sunnuntai 7. marraskuuta 2010

MTL goes Sharm El Sheikh p1!

On aika valottaa vähän lisää meidän reissua kuvien muodossa. Kuten kerrottiin runossa, niin lähdettiin Tallinnan kautta ja saatiin tosi edullinen paketti. Sivusto josta katottiin matka oli lastminute.ee ja tästä meille vinkkas ihana Inka. Otettiin siis hotelliksi Rehana Resort täyshoidolla, johon sisältyi ruoat ja juomat.

Lennot+hotelli maksoivat yhteensä 301e/henkilö ja tähän sitten päälle laivamatkat Tallinnaan ja taksit siellä, tuli molempien matkan kustannukseksi 370e. Ei siis mikään paha todellakaan, koska hotelli oli mieletön, ruoat oli hyviä ja saatiin rentoutua ihan kunnolla.

Matkustusaika luonnollisesti tuplaantui ja jouduttiin Suomen päässä käydä faksaamassa pari paperia, koska lähdettiin päivän varotusajalla. Muutoin se menee niin, että bongaat tuolta matkan - > laitat lomakkeen menemään siitä matkatoimistolle, joka sitten ottaa yhteyttä suhun - > sovitte faktat, varaatte ja maksatte matkat -> liput tulee sähköpostiin ja eikun reissuun.. Näin ainakin meillä meni.

Ei lähdetty hakemaan kulttuurilomaa, vaan pelkästään nollaamista. Oltiin jo etukäteen päätetty ettei tulla poistumaan varmaan ollenkaan hotellilta, koska tarvittiin sitä elämää jossa ei katota kalenteria ja kännykkää koko ajan ihan stressissä.Sen sijaan me naurettiin enemmänku varmaan koko vuoden aikana yhteensä, hassuteltiin ympäriinsä, luettiin kirjoja, naurettiin lisää, otettiin kuvia, suunniteltiin tulevia juttuja ja puitiin monia asioita, jotka oli jäänyt liian pienelle huomiolle kiireen takia. Meidän ystävyys senkun vahvistui ja molemmat totesikin monta kertaa, että oli paras päätös koskaan lähteä tänne. Ei siis huono reissu, tosta kaikesta olis voinut maksaa enemmänkin. :)

Nyt kuvia.. Niitä on tulossa lisääkin, joten tää saa olla vaikka osa 1. :)


Reissuun lähdössä Kalliossa.. Mites toi Mimmi? Loman tarpeessa? :D


Jostain älyttömästä syystä Peppi vaati, että turvataan meidän kassit ja kelmutetaan ne... :DDDDDDDDDD Niistä tuli tän näkösiä ja meitä hävetti ihan suunnattomasti kannella niitä ympäriinsä. Egyptin päässä purettiinkin noi muovit ennenku mentiin bussiin kentällä, koska noi näytti ihan joltain kelmumankoilta. Tästä huvista maksettiin 10e....


Ekoina päivinä altaalla.. Mimmiin tarttu toi väri vähän paremmin, Peppi sinnitteli mariannekarkin näköisenä..


Noniin.. "Otetaan hei tämmönen kiva yhteiskuva, että minä oon täällä sun takana Peppi" "Okei"..


Sitten Peppi olikin jo pinnan alla.. Thanks.. Mimmi myös kerran heitti Pepin silleen vedessä (lihava on kevyt vedessä), että aurinkolasit piti sukeltaa sieltä pohjasta. :D


Menossa illalliselle. Parasta lomassa oli se ettei tarvinnu käyttää meikkiä ollenkaan. :D


Hotellin ihanat keinut, joissa istuskeltiin kuin rakastunut pariskunta ja syötiin hattaraa..


Okei vähän tuli ikävä..


Eväitä altaalla. :D


Mitäköhän meidän siivooja vihjaili? Luuliko se Peppiä oikeesti misteriksi, vai että meidän ystävyys oli löytänyt ihan uuden tason? :D Kerran mentiin nukkumaan päiväunia ja herättiin siihen, että joku koputtaa meidän ovea "HELLOOO" Oltiin molemmat vähissä vaatteissa ja mentiin paniikkiin, että kumpi menee avaamaan. Peppi nerona ehdotti, että leikitään nukkuvia. Oltiin molemmat hetken hiljaa, mutta sitten se ääni vaan lähesty. Mimmi pakotti Pepin lähtemään avaamaan oven, ni Peppi hyppäs sängystä alasti ja meni eteiseen silleen, että se meidän ihana siivooja seisoi siinä edessä kun Pepe tuli nurkan takaa puhisten.. Se siivooja rupes änkyttämään ja hädissään perääntyi kohti ovea. Oltiin kuulemma unohdettu sulkea meidän huoneen ovi ja varmaan tunti tyytyväisinä nukuttu siellä sängyllä ovi auki. :D Sen jälkeen se aina vähän kiusaantuneena moikkaili aamusin.


Meidän hotellilla oli myös yökerho.. Ei siellä kuitenkaan sit käyty, mut täällä lasten diskossa viihdyttiin kerran.


