lauantai 26. syyskuuta 2009

Legendat jakoon - ARVONTA!

Body Shopissa on varmasti monelle jokin sellainen tuote, joka herättää jotain tuntemuksia tai muistoja. Mä ainakin voin kertoa rakkaudestani Vanilla-tuoksua kohtaan, koska joskus teininä kävin jatkuvasti haistelemassa ja suihkimassa sitä päälleni. Yksi mun teini-elämän kohokohtia olikin se, kun sain oman pullo sitä ja pääsin käyttämään tuoksua päivittäin.. Nykyään saatan olla ehkä vähän kyllästynyt kyseiseen tuotteeseen, mutta se sisältää paljon muistoja. :D

Koska Body Shop on nyt palauttanut markkinoille joitain ehdottomasti suosituimpia ja kysytyimpiä klassikko-tuotteita, niin me päätettiin vähän hemmotella teitä. Arvotaankin teidän ihanaisten kesken muutamia uusia vanhoja tuotteita:


Image and video hosting by TinyPic

Pakettiin, jonka voittaja saa itselleen sisältyy:

Banaani shampoo
Vihreä omena suihkugeeli
Passion kasvojen puhdistusgeeli
Porkkana kosteusvoide kasvoille


Houkuttaako? Vastaa seuraaviin kysymyksiin, niin osallistut arvontaan. Jos oot blogillinen, linkitä tämä postaus omaan blogiisi, koska tuplaat mahdollisuutesi voittaa. Varmistathan vielä itse, että linkitys näkyy tän postauksen alalaidassa, niin mekin huomataan linkityksesi. Anonyymina sun tulee ehdottomasti keksiä itelles nimimerkki!


Image and video hosting by TinyPic

Tässä kysymykset:

1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?

2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?

Arvonta päättyy 1.10.2009 klo 21:00 ja onnettarina toimii kaksi pehmeää bloggaria. Arvaattekohan ketkä? ;)

428 kommenttia:

  1. 1. Mun lemppari tbs tuote on hamppukäsivoide, jolla saa ah, niin pehmeet kädet :)
    2. Löysin teidän blogin jonkun blogin linkkien kautta ja oon jääny armottomasti koukkuun :)

    VastaaPoista
  2. 1. mun suosikki on kylpykuulat=) mä muistan kun kävin aina katselemassa ja hipelöimässä niitä=)
    2.löysin teidät blogilistalta ja onneksi löysin=)

    T:nasu86

    VastaaPoista
  3. 1. Nuoruuteni Blackcurrant-tuotteita (kirjoitettiinkohan se noin?) kaipaan kovasti! Se oli ihan legendaarinen tuoksu ja mielestäni jotenkin symboloi koko Bodyshopia.
    Sitten oli sellainen Öljyparfyymi kuin Juba. Se oli myös aivan ihana!

    2. Aivan ihanan bloginne löysin tylsästi blogilistan kuumimmat-listalta ja pistin suosikkeihini välittömästi.
    Kiitos, kun pidätte tällaista blogia!

    Bethel

    VastaaPoista
  4. 1. Lempparituotteitani BS:ssa ovat erilaiset, ihanantuoksuiset vartalovoit sekä lastenpuolelta ostettu pyöreä huulirasva. Oi niitä tuoksuja!

    2. Muotiblogit.fi :n kautta muistaakseni. Tykkään ihan älyttömästi rehellisestä ja itseironisesta tyylistänne. Ootte jotenkin tosi rakastettavia.

    VastaaPoista
  5. Uu ihanaa!

    1. Ehdoton suosikkini on TBS:n kulmakarvaväri. Sävyt on just oikeat (oon surffannut vaaleimman ja keskimmäisen sävyn välillä tukasta riippuen), ja tuote on ihan järjettömän riittoisa. Ei lopu varmaan ikinä. Ja helppo käyttää!

    2. Yks kaveri hehkutti mulle teidän blogia ihan teidän alkuaikoina. Ja sit mä oon hehkuttanut eteenpäin :)

    Ilmoittelen myöhemmin mikäli postailen tässä lähiaikoina!

    VastaaPoista
  6. Ihana arvonta :)

    1. White musk tuoksu kaikissa muodoissaan oli aikoinaan ehdoton suosikki. Vartalovoit ovat edelleen suosikkejani.

    2. Löysin tänne Saaran blogin kautta

    VastaaPoista
  7. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan? -kaikki ihanat huulivoiteet ja suihkugeelit. Monesti käynyt niitä ihailemassa, mutta ikinä en ole raaskinut ostaa, kun sen verran hintavia ovat:)

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?
    -jossain muussa blogissa oli teidän blogi linkitettynä ja sitten kävin katsomassa, et mikäs tää on ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä:)

    VastaaPoista
  8. Mä en oo juuri koskaan käyttäny Body Shopin tuotteita :/ Meidän kaupungissa ei liikettä ole, ja viime vuosien aikana en ole käynyt lähelläkään BS-liikkeitä, valitettavasti. Nyt olis hyvät tsäänssit saada BS:sää kokeiltavaks :D

    VastaaPoista
  9. 1.munki suosikit on kylpykuulat (: ne on aivan mahtavia!
    2.Hmm..oon lukenu tätä jo niin kauan että en muista ;o oiskohan jossain blogissa kehuttu ja sitten tulin katsomaan?No mutta kuitenkin hienoa työtä ihanaiset(: <3
    Cinderella

    VastaaPoista
  10. 1. Ikisuosikkini on juuri tuo ihana porkkanakosteusvoide. Olen niin iloinen, että sitä taas saa. Olen täysin vakuuttunut, että se on ratkaisu myös maailman nälänhätään ja ilmastonmuutokseen, vähintään.

    2. Löysin teidät ihan blogilistan kautta luultavasti ihan bloginne alkumetreillä, jäin koukkuun ensi vilkaisulla. Kiitos aurinkoisesta asenteestanne!

    VastaaPoista
  11. Heips!

    Suosikki tuotteeni on ne pienet yksittäiset luomivärinapit. En tiedä mikä niiden "virallinen" nimi on :) Mutta niissä on ihania sävyjä ja ovat mielestäni hyviä hinta-laatu suhteeltaan.

    Voi ja muistan myös tuon banaanishampoon!

    Löysin blogiinne ihan blogilistan kautta.

    Mukavaa viikonloppua teille ihanat!!

    -Marika-

    VastaaPoista
  12. 1. mulla ei ole lempparia, koska en ole koskaan ostanut kyseisestä putiikista mitään??? Joo mä tiedän, olen monesti käynyt mutta mitään ei ole jäänyt käteen, jos ei lasketa ns. matorautaa :)
    2. Ja dementia jatkuu :) yks päivä mä klikkailin blogeja hullunlailla, kunnes teidän blogi tupsahti eteen.. jostain muotiblogista se kuitenkin tänne linkittyi ja jäin koukkuun pahasti :)

    VastaaPoista
  13. 1. White Musk-tuoksu on ollut lemppari aina! Vieläkin arkituoksuna kiva :) Sitä ollut varmaan yli 10v itsellä, kai sitä saa vielä? Yli vuoteen en ainakaan ole ostanut... Ja on sellainen tuoksu, minkä tunnistaa jos jollakin vastaankävelevällä on!

    2. Jonkun toisen blogin kautta tänne löysin. Olette iloisia ja normaaleja ihmisiä, mukavaa vastapainoa omalle työlle (mielenterv).

    VastaaPoista
  14. . Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?

    Tykkään aina testailla eri hajusia suihkugeelejä :) Ei oo vielä osunu semmosta yhtä ylitse muiden hajua :P

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?

    Moksun suosittelun kautta :)

    VastaaPoista
  15. Se Body Shopin vanilja-hajuvesi oli NIIN pakollinen tuote joskus 90-luvun alussa :) Oih, heti tulee muistoja mieleen :D Ja se mansikka-huulirasva...

    1. Suosikkeja on monia, mutta mainitaan nyt vaikka peitevoide ja hiuksiin jätettävä mustikan tuoksuinen hoitoaine. Entinen työpaikkani sijaitse Body Shopin vieressä ja notkuin siellä tauot juoruamassa ja samalla tuli aina testailtua ja osteltua kaikkea :D Pink Pepper-hajuvesi valitettavasti poistui valikoimasta joitakin vuosia sitten, se oli suosikkini myös.

    2. Blogilistan kautta teidät löysin ja ihastuin heti :)

    VastaaPoista
  16. 1. lempituoteeni oli ja on edelleen satsuman tuoksuinen vartalosaippua. en tiiä mitään mikä tuoksuis niin hyvältä! joskus tulee vieläkin ostettua, mut nykyään se puteli on ehkä vähän liian tyyris mun makuun :-D

    2. löysin blogilistasta. mietin, että löytyyköhän täältä yhtäkään blogia, jossa ei laihdutettais kiloja pois vaan ylistettäis niitä. tai siis, että ollaan tyytyväisiä siihen minkä kokoisia ollaan. oon iloinen, että löysin bloginne, se on auttanut mua näkemään asioita toisin :-)

    VastaaPoista
  17. Hih, mikähän siinä vaniljassa kiehtoo teinejä :) muistan koko kaveriporukkani yläasteella suihkutelleen joko Body Shopin tai Yves Rocherin vaniljaa ylleen, ja vieläkin vaniljalta lehahtavia teinityttäryhmiä pöllähtää vastaan kaupungilla. Nykyään tuo tuoksu on melko oksettava, ihan liian makea :)

    1. Lempituotteeni oli silloin kun omasin vielä pitkät hiukset, sellainen pienessä pullossa oleva kiiltoseerumi, olisikohan siinä viinirypälettä. Se oikeasti toimi! lyhyisiin hiuksiin sille ei oikeastaan ole ollut tarvetta.

    2. En oikeasti muista, mikä on aika jännää, koska olen lukenut tätä blogia vasta vähän aikaa! mutta sen voi käsittää positiiviseksikin jutuksi, tämä on niin hyvä että tuntuu olleen aina suosikeissa :)

    Koitan muistaa linkittää!

    VastaaPoista
  18. 1. Lemppari tuote bodyshopissa on whiteMusk tuoksu, jota edelleen käytän. Ihania ovat myös kaikki erilaiset huulirasvat ja huulikiillot pyöreissä purkeissa, joita voisikin ostaa pitkästä aikaa. Niissä oli vain aina se ongelma, kun sormi jäi niin möhnäseksi laiton jälkeen ja se piti sit pyyhkiä johonkin seinään :D

    2. Tämän blogin löysin MY GOODIES blogin kommenttiboksin kautta. Kävin kurkkaa sivujanne ja innostuin heti hauskoista jutuistanne. Ensimmäinen postaus jonka täällä luin, taisi olla joku juttu pikku kesä shortseista :)

    VastaaPoista
  19. 1. Mun suosikkeja on kaikki erilaiset ja erituoksuiset rasvat, ne on niin herkullisia ja kaikenlisäksi vielä toimii hyvin. :)

    2. Löysin varmaan jonkun toisen blogin kommenttiboksin kautta.. en muista :D

    Linkitän eli tuplaan!

    VastaaPoista
  20. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?

    ehdoton lempparituote on hamppukäsivoide. sen lisäksi muistoja yläasteaikaan tuo semmoinen mandariinin tuoksuinen huulirasva. muistan miten melkein kaikilla luokkakavereillakin oli sitä. tuoksu oli huumaava ja sitä tahmaa oli toki läträttävä huulille mahdollisimman paksu kerros. en ole varma löytyykö tätä enää BS: valikoimista...

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?
    blogiin päädyin joskus aikoja sitten blogilistan kautta ja ihastuin heti sen välittömään ja pirteään tunnelmaan. siksi palailenkin tänne aina vaan kurkkimaan uudestaan teidän kuulimisianne.

