perjantai 21. elokuuta 2009

ARVONTA: Paul Mitchell Tea Tree Lavender Mint


Me More To Loven tytöt ollaan oltu jo useampia vuosia ihan Paul Mitchell-rakastajia. Mimmi on kampaajana toimiessaan havainnut tuotteet hyviks ja tietty se joskus sitten puhu Pepinkin kokeilemaan.. Siltä polulta ei ole ollut paluuta ja monet lemppari-purnukat löytyykin juuri kyseisen merkin alta.

Siksi päätettiinkin levittää tätä ilosanomaa ja arpoa teidän kesken tämän Tea Tree Lavender Mint- tuotepaketin, koska ne on niiiin syötävän (täytyy kyllä yrittää läskin olla syömättä näitä, vaikka mieli tekiskin) ihania.

Tässä vähän tuotteista:

"Tehokkaasti kosteuttavan Tree Lavender Mint -sarjan tuotteet sekä virkistävät että rauhoittavat hiuksia ja ihoa. Laventelin rauhoittava vaikutus yhdessä stimuloivan ja virkistävän mintun kanssa muodostavat täydellisen yhdistelmän, joka pelastaa sinut hektiseltä aikataululta ja stressaavalta elämäntyyliltä! Sinun tehtäväksesi jää vain nauttia runsaasti kosteuttavista ainesosista, jotka palauttavat hiuksesi luonnollisen kosteustasapainon ja rauhoittavat kuivaa ja stressaantunutta ihoa ja hiuksia."


Lavender Mint Shampoo & Lavender Mint Conditioner


Lavender Mint Body Wash


Lavender Mint Body Butter


Vastaa seuraaviin, niin osallistut tuotepaketin arvontaan:

1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?
2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!


Arvonta päättyy maanantaina 31.8.2009 klo 21:00. Anonyymit keksikää itellenne nimimerkki ja blogilliset, tuplaatte mahdollisuutenne linkkaamalla kilpailun myös omaan blogiinne! :)

Ps. VAROITUS: Voittaja, tuotteiden tuoksu on niin hyvä, että jopa tämmönen läski sai heti poikaystävän villiintymään tuoksullaan.. Kannattaa siis varautua hätistelijöihin kadulla kävellessään esim. sateenvarjolla! ;)

Ps2: Body Wash ja Body Butter tulee markkinoille syyskuussa!

242 kommenttia:

  1. En oo koskaan voittanu arvonnassa, mut kokeilempa taas onneani :)

    1. Oon aika huono ollu ostamaan mitään erikoisia hiustenhoitotuotteita. Perus markettien tarjoamat shampoot ja hoitoaineet on ollu ostoslistalla aina. MUTTA, kehuja saaneet Tigin Superstarit päätyivät kylpyhuoneeni hyllylle, ja saattaa olla, että siellä pysyvätkin. Tykkään siis hirmuisesti! Hiukseni ovat HYVIN helppohoitoiset. En ole oikeastaan eläessäni nähnyt niiden kanssa vaivaa, aina aamuisin jos muistaa kampaa niille näyttää niin hyvä on :) Joten, tylsänä vastaukseni on Tigin Superstar shamppoo ja hoitsikka.

    2. No miehän oon päälle parikybänen just valmistunu naisimmeinen. Savosta siis kotoisin, nykyisin Vantaalla asustelen pienen perheeni kanssa. Nautin elämästä, ihmisistä, kauneudesta, hyvästä ruoasta ja juomasta, mökkeilystä ja loikoilusta :) Niin paljon kertomista, mutta vähän aikaa siihen...

    Kiitos vielä ihanasta blogistanne, jatkakaa tytöt samaan malliin!

    -Sazz

    VastaaPoista
  2. Mukava palkinto!
    1. Lemppari on ehdottomasti monen naisen paraskaveri TIGI! Dumb blonde tweensejä oon käyttäny niin kauan kuin muistan ja niihin palaan aina takaisin harhapoluilta. Loistavat tuotteet mun moneen kertaan käsitellylle harakanpesälle ja huumaava tuoksu on muidenkin mieleen;P Toinen hiushoidon luottotuote on osis+ flatliner suoja suoristamiseen, ihan loistava kaveri ja paljon plussaa sen ruiskimistyylistä:D Tulee laajalla alueelle! Tigeistä tykkään nyt vieläkin enemmän kun olen tajunnut tilailla niitä briteistä sikahalvalla:)
    2.Nooh olen 18-vuotias juuri lukion kolmosen aloittanut tytskä rovaniemeltä:) Oon kasannut itselleni kunnon urakan, kun yo-papereissa olisi tavoitteena olla yhdeksän ainetta kirjoitettuna! Mulla on kaksi chihua ja olen muutenkin eläinrakas:) Mm. Sienna Miller, Lauren Conrad, Peppi ja Mimmi häkellyttävät minua upeilla tyyleillään ja asukokonaisuuksillaan ;D Päiväni kulutan kouluhommia tehden, karkkia syöden ja blogeja lukien:D

    VastaaPoista
  3. 1. Kampaamojutuista (ei ehkä yllätä) Tigi, tällä hetkellä käytössä on Catwalkin oatmeal&honey-sydeemit. Nivean colorprotection hoitonaamio on kiva kans :)

    2. Olen 28v hoitsu, mielenterveyspuolella työskentelen. Miulla on 5½v tyttö, häntä kiittäen jokusesta ylikilosta :D Tykkään hevosista ja vaatteista ja valokuvaamisesta ja meikkailusta ja koruista ja siististä kämpästä (mitä se ei siis ole), avokista, tytöstä, miun 72-vuotta vanhasta autosta (!), mein harrikasta <3, kamuista, musiikista, mökistä, työkavereista, kisuistani (2 kipaletta ja haaveissa 1 viel), krääsästä ja sälästä :)



    ps. Jos ja kun ootte perehtyny tohon P.Mitseliin, niin mitä mie teen sellasella tuotteella, jossa lukee. Moisture Condition, awapuhi moisture mist. Sehän on siis vähän niiko joka käyttöön tarkotettu, mutta en osaa sitä mihinkä käyttää! Purkissa ei suomensanaa (saatu jostain)..

    pps. Kiva blogi, vähän aikaa lukenut, kovasti tykkäilen teistä ja teiän asenteesta, vau!

    VastaaPoista
  4. 1. Mulla on ollu viime aikoina sen verran huono rahatilanne että oon joutunu tyytymään pelkkiin markettien tuotteisiin, nyyh. Vaikka rakastan kaikkia ihanan tuoksusia aineita, voiteita ja rasvoja! En oo siis pahemmin päässy kokeilemaan mitään "kunnon merkkejä" ja sen takia mun pitäiskin voittaa tää arvonta! ;D Viime aikoina oon uhrautunut ja ostanut TIGI:n tuotteita (eli syönyt vähän aikaa pelkkää puuroa) ja ne on kyllä kivoja. Tuoksut, purkit ja nimet on ihania, lisäks kaverit on suositellu niitä.

    2. Hih, no oon parikymppinen nuori nainen Etelä-Suomesta. Asustelen poikaystäväni kanssa ja löysin teidän blogin vähän aika sitten, ja se on ihana! :) Te todistatte ettei tarvii olla langanlaiha ollakseen tyylikäs ja nätti. Joita te molemmat mun mielestä olette! Samalla lailla ku Peppi, mäkään en ehkä oo mikään mestari meikkaamaan, enkä niin paljon meikkejä omistakaan (vaikka päivittäin meikkaankin) mutta rakastan kaikkia rasvoja ja muita purnukoita.

