keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Kivoja GHD-uutisia, jeeee!


Kuten tossa fiilistelin aiemmin omaa rautaani, ni halusin välittömästi tuoda myös teille tiedon, joka saapui juuri korvanappiini: GHD-rautojen hinnat on laskenut pysyvästi ja vielä ihan reippaasti!

Uudet hinnat:

ghd IV mini styler, sh 199,-

ghd IV styler, sh 199,-

ghd IV salon styler, sh 199,-

ghd baby pink -setti, sh 249,- (10,- Roosa nauha -rahastolle).

Image and video hosting by TinyPic

Monet kauhistelee näiden hintaa, mutta itelläni on aina ollut vaan yksi asia mielessä siitä asti kun koin ekan kertani tämän kanssa: Ei oo mitään samanlaista kuin GHD. Se miten se oikeasti suoristaa kuin unelma, kuumenee hetkessä kuin unelma, antaa nätin kiillon kuin unelma ja on vaan unelma. Niin ja sillä saa tehtyä kiharoita, jotka on ihan unelmia myös! Suoristan ite hiuksiani monta kertaa päivässä parhaimmillaan ja sen takia olisin valmis panostamaan vaikka kuinka paljon suoristusrautaani.

Mä myös pyrin aina hankkimaan tämmöset ns. "isommat sijoitukset" Suomesta, koska sitten jos jotain tulee, niin takuutkin on täällä Suomessa, eli apu on lähellä. Kuinka ankeeta olis sit lähetellä omaa rakastaan sairaalaan johonki kauas ja olla mahdollisesti ties kuinka kauan siitä erossa? Mä varmaan murtuisin ja joutuisin syömään ihan hirveesti muffinsseja.

GHD on sellanen asia mitä voisin mainostaa ikuisuuksiin ja voisin mennä vaikka kadulle seisomaan, pukeutuneena muotoiluraudaks ja toitottaa, että ostakee, ostakee, ostakee!

Image and video hosting by TinyPic

Oma purpleni kulkeekin mukanani kaikkialle ja oon joskus jopa antanut sille pusuja. Meillä on Mimmin kanssa molemmilla noi Purplet, ku halutaan olla samiksia! Älkööt työ pitäkö mua mitenkään friikkinä, jos suukottelen suoristusrautaani.. En sentään oo yrittänyt syödä sitä :D

Onks teillä jo GHD/ Ootteko suunnitellu hankkivanne?
kuvat täältä.

20 kommenttia:

  1. Itse olen unelmoinut ghd:stä pitkään ja nyt viimein mies lupasi ostaa sen mulle synttärilahjaksi :)

    VastaaPoista
  2. mulla on pinkki ghd :) jotaki maailman parasta! ei vois enään ees kuvitella elämää ilman sitä :D mulla pysyy suoristus koko päivän <3

    VastaaPoista
  3. jep en enään ikinä mitään muuta käytäkään... tilasin juuri asiakkaallekin ja se oli super tyytyväinen siihen...

    VastaaPoista
  4. varovasti, elä pussaa niitä kuumia rautaosia nyt kuitenkaan..

    VastaaPoista
  5. Minkä hintasia noi on sitten aiemmin olleet?

    VastaaPoista
  6. Olen harkinnut ghd:n ostamista, mutta en oikein tiedä mikä malli olisi paras omalle kuontalolleni. Onko ministyler liian pieni puolipitkille hiuksille vai oisko toi perusmalli paras... help!

