maanantai 21. syyskuuta 2009

XL-kokoista muotia - LÄSKIT KÄY KUUMANA!!!

Lueskelin tuossa tänään töissä uusinta Elleä ja silmään osui juttu pyöreämmistä naisista ja kuinka me valloitetaan kohta maailma yms. Itse juttuun en vielä ehtinyt sen kummemmin tutustumaan, mutta mieleen jäi, että siinä mainostettiin Ellen nettisivuilta löytyviä XL-kokoisen nettishoppailijan linkkivinkkejä. Tietysti innosta puhkuen rynnittiin heti Pepin kanssa Ellen nettisivuille ja hyökättiin tutkimaan näiden XL-putiikkien tarjontaa... Poimittiin teille suosikkimme Suomalaisista tietysti omien kommenttiemme kera! Kaikki linkit voi tsekata täältä.

XL-kokoista muotia

21.9.2009 16:26 / Teksti Petrina Laine | Kuvat Evans


Elle listasi vaateliikkeitä ja nettikauppoja, joista löytyy muotia isommissakin kokoluokissa.

Evans_452

Marina Rinaldi

Helsinkiläisessä Kämp Galleriassa sijaitseva putiikki tarjoaa italialaista laadukasta naisten muotia kokohaitarilla 40–54. Liikkeestä löytyy Marina Rinaldi Giornon, Marina Rinaldi Voyagen, Marina Rinaldi Eleganten, Marina Sportin ja Marina Rinaldi Basicin vaatteita. Merkin asuja myydään myös Stockmanneilla. www.marinarinaldi.com

Tästä oltiinkin kuultu hyvää jo aikaisemminkin, joten varmasti ihan tsekkaamisen arvoinen putiikki, pitänee katsastaa lyllertämällä ihan paikan päälle!

Lorella
Lorellassa on XL-kokoisia vaatteita niin arkeen, juhlaan, ulkoiluun kuin työhönkin. Valikoimista löytyy myös alusasuja. Ketjun liikkeitä on Helsingissä, Espoossa, Tampereella, Turussa, Lahdessa.www.lorella.fi

Hetkinen... Jostain syystä emme yhäkään pysty yhdistämään sanoja Lorella ja muoti. Ja mitä ihmettä tämä tekee jo toisena tässä listassa?!

Boutique 52
Putiikki myy muodikkaita XL-kokoisia vaatteita ja leveävartisia nahkasaapikkaita nuorekkaille naisille. Tuotemerkkejä ovat muun muassa Simply, Liva, Pas, X Plor, Dominique, Signature, Jean Marc, Zhenzi, Ciso ja Seaside Lagoon.
Yrjönkatu 1, Helsinki.
www.boutique52.com

No nettisivut eivät tarjonneet kovinkaan paljon kuvamateriaalia, mutta taitanee tämäkin pulju olla sinne 40+ osastoon...

Asuste Nora
Isoihin kokoihin keskittyneen liikkeen valikoimista löytyvät koot S–XXXXXL. Tiheään vaihtuvien mallistojen asut tulevat muun muassa Ranskasta ja Unkarista.
Mannerheimintie 98, Helsinki.
www.asustenora.com

No ainakin aika pelkistetyn tyylikkäät nettisivut, mutta taitaa jäädä ostajallekin arvoitukseksi minkälaisesta liikkeestä on kyse. Suosittelemme tsekkaamaan kuitenkin ANJAN! Anteeks vaan, mutta onko tämä joku läppä?! Huh...