    VastaaPoista
  5. 1. Tällä hetkellä käytän aika paljon Tigin tuotteita, mut lähinnä sen takia, et purkit näyttää kivalta ja mömmöt tuoksuu hyvältä, heh. En oikein tiedä, onko ne loppujen lopuksi edes niiiiiiin paljon muita tuotteita parempia... Eli mitään superlempparia mulla ei ole ollenkaan.

    2. Olen nainen, lähempänä 30 vuotta kuin 20:tä. Teen opiskeluissani parhaillaan päättötyötä. Asun ainakin yli 100 vuotta vanhassa talossa joidenkin kilometrien päässä merestä. Niin ja kyttään teidän blogia monta kertaa päivässä, kun se on niin kiva! =)

    - Selma

    VastaaPoista
  6. 1. Munkin täytyy vastata tähän että Tigi on ihan suosikki! Ne tekstit puteleissa ja tuotteiden ihanat tuoksut on aika jees. Oon aika vasta löytäny kyseisen sarjan ja meinaan ihan villiintyä kun en osaa päättää mitä kaikkea haluisin...

    2. Oon jo sikavanha 33v. kahden ihanaisen prinsessan äiti, ylityöllistetty ja muutenkin muka kamalan kiireinen uranainen :) Joka paikassa pitää olla mukana ja kaikkea ehtiä tehdä... Rakastan vaatteita, koruja, kenkiä ja muutenkin kaikkea kaunista - hyvästä ruuasta puhumattakaan! Tässä blogissa on sitä kaikkea :D

    VastaaPoista
  7. 1. Olen tosi tylsä, Bonacure. BC Moisture kick -suihke pelastaa minut joka aamu! Enkä kyl osaa ees kokeilla mitään uutta ikuna...

    2. Olin työreissussa tän viikon Hgissä ja kävin salaa kuikuilemassa Mimmiä :D Oon läski, mutta silti meen naimisiin kahden viikon päästä! :D

    VastaaPoista
  8. 1. Jaa-a. Mullei kyllä mitään lempimerkkiä ole, kaikki Lidlin ja Pirkan tuotteista Svartskoffiin ( :-D) menee. Mulla on niin pitkät ja paksut hiukset, että kaikista eniten panostan vaan hyvään hoitoaineeseen.

    2. Mä oon aika uus lukija. Opiskelen terveydenhoitajaksi Rovaniemellä ja oon vähä reilu parikymppinen. Lähin jäähylle Facebookista, ku vietin siellä liian kauan aikaa ja löysin korvikkeeksi blogien maailman. Eli tässä sitä nyt ollaan...

    VastaaPoista
  9. 1. Äitini on kampaaja joten olen tottunu käyttämään paljon kampaamotuotteita, tykkään Sim:n aineista koska ne ovat allergiatestattuja sekä hajuttomia ja väriaineettomia. Pidän myös Tigin tuotteista niiden tuoksun takia :)

    2. Kirjoitan Cava blogia, ennen kirjoitin Beloved Cava blogia kuten tiedätte, olen 21 vuotias matkailun opiskelija ja rakastan ruokaa, hömpöttelyä, shoppailua, meikkaamista ja valokuvaamista! Taidattekin jo tietää kaiken tämän mutta kerroinpa nyt kuitenkin ;D

    VastaaPoista
  10. 1. Lorealin "uudet" kuningatarhyytelö-sarjan kaikki hiustuotteet, ihana hunajan tuoksu ja kosteuttavaa kamaa! tigi superstar on mun arkishampoo, toi taas erikois:D
    2. oon 20 v ja tää on mun lemppariblogi ehdottomasti, samaistun esim. teijän sovituskoppiongelmiin... "en näytä, tää ei ollu oikeen mun tyylinen" :D

    VastaaPoista
  11. 1. Mulla ei ole mitään lempparimerkkiä, vaan ostan aina vaan jotain mikä näyttää kivalta, mutta tähän mennessä paras kokeilemani hiuslakka on oisiksen se kaikista vahvin hiuslakka.

    2. Mulla on otsatukka ja siihen tulee sellanen luukku A I N A, jos sitä ei kiinnitä hiuslakalla ja mitkään muut lakat ei vaan kestä baari-iltaa, tuulta tai muutenkaan ylipitkiä päiviä. Niin ja sit mä teen ylipitkiä päiviä (7.30-21.00) ja mietin välillä, että miks mulla on asunto. :D Ja sit vielä mä stalkkailen teitä aina FB:ssä. Ja sit mä ilmeisesti en osaa valita mitä mä kertoisin itsestäni, niin kerron nähtävästi kaiken :D

    VastaaPoista
  12. 1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?
    Oon käyttäny ihan tuota marketista saatavaa xz:n tyrnishampoota ja saman merkin hoitsikkaa. En oo kampaamotuotteita tainnu ku muutaman kerran kokeill, mut ei oo oikeata kohdalle osunut..

    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!
    Oon 22-vuotias tyttö ja ompelija ammatiltani, vaikka en töissä ookkaan. Tykkään leipoa ja mun erikoinen on ihana sitruunapiirakka. Sitä teen aina ku tulee vieraita :P Käyn kirppareilla aivan liikaa ja hmmmmn...teen asioita hetken mielijohteesta! =)

    VastaaPoista
  13. 1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?
    TIGI!<3

    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!
    Oon sellanen Moksu-muksu.:) Eli virallisesti 22-vuotias kemisti/kemian opettaja to be.

    VastaaPoista
  14. 1) Tosi omaperäistä, mutta Tigihän se on lempparituote täälläkin. Mulla on hyvin itsenäistä elämää viettävä luonnonkihara pehko, jolle ei ole ylipäätään paljon tehtävissä, muuta kuin yrittää kosteuttaa mahdollisimman paljon. Eli nämä Paul Mitchellit kiinnostaa kyllä oikein kovastikin potentiaalisina uusina lempparituotteina.

    2) Oon varmaan ikäpresidentti (35) täällä, mutta ei se minua haittaa, jos ei teitäkään :). Olen myöskin muodokas, mutta painava. Elelen sinkkuna ja päivisin paiskin töitä istumalla koneen ääressä. Wii Fittailu on yksi harvoista hyödyllisistä harrastuksistani. Löysin bloginne muutama viikko sitten ja jäin koukkuun samantien. Teillä on ihan huippuasenne ja -huumori! :)

    VastaaPoista
  15. 1. Taidan olla onnekas hiusteni suhteen, koska oon pärjännyt niiden kans ilman sen ihmeempiä kikkailuita ja ne on hyväkuntoiset...Välillä laitan hiuksiini kookosöljynaamion. Sen pitäis mm. tehostaa hiusten kasvua ja hiukset tulee pehmeän tuntuisiksi sen ansiosta :) Se laitetaan puoleks tunniks päähän ennen kun pestään normaaliin tapaan. Mikä parasta, se ei ainakaan rasita ympäristöä mun kauneuden kustannuksella. ;)

    2. Pidän kauniista asioista ja ympäristöistä. Tykkään pukeutumisesta noudattaen sopivassa suhteessa trendejä ja omaa luovuutta. Luen teidän blogia päivittäin (vähintään kerran), koska se on hauska ja sitä lukemalla tulee aina hyvälle mielelle. :)
    -viola

    VastaaPoista
  16. 1. Tykkään eniteneniten Tigin tuotteista! Superstar-shampoo ja Ego Boost-hoitoaine on mun luottotuotteet :)

    2. Olen 21-vuotias tamperelainen :) Oltiin Mimmin kanssa samoissa häissä ja polttariporukassa heinäkuussa :) Nimimerkillä en itsekään ole mikään keijukainen :D

    Huippublogi teillä, jatkakaa samaan malliin :)

    VastaaPoista
  17. 1) No hehe, yleensä käytän vaan kaikkea halpaa, mitä Halpa-hallin hyllyiltä löydän. Nyt sain kuitenkin lahjaksi Graham Webbin jonku shampoon ja hoitsikan, ja onhan ne ajaneet asiansa ehkä vähän paremmin :)

    2) Olen tällainen "isoluinen" tyttö Oulun suunnasta. Nyt oli viikon päästä muutto Helsinkiin opiskelujen perässä. Laitan ruokaa, syön sitä ja joskus koitan raahautua lenkille tai salille. Lueskelen myös paljon blogeja ja oon seuraillu teitä jo jonkin aikaa. Ootte huippuja, hauskoja ja älykauniita :D

    VastaaPoista
  18. 1. Mun lempituotteita on ehdottomasti ne Schwarzkopfin LIVE-hiusvärit, kuinka lame :D Muu valittaa ettei ne pysy päässä, mulla ne toimii mahtavasti. Sit kun niillä on Punaisissa (siis ei punaisissa vaan Punaisissa) vielä kolme vaihtoehtoa ni avot! Mikään ei voita. Oon pärjännyt varsin hyvin markettituotteilla, melkein pelottaa kokeillakin tigejä kun niihin uppoais varmaan koko opintotuki sit....