    VastaaPoista
  7. No oon miettinyt jo jonkun aikaa suoristus/muotoilurautaan satsaamista, ja täähän kuulostaa tollasen mainospuheen jälkeen aina vaan paremmalta! Missä näitä myydään, jos saanen tiedustella? :)

    VastaaPoista
  8. No enpä oo miettinyt, kun ehdin ostaa oman markettiversioni juuri ennen kuin sain korviini tiedon tällaisesta mahtavasta raudasta :/ perskule. Pitäis ehkä sittenkin aina hetki miettiä ennen kuin ostaa, vai? :)

    VastaaPoista
  9. Onnea, unelmissa on tuo Baby pink -setti. Hankin kyllä. Odotan vaan tässä, että rahaa tunkee ovista ja ikkunoista. :) Tuo vaan on kaikkien mielestä paras - ja niin söpöjäkin. Joka kerta, kun kävelee mainoksen ohi, sydämestä ottaa... <3 Tähän asti on ollut tyytyminen Tiny Detaileriin. Onhan sekin pinkki, mutta...

    VastaaPoista
  10. Ah, GHD on ihan täydellisyyttä! En todellakaan kadu siihen sijoittamista. Hiuksista tullee niin ihanan sileet että on pakko koko ajan hiplata niitä. :D Ja ku voi niitä kiharoitaki tehhä.

    Myös teidän blogi on täydellisyyttä <3

    VastaaPoista
  11. onko nuo suomen hintoja ? Huh, aika hirveetä rahastusta kyllä sit jos on. Itselläni on ollut viimeiset 3vuotta GHD mitkä olen ostanut englannista ja SUOSITTELEN sieltä tilaamista kaikille! Perus rauta maksaa alle sataeuroa ja noi pinkit sun muut 150e->

    Toi vekotin on niin täydellinen, että jos joku vielä parempaa keksii saa olla toooosi huippu, koska oma tukkani on niin kuiva ja luonnonkihara ja tollahan tulee kuin silkin pehmeet aaagghh <3

    VastaaPoista
  12. Lookfantastic.com --> GHD IV Styler maksaa 105e postikuluineen ja muutkin raudat lähes 100e halvempia kuin suomessa. Sivu on siis brittiläinen eli ei pelkoa tulleista tms..

    VastaaPoista
  13. live her life: Ihana mies, niin sitä pitää! ;)

    Jenni: Mulla kans pysyy GHD-suoristus, kun on hyvät aineet alla! :) Pinkki on kans niiin ihana! <3

    katjuska: No eihän siihen voi olla tyytymätön! <3

    Anonyymi: hahha no enpä ihmettelis, vaik joskus moiskauttaisin niitä! :DD

    23. syyskuuta 2009 22:33
    Anonyymi: No vanhat suositushinnat on ollu tällaiset:

    ghd IV mini styler - kapeat raudat esim lyhyille hiuksille ja yksityiskohtien muotoiluun, suositushinta 215,-

    ghd IV styler - keskikokoiset raudat monipuolisiin muotoiluihin,

    suositushinta 235,-

    ghd IV salon styler - leveät raudat erityisesti pitkille, paksuille hiuksille,

    suositushinta 255,-.

    Anonyymi: Ehdottomasti suosittelen tuota keskikokoista! Se on unelma ja käy sitten pitkiin ja lyhyisiin myös, jos vaikka kaverit haluu lainata, tai muutat omaa kuontaloasi! ;)

    Jenni: Ehdottomasti kannattaa satsata, siinä on kuitenkin ihmisen kruunu, eli hiukset kyseessä! :)
    Näitä myy tosi monet eri paikat, mutta Helsingissä ainakin Peili ja Stage 11. Kannattaa vaik soittaa skt groupin (www.skt.fi) asiakaspalveluun ja kysästä sieltä jälleenmyyjiä, jos haluat jostain tietystä paikasta tietää! Suosittelen 200% GHD:n ostamista. :)

    Sini: Itse oon ainakin huono miettimään, mut kannattaa aina kuulostella mitä muut käyttää. Voihan tämä sinun markettiversiosi olla tosi hyvä myös. Suosittelen kuitenkin ens kerralla kokeilemaan tätä, kun tähän ei voi pettyä ja hiuksista tulee oikeesti silkkiset! <3

    Keiju: Unelmissa se oli mullakin pitkään ja ainakun oli mahdollisuus, niin kavereilta lainasin ja sit suoristelin ihan onnessani! :D Suosittelen siis ehdottomasti. Tohon kun kerran satsaa, niin siinä on pitkäaikainen ystävä. Mulla on noi markettiraudat kestänyt hyvinä yleensä sen 1v-3v, kun niissä on sitte ne "levyt" ruvennut kulumaan.

