keskiviikko 23. syyskuuta 2009

I'm a material girl...

Täytyy myöntää, että sillonku mulla on vaikka huono fiilis tai oon sairaana, niin yleensä kaivan esille kaikkia ihania juttuja mitä omistan ja rupeen fiilistelemään niitä. Eilen kaivelin taas tohon olohuoneen lattialle kamaa, istuin siihen niiden sekaan ja pidin poikaystävälle sellasen esittelyn, että mikä on mitäkin ja mihin tarkoitukseen. Päätinkin sitten kuvata sieltä muutamia asioita myös tänne, jotka saa aina hymyn mun huulille.

Image and video hosting by TinyPic
No uus Olivia tupsahti postiluukusta, jes! Siihen aion paneutua oikein kunnolla ja erityisesti odotankin tota Stellan syksyn tyylivalinnat-juttua! No sitten kuvassa näkyy myös IVANAHelsingin paita, jonka pöllin Mimmin kaapista ja jossa on kiva hengailla. Samoinku maailman ihanimmat villasukat, jotka poikaystävän kaksoissisko oli kerran tehnyt mulle. Ne on ihan täydelliset.

Image and video hosting by TinyPic
Ihana, kiltti anoppini lähetti mulle Joensuusta tämmösen nenäkannun, jolla huuhdellaan onteloita. Josko tää pelastais mut ja poskiontelot vihdoin paranis. Ensimmäisen huuhtelukerran jälkeen fiilis on ainakin huomattavasti raikkaampi! Saatoin ehkä heti koukuttua, kiitos.

Image and video hosting by TinyPic
Rakastan tuoretta ruisleipää ja rahkaa. Voisin melkein elää niillä. En voi ymmärtää, että olin melkein vuoden syömättä leipää, kun ruikkari on mun suurin herkku ja lisäsin sen takas ruokavaliooni.

Image and video hosting by TinyPic
Joicon ihan täydellinen Bodybutter on mun uus ihastus. Se tuoksuu ihan vaniljalta ja saakin mut heikoks jo herkullisen tuoksunsa takia. Jotenkin erityisesti tämmösinä sairaspäivinä tykkään läträtä kaikenmaailman voiteilla ja litkuilla, koska on kiva yrittää edes tuoksua hyvältä kotona ja on paljon paremmin aikaa myös laittaa niitä. Mä oon aina rakastanut kaikkia voiteita ja tököttejä, joten niitä on tullut hamstrattua kuulemma ihan liikaa poikaystävän mielestä?!?!?!?!?! Tää myös oikeesti saa mun ihon pehmeemmäks ja uskonkin tän nousevan mun talven ihon kosteuttajat top-listaan. Saako bodybutteria muuten syödä? Mietin vaan...

Image and video hosting by TinyPic
Tässä on sit muutamakin asia, jotka saa mut hymyilemään leveesti. Nimittäin löysin Essieltä vihdoin samanlaisen sävyn, kun mitä oon ostanu Dependilta semmosessa ihan liian pienessä purkissa. Toi on ihan tommonen hot pink ja voin luvata, että toi on varmaan mun syksyn ykkösväri, koska oon ollut niin rakastunut siihen aiempaakin ja sitä on mulla nytkin kynsissä. Ainoo vaan, että luotan Essien kestävyyteen paljon enemmän, koska niiden lakat ei oo koskaan pettänyt tätä lylleröä!

No sitten tossa on kans toi The Body Shopin uus Love etc- tuoksu, josta tykkään kamalasti jo pelkästään ton nimenki takia, koska oon tämmönen lovegirl85. Käytän yleensä aika raikkaita, tyttömäisiä merkkituoksuja. Toi on molempia, mutta siinä on myös mukana vähän semmosta syksysen synkkää meininkiä. Tuoksu tulee mun mielestä kauppoihin ihan näillä näppäimillä tässä Lokakuun alussa, kannattaa omistaa Mimmi ystävänä, ni saattaa saada maistiaisia aina välillä vähän etukäteenkin ja eipä toi 30e parfyymista oo paha hintakaan! Välillä on kiva kokeilla uusiakin tuttavuuksia, koska mä ainakin tuppaan olemaan sellanen tuoksu-jumahtaja!

