perjantai 2. huhtikuuta 2010

MTL sydän suklaa!

Pääsiäinenhän on tunnetusti hyvinkin suklaista aikaa ja me oltiinkin melkosen fiiliksissä, kun Behnfordsin ihana Johanna hemmotteli meitä tuossa taannoin ja pakkasi matkaamme Tahkolle "vähän" pääsiäissuklaita ennakkoon maisteltaviksi.


Behnford'silla on aina niin ihana käydä, koska siellä hyllyt pursuilee kaikkea erilaista mihin on kaupoissa Suomessa tottunut ja me aina hypistelläänkin siellä vaikka mitä. Nyt sinne oli sitten saapunut kaikenmaailman isoja paketteja ja niitä saatiinkin sitten matkaan.. Arvatkaa kuka oli eniten fiiliksissä noista vihreistä AERO-bokseista, koska toi on siis tunnetusti sellasta suklaata mitä oon raahannu esim. Lontoosta tänne Suomeen asti matkalaukussani. :D


Mimmi ihastui tähän tipuseen, jonka mahasta löytyy herkullisia suklaanappeja. Niitä tuhottiinkin sitten oikein antaumuksella, toi Dairymilk-suklaa on nimittäin herkullista.


Tämän Galaxy-munapakkauksen mukana tuli erilaisia suklaapatukoita. Osa oli täyssuklaata...


Osa taas tällasia Caramel-versioita. Nää olikin Pepin ehdottomia suosikkeja, mieleen muistuu ne semmoset Dove-patukat joita äiti joskus aina osti Pepille. Onkohan niitä vielä olemassa? Jukka tykkäs erittäin paljon myöskin näitä ja suklaapatukat + suklaamuna katosikin hyvin nopeasti parempiin suihin..


Mimmi tykkää rytmeistä ja niinpä se heti hyökkäsikin tämän Smarties-shakereggin kimppuun kun sellaisen löysi. Täähän on tällanen paketti jälleen mitä ei vaan voi vastustaa ja tekee mieli repiä auki heti.


Munan sisältä Mimmi löysikin Smartieseja ja niitä olikin mukava rouskutella.

Peppi tykkää siitä, että näissä pääsiäisherkuissa on paljon enemmän vaihtoehtoja kuin Suomessa. Kaikkiin isoihin paketteihin oli aina piilotettu jotain extrayllätyksiä, kuten esim. Aero-muki tai suklaapatukoita, tai pienempiä munia tai vaikka nameja. Se tuo heti paljon jännemmän fiiliksen, kun ei koskaan oikein tiedä mitä siistiä sieltä voikaan löytyä.

Jukka on sitä mieltä, että nämä suklaat on huomattavasti rasvasempia kuin suomalainen suklaa ja sen takia sitä ei voikkaan syödä niin paljon. Tähän kohtaan Peppi haluaa kuitenkin huomauttaa, että Jukalle näytti silti maistuvan suklaa ihan entiseen malliin, olipa sitten kyse suomalaisesta tai amerikkalaisesta tai jostain muusta.. Matkalla kotiin Tahkolta kuski Jukka vaati jatkuvasti suklaata suuhunsa ja oli ihan fiiliksissä jokaisesta eri jutusta mitä maistoi! :D

Mimmi tykkää erittäin paljon ulkomaisestakin suklaasta, koska se on hyvää.

Matin mielestä myös ulkomainen suklaa on hyvää, koska se on niin maukasta.

(siistejä kommentoijia noi Mimmi ja Matti muuten.. Monisanaisia :D) Tässä kohtaa kyllä täytyy myöntää, että Peppi ja Jukka vietti huomattavasti enemmän aikaa suklaiden kimpussa kuin Mimmi ja Matti.


Nämä puput olivat Matin, Mimmin ja Pepin suosikit. Kyseessä on täysvalkosuklainen pupu ja niitä saa kyllä myös ihan rusakkoinakin (maitosuklainen versio, joka Mimmin mukaan on myös hyvä).

Raadin suosikeiksi nousi myös suklaiset Aero-pallot, Creme Eggin yhteydessä olleet mini Creme eggit missä oli sellasta Cremeä sisällä (yllärii). Ne oli todella herkullisia. Myöskin sellaiset pienet Mars-munat (joita ei muuten Mimmi ja Matti edes nähneet välttämättä :D) nousi Pepin ja Jukan suosikeiksi. Outoa, että Mimmin ja Matin suosikki oli tuo pupu, kun taisi olla ainoa suklaa mikä heille tarjottiin maisteltavaksi... Oho.



