tiistai 8. syyskuuta 2009

More blogs To Love!


Meiltä läskeiltä on usein kysytty mitä blogeja me luetaan, onko meillä jotain lemppareita tai luetaanko ylipäätänsä mitään blogeja. Tottahan toki me luetaan eri blogeja paljonkin, ollaan luettu jo vuosia. Mehän alotettiin tää omakin, koska oltiin luettu pitkään muiden blogeja ja tuli sellanen olo, että miksei läskitkin vois osata pitää omaa blogia muka. Niinpä sit päätettiin eräänä yönä perustaa tämä ja sitä päätöstä ei olla ainakaan vielä kaduttu.





Meidän lempparit-listasta tulis ihan mielettömän pitkä jos ruvettais kaikki lempparimme kertomaan, mutta tässä on muutamia..

Ulkomaisista blogeista luetaan lähinnä vaan kuvat ja tietty sit jos jotain juttuja ymmärretään..

Our inspiration, a few beautiful fatbulous bloggers from abroad:

Pockets and Bows
Young, Fat, & Fabulous
Weesha's World
Dollface is Candysweet

Niinku näistä huomaatte, niin ulkomaisista ei oikeastaan lueta kun näitä ihania, tyylikkäitä Plus Size-tytskyjä ja tietty inspiraatiomielessä..

Billionaire Boys Club Blog

Niin ja sit tietty meidän poikaystävän ja sen kamujen blogi, jota luetaan ahkerasti. Ne ei oo vielä kerenny laittaa meidän blogia niiden suosikkeihin, mutta se kyllä tulee varmasti pian..

Suomalaisia blogeja, joita seurataan oikeestaan ihan päivittäin..

Oi Ihana Turhamaisuus

Eeva ja Annukka on niin ihania, ettei voi ees sanoin kuvailla. Ollaan luettu niiden blogia ties kuinka kauan ja oltu aina ihan niiden faneja. Ihanan tyylikäs blogi ja tytöillä on äärimmäisen hyvä maku selkeästi, koska kutsuivat meidät treffeille kanssaan.

Tiptoes

Saara on ammattilainen ja sen kädenjälkeä on pakko vaan ihailla. Saara on myös luvannut leipoa meille pehmeille bloggareille kaikkia sen herkkuja, niitä odotetaan jo kovasti. Kutsua ei ole kyllä vielä kuulunut, mutta jatkamme odottamista malttamattomina.

Paras Aika Vuodesta

No Stellaa ollaan kans seurailtu jo melkein kaks vuotta ja ihasteltu sen ikuista tyylikkyyttä. Osaiskohan Stella pukea vähän tämmösen tukevammankin tytön tyylikkäämmäksi?

Tara Banxx

Mimmi tietää Tarun jo useamman vuoden takaa ja Peppikin on joskus päässyt olemaan Tarun kanssa samassa porukassa uimarannalla. Tämä tosin oli joskus vuonna kivi paperi ja sakset ja Jyväskylässä. Taru taisi olla tuolloin bikineissä, mutta tämä läski verhoutui suosiolla ihan pitkähihaseen paitaan ja pitkiin housuihin.. lol. Varsin hemaiseva näky uimarannalla.

Nelliinan vaatehuone

Nelliina nyt vaan on ihan loistava. Blogi on äärettömän mielenkiintonen ja pakko melkein kadehtia sitä miten hienoja tuunauksia Nelliina osaa tehdä. Sit se vielä vaikuttaa ihan äärettömän suloselta naiseltakin!

Are You Feeling Fashionable?

No Nadjasta me tykätään, koska sekin selkeesti tykkää meistä kun aina laittaa meille sydämiä ja sit se kans kerran meni moikkaamaan Mimmiä sen työpaikalle. Mekin ehkä mennään joskus moikkaaman sitä sen työpaikalle. Nadja on ihan älyttömän söpö ja se tekee ihania löytöjä aina Ebaysta. Niin ja sit se tekee ihan superhienoja korujakin. Luv.

Ostolakossa

Ammattimaisuus ja kaikki ne loistavat vinkit kiehtoo meitä kovasti. Niin ja teksti on just sopivan lennokasta, silleen että sitä jaksaa oikeesti lukea.



Näiden lisäks tässä on vielä pari molempien omaa lempparia:

Mimmi:

Jutta moi!

Tyylikäs uusi, vanha tuttavuus.

Karkkipäivä

Inspiraatiokuvia.

Peppi:

Dancing Through Life

Oon seurannut tätä ihanaa tyttöä jo monta vuotta Livejournalin puolella ja ihaillut aina sen tyyliä ja muutenkin loistavaa asennetta elämään. Niin ja menin moikkaamaan sitä Emma-gaalassa viime keväänä ja se oli just niin ihana ku olin aina kuvitellutkin.

