torstai 3. syyskuuta 2009

Haaveunia ja uusi lemppari!


Näin viimeyönä todella erikoista unta. Me Mimmin kanssa oltiin päätetty, että halutaan viettää aikaa teidän lukijoiden kanssa ja kutsuttiinkin teidät minun kotiini kutsuille. Teemaa meillä ei mitenkään erikoisesti ollut, mutta te olitte pyytänyt meitä esittelemään minkälaisia meikkejä me käytetään?!?!? :DD


Noh, päädyttiinkin sitten esittelemään tämän hetkisiä suosikkejamme. Kutsuille osallistui sitten huikeat kaksi lukijaa. Toinen heistä ei sanonut koko illan aikana mitään ja tuijotti vaan minua, kun taas toinen vaelteli asunnossani etsimässä jotain parempaa tekemistä ja huokaili äänekkäästi. Mimmi ripusti koko illan olohuoneeseemme verhoja, eikä hänkään juuri puhunut.

Esittely jäi siinä sitten minun harteilleni ja vaivautuneena esittelin esim. vihreetä poskipunaa, jota voi sipaista myöskin kulmaluulle. Koska en tiedä kosmetiikasta ihan hirveesti mitään, niin hain aina Mimmistä tukea kysymällä "vai mitä Mimmi" ja se mutisi sieltä verhojen kimpusta aina ainoastaan "Kyllä" eikä mitään muuta..

Uni loppui siihen, kun heräsin poikaystävän tekstariin, mutta siinä vaiheessa huokailija olikin jo poistunut, koska olin niin tylsä, Mimmi oli saanut verhot valmiiksi ja oli mutustelemassa kaikkia meidän tekemiä herkkuja ja tuijottaja istui edelleen hiljaa minua tuijottaen.



Tästä päästäänkin nyt sitten siihen, että meidän on pakko esitellä teille eräs meidän ehdoton uusi lempparituote. Mimmi kokeili tätä ensin ja yllättäen puhui sit Pepinkin ympäri hehkuttaen sitä ihan hirveesti. Kyseessä ei ole vihreä poskipuna, eikä musta puuteri, vaan jotain huomattavasti parempaa:

L´anza Powder Up Texturizer - hiuspuuteri.


Monet teistä on varmasti joskus kokeillut sitä Osiksen hiuspuuteria ja osa sitten ei ole koskaan testannutkaan. Mimmi on yllättäen kokeillut, minä taas en oo ikinä tajunnut miksi hiuksiin pitäis jotain puuteria laittaa. Mimmipä sitten selitti mulle ja sai mutkin kokeilemaan, nyt en tietenkään voisi edes elää ilman.

Puuteri on siitä hyvä, että sitä voi käyttää sekä kuiviin että märkiin hiuksiin. Se antaa samantien lisää rakennetta, volyymia ja ryhtiä hiuksille.

Sitä voi siis laittaa suoraan hiuksiin, tai sitten ensin käsiin ja siitä hiuksiin. Sitten sitä pitää vain hieroa ja tässä kohtaa huomaatte meitä hämmästäneen jutun, kun tuntuu että tyvi muuttuisi vähänniinkuin märäksi.

Tuotteessa on se ihana juttu, että se ei tahmaa laisinkaan ja sitä voi käyttää monen erityyppiselle hiukselle, koska se on meilläkin molemmilla toiminut juuri oikein. Eli tuossa Mimmin kiharapehkossa kohottajana (koska Mimmillä on kohta 10cm juurikasvu) ja tässä meikäläisen lättälookissa oon saanut sillä paljon volyymia ja juurikin sitä ryhtiä noille luonnonkiharoille haituvilleni.

Puuteri on jo saatavilla Lánzaa myyvistä kampaamoista, sen hinta on 28e.


Tätä me kyllä suositellaan ihan sydämestämme, jos on käyttöä niin kannattaa ehdottomasti testata! :) Tää on ns. hyväksi havaittu ainakin meidän (läski) leirissämme.

Me muuten aateltiin yllättää teidät huomenna kun tulee 100 000 kävijää täyteen ja palkintona on jotain erittäin superia (ehkäpä jopa vihreetä poskipunaa) joten kannattaa väijyä blogia ;)

Kuvat Mimmistä ja Pepistä: Niko Rakkolainen

12 kommenttia:

  1. Jaahas. Tuotakohan sitten pitäisi testata. Minä kasvatin pitkät hiukset ja en ole tähän päivään mennessä keksinyt, että mitenkä niitä laittaisi. Kyllähän sillon nuorena oli mönjät ja systeemit, mutta lyhythiuksisena katosi kaikki entinen tietotaito ja varmaan senaikaiset aineetkin. :D

    VastaaPoista
  2. hmm, mielenkiintoinen uni, ei voi muuta sanoa :D

    VastaaPoista
  3. Voi tytöt kun te ootte niin vieneet mun sydämeni tällä blogilla! Aina jos on ollut tympee päivä, niin ei tarvi muuta kuin kurkata tänne ja jo taas hymyilyttää nää teidän jutut :D Kiitokset siitä! Ootte ihania! ♥

    -uusi fanittajattarenne-

    VastaaPoista
  4. Luin tässä suunnilleen koko blogin läpi (meni työpäivä kivasti) ja halusin nyt ilmoittaa että olette IHANIA ja niin on teidän blogikin!
    <3 <3 <3

    VastaaPoista
  5. Oho kuulostaapa kummalta. Mitähän ingredientsejä tuossa on että voisikohan sitä jollain kotikemistin aineilla jäljitellä? Tämä oli nyt retorinen kysymys, koska meinaan googlettaa tuon Lanzan juuri nyt.

