torstai 24. syyskuuta 2009

Tasan kolme vuotta sitten..


... Me oltiin Lontoossa ja aika hiton jännittyneitä. Oltiin lähdetty meidän silloisten poikaystävien kanssa reissuun ja tänä iltana oli reissun kohokohta. Ai mikä? No Jay-Z:n keikka. Sen piti lopettaa uransa sillon, joten ajateltiin tän olevan viimenen mahdollinen kerta, kun voidaan se nähdä livenä.


Image and video hosting by TinyPic

Konserttipaikkana toimi Wembley Arena, joka vetää sellaset 12 000 ihmistä. Mentiin sinne junalla ja oli jotenkin ihan hullua, kun koko paikka kuhis tummaihosia ja tuntu, että me ollaan varmaan ainoot vaaleet siellä. No ei ehkä ihan oltu kuitenkaan, mut turisteja oltiin ainakin. Niin turisteja, että meidät päästettiin menemään jonkun jonon ohi, kun oltiin niin eksyneen näkösiä. :D

Image and video hosting by TinyPic

Keikka oli loppuunmyyty, eli voitte vaan kuvitella millanen fiilis siellä oli. Se oli ihan tupaten täynnä ja ihmiset oli aika innoissaan.. Me oltiin ihan jännittyneitä kaikki ja Mimmin kanssa hihiteltiinkin kokoajan ihan hermostuksissamme..

Lupe Fiasco oli jo ihan älyttömän hyvä. Se oli niin sulonen ja sillä on ihan mielettömän hyviä biisejä, joten oltiin jo siinä kohtaa että tää on jotain maailman parasta.

Image and video hosting by TinyPic

No.. Siinä vaiheessa kun Jay-Z asteli lavalle, niin koko halli rupes huutamaan ja mulla tässä nyt meni kylmät väreet, kun edes jo ajattelin sitä hetkeä. Se oli ihan mieletöntä. Tyyppi vetikin ihan äärettömän shown, jonka kohokohtia oli se, kun Beyonce asteli lavalle ja me oltiin ihan Crazy In Love. Se oli täydellinen ja vielä kauniimpi, ku oltiin edes osattu kuvitella. Myös rakas poikaystäväni hyödynsi kameran zoomia ja zoomaili Beyoncea hyvinkin ahkerasti.. :D Sama muuten tapahtui Rihannan keikalla.. En kyllä ymmärrä, että ollessamme kattomassa 30 seconds to Marsia, niin ei se Jaredia kyllä zoomaillut? Outoa.

Image and video hosting by TinyPic

Toinen kohokohta oli ehdottomasti se, kun Made you look rupes soimaan, Nas pamahti lavalle ja koko halli rupes laulamaan täysillä murdaaa, murdaaa.. Me tietty mukana aivan fiiliksissä. Tää oli siistiä vielä sen takia, että Nasilla ja Jay-Z:lla oli ollut julkisesti jo pitkään kestänyt riita ja tää oli yks ensimmäisiä kertoja, kun ne sitten nähtiin lavalla yhdessä sopimisen jälkeen.

Image and video hosting by TinyPic

Keikka oli yks parhaimmista, jolla oon koskaan ollut ja tää olikin meidän eka yhteinen reissu ulkomaille Mimmin kanssa. Ehkäpä niitä tulee lisää tulevaisuudessa.. Ainakin ollaan puhuttu, että Jay-Z on pakko lähteä tsekkaamaan uudelleen.. ;)



It has been exactly 3 years now, when we were in London with Mimmi to see Jay-Z live. Show was the greatest ever.. Lupe Fiasco, Beyonce and Nas on stage with him. It was so amazing. Would love to see him again. Soon, please!!

Oottekste lähteny koskaan ulkomaille kattomaan mitään teidän lemppareita?

Kuvat ja video on meidän ite ottamia, ei ehkä parhainta laatua, mut muistot on kyllä parhaimpia! :D


11 kommenttia:

  1. Oon monta kertaa halunnut lähteä kattoo ulkomaille, ku ei tänne Suomeen oikeen tuu monii hyvii. Ainoa este on surprise, surprise raha :D

    VastaaPoista
  2. Varmasti oli mahtava keikka, ja niinhän se Jay-Z tuli takaisin, vaikka jäähyväiskeikkoja pitikin :D Itse olen ollut myös Wembleyn areenalla Musen keikalla, ja fiilis oli hieno! :) Keikat on parhautta ja varsinkin ulkomailla!