Oikein munarikasta ja aurinkoista pääsiäistä kaikille!


(Mikäli mielitte mennä vielä ostamaan näitä pääsiäisherkkuja, niin Behnford's on auki huomenna lauantaina ihan normaalisti 11:00-18:00.. Me ainakin ehkä joudutaan menee ostoksille, eihän näistä nyt jäänyt oikein mitään tähän pääsiäisviikonlopulle, kun pojat söi niin paljon.... krhm. :D)

27 kommenttia:

  1. iik eikö niin että toi jukka tunnetaan myös iki-w:nä? :D

    VastaaPoista
  2. Piiiiientä mainostusta ;) Mä en tajua miks jengi haluaa ostaa jenkkiläistä tai brittiläistä suklaata, ne maistuu ihan jauholle (ei tietenkään ihan kaikki, mutta nuo cadburyt sun muut). Tän ovat jopa paikalliset asukkaat myöntäneet mulle :D Nättejä pakkauksia kyllä!

    VastaaPoista
  3. joo kai se joskus on silläkin nimellä kulkenut! :D

    no me kyllä "mainostetaan" mielellämme kaikkea minkä takana seistään 100% ja näiden suklaiden takana yllättäen seistään! :D behnford's rules ok! <3

    VastaaPoista
  4. oh noes mä asun irlannissa ja oon just niin paljon haaveillu kaikista ihanista suomisuklaista ku täällä myydään just nimenomaan vaan noita, mitä tässä esiteltiin.
    kyllä se fazer voittaa kaiken! mmmnam!

    VastaaPoista
  5. Omnomnom juuri pari päivää sitten kävin ihan vaan ohimennen kääntymässä Behnfordsilla (poistuin jätesäkki olalla) MUTTA KUINKA SAATOINKAAN OLLA HUOMAAMATTA NOITA AERO-MUNIA ? Toivottavasti niitä on vielä pääsiäisen jälkeenkin :-D Suuri ero tietty niihin normiaeroihin muttaaaa.. Voisin kuvitella että niissä on enemmän täytettä (täytteet on mun elämäni suola), ja nyt iski pieni pelko puseroon että joudun odottamaan pitkän vuoden että pääsen niiden kimppuun :-D

    VastaaPoista
  6. noni tän postauksen takii joudun muuttaa lauantain suunnitelmii hieman koska suuntana taitaa olla Behnford's :---D nyt ainaki tiiän mitä ostan (;

    VastaaPoista
  7. Hei ihan laitonta tehä tämmönen postaus!! Kuka nyt korvaa mun läppärin kun tuli tehtyä pieni vesivahinko kuolaamalla teidän suklaatarjontaa? =D

    Teillä oli ainakin kuvista päätellen aika uupuneet testimaistajat mukana.;D

    VastaaPoista
  8. Oijoi. B&J-purkki vilahtaa yhdessä kuvassa. Omnom. Pakko käydä tänää ostaas. Ootteko muuten tekemässä Chiken radiovierailusta postausta? :)

    Herkullista pääsiäistä teillekki!

    <3: Laura

    VastaaPoista
  9. pakko sanoa että KYLLÄ, dove-suklaita saa edelleen ainaki r-kioskilta :D repesin, ku näin niitä ja tuli niin 90-luvun alkupuoli mieleen :)

    VastaaPoista
  10. dove suklaita myydään viä ihan melki joka kaupassa ainaki tääl tampereella. mun herkkua. pakko syädä ainaki 1 joka päivä.

    VastaaPoista
  11. Jenkkisuklaa on hieman vaara kasite kaikille noille suklaa jutuille, Cadbury varsinkin on niin Britti etta...Mut ihan hyvia ovat kylla. Tosin itsekin Irlannissa asuvana nautin kun saan Suomessa kaydessa Mignon munia ja fazerin sinista. :) Aero-minttupatukat on ihan hyvia, ja jotenkin kun nimi on "ilmaan" viittavaa niin voin huijata itseani ajattelemaan etta ovat kalorittomia!! :)

    VastaaPoista
  12. ettekai te OIKEESTI syöny noit KAIKKIA?? herrajumala. en kyl ihmettele että ootte noin ronskin kokosia ämmiä. :D anteeks nyt vaan :D mun mahaan ei edes mahtuis tolasen ison munan yksi puolikas ku rupeis jo ahdistamaan ja täytyisi päästä juoksulenkille ::O

    VastaaPoista
  13. Anskua pakko vähän kompata.
    Älkää herraisä kutsuko noita "jenkkisuklaiksi!" Oi että mikä loukkaus Cadburyä ja Galaxyä (ja Aeroakin) kohtaan. Nehän ovat taattua brittilaatua. Nam nam. Amerikkalainen suklaa yleistäen, varsinkin Hershey, on sellasta jauhohöttöä että yh.

