maanantai 31. tammikuuta 2011

Lauantai täynnä inspiroivia ihmisiä!

Eilen oli aikamoinen päivä, kun hyppäsin aamupäivästä taksiin ja huristin Williamsburgiin seuraamaan suuresti ihailemani kuvaajan Ella Manorin photoshoottia. New York on täynnä taiteilijoita ja täällä on toinen toistaan lahjakkaampia ihmisiä, joten on aina ilo nähdä joku joka todellakin tietää mitä tekee. Rachel tekee paljon yhteistyötä tän kyseisen naisen kanssa ja tätä kautta oonkin päässyt perehtymään naisen töihin.


Halusin varastaa.




Seurasin silmä tarkkana oikeita malleja työssään. Oli jotenkin ihan uskomatonta nähdä se poseeraamisen ja keskittymisen taito. Olin ihan sanaton ja haukoin vaan ihmisille, että onko tää edes mahdollista. Kuvaajan ei tarvinnut antaa minkäänlaisia ohjeita, koska mallit vaan hoiti hommansa.




Designer luomustensa kimpussa.












Kun näin tän mekon (tuo vyö on siis erillinen juttunsa) niin huudahdin vaan, että voiko tän saada plussakokosena. Designer sanoi, että todellakin voi! Niinpä ruvettiinkin juttelemaan ja mulla on vähän sellanen kutina, että tilaan itselleni tämmösen! Bishme suunnittelee ja valmistaa vaatteensa itse ja ne on todella upeita! Oon todellakin suuri fani ja haluisin kaiken. Täältä voi ihailla herraa enemmänkin!


Taksissa kohti Manhattania..


Meitä luullaan jatkuvasti siskoksiksi. Eilen kaksosiksi :D


Käytiin Jersey Cityssa tapaamassa Rachelin asiakasta Shandaa, joka on NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN inspiroiva ihminen! Shanda puhuu isokokoisten naisten puolesta ja on uskomaton roolimalli. Uskoisitteko muuten, että tuo nainen on mummo?? Minä en ikinä! Shandalla ja aviomiehellä on täällä oma shownsa, joka on superhauska.


Eilen mentiin kerroksilla..




Rachel vihdoin esitteli mulle 34th streetilla olevan tämmösen soittelu jutskan. Kun laitat käden tonne, niin noista syttyy valoja ja tulee erilaisia ääniä. Viihdytettiin koko juna-asemaa juoksentelemalla soittelemassa tota. :D


Siellä hän kirmaa vähän innoissaan.. Olin ihan hengästyny, ku hyppelin ja riemuitsin. :D


Illan päätteeks illastettiin vielä meksikolaisessa.


Yritin räjäyttää mun naaman kuten vanhoina hyvinä aikoina, mutta Picasa ei antanut. :D

Kauluri: lahja Rachelilta
Liivi: Torrid (2)
Nahkatakki: Torrid (2)
Tuulitakki: Dereon (1X)
Toppi: Torrid (1X)
Legginssit: Torrid (1X)
Maiharit: Seppälä

Eilen mulle tuli valehtelematta joku 10 tuntematonta ihmistä sanomaan jotain mun asusta. Joistain en edes tajunnut, että ne puhui musta kun en kuunnellut ja Rachel joutui kertoilemaan mistä oon ostanut legginssini, liivini tms. :D Yks mies pysähtyi mun eteen ja rupes esittämään kissaeläintä, jonka jälkeen se totes että oon upea! Luonnollisesti päätin ruveta käyttämään näitä vaatteita joka päivä. :D



Päivä oli ihan mahtava ja illalla käydessäni nukkumaan mietin vaan miten upeeta on tavata uusia ihmisiä, joista saa hirveesti inspiraatiota. Toivonkin, että joskus pääsen työskentelemään näiden tyyppien kanssa!

Nyt taidan kömpiä unille, koska huomenna olis tarkotus olla kiva päivä! :) Ihanaa työviikon alkua kaikille!