    VastaaPoista
  21. 1. Oi vitsi, en edes muistanut tuota porkkanarasvan olemassaoloa ennenkuin näin tuon kuvan! Käytin tuota monen vuoden ajan yläasteikäisenä, tykkäsin ihan todella paljon ja pystyn vielä nytkin muistamaan miltä tuo tuoksuu.

    2. muotiblogit.fi kautta varmaan ensimmäisen kerran, nykyisen osoite on kyllä jo pysyvissä kirjanmerkeissä :)

    VastaaPoista
  22. 1. Kaikki bodyshopin kirsikan tuoksuset tuotteen on love <3 ^____^

    2. Löysin teiät blogilistan hoteimpien listalta ;)

    VastaaPoista
  23. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?
    *Sain kerran joululahjaksi sellasen mansikan tuoksusen vartalovoiteen (?) ja siitä kyllä tykkäsin :).

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?
    *Moumou kerran mainitti tästä blogissaan ja klik klik, siitä se sitten lähti!

    T: Tseijer

    VastaaPoista
  24. 1) Lapsuuteeni ja nuoruuteeni kuuluu useampikin Bodyshop-tuote. Ensimmäiseksi tulevat mieleen erilaisten hedelmien muotoiset tuoksuvat saippuat, joita anoimme 11-13-vuotiaina luokan tyttöjen kanssa toisillemme lahjaksi, koska ne olivat i-h-a-n-i-a. Arvoitukseksi jää, kuka tarvitsi kahtatoista saippuaa. Myös kylpykuulat olivat kova juttu, eikä muuten haitannut ollenkaan, vaikka ei ollut omaa kylpyammetta. Itse kävin liikkeessä suihkuttelemassa White Musk -tuoksua harva se päivä, koska jostain syystä oletin, että coolin (not) tytön kuuluu siltä lemuta.

    2) More to love -blogiin eksyin monesta muusta blogista, kun teistä yht'äkkiä kohistiin ja supistiin joka puolella. Muutaman kerran poikkesin ja makustelin blogianne, sitten ihastuin teksteihinne ja lopulta rakastuin koko blogiin.

    VastaaPoista
  25. 1. Bodybutterit. Viime syksy tuoksuu voimakkaasti satsumalle tästä syystä :) Ehkä liiankin voimakkaasti, mutta kaamoksen aikaan virkeä herätys oli taattu!

    2. Päädyitte suoraan suosikkeihin blogilistan kautta. Pow wow!

    VastaaPoista
  26. 1.Lempituotteeni on mandariini-huulirasva, joka oli pienenä ensimmäisiä kimallehuulirasvojani <3 Rakkaus siihen vaan jatkuu ja jatkuu :)

    2. Löysin teidät Oi ihana turhamaisuus! -blogin kautta jonkin aikaa sitten :)

    VastaaPoista
  27. 1. Ne kaikki ihanat huulirasvat ja sit vartalonkuorintavoiteet.

    2. Mulla ei oo elämää niin selailen aina tota blogilista.fi sivua ja siellähän tää oli jollain listalla :D

    VastaaPoista
  28. 1. Mangon tuoksunen suihkugeeli on parhautta. Ihana tuoksu :) Body Shopissa on itsekki tullu pyörittyä ja nuuhkittua kaikkee. Sieltä löytyy vaan aina kaikkee ihanaa. Nuorempana, kun ei ollu rahaa ostaa itelleen Body Shopin tuotteita, niin pakkohan niitä oli käydä suihkimassa siellä liikkeessa :D

    2. Blogia oon lukenu jo aika pitkään, vaikka en oo oikeestaan kommentoinu. Blogilistan kautta oon joskus löytänyt tieni tänne :)

    VastaaPoista
  29. Ehdoton lempparituotteeni Body Shopin valikoimasta on mango-suihkugeeli.Rakkautta.

    Tähän ihanaan blogiin eksyin blogilistan kautta :)

    VastaaPoista
  30. 1. Lempituote on ehdottomasti hamppukäsirasva! Se ihan suoraan sanottuna pelasti atooppisen ihottuman raiskaamat käteni (mihin ei apteekin rasvat tai lääkevoiteetkaan pystyneet), enkä suostu enää muuta voidetta käsiini läträämäänkään. Ja kotoa täytyy aina löytyä parin tuubin varasto, ettei tuo rasva pääse vahingossakaan loppumaan.

    2. Muistaakseni seikkailin blogosfäärissä ja jonkun satunnaisen blogin kommenttiboksista klikkasin jomman kumman profiilin auki. Sieltä sitten ajauduin More to love!:n pariin ja koin pienen OMG-hetken tunnistaessani teidät :D Koukussa siitä lähtien!

    VastaaPoista
  31. 1. Kaikki ihanat kimaltavat luomivärit! Ja sitten tietty herkkutuoksuset vartalovoit:)

    2. Aaapuaa mistähän se oli, olisko ollu jostain toisesta kommenttiboxista :)

    VastaaPoista
  32. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?
    Lempparituote on varmaankin se yks hajuvesi jota en just nyt muista nimeltä,mut siin on sellanen herkullinen tuoksu,vähän niinku se cassis rose mut parempi..sit tietty ne meikit,varsinki puuteri ku sielt saa vähän tummemmalleki iholle :DD

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?
    Joku joskus omassa blogissaan linkkas More To Love ja koska nimi houkutteli ni klikkasin ja koukussa olen ollut nyt noin reilun kk verran

    :))<3

    VastaaPoista
  33. 1. Ykköslempparini on mantelikäsivoide. Se on melkein yhtä tehokas kuin hamppukäsivoide, mutta tuoksuu pikkaisen paremmalle.

    Muistoista. Ah ne vuodet, jolloin oli jotain 10v ja kävi aina Helsingin reissulla nuusuttamassa niitä purkissa olevia huulirasvoja!! Mansikka ja mango olivat ihan mun lemppareita. Oi sitä onnenpäivää, kun sain omakseni mangohuulivoin. Se kulki aarteena repun pohjalla monen monta vuotta ja alkoi lopulta tuoksua todella härskiintyneelle ja näyttää todella kamalan nukkaiselle :D Rakkaita muistoja liittyy myös Oceanic(?)- tuoksusarjaan, joka oli minun ihka ensimmäinen hajuvesi.


    2. Aloin seuraamaan teitä jo joskus silloin kesäkuussa, kun blogiuranne oli ihan alussa Aloittelin samoihin aikoihin omaa blogiani ja etsin googlesta, löytyykö suomenkielisiä muotOblogeja enemmänkin. Rakastuin tietenkin teihin ensi lukemalla! ;)

    VastaaPoista
  34. apua tuliks toi mun kommentti :DD

    VastaaPoista
  35. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?
    - Ihan yleisesti suosikkina KAIKKI suihkusaippuat. Ne tuoksut on vaan niin ihania, hypin aina riemusta, jos saan lahjaksi niitä.

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?
    - Cavan blogista löysin tänne tieni alkukesällä. Jäin kuitenkin heti koukkuun.

    VastaaPoista
  36. Nyt on pakko kommentoida ; )
    1. ehdoton suosikkikini aikoinaan oli juuri tuo banaani shampoo, jonka olemassa olon olin kokonaan unohtanut kunnes näin sen tällä viikolla bodyshopissa ja muistot palasivat mieleen. Vielä en sitä ostanut mutta ehkä tänään..
    2. blogiinne eksyin googlen kautta (jo unohtamallani hakusanalla)etsiessäni jotain aivan muuta. Bloginne oli huomattavasti parempi löytö kuin se mitä alkujaan etsin. Olen ollut koukussa lähes alusta asti!

    VastaaPoista
  37. En nyt osallistu arvontaan, mutta oli pakko tulla kertomaan miten minä löysin tänne, kun niin monet on blogilistalta päätyny tänne. Minä googletin Ben & Jerry's -kuvia :D Kyllä kannatti. Piti heti lukkee kaikki postaukset alusta saakka :>

    VastaaPoista
  38. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?

    Lempparituote on samainen tuote, jota ei enää taideta valmistaakaan - en ole sitä ainakaan vuosiin enää yhdessäkään Body shopissa nähnyt. Ostin joskus vuonna 2005 (!) helokkikasvonaamiopurkin, jonka mainostettiin sopivan jokaiselle ihotyypille, ja jonka mainoslause oli "kiinteyttävä". Taisin aikoinani valita tuotteen juuri sen takia, että se sopi kaikille ihotyypeille - tuote oli muuten ihan ässä! (Ja on, mulla on se vieläkin, joskin ihan lopuillaan. On pysynyt hyvänä neljä vuotta, huh huh.) Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, kasvoista tulee uskomattoman pehmeät ja iho tuntuu "ravitulta" ja eloisalta naamion jälkeen. Tää on ollut ihan ykköstuote omalle herkälle sekaiholleni.

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?
    Blogilistan kautta aikanaan. Tää blogi on ihan huippu, itsevarmuuden ja naiseuden lippulaiva. :) Heh. Tykkäilen hirmuisesti teistä ja blogistanne.

    VastaaPoista
  39. Heti alkuun, kiitos kivaisasta blogista! Oon ihan fani! :)

    1. Lemppareita on itseasiassa kaksi, satsumatuoksuinen kuorintageeli ja vadelmavartalovoi. Rakkautta ensisilmäyksillä :) Tulee molemmista mieleen niin kesä, oli vuodenaika mikä tahansa. Talvella on ihana fiilistellä.

    2. En muista kenen blogista tänne loppujen lopuksi päädyin, mutta monesti mietin että kenestäköhän Pepistä ja Mimmistä ihmiset puhuu ja mikä ihmeen more to love (kolmosilla) joten loppujen lopuksi piti sitten näpytellä osoite kenttään. Onneksi niin tein :)

    VastaaPoista
  40. 1. Rakastan the body shopin tuotteita, ja voisin mennä sinne töihinkin ihan koska vaan ja vaikka puoli-ilmaseks hehkuttamaan, eli suosikkeja on monia. Ala-asteelta muistan ekat eyeliner kokeilut, joista tuli aina kammottavaa jälkeä, onneks niiltä ajoilta ei ole yhtään valokuvaa todisteena ;D eyeliner oli the body shopin ja olin saanut sen lahjaksi synttärinä, ja tokihan sitä piti kokeilla heti tyttökavereiden kanssa.

    2. Teidän bloginne löysin elokuussa jostain aivan sattumalta ja valvoin yhden yön naureskellen jutuille. Jäin siis koukkuun samantien. En ollut aikaisemmin edes lukenut paljoa blogeja, ja tätä kautta löysin muutaman muunkin hienon.

    VastaaPoista
  41. 1. Kaikki vartalovoit ja greippituotteet! Läträsin greippijutuilla niillä nuorempana ja iloni oli suunnaton kun niitä ruvettiin taas valmistamaan. Mulla on oikein säännöt siitä, mitä vartalovoita käytetään missäkin tilanteessa: esimerkiksi greippiä suihkun jälkeen silloin, kun on lähdössä ulos ja persikkaa kun oon menossa heti suihkun jälkeen nukkumaan. :D

    2. Jonkun blogin linkkilistan kautta varmaan ja ihastui heti!

    VastaaPoista
  42. ton edellisen (10.56)anonyymin kirjottajan nimi merkki on vaikka IRMA :) .. unohtu..

    VastaaPoista
  43. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?

    Body Shopin tuotteisa tykkään eniten kaikista hedelmärasvoista niissä ihanissa purkeissa, suihkugeeleistä sekä Born Lippy - huulirasvoista. Tea Tree Oil on oikea pelastus kun iho kukkii!

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?

    Näin blogilistalla suosituimpien kesken bloginne, ja parin postauksen jälkeen laitoin omaksi suosikikseni. Tykkään teidän tavasta puhua itsestänne avoimesti ja sekös kiehtoo blogissanne! :)

    VastaaPoista
  44. 1. Tykkäsin kovasti BS:n peitevoiteesta, jonka myöhemmin sitten korvasi ilmeisesti semmonen kynä.