Tweezermanin pinsetit saa aina vaan mut hymyilemään ja niin tänäänkin, kun nypin kulmiani. Ahh, ahh ja ahh. En olis koskaan uskonut ostavani jotain "erityis"pinsettejä, koska ajattelin et hyvin pärjään tavallisilla, mutta kiitos Mimmin jälleen kerran, näiden jälkeen en enää vaihtais pois. Niin ja ikuinen terotustakuu, hello there!

Image and video hosting by TinyPic
Tarviiko tähän edes sanoa mitään? Onko normaalia, että ihminen viettää päivän kotona sairastellen ja silti haluu suoristaa hiuksiaan, koska sillä on niin täydellinen muotoilurauta? Mä en oikeesti voi hehkuttaa tota koskaan tarpeeksi. Kaikki jotka on joskus edes kokeilleet GHD:ta, tietävät tasan mistä puhun.

Vaikka oonkin ihan hirvee materialisti ja rakastan monia asioita joita mulla on, niin mikään ei silti vedä vertoja näille:

Image and video hosting by TinyPic
Uno, 3v, rotu: Coton De Tulear. Pussailee enemmän ku laki sallii ja tulee nukkumaan mun viereen aina kun oon sairaana, että paranisin paremmin. Hinta: Ei ole hintaa josta luopuisin tästä tyypistä. Köllii tälläkin hetkellä mun jalan päällä ja tuhisee niiiin söpösti.

Image and video hosting by TinyPic
Poikaystävä, 25v, rotu: sekarotuinen. Ollaan seurusteltu nelisen vuotta ja se edelleen lähettää mulle parin tunnin välein viestejä "miten voit?" "oot maailman paras" "i love you" I love Him to death.


English: So, today I picked some of my favourite stuff, that makes me smile. I'm a material girl, not gonna deny it, but still the most important things to me are my dog Uno and my boyfriend. Without them, I'm nothing.

Onks teilläkin jotain tällasia juttuja, jotka saa hymyn teidän huulille, vai väitättekö että oon ainoa materialisti? ;)

25 kommenttia:

  1. Jälleen kerran toivotan pikaista paranemista! Ja mun "onnenhelyt" on: Oliver-kani joka on superhellyydenkipeä, tekstarikansio johon oon tallentanu tärkeitä ja kivoja viestejä, Bridget Jones-leffat ja kirjat (koska maailman paras quote on "First off, I embarrass you. I can't ski, I can't ride, I can't speak Latin , my legs only come up to here and yes I will always be just a little bit fat."), joululahjaksi saadut untuvatöppöset koska maailma tuntuu vähemmän pelottavalta ne jalassa, ostolakkoilijan suosittelema suklaamutanaamio tuoksuu niin ihanalle että pakostakin tulee paremmalle tuulelle, entiseltä poikaystävältä saadut pehmolelut ja Mark Ronsonin "Versions"-albumi. Muutamia asioita nimetäkseni. Sitten mulle tulee kyllä parempi mieli myös tän blogin lukemisesta koska te ootte Mimmin kanssa niin ihanan iloisia ja positiivisia tyyppejä ja tän blogin värikäs ulkoasu ja huumorilla höystetyt jutut piristää lähes poikkeuksetta.

    VastaaPoista
  2. tuun varastamaan unon ja poikaystäväkin vaikuttaa ihan kivalta! ;-)

    hei muuten, ootko mistä ostanu nuo essien lakat? mulle saapui eilen essien mattalakka, rokotti lompakkoa 20 e :(

    VastaaPoista
  3. Tänä aamuna hymyilytti erityisesti mustavalkoinen töpöhäntäinen kissanpentu, joka päätti, että nyt leikitään. Eläimistä yleensäkin tulee hyvälle tuulelle (paitsi jos niillä on maha sekaisin, kuten Doris koiruudella tänä aamuna). Unolle rapsutusterveiset!

    Ja just tämä päällä oleva punainen pehmoinen neulospaita hopeanvärisellä kukkapainatuksella saa hyvälle tuulelle. Hauskaa ja iloista päivänjatkoa teille kaikille!