    Parasta Creme Eggeissä on se, että valkonen mömmö sisältää myös kohdan keltaista mömmöä, eli keltuaisen. <3

    Olette onnekkeita, kun saatte Behnfordsilta noin paljon hyviä juttuja! *kade*

    VastaaPoista
  14. Nami nami! Pääsiäinen on aika ihana pyhä kun voi vaan vetää suklaamunia hyvällä omallatunnolla. Vielä kun osaisi lopettaa pyhien loputtua :) Oletteko muuten maistanut Rölli munan mansikkaversiota? Ei ole muuten hassumpi!
    Kiitos teille piristävistä jutuistanne! <3

    www.piparminttukarkki.blogspot.com

    VastaaPoista
  15. Hei minkälainen siellä on hintataso? Että paljonkos tommoisista suklaapatukoista saa sitten pulittaa kaupassa? Ja onko näillä nettimyymälää? t. Pohjois-pohojanmaalainen :D

    VastaaPoista
  16. hei onko toi Behnford's kallis kauppa? :o tai siis varmaa joo kalliimpi ku joku sittari mut mut nii eikai kummiskaa mikää ökykallis? :D

    VastaaPoista
  17. eikä! hiukan ihania karkkeja<3 mäkinhaluun;-)NAM

    VastaaPoista
  18. Ihana kuulla että Aero-suklaata saa tuolta!!! Nimimerkillä joku joka sitä on myös raahannut ulkomailta ;)

    VastaaPoista
  19. Mulla meinas leuka tipahtaa, kun sain tietää että Aeroa saa Suomestakin :DD Se on niiiiin parasta. NAMNAM!

    Hintataso Behnford'silla on aika normaali, ei mielestäni mitenkään älyttömän kallis.

    Pakko päästä itse Behnford'sille myös! :))

    VastaaPoista
  20. Ei yhtään auttanu mun suklaahimoa, varsinkin ku oon vielä karkkilakossa. Mutta oli kyllä ihania, tekis mieli :)

    VastaaPoista
  21. Mutta eihän noi oo jenkki- vaan brittisuklaita? Ainakin Cadbury's ja Dairy Milk on brittiläisiä.. No, samapa tuo. Ite tykkään tuhannesti enemmän suomalaisesta suklaasta, nuo Dairy Milkit ja Cadbury's on niin makeita. Ja Fazer on tehty tuoreeseen maitoon <3

    VastaaPoista
  22. MIMMI missä seikkailet tällä hetkellä? Mietin vaan et näinköhän sua jossain Kuopion korkeudella vai valehteliko mun silmät? (;

    VastaaPoista
  23. En ole vähään aikaan jaksanut seurailla blogeja, mutta voi vitsi että tuli hyvä mieli kun pitkästä aikaa eksyin tännekin taas seikkailemaan! :) Harmittaa kun seikkailette siellä etelämmässä päin, teki mieli virittää foliohattu stalkertaajuudelle ja tulla vähän vakoilemaan.

    VastaaPoista
  24. no tuolla määrällä suklaata teissä on 2 kertaa enemmän rakastettavaa sen jälkeen kun olette kaikki ahmineet (ellette ole jo)

    VastaaPoista
  25. Vähä asian vierestä tiedoks, ettei noi Blogilistan linkitykset taida ny olla ihan kohdillaan, ku etusivulla luki, että More to Lovella on uusi entry ja kun sitä klikkasi, se menikin Yammyn blogiin, vaikka lisätiedoista se ohjaa vielä "teidän sivulle". En taida osata selittää, katsokaa itse:

    http://www.blogilista.fi/blogi/more-to-love/45667

    VastaaPoista
  26. Eijeijei! Nyyh, muistutitte tuolla Galaxy suklaapatukalla minua parhaasta suklaasta IKINÄ. Söin sitä Lontoossa. Se oli tuota Galaxy suklaata, mutta siinä oli ihania suklaakeksimuruja sisässä. Nam. Ja sitä ei saa Suomesta, nyyh. Olin jo unohtanut sen olemassaolon. Ja nyt tuli ikävä sitä.. :D

    VastaaPoista
  27. Hah, mulla oli Mars- muna tossa perjantaina. :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.