Yhtenä iltana päätettiin ihan laittautua..


Ja nautiskella illallista..


Sitten villiinnyttiinkin vähän ja päätettiin mennä yhdessä tän Pepin huivin sisällä hakemaan vettä automaatista.. Hihiteltiin ja lopulta juoksenneltiinkin käytävällä alasti, kun ton sisällä oli niin vaikea liikkua yhessä. Öö tää alkaa kuulostamaan joltain nudistilomalta jo pikkuhiljaa, mutta miten rentouttavaa onkaan vaan hengailla alasti? :D


Tää oli siltä illalta, kun repästiin ja mentiin syömään T.G.I Fridayhin. Ei Jenkeissä päästy ja haluttiin korjata vääryys. Pepin valkosipulilla valeltu parsakaali namnamnamammm.


Mimmin ihana suklaakakku!


Todiste, että Mimmi myös opiskeli matkan aikana. Se kyllä tais nukahtaa aika nopeesti tän kuvan ottamisen jälkeen...


Isukki (meidän suosikkihenkilö matkan aikana oli kuuma isukki lastensa kanssa) hei takki auki..


Täältä tulee pikkasen isompi hauki tällä kertaa..


Rauhaa ja rakkautta, sitä oli Sharm El Sheikh pullollaan. Seuraavassa osaa lisää meidän kommelluksia.. :D


Mitenkäs, viihdyttekö te alasti? Me nimittäin viihdytään. :D

27 kommenttia:

  1. Sanokaa, et te ette ollu IHAN alasti, että teillä oli myös alusvaatteet päällä...? Olisin nimittäin halunnut nähdä, oliko teillä alastomalla käytävällä juoksentelulla katsojia? :D Kelpais tommonen loma mullekin!

    VastaaPoista
  2. mä viihdyn pelkis alkkareissa varsinki jos on kuuma esim. intiassa ollessani oisin halunnu olla koko aja pelkis alkkareis.

    VastaaPoista
  3. haha :DD tää postaus sai niin hyvälle tuulelle ! pelastitte mun masis-sunnuntain! mulla on vielä vajaat kaks kuukautta odottelemista et pääsen ite matkaan ;>

    VastaaPoista
  4. Mulle alastomuus ei oo vieras juttu. Kotonaki saatan juoksennella alusvaatteisillani, en nyt sentään ihan alasti, mutta esim. sairaalassa ollessa monet hoitajat näki mut kyllä alasti, eikä se tuntunu mitenkään kummalliselta.

    VastaaPoista
  5. Mitkä noi kelmukassit on :D hahahahah!

    VastaaPoista
  6. nii mietinki että ette te kai IHAN alasti ollu? 8D

    VastaaPoista
  7. alasti= ilman vaatteita. joten joo-o, ihan alasti oltiin. :)

    VastaaPoista
  8. Pääsittepä halvalla reissuun :) Tuli sellainen toivonkipinän tapainen, että ehkä mäkin saan jossain vaiheessa säästettyä tuon verran rahaa :D

    Ja tärkein asia: Täältä ilmottautuu yks nakuilija. Oon melkeen aina alasti kotona, jos ei oo tarvinnu käydä missään koko päivänä :D Nukun alasti, joten jos tarkenee niin hillun alasti koko päivän asunnosani. Joskus meen nukkumaan vaatteet päällä ja herään aamulla ilman rihman kiertämää :D Nakuilu on parasta rentoilua :)

    VastaaPoista
  9. Näyttää olleen kivaa : D! Hyvä homma! Mäkin tykkään lojua kotona ilman vaatteita 8)

    t. nakuilija

    VastaaPoista
  10. Rakastan teijän kenkiä !
    Joka ikisessä postauksessa nään ihania värikkäitä kenkiä ! Muutenkin tosi hienoi vaatteita ja ootte tosi rohkeita ja ootte ainakin mua rohkaissu olemaan oma itteni (:

    Kaisa

    VastaaPoista
  11. Piristi sunnuntai-iltaa tämä teksti kyllä todenteolla! Kiitos tästä.. : ))Tiedättekö suositellaanko egyptiin lähtiessä olla jotain rokotteita otettuna?

    VastaaPoista
  12. teijän blogia on aina yhtä kiva lukea (: piristää päivää aina kummasti :)

    VastaaPoista
  13. Hihihihih! :) Onkohan siellä hotellin käytävillä muuten ollut kameravalvonta...! :D

    VastaaPoista
  14. No kyllähän lomaan ja vapaa-aikaan aina hieman alastomuutta mahtuu. :P Miks noissa ekoissa kuvissa ei näy kauheesti muita ihmisiä? Olitteko aikasin liikeellä? :D

    VastaaPoista
  15. peppi mistä toi sun takki on ja mitä kokoo? älä sano että nykistä... pakko saada samanlainen, oon ettiny takkia jo pitkään ja toi on just se mitä oon ettiny. sano että saan semmosen täältä tampereelta, sanothan?