    2. Kirjotin keväällä ylioppilaaks ja nyt alan opiskelemaan kielitieteitä. (eli isona musta tulee kielinatsi, nyt oon vasta sen miniversio, kielipoliisi) Mun elämä mullistuu vajaan kahden viikon päästä kun muutan pois kotoa! Tää on samaan aikaan ehkä hirvein ja mahtavin asia mitä mulle on tähän asti elämässä tapahtunut :D

    VastaaPoista
  19. 1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?
    - no markettikamaa oon vaa käyttäny..ei ne nyt erikoisia oo... :D tigejä ois kiva testaa!

    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!
    -hei tämmöset on just vaikeita :D no oon 18 vuotias laiska. :( ei töitä,ei koulua! tykkään juhlia! >8)

    VastaaPoista
  20. 1. Ehdoton suosikkini hiustuotteista on philipsin hiuskuontaloneliminointilaite, jolla vaimoni ajaa pääni puhtaaksi n. muutaman kuukauden välein, paitsi silloin kun mulla on kapinavaihe tms ikäkriisi, jolloin haaveilen kasvattavani mahtavat hiukseni takaisin. Se kannattais varmaan tehdä ennen kuin olen täysin kaljuuntunut. Kuitenkin, koska olen valokuvaaja, ja kuvaan paljon malleja, on mulla yksi lempparituote ja se on tietenkin schwarzkopfin Silhouette hiuslakka, jolla itsepintaiset pörröpäät saadaan helpommin kuvautuvaan kondikseen.

    2. Kyllä te jo mut tunnette, hei!

    VastaaPoista
  21. 1. Hoitoaineet ovat yleensä aina kampaamotuotteita, shampoota voin sen sijaan ostaaa välillä myös ihan perusmarketista. Eniten olen löytänyt omille hiuksille sopiva tuotteita Joicolta ja Lanzalta.

    2. Olen 3-kymppinen savolainen Helsingistä ja löysin teidän blogin vasta viikko sitten. Sen jälkeen onkin tullut vierailtua täällä usein.

    - Aino -

    VastaaPoista
  22. 1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?

    Joico, ihan ehdottomasti! Olen tigi-vastainen, koska se on vaan hyvää tuoksua kalliissa pullossa (no kai se voi olla oikeestikin hyvää, mut mä en oo lämmenny niille tuotteille mitä oon siltä kokeillu..), joten Joicon tuotteet vievät voiton. Myös Fudge'n Daily Mint -shampoo on ihan täydellistä!

    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!
    no moi oon llaura, 22v opiskelija espoosta, kotoisin varkaudesta ja addiktoitunut kaikenlaisiin blogeihin, uusimpana rakkautena tämä teidän oma :D rakastan pukeutumista ja vaatteita ja leikkautin tänään vähän niinkun vahingossa hiukseni aika lyhyeks.

    ja yritän muistaa tuplata seuraavassa postauksessa! :)

    VastaaPoista
  23. 1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?

    - Vieläkin odotan et kohtaisin sen täydellisen joka tekis mun plääh niin tylsästä tukasta tuuhean ja kiiltävän, ja et se pysyis aisoissa ilman hirveetä määrää kaikkea muotoilutuotetta, joten mitään suosikkia ei vielä ole :(
    Jokaikinen kampaaja (huom, en oo varmaan koskaan ollu niin tyytyväinen et oisin käyny samalla kampaajalla kahdesti) on myyny mulle jtn tuotetta, redkenit, sebastianit (?) ja muut kumppanit kokeiltu mut ei vaan sovi tälle kuontalolle..!


    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!

    - Olen kalliossa asusteleva opiskelijatytsi joka on ihan koukussa teiän blogiin, ja seuraa ahkerasti teidän tekemisiä...Oma vaihtariblogikin suunnitteilla vuodenvaihteessa kun karkaan Ranskaan :)

    ~Sue~

    VastaaPoista
  24. 1. Itse etsin vieläkin sitä omaa merkkiäni. Tigin tuotteita löytyy, mutta ne eivät jotenkin ole vaan mua. Kuitenkin hyväksi tuotteeksi olen kokenut Lorealin Playball-tuotteet, todella toimivia! Ja ehkä maailman suloisimpia pulloja :)

    2. Tota, mitähän osaisin kertoa :D Vuosien mittaan tästä entisestä keijukaisesta tuli melkoinen örkki, joka puputtaa loistavia ruokia ravintoloissa ja on ihastunut itsekin ruuanlaittoon. Tälläinen perussuomalainen neitonen, joka rakastaa ben&jerrystä!

    VastaaPoista
  25. 1. Lempimerkkejä on tällä hetkellä Paul Mitchell ja Redken. Tukka pysyy oikeesti hyvässä kunnossa, joskaan lompakko ei kiitä :D (En muuten tajuu miks kaikki on niin hulluna Tigiin! Ylihintasta ja -arvostettua. Oon kokeillu pariakin tuotetta eikä hiukset oo IKINÄ ollut huonommassa kunnossa!!)

    2. Olen 22v. muheva pimu ja rakastan cookie-taikinaa (saattaa vaikuttaa tohon muhevuuteen), mahdollisimman karvasia poneja ja koiria, kauniita mekkoja ja mun uutta syystakkia! Ja teidän blogia tietysti!

    VastaaPoista
  26. Heippa!

    1. Oon jotenkin tosi huono panostamaan mun hiuksiin joten käytössä on ihan vaan marketista ostettu tyrni-shamppoo. Aussien 3 minute miracle on kyllä mun suosikki, tosin se on nyt loppu, että pitäisi vissiin lisää jostain metsästää.

    2. Asustelen Etelä-Saksassa ja oon tällänen melkein 19vee muoti/laukku/kenkähullu. Teidän ihanaaihanaaaaa blogia oon tässä varmaan pari kuukautta lueskellut, mahtavia ootte!

    VastaaPoista
  27. 1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?
    - Fantasy Colour - suoravärit. Erityisesti väri Burgundy Red. Todella paljon väripigmenttejä ja saa hiuksiin todella kiitävän ja shokeeravan värin.
    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!
    19 vuotias, viittä vaille merkonomi. Elokuvien ja kirjojen ystävä, joskus yritän jopa liikkua. Asun Savon Syrämmessä, tosin palavasti rakastunut kaupunkiin nimeltä Kotka. Lempi valkkari on tälläinen, kuin Espíritu de Chile Chardonnay Gewürztraminer (kamala sanahirviö!)

    VastaaPoista
  28. 1. Oon ihan köyhis, kun rahat menee ulkona syömiseen sun muuhun, joten lempparimerkkinä on Garnier. Garnierilla pesun jälkeen kuuluu tietenkin huiskutella hiuksia peilin edessä ja sitten oon ihan kun siinä mainoksessa ne pimulit!