Labels Or Love

Sulosia tyttöjä, jotka haluisin varastaa mun pikkusiskoiks.

Tämmösistä blogeista me läskit tykätään ja vielä ihan hirveesti.
Mistä te tykkäätte?

26 kommenttia:

  1. Pupulandia on kans ihana (listan jatkoks), sitten ainakin Focus on Fashion ja yks Mimmi&Peppi -team.;)

    VastaaPoista
  2. Ja MouMou se vasta ihana onkin. Yks meidän ehdottomista lemppareista. <3 Niin ja Luetaan kans Pupulandiaa ja mä ainakin myös Focus on Fashionia, lista olis kilsan pitunen jos pistettäis kaikki mistä tykätään! :D

    VastaaPoista
  3. more to love on aika kiva! ;> ja rules by nicole ja focus on fashion ja yummy! ja taran ja nadjan blogit jne! tykkään usein enemmän ihmisistä kuin blogeista, tai vaikka ois miten kiva tyyli, mutta tyyppi ei iske, en osaa enää palata blogin pariin :o

    VastaaPoista
  4. Iik! I made the list! ^_^ Tulee ihan suorituspaineita.... :)

    Mä en lue hirveän monia blogeja koska mulla ei tunnu olevan aikaa (lue: mulla on varmaan joku keskittymishäiriö ja luen tosi hitaasti ja käyn muutenkin varmaan joka kolmannen rivin välissä hakemassa kupin teetä tai meikkaan toisen silmän tai selaan jotain ulkomaista meikkiblogia), mutta säännöllisesti seurattavien suomalaisten listalla on Tiptoes, Ostolakossa, Charming Nails, Fashioned in Finland ja MouMou, ja kyllä mä täällä teitä hulvattomia leidejäkin kurkkaan aika ajoin.

    Jaksan oikeastaan kiinnostua vaan blogeista joissa
    a) on todella persoonallinen, hauska ja kepeä tyyli
    b) joissa EI käsitellä pääsääntöisesti muotia
    c) joissa on meikkijuttuja

    More to Love'han täyttää kaikki kriteerit! ^_^

    Pusu teille!

    VastaaPoista
  5. En enaa jaksa lukee montaakaan blogia, oon varmaan saanu jonku overloadin. Taa teian on pakko kattoo paivittain, myoskin MOUMOU, kun se vaan tuo (melkein) aina piristysta paivaan :) sitten luen joka paiva vaan siskon ja kavereiden blogit, ja muut blogit sitte katon aina valilla ku jaksan/muistan.

    VastaaPoista
  6. Määki luen ulkomaisista vaan noita isompien tyttöjen blogeja. Jos löydätte lisää hyviä niin mulle saa vinkata. Yks noista olikin ihan uus. :)

    Luetteko tätä: http://letilor.blogspot.com/? Siellä on ollu paljon kivoja asuja.

    VastaaPoista
  7. no teistä tietty :)) ja nadjasta, tarusta, saarasta, elinasta ja nicolestaki ainaski :))

    VastaaPoista
  8. pakko sanoa pepille: näytät ihan rock of love 2:sen kristey joelta eli oot ihan sairaan kaunis! niin mimmikin on tietenkin kaunis:)

    VastaaPoista
  9. Tost vikasta kuvasta tulee ihan PMMP-fiilis 8-D

    VastaaPoista
  10. MOIII! mä lueskelen muunmuassa tällässeitä blogeja: labels or love, no fashion victims, ps.i love fashion ja rosa-fiona bettina tulee seurattua joka päivä, lisäks kattelen lukusia muita kuten tiptoes, arez, choose your colors ym. ym. ja olihan mulla vielä yksi sellanen blogi jota joka päivä seuraan, sen nimi on More To Love.. mahtaako olla teille tuttu;)?

    VastaaPoista
  11. luette just noita perusblogeja mitä kaikki muutkin. olis ajatellu teijän lukevan jotain persoonallisempaa.

    VastaaPoista
  12. mun lemppareita on yummy!, jutta moi, rules by nicole, no more invisible, m!nt corner, puukkohupparitytöt, my goodies, mou mou ja paras aika vuodesta ü !