    2.Oisko ollu Moumoun blogin kautta, kun bongasin teidät. Nykysin ootte ihan ehottomia ykkösiä henkkoht blogilistalla!

    Mink

    VastaaPoista
  45. 1. Lemppari on ehdottomasti Pink Grapefruit-vartalovoi, joka tuoksuu erittäin ihanalta! ♥

    2. Tien blogiin löysin Blogilistan etusivun kautta

    VastaaPoista
  46. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?
    - Hmm, mä tykkään ihan yleisesti niistä suihkugeeleistä, mitään lempparituoksua ei ole, kun vasta paria testannut! Silloin pienempänä käytin myös aina niitä huulirasvoja/kiiltoja (en muista kumpia :DD) niin ne on jääneet mieleen nostalgisuuden takia!

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?
    - Blogilistalta löysin ekan kerran, kun täällä oli joku kaks postausta! :D

    VastaaPoista
  47. 1. Mun lempparituotteet on meikkipuolelta, irtopuuteri pippurisirottimen kaltaisessa purnukassa ja kulmakarvaväri pienessä pitkulaisessa rasiassa, jossa on sivellin mukana. Niitä ei harmikseni enää saa. Tai saa, muttei näissä maailman parhaissa pakkauksissa, joita olen jäänyt kaipaanmaan. Onneksi sain yhden puuterin BFF:ltäni, joka ei sitä käytä. Kulmavärin menin sitten pudottamaan ja käytän sen rippeitä epätoivoisani :)

    Ihania on myös bodybutterit ja tämän kesän uusin ihastus oli mandarin orchid bodyspray!

    Löysin teidän blogin blogilistan kautta. Luen sieltä päivittäin eri blogeja ja oon joskus kauan sitten itsekin ollut "bloggaaja". Teidän blogi on ihana piristys päivää!

    VastaaPoista
  48. 1. Ensimmäinen TBS-tuote, jonka oon koskaan omistanut, oli minttuhuulirasva, jota käytin yläasteella. Ja se tuoksu palauttaa mieleen aina ne ajat. Tosin ihan sitä täysin samaa ei käsittääkseni enää myydä, vaikka minttuhuulirasva nytkin valikoimissa on.
    Mutta lempparituotteeni lienee Honey&Oat 3-in-1 scrub mask. Ihanan hellävarainen ja hyväntuoksuinen kasvonaamio.

    2.Miten löysin bloginne? Mimmi kertoi osoitteen. Enkä tiedä, miksei kertonut aiemmin :) Ootte niin viihdyttäviä, inspiroivia ettekä pelkää puhua vakavistakaan asioista. Se on hienoa se.

    VastaaPoista
  49. 1. kaikki ihanan tuoksuiset suihkusaippuat! mansikka, oih... :)

    2. olisiko ollut jonkut toisen blogin kautta..en yhtään nyt kyllä ole varma... oon viihtynyt teillä jo jonkin aikaa, ei tämmöisiä enää muista 8)

    VastaaPoista
  50. 1. ikuinen lempparini Body Shopissa on verigreippi-vartalovoi ! oi sitä tuoksua

    2. joitain kuukausia sitten Kuuma lista, jossa silmilleni hyppäsi bloginne nimi, kiinnitti huomioni. klikkasin sivullenne ja kun bannerissa eteen hyppäsi vielä muffinssi ni olihan tätä pakko alkaa lukea ! :D

    VastaaPoista
  51. 1. Suosikkeja ovat ehdottomasti vartalovoit, ja talvea ei selviäisi ilman sheabutter-versiota. Ja nuoruudesta muistan tuon "porkkanarasvan", sitä on ehdottomasti käytävä hakemassa, jos ei onni arvonnassa osu kohdalle. Olen joskus 90-luvulla käynyt tutustumassa Body Shopin tehtaaseen, siitä reissusta en muista muuta kuin sen, että hamstrasin mukaan hirveästi kamaa tehtaanmyymälästä ja että opas kertoi, että heidän palkkalistoillaaan on osan vuodesta yksi tyyppi, jonka ainoa homma on kuoria banaaneja shampoota & hoitsikkaa varten. :-) Edelleenkin mietin, jotta siinäpä vasta olis duuni...

    2. MouMou joskus mainitsi teidän blogin hyväksi ja ehdottomasti tutustumisen arvoiseksi, eikä ollut väärässä!

    t. AJOVKN (Anonyymi, jonka oli vaikea keksiä nimimerkkiä)

    VastaaPoista
  52. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?
    Ikiaikojen lemppari oli varmaan joskus aikoja sitten Body Shopissa myyty Citrus rush-tuoksu. Voi kun se tulisi vielä kauppoihin. Toinen on toi kuvassakin näkyvä banaanishampoo, jonka uudelleen lanseeraamisesta oon ollut ihan innoissani! =D Muistan, kun mun serkku, joka oli töissä TBS:llä, antoi mulle tota banaanishampoota kun olin aivan pieni. Olin ihan hulluna siihen hajuun ja se näyttääkin niin hrkulliselta. Täöllä hetkellä myynnissä olevista tuotteista lempparini on varmaan tehokkaasti puhdistava sinimaissinaamio.

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?
    Blogilistan Kuumalta listalta. =)

    T: Saarab

    VastaaPoista
  53. 1. Mun suosikkeja ovat vartalovoit (erityisesti kookos) ja manteliöljyä sisältävä käsirasva.
    2. Muistaakseni ihan ekaa kertaa päädyin tänne jonkun toisen blogin kautta. En vaan enää muista, että minkä. Siellä hehkutettiin uutta, erilaista blogia, ja sitähän tämä teidän blogi todella oli, ja on :). Se oli silloin ihan alussa, kun teiltä oli ilmestynyt vasta muutama postaus.

    VastaaPoista
  54. 1. Olen pikkuhiljaa siirtymässä kokonaan Body Shopin tuotteisiin ja aika kivasti niitä on tuonne kylppäriin jo kertynyt hyllyille notkumaan. Lemppareita ovat kuorinnat ja rasvat, juuri ostin mangokuorinnan ja mangorasvan, ah <3 Pidän myös e-vitamiini sarjan tehokosteuttavasta yövoiteesta ja läpinäkyvästä silmägeelistä ja ja.. Innolla katselemaan vielä kokeilematta jääneitä tuotteita heti kun palkkapäivä tulee :D

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?
    Blogilistan Kuumimmat- listalta, ja nyt on jatkuvassa tarkkailussa Omissa suosikeissa!

    VastaaPoista
  55. 1. BS:n mansikkavartalovoi on ehdoton lemppari! Tuon porkkana kosteusvoiteen olin jo ihan unohtanut, mutta sitäkin tuli joskus käytettyä ja hyvää oli.

    2. Eksyin tänne Blogilistan kautta ja koukkuunnuin täysin. :)

    VastaaPoista
  56. 1. Mun on kyllä nyt pakko myöntää, että mulla ei oo kokemusta BodyShopin tuotteista! Oon muistaakseni kerran käynyt sieltä ostamassa yhden mansikanmuotoisen saippuan ja kun Elina tuli Lontoosta niin kokeilin hänen hamppukäsirasvaa. Oon landelta ja ei siellä kukaan mitään mömmöjä käyttänyt ja nyt kun oon kasvanut aikuiseksi niin oon tullut vähän perässä kaikkien kosmetiikkajuttujen kanssa. Mutta mulle suositeltiin bodyshopin meikkivoidetta ja se kiehtoo kovasti!

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?
    Ekan kerran kun muistan niin se oli Moukun linkitys, mutta mulle tuli silloin semmonen olo, että oon käynyt täällä joskus aiemminkin.

    VastaaPoista
  57. 1. Tällä hetkellä suosikki taitaa olla Raspberry Body Butter ja Bodyscrub! Kookostuotteet oli ennen suosikkeja, mutta nyt oon ihan kyllästyny siihen hajuun. :D

    2. Blogilistan kautta.

    tuplasin: http://everythinginsuperlative.blogspot.com/2009/09/arvontavinkki_26.html

    VastaaPoista
  58. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?
    lime-huulirasvaan ainakin liittyy muistoja ku se tais olla eka bs tuote jota kokeilin:)

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?
    varmaankin moumoun blogin kautta:)

    VastaaPoista
  59. 1. Jojoba-kasvovoide!<3<3<3 Se vaan on täydellistä.:)

    2. En musita yhtään, miten teidät löysin, mutta se seksipostaus oli ensimmäinen, jonka luin teiltä ja se oli PARAS.:)

    VastaaPoista
  60. 1.Aww.. Rakastin niitä vadelman tuoksuisia tuotteita!! Monet kerrat kävin haistelee ja tuijottelemassa tarjouslappua, mutten koskaan ehtiny ostaa:((
    2.Blogilistan kautta!

    VastaaPoista
  61. 1. Mulla ei ole mitään lempparituotetta, oon käyttänyt joskus jotain Body Shopin Aloe Vera kasvojen puhdistusainetta ja kasvovoidetta, ja erinnäisiä huulirasvoja.

    2. Selasin Blogilistan luetuimpia, ja sieltä löytyi.

    -ReiRei-

    VastaaPoista
  62. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?
    - Ehdottomasti kookoshajuvesi, jota menin viimeksi ostamaan ja kuulin että se on lopetettu:( tilalle ostin jonkun vastaavan parfyymiöljyn joka ei kyllä mielytä samalailla sniif.
    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?
    - Hmm en muista, lueskelin teijän juttuja jo ihan alussa mutta ihastuin täysin teihin ku aloitte lisäämään kuvianne, ihanat tyylilyylit ;)

    VastaaPoista
  63. 1. Mun suosikit Body Shopista on suihkugeelit. Siellä on aina tosi hyviä laadultaan ja tuoksultaan! :)

    2. Löysin bloginne blogilistalta :D

    VastaaPoista
  64. 1. Rakastan Body Buttereita. Ne on niin herkullisen tuoksusia, että tekis mieli haukata omaa käsivartta levittämisen jälkeen. Ja ne ovat ihan parhaita kosteuttamiseen. Lempparit on kookos ja sheavoi.

    2. Bongasin More to Loven blogilistalta ja ihastuin tyttöjen rohkeaan ja avoimeen tyyliin kirjoittaa. Ihanaa, että joku uskaltaa kirjoittaa kipeistäkin aiheista omalla nimellään.

    -Sohvi

    VastaaPoista
  65. Minä olen aivan hulluna kaikkeen, joka tuoksuu vaniljalta, kookokselta, suklaalta tai muulta vastaavalta makealta. En voi vastustaa kiusausta jos tällaisia tuotteita tulee vastaan. Aivan ehdoton ykkössuosikkini onkin Body Shopin joulusesonkituote Vanilla Spice -sarja. Voi kun sitä saisi ympäri vuoden. Kohta täytyy taas käydä hamstraamassa. ;)

    Ja voi, tuo porkkanavoide tuo mieleen niin paljon lapsuusmuistoja! Muistan jopa tuoksun elävästi ja sen miten hienoa oli kun sai äidiltä vähän purkista tuota laittaa saunan jälkeen nassuun. <3

    Jaa miten löysin tänne? Leivoskorut yhdistävät, leivoskorut yhdistävät. ;)

    VastaaPoista
  66. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?

    -Tää ei oo mikään mömmö, mutta ehkä tää kuitenkin lasketaan, ku on BodyShopin tuote kuitenki. Mun ultimatelemppari on siis BS:n semmonen puinen hiusharja.
    Jos jotenkin pitä perustella, niin se on ihana! =)Mun yks ystävä houkutteli mut kokeilemaan sitä riehakkaille hiuksilleni, ja se ei sähköistä yhtäänollenkaan mun tukkaa. Lisäks vielä se, et se on ympäristöystävällisempi valinta ku joku muovisuka, rauhoittelee mussa välillä päätään nostavaa pikkuaktivistia.

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?