    2. Noh mä asun avopuolisoni Mirri-kanin kanssa ja luetaan yhessä aina teijän blogia. Ollaan tälläsiä hiljaisia lukijoita, mutta ensimmäisistä kirjoitteluista lähtien ollaan teitä lueskeltu. Mirri on vähän reilussa kunnossa nyt, niin saa hyvin kohotettuu itsetuntoa lukemalla teitä, kun teillä on niin hyvä asenne! Opiskelen merkonomiksi ja harrastelen vaan blogeja, lueskelua ja satunnaisesti omaankin kirjoittelua.

    VastaaPoista
  29. 1. Mulla ei oo mitään lempimerkkiä, käytän vaihtelevasti eri merkkien kosteuttavia tuotteita tähän kiharaan pehkooni. "Sitä oikeaa" siis etsiskelen yhä.

    2. Oon 20 vee joensuulainen tyttönen ja tykkään hirmuisesti blogistanne. :)

    VastaaPoista
  30. 1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?

    Tigi (kuten moni muukin on tainnut mainita, ilmeisesti toimivat siis monella!)

    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!

    No mä oon '80-luvulla syntyny neitonen. Tällä hetkellä kotiäitinä. Vasta löytänyt teidän hauskan blogin ja heti osallistumassa arvontaan, kuinkas muuten ;)

    -Tiina

    VastaaPoista
  31. 1. Oon aina tykännyt TIGIn tuotteista, ja vielä enempi tykkään niistä nyt kun uskaltauduin tilaamaan niitä feeluniquesta, jossa ovat tuhannesti halvempia kuin Suomen kampaamoissa. Me happy :)

    2.Olen 26v läski, joka on jollain ihmekonstilla keplotellu ittensä naimisiin :D Innostuin kuntoilusta muutama vko sitten, ja voin kertoa kuinka mieltäylentävää on airopikata sellasten 50kilosten kanssa, kun itellä tissit ja maha löllyy ja hiki kirjaimellisesti VALUU. Joo ei mulla muuta! :D

    VastaaPoista
  32. 1. Ehdottomasti AUSSIEN kaikki tuotteet.

    2. Oon tällänen 20vuotias tarhatäti, eli siis työskentelen päiväkodissa ja ööö rakastan vaatteita ja kaikkea kauneudenhoitoon liittyvää!

    VastaaPoista
  33. 1. Ite suosin eko-tuotteita. Nyt käytän Urtekramin tuotteita, mutta mitään suosikkia ei oo vielä ainakaan löytynyt. Eläinkokeettomuus on ehdoton juttu.

    2. Oon 26-vuotias opiskelija ja asun Jyväskylässä. Asun ihanimmassa talossa ja mulla on ihanin kissa. Tykkään lukemisesta ja opiskelusta, eli olen kovin tylsä. Olen myös koukuttunut blogiinne :)

    Riina.

    VastaaPoista
  34. heissan 8)

    1. Oma lempituotteeni on vain marketista ostetut vo5 shampoot ja hoitoaineet ! Mielestäni tuoksu on hyvä ja hoitoaine jättää omat hiukseni ihanan pehmeiksi ja helposti harjattaviksi.

    2. Olen 15 vuotias tyttö Lappeenrannasta. Olen tempperamenttinen, iloinen ja malttamaton :-D
    Rakastan syödä(!), ottaa rennosti ja lukea teidän blogia kun se on niiiiiin iloinen :-)
    eipä mulla tässä muuta.

    VastaaPoista
  35. 1. Juuri ostin eilen special tea tree-shampoon, se on tämmöselle kuumassa tuskastuvalle mainio kun viilentää niin hyvin. Lemppareiksi nimeän kumminkin ainakin vielä Korresin shampoot ja ihan marketti -Nivea hoitoaineet, Tigin O&H myös!

    2. Olen vielä tämän viikon lomailija, sitten kaksi viikkoa vielä kesätyöntekijä ja sitten olenkin aloittamassa uudessa työssä, jonka ohella pitäisi kääriä gradu kasaan. Olen myös läski, joka hyväksyy itsensä koko ajan paremmin. Siksi bloginne on lähellä sydäntä =)

    Ps. Argh, feissi kukkii vieläkin, taidan tänään lätkiä uudestaan ionisavea naamaan. Sitä vaan miettii että miten paljon ä-äätä voi yhtään naamaan mahtua ;)

    VastaaPoista
  36. 1. Aussien shampoot ja hoitoaineet, Tigin kaikki muut aineet.. eli hiuksiin jätettävät hoitoaineet sun muut.

    2. Moon 25-vuotias vissiin (hyi vittu, miten pystyn täyttämään 26 vielä tänä vuonna?!) ja hullun hauska tyyppi! Mullon mies ja kaks kissaa ja me syyään paljon pitsaa. Mää laihutan nyt ni mä en syö enää ollenkaan suklaata. Paitsi joskus. Oon sellanen omasta-mielestä-läski (bmi melkeen 25!) ja muut aina väittää, että en oo oikeasti läski. Nii ja töissä mä oon esimies.

    VastaaPoista
  37. 1. mulla on erittäin mahdoton tukka! ohut, vaikka onkin paljon hiuksia. olen kokeillut elämäni aikana bonacurea, wellaa, goldwellia ja varmasti joka ikistä kaupan shampoota ja tällä hetkellä olen jämähtänyt tigiin. ilman tigin catwalk thickening crèmeä en voisi elää, muuten tukkani on ohut kuin ongen siima eikä irtoa päästä mihinkään. mikä sinänsä on huono asia, sillä kyseisen tuotteen valmistus on lopetettu ja nyt en tiedä mitä teen kun vähissä oleva rakkauspakkaus loppuu.. NIISK!

    2. moon sannimannimatala, mutten katala. oon pian kaksviis, siis rest in piis. oon enää ens viikon töissä, sen jälkeen liikun vaan öissä. tämän hetkinen unelmaduunini on päästä markkinointihommiin munkkifirmaan, toivottavasti hakemus ei tyssää osaston irmaan. herkut on iso paha sillä niihin menee suuri raha. nyt pitää saada sokerii, jotta illalla jaksaa pelata pokerii.

    VastaaPoista
  38. 1. Lemppareita on niin monia, että on hirmu vaikea nimetä vain yhtä.
    Paul Mitchell super Skinny serumia ilma en voi elää. Ja Super Strong shampoo ja hoitoaine kans on ihan loistavia!
    Mä en kans tykkää niistä Tigin jutuista, melko ällön tuoksuisia, liian imelää meikäläiselle. Mä oon enemmän classy :D
    Ja hei vinkkinä niille, joilla täälläkin on tiukempi budjetti, on sellainen sarja kuin 4R joka on kampaamoista ostettava ja tosi laadukas muttei maksa juuri mitään. Kannattaa tutustua noitten halpiskempparitavaroiden sijaan...suosittelen.
    2. Myö olen tälläinen sekava sekatyöläinen pk-seudulta. Tykkään tukasta ja rokista ja koirista ja sohvasta ja suklaasta

    VastaaPoista
  39. 1. Tigi ehdottomasti, ihanat tuoksut ja muutenkin tosi hyviä tuotteita! :)

    2. No moi oon Miia, 16-vuotias tyttönen Espoostaaa.. : DD En harrasta mitää :)

    VastaaPoista
  40. Vaude, mageet on palkinnot :)

    1. Tällä hetkellä suosikit on Tigin tuotteet. Koko elämän käyttäny markettituotteita esim. Sunsilkiä, mutta nyt oon tän vuoden menny Tigillä ja kyl on nätti tukka eikä tartte paljon laitella eri muotoilutuotteilla.

