keskiviikko 30. syyskuuta 2009

More shoes and bags to love!


Me kierreltiin viime viikolla Mimmin ja Saaran kanssa erilaisissa paikoissa hakemassa kamaa tonne meidän kuvauksiin. Yksi pysäkki olikin eräs Pr-toimisto, josta käytiin hakee muutamat korkkarit kuvauslainaan. Kierrellessämme toimistossa tutkailin kenkiä ja yhtäkkiä huudahdin ääneen, että anteeks nyt vaan, mutta MILLON SEPPÄLÄ ON RUVENNUT TEKEMÄÄN NÄIN NÄTTEJÄ KENKIÄ!??! (joo-o, kuulun just niihin hölmöihin, joilla on edelleen se käsitys ettei Seppälästä voi oikeastaan saada ihan hirveesti mitään kivaa, vaikka täytyy myöntää, että oon joutunut pyörtämään puheeni jo muutamaan otteeseen siellä käydessäni..) Mä pyysinkin sitten samantien ittelleni virallisen tiedotteen sähköpostiin tästä mallistosta, koska haluan tietää lisää ja nyt ajattelinkin esitellä tän nyt myös teille. Laitetaan niin sanotusti hyvä kiertämään:


Image and video hosting by TinyPic


Mulle selvisi, että Seppälän pitkäaikainen suunnittelija Teija Laaksamo on luonut tämän Teija Laaksamo By Seppälä- malliston ja Teijalle vaan sellasia terkkuja, että hyvin oot onnistunut, koska jopa minä, läski joka
a) en todellakaan osaa kävellä korkkareilla
b) en ole oikeastaan halunnut edes opetella kävelemään korkkareilla
c) kärsin suurista kivuista kävellessäni korkkareilla
olen ruvennut harkitsemaan, että mun täytyy saada tuosta mallistosta ainakin yhdet korkkarit ja ne on ehkä noi mustat missä on paljetteja, pinkki sisus ja pinkki pohja. Ahh niin nätit.


Image and video hosting by TinyPic

Mites sitten nää laukut? Mun katse naulautui tohon ihan viimeiseen mustaan ja paljettejahan siinäkin näyttäis olevan.. Voisin melkeinpä ottaa noista minkä vaan ja kengistä myös.. Oon kyllä niin helppo...... :D

Nää nyt sit kuulemma tulee kauppoihin 16.10 ja niitä myydään ympäri Suomea. Nyt täytyy kyllä sanoa, että Seppälä yllätti mut ihan täysin!


Löytyikö täältä joku/jotkut, joka varasti sun sydämen?

28 kommenttia:

  1. oi nuo paljettikorkkarit on aivan ihanat! onko nuo OIKEESTI seppälästä? ohhhooh! täytyypä käydä kattelemassa sitten :>

    VastaaPoista
  2. Mä taas tykkään Sepilän vaatteista (etenkin By Nykänen
    & Frigren -malliston jutut kolahtaa) , mutta asusteet ei pahemmin iske. Jotenkin tosi halvan näköisiä. :/ Mua ahdistaa, että musta on tullut tämmönen kenkänirso, ennen kelpas mitkä tahansa Made in China muovihökötykset, mutta enää ei. :(

    VastaaPoista
  3. TÄÄ ON NIIN EPISTÄ!!
    Kerrankin kun sais opiskelijabudjetille sopivia, upean näköisiä kenkiä, meikä opiskelee ulkomailla, ja vielä viimeistä vuotta. Kyllä nyt nappaa ja niputtaa. Räy ja murrrrr.

    Nauttikaa!!
    -Olivia W.

    VastaaPoista
  4. IHANAT paljettikorkkarit! Tahtoo siniset!

    VastaaPoista
  5. Oh noes, pari tommosta laukkua vois pistää pakettiin..

    VastaaPoista
  6. Onhan ne ihania! Itse kyllä silti mietin vielä toisen kerran ostanko, koska mulla on tähän mennessä ollut ainoastaan huonoja kokemuksia Seppälän kengistä...Alhainen hinta on näissä tapauksissa nimittäin kertonut myös huonosta laadusta. Jos päädyt hankkimaan jotkut noista ihanuuksista, niin kerro pysyvätkö kuosissaan vai hajosivatko käsiin :).

    VastaaPoista
  7. MITÄ ihanii kenkii ja tulee myyntiin sopivasti juuri mun synttäripäivänä! that's what we call a destiny, ainaki noi mustat nilkkurit mulle kiitos <3

    VastaaPoista
  8. voi paska. Nuo paljettikorkkarit on ehkä ihan pakko saada. Täytyy laittaa puhelimeen uistutus, et on kärppänä paikalla 16. päivä. :D

    VastaaPoista
  9. apua mitä hittooooo! seppälä?! oooo vitsit noi ruusukorkkarit ja paljettikorkkarit molempina väreinä ja nuo ruusupussukat jajajajaja <3 nams <3

    VastaaPoista
  10. I-H-A-N-I-A-! Saisinko noi kaikki, kiitos!

    Ja sit asiasta poiketen, löysin teidän bloginne vasta eilen, mutta olen jo koukussa! Te tytsylit ootte mun uusia idoleita :) Edustan itsekin tätä "isoluisempaa" naismallia, ja liian pitkään oon ajatellu et isompi nainen ei voi olla yhtä kuin kaunis. Mutta, kiitos teidän inspiroivien kuvien ja tekstien, osaan ajatella itsestäni (jo nyt) hiukan positiivisemmin ja uskallan ajatella olevani FATbulous! ;D

    VastaaPoista
  11. heei, kun klikkaa tota roosanauha-juttua tuolla sivussa, tulee ilmoitus, ettei sivua löydy :( eli vissiin osoite on väärin tai jotain?

