tiistai 11. tammikuuta 2011

This is the truth..

Muotibloggaajilta haluttais uus asukuva joka päivä ja eilen käydessäni leffassa Gabin ja Rachelin kanssa juteltiin just tästä.

Mimmin lempi vaate on Marimekon kulahtanut palloyökkäri ja tiedän, että se viettää n. 80% ajastaan siinä. Jos Mimmi laittais joka päivä asukuvan, olisi 90% asukuvista siinä samaisessa yökkärissä. ;)

Mä rakastan kotivaatteita. Voisin aina hengailla jossain rennoissa boksereissa ja topissa, tai pyjamahousuissa ja ilman sukkia. Sukat on mun mielestä ihan hirveen ärsyttävä keksintö, koska haluaisin aina olla paljainjaloin. :D

Tänne otin mukaan matkalaukullisen vaatteita ja nyt oon käyttänyt niitä aika ahkerasti. Oon pessyt pyykkiä kahdesti, koska New Yorkissa kaupunkiasunnoissa olevat pesukoneet on todella harvinainen herkku. Täällä ei oo rakennettu tiloja niille, joten kaikki käy pesuloissa. Mä tiputin yks päivä kaikki mun vaatteet pesulaan ja hain ne sieltä seuraavana päivänä. Kaikki oli pesty, viikattu ja ne tuoksu hyviltä. Tää hupi makso 10e ja siinä oli paljon vaatteita. Liian helppoa ja edullista, ajattelee että sen pari kymppiä kuukaudessa voi laittaa turhempaankin..


Tänään kuitenkin Rachel halus pestä täkkejä yms. joten mentiin pesemään meijän pyykit ite pesulaan. Tää sijaitsee n. 2min päästä meijän kotiovelta.


Ja on täynnä pesukoneita..


Rachel puuhastelee. :D


Peppi hassuttelee..




Mites tää Peppi? Vähän vissiin fiiliksissä taas?


Jep..

Eli siis niitä asukuvia ei tuu joka päivä, koska hengataan päivät pitkät pyjamissa. :D Tää on sitä oikeeta More To Lovea. Me ei osata poseerata, otetaan aina ehkä 3 asukuvaa ja ollaan niissäkin jo hämmentyneitä ja hengaillaan kaikkein mieluiten kotona. :D Näin Glamorous tää mun elo täällä New Yorkissa on!

And yes, I love it in here! :)

13 kommenttia:

  1. hähä pellepelle oli niiin mun lemppari merkki muutama vuosi sitten :D osu silmään

    VastaaPoista
  2. Ei haittaa, tällaset postaukset on just hyviä!

    Juu täällä kans yks sukkafoobinen. Miten ihanaa onkaan se eka kerta keväällä/kesällä kun voi lähteä himasta ilman sukkia pelkkien sandaalien kera! aah...

    VastaaPoista
  3. itekki rakastan niin kotivaatteita,itellä aina kalsarit jalassa millon omat millno poikien ;) ooot ihana!

    VastaaPoista
  4. hei ei liity varsinaisesti tähän postaukseen, mut aiotko tehä postausta niistä super sweet 16 bailuista :) ois tosi kivaa!

    terkkuja suomesta pus!

    kaisa

    VastaaPoista
  5. Just eilisesä hesarissakin oli juttua siitä miten paljon pesukoneen olemassaolo voi nostaa asunnon hintaa New Yorkissa ; )
    Kyl mäki pesettäisin pyykkini pesulassa, jos siitä kympillä selviäis...

    VastaaPoista
  6. Tehään ootte vielä enemmän GLAMOUR kuin Tuksu. ;)

    Ootte ihania ja teidän blogi antaa mulle niin paljon voimaa olla enemmän ja enemmän oma itseni, vaikka niitä ylimääräisiä kiloja löytyykin!

    I love you! ♥

    VastaaPoista
  7. Oon tässä jo pidemmän aikaa miettinyt (itsekkin hieman tukevampana keijukaisena), että onko teillä ollut minkäänlaisia paineita (esim. peittelettekö mahaa ymss) kun olette hieman läheisemmissä väleissä miesrotuisen ihmisen kanssa?

    VastaaPoista
  8. eikun sukat on just parhaita! kuhan sukat jalassa ees, muuta ei sit tarvii :D

    VastaaPoista
  9. Kiitos ihanista kommeteista taas! <3 On niin kiva aina kuulla piristävänsä teitä, kitioskiitos<3

    Yks anonyymi: Haha mä luulen, että kuule jokaisella isommalla tytöllä on ollut jossain vaiheessa jotain komplekseja omasta vartalostaan ja noita "peittelyitä" Myös monet hoikat on varmasti joskus miehen kanssa ollessaan kriiseilleet vartalostaan. Itseasiassa tästä voiskin tehdä postauksen, haluaisin nimittäin kuulla ihmisten tarinoita! :D Näähän on ihan parhaita!!

    VastaaPoista
  10. Heippa! Oon miettinyt ihan hölmöä asiaa mutta kun oot siellä, niin kuulostaako hassulta kun amerikkalaiset sanoo sun nimen? :) Eikös ne sano jotenkin "Pepii" vai ootko opettanut sanoo silleen oikeen suomalaisittain kovalla konsonantilla Peppi? ;)

    VastaaPoista
  11. Nää osaa ihmeen hyvin sanoa sen.. Peppii! :D

    VastaaPoista
  12. Joo, ei ole päivän asu-kuvat kaikkia varten. Kokeilin siskoni avustuksella ottaa kerran kuvia omaa blogiani varten ihan vaan sen takia että "kaikissa muissakin muotia käsittelevissä blogeissa on ne". Lopputulos? Näytin niiiiiiiin vaivautuneelta niissä kuvissa kun ihminen vaan voi. Oon tottunu oleen kameran takana ja se kyllä paistoi niistä kuvista.
    Päivän opetus? Älä tee niin kuin kaikki muutkin vaan omalla tyylillä.

    VastaaPoista
  13. Teistä oli juttua meidän paikallislehdessä Jämsän seudussa! :D (:

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.