Di Donna
Liikkeessä on vaatteita aikuiseen makuun. Valikoimassa on myös persoonallisia ulkotakkeja ja -jakkuja. Myynnissä on kotimaisten merkkien lisäksi ruotsalaisia, tanskalaisia, saksalaisia ja hollantilaisia vaatteita. Merkkejä ovat muun muassa Andiata, Promise, Kello, Tulchan, Mac Scott, Colucci, Prêt ja Ril’s.
Toinen linja 13, Helsinki.
www.didonna.fi

Heti sivujen alussa halutaan näköjään säikytellä meidät nuoremmat XL-naiset pois maininnalla "Sinulle aikuinen, muotitietoinen nainen!" Kuitenkin sivujen tarkempi tutkiskelu paljastaa valikoimista löytyvän myös "siedettäviä" vaatekappaleita myös meille nuoremmille...


Sunny's Fashion
Liike tuo maahan yksilöllisiä vaatteita ja asusteita Pariisista, Milanosta ja Yhdysvalloista. Kokoja löytyy XL- 42:sta 52:een. Myymälät sijaitsevat Seinäjoella, Jämsässä, Lappeenrannassa, Mäntsälässä ja Valkeakoskella.
www.sunnys.fi

Pariisi, Milano ja USA meets Seinäjoki, Jämsä, LPR, Mäntsälä ja Valkeakoski... Kuulostaa melko arveluttavalle, mutta kyllä me kuitenkin innolla verkkokaupan aukeamista odotellaan. Toivossa on hyvä elää, että sieltä löytyisi Baby Phatin Plus Size-mallisto!

Daami
Liike myy eri valmistajien vaatteita koissa 34–60. Isoja kokoja löytyy etenkin Anne Linnonmaan, Almian, Adatton ja Soili-tuotteen mallistoista. Saatavilla on myös erikoisleveitä saappaita kokoon 43 asti. Merkkejä ovat muun muassa Almia, Wico, Godske, QNeel, Modelia.
Kauppakeskus Galleria Wasa, Vaasa.
www.daami.fi

Daamin iskulause "Laadukas nainen, muodikas nainen, muodokas nainen" Jepjep... Tästä nettikaupasta inspiroiduttiin kyllä ehdottomasti eniten! Onkohan Ellen toimitus oikeasti edes tsekannut näiden linkkien tarjonnan?!

Be Divine
Liike tarjoaa XL-muotia 44–60 kokoisille naisille. Nettikaupan valikoimista löytyy vaatteita ja asusteita. Be Divinen motto on ”Älä peitä muotojasi, vaan pane muut kadehtimaan niitä".
www.bedivine.fi

Näkö meinas lähtee kun astuu sivuille, mutta "hassusta" motosta plussaa! :D

Misura
Yksilöllistä tyyliä suosivan putiikin valikoimista löytyy tuotteita johtavilta yhdysvaltalaisilta ja eurooppalaisilta merkeiltä, kuten Lane Bryantilta, Ashley Stewartilta, Dorilta sekä Jeanettelta. Kokohaitari on 42-60 ja plussaa siitä, että mallistojen erät ovat pieniä.
www.misura.fi

Huh mitä misuja! Varmasti on yksilöllisiä asuja, kun eihän kukaan muu tuolta uskalla mitään tilata! Oikeesti NOLOTTAA!!!

Morsiusgalleria
Putiikissa myydään Big Beautiful Brides -mallistoa, joka on suunniteltu 46–66-kokoisille morsiamille. Isompia kokoja ja uniikkeja väriyhdistelmiä saa 16 viikon tilausajalla.
www.morsiusgalleria.fi

Siis OMG VAIN 16 viikkoa!!!

Mecco
Nettikauppa myy juhla-asuja kaikenkokoisille naisille kokohaitarilla XS–6XL.
www.mecco.fi

Mikä ihme tää punanen räikee väri näillä kaikilla ISOMPIEN tyttöjen sivuilla on?!?! Oikeesti eka kauppa josta oltiin että JES, kunnes tajuttiin, että koot loppuvat kokoon 42. KIITOS HETKELLISISTÄ FIILAREISTA!
PEPPIEDIT: LOL tehtiin postausta puhelimessa, niin surffailin ihan väärillä sivuilla ja Mimmi kirjotteli tänne mun mielipiteet. Ihmettelinkin kun se selitti jostain punasesta ja mun sivut oli valkoset :DDD Mimmi taasen ihmetteli, kun ei löytänyt verkkokauppaa jossa minä hengailin puolestani. Mutta siis täällähän ei näy kokoja ollenkaan.