    VastaaPoista
  6. hei osaisitteko yhtään sanoa, että miten paljon tuo eroaa siitä osiksen hiuspuuterista? itse kun sitä joskus työssäoppimispaikasta sain, ja se on ollut "ihan kivaa" - ts. ideana tosi hyvä, mut en oo siihen toteutukseen ihan tyytyväinen, joten jos tuo on yhtään parempi käytettävyydeltään ja pidoltaan tms, niin voisin vakavasti harkita tuon kotiin kantamista (:
    kävin jo facebookissa katsomassa nuo nikon ottamat loput kuvat, ja etenkin tuo nikon nimeämä "kaverikuva" on aivan ihana! (: fiilis on kohallaan just eikä melkein (:

    VastaaPoista
  7. Outi: Hiuspuuteria on suositeltu tosi paljon myös pitkille hiuksille, koska pito on ollut niin hyvä! :) Joten ehdottomasti kandee kokeilla. Mun poikaystävän pikkusisko on ainakin käyttänyt hiuksiinsa hiuspuuteria ja kehunu ihan hirveesti.

    Jenna: No aijaa! :DD

    Anonyymi: Ihana fanittajatar, kiitos♥ Arvaa tuleeko itelleen hyvä mieli kuulla tollasta? No todellakin tulee. :)

    tyttö: Ihana!!! <3 Kiitos!! <33 Onpa kivaa kuulla olevansa ihana ja nii me kans tykätään blogista hirveesti. Tietty ;)

    May: Hyvä kysymys kyllä :D Tässä kohtaa on parempi, että minä pysyn hiljaa kun ei ole hajuakaan! ;)

    bambiinas: Soitin Mimmille erikseen asiasta ja se sanoi ettei oo piiiitkään aikaan käyttänyt osiksen hiuspuuteria, eikä tiedä ovatko muuttaneet sitä sisältöä, mutta ainakin siihen alkuperäiseen verrattuna kuulemma pito on parempi, tuuheuttaa enemmän ja myös koostumus kivempi. :)

    Aww, kiitos <3

    VastaaPoista
  8. L'anzan tuotteet on kyllä niiiin hyviä. Varsinkin rekku, Healing Moisture -sarja ja Leave-in Repair on mun vakkareita. Tuota hiuspuuteria en ole kokeillut, mutta musta se Osiksen versiokin on ihan jees.

    VastaaPoista
  9. Ihana kuva tuo mustavalkoinen! Olette sitten söpöjä. :>

    VastaaPoista
  10. mä itse käytän osiksen sitä hiuspuuteria, mut en oikeen tykkää että se antaa vähä likasen olon hiuspohjaan. varsinkin jos sitä sattuu hurahtamaan liikaa (ja yleensä hurahtaa tosi helposti) niin pohja on siitä kohtaa sit tosi ällön tuntunen. minkä tuntunen tää sit on tukassa? jos laittaa ns. liikaa niin tuleeko tahmean tuntunen tai tuntuuko tukka jonkun ajan päästä likaselta? tekis mieli kokeilla mutta toi hinta on aika suuri, osiksen purtilo tais maksaa jotain 15eukkia. tosin onhan se pienempikin :DD

    VastaaPoista
  11. siis toi unihan tarkottaa et teian pitaa pitaa lukijapippalot, koska todellisuudessa kaikki ois ihan innoissaan kuulemassa vihreesta poskipunasta for sure! :D
    must tuntuu, et oon jotenki vahan outo, kun kaytan hiuksiin shampoota ja hoitoainetta (eika mitaa tigeja, vaan ihan vaan kaupan hyllylta!) kun lukee naita blogeja ja esittelyita hiustuotteista joita on jotain miljoona. kummastelen.

    VastaaPoista
  12. No niin empiiriset tutkimukseni on nyt saatettu päätökseen ja totesin, että tuo aine sisältää muun muassa vettä, suolaa ja sitruunahappoa, ja sitten noin kymmenen muuta kemiallista ainetta joita en sitten jaksanutkaan alkaa tutkia enkä minä kaikista mitään selitystä löytänytkään että mitä ne on. Mielenkiintoista olisi tietää, kuinka paljon esim. tuota suolaa siinä on että onko se lähelläkin tavan suolasprayta.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.