    Emmi: No NIIIII-I <3 se silkkisyys on ihan uskomatonta ja kiharoista tulee tosi nätit jopa meikäläiselle! :) Hyvin ollaan valittu ja kiiitos <3

    P Wife: Maailman paras laite kyllä ja mullakin saa pörrösestä luonnonkiharasta ihan pehmeen ihanan. <3 Ei parempaa voi kai olla? :D

    Anonyymi: Jokainen tyylillään, ite en lähtis tällaista sijotusta tilaamaan välttämättä ulkomailta, koska nyt tiedän tasan mihin voin viedä omani huoltoon jos jotain tulee ja mistä saan muutenkin apua sen suhteen samantien. Oon liian huono sit opiskelemaan noita takuujuttuja yms. englanniksi. :P Mä nyt muutenkin oon tämmönen, että ostan aina kaiken Suomesta, vaikka muualta sais edullisemmalla. Laiska sitten kai, tai isänmaallinen tms. :D Mutta rauta on paras, paras ja vielä kerran paras.

    VastaaPoista
  14. Voisitteko nyt esimerkiks heti lopettaa asioista hehkuttamisen :-D

    Viime palkkapäivänä ryntäsin tyhjentämään TBSta varmasti kaiken mitä olitte ikinä suositellu ja kehunu ja kassalla sitä melkoista summaa maksaessani mietin, "ja taas on mainoksen uhri liikenteessä, sen voittaa vaan tyytyväisen asiakkaan suosittelu, ja vaikka tämä summa nyt on hieman ehkä päätä huimaava niin joskus täytyy panostaa ja jos niitä on joku hehkuttanut muuten kuin maksettaessa niin nää varmaan on hyviä. Ja mulla on synttärit joten kaikki asiat mitä en tarvi vaan haluan, voin perustella sillä että ne on mun synttärilahja multa mulle. Ja mä oikeestaan varmaan kyllä tarvin nämä"

    Iskeekö teille ikinä jo kassalle päästessä ostomorkkis ? :-D
    Mä kyllä siis rakastan noita TBS-tuotteita, joita nyt on kaapit väärällään, joten jos rakastaa niin silloinhan tarvii, eikö ?

    VastaaPoista
  15. jayjay: Oliko ne kuitenki ostamisen arvosia? ;) Ite ainakin oon huomannu et mieluummin satsaa kerralla hyvään ku ostaa sen kymmenen huonoa :D Yks meikän motoista voiskin olla että "Köyhän ei kannata ostaa halpaa."

    VastaaPoista
  16. tilasin just briteistä ghd:n vaaleanpunaisen setin joka on limited edition ja oli vain hitusen alle 130e postikulujen kera! (: ei todellakaan kannata suomesta ostaa, kunnon riistämistä..

    VastaaPoista
  17. Ei ole eikä tule. Mitä mä tommosella?
    terkuin peikko

    VastaaPoista
  18. Ite ostin GHD>n n. kuukausi sitten ja se on aivan mahtava. En vois enaa olla ilman! t. yks vakkarilukija joka paivittelee nyt Lontoosta

    VastaaPoista
  19. Anonyymi: Nonni, toivottavasti on ollu hyvä? Mä en ainakaan vois elää ilman! :P

    Anne: No eikai peikon tartte hiuksia suoristaa? Peikot on söpöi, et moi vaan! :)

    Mepa: Terkkuja Lontooseen! Voinko tulla sun luo asuun? :)

    VastaaPoista
  20. mistä kannattaisi tilata tälläinen rauta? :) oon himoinnu jo pitkään tätä ja nyt aattelin, että tilloon sellasen :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.