torstai 11. marraskuuta 2010

Nostalgiapuuska!!!

Tiiätte varmaan esim. rakkauspuuskan, hellyyspuuskan tai vihapuuskan, joita tule ajoittain. No nyt tuli NOSTALGIAPUUSKA!!! Käppäilin tuossa nimittäin The Body Shoppiin ja MITÄ SILMÄNI NÄKEVÄTKÄÄN! Lapsuuteni lempiasiat ELÄINSAIPPUAT nimittäin olivat palanneet, tosin pussissa, mutta PALANNEET KUITENKIN! Oon tykänny pienestä asti Bodarin tuotteista ja oon hamstrannu niitä koko elämäni. Mulla on yhä jotain eläinsaippuoita (esim. perhonen) tallessa, ne on vaan jotain niin parasta.

Puhuttiin just Pepin kanssa yks päivä kuinka tuoksuista tulee aina asioita mieleen ja TBS-originals-tuotteet ainakin on mulle tuonu ihan hillittömät lapsuusfläsärit. No sama kävi siis nyt näitten eläinsaippuoitten kanssa.



Tulin kotiin ja tuoksuttelin ja asettelin saippuoita ihan tippa linssissä. En oikeestaan voi sietää normaalisti tota oliivisaippuaa, mut tuona kilpikonnana se ei ollu ollenkaan paha. Lemppari noista on ehkä tuo valas... tai sittenki karhu... tai sarvikuono... no en osaa päättää. Pitää hakee ainakin yks pussi näitä vielä varastoon :)

Sitten päätin kaivaa kätköistäni yhen mun suosikkiaarteen johon säästin ihan sikana pienenä rahaa. Tää makso muistaakseni 40 markkaa - eli ihan sikana!


Eli The Body Shopin Animals in danger-meikkipussin. Lapussa lukee 1995. Toi on vieläpä tosi hyvässä kunnossa.


No kerran sitten kauheessa rahapulassa myin tän meikkipussin mun 6v nuoremmalle pikkusiskolle 8 markalla :D ...


Onneks sisko on reilu ja sain sen kesällä takas! :) Nyt laitoin meikit sinne ja otin ton taas tovin jälkeen käyttöön. Tuo on vaan jotain niin nostalgista, etten voi sanoin kuvailla!

Mulla on noita Animals in danger-tuotteita muitakin esim. säästöpankki, penaali, pikkureppu, kampa ja koulutarvikkeita. Ne on vaan niin parhaita.

Onko teillä jotain tuoksuja/asioita joista tulee välittömästi lapsuus mieleen?

25 kommenttia:

  1. Mulla oli muistaakseni sellainen metallinen penaali ja sitten joku viivotin. Todellakin nostalgista! En olis eden muistanut noiden saippuoiden olemassaoloa enää vaikka hamstrasin niitä lapsena itsekin. Etenkin tuon sarvikuonon haju on jättänyt muistijäljen <3

    VastaaPoista
  2. Kilpikonna, karhu, sarvikuono, norsu ja sukkula venukseen.:D

    Mä rakastan tuoksusaippuoita, mut en ikinä käytä niitä mihinkään. Mulla on vieläki yläasteella ostettuja saippuoita käyttämättä.

    VastaaPoista
  3. ei hitto!! mäki hamstrasin noita siskonkaa pienenä :--)) noi oli kyl nii ihanii ja tuoksu ihanalle. pitää varmaa itekki käydä ostaa ihan muiston kunniaks noita hihi

    VastaaPoista
  4. ooi, mä niin muistan ku mun siskolla (mua 12 vuotta vanhempi, ite oon .93 vasta syntyny :D) Oli just noita eläinsaippuoita ja sitte semmone sini-turkoosi animals in danger -pussi! Ja se on kyllä sillä varmaan vieläki. Pieni tyttöhän ei tiedä mitään jännempää kuin siskon tavaroiden ja varsinkin meikkien tutkiminen.

    Mutta sitten toinen juttu mistä tulee välittömästi lapsuus mieleen on Linna-shampoo. Vihasin pienenä sitä kun mun hiuksia pestiin ja pelkäsin vettä. Linna-shampoo haisi aina oudolle ja se kirveli ku meni silmään, vaikka huijari-pullossa luki, että "pesee ilman kyyneliä" Ostin kys. shampoota viime keväänä ja tuli hirveän elävästi mieleen kaikki tunteet ja ajatukset mitä hiustenpesuhetkinä on pienenä käynytkään läpi! Jännä tuo ihmismieli.

    VastaaPoista
  5. Hmm, taitaa olla Bodyshop-visiitti tiedossa huomenna.. :D Mullakin oli muksuna saippuakokoelma, metallinen penaali ja tais olla kyniä ja viivoitinkin, nyt kun rupesin tarkemmin muistelemaan.

    Mulle tulee Caramel(?) makuisista Läkerol Dents-pastilleista ihan joku lapsuuden maku mieleen.

    VastaaPoista
  6. hei ihania noi saippuat :) paljon se pussi niitä makso?

    VastaaPoista
  7. Nykypäivän ultimate lohturuoka: Tee + paahtoleipä & juusto = Lapsuuden iltapalat. ♥

    VastaaPoista
  8. Aww :) Ihania juttuja!

    Tuo pussi, jossa kaikki noi oli tais maksaa 8€ :)

    VastaaPoista
  9. Voi, mä keräilin pienenä Body Shopin eläimellisiä kylpysaippuoita(niitä, joissa siis sitä nestemäistä ainetta sisällä) ja haaveilin isona omistavani kylpyammeen.

