lauantai 10. huhtikuuta 2010

Pelaaminen rules!


Eilen illalla pyörin sängyssä väsyneenä kunnes Mimmi ilmoitti, että nyt lähetään pelaamaan. Olin jo mielessäni menossa nukkumaan siinä seitsemän pintaa, mutta koska kuulemma kohta olisi alkanut tulemaan "missä oot, tuu jo, tylsää"-puheluita niin Mimmi päätti että minä lähden myös viettämään peli-iltaa.. En tajua mitä Mimmi tarkottaa, minähän en siis koskaan soittele tollasia puheluita....... :D ENPÄ!



Illan pelinä meillä oli RAPPAKALJA ja se onkin peli jonka Mimmi on kuulemma joskus löytänyt jostain roskiksesta tms. täysin ehjänä ja siistinä. Kierrätystä, I would say! :)


Illan isäntänä toimi Ville joka ei kyllä loistanut pelissä mitenkään ihan hirveen vahvasti.. Asiasta lisää myöhemmin.............


Saattaapi olla, että siinä naposteltiin näitä superherkullisia nachoja myös pelin tiimellyksessä.. Kukas hullu nyt jaksais pitkään ilman purtavaa pelata? Ei me Fatsot ainakaan! ;)


Kukaan muu kun Mimmi ei ollut peliä aiemmin pelannut ja ohjeistuskin oli tätä luokkaa: "No minä en nyt ihan tarkalleen muista miten se meni... Tää on kyllä tosi hauska peli sitteku tähän pääsee kärryille.. Hmm, mitäköhän sen Hämyn piti tässä kohtaa tehdä? Varmaan pyöräyttää? Hmm, pitäisköhän sitä ihan näitä ohjeita nyt lukasta läpi" :D Sitte Mimmi myös koko pelin ajan kyseli, että eikö ookkin hauska peli. :D


Olihan se, erityisen suuria nauruja toi kyllä noi elokuvien käsikirjotukset joita jouduttiin laatimaan ja arvailemaan mikä on oikein.. :D Siellä tuli jos jonkinlaista tarinaa ja naurettiinki kyyneleet silmissä välillä niille jutuille.


Niinhän siinä sitten kävi, että Peppi meni ja voitti pelin. Loppuvaiheessa mulla alko nenä särkemään ja vuotamaan sen verran, että meinasin joutua luovuttamaan mutta EI. Minähän voitin ja kuten tässä huomaatte... Siinä vaiheessa kun mä pääsin maaliin, oli Villen pinkki nappula vasta tuolla puolessa välissä lautaa... :DDD Tapsa ja Helmi tuli kakkoseksi ja kolmoseksi ja vetäs mun ohi laudalla, Mimmi taas neljänneksi. Mimmin mukaan eilen neljäs oli paras sija. :D


Oli ihan superhauskaa viettää tällasta rauhallista peli-iltaa, näitä lisää jooko! :)
Tykkäättekös te muuten lautapeleistä?


Ps. Tänään Jenni Vartiaisen keikalle Virgin Oiliin, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! (tähän sata sydäntä)



Mun versio tosta on, että "Mä en haluu et mun nenä vuotaa tai särkee tänä yönä" :D

13 kommenttia:

  1. Lautapelit on parhautta! Just itekki pelasin tota rappakaljaa ekan kerran, sai kyllä muutamat naurut aikaan :DD

    VastaaPoista
  2. Mä en tykkää peleistä, koska en koskaan tajuu niitä sääntöjä ja kukaan ei jaksa selittää niitä tuhanteen kertaan. :D

    VastaaPoista
  3. Alias ja piirrä&arvaa on ne klassikot ja parhaat! Sekä tietty trivialit sun muut tietokisapelit. Yks aika uusi tuttavuus on Ubongo, ihan mahtavaa tetristä!

    Ite en oo rappakaljaa pelannu, mutta oon kuullu et hyvä peli on :)

    VastaaPoista
  4. Hahaa, lautapelit on jees ja etenkin Rappakalja on ihan loistava. Ja siitä vielä erityisen hieno, että se saa koko meidän perheen pelilaudan ääreen. Eräillä henkilöillä on nimittäin jotain uskomattomia kaunoja esim. Aliasta ja Trivial Pursuitia kohtaan, mutta tuota kaikki kyllä rakastavat ihan täysillä. :D

    VastaaPoista
  5. jenni esiinty eilen täällä lahessa ja oli ihanaihana keikka ja ihaniaihania uusia biisejä! <3 nauttikaa illasta!

    VastaaPoista
  6. Rappakalja on kyllä superhauska peli! :D

    VastaaPoista
  7. Lautapelit on ihania! Etenkin Cluedo ja Taru Sormusten Herrasta! TSH:ssa hieman syö kyllä Sauronin ainainen voitto mutta... :'D

    VastaaPoista
  8. Rappakalja on niiiiin paras peli, sain sen joululahjaksi ku olin about 3-luokalla :D. Harmi vaan ku kukaan ei tunnu haluavan pelata sitä :(.

    VastaaPoista
  9. Rappakalja on ihan superhauska hyvällä porukalla, joilla on samantapainen huumorintaju :D
    Sit aliaski on kiva hyväl porukalla ja monopoli ja arvaa kuka ja piirrä ja arvaa ja muuttuva labyrintti ym ymymym.

    VastaaPoista
  10. Lautapelit on parhautta! Pelikaverit vaan puuttuvat usein ja kotona pelien määrä on pieni. Onneksi joissakin laadukkaissa baareissa/pubeissa on vinot pinot lautapelejä joita on kiva käydä pelaamassa. Omiin lemppareihini kuuluu ehdottomasti alias.

    VastaaPoista
  11. Mäki pelasin eilen Rappakaljaa! :)

    VastaaPoista
  12. Ahhaahah hajosin tota pinkkiä nappulaa kun se niin säälittävästi napottaa tuolla <3 :D:D:D

    VastaaPoista
  13. lautapelit <3 rappakalja on yks mun lemppareista, kaapissa on myös marco bjurström alias, se on ihan kingi versio! :')

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.