    -Muistaakseni jonkin toisessa blogissa olleen linkin kautta. Yleensä en lisää blogeja ensilukemalta suosikkeihin, vaan käyn väijymässä useamman kerran, mutta More to love oli poikkeus! Olen hyvinhyvin iloinen, että löysin tänne. Teil on kiva blogi!<3

    VastaaPoista
  67. Hoi!

    Ikuinen tuoksusuosikkini on Body Shopin White Musk. Olen rakastanut kyseistä tuoksua jo varhaisteini-iästä, enkä ole löytänyt sen voittanutta. Tuoksu on vain jotenkin niin huumaava, ihana, kaunis ja lähes koukuttava!

    Bloginne löysin jonkun toisen blogin suosikeista, en vain millään muista enää minkä! Olin jokatapauksessa heti fiiliksissä että tällaisiakin blogeja on olemassa, jee!

    VastaaPoista
  68. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?
    - Mul on vaan ne huulibalsamit semmosia, mistä on kauheet nostalgiat :D Ne on ihan ikuisuussuosikkeja.

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?
    - Tais olla silloisen Beloved Cava-blogin sivupalkin kautta!

    VastaaPoista
  69. 1. Lempparituotteeni on Vitamin E-päivävoide, se toimii erittäin hyvin meikin alla ja kosteuttaa pintakuivaa ihoa sopivasti.

    2. Löysin tieni teidän blogiin kesällä jonkun toisen blogin kommenttiboksin kautta, teillä oli niin kaunis profiilikuva blogspotissa:)
    -Maija

    VastaaPoista
  70. 1. Mansikka body butter! Ihan ykkönen, mansikkainen olo on maailman paras olo (ja miehet allekirjoittaa että mansikkainen tyttö maailman paras tyttö).

    2. Jonkun blogissa oli linkki jos muistan oikein, mutta en tietenkään muista mikä blogi kyseessä :-)

    VastaaPoista
  71. 1. Lempparini on hamppukäsivoide ja sit sellanen pinkki poskipuna läpinäkyvässä rasiassa, nimee en nyt muista tarkkaan :)

    2. Blogilistan kautta

    VastaaPoista
  72. Aa,olis tosi tarpeellinen palkinto :)

    1.Vadelma-suihkugeeli.Ihanan tuoksuinen ja vaahtoaa hyvin. Ja huulirasvat ovat kanssa ihania,tuovat kauniin kiillon huulille :) Mulla on vesimelonin tuoksuinen.

    2.MouMoun blogin kautta.

    VastaaPoista
  73. Kaikki bodyshopin vartalovoit ovat ihania, lempparituoksuina mulla on talvella kookos tai joku pähkinä ja kesällä on ollut käytössä vadelma. Ja sit ne kuivaöljysuihkeet on kivoja.

    Taisin löytää tänne ekan kerran blogilistalta.

    VastaaPoista
  74. 1. The Body Shopin huulirasvat vaan on niin ihania! Tuoksu on tosi herkullinen ja purnukasta riittää pitkäksi aikaan. Tykkään kovasti! <3

    2. Olisinkohan mä tän blogin blogilistalta löytäny? En edes muista enää, sen verran kauan tätä on jo tullu luettua :DD

    VastaaPoista
  75. 1. Lempituotteita ovat kaikki hampputuotteet, ihanan kosteuttavia! Sit ihan lemppari on myös mansikan tuoksuinen huulikiilto, joista kaikille tulee vissiin ihan yläaste mieleen! :D

    2. Oon löytänyt alunperin jonkun toisen blogin kautta, kun bloginne oli linkitetty. Onneksi löysin! <3

    VastaaPoista
  76. 1. Lemppari on persikka body butter ja ylipäänsä kaikki mehevät rasvat 8> tuota passion-pesugeeliä on ollut vähän ikävä, sillä naama parani joskus yläasteaikoina ihan huomattavasti.

    2. MouMou ylisti teitä, ja pääsitte heti myös mun suosikkeihin!

    VastaaPoista
  77. 1. Lempparituote on ehdottomasti Blotting Tissues Puuterilaput, jotka poistavat kiiltoa kasvoilta.

    2. Tänne blogiin päädyin löysin blogilistan kautta :)

    VastaaPoista
  78. 1. Kummitätini antoi minulle joskus lahjaksi mustikkakuorintavoide putelin ja rakastin sitä kiihkeästi. harmi etten ole enää löytänyt kyseistä tuotetta. mandariinihuulirasva oli myös kovassa käytössä. myös minttushampoo- ja hoitoaine oli ihan lemppareita! en tiedä valmistetaanko näitä enää, mutta toivon niin.
    2. selailin blogilistaa ja kas löysin teidät sieltä!

    T. Kiaza

    VastaaPoista
  79. 1. Mää sain joskus lahjaksi Bodyshopin jotain puuteria ja se oli -niin- hyvää! Ja tykkään myös niistä ihananhajusista voiteista ja huulirasvoista. nammm :)

    2. Mää löysin jonku toisen blogin kautta joskus kauankauan sitte.

    VastaaPoista
  80. 1. En ole kauaa ollut Body Shopin asiakas, joten muistoja herättäviä tuotteita ei oikein löydy. Selkeä lempituote kuitenkin on, mangontuoksuinen vartalovoi! Se on jumalaista.

    2. Jonkun bloggarin X tekemän "näitä blogeja luen" -listan tai sivupalkkilistan avulla. Etsin koko ajan uusia blogeja luettavaksi, sillä olen sairaslomalla eikä ole oikein muuta tekemistä kuin hengata koneella dataamassa, eli lukea blogeja. :D

    Laitan linkin omaan blogiini! Vaikkei lukijoita hirveästi olekaan. :D

    VastaaPoista
  81. 1. Mun lempituote on puuteripaperi ja sitten ehdottomasti ne vartalovoit! Ah. Tällä hetkellä käytän vadelmavartalovoita (:

    2. Jostain toisesta blogista taisin joskus löytää (:

    VastaaPoista
  82. 1. Mun vanhat lempparit on White musk- ja Vanilla -tuoksut, joiden käyttöaikaan liittyy paljon muistoja. Mulla oli Vanillaa ja mun sillosella bestiksellä White muskia, ja niihin verhoutuneena me kirjotettiin salaista kirjevihkoa ja koettiin mm. ekat humalat ja pussailut. Body Shopissa käydessä mieleen muistuu aina elävästi ne ajat, those were the days! :D Uusin suosikki sieltä on se ihana kulmaväripaletti.

    2. Löysin teidän blogiin blogilistan kautta, kun haeskelin laihdutus-hakusanalla. Tää olikin ainoa blogi, joka siltä hakureissulta jäi lukemistoon. Teillä on oikea asenne tähän hommaan! <3

    VastaaPoista
  83. 1. KAIKKI vartalovoit, suihkugeelit ja sit hamppuinen käsi-ja huulirasva! naminami! oon myös fiksahtanut niihin muihinki huulirasvoihin (oon aikamoinen hajufriikki näemmä! voin tuoksunkin kautta ostaa jonkun tuotteen ja sit esim. just huulirasvoissa ni lipitän sen huuliltani alta aikayksikön.... so yummy! and cool). ja tottakai meikkejä, erityisesti luomivärejä tykkään ihastella BS:ssa.

    2. löysin bloginne kesän alussa. yksi kaveri kehui että teillä on niin ihana tapa kirjoittaa ja tuoda erilaisia näkemyksiä ja tekemisiä kirjoittamalla esille. ni tottakai heti ku pääsin kotiin klikkailin teidä saitille, ja edelleen klikkailen päivittäin! ootte iha mahti tytyi.:) (varsinki ku tulitte mun kamuiks kans facebookis.... toivottavasti mun tekemä korvapuusti maistu pepille ja hän parani.;)

    VastaaPoista
  84. Mie haluun voittaa! hahaah :D

    1. Tällä hetkellä suosikki on se Aids-kampanja huulirasva mikäs sen nimi nyt olikaan..tosin äiti sano yhtenä päivänä kun tavattiin, että kynsilakanpoistoaine haisee..Sillä oli varmaan nenässä jotain..

    2. En muista mistä mie eksyin. Mutta hiton hyvä että eksyin! :)

    Yritän linkittää tän blogiini..Jos osaan.

    VastaaPoista
  85. Suosikki on vihreässä boksissa oleva ikivanha (yli 10v.) kulmakarvaväri. Boksiakin on pitänyt jo alkaa korjailemaan jeesusteipillä... Myös piparminttu-jalkarasva on ihanaa. Mun teininä kirjoittamassa päiväkirjassa on myös "ostoslista" mitä ostan ekalla kesätyöpalkalla Body Shopista ja listalla on ainakin vaniljatuoksu.

    En muista minkä blogin kautta tänne löysin, ehkä MouMoun?

    VastaaPoista
  86. Heips.
    1. Suosikki on tällä hetkellä Seaweed mattifying daycream. Kosteuttaa mukavasti mutta jättää hyvän mattapinnan.
    2, Bloginne löysin kun luin joskus Tara Banxxin kirjoitusten kommentteja... Siellä oli käynyt kommentoimassa muuan More to love -blogin tytöt :P

    VastaaPoista
  87. 1. Lempituoteena pidän varmaan suihkugeelejä. Yleensä suihkugeelit on jotenkin hirveen tylsiä, ja vaikka ne tuoksuisikin hyvälle ne on silti rumissa markettipulloissa. Vähän luksusta elämään! :) Nuoruudesta muistan huulirasvat/kiillot(?) joista suosituimmat oli ainakin mansikka ja mandariini, ja iski niihin iski kauhea himo käyttää "kerää koko sarja"-taktiikkaa.

    2. Teidän blogiin löysin ehkä klikkaamalla teidän kommenttia jonkun muun blogin kommenttilootassa tai sitten jonkun linkkauksen kautta. Eli en muista :D Mutta sen voin sanoa, että blogilistaa en käytä, joten sen voin sentään jättää laskuista pois! Löytämisen jälkeen tietty jäin lueskelemaan, sillä te vaikutatte blogimaailman suloisimmilta, aina tulee hyvälle tuulelle teidän juttuja lueskellessa, kiitos! :)

    VastaaPoista
  88. 1. Tuota Banaanishampoota tuli aina nuorempana ostettua. Samoin ne purkkihuulirasvat eläinkuvilla oli niin in! Niin ja ne palasaippuat, varsinkin omenantuoksuinen! Ja pitihän sitä olla myös toki Body Shopin peltipenaali. Kaikki nuo siis lemppareitani olleet.

    2. Eksyin blogiinne blogilistan kautta. Ja onneksi eksyinkin, monet kerrat olen hymyn huulilleni tämän ansioista saanut!

    Keep up the GOOOD work!

    VastaaPoista
  89. 1, Omalla kohdallani nostalgisin tuote taitaa olla tuo edellä nähdyssä kuvassakin oleva Passion-puhdistusgeeli. Se on ihkaensimmäisen The Body Shopista hankkimani tuote (eläinkokeita vastustavan pinssin ohella!)

    Vielä tänäänkin nenä muistaa puhdistusgeelin ihanan tuoksun ja voin palata silloisen kasiluokkalaisen teiniangstintäyteiseen vuoteen -93..!

    Sittemmin suosikkituotteita ovat olleet vartalovoit; kokos, karpalo ja oliivi.

    2, Jossain toisessa blogissa vinkattiin. Hyvin kirjoitetut, hauskat ja viisaatkin tekstit ihastuttivat!

    VastaaPoista
  90. 1. Jonku toisen blogin kautta tänne päädyin. Vasta toisella vierailukerralla (paljon myöhemmin) huomasin kuinka mahtava bloginne onkaan ;)

    2. TBS on niin pitkän matkan päässä meiltä, etten kovin tiuhaan tahtiin ole kyseisessä putiikissa vieraillut, mutta penskana ne kylpykuulat oli ihan ehdottomia! Siihen aikaan tuli lilluttua kylpyammeessakin paljon nykyistä enemmän.

