tiistai 1. syyskuuta 2009

Arvonnan voittajat on selvillä!


Voittajat on nyt arvottu ja heitä onkin tässä arvonnassa peräti 3 kappaletta!!

Pääpalkinnon, eli tämän setin voitti:


MushuThaLohari kirjoitti...


Uu, ehkä korkkaan arvontaneitsyyteni (uh?) osallistumalla tähän arvontaan :3

1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?

Mun hiukset on paksut, kiharat ja yltävät suoristettuna miltei lanteille. Ne vaatii tehokasta kosteuttamista tai muuten niistä tulee mieleen hevosen jouhet. Ei kiva.

Suosikkituotteihini kuuluu L´anzan Healing Moisture-sarjan shampoo ja hoitoaine, sekä Healing Stregthin Silk Serum-puteli. Nää kosteuttaa hiuksia tosi tehokkaasti ja tuoksuu mun mielestä tosi hyvältä.

Toisia suosikkeja löytyy Björn Axénilta. Ostin vähän aikaa sitten kokeilumielessä Extreme Care-sarjan shampoon ja hoitoaineen, ja täytyy sanoa, että kyllä tykkään. Nää tuoksuu mun mielestä vähän miesten partavedelle (mikä ei kyl sinällään oo mikään paha homma mun mielestä), mutta hiusten kuivuessa hajukin kevenee sopivasti. Ja on nää hiukkasen huokeampiakin kuin nuo L´anzat.

2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!

Olen kahdenkympin ekalla puoliskolla keikkuva naisimmeinen. Olen libyalainen (hence tuo kikkura tukkakin...), mutta Suomessa olen asunut liki kaksi vuosikymmentä, kiitos vanhempieni, jotka tulivat tänne aikoinaan jatko-opiskelemaan, ja jotka Suomen valtio sitten pyysi jäämään veronmaksajiksi muiden lääkärikollegoiden joukkoon.

Isona musta tulee biologi, ja pääsen toivottavasti tekemään tutkimustyötä kiinnostamieni asioiden parissa. Olen muslimi ja käytän huivia hiusteni peittona ulkona haahuillessani, mutten ole kuitenkaan mikään ninja, vaikka sellaistakin on kyselty. Shurikenien sijasta tykkään hirmusti mun perheestä, kirjoista ja lukemisesta, valokuvaamisesta, syksystä, inkivääristä ja sitruunasta, vegeruoista, teestä ja mun kengistä ja laukuista. Ja vähän tästä blogistakin.

Oon ihan kiva. Aina :D


Koska osallistujia oli paljon ja teillä oli niin ihania juttua, niin haluttiin vielä arpoa lisäksi kaksi lisäpalkintoa ja ne sisältävät sitten nämä:


Näiden settien voittajiksi arvottiin seuraavat kommentoijat:

Anonyymi kirjoitti...

1. Hoitoaineet ovat yleensä aina kampaamotuotteita, shampoota voin sen sijaan ostaaa välillä myös ihan perusmarketista. Eniten olen löytänyt omille hiuksille sopiva tuotteita Joicolta ja Lanzalta.

2. Olen 3-kymppinen savolainen Helsingistä ja löysin teidän blogin vasta viikko sitten. Sen jälkeen onkin tullut vierailtua täällä usein.

- Aino -

ja

yeesmies:

1. yleensä käytän juoksevaa becel kasviöljyvalmistetta, koska shampoo-puhtaina mun hiuksista tulee, niin käkkäräkuivat haituvakarheet ettei järkee. plus et ton pitäs olla vielä sydänystävällistä ja se on melko halpaa verrattuna useisiin hiustenhoitotuotteisiin. joskus joudun kyl pesee ihan shampoolla, koska rasvantuoksu ei oo aina ehkä kaikkein viehättävin.

2. mä olen 24v poika helsingistä ja mun sisko kehotti mua osallistumaan teidän arvontaan. se lukee teitä ja tykkää tosi paljon blogistanne. kyl mäki vähän :D

Te kaikki pääsette meidän syleilyyn jos haluatte, tai laittakaa nyt ainakin osoitteet tonne meidän sähköpostiin, niin saadaan palkinnot postitettua! :)

Kiitos kaikille osallistujille, meillä on jo vähintääkin yhtä kivoja arvontoja suunnitteilla, joten kannattaa tulla osallistumaan uudelleen! :)


5 kommenttia:

  1. Lisää arvontoja kehiin, harmittaa kun en tällä kertaa voittanut :)

    VastaaPoista
  2. Eiiii olisin niin halunnu voittaa, kerrankin :( Lisää arvontoja! :DD Tehkää sellasia missä moni ihminen voittaa jotain pientä :) ps. kiva blogi

    VastaaPoista
  3. Ihan älytöntä. Loggaan hyvinkauheenpitkän ja raskaan päivän pääteeksi tänne, ja tällaista rämähtää naaman eteen. Kiitos ihanat, ihanat tytöt! Oon aika halikammoinen ihminen, mut ku tuutte Joensuuhun, tarjoon teille pullakaffet <3

    VastaaPoista
  4. Jenna: Tulossa ;) Toivottavasti saadaan paaaaaljon palkintoja! Ois aina niin kiva ku kaikki vois voittaa jotain :( No KAIKKI KETKÄ HALUAA PÄÄSEE MEIDÄN SYLEILYYN!!!

    mirka: Voi hitto, pitää järkätä, että voitat! :) Kiitos kommentista :)

    MushuThaLohari: Mahtavaa!! :) TULLAAN JOENSUUHUN ETTÄ SAAHAAN PULLAA!!! <3 (Ps. Laita osote mailiin niin laitetaan paketti tulemaan!)

    VastaaPoista
  5. Lisäarvontoja odotellessa. Kiva kun sai itekin vähän vinkkejä uusista tuotteista, joita voisi kokeilla. Ainakin WWW:n tuotteita. Kylppärissä on muuten samanlainen suihkuverho. =)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.