torstai 22. huhtikuuta 2010

Kaunista muotoilua! :)

Kuten Mimmi eilen kirjottelikin, alkoi meidän aamu tuhdilla aamiaisella hotellissa.


Samsung piti lehdistötilaisuuden Scandic Continentalissa ja esitteli meille uusia tuotteitaan. Kuuntelijat koostui pääosin miehistä yllättäen, meidän lisäksi paikalla taisi olla kaksi muuta naista.


Aamiaiseksi nautittiin mm. voileipiä ja Mimmi otti myslin jugurtilla, kun muut otti jugurtin myslillä. :D


Samsungin muotoilu oli luonnollisesti kaunista, kuten myös meidän. ;)


Samsungilla on tällainen systeemi, että noi laitteet saa tosi kätevästi (langattomasti, vihataan piuhoja!!!) yhdistettyä telkkariin. Niinpä eräs herra nappasikin meistä kuvan ja tosta vaan napin painalluksella laittoi sen näkymään kamerastaan tonne telkkariin langattoman netin avulla. Sairasta. Samoin pystyi tehdä kännyköiden ja vaikka minkä laitteiden kanssa. Toi on ihan sika kätevä jos me vaikka mennään jollekkin kaverille kylään, niin voidaan näyttää uusimmat kuumat kotivideot (nohnoh) meijän poikaystävästä Pharrelista ja kaverikin sitten näkee ne ihan kunnon kokosina, eikä pienenä piiperryksenä.


Saatiin aiemmin Samsungilta nämä apinakamerat, jotka on tuoneet meille ihan mahdottomasti iloa. Tässä Mimmi asiantuntevana räplääkin omaansa. Eilen opittiin taas uusia kikkoja tuosta kamerasta, kannatti avata suunsa ja kysyä! :D


Nyt Samsungilta on tullut tämmönen tosi kätevänkokoinen digijärkkäri NX10 jolla kuvaaminen oli tosi näppärää. Me yllättäen napsittiikin ihan innoissamme kuvia ja kokeiltiin tätä ihanuutta. Meidän digijärkkärillä on ihana ottaa kuvia, mutta välillä ei jakseta raahata sitä mukaan joka paikkaan. Tän kameran kanssa ei olis sitä ongelmaa, se oli tosi kevyt ja pieni. :)


No näistä kännyköistähän me innostuttiin ihan hirveesti, kun niin mukavat herrat niitä meille esitteli. Toi Wave (vasemmalla) oli todella ihastuttava, koska se oli just sopivan kokonen, siinä on kuulemma kestävä akku (meille ihan älyttömän tärkeetä), sopii kuulemma musiikkidiggareille ja sillä saa kuvattua hd-laatusta videota. Perfect! Galaxy S taas on vähän tyyriimpi ja isompi. Se sopii kuulemma nimenomaan internet-käyttäjille (no me ollaan kyllä niitäkin :D).. Me ollaan oltu melkosen vannoutuneita Nokia-tyttöjä, mutta täytyy myöntää näiden puhelimien olevan todella houkuttelevia toiminnoiltaan ja ihastuttiinkin etenkin Waveen melkosen paljon, joten voi olla että ens kerralla kun puhelinta on hankkimassa ois ihan hyvä kokeilla välillä muutakin ja vähän vertailla! :)


No entäpä sitten nää? Muistatte varmaan Pepin telkkarituskailut siitä ettei meillä oo toimivaa telkkaria ollenkaan tällä hetkellä. Eilen sitten vähän kateltiikin tuolla potentiaalisia yksilöitä, mutta TIETENKIN meidät hurmasi se kaikkein siistein, eli 3D-telkkari ja alko tuntua siltä, että meidän on saatava sellanen.. :D Etukäteen me vähän naureskeltiin, että kuka nyt oikeesti tarttis jotain 3D-telkkaria, mutta siinä vaiheessa kun meille lykättiin lasit päähän, paineltiin jotain nappuloita ja se muutti tavallisen jalkapallomatsin 3D-matsiksi niin johan nääkin tytöt rupes innostumaan.. Miettikää nyt esim. lätkän MM-kisoja ja vaikka Tuomo Ruutua 3D:nä HUH HUH! Tässä katotaan Black Eyed Peasin keikkaa 3D:nä ja se oli ihan sairaan makeeta. Samsung tuo nyt 11 erilaista 3D-tv-mallia markkinoille ja telkkarin mukana tulee aina noita laseja myöskin. Olikohan se nyt kolmet.