    Nyt on eläinsaipput paikassa x ja kylpyammettakaa ei juuri tuu käytettyä :D

    VastaaPoista
  10. Ooooi eläinsaippuat! <3 Noi oli mullakin lapsena ihan se ykkösjuttu :') Pakko käydä ostamassa!

    Haha, näytin poikaystävälle tuota kuvaa noista saippuoista, se osoitti valasta ja tokaisi jotta "toi näyttää dildolta".

    VastaaPoista
  11. Persikan tuoksu on aina vahva muisto lapsuudesta, sillä joku poni tms. lelu tuoksui persikalle. :']
    Samoin lapsuudesta muistuttaa kovin tietyt piirrettyjen tunnarit, jotka saa nykyään jopa itkun aikaan (angstipäivinä aina kuuntelee niitä ja ajattelee "miksen mä enää voi olla 5-vuotias?").
    Mutta ihanuutta, kun noita saippuoita saa. <3

    VastaaPoista
  12. Onpas ajankohtainen juttu:) Olin viikonloppuna Oslossa ja varmaan
    5v:n tauon jalkeen kavin Body shopissa. Se tuoksu.. aah.
    Ostin huulikiillon ja hoitoainetta. Toi huulikiilto varsinkin tekee tosi nostalgisen olon. Ihana (nostalginen) tuoksu:)

    VastaaPoista
  13. Ihania noi pienet saippuat!! :-)

    Me aloitettiin mun kahden kaverin kans tällaisen blogin kirjoittaminen, ois kivaa jos voisitte laittaa tän osoitteen sun sivuille tai mainostaa sitä vähän tai näin et saatais lukijoi.. :-) kiitti jo etukäteen! <3 <3 <3

    -$i$ko

    riskirikoo.blogspot.com

    VastaaPoista
  14. Voi nyt iski nostalgiat tännekin! Olin 4-5 vuotiaana kitarisaleikkauksessa ja kun tulin kotiin, sisko toi mulle tuollasen norsusaippuan body shopista kun halus jotenki lohduttaa ja piristää kipeetä pikkusiskoa. <3 sisko...

    VastaaPoista
  15. Ihania. En raaskis käyttää.

    Mulla ja pikkusiskolla oli lapsena pienet nuket, joilla oli muffinsseja. Ruskeamekkoisella nukella ruskeita suklaamuffinsseja ja vaalea(vai keltainen) mekkoisella jotain vaniljamuffinsseja. Ja ne tietenkin tuoksui ne nuket.

    Keinotekoinen suklaatuoksu vie kyllä äänennopeudella takaisin suklaamuffinsinuken luokse :D

    VastaaPoista
  16. Voi eiiiii noi saippuat <3 Paljon ne maksaa? :)

    VastaaPoista
  17. Ei vitsit, nuo on noita :D! Minulla on muistaakseni ollut joskus tuollainen kilpikonna <3.

    Kävin tänään pyörähtämässä Bodarissa mutta ei ainakaan nuo pistäneet silmään missään :o.

    Hitsi, onko noita nyt pakko käydä ostamassa :|. Lapsuusvibat <3.

    VastaaPoista
  18. Mulla oli pienenä sellasia ruusun muotosia pikkusaippuoita, en tiiä mistä ne oli, mut se tuoksu tuo heti mieleen mun my little pony- kylpylät, joiden kanssa sottasin vessassa..:D
    Toinen ihanan nostalginen tuoksu on se, mikä pienenä oli niissä kirjepapereissa jotka tuoksu aina sille samalle, jostain Tokmannista löysin vielä sellasia, voi että ku meinas itku tulla ^^

    VastaaPoista
  19. Mulle tulee lapsuus mieleen Lauantai-pussin autokarkeista (siis niistä pitkulaisista mustista). Ja myös niistä "lätkäliiga"-karkeista, joita löytyi myöskin kyseisestä pussista. Nää nyt on siis makuja eikä hajuja, mut kuiteski :)

    VastaaPoista
  20. No tietysti meikkipussi pysyi hyvässä kunnossa, koska säilytin sitä kuin aarretta;) T:pikkusisko

    VastaaPoista
  21. Mulla oli toi karhu!! ah se oli niin hyvä!

    Mulla tulee Emporio Armanin she tuoksusta aina mieleen itseni 14-16 ikäsenä kun sitä suihkutettiin aina perjantaisin ennen kun lähdettiin kylille norkoilemaan. Jotenkin vieläkin siitä tulee se jännityksen tunne mieleen kun odotettiin niin et nähdään kaikkia poikia! Ah, ihana teini-ikä!

    VastaaPoista
  22. Body Shopin omenantuoksuinen suihkusaippua! Taju että otti päähän kun ne lopetti sen. Sitä meni kaupaksi VAIN pohjoismaissa, joten tuotanto loppu. Se tuoksui täydellisesti vihreältä omenalta. =) Noita saippuoita on pakko käydä ostaan, meillä on joku vielä jäljellä... =) t.Sanna

    VastaaPoista
  23. Oi vau, mullakin oli pienenä noita saippuita. Juurikin vihreä kilpikonna, sininen valas, punainen/pinkki perhonen ja tuon kuvan punainen norsu! Siskollani oli tommonen karhu ja olin siitä niin kateellinen kun halusin senkin kokoelmaani.

    VastaaPoista
  24. Tunnen nenässäni nuo saippuoiden tuoksut. Lapsuuden muistoja parhaimmillaan <3

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.