tiistai 20. huhtikuuta 2010

Habboilua!

Tänään on ollut pitkä päivä. Aamulla lähettiin liikenteeseen suhteellisen aikasin ja mulla oli seuranani tämmönen siisti tyyppi..


... Oon aina tiennyt, et Mimmillä on kapeet nilkat, mutta tässä se näyttää ihan lampunhengeltä noiden nilkkojensa kanssa. :D Naurettiin äsken vedet silmissä, ei pystyny puhumaan hetkeen. Saattaa myös johtua siitä, et ollaan suhteellisen väsyneitä molemmat..


Tässä oli tarkotus ottaa Pepistä kuva ilman tota treenikassia, mut Mimmille vois jakaa vuoden rajaaja-palkinnon! :D

Mentiin suoraan salille erään lehden kuvattavaksi, siitä lisää myöhemmin. Mulla olisi vielä tämä viikko toipumisaikaa leikkauksesta, yritin viime viikolla vähän liikkua niin heti rupes vuotamaan verta nenästä ja nous kuume. Luovutinki suosiolla vielä hetkeks. Tänään kuitenkin molemmilla alkoi salihammasta kolottaa!


Kuvausten jälkeen Mimmi haki sushia ja minä nuudeleita jotka sitten nautittiin ulkona istuskellen. NAM!


Sen jälkeen siirryttiin Forumiin pitämään parikin palaveria ja kerettiin nauttia myös työnteon lomassa jälkiruoat Fazerilla. 8) Tänään sai herkutella!


Viideltä meillä olikin sovittu aika Habbon vieraina ja ai että kun oli mukavaa! Ei keretty vastata läheskään kaikkiin kysymyksiin ja sanomaan moi läheskään kaikille, mutta nautittiin vierailusta suuresti. Habbo rulaa!


Mimmin asu:
Tunika: Gina Tricot (XXL)
Toppi: Gina Tricot (XXL)
Käsikoru: Stockmann
Legginssit: H&M (42)
Kassi: Habbo Hotel
Kengät: Nike Dunk Low (9)






Pepin asu:
Takki: Gina Tricot (42)
Huivi: Entiseltä poikaystävältä lainattu, H&M
Mekko: Vero Moda (L)
Kassi: Habbo Hotel
Legginssit: Gina Tricot (XL)
Kengät H&M (38)



Ihana päivä takana, mutta huomisesta tulee varmaan vielä kivempi koska nähdään pitkästä aikaan muutamaa ihanaa tyyppiä ja meidät on kutsuttu mm. ILLALLISELLE!!!

Nyt pesulle ja nukkumaan.

13 kommenttia:

  1. hahaz kuin rennot noi kangaskassit!

    VastaaPoista
  2. Ei hitsi kun nauroin tolle lampunhenki -jutulle :D:D:D

    VastaaPoista
  3. huhhuh, ku tykkään noista mimmin hiuksista! oon käyny jo monena päivänä ihastelemassa niitä, ja nyt uskaltauduin ihan kehaisemaankin niitä! sekä malli, että väri on superkivat, sopii kantajalleen oivallisesti. =)

    terveisin Paula

    VastaaPoista
  4. Voi että, näytätte taas niin ylisöpöiltä! ♥

    VastaaPoista
  5. Lol! Those habbo bags are very cute. I haven't played that in years...

    http://bonjourgazel.blogspot.com

    VastaaPoista
  6. eeeih, hajosin tolle tokalle kuvalle ja kuvatekstille :') hyvä mimmi! voin tulla pitkämään sulle valokuvauksen pikakurssin :)

    VastaaPoista
  7. Anteeks kun nyt saatan kysyä ehkä vähän liian "henkilökohtaista" asiaa, mutta haluaisin tietää kuinka paljon suurinpiirtein painatte? =)
    ootte hurjan söpöjä ♥

    t. jessica

    VastaaPoista
  8. vähänkö noi habbokassit on hienot! :D

    VastaaPoista
  9. Ääkss Mimmillä on maailman paras rannekoru!! Onko milloin Stockalta hommattu? Oon yrittäny etsiä tuollaista vaikka mistä, itsellä jo tuon tyylinen mutta poikaystävä olisi maailman onnellisin kun ei tarvisi multa yrittää tuollaista koko ajan varastaa.. omani kun on Afrikan mantereelta tuotu niin en tiennyt mistä Suomesta saisin tuollaisen käsiini!

    Ja viimeiset kaksi kuukautta oon ollut teihin ihan koukussa, luuv ♥

    VastaaPoista
  10. koska toi mimmin käsikoru on ostettu ? i want one too ! :-)

    VastaaPoista
  11. maisa & anonyymi: Ostettu varmaan 5v sitten, sen merkki on Escapulario ja näkyy olevan nettisivut http://escapulario.com/ en tosin tiiä onko siellä enää tommosia. Multa löytyy tommonen myös toinen, joka on hankittu tyyliin Fiorellasta tai jostain ja se on vähä kämäsempi :D Noitahan saa myös keskieuroopasta vähä ympäriinsä.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.