keskiviikko 26. tammikuuta 2011

"Jos nopeesti nappastaan vielä asukuvat"

Rachel on nyt kunnostautunu näiden asujen kuvaamisen kanssa, koska erehdyin sanomaan sille että lukijat on pyydelly niitä paljon. Eilenkin kun olin lähössä himasta se oli et "HEI ENNENKU LAITAT TAKIN PÄÄLLE, NIIN NYT OTETAAN ASUKUVAT" olin vaan että jaahas... Ei siinä muuta, mut Rachel ei jostain syystä osaa ottaa kuvia meijän järkkäreillä (eikä Inka), joten siinä oli taas yks show pystyssä ja mä olin jo muutenkin myöhässä. :D


Siinä pönöttäjä. :D

Mä en tiennyt yhtään miten pukeutua eilen, koska en saanut mitään tietoa mihin ollaan menossa tai mitä ollaan tekemässä. Päätin kuitenki pukeutua rennosti ja sellasiin vaatteisiin joissa ei tuu liian kuuma. Okei toi nahkatakki on TODELLA kuuma. :D


Nahkatakki: Vila (L)
Korvikset ja kaulakoru: Fennimas
Toppi: Torrid (1)
Farkut: Torrid (18)
Maiharit: Seppälä (38)

Ilta oli kuitenkin täydellinen. Hengailtiin Fort Greenessa Brooklynissa, joka on sellanen "hipsterialue" täynnä ihania ravintoloita ja hengailupaikkoja. Sika nättejä taloja ja ahh voisin muuttaa sinne vaikka heti. Illallinen etelä-afrikkalaisessa ravintolassa oli yks parhaista koskaan ja käytiin myös hengailemassa yhessä ihanassa "pubissa". Yöllä mietiskelin kun te kirjottelette koko ajan, että "näytät niin onnelliselta ja oikeen hehkut siellä" että se pitää kyllä varmaan paikkaansa. Tasan vuos sitten kävin läpi yhtä elämäni vaikeinta asiaa koskaan, kun muutin pois Mikon ja Unon luota. Nyt en voisi olla onnellisempi. Elämä täällä tuntuu just niin hyvältä kun kuvittelinkin. :)

20 kommenttia:

  1. holy shits ku näytät hyvältä! kelpais mulleki ton mallinen kroppa ja etenki kasvot ja hymy iha vallan mainiosti :)

    VastaaPoista
  2. Aaaaaa oot NIIIIIIN ihana <3 Kumpa mullakin olis joskus rohkeutta vaan lähteä jonnekkin jossa olisin onnellisempi (ja missä myydään kivempia vaatteita kun täällä suomessa..... :D) Mutta totta sä oikein hehkut!! Tsemejä sinne kaunis <3

    VastaaPoista
  3. tuleeks sulle paljon kehuja ulkonäöstä paikallisilta? miehiltä tai naisilta ku ne siellä on aika paljon avoimempia ku täälä ! syytä ainaki olis kehujen saamiseen! :)

    VastaaPoista
  4. ootte ihania. <3 kiitos!!!

    joo tulee kyllä kehuja ihmeen paljon, se aina vähän itekki hämmentää :D

    VastaaPoista
  5. Oot kyllä muuttunu parempaan suuntaan siellä Nykissä, ihanan istuvia vaatteita jotka sopii sun muotoihin täydellisesti (ja tuo juuri ne hyvät puolet esiin)! :)
    Jos et oo hoikistunu siä niin ainaki vaatteiden valinnalla jo saa sen vaikutelman kun kaikki ei vain roiku säkkinä päällä.

    VastaaPoista
  6. Kiitos :) Mä en osaa sanoa oonko laihtunut/lihonut/pysynyt samoissa mitoissa, koska en tarkkaile painoani. Luulisin, että vähän on saattanut tippuakkin, mutta toisaalta nyt on ruvennut taas ruoka maistumaan paremmin, joten tuskin tässä ainakaan laihduttua tulee. :)

    Vaatteet kyllä tekee paljon ja täällä onki parasta tää tarjonta!

    VastaaPoista
  7. On tosi kivaa et viihdyt ja oot onnellinen siellä
    ja taas kiva asukuva:)

    Jamssi

    VastaaPoista
  8. oi sun tyyli on niin ihana! c: vaatteista kyselisinkin sen verran, että käytätkö peppi mitä kokoa forever21+ vaatteissa? siellä nettikaupassa oli aivan iiihana mekko, mutta en uskalla oikein ostaa, kun en tiiä mitään noista kokohommista :<

    VastaaPoista
  9. Hey! munki mielestä ihan kuin olisit laihtunu, kasvot kaventuneet? En ole varma mutta oletteko tehnyt meikkipostauksen. Jos ette, niin oisi kiva kuulla mitä meikkejä suosittelette ja kuinka hoidatte ihoa?