    VastaaPoista
  4. Tää oli hirmuisen söpö postaus! Tuli jotenkin sellanen höppänän piristynyt olo, haha. :D Mulla ei oikein ole mitään sellasia tavaroita, mitä ihailisin huvikseni, mut nykyään yllätän itteni hiplaamasta nyrkkeilyhanskoja noin 24/7 ja en tosiaankaan esim. istu ne sylissäni tässä.... Ja joskus kyl avaan vaatekaapin oven ja saatan hihkasta, kun tajuan että mulla onkin ihan kivoja vaatteita! :DD

    Ja hei oisko tolla sun poikaystävällä esim. mun ikäistä pikkuveljee? Ai niin oon tainnu jo kysyä tätä. :(

    VastaaPoista
  5. Hei toi nenähuuhtelukannu on joku maailman paras keksintö! En haluu pelotella, mut miulla oli kerran 8kk kestävä poskiontelotulehdus. Joten suosittelen lutraa ton kannun kanssa, saatan nykyään joskus jopa selvitä nuhasta ilman antibiootteja sen ansiosta!

    terv. kroonikko-Jones :)

    VastaaPoista
  6. Ihanan pirtsakka tämä teidän blogi! :)

    VastaaPoista
  7. voi miten liikkis kun esittelit poikaystävälle kaikki ne tavarat aawww <3 :) lukeeko hän muuten blogianne, tarkoitan siis poikaystävääsi? :)

    itse oon saanu susta positiivisen vaikutuksen tän blogin kautta, haluisin olla sun ja pepin kaveri niin voisit levittää tota positiivisuutta muhun aina ja peppi vois jakaa meikkivinkkejään :'D hihiii! sitte voitais yhessä aina herkutella ja... okei ehkä nyt vähän jo meni liian pitkälle? :>

    toivottavasti paranet, itse oon ihmetelly miten en oo sairastunu vielä kauheeseen syysflunssaan tänä vuonna mutta oon varma että se tietenkin tulee sitte kun töissä on sesonkiaika ja pitää olla 130 % panostus, well thats life :)

    HYVÄÄ SYKSYÄ!

    VastaaPoista
  8. ainiin, sama anonyymi olen kuin toi aikasempi mut nii mun hymyn huulille saa nyt mun uus ihana vaaleenpunanen pipo jossa on rusetti (h&m) <3 ai miten niin materia tekee onnelliseksi? ;DD

    VastaaPoista
  9. Teidän blogi on ihana! Olen jäänyt koukkuun. Minä ainakin myönnän olevani todella materialistinen tyttö enkä edes häpeä sitä yhtään. Kivat, nätit asiat vaan tekevät iloiseksi. Kunhan ne eivät vaan ole ykkösasia elämässä. =)

    Tsemppibiisiksi ehdotan sinulle Kid Cudin Up Up & Away. Se on ihana ja saa taatusti hyvälle tuulelle. Ja sanat sopivat hyvin myös aikaisempaan postaukseesi kaverista, joka oli sinulle ilkeä.

    VastaaPoista
  10. Flicka: Senkin ihana! Sun lista oli täynnä asioita, joita mäkin fiilistelen!! :) Untuvatöppöset on ihanat, mäkin pidän niitä aina. Mulle syksy on fiilistelyn aikaa ja sillon kaivankin esiin kaikkia asioita mitä voin fiilistellä. :) Olet ihana! <3



    aleika: No siis mun on PAKKO saada se mattalakka, se vaikuttaa NIIIIIIN hyvältä! Oon himoinnut sitä. Eli rahanmenoa ei voi estää! ;)

    Mä käyn yleensä Essie-ostoksilla Urban A:ssa, eli se on keskustassa Erottajankadulla.

    Et kyllä saa kumpaakaan mun pojista, ne on arvokkaimmat! ;) <3

    Outi: Awwww <3 terkkuja sinne eläinystäville ja sulle myös! :) Mmm punainen, pehmeä neulospaita kuulostaa hymyn tuovalta ystävältä! :)

    Tiia: No sillä ei oo kyl veljee, perheen ainoa poikalaps! :/ Nyrkkeilyhanskat tuo varmaan paljon iloa sulle, senkin treenailija! Niin ja se on IHANA fiilis, kun tajuutkin omistavas edes jotain kivoja vaatteita! :)

    Jones: Täällä toinen kroonikko! Kiitos, mä en ihmettelis vaikka itekki oisin. Uskon kyllä nyt niin vahvasti tohon nenäkannuun, et ajattelin sen säästävän mut jatkossa ongelmilta! se on I-H-A-N-A ja tekee mut hirmu iloseks! :)

    Iidi: Kiitos, ihanaa kun kommentoit! :)