    VastaaPoista
  12. lääh noi paljettikorkkarit. pakko saada.

    kiitos vinkistä :D

    VastaaPoista
  13. RAKASTUIN noihin ekan rivin kenkiin! Tahdon ne jokaisena värinä! Ja nuo mustat ballerinat ja ton pinkin hörhölaukun mummoklipsuttimella! love love love love!

    VastaaPoista
  14. Ylimmän rivin kengät ja kaikki mustat laukut! Aivan ihania. Kuulun myös ihmisryhmään "eihän Seppälässä voi olla mitään kivaa, eihän?" Näköjään voi! Oi että.

    VastaaPoista
  15. Ooooh, nuo siniset paljettiunelmat saivat kyllä kuolan tippumaan suupielestä, kun haave jostain sähkönsinisestä on kummitellut mielessä jo kuukausikaupalla ja paljettikuumekin on kivunnut huippuunsa. Tahtoo!

    - Minde

    VastaaPoista
  16. Musta/pinkki korkkis! Paitsi että olen niiiin korkkiskoulun tarpeessa. Kerran sentään pistin korkkarit teatteriin - oli pakko ottaa pois jo menomatkalla. Hah hah! Seppälässä on myös tuleva korsettipaitani... <3

    VastaaPoista
  17. Hitto, nyt kyllä ottaa hieman päähän tää ulkomailla asustelu. Oisi mieli tehnyt käydä kurkkaamassa nuo paljettikorkkarit ja niittinilkkurit. Onneksi tosin täältä Ruåttinmaalta ei nuo liikkeet ihan heti lopu kesken niin kyllä sitä aina jotain kivaa löytää (:

    VastaaPoista
  18. mäkin kehtasin ostaa sielt vaan yhen hupparin, kun asun berliinissä, ja tiesin, ettei sitä tunnista kukaan täällä :) mutta hei menihän se niiden imagonnostatuskampanja oikeesti kyllä ihan suohon silloin muutama vuosi sitten. siellä on paljon kivaa, mutta myös ihan liikaa Anttilaakin.

    http://avaramaiju.blogspot.com/

    VastaaPoista
  19. Näin nämä livenä Glorian näytöstä kasatessa, ja täytyy sanoa, että pieni ja kova paljetticlutch vei mun sydämen, samoin paljettikorkkarit. Joskin olivat hieman epämukavat jalassa... Toi clutch ainakin pitää käydä noutamassa itselle! ( Vaikka samantyyppisiä on nyt joka kaupassa, kiitos Alexander McQueenin )

    Irrotettavalla satiiniruusukkeella varustetut korkkarit oli siitä kivat, että ruusukkeen tosiaan sai pois tai sen paikkaa vaihdettua. Niissä on korvisklipsi- kiinnitys. Ilman ruusuketta noi mustat satiini opentoet fuksiapinkillä pohjalla on aika upeat peruskorkkarit. Niiden korko on myös aika helppo. :)

    Keinonahkaclutchit näytti tosi halvalta, minkä huomaa kuvastakin...

    VastaaPoista
  20. Nuo laukut ja kengäthän on ihan karkkia. Nyt kun aamut on jo järkyttävän kylmiä, niin tulee mieleen, että pikkujouluaikaan voisi hyvin leikkiä. :)

    VastaaPoista
  21. Mmmillon nämä tulee myyntiin?

    VastaaPoista
  22. Ai oho, se lukikin tulla jo. :D Kas kun oli heti paljettikengät nähtyäni pakko rynnätä kysymään että mistä nämä voi saada mahdollisimman pian. :D

    VastaaPoista
  23. Tuo niittilaukku on aika makee, mutta en tykkää kauheesti tuosta hihnasta.

    VastaaPoista
  24. Nuo mustat nilkkuriiit.........love

    VastaaPoista
  25. Tulipa yllätyksenä, että Seppälään on tulossa tuollaisia ihanuuksia. :o Olen löytänyt kaupasta paljonkin vaatteita aiemminkin, mutta tuollaista tyyliä en ole havainnut. Korkkarit ovat syötäviä, toivoo vain, että osaisi kävellä sellaisilla. Laukuistakin kelpaisivat vaikka kaikki, mutta heti ensimmäisenä silmään pisti tuo pinkki versio. Juhlalaukuksi vaikka häihin olisi upea.

    VastaaPoista
  26. Ite oon tällä hetkellä Seppälässä työharjottelussa ja olihan nuo mustat nilkkurit heti ostettava ! Aivan ihanat,ei voi muuta sanoo =)

    VastaaPoista
  27. Mikä kuolauskurssi tällä sivulla on menossa. Eiks teidän päässä liiku muuta kuin "pakko saada heti, aaaivan ihanat, voi kun en ole Suomessa" ! Varsinainen kot-kot-lauma liikkeellä ja pian liikkeessä. Tai sitten Seppälän sparraajat mainostamassa.

    VastaaPoista
  28. Kyllä ne on harvat, jotka noilla koroilla kipittää. Onkohan Laaksamo ajatellut vain ja ainoastaa itseään suunnitellessaan malleja, koska on hädintuskin 150 senttinen nainen. Toinen asia joka tuli mieleen, että on ajatellut markkinoita Venäjän suunnalle, Moskovan Stockalle, siellähän on kysyntää, sekä joulu-, vuodenvaihdemarkkinat kotimaassamme, jonne saapuu runsainmitoin daameja itärajan takaa. Kaunista on katsella asusteita, mutta järkevälle suomalaiselle naiselle hyvin epäkäytännöllisiä, emmekä ole tottuneet vastaaviin mallistoihin, mutta niinkuin kirjoitin, itäraja voi vetää.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.