torstai 15. huhtikuuta 2010

Eilisen teeren tytöt


Eilen ravattiin taas tapahtumasta toiseen ja voe tokkiisa mitä herkkuja siellä taas tarjoiltiin.



Eka mentiin Polhemin kauneuspäivään ja voi olla, että myös nuita muffinsseja tuli pari maistettua. Ite tykkäsin sikana tuosta banaani-muffinssista. Peppikin tykkäs enemmän siitä.



Ja mansikoita... Ai että!



Peppi yllätti meikän puhelimesta alusvaateosastolta. :D



Ja Peppi löys uuden rakkauden näistä Lacosten kengistä?



Sitten Pepille askarreltiin nuo edellisessä postauksessa vilahtaneet kynnet ja kyllä, kyse on siis Konadeista. Meikän Konad-yrityspostausta odotellessa...



Kyseessä oli siis tuo roiskelaatta.



Mullekin maalattiin kynnet.



Tuli tuommoset aika jännät... Vähän Kiinahenkiset?





Nadjalle tuli ihan sikahienot kynnet, mut ei tietty otettu valmiista kynsistä kuvaa, koska meidän piti siirtyä jo juoksujalkaa seuraavaan tapahtumaan... (Onneks kuvat valmiista kynsistä löytyy kuitenki Nadjan blogista.)

Juostiin muuten eka ihan väärään suuntaan, mut ei onneks kauaa ku tajuttiin kahtoo puhelimen navigaattorista oikee sijainti :D Hyvä me.



Fruugon tapahtumassa puolestaan vedettiin tapaksia. Nomnom.



Johannakin veti.



Peppi ja Nadjakin veti.



Ja posetettiin vielä loppuun yhteiskuva Pepin kanssa. Koko asuista kuvat postasinkin jo eilen illalla.

Me yllättäen tykätään hyvästä ruuasta ja tapahtuma on aina parempi jos siellä on hyvät sapuskat. Polhem ja Fruugo eivät onneksi tälläkään kertaa kumpikaan pettäneet!

Tänään illalla mennään ihanan Spin FM:n työkaverimme Axl Smithin levyjulkkareihin. Tänään sitten juhlitaan vihdoin tätä miehen "Iisakin kirkko"-projektia :D Toivottavasti myös pitkän kaavan mukaan. Meidän haastis herrasta löytyykin täältä... Axl ei varmaan malta odottaa meidän tapaamista...

On muuten ihan sikahauska tää Axl Smithin levyn mainosvideo :D



Illan livekeikkaa odotellessa! :)

Translation: Yesterday we were in few pr-events for bloggers and we got new nails too. There was really good food :P Our colleague from radio (Spin FM) has just released his new album and tonight we will celebrate that! :))) He is great performer and he has always really good live band, can't wait that gig!!

9 kommenttia:

  1. äää ! ootte niin söpösiä :>

    VastaaPoista
  2. ihan hirvee tuo mainos :DD siis ARGH :D mutta miksi mä edes nauran sille ihan hervottomasti? :D

    VastaaPoista
  3. aissaakeli tota mun kuvaa. no mut safka oli hyvää!:)

    VastaaPoista
  4. Te ootte tosi ihani! Ihana blogi!! : )

    VastaaPoista
  5. Hejssan ihanat tytsyt! Kiitos että pelastitte mun loppuillan tänään Pasilassa, olin nimittäin justiinsa tulossa kiukusta kihisten poikaystävän luota ja teidän leveet hymyt ja lämpimät syleilyt piristi :) Toivottavasti teillä tapahtuu taas kohta jotain Forumissa, jospa uskaltaisin tulla moikkaamaan vaikka.

    VastaaPoista
  6. Tässä teille ihanille linkki! Ajattelin et ehkä tykkäätte ;)

    http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.channel&ContributorID=1830028

    Terkkuja briteistä!
    -Olivia

    VastaaPoista
  7. Olette tytöt kyllä ihania! Saan teidän postauksista ihan hirveesti voimia kun olen allapäin, varsinkin nyt kun olen käynyt ja käyn raskasta eroa poikaystävästä... Tuntuu ettei enää vaan jaksaisi yrittää mitään tai uskoa että on vielä elämää maailman hienoimman suhteen päätyttyäkin, mutta jaksaa taas tsempata vähän enemmän kun katselee tätä teidän blogia. Kiitos tytöt!

    VastaaPoista
  8. Olen tässä n. viikon verran ollut ihan kuutamolla kaikesta ja sillä aikaa olittekin postanneet oikein urakalla :)
    Kiitos että ootte olemassa. Teidän blogin kautta oon vihdoin saanut itsetuntoani kohotettua. En ole todellakaan mikään pikkuperhonen tai laiha anorektikko, mutta vihdoin olen oppinut, että myös minä voin näyttää hyvältä, ihan oikeasti. En voi kuin kiittää tästä, ette varmaan voi kuvitellakaan mitä ootte huomaamattanne tehnyt. KIITOS! :)

    VastaaPoista
  9. heimoi! muistatko sitä numero mikä oli ton roiskekuvion vieressä? nimittäin aivain ihana kuvio ja itsekkin haluisin sellasen :)

    p.s ihanaa kevättä! :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.