Röhnisch
Ruotsalainen verkkokauppa myy Plus Series -vaatemallistoa, jonka 42–56-kokoiset urheiluvaatteet sopivat myös isommille liikkujille.
se.rohnisch.com

Isompi liikkuja-sana särähtää jo heti pahasti korvaan... Onko se joku ikiliikkujan vastakohta?!?! Ja sitäpaitsi nettisivut eivät ees aukee!


Kiva että Ellekin on ottanut esille myös tämän tärkeän aiheen, mutta mielestämme nuo kuvat antavat turhan toiveikkaan kuvan Suomen plus size-vaate tarjonnasta. Kannattaa kuitenkin ehdottomasti tsekata nuo ulkomaalaiset linkit, sieltä löytyy oikeasti myös kivoja vaatteita.


Keräsimme syksyn suosikkitrendeistämme kivan kollaasin yllä olevista linkeistä.

Toivottavasti tekin inspiroidutte!




Kuvassa siis...

Ohut laskeutuva liivi, 100% viskoosi. Halkiot sivuissa, nyörikiinnitys edessä, pesu 30 asteessa.

Kuvioidut yksiväriset joustavat housut. Kuminauha vyötäröllä, vetoketju ja nappi edessä.

Saksalainen vuoriton jakku, taskut sivulla, 3 nappia edessä. Pehmeä, tekoturkismainen materiaali.

T-paita
(Koko: 46 ; Väri: Musta)

Mukava t-paita muodikkaalla, sivuista pidemällä helmalla. A-linjaisessa t-paidassa kolme värivaihtoehtoa. Edessä veikeä, koristeltu sammakkokuvio.


Itse haluaisimme vielä tähän loppuun nostaa pari hyvää linkkiä, josta inspiroidumme aika usein eli tämä ja ehdottomasti TÄMÄ. Molemmissa verkkokaupoissa on mukavan A-linjaista turvallista pukeutumista meille XL-kokoisille ja lähes kaikissa tuotteissa yleensä alas asti ulottuva vetoketju lisää käyttömukavuutta. Malleja löytyy jopa todella isokokoisille.


No miten on, inspiroiduitteko vai oletteko samaa mieltä, että Suomessa on oikeasti huutava pula kivoista "ISOMPIEN TYTTÖJEN" vaatteista??? Pitäisikö tässä kerätä ihan joku adressi asian puolesta?!

49 kommenttia:

  1. voi piru mä hajosin tuolle kuvakollaasille :D

    VastaaPoista
  2. Ja sitten sitä ajattelee että no ompelen sit ite, perkule. Ja millaisia kaavoja on tarjolla läskeille esim Suuri käsityölehdessä? No niitä samoja hemmetin telttoja!!! Aaargh, niinpä niin, pitäis laihduttaa, mutku...

    VastaaPoista
  3. VOI KIITOS! *mwah* Olen odottanut että joku tekisi tämän työn puolestani, haha! Nyt tiedän mistä etsiä. Terv. Toivoton Laiska Läski Homssu

    VastaaPoista
  4. Wow, tuntuu kyllä että ei oo ehkä pahemmin lehtee tehessä tutustuttu noihin linkkeihin... Jos vaateostot ois noista kiinni niin Suomessa olisi varmaan aikapaljon alasti liikkuvaa väkeä. Nuo kaksi viimestä teitä itseänne inspiroivaa linkkiä olivat kyllä henkilökohtainen suosikkini :DD Hyvä yksin täällä naureskella taas kerran jutuillenne. ;)

    VastaaPoista
  5. EVANS SUOMEEN! <3

    No onneks on nettikaupat.