    2. Mä oon reilu parikymppinen kahen lapsen kotiäiti, harrastuksena nykyään blogien luku :D

    Te ootte ihan mahtavia!!!

    VastaaPoista
  41. 1. Lempi merkkiä ei ole, sillä harvemmin ostan kahta samaa peräkkäin. Maailmassa on liikaa kokeiltavia tuotteita! Viime aikoina oon harkinnut enemmän nk. luonnontuotteisiin siirtymistä - tai jopa omien hiushoitojen tekemistä esim. öljyistä.

    2. Olen 21-vuotias tietojenkäsittelyn opiskelija Tampereelta. Britney-fanina löysin bloginne keikkakuvia metsästäessä, sen jälkeen olen kuikuillut tänne säännöllisesti.

    Nää teidän arvonnat on parhaita! Tuplaan mahikseni linkittämällä arpajaiset omaan blogiini.

    VastaaPoista
  42. 1. Ehdoton lempparimerkkini on nykyään Tigi, ja erityisesti Tigin Dumb Blonde-sarja. Tuoksuu hyvältä ja toimii jopa tälläisessa olkikasassa.
    2. Pääsen kohta töistä kotiin viettämään koti-iltaa hyvän ruuan ja viinin seurassa. Jee!

    VastaaPoista
  43. 1. goldwellin dualsenses hiustenhoitosarja on uusin rakkaus, joka tulee varmasti kestämään pitkään! ihanan tuoksuisia litkuja ja toimiviakin vielä kaiken lisäksi :)

    2. oon 21 vuotias tyttönen tampereelta. aloitin juuri koulun. kahden vuoden taistelun jälkeen sain kun sainkin koulupaikan ja opiskelen liiketaloutta. rakastan musiikkia ja ihmisiä! 8)

    -mona

    VastaaPoista
  44. 1. Mun tukka on itsepäinen ja aina pörrönen, joten suoristusrauta on mun paras kaveri ehdottomasti. Pörröpään taltutusta helpottaa hyvät hoitoaineet, ja Tigiä löytyy tämänkin naisen kaapista.

    2. Olen 23-vuotias ja ikuisella laihiksella. Oon ihan kohta valmis terveydenhoitaja. Menin naimisiin kesällä 2008 ja köllöttelen siis avioliiton satamassa. Naimisissa on kyllä kivaa, ei voi valittaa..öhöm.. joo :D. Tykkään teidän blogista koska rakastan myös Hesburgeria, mitä tekisin ilman hesen juustoateriaa? Tykkään myös kaunistautumisesta ja vaatteista, tällä hetkellä oon ihan kuumana kynsien hoitoon. Jatkakaa samaan malliin leidit.

    -Marietta-

    VastaaPoista
  45. 1. Vaikea valita yhtä ainoaa, sillä mä oon kyllä hiushoitotuotteiden sekakäyttäjä. En oo löytäny vielä sitä lempparia. Tällähetkellä käytössä on esim. Schwarzkopfia, Wellaa ja Sunsilkiä.

    2. Mä oon kuuden päivän päästä 19v, kolmen päivän päästä ammattikorkeakouluopiskelija ja kymmenen päivän päästä oon ollu poikaystävän kaa yhessä 2 vuotta ja 3 kk. ...Niin ja oon ollu nyt muutaman päivän teidän vakkarilukia :D

    VastaaPoista
  46. 1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?
    - Aussie! Mun kesän uus rakkaus, aivan täydellinen tuotesarja <3
    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!
    - Tämmönen 18 vuotias kosmetiikkafriikki Helsingin seudulta olen :)

    p.s. : teillä on hyvä musiikkimaku !

    VastaaPoista
  47. 1. Ei ole. Kaikki halpa ja edes kohtuullisen hyvä kelpaa, joten pitkälti perusmarkettimerkeillä mennään. Tigeillä minua on joskus lahjottu, mutta en aivan päässyt kärryille niiden väitetystä ihmeellisyydestä... Mun moppi ei ainakaan reagoinut.

    2. Melkein parikymppinen tyttöihminen Lounais-Suomesta. Mielenkiintoisessa(siis omasta mielestäni mielenkiintoisessa)elämäntilanteessa, sillä yliopiston ovet aukenivat minulle tänä syksynä. Hiven isoluisuutta myös havaittavissa. Elämäni ilo on pieni partasuu, herra Snautseri.

    VastaaPoista
  48. Heihoi :)

    Köyhällä opiskelijalla ei oo rahaa ostaa ihanoita kampaamoiden hiustuotteita ja markettikamasta lemppari on Glissin shampoot ja hoitoaineet ihanan tuoksun takia ja tukasta tulee pehmee. Tykkään muös Sunsilkin aurinkosarjan hiuksiinjätettävästä hoitoaineesta, ihana tuoksu! Oi.. niitä aikoja odotellen, kun saa ostaa mitä tahtoo.

    24-vuotias opiskeleva ämmä itä-Suomesta. Tykkään tyttöjen jutuista, ruoan laitosta, lukemista, leffoista ja hölmöilystä. ja blogeista :D

    VastaaPoista
  49. 1. Tigi on aika lailla ykkönen tuoksujen ja toimivuuden puolesta, mutta nyt Aussie on päässyt hiipimään mun shampoo & hoitoaine (varsinki se three minutes miracle on jotain jumalten luomaa) listan ykkösiksi, muualla tigi sitten pitääkin vielä pintansa !

    2. Moi, oon sanni almost 18vee. Oon abi ja hyvin jäljessä mun lukemisissani kun vasta äskettäin korkkasin kirjan 3/5( hehe ja ee OLI tavoitteena ). Ruoka ja herkut ylipäätään on lähellä sydäntä ja lyllertäminen ympäri helsinkiä on lempipuuhia - sopisin melkeen teiän kolmanneksi jäseneksi. :DD

    VastaaPoista
  50. 1. Tällä hetkellä käytän Cutrinin Sensitive-sarjan tuotteita.

    2. Mä oon melkein 22v tyttö etelä-suomesta. Opiskelen kaupallista-alaa ja työskentelen Hesburgerissa. Oon ihan koukussa teidän ihanaa blogii <3

    VastaaPoista
  51. 1. Tähänpä en sano mitään vain yhtä merkkiä, mutta suosikkejani ovat ehdottomasti Osiksen Flatliner lämpösuojasuihke suoristamiseen ja föönaukseen, sekä Tigin Masterpiece lakka. Kummatkin tuotteet ovat ihan parhautta! :>

    2. Oon tällänen yks parikymppinen tyttönen Kainuun korvesta. En oo koskaan voittanu mitään ja pienenä pikkujouluissa sain AINA ruman joulupukkikynttilän. Kuinka onnistuinkin monena vuotena nostamaan säkistä saman lahjan.. Siispä olen nytkin todella skeptinen voiton suhteen! :D

    - Rispekti

    VastaaPoista
  52. 1. TIGIä oon nyt viimeaikoina käyttänyt ja ollut siihen todella tyytyväinen.

    2. Oon tällane 22 vee tyttö Pirkanmaalta. Aloitan vika päivä tätä kuuta sosionomin opinnot ja oon siitä innoissani :) Muuten sit teen aina välillä töitä ruokakaupassa, iltasin harrastan salibandya ja kohta alkaa taas ranskan tunnit, jee! :)
    Tää on just niin mun blogi koska pystyn todella hyvin samaistumaan teihin :D Löysin tän blogin vasta viime viikolla ja tää on niin huippu, kiitos!

    VastaaPoista
  53. 1. Suosikki ois John Frieda shampois (straight) ja muotoilutuotteissa Fudge. Tigi-hehkuttajat ei ole kokeilleet parempia. En halua haista siltä kuin my little pony ois oksentanut mun päälle.