Miltäs muuten tuntuu kun molemmat More To Lovet viilettää maailmalla? Onko kivaa lukea kuulumisia, vai joko meitä kaipaillaan siellä Suomen päässä? ;)



22 kommenttia:

  1. Pepin NY jutut on ihan mielettömiä. Olet kaunistunut siellä entisestään ja pukeutumistasi(kin) on hauska seurata - nyt pukeutumisestasi voi jopa hakea inspiksiä. Mimmin jutut valitettavasti jäävät jalkoihin - tosin ei nyt missään pikkukaupungissa tietenkään yhtä muodikkaana olekaan mahdollista kulkea eikä tarvitsekaan. Mimmin jutut hyppään kuitenkin nykyisin ohi - en jaksa lukea mitä poikaystävän kanssa milloinkin on syöty.

    VastaaPoista
  2. Superlike! Tykkään niin paljon tosta sun kaulurista. :) Ja sun hiuksista. Oon teikäläisen inspiroimana tänään kävelemässä kampaajalle varaamaan ajan. Nyt lähti tän tytön hiukset!

    Mut en nyt ihan komppais tota ekaa anonyymikommenttiakaan. Kyllä ne Mipen jututkin tulee aika hyvin luettua.

    Ootte ihania naisia - molemmat! ♥

    VastaaPoista
  3. Molempien juttuja on ihana seurata :) <3

    VastaaPoista
  4. Siellä on varmaan helpompaa ja hyväksytympää olla ylipainoinen..vai mitä mieltä olet?

    VastaaPoista
  5. Omalla tavallaan kyllä, koska täällä on paljon enemmän esim. vaatteita meille isommille! Sanoisin kuitenkin, että riippuu paljon itsestään. Jos oot ite sujut itsesi kanssa, niin maasta riippumatta - muutkin hyväksyvät sut helpommin. :)

    VastaaPoista
  6. Hi!


    hauska blogi ja joo, mutta mites noiden kuven laatu? Kaikki meliki jotain heilahtaneita ja epäskarppeja. Eiks näitä vois hoitaa paremmin?

    Thnks!

    VastaaPoista
  7. Musta on kiva seurata teitä kumpaakin. New Yorkin jutut on mielenkiintoisia mutta kiva tietää mitä täällä kotimaassakin tapahtuu :) Hyvä että ootte pitänyt tän samassa blogissa vaikka ette samassa maassa olekaan!

    VastaaPoista
  8. apua. rakastuin tohon biisiin. never ever have to worry about being on your own... todellakin. parin viikon päästä sinne! keskelle hektistä ystävänpäivää... :-D

    VastaaPoista
  9. Wau varmasti mielenkiintoista seurata noita mallien työskentelyä:)

    Sun leggikset on stylet
    mulla löytyy hopeisena
    hiukan samanlaiset;).

    Musta on kiva lukea molempien
    juttuja.

    Jamssi

    VastaaPoista
  10. Ihanaa lukea kun tyä viipotatte maailmalla. Mulle ei ainakaan tuu pahalla tavalla kateellisuus-matkakuumetta vaan on hieno itse päästä tunnelmoimaan mukaan. Ja mipen viime postauksien kuvat! Heaven!

    VastaaPoista
  11. Upeen näköstä, voi kun itekkin pääsis näkemään jotain vastaavaa. Tenttikirjojen keskellä kaipais jtn vähän luovempaa tekemistä välillä :)
    Nää NY-jutut on niin ihania, rakastan tota kaupunkia ja epätoivosesti säästän rahaa lentoihin...

    VastaaPoista
  12. Heip! Kuuleppas nyt Peppi -neiti. Pakko kommentoida, että mun silmissä alkaa ulkonäössäsi näkyä New Yorkin katujen tallaaminen ja alkuvuonna valittelemasi ruokahaluttomuutesi Ameriikan herkkuja kohtaan, nimittäin olet kyllä hoikistunut! Mikä nyt ei tietenkään ole mikään huono juttu, itelläkin olisi varresta varaa nipistää muutamia (kymmeniä) kiloja. No kuitenkin, hyvältä näyttää! :)

    VastaaPoista
  13. ääää ihan pakko sanoo et tää koko blogi on ihan mielettömän ihana! ja saa mut joka kerta hymyilemään. KIITOS IHANAT NEIDIT!!! :)



    http://groovyworldofmiina.blogspot.com/#uds-search-results

    VastaaPoista
  14. Oon lukenut vuoden pari tätä teidän blogia, mut en oo kovin monesti saanut kommentoitua, joten ajattelin sitten ilmoitella vähän itsestäni täälläkin :) teidän blogi on parantunut huomattavasti siitä kun sä muutit NYkiin, kun nyt nuo jutut on tosi paljon monipuolistunut! jossain vaiheessa olin jo vähän kypsänä niihin ainaisiin blogibileisiin yms mut nyt oon taas innostunut, ja on ihana lukea teidän juttuja!