    Anonyymi: Haha, se kans aina esittelee mulle xbox-pelejään ja pitää muotishown jos ostaa jotain vaatteita, niin tää on meidän tapa tutustuttaa toisemme lempparijuttuihin! :D

    Lukee poikaystävä blogia välillä, sillonku muistaa. :) Kyselee kuitenkin paljon ja sit se aina kyselee kommentoijista, että kuka toi on ja kävin lukee kans sen blogia tms.! :)

    Mä luulen, että sulla meni vähän nimet sekasin nyt, mutta tänne vaan meidän kanssa herkuttelemaan ja Mimmi ihan varmasti jakaa meikkivinkkejä mielellään blogissa, jos siltä vaan kysyy! ;)

    SAMOIN SINNE! PUS! <3

    VastaaPoista
  11. Mistä noita supertweezereitä saa ja tyhjeneekö koko lompakko kun semmoiset ostaa!

    VastaaPoista
  12. Aaww, ihanaa kun suhde on säilynyt tuollaisena:) mä oon aina yrittänyt kieltää että tulis muka joku "arki" vastaan...ei sen tarvii tulla. Tai tottakai arki tulee vastaan, mut ei tollanen välittäminen ja rakkaus saa mihkään kadota..ihanaa!

    VastaaPoista
  13. Toi kannuhan ei huuhtele itse poskionteloita vaan ne käytävät. Eli käytännös "turha". Ite sairastelin poskionteloidentulehduksia 5vuotta kunnes menin oikeelle lääkärille. Lääkäri passitti mut poskionteloleikkaukseen.. leikkauksesta nyt 2vuotta enkä oo ollu kertaakaan kipee! Itse leikkus aivan kauhee, mut se oli sen arvosta!!!!!! Kannattaa miettii. :)

    ps.kiva blogi!

    VastaaPoista
  14. Haha, mua nauratti ihan sikana ku huomasin, että se nenäkannun paketti on rajattu pois. :D On meinaan jotenkin niin irvokkaan näkönen se kuva...poikaystävä ei meinannu kehdata kiikuttaa sitä kassalle ku se kuva näytti niin karseelta. Ja minä ainaki oon just astmadiagnoosin saaneena uskotellu itelleni, että vaikka tuo ei itse poskionteloita huuhtele, tuskin sitä niin tukkoon pääsee ja sairastelee vähemmän ku kannua käyttää. Eli se möhnä ei keräänny sinne nenukkaan. Tiiä sitten taas, onko tässä mitään logiikkaan. :)

    Ja täällä on anonyymina helppo huudella, teiltä kehtaan kysyäkin tätä...eli voisitteko tehdä postauksen hiusten suoristuksesta? Kun tällanen vm. 82 vanhus ei ikinä ole ymmärtänyt sitä. Itse omistan tuonne ristiselkään useimmiten yltävät hiukset, joihin olen käyttänyt vain luonnonharjasta ja silikonittomia tuotteita ja näillä hiukseni on yleensä näyttäneet kivalta. Ja perussuomalainen lasimainen hiustyyppi on. Mitä ihmettä siis noilla tehdään? Ja eikö tuo GHD:n rauta maksa omaisuuden (200-300?)? Jos ymmärtäisin koko asiaa, voisin toki kuvitella ostavani moisen, mutta kun ei täti ymmärrä. Infotkaa tätiä, vielä havainnollistavampaa olis saada videopostaus aiheesta selityksineen. Kiitos!

    - Strawberry Blonde

    VastaaPoista
  15. please write in english would you???? :D

    VastaaPoista
  16. Hiplaan aina salaa meidän olkkarin kultaista seinää:)

    VastaaPoista
  17. Oo! Me ollaan oltu yhdessä "vain" kaks vuotta, mutta edelleen esim kuuden tunnin koulupäivän aikana monta kertaa tekstaillaan! Monesti päivässä tulee viestiä just tyyliin mitä kuuluu tai oot paras tai mulla on ikävä. Musta se on niin niin niin ihanaa ja parasta! Oon aivan ihkuilonen siitä :) Ja ei siis olla enää aivan teinejä, vaan yli parikymppisiä, ja asutaanki yhdessä.ü Rakkaus on nii söpöä!

    VastaaPoista
  18. Mistä ostit tuon essien kynsilakan?:)

    VastaaPoista
  19. teidän blogista tulee niin hyvälle tuulelle että ei voi kuin hymyillä :---) <3 ihania ootte!