    VastaaPoista
  10. Ekaks haluun sanoo että monia varmaan ärsyttää kun anonyyminä kirjottelee, mutta täällä on sellanen tunari käyttämässä että en tiedä miten käyttäjätunnuksen saa :DD

    mutta sit mun asiaan ! Mun mielestä sä näytät paljon hoikemmalta kun pukeudut "näyttävämmin". Vaikka mä oon tykänny aina teiän pukeutumistyylistä ja ite rakastan tunikoita ja mekkoja, mutta kun sulla on farkut jalassa, niin vitsi mikä nainen sieltä tunikoitten alta kuoriutuu ! ei muuta kun Keep rockin' and have fun ! ;)

    VastaaPoista
  11. Oih, mä olen niin odottamassa itsekin tulevaa Nykin matkaani taas tälle kesälle; pääsen hakemaan oman kokoista ja IHANAA vaatetta, ei tartte telttoihin pukeutua kuten täällä siihen oikein "kannustetaan".
    Sepä onkin aika mielenkiintoista, kun yleensä pidetään amerikkalaisia pinnallisina ja silti saa (minäkin) kehuja (pullukkana) ulkonäöstä just siinä samassa ulkonäköorientoituneessa maassa. Suomessa saa lähinnä yökkäysrefleksejä osakseen..no joo. Oon siis reilusti pullukka, en mikään kymmenen kiloa reilumpi afrodite.. Sellainen suhtautuminen, mitä olen Usassa kohdannut, aiheuttaa positiivista itsetunnon kohotusta, joka säteilee sitten ulospäin ja niitä kehuja tulee lisää... Suomeen palattua se sitten vähitellen taas palautuu "normitasolle". Pitää vain muistuttaa itseä, että pukeudun itseäni varten, en muita, joten ihan sama mitä muut täällä miettivät. Ehkä se sitten kannustaa muitakin?
    Pipsa♥

    VastaaPoista
  12. Heii pakko kysyä, ootko nähny ketään julkkista nyt kun oot siellä ollu! :D

    VastaaPoista
  13. Näytät todella onnelliselta siellä, oikein hehkut hyvää mieltä! Mulle tulee aina jotenkin tosi iloinen mieli ja hymy huuleen, kun postaat sieltä Nykistä :)
    Ja rakastan sun hiuksia, sopii sulle täydellisesti <3
    Peppi oot oikeasti aikas ihana :D

    VastaaPoista
  14. Sun hiukset! Ihanat! Onko sulla nyt ihan lyhyet vai näyttääkö vaan? Ku tuosta niskasta näyttää aika lyhyeltä..

    Ja tosiaan niinku kaikki muutki, näytät ihan tosi hyvältä ja huomaa, että elämä on mallillaan. Onnee, jos näin voi sanoo hehe :)

    VastaaPoista
  15. Tukka on ollut tosi lyhyt, nyt se on kasvanut :)

    VastaaPoista
  16. Näytät tosi hoikalta noissa housuissa, vai oletko ihan laihtunut siellä ameriikoissa? Vaikka väliäkö tuolla, kaunis olet jokatapauksessa ja todella onnellisen näköinen :)
    Fellu

    VastaaPoista
  17. Moi! Voisitko sä mitenkään peppi olla niin kiva, että voisit kertoa hyviä shoppailuapajia siellä New Yorkissa? Oon tulossa muutaman viikon päästä sinne ekaa kertaa, ja olis ihan tosi kiva, jos voisit vähän auttaa. Esim. missä on toi Torrid jne...Mistä saa niitä ihania House Of Derionin vaatteita, ja kaikkia ihania sneakereita? :) Ja onko antaa muita vinkkejä? Kiitos etukäteen jo TOSI paljon!!!! Oon enemmän kuin kiitollinen.

    VastaaPoista
  18. Olet kyllä mielestäni todella hyvä pukeutuja, saat korostettu itsestäsi juuri niitä parhaita puolia. - Olet kyllä todella kaunis!

    Blogi on myös ihan mahtava, jatkakaas samaan malliin! :)

    VastaaPoista
  19. Olen aika vasta löytänyt tämän teidän blogin ja oon ihan hullaanunut! Kauheella vauhdilla lukenu kaikki postaukset läpi ja nyt seurailen tätä ihan reaaliaikaisesti :)

    Peppi: Oot tosi sympaattisen oloinen tyyppi. Sellanen, josta tykkää väkisinkin! Nautiskele siellä Nykissä, ota kaikki irti - maailma on sun!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.