    VastaaPoista
  13. Meillä on joku kymmenen samaa suosikkia! En oo ennen kommentoinu teille tytöt mut ootte luvv <3

    VastaaPoista
  14. oioi peppisein! se emma ilta oli kyl hurja ja olit niin ihanuus. kiitos ihanista sanoista!
    <3

    VastaaPoista
  15. aww ootte kivoja!
    laitan teille vähän lisää sydämmmmiä
    <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

    VastaaPoista
  16. Moi! Blogger jostain syystä ei julkassu paria kommenttia, eli pahoittelut tästä. Pistäkää uusiks ihmeessä, oon ainakin melkein varma etten vahingossa hylännyt niitä, vaan tällä kertaa vika on bloggerissa! :D Huom. Melkein varma :DD

    VastaaPoista
  17. Aika monia samoja luen kuin tekin ja sitten joitakin muita. Blogilistan kautta kun se käy niin sutjakkaasti :D Pepille vielä: Mistä olet noita sun nörttipokia hankkinut, kun sulla on monet niin kivat?

    VastaaPoista
  18. Kiitos ihanat! Teilläkin on oikein muikean huikea blogi, parhautta.

    VastaaPoista
  19. Voi kiitos muruset, ootte ihania! <3

    VastaaPoista
  20. Vooi kiitos maininnasta blogi-isosiskot!;D

    <3 Janni ja Sara

    VastaaPoista
  21. Paitsi et toi linkin osoite on muuten väärin :D Se on boogie2nite.blogspot.com toi toinen menee jollee pelottavalle teknosivulle hahaha

    VastaaPoista
  22. MouMou, te ja paljon muita esimerkiksi eläimellisiä blogeja. Kyllähän sitä seurattavaa löytyy, kun vaan kaikkia ehtisi. :)

    VastaaPoista
  23. I'm really happy to have found your blog via Gabbi.. count me as another reader!! :)

    VastaaPoista
  24. llaura: Mulla on ihan sama. Jos mulla muodostuu ihmisestä sellanen olo, että se on jotenki tylsä niin en enää yhtään osaa lukea sitä blogia! :) Kiitos <3


    Inkivääri: Ihana, kiitos <3 ja siis harvoin sitä kaikkia jaksaakaan LUKEALUKEA, mut tässä on meilläki näitä mitä oikeesti lueskellaan enemmänkin. :) Hyviä blogeja seuraat!

    Sanni: Mulla tulee kans välillä sellasia kausia, että luen paljon vähemmän. Siitä se sitten taas piristyy! ;) Kiva kun luet meitä <3

    NooranElämää: Ei lueta, pitää ehdottomasti käydä kurkkaamassa! :)


    fffrida-frida: Ja me tykätään susta! <3 Sua luetaan ainaku päivität, oot ihan yks meidän lemppareista ja ansaitsisit oman postauksen <3

    Anonyymi: Hahaa no mutta kiitos! :D Näyttäisinpä. Se ei välttämättä olis hirveen imarreltu ;)

    Anonyymi: PMMP rules oK!


    MR: Moi! Onhan se melkosen tuttu! ;) Hyviä blogeja seuraat, me likey! :)


    Anonyymi: Persoonallisempaa? Tuossahan on montakin todella persoonallista blogia. Mun silmissä se ei ainakaan syö persoonallisuutta pois jos muutkin lukee sitä blogia. Sehän vaan kertoo siitä, että blogissa on jotain erityistä! :)

    stina: Ihania lemppareita sulla! <3

    Mepa: Jeeee! Oot ite <3


    rachell: Ite oot ja ansaitset kaikki! <3


    hampaiden valkaisua: Big lol indeed! Ne on meijän blogisamissormukset! JEEE! Ps. hampaiden valkaisua big lol tänne please? I need!

    nadjastrange: Ite oot <3 Me ollaan pehmeitä ämmmmmmiäääää :)

    Maya: Sieltä käy kyllä näppärästi :) Oon niitä eri paikoista hankkinu Micmacista, Spirit Storesta, Punanaamiosta yms. Rakastan niitä! Parit uudet on tulossa :)

    Jutta: Jee, itelläs on! :)

    annukka: Te ootte <3<3


    Janni ja Sara: Olkaat hyvät pikkusiskot. Te kyllä täysin ansaitsette sen! <3 Ootte huippui! Niin ja korjasin sen linkin, vaik onhan hc teknokin varmasti ihan hyvä!??! :D Mitäköhän joku joka ei tiedä teitä on kelannu, okei vähän Pepillä on siistei lemppareita! :DDD

    Outi: Kunpa olisi vuorokaudessa enemmän tunteja! :)

    Deborah-lee: Thanks for reading, so glad that you found us! :) Kisses! <3

    VastaaPoista
  25. Onko tietoa, että pitääkö Dancing Through Life-blogin pitäjä nykyään enää blogia? Seurasin Dancing Through Life-blogia sen loppuun saakka ja olis kiva tietää :)

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.