    VastaaPoista
  91. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?
    - Satsumasuihkugeeli on niin oma ja aaah se vanilja. :D Lainailen sitä aina kaverin äidiltä.


    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?
    Nyt en kyllä muista, siitä on aikamoinen tovi. Mahdollisesti jostain blogilistalta bongasin?

    VastaaPoista
  92. 1. Ehdoton lemppari tuote Body Shopissa on tavallinen vadelma huulirasva! Se on todella yksinkertainen, mutta silti hyvä. Se nimittäin koskeuttaa huulia loistavasti ja antaa samalla kauniin kiiltävän pinkin sävyn. Se ei tahmaa, se näyttää luonnolliselta ja se pysyy huulilla pitkään. Plus tietysti se tuoksuu (ja maistuu) hyvälle huulilla :)

    2. Eksyin Rosa-fionan blogista ''Superlatiivi'' blogiin ,josta oli linkki tähän kilpailuun. eli olen ihan uusi lukija, mutta täytyy sanoa että vaikuttaa todella kivalta :)

    VastaaPoista
  93. 1. body shopin tuotteita oon ihastellut, mut harva on päässyt kotiin asti.
    ne tee-sarjan tuotteet oli musta hyviä!

    2. blogiin hyppäsin jonkun muun blogin kautta. hmm, kukakohan oli, kun etsi uusia mielenkiintoisia blogeja ja joku lukija ehdotti teitä? kuitenkin sieltä tulin!

    VastaaPoista
  94. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?
    - Mustikkainen shampoo, tykkään siitä kamalasti vaikkei tulekkaan enää niin paljon kätettyä. Oikeastaan muista tuotteista ei pahemmin kokemusta, ja olisi kiva sitä saada!

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?
    - Olen lueskellut blogianne jo jonkun aikaa säännöllisesti, taisin blogilistan kautta klikkailla itseni tänne. :-) Kiva juttu!

    Linkittelen, joten kaksi arpalippua kiitos.

    VastaaPoista
  95. en tulis toimeen ilman body buttereita! niitä menee varmaan se 12 tötsää vuodessa. vaihtelevin hajuin.

    ja löytää taisin n. kuukausi sitten jostain toisesta blogista, en oo ihan varma.

    VastaaPoista
  96. 1. En oo oikein body shopin tuotteisiin tutustunu kun asuin ennen sellasella paikkakunnalla missä ei bodyshoppia ollut.

    2. Toisen blogin kautta.

    VastaaPoista
  97. 1. Mun lempparituote on mansikan tuoksunen kuorintahommeli! :D Se on vaan niin hyvää.

    2. blogilistalta löysin joskus muutama kuukausi sitten :)

    VastaaPoista
  98. 1. Lemppari on se mansikka suihkushampoo <3

    2. Bloginne löysin öö oiskohan nyt ollu sen AMIS-lehden kautta :o tai se ^^ missä oli juttu teistä ! :)))

    VastaaPoista
  99. Mansikka huulirasva aina ja iankaiken.:)<3 Muistan aina siitä asti kun olin yläasteikäinen ja sitä ensikerran sain purkin. Toimitin etelästä sukulaisella tänne Pelloon pohjoiseen, kun täältähän ei saa noita ihanaisia mitään.:))Nyt on ikää jo 33v. ja aina tuo vaan on yhtä ihanaa...
    Löysin teidät jo ihan alusta asti, en kyllä muista miten... sattuman kauppaa, mutta jäin koukkuun samantien ja jokapäivä käyn teitä täällä kurkkimassa.:)<3 Olette rakkaita! Hali!<3

    VastaaPoista
  100. 1. Mansikantuoksuset ne rasvat on iihania<3

    2. ää en oo varma, mutta varmaan blogilistan kautta?


    riika2@luukku.com

    VastaaPoista
  101. 1. Lemppari tuotteni Body Shopissa on selvästi Nettle Oil balanche nokkos-shamppoo. Itselläni on rastat, ja tämä shampoo sisältää viimeisten tietojeni mukaan vähiten lisäaineita(?) (ainakin näin myyjä kertoi). Shampoo jättää luonnollisen ja raikkaan tuoksun hiuksiini!

    2. Söpön bloginne löysin muotiblogit.fi kautta, ennen luin tätä ihan vitsilläni, mutta huomaan lukevani nykyään kaikki päivityksenne. :)

    VastaaPoista
  102. 1. Itse en ole käyttänyt hirveästi bodyshopin tuotteita, mutta jokin mansikkainen huulirasva taitaa olla suosikki :--D siinä on niin kiva tuoksu

    2. löysin bloginne blogilistan kautta :--)

    linkitän tämän :--)

    VastaaPoista
  103. 1. Mun lemppareita on ne kaikki ihanat vartalokuorintahommat ja ikuiseessuosikki Born Lippy -huulikiillot, kun ne oli meidän koulussa ainakin ihan supersuosiossa joskus yläasteaikoina.

    2. Löysin teidän blogiin muistaakseni sen kautta, että olitte jollekin muulle kommentoineet ja sieltä sitten tulin katselemaan :)

    VastaaPoista
  104. 1. Kaikki body shopin verigreippi tuotteet on ihan täydellisiä, varsinkin se vartalorasva
    2. Kaverin kautta, se kehu teidän blogia niin pakkohan se oli tulla katsastaan ja tykkään kovasti. :)

    VastaaPoista
  105. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?

    Kaikki vartalovoit on lemppareita! Tällä hetkellä menossa on Wild Cherry.

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?

    Mun poikaystävä löysi :D Oltiin samoissa häissä ja polttariporukassa Mimmin kanssa ja mun mies selasi nettiä ja yhtäkkiä kysyi että eikö tuo tyttö ole se yksi sieltä häistä :D

    Sonja P.

    VastaaPoista
  106. mun lempparituota body shopissa on ehdottomasti sellainen mansikka vartalovoide :> tuoksuu niin ihanalta nam!

    löysin tänne blogiin kun yhdellä foorumilla tätä joku suositteli (:

    -essi

    VastaaPoista
  107. 1. No just toi porkkanavoide! Joskus kävin etsiis sitä ja sit oli valmistus lopetettu, mutta hymy tuli huulille, kun näin, että se on palannut klassikkona!!!

    2. En muista, mutta epäilisin, että joku bloggari oli linkittänyt teidät?

    VastaaPoista
  108. 1. Kasvonaamiot. Etenkin ilmeisesti lopetettu basilikanaamio, mutta myös kaurahunajanaamio.

    2. Kirjanmerkeistä ;) Alunperin varmaankin toisen blogin linkistä tai blogilistalta, mutta se oli jo teidän blogin varhaistaipaleella eli mukana on killuttu jo tovi!

    VastaaPoista
  109. 1. Mansikka-huulivoide ehdottomasti. Sain joskus ala-asteella sellaisen joululahjaksi ja rakastuin syvästi. Yhä edelleenkin, kymmenen vuotta myöhemmin sellainen löytyy laukusta :)

    2. Taisi olla jonkun muun blogin (olisko ollut MouMou) kautta. Teidän juttuja on ihana lukea, haluisin olla teidän kaveri :D

    VastaaPoista
  110. 1. Mun lemppari on/oli myös tuo kyseinen vanilla-tuoksu! Rakkautemme vähän kyllä hiipui, kun kaverini vahingossa suihkautti tätä ihanuutta silmääni. Vähänkö kirveli ja hetkeen en nähnyt mitään, luulin sokeutuvani. Noo mitä myrkyisämpi rakkaus sen parempi, eiks vaan? ;)

    2. Blogilistan kautta löydyitte te ihanaiset:)

    VastaaPoista
  111. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?

    body butterit ehdottomasti, papaija parhaana

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?

    jonkin toisen blogin kautta, en enää muista minkä...

    nimim. ella

    jos voitan, s-postini aaltoel@gmail.com

    VastaaPoista
  112. 1. Lempparituote on se Body Shopin kulmaväri, ihan parasta! Ja sen keksin teidän blogista. :)

    2. Löysin blogiin blogilistan kautta.

    VastaaPoista
  113. 1. Lemppareitani ovat huulirasvat, suihkugeelit ja vartalovoit. Niiden tuoksut on vaan jotain niin taivaallista.. Nams.

    2. Taisin löytää bloginne kauan sitten jonkun kommenttilaatikon kautta.. Ei voi muistaa :) Kiitos kivasta blogista!

    VastaaPoista
  114. 1. Ehdoton suosikki on ne eri hedelmien malliset pikkusaippuat, joita aina lapsena keräiltiin kavereiden kanssa :) ne tuoksui ja näytti niin syötäviltä !

    2. Taisin löytää jostain toisen blogin linkeistä tänne :)

    VastaaPoista
  115. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?

    Lempparini on hamppukäsivoide joka on todella kuivan ihoni pelastus talvella sekä tietty kaikki ihanan tuoksuiset suihkugeelit :)

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?

    Muistaakseni moumoun kommenttilaatikon kautta.

    VastaaPoista
  116. 1. Lempi tuotteeni on ehdottomasti huulivoit! Ja nyt mikä mulla on niin se MTV:n HIV kampanja. Hamppu huulivoideki on jees! Harmi ku teillä ei oo enään niitä ylisöpöjä taikapyyhkeitä...

    2. Kaikkien kehujen kautta ja muiden blogien ja blogilistan :)

    VastaaPoista
  117. 1. Huultenrajauskynä, sävy 02 beech. Aivan täydellinen.

    2. En enää tarkkaan muista, mutta jonkun toisen blogin linkin kautta.

    VastaaPoista
  118. 1. Lempituotteeni on varmaan se vesimelonin hajuinen huulirasva, joka amksa 5euroa. En ole ikinään ostanut sitä, mutta joka kerta kun menen boyshoppiin niin on ihan pakko haistella sitä. <3 Oon unelmoinut siitä jo ala-asteesta asti eli varmaan ainakin 5-6 vuotta.. Enkä ole vieläkään saanu aikaseksi ostaa..

    2. Kaverini suositteli jotain blogeja minulle ja tämä teidän oma oli siinä suosituslistalla. Onneksi, koska tää onkin miun yks lempiblogeista nyt ! :)

    - Norsunpoikainen

    VastaaPoista
  119. Mistä muuten hommaatte aina nuo tuotteet mitä arvotte ? Saatteko ne jostain ilmatteeksi vai ostatteko muka ihan näitä arvontoja varten?

    VastaaPoista
  120. 1. Mansikantuoksuinen vartalovoi on ehdoton suosikki! Tai no ne tuoksuvat vartalovoit yleensäkin, mutta tällä kertaa on jokin mansikka-buumi menossa. Ja en käytä joka päivä, vain sillon kun on tarve tuoksua hyvältä =). Tuntuu luksukselta.

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?
    Blogilistan kautta taisin löytää. Siitäkin on jo aikaa, mutta useimpia blogeja olen päätynyt sen kautta lukemaan, joten luulisin että samoin tätäkin.

    Nimimerkki: GEM

    VastaaPoista
  121. 1. Mun lemppari on mansikkaparfyymiöljy. Se on ihanan tuoksuista ja ei sisällä ollenkaan alkoholia. Se on mahtavaa, sillä en osaa käyttää mitään tavistuoksuja, koska niissä on alkoholia ja siksi sellainen sivutuoksu :) Nyt ostin kyllä Body Shopista uuden kirkkaan punaisen huulipunan, että toivottavasti se on uusi lemppari.

    2. Löysin teidät ihan blogilistan kuumalta listalta :)

    VastaaPoista
  122. 1. Ehdoton ykkönen on juurikin toi porkkanarasva! Pitkään aikaan en oo sitä käyttänyt, mutta se on aivan loistava! Ja tietty myös ne herkulta tuoksuvat vartalorasvat! Okei nyt tulee jo vähän liian monta suosikkia mut mut body shopin poskipunasiveltimet on ehkä pehmeimpiä ikinä, niin ihanat!