    2. MORO, oon 24! Naiset soittaa!

    VastaaPoista
  54. 1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?
    Tykkään eniten XZ -merkin tyrnisarjasta. Ihanan hoitava ja edullinen "marketti"tuote :)

    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!
    Olen Helsingissä asuva teologian opiskelija 19-vuotta. Suklaaholisti ja kenkäfriikki :P Laitan kyllä tän teijän arvonnan omaan blogiini, jos vaan suinkin osaan.. :D

    VastaaPoista
  55. Moooi tytöt! :)

    1. Mulla ei mitään erityistä suosikkia ole hiustuotteista, mutta itselläni ainakin on pitkä kokemus Garnierin tuotteista. Ne ovat toimivia, halpoja ja tuoksuvat raikkaan hedelmäisiltä! :)

    2. Olen 15-vuotias ( taidan olla nuorimpia lukijoitanne :D ) tyttö Pohjois-Suomesta. Olen aika uusi lukija, mutta ihastuin blogiinne heti! Vapaa-ajalla lenkkeilen ja lueskelen muotiblogeja. :)

    VastaaPoista
  56. Mä en melkein ikinä osallistu arvontoihin mut nyt on pakko, koska saitte mut just himoitsemaan noita tuotteita ihan ylitsepääsemättömän paljon..

    1. Tykkään John Friedasta!

    2. Oon Eeva Kirsikka, 23 vuotta, tykkään jakuista ja viinistä ja keittokirjoista. Kärsin kroonisesta papuhimosta ja rakastan inkivääriä yli kaiken ja yleensä, kuten huomaatte, mun esittelyt kääntyy siihen mistä ruuasta tykkään. Teidän blogissa tykkään siitä että saatte mut hihittelemään, ja teillä on aina täydelliset meikit!

    VastaaPoista
  57. Mä tykkäilen melko paljon tigistä mut on niitä muitakin kivoja kuten osiksen siis schwartzkopfin tuotteet. Oikeastaan tarkemmin ajatellen mä taidankin olla vähän sellanen sekakäyttäjä kun löytyy myös sebastiania, matrixia, wellaa, kadusta jne jne. Heh hiustuotteiden sekakäyttäjä. Niin ja muuten vaan sitten oon tällänen semiläski ikuinen laihduttaja joka RAKASTAA karkkia ja kaikkea sokerista makeaa. Ja joka lähentelee jo kolmekymppiä, auts!
    Mutta teillä on kyllä ihan mahtava blogi :)

    VastaaPoista
  58. 1. Mulla on hirveän vähän kokemusta kampaamotuotteista. Toivottavasti tilanne korjaantuu pian! :D Vähän oon testaillut Bonacurea, Osista ja Cutrinia, ja kaikki on ihan hyviä. Mä tykkään myös niistä XZ:n tyrnijutuista. Ne saa plussaa hyvän hinta-laatu-suhteen lisäksi kotimaisuudesta!

    2. Oon esim. Pepin kadonnut kaksoissisko :D Kohta 24 ja tuleva ope, jonka paino lähentelee älykkyysosamäärää (ainaki melkein). Tykkään matkustelusta, lukemisesta, blogeista (erityisesti tästä!), juoruilusta, sohvalla völläyksestä, tanssimisesta (ainoa liikuntamuoto, jossa ajankulu unohtuu) ja sanoinko jo, että teidän blogista ihan hulluna?! :)

    VastaaPoista
  59. No heissan!

    1. Yksi lemppariujuttu on Cutrinin Aromagic kiharille hiuksille tarkoitettu hiustenhoitoaine. Mulla ei ole mitään selkeetä suosikkimerkkiä johtuen siitä etten ole vielä parasta löytänyt. Jospa tää nyt sit ois (tietty sen jälkeen jos oon voittanut tuotteet :)

    2. Mie oon mukava, aurinkoinen, elämäniloinen ja herttainen tyttö. Oon lukenut teitä jonkin aikaa mutta kommentoinut harvemmin. Tyksin teidän rempseestä kielestä, sillä nautin suuresti hyvin kirjotetuista jutuista, olkoonkin kieli sitten sarkastista, humoristista, hyvin kuvainnollista tai muute vaan hyvää.

    Tuplaanpa omassa blogissani.

    VastaaPoista
  60. 1. En oo koskaan jaksanu panostaa näihin hiustuotteisiin, joten ihan markettilinjalla mennään. Eli Pantenet jamitäniitänyton käytössä =D Parit tigitkin on ihan hyviä, vaikutusta en kyllä huomaa mutta tuoksun takia mä niitä käytänki!

    2. Oon 18-vuotias lukiolainen jostain jumalan selän takaa, ihailen ihmisiä jotka on just tollasia ku _te_ ja toivoisin itse pystyväni samaan (-> olemaan ihana) mutta toistaiseksi ryven omassa kamaluudessani :D

    VastaaPoista
  61. 1. Minäkin tykkää Tigeistä, käytössä on Fashionistan värjätyille hiuksille tarkoitetut mömmöt.

    2. Oon 27-vuotias, isoluinen ja punatukkainen:) Tänään oli vika päivä töissä ja ens viikolla alkavat yliopisto-opinnot. Illalla pitää ehkä juhlistaa tulevaisuutta köyhänä opiskelijana.. Oon kerran elämässäni voittanut arvonnassa jotain, nimittäin koivuntaimen:D

    - Maija

    VastaaPoista
  62. 1. Oon käyttänyt L'Orealin punaista sarjaa niin kauan kuin voin muistaa. Ja Elnett-hiuslakka on näppärä.

    2. Minä olen 21-vuotias tirppi pk-seudulta ja rakastan vaatteita ja ruokaa ja sitä että mahdun kolmen vuoden jälkeen taas 40-kokosiin housuihin.

    VastaaPoista
  63. 1. Eniten rakastan Matrixin shampoita ja hoitoaineita, myös TIGI:n tuotteet ovat ok. Minulla on todella pitkät ja paksut hiukset, jotka vaativat hiustenhoitotuotteilta paljon. Vaikka opiskelijana joskus rahapussin nyörit tulisi pitää kireällä, en ikinä tule sortumaan kaupan halpistuotteisiin, vaan käytän aina kampaamosta ostettuja tuotteita. Paul Mitchellin tuotteita olen kokeillut ja ne myös erittäin hyväksi todennut :)

    2. Olen kohta 21-vuotias opiskelija Tampereelta ja törmäsin blogiinne etsiessäni laihdutukseen liittyviä blogeja...teidän bloginne on hupaisaa ja rentouttavaa luettavaa oman painonpudotusprojektin ohella! Jatkakaa samaan malliin :)

    VastaaPoista
  64. 1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?
    - Noh, meikäläinenhän ei osaa kampaamotuotteita käyttää kun olen eläissäni käynyt kaksi (2) kertaa (kyllä, ihan oikeesti) kampaajatädin luona asioimassa.
    Kuontaloni oli 18 vuotta pitkä, suora ja suhteellisen paksu perusletti, niin ei siinä sen kummemin tarvinnut merkkejä ym. miettiä. Nyttemmin otsatukan hankkineena etsin kovasti jotakin hyvää ja toimivaa merkkiä, tuo otsatukka kun tuppaa kuivumaan ja karheutumaan mm. suoristusraudan käytön takia (en muuten osaa sillä oikeen mitään tehdä, että jos on vinkkejä sen käyttöön niin otan mieluusti vastaan :D)
    JOTEN: ehkä Paul Mitchell olisi se mun merkki? ;P


    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!
    Oon Paula moi!
    Rakastan monia asioita tässä maailmassa, mutta ruoka on aina keikkunut listan kärkisijoilla.
    Pätkis on paras suklaa ja tämän pikkupullukan heikko kohta, koska "tää on niin pienikin, että näitähän voi syödä vaikka kaks.. tai kolme..." :DD (nauravalla hymiöllä on tossa kaks D:tä, kun se toinen symboloi mun kaksaria:))

    ps. me ollaan muuten facebook kavereita! jee!
    heheh :B

    pps. haluun vähän hehkuttaa että sain tänään ajokortin! uujea!
    (sori :P)

    VastaaPoista
  65. Uu, ehkä korkkaan arvontaneitsyyteni (uh?) osallistumalla tähän arvontaan :3

    1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?

