pääsi hyvään seuraan kuitenkin. :)



Gaalassa tarjoiltiin illallinen ja se tuotti mulle jo etukäteen päänvaivaa, koska oon viimesen viikon ollut tässä pirullisessa vatsapöpössä, eikä oo oikein ruoka maistunut ollenkaan. Joo-o, tän on oltava joku vakava tauti, koska mulle maistuu ruoka AINA.


Ilta lähti käyntiin Reckless Loven esityksellä ja ihan mielettömän hienolla valoshowlla, joka heijastettiin tuollain Kirkkoon. Se oli ihan sika hieno, kaikki oli mietitty niin viimesen päälle.




Ihana Jenni esiintyi akustisesti ja voitti ansaitusti pari palkintoa. Jenni on ihanaihanaihana, en voi koskaan ylistää naista tarpeeksi!


Myös Ramona nappasi oman palkintonsa ansaitusti jo toista kertaa peräkkäin ja oli maailman sulosin, sillä ei nimittäin pysynyt jostain syystä silmät yhdessäkään kuvassa auki. Ramona oikein yritti saada ne pysymään, mutta ilmeisesti salama tai joku teki tepposet ja silmät meni automaattisesti kiinni. :D Tässä siis Inka, Ramona ja palkinto!


Pepe pääsi hypistelemään Ramonan palkintoa ja oli vähän fiiliksissä..


Aamupojat nappasi myöskin palkintonsa. Me ainakin tuettiin poikia täysillä niiden vaalikampanjassa, joka levittäytyi ympäri Suomea.. Mitenkäs kun pojat oli kerennyt jo ennen tietoa voitostaan hankkia itelleen voittaja-lippikset? :D


Mieletön ilotulitus alkoi just ennenku lähdettiin seuraavaan kohteeseemme.. Gaala oli ihan älyttömän hieno ja oli todella, todella kiva olla tapahtumassa, joka oli mielettömän hyvin järjestetty ja johon myöskin vieraat oli panostanut. Miehet puvuissaan, naiset iltamekoissaan ja laitetuissa kampauksissaan/meikeissään oli häikäiseviä. Oli myöskin jotenkin ihana seurata noiden eri työyhteisöjen ryhmähenkeä ja iloa, kun saivat erilaisia tunnustuksia. Ehkäpä mekin Mimmin kanssa järkätään joskus jotkut omat awardsit, joissa sitten palkitaan toisiamme erilaisista saavutuksista? (Kumpi tekee nopeammin postauksen, kumman kone pienentää hitaammin kuvat, kummalla on parempi idea otsikoksi yms.)? :D


Gaalasta siirryttiin suoraan Popfashioniin Kaivolle, koska haluttiin nähdä ruotsalainen Lazee esiintymässä. Lazee oli kyllä hyvä, olis kiva nähdä joskus pidempikin keikka herralta, jota esim. poikkiksemme Adam Tensta on kehunut hyvin paljon!


Axl juonsi tapahtuman ja ihastuin totaalisesti herran Adidaksen paitaan! Ihan mielettömän siisti!!!


Tässä alkaa vissiin neiti mahapöpöä vähän väsyttämään..

Popfashionista en oikeastaan osannut odottaa mitään, koska en ollut koskaan aiemmin tutustunut mitenkään tapahtumaan. Muotinäytös oli ihan hyvä ja erityisen kiitoksen saa DJ, joka soitti Willow Smithin Whip My Hairin! En vaan voi käsittää, että se on niin hyvä biisi.

Jouduin myös todella omituiseen tilanteeseen, kun kaveri huitoi mua tulemaan luokseen baaritiskille ja lähdin kävelemään hänen luokseen, niin mut pysäytettiin kysyen
"Kuka sä oikein oot"
olin, että no "Minä oon kuule Peppi"
"Aha mutta mitä sä niinku teet"
"Kävelen kaverini luokse"
"Joo mutta mitä sä niinku TEET"
No öö (tässä kohtaa ei oikein koskaan tiedä mitä sanoa) ja sanoin vaan, että "oon bloggari"
"Aaa no sä et kyl todellakaan saa tulla tälle alueelle, koska tää on VIP ja täällä on vaan VIP-vieraat"

