torstai 13. tammikuuta 2011

Terveisiä Jenkeistä!

Kun Inka kerta kotiutui New Yorkista niin pitihän sitä päästä heti juoruamaan ja tavattiinkin tuossa lounaan merkeissä Kaapelitehtaalla :) Inkalla oli mulle pieni paketti Pepiltä... Voin kertoo, että olin muuten jonkun verran fiiliksissä!


Diet Snappleja - RA-KAS-TAN Snapple-mehuja ja tuosta yhestä pussista (joita siis on tossa paketissa 8kpl) saa ison pullollisen (!) Snapplea! Ihan täydellistä! Älytöntä, että tosta tulee niin saman makusta mitä siinä pullossa myytäväkin on. :) En oo vielä maistanu tota pink lemonadee, koska mansikka-kiivi on aina varma valinta ja lipittelin sitä tietty tänään. NAM! Näitä on niiiin pakko ehottaa Behnfordsille valikoimiin.


Suklaasydämiä ja Kool-Aidia joka on tommosina tabletteina! Cool! :)


Victoria's Secretin PINK-Body Splash. Noihin Peppi on kans koukuttanu meikän ja lahjottipa reiluna tyyppinä yhen tuommosen ennenku NYCiin lähti. Noitahan kuuluu siis aina hamstrata reissusta. Tota tuoksua ei mulla vielä ollutkaan. Jee!!


Kynsilakka jota EI saa ravistaa ja tietty epähuomiossa automaattisesti heti ravistin, siks ei ehkä tullu ihan semmoset kynnet mitä pitäis... No nyt ne on onneks taas erottunu ja otan uuden kokeilun mitä pikimmiten.


Siistein juttu kaikista oli kuitenki tää kartta. Peppi kysy multa eilen että "no mitäs pidit kartasta" ja ite olin et nooo en oo kahtonu sitä vielä. Olin nimittäin tietty älykkäänä kuvitellu, että kartta on ihan perus NYC-kartta ja ehkäpä vahingossa koko tuliaispussiin lipsahtanu... Siltä se nimittäin ulospäin näyttää. (Hyvä etten heittäny esim roskiin :D) No kartassahan on ihan törkeen hieno spraylla tehty I HEART NY - teksti ja tuo on siis semmonen ISO ja siitä tulee meille taulu. JESJES!!


Ja tietty mukana oli oikein osuva kortti...


Aww.

Oli ihan sikaihanat tuliaiset ja tulipa muuten Pepee kova ikävä :( TULIS JO POIS!! :D

14 kommenttia:

  1. Ihana paketti :> Mulla on tota samaa Pinkin fruity & bright ja tykkään siitä ainakin tosi paljon <3 ja ehkä hieman rakastuin itsekin noihin Pink juttuihin!

    VastaaPoista
  2. Aaa toi kartta on niiiin superhieno! :D

    http://dayslittledays.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. voisin haluta noi snapplet itelleni.. :D ♥

    VastaaPoista
  4. Sulosia noi jutut (=

    VastaaPoista
  5. Vau, makee toi karttasysteemi!

    ..siis mitä noi litkut on? Siis noi juomat. Mä olen kauheen skeptinen tollasten suhteen, muutenkaan me ei juoda mehuja oikeestaa ollenkaan, joskus harvoin mummun keittämää punaherukkamehua. :D Pelkään kaikkia lisäaineita ja dieettilitkuja.

    VastaaPoista
  6. Jatkan vielä kun googletin ton aineen, siis aspartaamia - huh.

    Luomutäti täällä kauhuissaan. :P

    VastaaPoista
  7. Nauti uusista "herkurkuista" täysin rinnoin, mutta muista samalla. että esim. Kool-aid mehujuomajauheen väri on niin tämäkkätä tavaraa, että sillä voi värjätä villalankoja ja kangsta. Kaikilla amerikkalaisilla pikkulapsilla ja aikuisilla onkin varmasti sateenkaarenväriset vatsakalvot :)

    Onnea vuoden muotiblogille !!!

    Faninne

    VastaaPoista
  8. Tämä kommentti ei ole ilkeily vaan kysymys: Eikö sua ahdista juoda tollasta lisäainemoskaa? Toisaalta, ite en juo edes limsaa koska sekin on hirveetä saibaa, mutta ite en vaan voi käsittää miten joku voi "nauttia" tollasesta. Mutta kivoja kuvia :)

    VastaaPoista
  9. Tuo KoolAid saattaisi jäädä kyllä juomatta itsellä, lankaliikkeet Suomessa myyvät noita mehuja lankojen värjäykseen. KoolAidilla värjätyt villalangat kestävät jopa pesua väriä päästämättä.

    Silti ihana paketti. Ja ihana blogi teillä! Ispiroitte tällaista läskiä kotiäidin räähkääkin pukeutumaan edes toisinaan muuhunkin kun jätesäkkiin (jos löytää jotain muuta päälle pantavaa täältä maalta). <3

    VastaaPoista
  10. ota kuva sit niist kynsist ? :)

    VastaaPoista
  11. Voi jeesustelijat.

    Terveen ihmisen kehoa ei kaada silloin tällöin tuommoinen lisäainepaukkukaan - varsinkin kun Mimmi lähiaikoina kertoi melko terveellisistä aamupalatottumuksistaan ym. Joten eiköhän anneta Mimmin ihan rauhassa juoda Kool-Aidinsa.

    Joka asiasta voi alkaa vinkumaan, pahaa kehoon voi tulla niin hengitetystä ilmasta, tietokoneen näppäimistä kuin silmälaseistakin.

    VastaaPoista
  12. Yritin lueskella vanhoja juttuja, mutta mennyt silti vähän ohi, että lähtikö se Peppi ihan huvikseen NYkiin asustelemaan? Ja tarkoituksenaan jäädä pysyvästi sinne?

    VastaaPoista
  13. mul on kans nykistä ostettui snapple-jauheita. miten paljon sitä vettä pitäis laittaa yhen pussin sisältöön?

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.