    Mun hiukset on paksut, kiharat ja yltävät suoristettuna miltei lanteille. Ne vaatii tehokasta kosteuttamista tai muuten niistä tulee mieleen hevosen jouhet. Ei kiva.

    Suosikkituotteihini kuuluu L´anzan Healing Moisture-sarjan shampoo ja hoitoaine, sekä Healing Stregthin Silk Serum-puteli. Nää kosteuttaa hiuksia tosi tehokkaasti ja tuoksuu mun mielestä tosi hyvältä.

    Toisia suosikkeja löytyy Björn Axénilta. Ostin vähän aikaa sitten kokeilumielessä Extreme Care-sarjan shampoon ja hoitoaineen, ja täytyy sanoa, että kyllä tykkään. Nää tuoksuu mun mielestä vähän miesten partavedelle (mikä ei kyl sinällään oo mikään paha homma mun mielestä), mutta hiusten kuivuessa hajukin kevenee sopivasti. Ja on nää hiukkasen huokeampiakin kuin nuo L´anzat.

    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!

    Olen kahdenkympin ekalla puoliskolla keikkuva naisimmeinen. Olen libyalainen (hence tuo kikkura tukkakin...), mutta Suomessa olen asunut liki kaksi vuosikymmentä, kiitos vanhempieni, jotka tulivat tänne aikoinaan jatko-opiskelemaan, ja jotka Suomen valtio sitten pyysi jäämään veronmaksajiksi muiden lääkärikollegoiden joukkoon.

    Isona musta tulee biologi, ja pääsen toivottavasti tekemään tutkimustyötä kiinnostamieni asioiden parissa. Olen muslimi ja käytän huivia hiusteni peittona ulkona haahuillessani, mutten ole kuitenkaan mikään ninja, vaikka sellaistakin on kyselty. Shurikenien sijasta tykkään hirmusti mun perheestä, kirjoista ja lukemisesta, valokuvaamisesta, syksystä, inkivääristä ja sitruunasta, vegeruoista, teestä ja mun kengistä ja laukuista. Ja vähän tästä blogistakin.

    Oon ihan kiva. Aina :D

    VastaaPoista
  66. 1. Mullakin se Tigi, kuten niin monella muulla. Ongelmallista tosin on, että aina hiukset pestessään tulee nälkä, kun ne tuoksuu niin hyvälle.

    2. Oon 2X-vuotias lyllerö Helsingistä, jolla on kaksi poikaystävää ja yksi kissa. Ja siis nimenomaan noin päin. En ehkä voi elää itseni ja moraalittomuuteni kanssa, mutta yritän silti. Opiskelen työttömäksi ja ilahdutan ystäviä leipomalla juustokakkua.

    VastaaPoista
  67. 1. Shampoiden suhteen en oo mitenkään merkkiuskollinen - kaikki kelpaa, kunhan ei sisällä silikonia (en tykkää siitä veltosta lörttötukasta, mikä silikonisista tuotteista tulee). Myöskin lyhyt inci-lista on plussaa, nimittäin mun päänahka villiintyy yleensä kaikista älyttömimmistä kemikaalicocktaileista. Hoitoainetta en ees käytä, hohoo (ei tartte näin lyhyeen tukkaan). Muotoilun puolella luotan Tigiin. Se on heti huonotukkapäivä, jos saatavilla ei ole S-Factor Creamy Molding Waxia ja Bed Head Masterpiece -lakkaa.

    2. No mää oon teidän vanha nettituttu :D Nykyään vaikutan Jyväskylässä ja oon ihan näillä näppäimillä valmistumassa molekyylibiologiksi (tosin aattelin tässä vielä vuoden opiskella taloustieteitä). Just nyt haaveilen six packista (itselläni ja mahassa siis, oluesta en niinkään välitä), MacBookista ja sushista.

    VastaaPoista
  68. 1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?
    -Mä yritän vielä etsiä suosikkejani. Shampoosta en osaa suosikkia sanoa mutta hoitoaineista oon ollut todella tyytyväinen aussieen. :) Aloitan testaamaan tigejä ihan just.

    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!
    -Noora 23vee. Tykkään piparkakuista, penkkiurheilusta (joo oma perse ei kyllä kovin paljoa liiku ;D) tortilloista, rahasta, lotossa voittamisesta, uudesta ehjästä paikasta hampaassa, kivoista koruista, mustista mekoista ja mun poikaystävästä.
    En tykkää porkkanoista, parsakaalista, oluesta, huonosta musiikista enkä typeristä ihmisistä.
    -

    VastaaPoista
  69. 1. lempihiusjuttu on schwarzkopf bonacure hairtherapy color save -latvasuoja :)

    2. Oon 15v just lukion alottanu tyttö. löysin just teidän blogin ja tää on kiva:)

    VastaaPoista
  70. 1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?
    Tekis mieli sanoa, että Fructis Garnier, mutta koska en oo ostanu sitä aikoihin, sanon, että oon ollu tosi tyytyväinen Joicon kosteuttavaan hoitoaineeseen. Saatan tosin muuttaa mieleni avattuani tänään tulleen Tigi-paketin...

    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!
    - Oon kuulemma tosi pihi, vaikka omasta mielestäni olen vain tarkkaavainen kuluttaja.:D - Rakastan kenkiä, niitä onkin lähemmäs 100 paria.
    - Mulla on kaksi kissaa, joita rutistelen illat pitkät.
    - Oon muuttanu Helsinkiin muutama vuosi sitten Kuopiosta.
    - Poliittisesti oon vasemmalla.
    - En pidä suikalemaisesta ruoasta.

    Joo eiköhän tää riitä.:D Linkitin omaan blogiinikin!

    VastaaPoista
  71. 1. LUSH. Tarviiko tätä jotenkin perustella? :D Noh, LUSH:n hiustuotteet ovat toimivia, hyväntuoksuisia, ja ihan erilaisia kuin kaikki muu mitä oon kokeillut. Varsinkin ne shampoopalat.

    2. Olen 20v opiskelijatyttö Turusta. Asun miehen ja kahden kissan kanssa. Ja tykkään teijän blogista :D

    VastaaPoista
  72. Hej tytöt!

    1. Päässäni TIGIttää päivittäin, sillä itsepäiset luonnonkiharat kultakutrini harvemmin tottelevat muita tuotteita. Koska olen oikeastaan koko ikäni ollut vaaleaverikkö omaan myös helposti kuivuvat latvat, ja siihenkin TIGI auttaa. Erityismaininnan ansaitsevat Rockaholic Dirty Secret-kuivashampoo jolla saa mahtavaa volyymiä (+ aika-ajoin vähän pidemmät aamu-unet ennen töihin kiitämistä) sekä Catwalk Fashionista Smooth&Shine-tökötti joka siloittaa ja suojaa lämmöltä tekemättä hiuksista lähmäiset.