    VastaaPoista
  6. Oon niin rakastunu teihin just nyt!!! <3 KIITOS! Sain tästä postauksesta niin hyvät naurut! ja oikeasti arvostan NIIN megapaljon teidän missiota saada kivoja vaatteita kaikille!!! Voisko samalla adressilla pyytää vähän isompia istuimia lentsikoihin? :) ahistaa...

    VastaaPoista
  7. *reps*

    Siis ei ole todellista. Kävin kaikki nuo linkit läpi, ja voi elämä! Ei ole Ellen toimittaja tainnut käydä noilla sivuilla :D Se täytyy kommentoida, että ilmeisesti Boutique52 myy Dominique.dk saappaita, jotka ainakin nettitarjonnan perusteella vaikuttaa ihanilta!

    Onneks Evans toimittaa Suomeen :)

    VastaaPoista
  8. kiitos ja aamen!
    vaikka noi puolijoukkueteltat onkin ihan kivoja (ja hei, ne kestää vettäkin!), ni mä en tajuuuuu! Siis mitä ihmettä noiden suunnittelijoiden päässä liikkuu.. eikai kukaan tosissaan voi aatella et tollanen oksennuksen sekainen kukkakuosi teltan muotoon ommeltuna ois edes etäältä katottuna siedettävä??

    joo, kuultu on et läskit (joihin myös itse kuulun) ei saa näyttää läskejään muille, ettei vaan kenenkään visuaalinen avaruus mee piloille...

    tähän ei voi muuta sanoo ku et se oli long time ago homie kun läskit oli lepposii ;DDD

    (p.s NIIN täydellinen blogi tyypeillä! :D)

    VastaaPoista
  9. Vantaan Jumboon on avattu Zizzi niminen isojen naisten vaateliike vähän aika sitten :)

    VastaaPoista
  10. Kiitos taas illan piristyksestä. Hihittelen jutuillenne täällä yksinäni:)

    VastaaPoista
  11. tuon vois oikeastaan ottaa Ellen vittuiluna isokokoisille. Että noin paljon heitä oikeesti kiinnostaa muut kuin mallin mitoissa olevat lukijat.

    Mitä jos tytöt perustettais tällasten laardileidien oikeesti kivoja vaatteita tarjoava putiikki? :D

    VastaaPoista
  12. Pakko oli käydä kattoo, mikä toi ANJA on. Taidan lähtee sinne ostoksille :D

    VastaaPoista
  13. HHAHAAA repesin Anjalle :DDD Olipas tyylikkään näköinen puoti.
    Mikään linkki ei vakuuttanut minua, en siis ymmärrä miksi Elle on tuollaisia ehdottanut :oo
    Näköjään on pulaa.

    VastaaPoista
  14. haha, avasin noita linkkejä putkeen niin en tiedä mistä linkistä avautui vaellusteltat ruudulle. Toivoa on ettei tarttis ihan vielä pukeutua 12 henkilön perhetelttaan :))

    VastaaPoista
  15. Hulvatonta, hei kiitos ton RUHTINAALLISEN KUVAKOLLAASIN aiheuttamasta naurukohtauksesta :DDDD LOL

    VastaaPoista
  16. Kun asiaa oikein ajattelee, niin on aika outoa, että nuorille ja nuorekkaille "isokokoisille" naisille ei juurikaan ole vartavasten heille suunnattuja vaatemerekkejä tai liikkeitä. :o Kyse ei kuitenkaan ole mistään ihan marginaalisesta ryhmästä.

    Ehkä siinä taustalla sellainen olettamus, että nuoret eivät vielä ole niin sinut painonsa ja isokoisuutensa kanssa, että he haluaisivat ostaa vaatteita mistään "erityiskaupoista?"

    VastaaPoista
  17. Pakko se on näiden linkkien perusteella viimeistään uskoa että jos olisin artesaaniopintoni loppuun suorittanut niin jumaliste miten hyvä idea opparini aihe "tyylikästä kaikessa koossa" olisikaan ollut.