Tässä pari pyöreetä 3D-diggaria, jotka alkaa vissiin säästämään vähän rahaa saadakseen tuollaisen ihmeen kotiinsa.. Pääseepähän sitten ihastelemaan kundikamujakin ihan 3D:nä.. Kiva toisaalta jos ruvetaan hapuilemaan aina ruokaohjelmien niitä annoksia, kun tulevat liian lähelle noiden lasien avulla. :DD

Oli ihan huisia käydä tuolla ihastelemassa näitä kaikkia juttuja ja niitä muitakin joita ei edes keretty ihastelemaan, kuten robotti-imuria yms. Sellainenkin voisi meille tulla ihan tarpeeseen, Mimmi vaan odottelee sitä päivitystä mallista kun imuri vie myös roskat ulos ja käy kaupassa..
Saadaan ehkä tovi odotella... Toivottavasti. :)

12 kommenttia:

  1. Tuli vaan mieleen, että olis kiva, jos käyttäisitte teksteissänne isompaa fonttia!

    Ootte ihania:)

    VastaaPoista
  2. Tämä ei ole kysymys vaan toteamus että mimmi kyllä näyttää hoikistuneen! :D

    VastaaPoista
  3. se on hyvin mahollista, että mimmi on hoikistunut! ei vahdata painojamme ollenkaan. sitä mukaa kun mimmi hoikistuu, peppi paisuu! :D pidetään tää juttu tasapainossa. ;)

    VastaaPoista
  4. Hei ihanaiset! Kait sitä pulskempiki tyttö laihtuu, ku juoksette täällä pohjosessa mun unissa! Oon jostain syystä nähny teistä nyt monena yönä unta, viime yönä mm. väisteltiin järvihirviötä..

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus! :)
    katoin tota puhelinkuvaa et mitä helkuttii, onko Samsung tehny jotku jumbojättipuhelimet, kun kuvassa näkyy alempana myös kengät.. :D Aikani hämmästelin ja sit tajusin että ne puhelimet oli pöydän reunassa ja kengät tosiaan lattiatasossa, hyvä minä... :D

    VastaaPoista
  6. Hienoja juttuja! Harmi, etten tällä kertaa itse päässyt paikalle :)

    VastaaPoista
  7. Teillä on kiva blogi, ja ootte ollu mulle suurena inspiraation lahteenä ! : )

    VastaaPoista
  8. Maksetaanko teille näistä mainospuheista?

    VastaaPoista
  9. Kiitos kivoille tytöille että kävitte tutustumassa meidän huikeisiin puhelimiin - Mika

    VastaaPoista
  10. amma: Haha voi apua! :D Kuulostaa jännittävältä, onkohan enneunia? Toivottavasti ei hirveesti tarvii juosta! ;)

    elisse: Haha! :D Joo ne oli just sellasia käteensopivia, ei ihan meidän kenkien kokosia! ;)


    Aniliini: Eikö ookkiin! Ehkä ens kerralla törmätään :)

    Veeu: Kiitos, on ihana kuulla tuollasta! :)

    Anonyymi: Eiku oltiin lehdistön edustajina, mehän kun ollaan lehdistöä. Suomessahan piilomainonta on kiellettyä myös blogeissa, joten mekään ei sitä harrasteta. Voikun maksettaisiinkin, oltais jo melkosen rikkaita jos saatais aina rahaa kaikista kivoista jutuista mistä kirjotetaan! ;)

    Mika/Samsung: Kiitoksia itsellesi Mika! Nähdään taas! :)

    VastaaPoista
  11. Ite olen kans ollu vannoutunu Noksu-tyttö since 1997, mutta tänä vuonna vaihdoin Samppaan, ja enpä vaihtais enää takas. Vaikka aluksi tuntu että what the fuck, eihän tätä pysty käyttään, mutta nyt sitten ihmettelen että miksihän helkutissa sitä on roikkunu Nokiassa näin kauan. :D

    VastaaPoista
  12. Peppi, minkä kokoin toi sun oranssivalko raidalliin paita on? :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.