maanantai 24. tammikuuta 2011

Rentoilua!

Te ootte nyt hirveesti pyydelly näitä asukuvia ja muita, ni laitetaanpa sit vähän lisää.

Ostin tän hupparimekon jo aikoja sitten Harlemista liikkeestä nimeltä Jimmy Jazz, joka on yks mun lemppareista. Merkki on Beyoncen ja sen äidin merkki ja niillä on ihania vaatteita (+ jatkossa myös sisustusjuttuja). Mulla on muitakin niiden vaatekappaleita, niillä kun on tuo plussapuoli ja vaatteet on minun (ja myös Mipen) makuun!

Huppari on superrento, mutta silti naisellinen. Jos otan sen pois päältä, niin siinä näkyy ihan selkeesti leikkaukset. Se ei oo sellanen putkilo vaan siihen on jätetty lantiolle enemmän tilaa, joka on hyvä tämmöselle päärynälle. :D


Korvikset: Forever 21
Hupparimekko: House Of Dereon (2X)
Legginssit: Piruetti (L)


Mä oon käynyt tanssimassakin toi päällä. Noiden paljettien ja naisellisen leikkauksen takia sitä voi helposti pitää vaikka baarissa. Sopii yhdistettäväksi korkkareihin, tai... värikkäisiin sneakereihin! ;)

Rentoilupäiviin kuuluu myös hyvä musiikki! Tässä on Losissa asuvan kaverini uusi biisi, josta on povailtu hittiä täällä puolella maailmaa. Ei haittais ollenkaan saada Suomea näkyviin tälläsella biisillä!! Kyllä meilläkin osataan! Pistää ainakin ihmisen hytkymään, herranpieksut! :)))



Onko muita jotka vois ottaa noita House Of Dereonin vaatteita Suomeen? :D

23 kommenttia:

  1. Ihana hupparimekko! Aivan älyttömän hyvän mallinen! Näytät tosi hyvältä tuossa! :)

    VastaaPoista
  2. Toi hupparimekko on ihan täydellinen ainaki sun päällä! Sulla on kyllä kanssa niin täydellinen hymy ettei mitään rajaa. Hope you gonna have the time of your life while staying in NY :)

    VastaaPoista
  3. Moi! Ihana huppari. Olis kiva tietää myös, mitä se maksoi?

    VastaaPoista
  4. onko niillä nettikauppaa`?
    mitä muita isojen tyttöjen nettikauppoja tiedät, voisitko kertoo...? :)

    VastaaPoista
  5. Hyvä Peppi! Hitto sä näytät hyvältä!

    VastaaPoista
  6. Voi vitsi tuo on aivan mielettömän ihana tuo hupparimekko! Nuo paljetit tekee siitä mielestäni aivan upean. Ehdottomasti kelpuuttaisin kaappiini <3 Eikä ole kovin pahan hintainenkaan ollut! Yhyy, tahdon Nykiin :(

    VastaaPoista
  7. Voi ihana! Mä niiiiin haluisin tollasen hupparimekon kanssa! Ihana ihana ihana! Eikä pahan hintanenkaan :)

    VastaaPoista
  8. Toi hupparimekko on iihana!! Kävin tsekkaamassa House Of Dereonin sivut, ja näyttää todellakin ihan törkeen hyviltä noi vaatteet! Ois ihan mahtia, jos saatas noita tänne päin maailmaa myös :D

    VastaaPoista
  9. No nyt kun kysyit niin antaisin vaikka vasemman käteni pikkusormen että saatais noita vaatteita suomeen! Täällä on tosi vaikee löytää istuvia vaatteita kun on tämmöne tiimalasi... Siis nainen jolta löytyy Tissit ja Pylly. Tunnen muitakin naisia joilla on kyseiset varustelut. Tosi vaikee löytää liikkeitä jotka huomiois niiden olemassaolon. Ja oon kuitenki keskimittane ja melko hoikka... en ees haluu tietää miten hankalaa se on vielä pehmeämmillä tytöillä:)
    -Hansu

    VastaaPoista
  10. Ihana asu! Tyylikäs lady. Jos saisi toivoa postausta, niin voisitko vähän pistää ylös suosikkikauppojasi NYCssä, mistä löytyy isommille leideille vaatteita?