    VastaaPoista
  18. mä hajoilen taas :D en voi antaa mitään rakentavaa palautetta muuta ku et onnistuitte taas..

    VastaaPoista
  19. Jösses. Tätä on aina kiva lukee tätä teidän blogia illalla, kun toi syksyn pimeys painaa päälle. Inspiroiduin itse noista leiriteltat-linkeistä eniten. ;D

    Tässä teille yks linkki, mihkä tänään törmäsin. Tai siis en saa nyt sitä linkitettyä, joten laittakaa Googleen Iltalehti ja otsake XL-mallit Lontoon muotiviikkojen catwalkeilla. Onpa tosiaan XL tuokin malli tuossa juu.

    Jatkakaa, koska te voisitte olla myös nimeltänne More To Share, kun jaatte tota iloo niin kivasti tähän ankeuteen!

    VastaaPoista
  20. http://thetonightshowwithaleika.blogspot.com/2009/09/aleika-3-evans.html evans tosiaankin toimittaa suomeen, jeeeiij :)

    VastaaPoista
  21. Hohoo mulla on ilouutisia! Jumboon on avattu sellainen liike kuin Zizzi (http://www.zizzi.dk/) ja siellä myydän vain vaatteita koosta 42 ylöspäin! ja vieläpä kivoja vaatteita ;)

    VastaaPoista
  22. http://www.iltalehti.fi/muoti/2009092110286067_mu.shtml

    toi oli aika upee juttu! Piti heti linkittää teille kun itse lukasin läpi ;)

    VastaaPoista
  23. Sain tästä aivan mahtavat naurut maailman tylsimmän hissan projektin pakertamisen keskellä, Hyvä tytöt ootte niin parhaita! :)

    VastaaPoista
  24. EN KESTÄ :DDDDDDDDDD

    Ja noi vikat linkit - mää repesin ääneen ja rakastan teitä!

    VastaaPoista
  25. voi mä niin rakastan teitä <3

    laittakaa muuten facebook -kieleksi merirosvoenkku. se on parasta ikinä! feisbuukkaaminen saa ihan uusia ulottuvuuksia.

    VastaaPoista
  26. Jumboon on tullut joku uus liike, jossa myydään vaatteita isommille naisille. Se on siinä uudemmalla puolella Hair Storea vastapäätä. En muista nyt nimee. Ohi kävelin vaan, mutta siellä näytti olevan ihan ihmisten vaatteita ja yks kaveri sanoi, että siellä on tosi kivoja vaatteita. Täytyy käydä katsastamassa se jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
  27. Itse surffailen vielä just ja just "normaali"kokoisten vaatteiden maailmassa, mutta joskus kireyden yllättäessä kurkkaan reilumpien kokojen puolelle, josko sieltä löytyisi jotain kivaa. Harvemmin kyllä löytyy. Minkä takia vaateketjut kuvittelevat, että me tukevammanpuoleiset nuoret naiset olemme a) muodottomia ja b) haluamme pukeutua järkyttäviin oksennuskuoseihin (ylijäämääkö sohvatehtaalta???)? Tämä on hyvin hyvin väärin.

    VastaaPoista
  28. Ärsyttää nuo "isojen tyttöjen koot".
    Tavan malliston 42 on noin neljä numeroa liian pieni kun taas isojen 42 on kolmen nukuttava teltta!
    Kun olis joku järki noissa kokomerkinnöissä.

    VastaaPoista
  29. tipuin töissä lattialle ja sain polveen mustelman.. nauratti ihan liikaa XD

    VastaaPoista
  30. mäntsälä = suomen pariisi <3

    VastaaPoista
  31. Ootan sitä päivää kun Ellen sivuilla esitellään Lorellan vaatteita=) Kävin muuten joskus katsastamassa ton Marina Rinaldin putiikin ja lähdin samantien pois, ois pitänyt olla lihavan lisäksi rikas!