    VastaaPoista
  3. ihana vanha kuva teistä :) tehkää joku postaus, missä on kuvia teistä menneiden vuosien varrelta. Sellaset kuvat on ihania, mitkä naurattaa hyvällä tavalla ja sitä ihmettelee, et miks tollaset hiukset ja mitkä noi kuteetki oli ;) u know!? hihi. :>

    VastaaPoista
  4. mä oon pienestä tytöstä asti ollu erään tunnetun poikabändin fani ja kiertäny niiden perässä tukholmassa ja berliinissä suomen lisäks.. tänä vuonna ois tarkotus matkustaa poikien perässä myös lontoosee, stokiksee ja köpikseen :D keikat ulkomailla on todellakin parhautta!

    VastaaPoista
  5. Ihana toi teidän kuva!! Mimmillä makeet kulmakarvat!

    Jaa että olenko lähtenyt ulkomaille tsekkaamaan suosikkejani? No, vuonna 1999 tää pimahti sen verran että seurasi Beastie Boyseja koko heidän Pohjoismaiden kiertueensa, eli kävin siis Tukholman, Oslon ja Köpiksen keikat. Word! ^_^

    VastaaPoista
  6. heei mikä biisi on menossa tossa videolla? =))

    VastaaPoista
  7. oioioioi!! varmasti älyttömän uskomattoman loistava keikka! oisin halunnut olla mukana:) ja vielä beyonce ja nas..! älytöntä. beyoncen näkeminen livenä on ollut mun long time dream jo aika kauan aikaa..livenä lavalla siis:) saatte olla onnellisia et ootte nähny tollasen poppoon yhessä samaan aikaan samalla lavalla:D oon kade.

    VastaaPoista
  8. Aika komea kattaus ollut lavalla. Ja vaikka olette 3 vuotta sitten olleet melkoisen kuumia, ootte vielä moninkertaisesti nätimpiä nykyään. :)

    En oo koskaan käynyt ulkomailla keikalla, mutta voisin hyvinkin kuvitella lähteväni esim. Lontooseen tai Tukholmaan keikalle. Tai no, lasketaanko se että aion mennä katsomaan Queen -musikaalia kun joskus Lontooseen pääsen? :D

    VastaaPoista
  9. Kyllä käy kateeksi kun jotkut pääsee katsomaan tollaisia maailmanluokan staroja. En tosta Jay-Z:n musasta niin tiedä, mutta Beyoncén vahvaa ääntä kyllä ihailen. Dreamgirlsissä varsinkin sai laulettavakseen todella kauniita lauluja.

    Kootut viihdeuutiset: http://kookas.fi/news/94

    VastaaPoista
  10. Mimmillä on niin kauniit silmät, että oli pakko tulla kommentoimaan ainoastaan niiden takia :)

    P.S. Bloginne on aivan mahtavan ihana <3

    -Krisse

    VastaaPoista
  11. ttu: Raha on aika hyvä syy olla lähtemättä. Me päästiin sillon tosi halvalla tonne, liputkin makso mun mielestä jotain alle 40e keikalle. Se oli mahtavuutta :)

    Minni: Oi Muse <3 Ja niinhän se tuli takas, onneks! ;)

    Anonyymi: Pitää varmaan joskus tehdä! Ei oo hirveesti vanhoja kuvia, mut jotain varmasti löytyy. :) Sit naurattaa kyllä :D

    sonjuliini: Täydellistä! Mä aina nuorena unelmoin, et olisin voinut matkustaa Take Thatin perässä maailman ääriin! <3

    Inkivääri: Oon saattanu "vähän" kuittailla Mimmille noista kulmakarvoista näin jälkikäteen... :D Mut se kuittas mulle yks päivä, et mul on samanlaiset nykyää :D

    Anonyymi: Biisi on Jay-Z What More Can I Say! :)

    Anonyymi: Täytyy myöntää, että tosta pitääki olla kade koska se oli ihan USKOMATONTA! Beyonce on <3<3<3<3

    poskisuudelma: Kiitos <3 No siis mun unelma olis kans päästä Lontooseen ja Nyciin musikaaleihin! <3

    Nattuli: Beyonce lauloi vähintään yhtä nätisti livenä. Haluaisin joskus päästä sen omalle keikalle! :)

    Anonyymi: Kiitos <3 Mimmillä on kauniit silmät todellakin!

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.