    VastaaPoista
  11. Peppi, näytät TYRMÄÄVÄLTÄ! <3

    VastaaPoista
  12. Tuo hupparimekko sopii sulle ihan mahdottoman hyvin. Kiitos kovasti kauppavinkistæ! Paljon kaikkea ihanaa løytyi, valitettavasti tota sun mustaa ei løytynyt enææ kuin koossa S ja siihen en oo sopinut varmaan viimeiseen 15 vuoteen... Toivottavasti Norjan tulli ei takavarikoi pakettia. :D

    VastaaPoista
  13. Blogissani on teille tunnustus:)
    ps. tulee nalka kun luen tata blogia.. ei nain:)

    VastaaPoista
  14. Heippa! Mul on hieman random kysymys.
    Oon tulos viikonlopuks nykiin nyt tulevana viikonloppuna (asun torontossa) ja mul on hirvee kenka kriisi! Onks siel hirveen kylma/paljon lunta maassa, parjaaks siel converseil?

    p.s. ihana blogi! :)

    VastaaPoista
  15. Ihana hupparitunika tai mikä nyt onkaan. Olet erittäin nätti tyttö mutta mua aina vaan vaivaa noissa susta otetuissa kuvissa väkinäinen ilme/hymy. Todella oudon näköstä,mutta joo kiitos ihanasta blogista,tuo paljon voimaa vaikeisiin päiviin

    VastaaPoista
  16. Tää on vaan yksinkertasesti paras blogi! :) Teijän tyyli kirjottaa, asiat mistä kirjotatte, kaikki. Huumorintajua löytyy (PALJON), mutta myös niistä voiko sanoo että, vaikeista, rankoista asioista kans.

    Mutta yks asia mua häiritsee -.- Kuka laittaa Pepin hiukset aina (=kampaukset), niinku tässäki sulla on jotenki kivasti? Ja se kans, että Mimmillä on niin ihanat hiukset :) Aivan ihana tuo väri, itelläni on kans jossain vaiheessa ollu kuparia ja voi että rakastin sitä. Nyt alkaa mietityttämään, että pitäsköhän repästä ja laittaa taas joku kiva kupari :)

    Ei muuta ku jatkataa samaan malliin tytöt!

    ps. Oon tässä lukenu vähä noita teijän vanhoja postauksia ja oon sitä mieltä, että sama mahtava ihana hyvä(en keksi sitä just oikeeta sanaa) taso teillä on säilyny, vaikka on varmasti elämä vähän muuttunu, kun on tullu niin suosituksi tämä blogi.
    Mutta nyt lopetan tän romaanin, hyvää jatkoa teille tytöt :)

    VastaaPoista
  17. No minä ainakin voisin ottaa noita vaatteita Suomeen! Ihana tuo hupparimekko. :---)

    VastaaPoista
  18. Hei kiitos ihanista kommenteista, tuleepa taas hyvä mieli ku näitä lukee! Ihanaa, että myös vanhat postaukset on löytyneet, niitä onkin paljon. ;)

    Toi hupparimekko löytyy siis pienemmissä koissa ja isommissa koissa, Jimmy Jazzin sivuilla ei näyttänyt isoissa olevan oikein mitään.

    Ite seurailen tota dereonia Facebookissa ja sitä kautta aina saan tietoa jos kannattaa suunnata kauppaan tsekkaamaan tilanne. ;)

    Anonyymi joka sanoit, että mulla on väkinäinen ilme? En tiiä jos se näyttää siltä, mutta kyllä mulla kuule toi hymy todella luonnollisesti tulee, koska hymyilen lähes koko ajan. :)

    enna: Ihan ite laitan kyllä hiukseni ja oon tällä hetkellä kriisissä niidenm kanssa, koska mun hovikampaaja Simo (joka laittaa myös Mimmin tukan ja on paras, Peili Forum) ei oo mun mukana täällä Ameriikassa. :D Oonkin siis joutunut kasvattelemaan näitä ja se aiheuttaa monia pipollisia päiviä. ;) Onneks muutenkin sataa lunta, ni on pakko pitää pipoa koko ajan. :D

    VastaaPoista
  19. Mäkin HALUAN nykkiin :(
    Iha mielettömän kivoi vaatteit aina näkyy sun päällä mitä oot sieltä ostellu, tulispa suomeenki tollasia. Ärsyttää tosiaa ku löytyy tota kokoo itsestä ja sitten aina joku vaate ottaa tisseistä tai pepusta kiinni :(
    oon kuitenki tyytyväinen muotoihini, mut sillon ärsyttää kun ei löydy kivoja vaatteita >:o :D

    VastaaPoista
  20. Kannattaa käydä katsastamassa myös Dr. Jayn tarjonta! :)
    -J-

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.