    2. Blogilistalta ja muiden bloggaajien sivuilta :)

    VastaaPoista
  123. 1. Ehdoton lemppari on ruusun tuoksuinen hierontaöljy, se on niin täydellistä :)

    2. Suosikeista löytyy, alunperin muistaakseni jonkun toisen blogin kautta.

    VastaaPoista
  124. 1. Lemppari on se vaaleanpunaisessa purkissa oleva E-vitamiinikasvonaamio, jota käytän itse about kerran viikossa ihan yövoiteena. Ja aamulla on lärvi pehmeämpi kuin koskaan, voin suositella kaikille!

    2. Muistaakseni olitte Blogilistan Top- tai Kuuman listan kärjessä, ja siitä klikkasin katselemaan ensimmäistä kertaa =)

    VastaaPoista
  125. 1. Mun lempparituotteita on kaikki ne mansikan tuoksuset tuotteet, ja kirsikat on kans aika ihania!

    2. Löysin bloginne joskus Nadjan blogin kautta muistaakseni.

    VastaaPoista
  126. 1. Nyt kyll vähettää tunnustaa että en ole kyseisen kaupan tuotteita itse koskaan ostanut, mutta kaverilla olen kokeillut ihanan tuoksuisia suihkusaippuoita.
    2. joskus jonkun blogin kautta löysin teidät ja jäin koukkuun. Oli pakko lukea kaikki aikaisemmatkin juttunne!
    Telluska

    VastaaPoista
  127. 1. Kaikki kaakaovoista väsätyt tuotteet on ihan mielettömiä. Ensin kuorintaa ja päälle vartalovoidetta. Sitten tuoksuu syötävän hyvältä. Ah.

    2. Harrastin muotiblogihyppelöä yhtenä tylsänä iltana ja päädyin teidänkin blogiin. Luin sen samalta istumalta alusta loppuun ja ei se sitten ollutkaan enää yhtään tylsä ilta.

    VastaaPoista
  128. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?

    Mä pidän niistä suihkugeeleistä ja sitten ihan niistä palasaippuoistakin. Niitä on edelleen myynnissä ja niitä käytin lapsenakin. Ihania! Ostan niitä usein myös lahjaksi.

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?

    Löysin jonkin toisen blogin linkin kautta. Valitettavasti en enää muista mikä blogi oli kyseessä :/

    Käsittämätöntä, teillä on jo jopa 40 000 lukijaa, kirjotinkin ton luvun edes oikein...Mieletöntä! Jos joku ei tätä vielä lue, niin se on kyllä niin OUT :D

    VastaaPoista
  129. 1. Kookos vartalovoi, ihanan tuoksuinen ja tekee olon pehmeäksi ;)

    2. Oisko ollu Moumoun blogista ekaa kertaa kun tänne päädyin..

    VastaaPoista
  130. 1. nyt täytyy myöntää etten hirveästi ole kyseisen yrityksen tuotteita käyttänyt, koska ovat syystä tai toisesta aina olleet mun budjetille vähän turhan arvokkaita. Teininä kun ei osaa arvostaa laatua määrän yli. Yksi kuitenkin on näistä vähistä kokemuksistani ylitse muiden, ja se on grand canyon-henkisten rohtuneiden ja halkeilleiden huulieni pelastaja: huulivoi! Mulle ei mitkään perinteiset labellot riitä vaan tarvitaan vähän stydimpää kamaa :)

    2. Ihan sattumalta jonkun muun blogin kautta tupsahdin teidän sivuille, ja tupsahtelut jatkuu tänäkin päivänä!
    Miä en kyllä ikinä voita mitään mutta oon aina tosi ahkerasti osallistumassa kaikkeen kuitenkin! :D

    VastaaPoista
  131. ainiin ja linkitetty on! http://olennaisuuksia.blogspot.com/2009/09/uuh-3.html

    VastaaPoista
  132. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?
    -Lempituotteita ovat ne mansikkatuotteet, esim mansikkavartalovoi, ihana!


    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?
    -Löysin bloginne jonkun linkin kautta yhdestä toisesta blogista sattumalta. :)

    Ja linkitän omaan blogiini eli tuplaan! :)

    VastaaPoista
  133. 1. Lemppareitani on vartalovoit. Mango ehkä on kaikkein kivoin :)

    2. Mä en enää muista mistä oon löytäny tän blogin. Mitä luultavammin oon tullu jonku toisen profiilin kautta, joka on teän blogia lukenu. Ja hyvä homma, että löysin tän. Ootte niin ihania!!

    VastaaPoista
  134. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?
    En muista nimeä, mutta olisiko se ollut jotain pähkinän tuoksuista vartalovoidetta, toinen on sitten kookoksen tuoksuinen!

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?
    voi apua.. en kyllä yhtään muista.. olisiko ollut yksinkertaisesti blogilistan kautta. :)

    VastaaPoista
  135. 1. Sellanene satsuma huulirasva/kiilto. Sellasessa tosi söpössä pienessä purkissa. Se tuoksuu niiiiiiin taivaalliselta! :--)

    2. Joskus kesällä mulla oli kauhee läskiahdistus meneillään, ja googlettelin muistaakseni juuri tolla "läskiahdistus" sanalla. Eksyin sitten teidän blogiin, ja luin kaikki postaukset saman tien. :--D Siitä asti oon teidän ihanaa blogia lukenut! :---)

    VastaaPoista
  136. 1) Muistan kuinka "nuoruuteni" Kajaanissa The Body Shop oli vielä kohtuullisen tuntematon käsite, suuren maailman tuulia: olin kuullut puhuttavan siitä ymmärtämättä mistä on kyse, kunnes ensimmäisen kerran jossain suuremmassa tai muuten vaan modernimmassa kaupungissa astuin ensimmäisen kerran sisään liikkeeseen. Se tuoksu! Se saa minut aina palaamaan henkisesti vuoteen 1998. Myöhemmin me kajaanilaisetkin saimme oman Body Shopimme, nykyisin en enää vuosiin ole tuotteita raskinut tai muistanut ostaa, mutta kaksi ylivoimaista suosikkia noilta vuosilta on jäänyt: White Musk -tuoksu ja Tea Tree -öljy. Ei ollut illanviettoa ilma muskintuoksua, eikä etenkään yhtään nukkumaanmenoa ilman Tea Treetä. Vieläkin olen vakuuttunut siitä, että white musk -parfyymien sarjassa Body Shopin versio hakkaa monet kilpailijansa, vaikka olenkin sittemmin vannoutunut Magnetismin ystävä. Täytyy kuitenkin todeta, ettei ole teepuuöljyn voittanutta; kuinka monet näppylät olenkaan sillä taltuttanut epätoivoisina teinivuosina (ja ok, myönnetåän, yhä nykyisin.) Sillä tuotteella on oikeasti mystisiä voimia!

    2) Löysin teidät ystäväni suosituksesta uutta blogiluettavaa etsiessäni, ja olen iloinen vinkistä. Asun Italiassa kärsien päivittäisestä berlusconilaisen tv:n pakkosyötössä, enkä voi edes sanoin kuvata, kuinka pahoillani olen siitä naiskuvasta, jota täällä lähes pakkomielteenomaisesti tytöille syötetään. Naisen tehtävä on hymyillä bikineissä miesjuontajan vierellä ja tämä rooli tuntuu siirtyvän myös oikeaan elämään ja oikeisiin naisiin. Naiskuvan suhteen Italia on vakavasti pakkomielteinen ja tietyllä tasolla henkistä väkivaltaa harjoittava maa. Siksi olin onnellinen löytäessäni vaihtoehdon ja muistaessani, että oikeitakin ihmisiä vielä on, ainakin Suomessa, ainakin blogeissa. Kiitokset!

    Terveisin emigroitunut pullukka.

    VastaaPoista
  137. 1. Hmmm. Ehkä vartalovoit ja niistä ehkä mango. Tosin moneen vuoteen en ole käyttänyt enkä tiedä onko tuotakaan enää olemassa. Kai.

    2. Jonkun toisen blogin kautta

    VastaaPoista
  138. 1. Tän hetken suosikki on se huulikuorinta puikko. Tuttuni meni kesällä naimisiin ja muutaman päivän ennen häitä käytti tuota tuotetta ja kyllä oli morsiammella pehmoiset huulet kun suuri hetki koitti. Hän tuotetta minulle hehkutti joten pakko oli itsekin kokeilla ja nyt en voi elää ilman.

    2. Ensimmäisen kerran eksyin tänne MouMou:n blogista ja sille tielle jäin (:

    VastaaPoista
  139. 1. Ehdoton lemppari on varmaan se kotiväkivaltaa vastustava huulikiilto tai sitten se greipiltä tuoksuva pikkuhuulivoidepurkkihomma.

    2. Hmm.. Luulen, että päädyin tänne jossain toisessa blogissa olevan linkin kautta, luin ensi-istumalta kaikki siihen astiset postauksenne läpi - ja olin lopullisesti koukussa. :D

    VastaaPoista
  140. 1. Mun lempituote taitaa olla joko White Musk tuoksu tai se green apple saippua. Muistan kun nuorempana ostin sitä omenasaippuaa ja siitä tuoksusta ei meinannut saada tarpeekseen. Aivan ihana!

    2. Taisin löytää tieni teidän blogiin ensi kertaa Cavan blogin kautta. Oli tosi piristävää löytää tällainen blogi jossa naisen pyöreyttä ei piilotella vaan juhlistetaan. Käyn täällä edelleenkin pari kertaa viikossa katsomassa päivitykset. Olette ihanan rempseitä ja aitoja. :)

    VastaaPoista
  141. 1. Toi green apple suihkugeeli! Mun edesmennyt isosisko tapasi ostaa sitä mulle aina pikkutyttönä joululahjaksi :') Tapasin läträtä tunti tolkulla suihkussa ja sitten aina menin äitin ja isin helmoihin "TUOKSUTA MUA, TUOKSUN IHAN OMPULTA" huutojen saattelemana :D

    2. Itseasiassa luin Mungolifen Annan kommentteja ja jompikumpi oli kirjoittanut sinne jotain kiinnostavaa, klikkasinkin sitten itseni blogiinne ja koukussa olen ollut siitä lähtien!

    -Mari

    VastaaPoista
  142. 1. Tämän hetken suosikki on Tea tree -sarjan kasvojenpuhdistusaine.

    2. Blogilistalta muistaakseni teidät bongasin, ja kaikki postaukset luen aina innolla ees ja taas.

    VastaaPoista
  143. 1. Huulirasvat pyöreissä purkeissa on mun lemppareita BS:n tuotteista.

    2. Löysin blogiinne, jonkun muun blogin kautta joskus muutama kuukausi takaperin.

    VastaaPoista
  144. Lempparisarjani on e-vitamiini tuotteet ja suihkuhetkiin ihanat suihkugeelit, tällä hetkellä vadelma ja kookos. Käsilaukussa kulkee mukana pieni purkki Shea bodybutteria.

    Löysin bloginne Moumoun blogin kautta.

    VastaaPoista
  145. 1. Lempparituote on tea treen "finnistickki". Auttaa näppyihin ja tuoksuu hyvältä.
    2. Olin ensimmäisiä jotka teidät löysi. Olitte tyyliin 2päivää vanhoja, kun löysin teidät jonkun kommentin kautta? Minä olin se, joka ehdotti paljastavanne kasvonne. :D

    VastaaPoista
  146. 1. TBS'än ehdoton lempituoteeni on mangoinen vartalovoi! Se on atooppisen ja kuivan ihoni paras pelastaja ja itse asiassa ensimmäinen tuttavuuteni kyseiseltä lafkalta.

    2. Blogiinne päädyin muistaakseni The pope's egg hat -blogin kautta, Lauran linkistä. Onneksi päädyin. <3

    Nimimerkillä Annis

    VastaaPoista
  147. 1. Kirsikka ja mansikka Body Butterit. Niin ihana tuoksu, että niitä tekis mieli syödä.