    VastaaPoista
  32. Siis mitämitä, Evans toimittaa Suomeen?!? Vihdoinkin, oon aikas monta meiliä sinne laittanut vuosien aikana, vastaukset on aina ollut semmosia ympäripyöreitä. Viimeisimmän meilin laitoin n.kk. sitten ja vaan valittelivat tilannetta. Mutta jee, nyt pääsee Evansille shoppailemaan aina kun haluttaa eikä tarvii ootella Lontoon-lomia.

    Noi Ellen linkit on jotain ihan käsittämätöntä, Lorella, joopa joo...

    VastaaPoista
  33. Enemmän jopa kuin itse vaatevalinnoille, repeilin verkkokauppojen nimille, jotka todellakin jo nostavat oksennuksen kurkkuun. Anteeksi vaan, mutta en tule koskaan ostamaan mitään liikkeestä jonka nimi on MISURA, ellen sitten ole Japanissa. Sama pätee myös Daamiin, Lorellaan ja no, oikeastaan noihin kaikkiin. Yh. Pitäiskö mun alkaa suunnitella XL-vaatteita? Besides, mielestäni koko 42 ei kyllä ole edes XL:ää nähnytkään.

    VastaaPoista
  34. Aattelin kans sanoa, että tuolla ShopNinkasta löytyy myös pluskoon vaatteita ja vielä suhteellisen hienoja.

    http://www.shopninka.fi/epages/Kaupat.sf

    VastaaPoista
  35. XL-kokoista muotia - LÄSKIT KÄY KUUMANA!!! -postaukseen liittyen mulla ois yks kysymys:

    Miksi valitat(te?), ettei ole tarpeeksi isoja kokoja ja ties mistä muusta, kun ratkaisu tilanteeseen olisi painon pudotus ja normaalipainon saavutus? Minkä takia pitäisi lähteä mieluummin muuttamaan koko maailmaa kun kyse on yksittäisten ihmisten ylipainosta? Ylipainohan ei ole ainoastaan "esteettinen ongelma" - kysymys on terveydestä. Ei todellakaan tee hyvää olla kymmeniä kiloja ylipainoinen pitkät ajat; se rasittaa nivelistä alkaen lähes kaikkia osia ja elimiä kropassa.

    Tää ei siis todellakaan ole loukkaustarkoituksessa kirjoitettu, oon vain kiinnostunut kuulemaan teidän "motiiveja" pysyä siinä kunnossa missä olette.

    t. Sanna

    VastaaPoista
  36. Eiii, nauroin tuolle kuvakollaasille varmaan puoli tuntia :D Kiitos, ootte aivan mahtavia!

    - Minde

    VastaaPoista
  37. Hauskin lukemani postaus vähään aikaan :D
    Ootte loistavia! :)

    VastaaPoista
  38. Sanna kysyi miksi me pulskat emme vain laihduta.. (23.9) Syitä on ihan yhtä paljon kuin ihmisiäkin. Toisilla on liian kiire elämässään, toiset ovat liian masentuneita tehdäkseen asialle mitään, toiset eivät pysty kontrolloimaan syömisiään (syömishäiriö tms) ja toiset tuntevat oikeasti olonsa ihan hyväksi suuremmassakin koossa.

    Itse aloitin masennuslääkkeen ja lihoin 10kg kuukaudessa, kiloista en enää päässyt eroon ja entistä maseentuneempana jäin sairaslomalla jolloin aloitin pakonomaisen puputtamisen yksinäisyydessäni kunnes lopulta parin vuoden päästä tajusin olevani yli 30kg painavempi. Liikkumaan ei enää pääse helposti, hyväkuntoisten kuntosaleihin ei enää uskalla mennä ja mieluummin sitä jää kotiin munkin luokse kuin menee ryysyisissä vaatteissa ulos. Senkin takia toivoisin että löytyisi kivoja vaatteita xxl:stä ylös päin, etenkin urheiluvaatteita. Miten edes päästä ulos jos häpeää jo alkuun ulkonäköänsä kauheannäköisissä rytkyissä jotka puristavat aivan vääristä paikoista?