Lähdettiin sitten peruuttamaan äkkiä pois, olin ilmeisesti astunut jollekkin todella väärälle maaperälle, jonne mun ei todellakaan olisi pitänyt. :D Jos olisin kuitenkin valehdellut olevani joku supertärkeä henkilö (tää herra puhui englantia) niin olisinkohan tässä tapauksessa saanut käydä hakemassa VIP-puolen tiskiltä lasillisen vettä ja jopa puhua ystäväni kanssa tämän alueen rajojen sisäpuolella? ;)

Oli kuitenkin kiva kävästä Kaivolla, koska siellä oli paljon tuttuja, joita tuskin tulee taas vähään aikaan nähtyä. :) Gaalan viralliset jatkot oli Le Bonkissa, mutta me suunnattiin suosiolla kotiin. Pääsinkin Inkan kyydissä kotiovelle ja kaivaudun suoraan lämpimän untuvapeiton alle vetämään hirsiä.

Aamulla heräsin jo ajoissa hoitamaan työjuttuja, nyt lähdetään Mimmin kanssa ihastelemaan Bernerin meikkikevättä ja sitten vielä tyttöhengailua tiedossa.

Ihanaa perjantaita kaikille, nauttikaa! :)


15 kommenttia:

  1. Sulla saattaa olla salmonella. Siskoni ja minä saimme sen myös egyptissä ollessamme muutama vuosi sitten. Tulin todella kipeäksi ja kesti monta viikkoa ennenkuin paranin. Mutta ei sille mitään muuta voi kuin odottaa että menee ohi. Minullekaan ruoka ei maistunut ja sai ravata vessassa jatkuvasti. Laihduin varmaan 5 kiloa sen sairauden aikana.

    Todella moni tuttava on myös sairastunut siihen juuri oltuaan egyptissä. Sen takia en sinne ole lähdössä ihan heti uudestaan :(

    Ei muuta kuin parane pian!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti ei oo salmonellaa toi sun pöpö :(

    parane pian! :)

    VastaaPoista
  3. Paranemisia! Inhottavaa jos ruokakaan ei ees maistu. :(

    Ja sulla on taas tumma tukka!

    VastaaPoista
  4. Mun mielestä se Whip my hair biisi on ehkä yksi tämän vuoden ärsyttävimpiä... hrrr, nousee niskavillat pystyyn kun vaan ajattelenkin sitä!

    VastaaPoista
  5. Kivat uudet sivut :)Ja toi sun ruusus,ihana! Tahtoo!!! :)

    VastaaPoista
  6. Oii toi banneri on ihana! Ja tuo sun hiuskoriste. :) Mistä oot ostanut sen?

    VastaaPoista
  7. Mulla on tommonen punanen ruusu ja sit sellanen vaaleenpunanen myöskin. Molemmat on lasten H&M ja maksoi jotain 3,90/kpl! :)

    VastaaPoista
  8. Heippa! oon 15.v tyttö ja 104kiloo painava.. mua kiusataan joka päivä ja mun itsetunto on tosi alhanen.. haluisinki tietää että miten pääsitte tohon pisteseen että hyväksytte ittenne tollasena? satuttaako teitä ikinä muiden katseet esim. kaupungilla?

    VastaaPoista
  9. ooo, sika magee toi adidas paita!

    VastaaPoista
  10. Ikäviä noi Egyptin loma"tuliaiset". Enpä oo juuri kuullut että siellä lomailleet olis siltä säästyneet. Jaksuja <3

    VastaaPoista
  11. Voeee että!! Toivottavasti paranet pian! Näytät kuitenkin taudista huolimatta aivan upeelta, ja toi tumma tukka sopii ihan mielettömän hyvin :)

    VastaaPoista
  12. Arvatenkin tennarit jalassa radiogaalassa?

    VastaaPoista
  13. mulla oli ihan korkkarit jalassa radiogaalassa. :)

    VastaaPoista
  14. Satuitteko kuulemaan jousikvartettia joka esiintyi kun vieraat minglasivat ja etsivät paikkansa? Olen itse nimittäin kyseisen kvartetin alttoviulisti, ja olisi kiva kuulla kuuluiko meidän soitto ollenkaan ja mitä vieraat olivat mieltä :) Ihania kuvia!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.