    VastaaPoista
  20. awwwww sun poikaystävää <3

    VastaaPoista
  21. Nenäkannu on aivan ihana, ooh sitä oloa kannun käytön jälkeen.
    Kyllä tällä hetkellä tuo paljon iloa tuo mitä ilmeisimmin samalta kasvattajalta kuin teidän kesällä ostettu Cottonimme. :-)

    VastaaPoista
  22. Jes! Toi huuhtelukannu on ihan paras! Olen saanut monta flunssaa estettyä sen käytöllä. Toivottavasti siitä on sinulle apua! :)

    VastaaPoista
  23. Uskaltaudun nyt kommentoimaan ekaa kertaa täältä Ruotsinmaalta vastatakseni mietteisiisi bodybutterin syömisestä :D

    Maistoin kerran mangontuoksuista bodybutteriani kun se näytti NIIN herkulliselta mutta täytyy sanoa etten suosittele, se oli aika pahaa :/ (minkä nyt varmaan kaikki aavistaakin mutta en vaan voinut vastustaa kiusausta).

    Mun mielestä on julmaa luoda jotain niin hyväntuoksuista mitä ei kuitenkaan voi syödä.

    -Julia

    VastaaPoista
  24. Heissans ja kiitos taas päivän piristyksestä tuo teän rakkautenne on kestävää tiiän sen koska olen miehekkääni kanssa ollut nyt jo 16V ja samat tavat edelleen soittelee ja lähettelee takstareita päivän aikana ily jne.....aamujailta ja aina välilläkin ollaan ällöi edelleen niinkun meän eräs sinkkufrensi kerran kommas "muikkua",sitten tuo karvajalka meillä asuu semmonen jööti about 8kg mustavalkoinen kissipoikanen jotta saa hymyn huulille ja tuuraa Kultaa sängyn lämmittäjänä kun hää ei oo jostain kummasta syystä kotona yötä jne..ja päiväunosillakin aina välillä ja meän välissäkin tuo koittaa olla:) Siinäpä ne kaks mulle tärkeintä asiaa eli mussut<3Oikeen ihanaa Syksyä siulle.t:Tarsukka

    VastaaPoista
  25. köyhä_girl_88^^: Niiden hinta on jotain reilu 30e ja niitä saa esim. tosta Wilhelmsin apteekista Stockmannin vierestä. Elinikäinen terotustakuu, joten todellakin hintansa väärtit!

    Viola: Arki kyllä on mun mielestä ihanaa, mutta en ikinä haluis sen välittämisen katoavan. Sit se ei olis niin ihanaa. :)

    Anonyymi: Mua pelottaa ihan hirveesti se leikkaus, mutta kai se vaan on kärsittävä jos sit auttais. Kiitos tsempeistä! <3


    Anonyymi: Haha en oo ite huomannu mitään pervoa siinä, pitää kattoa tarkemmin! :DDD

    Joo tommonen postaus vois olla hyvä idea, meikäläisellä ainakin nimittäin on käyttöä raudalle PÄIVITTÄIN ja ymmärrät sen, kun näät mun ennen-kuvat! ;) :DD

    karl's sweet child: Would be cool if we could, but first we have to learn more english! :D

    AnneVee: Mä taas meidän makkarin kultasta seinää.. ;)

    Anonyymi: Rakkaus on parasta ja arkiromantiikka niin ihanaa! <3

    Anonyymi: Wilhelmsin apteekissa Stockan vieressä on parhaat valikoimat, wink! ;)

    elisa: Kiitos, ite taidat olla kans! <3

    Anonyymi: Joo se on ihana! :) <3

    Tuuli: Ihanaa, parhaat cotonit! <3 Nenäkannun jälkeen olo on niiiin hyvä!

    Anonyymi: Kyllä siitä on ainakin vähän ollut, vaikka vieläkin oon kipeenä! :)

    Anonyymi: HAHAHAHA APUA! En siis ole ainoa, joka himoitsee? En yhtään ihmettele, vaikka heikkona hetkenä maistaisin itekki. En vaan usko, että se on niin hyvää kyllä :DDD PARAS! Repesin ääneen ;)

    Anonyymi: Hei Tarsukka! Ihanaa kuulla, että se rakkaus kantaa ja kantaa. Terkkuja sinne kotiin ja nautinnollista syksyä! <3

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.