    Nainen-82

    VastaaPoista
  39. Kyllä todellakin on IIIIISO huutava pula kivoista isojen tyttöjen vaatteista! =/ Itse olen iso ja vielä pitkä, niin kyllä meinaa olla vaikeuksia löytää kuteita itselleen. Joko liian lyhyttä lahjetta tai jotain mummomaista kolttua tarjolla. HYI!

    Perustakaa joku ihminen kiva liike ja verkkokauppa suomeen missä olisi hyvä tarjonta muodikkaista vaatteista isoille tytöille. :)

    VastaaPoista
  40. Ja mää vaan sanon .Et minä muodoistani huolimatta, aion käyttää ISOPRINTTISIÄ PAITOJA/MEKKOJA.Mun mielestä ne on piristäviä.Mut jotenkin oon vielä ihmeissäni,et mistähän tällekin naiselle kevät vaatteet?Ja mua ärsyttää nuo ainaset lehtien laidutuspainokset.,Aaaaaaaaaaargh!!!Ooon tällänen kun oon
    ja sillä sipuli. =D

    VastaaPoista
  41. Hei, tuo Boutique 52 on itseasiassa tosi kiva pikkupuoti. Itse eksynyt muutaman kerran ja aina lähtee mukaaan aika siistejä vaatteita. Ja se myyjä on tosi mukava.. Se on varta vasten tilannut sinne myös isopohkeisten bootseja.. jotka nyt himottais ihan sikana. Harmi vaan kun tili ammottaa tyhjyyttään.

    VastaaPoista
  42. Röhnisch säikäytti jo pelkällä sloganilla " no more bouncing butt"... tän ahterin bouncingin lopettaminen vaatii jo avaruusteknologiaa. Kuvakollaasi oli loistava,tota se on. Ehkä tiikerikuvioiset legginsit ja tuubitopit olis täydentänyt sitä vielä vähän. Vaatetarjonta pääosin pelkkää kukkua ja se paljon puhuttu liikunta pannassa isoilta tytöiltä, koska ihan perus verkkareita ei vaan löydy. Ihana blogi, ihanalla asenteella :)

    VastaaPoista
  43. Tosta Röhnischistä, ostin treenitakin plussa-mallistosta, koko M ja oli melkeinpä iso mulle. Se oli siis iloinen yllätys, tämmöselle 44-46 kokoiselle maatuskalle. Tää blogi oli mukava löytö, on siis muitakin kun taistelevat näitten lepotilassa olevien, mutta hyvin kehittyneiden lihastensa kanssa(tulkitse läski).Tsemppiä vaan kaikille vaateostoksiin!

    VastaaPoista
  44. haha sellanen addressi pitäisi kyllä hankkia :D

    VastaaPoista
  45. verkkokauppa: www.majlen.fi.... löydän aika usein aikas kivoja juttuja.

    VastaaPoista
  46. Ongelma on se, että suurin osa vaatteista on suunniteltu isoille päärynämallisille. Itse olen omena, jättivatsa, hoikat jalat. Ja mikään vaate ei istu. Kuka suunnittelisi kauniita nuorekkaita vaatteita omenoille?

    VastaaPoista
  47. Kiitos kivasta blogista, hyvä tietää etten ole ainut jonka mielestä "pullukkareleet" on tylsiä ja rumia!

    VastaaPoista
  48. Minua kiinnostaisi, että vieläkö tuo Röhnischin puoti myy tosiaan nettikaupan kautta tuotteitaan? En ainakaan nopealla vilkaisulla sieltä mitään tilausmahdollisuutta löytänyt.
    NtiK

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.