    2. Toisen blogin linkityksen kautta

    VastaaPoista
  148. 1. suosikkini on ollut tbs:n hamppukäsivoide
    2. eksyin blogiinne jonkun muun blogin kautta mutta en enää muista minkä

    VastaaPoista
  149. 1. Neroli jasmin- tuoksu on kuin taivaasta! Ehdoton lemppari.
    2. Löysin muistaakseni Nadjan blogin kautta.. Innostuin todella ja taisinkin lukaista koko blogin siltä istumalta. Ja nauroin vedet silmissä! :D Nykyään jos mua ahdistaa, tulen tänne ja johan olo paranee kummasti. Tuntuu kuin ois kaks uutta ystävää! Lucky me!

    VastaaPoista
  150. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?

    - Suosikkeja on vartalovoit, etenkin ne hedelmäntuoksuiset ja niistä parhaat on mango & papaija

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?

    - facebookin kautta

    VastaaPoista
  151. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?
    *suosikki on ehdottomasti joku ihanan tuoksuisista vartalovoiteista, muutama vuosi sitten sain aina joululahjaksi yhden niistä. :) Voi kun tulisi tänäkin vuonna. :D

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?
    *En muista mistä alunperin, nykyään luen bloggerin kautta :>

    VastaaPoista
  152. 1. Hamppukäsivoide on aika mahtava tuote. Lemppariksi sen voisi laskea.
    2. Hmm. Jonkun toisen bloggarin suosikki-listalta muistaakseni. :)

    VastaaPoista
  153. 1. Saanko mä lintsata tän kysymyksen, kun mä en ole ikinä käyttänyt yhtäkään BodyShopin tuotetta..? Itse asiassa en ole varmaan koskaan käynyt koko kaupassa, kun eipä täällä korvessa semmoisia.

    2. En muista... Varmaan jostain toisesta blogista, jota olitte kommentoineet tai jonka kirjoittaja oli ilmoittanut lukevansa teidän blogia... Mutta nykyään seuraan Bloglovinin kautta.

    Ei multa saanut kunnon vastausta taas kumpaankaan kysymykseen...

    VastaaPoista
  154. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?

    * Kylpykuulat!! :)

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?

    * Löysin bloginne melkein heti kun olitte alkaneet kirjoittaa, mutta en kyllä kuollaksenikaan muista miten? :D

    Tuplaus!

    VastaaPoista
  155. 1. Mun lemppari on teepuuöljy ja siihen sarjaan kuuluva naamio. Aika tujuja tuotteita, mutta tuota naamiota kannattikin laittaa ainoastaan näppyjen päälle. :)

    2. Löysin tieni tänne jonkin blogin (?) linkkilistan kautta ja saman tien teistä tulikin lemppareitani. Ai miksi? Olette aitoja, mukavia ja pirteitä, ettekä yhtään sellaisia teennäisiä, kuten aika monet bloggarit nykyään ovat. :/

    VastaaPoista
  156. Toi porkkana-rasva on sellanen mitä käytin purkkitolkulla joskus nuorempana. Se on ihan ehdoton suosikki! Toinen äärettömän hyvä kakkonen on huulivoit joihin oon ihan koukussa :P

    löysin tän blogin kun tuhat ja kolme ihmistä suositteli tätä mulle kun pyysin lukijoita kertomaan mulle uutta luettavaa :)

    Tuplaan seuraavaan postaukseen!

    VastaaPoista
  157. 1. White Musk-sarjan bodylotion ja suihkugeeli on tuotteet joita olen jäänyt kaipaamaan ja tämän kesän suosikkini oli kookos bodylotion joka sisältää ihanaa shimmeriä ja korosti kivasti ruskettunutta ihoa. :)

    2. Blogiinne löysin jonkun toisen blogin 'suosikki blogit'-listan kautta. :)

    VastaaPoista
  158. 1. Lempparituote on grapefruit body butter, se on ihanan täyteläistä ja saa korpunkuivankin ihon sileäksi :) Sen tuoksu on kyllä niin voimakasta että kylppäri tuoksuu vielä seuraavana päivänäkin sille.. :D Onneks iholla se on hillitympi, mutta sitäkin huumaavampi ;)

    2. Kaveri ylisti teijän blogianne mulle hullun lailla, ja kun ite tänne klikkasin niin koukutuin hetkessä! Kiitos teille siitä, ootte mahtavia :D

    VastaaPoista
  159. 1. Noku mä en oo ikinä käyttänyt bodyshopin tuotteita, mikä on kyllä huutava vääryys! Joskus olen päässyt haistelemaan niitä mutta sit mut on aina raahattu pois kaupasta : ( oon aika surullinen siitä.

    2. Blogilistan kautta löysin, ja ihastuin ihan välittömästi! Teillä on niin rehellistä meininkiä, ja itsekin vähän pehmoisempana lukijana pystyn samaistumaan moniin juttuihin niin suosikkilistallehan se pääsi.

    VastaaPoista
  160. 1. Hamppukäsivoide, huuli- ja muutkin rasvat. Aidot tuoksut ja ihanan pehmeä lopputulos :)

    2. Jonkun blogin kommenttiboksin kautta löysin ja ihastuin :)

    VastaaPoista
  161. 1. Vanilja-hajuvettä on meikäkin pikkasena läträilly enemmän kun tarpeeksi, mutta nykyisin tulee käytettyä White Myskin dödöä sekä tuoksua. :--) Piparminttu-jalkamömmöt on myös puhdasta rakkautta pitkän työpäivän jälkeen!

    2. Yleensä mulla on harvinaisen selvä visio siitä miten oon minkäkin blogin löytänyt, mutta nyt lyö tyhjää..

    VastaaPoista
  162. 1. hajusteet, siellä on aina ollut iiihania tuoksuja. myös kaikki vartalovoit on mun rakkaus, varsinkin mustikka. en muista, myydäänkö sitä enää.

    2. jostain toisesta blogista, mut lisäsin seurattavien listalle heti! :)

    VastaaPoista
  163. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?

    Body Shopin Oceanus <3

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?
    Moumoun blogista

    -Jensku

    VastaaPoista
  164. 1. Tykkään eniten niistä herkullisista vartalovoiteista :)


    2. Löysin blogiinne toisen blogin kautta, mutta en millää muista,minkä blogin :/

    Linkitin omaan blogiin :)

    VastaaPoista
  165. 1. Huulirasvat ehdottomasti on sellanen tuote, joka on ihan must! Ala-asteella oli jopa jonkinlaista "kilpailua" kenellä oli suurin määrä huulirasvoja eri makuisina. Ja edelleen aina kun menee body shoppiin tulee katsottua huulirasva-osasto.

    2. Moumoumouruaa blogissa esiteltiin joskus tämä blogi ja pakkohan oli käydä katsomassa ja hyvä et kävinkin :D

    VastaaPoista
  166. 1) White musk on teiniaikojen ihqdaa suosikki :D
    2) seurasin jonku blogin linkkiä tänne... tokikaan en muista sen blogin nimeä missä se linkki oli :/

    VastaaPoista
  167. 1. Mun ehdoton suosikkituotteeni Body Shopilta on Born Lippy Watermelon-huulirasva. Ensinäkin, se tuoksuu tosi herkulliselle (eikä tää pahalle maistukaan!) ja on aika söpön väristäkin ja toiseksi koska mulla on tosi paha tapa pureskella huuliani tää yleensä pelastaa mun päiväni ja kuivat huuleni. Vaikka mulla on muitakin huulirasvoja, tää on aina ollut ehdottomasti paras.
    2.Hmmm, mä muistan kun avasin tän blogin ekan kerran, mutten oo varma löysinkö tän blogilistalta vai jostain kommentista. Kuitenkin, luin samantien varmaan kolme sivua postauksia ja lisäsin samantien kirjanmerkkeihin, ootte tosi piristäviä :)

    ja toki tuplasin, ei tälläistä palkintoa voi sattuman varaan jättää

    VastaaPoista
  168. Hyvä yritys jatkuu:)

    1. Olen siis fanaattinen The Body Shoppailija (En edes uskalla arvailla rahamäärää, jonka joka kuukausi saan TBS:iin tungettua:D) ja siksi onkin älyttömän vaikea valita lempparituotetta. Noh pakko kai se on valita ja teen kompromissin, jaetulla ykkössijalla lemppareissa on parapähkinä vartalovoi ja C-vitamiini mikrokuorinta. Molemmat ihan huipputuotteita.
    Tuli niin supernostalginen olo noista palkintotuotteista, koska olen aikoinani omistanut jokaikisen niistä:) Eka kosketukseni TBS:iin oli joskus ihan ylettömän kauan sitten, kun mun ystäväni Anni oli ostanut Fuzzy Peach parfyymiöljyä, joka tuoksui NIIIIIIIN hyvälle:) Muistan myös omistaneeni kurkku-sarjaa, Ice Blue-shampoota ja jonkun kivan tuoksuisen kasvojen puhdistusgeelin, jonka nimeä en nyt muista. Ja toki lempparina legendaarinen kiivi huulivoide, sellaisessa mustakantisessa purnukassa, jota olisi voinut syödä:) Kuten huomaatte, TBS on mulle sydämen asia:D

    2. Löysin teidän blogin tuolta Facebookista Mimmin kautta. Kyllä Mimmi tietää, miten se tarkalleen ottaen meni, niin en jaksa uudestaan selittää:D

    TODELLAKIN linkitän tän arvonnan omaan blogiini, koska haluan ehdottomasti tuplata mahdollisuuteni:)

    VastaaPoista
  169. 1. Suosikki on se mangon tuoksuinen vartalovoide, ihan mahtava tuoksu. En ole moniinkaan body shopin tuotteisiin tutustunut, tässä olisi mun mahdollisuus!

    2.Olen jo jonkin aikaa seurannut, tällä kertaa taisin facebookin kautta eksyä tänne.

    VastaaPoista
  170. Lempparituote itellä on White Musk Smooth Satin Bodylotion, ah mikä tuoksu :D Monikaan ei tykkää siitä mut mulle ihan absolute favourite! :D Teidän blogin löysin jonkun toisen blogin kautta? Oli linkki tms :) Ootte ihan superihania! Teitä tarvitaan tässä maailmassa <3 8))

    VastaaPoista
  171. Ehdoton suosikkini on kookos-saippua! Kaikki kooos-tuotteet on niin ihania mutta saippua on ihna paras!! <3

    Olen lukenut jo monta kuukautta blogianne, mutta nyt toisen kerran kommentoin ;) Löysin sen aikoja sitten.. en kyllä muista mistä :D

    VastaaPoista
  172. 1.Lemppareita oli ne isot huulikiiltopurkit, joita oli vaikka minkämakusia.

    2. Toisen blogin kautta.



    Teya

    VastaaPoista
  173. No mäpä osallistun myös!

    1. Body shopissa mun ehdottomia lempparituotteita on suihkugeelit, erityisesti se banaanin tuoksuinen (?) jota ei taideta enää edes olla myynnissä :((

    2. Peppi tais kerran kommentoida mun blogiin ja sitä kautta :)) sillon teillä oli vaan 20 lukijaa ;D

    VastaaPoista
  174. 1. En harrasta minkäänlaisia ihovoiteita,ja ostan BS:stä lähinnä vain lahjoja ystävilleni. Kerran eräisiin pikkujouluihin mennessä etsin jonkinlaista ihokimallusta, ja poiketessani Body Shoppiin löysin sellaisen kimaltavan harjaan pumpattavan kimaltavan puuterin, jota sudin naamariin ja vähän sinne sun tänne myös jatkuvasti pitkälti pikkujoulujen jälkeen. Kyseinen suti pumppasi sitten ihan itsekseen jonkun kerran laukussani ja kaikki lompakossani olevat kortit, kännykkä ja ylipäätään kaikki, mitä laukussa voi nyt olla, kimalsi, ja monesti kaupan kassalta lähtien kaupan kassatäti kimalsi myös! Kokeilin sittemmin muiden valmistajien vastaavia ratkaisuja, muttei ne niin hyviä olleet, joten jahka taas pikkujouluaika koittaa...
    2. Löysin bloginne, kun googletin samannimistä tv-ohjelmauutuutta Amerikasta, jossa pelataan Unelmien poikamies - tyyliin, morsmaikut vain sattuvat olemaan hieman normaalia pulleamman puoleisia. Muutaman kerran jaksoa katsoneena pistin merkille, että tämä poikamies valitsi silti niistäkin aina ne laihoimmat versiot.