    Ootte upeita naisia, pitäkää lippu korkeella!

    VastaaPoista
  15. Teidän molempien jutut tulee luettua aina!!! Ja useimmat enemmänkin kuin vain kaksi kertaa. =) Pepistä näkee muuten niissä "gepardi"leggareissa, että on nainen hoikistunut. Jaloista varsinkin olet pienentynyt. Tuleeko siellä paljon käveltyä...? Sä Peppi oot todella onnellinen ja se välittyy tänne meille lukijoille. On hienoa, että sä tartuit itseäsi niskasta kiinni ja lähdit nykiin! Niin sitä pitää! You go girl! ;D
    Vaatteistasi huomaa uudelleen syttyneen rakkautesi muotia kohtaan! Tai ehkäpä se on se, kuten olet maininnut, vaatevalikoimaa on mistä valita. Rachelille terveisiä! t. Sanna

    VastaaPoista
  16. Luetaan teidän blogia ja se on ihana. :) Tykätään itekki matkustelusta ja on kiva lukee teidän matkailujuttuja. :)

    http://natteandanni.blogspot.com/

    VastaaPoista
  17. Molempien juttuja on aivan ihana lukea! :) Mun mielestä on hyvä, että samaa blogia pitää kaksi eri bloggaria jotka molemmat kirjoittaa niin erilaisesta paikasta mutta kuitenkin samassa hengessä, tuo jännää kontrastia! :D

    Mut kuitenkin, voi jee, et Peppi tajua mikä NY-kuume näistä sun jutuista voi ihmiselle tulla...sun elämä siellä vaikuttaa muutenkin jotenkin niin hohdokkaalta - voisin kuvitella että jos itse lähtisin toiselle puolelle maailmaa kyhjöttäisin vaan yksinäni joka paikassa enkä tutustuisi ihmisiin läheskään samalla tahdilla kuin sinä (no siis, oon kyllä todella ujokin). Susta vaan ihan oikeesti huomaa sellaisen ihan erilaisen hehkun nyt kun oot siellä.

    Lisäksi sun kertomukset vastaantulijoiden kommenteista saa oikeesti suupielet kaartumaan kohti korvia: MÄKI HALUUN noin ihania kommentteja! :D Suomessa ei oo mitään vikaa mut onhan suomalaiset toki hiukan juroa kansaa, ei vaan kuulu kulttuuriin heittää tuonkaltaisia kommentteja tuntemattomille - harmi sinänsä... :')

    VastaaPoista
  18. Heissan :) Hienoa lukea Peppi sun kuulumisia Amerikan mantereelta ja kaunistut päivältä :)

    Ja Mimmille terkkut, et siun kupariset hiukset on aivan jumalaisen kauniit ;)

    Ja onko teillä milloin tarkotus kirjotella Iltalehden blogia, oon jo pitkään oottanut seuraava postasta ?!?

    VastaaPoista
  19. Aivan mahtavaa lukea teidän jutuista sieltä maailmalta! Sähän oot päässy ihan kunnon piireihin siellä Nykissä. :D Siistiä!

    Ja en muuten uskois että tämä Shanda on mummo. Tosi kaunis ja näyttää nuorekkaalta!

    VastaaPoista
  20. Musta on ihana lukee teidän molempien juttuja maailmalta. Varsinkin näitä New Yorkin juttuja, koska yks mun suurimmista haaveista on päästä käymään New Yorkissa. Ja ei ihme että sua on tultu kehumaan tuossa asussa, näytät tosi hyvältä ja ennen kaikkea onnelliselta! :)

    VastaaPoista
  21. Peppi, oon siitä asti ku aloin lukemaan blogia, pitäny sua älyttömän kauniina naisena! Nyt onki ihana kuulla että saat siellä NY:ssä osakses ihailuja ja kehuja mitä todellaki ansaitset! <3

    Molempien jutut tulee kyllä luettua yhtäläisesti, olipa ne sitten kirjotettu Suomesta tai ulkomailta.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.