    VastaaPoista
  16. oltiin aikasin liikkeellä sekä suomen että tallinnan päässä. :)

    mun takki on vero modasta ja ostettu pari kk sitten. meillä on mipen kaa samanlaiset, oon vaan ottanut karvakauluksen pois. :)

    VastaaPoista
  17. Ihania lomakuvia!

    Meikä nakuili naperona sen verran ahkerasti, että nyt vähän varttuneempana vaatteet pysyy tiukasti päällä :--D

    VastaaPoista
  18. hi girls! i'm from brazil and i love yr blog! hope some day you can visit my country! see ya!

    VastaaPoista
  19. apua ootte ihania :DD

    VastaaPoista
  20. Ihanat tytöt! Kuinka ihmeessä te ymmärsitte jotain, ku selailitte tuota lastminute.ee -sivua? Saako tuolta jostain mahdollisesti toisen kielen vaihdettua?

    VastaaPoista
  21. Samaa kyselisin kun yllä oleva anonyymi, eli saako tuolla lastminute.ee -sivulla vaihdettua kieltä, koska eihän tuosta virosta saa mitään tolkkua.
    Ja toinen kysymys, miten pitkä matka Tallinnan satamasta on lentokentälle?

    VastaaPoista
  22. Ootte te kyllä vaan ihan huipputyttöjä. Jostain tän blogin löysin, ja alusta loppuun luin, ajoittain ääneen hihitellen, ajoittain tippa linssissä.

    Olen vuosia kärsinyt syömishäiriöstä, ja siitä nyt pikkuhiljaa toipunut. Edelleen itseinho omaa ulkonäköä kohtaan on kuitenkin suuri, ja itsetuntoa saa raaputella kengänpohjasta aina aika-ajoin. Tämän lukeminen sai minut kuitenkin ihailemaan ja jopa kadehtimaan teitä, vaikka olen vuosia ollut ihan uskomattoman läskikammoinen. nyt tuntuu, että voisin koska tahansa vaihtaa tämän piinatun ja pikkuruisen vartaloni päikseen teidän kanssanne, koska näytätte kerrassaan niin_järkyttävän_hyvältä. Paaljon paremmalta kuin minä ikinä, etenkään silloin kun muistutin lähinnä kävelevää vaateripustinta. :( Monissa kuvissanne olette paljon näyttävämän näköisiä kuin moni normaalipainoinen, ja teidän tyyli ja olemus saa mussa aikaan sellasen "wau" efektin että huh :) Nuo NYCissä otetutu konferenssikuvat, ja niissä olleet ihanan isot ja tyylikkäät naiset sai myöskin aikaan suorastaan kateuden puuskan.

    Tässä nyt ei oikein ollut päätä eikä häntää, mutta haluan vain sanoa että ootte valtavan tärkeellä asialla ihan meidän kaikenkokoisten kannalta. :) Tää on paljon muutakin kuin "läskiblogi", teistä huokuu sellanen kokonaisvaltainen itsestä välittäminen, ja sen tärkeän viestin vieminen myös eteenpäin. Ehkäpä minäkin pikkuhiljaa opin rakastamaan tuota masumakkaraani osana minua. :) Tämän blogin luettuani olo ainakin on sellainen että tekee mieli ylpeänä paijata ja vaalia jokaista ennen niin inhottua "muhkua" ja "möhköä" ja "löllöä" kohtaa itsessäni, ja hyväksyä ja kunnioittaa niitä yhtenä persoonallisena piirteenä itsessäni :)

    Syleillään(hän) jos joskus tavataan :)! Ihanaa syksyn jatkoa, ootte kerrassaan halittavan ja lämpimän oloisia väriläiskiä :)

    VastaaPoista
  23. Ihana tyttöjen reissu:) Tuli matkakuume. ja hyvä idea mennä Eestin kautta. Thänks!

    VastaaPoista
  24. Teillä on mukava ja rento loma tainnu olla, tosi kivalle näyttää :) Ja ai että iski matkakuume päälle näitä kuvia katellessa! Onneks pääsee maaliskuussa itekki lomailemaan ulkomailla, sitä ootellessa... :D

    VastaaPoista
  25. :'DD
    Saitte mut hymyilemään - jälleen kerran. Noi laukut on mahtavat. :DD

    VastaaPoista
  26. Hahaa, alkoi naurattamaan toi "Täältä tulee vähän isompi hauki"! :D Ja siis tarkoitan että hyvällä tavalla. Yritän välillä itsekin vitsailla itsestäni niin, koska olen huomannut sen piristävän. Siitä tulee sellainen olo, että ei nää kilot oo sittenkään niin vakava asia. Musta se on kivaa, että hallitsette itseironian, mutta samalla kuitenkin rakastatte ja välitätte itsestänne. Näitä merkintöjä luen aina väkisinkin hymyssä suin. :)

    VastaaPoista
  27. nauratti toi toka vika kuva ja teksti "täältä tulee pikkasen isompi hauki..." ihanaa! :--)

    kuulostaa tosi rentouttavalta lomalta. itselläkin olisi kova hinku päästä mm. egyptiin tai mihin tahansa etelään (vaikka kuukausi sitten olinkin espanjassa!).

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.