    VastaaPoista
  175. 1. Oon ostanu Body Shopista yhden ainoan kerran, tuote oli raskausarpia ehkäisevää tmv. Se oli aika karseeta ja mua harmittaaki, että ainut kokemus heidän tuotteistaan on tämä. Oon kyllä muutamia kertoja käyny ihastelemassa tuotteita, mutta mitään ei oo jääny käteen. Lähin putiikki on 3h päässä, se selittäköön tämän.

    2. Mä en kyllä muista :o Lyhyen aikaa olen lukenut teidän blogia, muutamia viikkoja.

    Tinttamarelli

    VastaaPoista
  176. 1. Mikä on sun lempituote Body Shopissa, tai onks sulla joku vanha tuote, jota oot jääny kaipaamaan?
    - Hamppukäsivoide on ehdoton luottotuote täälläkin - vielä tähän päivään mennessä en ole parempaa käsirasvaa löytänyt. :)

    2. Mistä löysit tiesi meidän blogiin?
    - Jonkin toisen blogin kautta, muistaakseni ihan postaukseen linkattuna.

    VastaaPoista
  177. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  178. 1. white musk oli myös teininä minun lempparituoksu - pitääkin käydä joku kerta testaamassa vieläkö miellyttää...

    2. olen aika tuore lukija ja tänne onnekseni eksyin young, fat & fabulous blogin kautta!

    nimimerkillä P.H.

    VastaaPoista
  179. 1. Lempituote on ehdottomasti jo täälläki hehkutettu hamppukäsivoide! Parempaa ei oo vielä tullu vastaan, sekä sen lisäks ne ihanantuoksuiset vartalovoiteet iiisoissa purkeissa =)

    2. Blogi löytyi blogilistan etusivulta muutama kuukausi sitten, ja sieltä se päätyi selaimen suosikkeihin josta ei ole lähtenyt eikä tule lähtemäänkään :)

    VastaaPoista
  180. 1. Mulla ei oo IKINÄ ollu yhtää mitään BodyShopin tuotteita. Aina cittarirasvoilla menty :(

    2. Olikohan se blogilistalta? Taisi olla. Olen maailman onnellisin löydettyäni tämän. Oon ollu lukijana aikalailla alusta asti :)

    VastaaPoista
  181. 1. White Musk tuo mieleen teiniajat kauan sitten eli on siis aika legendaarinen. Jäin myös kaipaamaan muutama vuosi sitten ostamaani vartalovoidetta, nimeltään muistaakseni Indian Gardenia. Oliskohan ollut joku kausijuttu? Ihana jokatapauksessa.
    2. Löysin bloginne blogilistalta ja tykästyin. Bloginne on "something else" and I like it! :)

    VastaaPoista
  182. 1. Ainoat Body Shop -tuotteet, jotka omistan ovat kaksi pari vuotta sitten ostettua hajuvettä. Toinen, jota olen käyttänyt ihan arkena vetelee jo viimeisiään, mutta toinen jota laitan aina rimpsalle lähtiessä on vielä melkosta täynnä (täytyisi varmaan käydä useammin ulkona, hah :D!). Haistelin kerran jossain tavaratalossa hajuvesiä, mutta mikään ei vaan tuntunut niin omalta kuin nuo Body Shopin tuoksut.

    Muista vanhoista tuotteista tulee mieleen shampoo, jota meillä käytettiin kun olin alle kouluikäinen. Se tuoksui ihanasti omenalle ja se oli pakattu viininpunaiseen pulloon. Kysyin kerran äidiltä mistä se tätä osti, mutta hän ei edes muistanut koko shampoota! vaikka minun koko lapsuus tuoksui tälle omenaiselle shampoolle :D!

    2. Kaveri vinkkasi tämän blogin tuossa n. 3-4 kk sitten, kun kysyin josko hän tietäisi jotain muita kuin noita anorekstisia muotibloggareita, mitä silloin tuli seurattua. Aluksi ajattelin että mitä ihmeen sekoja nää oikein on, mutta sitten jäinkin koukkuun, enkä enää osaa elää ilman teitä :D! Ootte ihania <3!

    VastaaPoista
  183. 1. Ehdoton lemppari on ollut niin pitkään kuin jaksan muistaa tuo mansikan tuoksuinen perus vartalovoi. <3 en saa siitä vain kyllikseni, tuoksuu niiiiiiin ihanalle!

    2. tylsästi blogilistalta, mut nykyään päädyn tänne joka kerta naputtelemalla osoiteriville mor3tolov3.blogspot.com ! pus !

    -LEIF

    VastaaPoista
  184. 1) Mun suosikit ovat kaikki ne ihanat vartalovoit (varsinki mansikka, kookos ja vaadelma).
    2) Blogilistan kautta löysin.

    Merly.

    VastaaPoista
  185. 1. Ehdottomasti Vanilla bodymist, kun en osaa hajuvesiä käyttää niin tuo on ihan täydellinen ja hyvältäkin tuoksuu!

    2. Ekaa kertaa blogilistan kautta ja sitten välillä jostain toisesta blogista :)

    VastaaPoista
  186. Mun suosikki on sellanen vadelmahuulirasvatörppö, maistuu ihanalta ja tuoksuu sitäkin paremmalta. :) Löysin tänne ihan vaan selailemalla blogilistaa - luin kerralla koko blogin läpi ja nauroin kovaan ääneen jutuillenne!

    VastaaPoista
  187. aiiniiin ainiin! ja linkitin arvonnan omaan blogiini :)

    VastaaPoista
  188. 1. Kaikki Body Butterit, mutta lisäksi tällä hetkellä lemppari: Papaya Body Lotion

    2. Mä taisin tulla jonkun toisen blogista, jossa tää oli suosikkina, en millään satu muistamaan kenen.

    VastaaPoista
  189. Apua, toi banaanishampoo! Mulla oli tota joskus ala-asteella ja muistan vieläkin hajun ihan elävästi.. :D

    1. Suosikki on kuiteskin ollut joskus joulun sesonkiaikaan ilmestynyt karpalohuulirasva, jossa oli pieniä hileitä seassa. Se maistui niin hyvältä, että läträsin sitä huuliin ihan liikaa niin, että ne vaan kuivui ja lohkeili lisää ;) Nyt mulla ei oo tota ollut muutamaan vuoteen, enkä tiiä saakokaan sitä. Viimeksi ostin sitä nimittäin Englannista 2003 :') Mutta koska asun Enkuissa nyt, voisin käydäkin joskus vähän tsekkaileen, löytyskö sitä tai jotain vastaavaa...

    2. Muistaakseni ekan kerran tulitte silmiin Blogilistalla ja lisäsinkin heti suosikiksi. Ootte ihania, teijän jutut on niin piristäviä!

    VastaaPoista
  190. 1. Ala-asteella kun joskus harvoin pääsi kaupunkiin kaverin kanssa shoppaamaan, oli ehoton stoppi käydä aina bodyshopis ostaas kylpykuulia :D
    2. Joskus taisin löytää jonkun toisen blogin kautta, mutta enää en muista minkä :)

    VastaaPoista
  191. Mun suosikkituote on ehdottomasti hamppukäsivoide. Sitä laitan joka ilta ennen nukkumaan menoa sellasen reippahan annoksen, ja joskus päivisinkin, jos muistan ottaa mukaan tai olen kotona. Munkin nuoruuteen kuuluu tbs-tuoksut. Niitä kävin aina haistelemassa kuoroharkkojen tai soittotuntien jälkeen ja ihan liian usein iholle päätyi testereistä noin kuutta tai kymmentä eri tuoksuista yksilöä. Oi sitä onnekasta, joka sit istahti mun viereen bussissa...

    Löysin teidän blogin muistaakseni moumoun blogin kautta, johon olin päätynyt antonian blogin kautta, johon olin päätynyt madrid meno & paluu -blogin kautta.

    Oon muuttanut jotain vuosi sitten Helsinkiin enkä tunne täältä vieläkään oikein paljoa ketään eikä yksin tuu lähdettyä tutkailemaan tätä kaupunkia, niin teidän blogista oon bongannut vaikka mitä jänniä paikkoja, joissa oon käyny. Eikä ne kaikki oo mitään jänniäkään (normaaleille ihmisille), mut sellasia uusia mulle. Kuten Behnfords!!! :)

    VastaaPoista
  192. 1. Lempituote on kaakao bodybutter, ehdottomasti! Tykkään laittaa silloin kun on oikein hemmotellut itseään kylvyssä kuorinnoilla ym =)

    2. Pyörin blogilistalla ja bongasin teidät kuumalta listalta. Menin blogiin, näin teidän karkkikauppa visiitti postauksen ja olin koukussa :D

    VastaaPoista
  193. Ihan suursuosikki oli jossain vaiheessa juuri tuo mainostamanne Vanilla- tuoksu! Se oli lähes jokapäiväisessä käytössä, kunnes tapahtui valtava tragedia: isä otti kylpyhuoneen hyllyltä jotain ja se Vanilla tipahti lattialle ja särkyi kokonaan:( Kylppäri tuoksui viikon verran sille aika vahvasti. Kyseisen tapahtuman jälkeen en ole Vanillaa omistanut, joskus kävin sitä Body Shopissa etsiskelemässä mutta valitettavasti ei löytyny. Yhyy. Oliko sen poissaolo väliaikaista vai saako sitä nykyäänkin?

    Löysin blogiinne moukun suosituksen kautta ja heti kyllä nappas!:)

    VastaaPoista
  194. Aika täydelliset palkinnot on kyllä jaossa. toivottavasti onnettaret suosis tällä kertaa.:)

    1.ehdottomasti suosikki tuotteeni on body butterit. viimeisimmän ostin englannin matkaltani vadelman tuoksuisena. Tätä tulee haisteltua aika usein mm. tv:tä katsellessa.:)

    2.blogiinne löysin vasta vähän aikaa sitten Oi ihana turhamaisuus-blogin kautta. ja onneksi löysinkin.:)

    VastaaPoista
  195. 1. tällä hetkellä cherry blossom tuoksu
    2. blogilistalta muistaakseni

    VastaaPoista
  196. 1. Body shopin vartalovoit on nannaa, puhumattakaan ihanan tuoksuisista saippuoista..

    2. Muistaakseni sitä samaa kautta kun kaikki muutkin uudet tuttavuuteni, mygoodies-blogista!

    VastaaPoista
  197. 1. En ole raaskinut ostaa juurikaan body shopilta mitään, vaikka mieli on monesti tehnyt. Lahjaksi oon kuitenkin saanut just tuota samaa vaniljahajuvettä ja mustikkarasvaa, oi sitä tuoksua!

    2. Blogilistan kautta.

    VastaaPoista
  198. 1. Eniten muistoja herättää White Musk. Itsellä sitä ei oo koskaan ollu, mut muistan yläasteikäsenä kun käytiin haistelemassa ja supsuttelemassa parhaan kaverin isosiskon White Muskia kun se ei ollu kotona. Salaa tietenkin.

    2. Kaverin suosituksesta päädyin lukemaan. Olin aimminkin törmännyt puolivahingossa, mut vähän aikaa sitten lisäsin ihan suosikkeihin. :)

    VastaaPoista