    2. Olen Flicka ja tällä hetkellä teen toimistotöitä sillä Helsingin Yliopisto ei vielä ole vakuuttunut älyllisistä lahjoistani ja piinkovan lakinaisen potentiaalistani. Parasta on viileä valkoviini, hyvä musiikki ja hauskat ihmiset. Ja tietty elokuvat, joista kirjoitan omassa blogissani vaihtelevalla kirjoitustahdilla. Ja matkustaminen. Eläimet on kans tosi hauskoja! Tätä blogia olen lueskellut ihan alusta asti ja kovin paljon mieltynyt teidän ihastuttavaan positiivisuuteen. Olen myös maininnut tämän arvonnan omassa blogissani :)

    VastaaPoista
  73. 1. Redken ja Bonacuren hopeashampoo

    2. Oon tämmönen läski Espoosta :)

    VastaaPoista
  74. Heipodei :)

    1. Lempparimerkki on on Paul Mitchell ja lempparituote ko. merkiltä ehdottomasti Awapuhi moisture mist, jota suihkuttelen niin hiuksiin kuin kropallekin. Toinen suosikkimerkkini on Wella SP ja lempparituotteeni wellalta on curl saver shampoo luonnonkiharille hiuksille :)

    2. Itsestäni sen verran, että olen vähän päälle kakskymppinen, pirtsakka ja onnellinen neitokainen Kainuusta. Olen maailman suloisimman hauvavauvan omistaja ja pian minusta pitäisi tulla hoitsu.

    VastaaPoista
  75. 1. Minähän en paljon hiustenlaittoa harrasta, joten lempituote on varmastikin harja. Jos sanotaan vaikka Lorealin Antibreakable (vaimikäihmeseon..?) shampoo plus hoitoaine parhaaksi merkiksi, eli tarkoittaakohan se sitten että Loreal...

    2. Juu, olen tyttö. Neljätoista vasta. Savossa asun ja dataan ja pohdin.

    VastaaPoista
  76. moikka,

    pakko osallistua, koska:

    1. mun ihan ykköslemppari hiustenhoidon puolella on just paul mitchell! oon niin koukussa, että yritän tällä hetkellä keksiä epätoivoisesti hätäsuunnitelmia, koska jenkeistä raahamani jättiläisputelit esittää lopun alkua, ja nää kamat maksaa täällä niin älyttömästi.. eli haluan ja tarvin nää!

    2. opiskelen politiikkaa, harrastan pop/jazz-laulua enkä tykkää seurustella. niin joo, ja tykkään ihan älyttömästi teijän blogista :)

    VastaaPoista
  77. 1.Oma lempparini on Aussie merkkinen (: Kohtuu hintainen ja hiukset on aivan taivaalliset käytön jälkeen!
    2.Olen 17-vuotias catering-alan opiskelija jolle siis ruoka on elämä :D <3
    -Tiija

    VastaaPoista
  78. 1. Jos hyllyssäni olisi hiustuotteita vain yhdeltä merkiltä olisi se Tigi. Loistava hinta-laatusuhde, herkulliset värit, tuoksut ja pakkaukset - ja tietty myös toimivuus :-D Käytännössä olen kuitenkin "jakanut" kunnian hiuksieni hoidosta kahdelle merkille: Tigiltä on shampoot, hoitoaineet, hiusnaamiot, lämpösuoja ym. pestessä tai heti pesun jälkeen käytettävät tökötit ja Osikselta muotoilutuotteet kuten lakka, muotovaahto ja vaha.

    2. Olen Taru, 23-vuotias kieltenopiskelija ja kahden kaupungin kansalainen. Koukussa blogiinne, (ja aika moneen muuhunkin blogiin) suklaaseen, shoppailuun, elämästä nauttimiseen ja ystäviini. Niin ja sitten olen aivan selkeästi näiden ihanien Body Shopin tuotteiden tarpeessa, koska olen lähdössä poikaystävämieheni kanssa kuukaudeksi Aasiaan reissaamaan ja luulen, että jossain viidennen päivän paikkeilla olen väsyttänyt sen raasun ihan loppuun juoksuttamalla sitä kaikissa mahdollisissa kaupoissa ja putiikeissa, vaatinut sitä kantamaan mun rinkkaa, anonut sitä juoksemaan vaikka kymmenen korttelia keskellä yötä koska en itse jaksa lähteä ostamaan suklaata tai vaniljakokista tai ihan vain höpöttämällä 24/7 kaikista Tärkeistä Jutuista. Niin musta olis tosi mahtava idea hämätä sitä ja saada se villiintymään noiden tuoksulla niin se muistaa taas miten ihana olen<3 (Ja sitten kun tuoksu ei enää toimi niin pesen SEN hiukset noilla ja annan sen pelastua "hektiseltä aikataululta ja stressaavalta elämäntyylitä"..)

    Puspus, jatkakaa samaan malliin!

    -Blomknopp
    Blomknopp@gmail.com

    VastaaPoista
  79. Tämä nyt ei liity tähän mitenkään, mutta eksyin tänne teidän blogiin Tuhlauksen blogista ja voi jehna, olipa kiva että eksyin. Aivan mahtavaa, aivan mahtavaa! Taidanpa lisäillä omaan vasta blogiin, joka on vasta poikanen, linkin :) Huippublogi! Terveisin itsekin pläski :D

    VastaaPoista
  80. 1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?

    Mä olen kovasti tykästynyt noihin Tigeihin, kuten ilmeisesti moni muukin täällä. Paras lämpösuoja kautta aikain on kylläkin GHD:n valmistama, suosittelen!

    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!

    Oon 23-vuotias fysioterapian opiskelija, Helsingissä asun. Oon vasta vähän aikaa lukenu tätä teidän blogia ja heti tänne pamahtaa arvonta näin upein palkinnoin vieläpä!

    VastaaPoista
  81. 1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?
    Aika paljon käytän markettikamaa, mutta aussie on yksi suosikeista.
    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!
    tykkään pitsasta ja askartelusta. siinäpä oleellisimmat ;)

    VastaaPoista
  82. 1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?

    Elvitalin punaset purnukat - niin säälittävää kuin se ehkä hc-hiusihmisten mielestä onkin, en oo ikinä kokenut tarvetta siirtyä pois markettituotteista. Mun hiukset vaan on täydelliset tällaisina.

    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!

    19.v suomen kielen (aloitteleva) opiskelija Espoosta hei! Vietin just kaksi ensimmäistä yötä bloginne kanssa - suhteemme on siis hyvin tuore, mutta erittäin kiihkeä. Sanoisinko rakkautta ensisilmäyksellä!

    VastaaPoista
  83. 1.
    Jees, Tigi-tyttö täälläkin. Headshotin pesuaineet on nannaa. Mutta silti paras tuote ikinä on Osiksen mattapuuteri. Ilman sitä olen kuin orava ilman käpyä.
    2.
    Olen tuleva kätilö. Juon punaviiniä (liikaa) ja olen hemmetin onnellinen ja tyytyväinen elämääni.

    VastaaPoista
  84. 1. Meitsi liputtaa Tigiä - orgastisen makean hajun ja sarkastisen kipakoiden purkkien vuoksi, tottakai. ^_^

    Ehdoton lempparituotteeni on tosin noin 25 euron arvoinen Revlon Nutri Color Cream, joka paukauttaa pläskin kulahtaneisiin shokkiraitoihin niiden entisen säpäkkyyden. Tuunaa myös pohjavärin, muttei värjää juurikasvua. Fair enough!

    2. Moi, mä oon Anna, oon kakskytkaks ja harrastan hevospooloa. Ei vaan, opiskelen kasvatustieteitä Jyväskylässä. Muuten oon rento ja tykkään syyä. :D

    Ps. Ootte parhaita!

    Nimimerkillä Annis

    VastaaPoista
  85. ihihihi! Aussie on ihan ehdoton lempimerkki, mutta käytän VO5:n syväpuhdistavaa shampoota kerran viikossa. Toimii! Jaa mä oon Hanna, Vantaalainen 20-kesänen tyttö, Vaatetusalan artesaani, Tiimarin kassa, erittäinkin erikoinen tapaus. :)

    VastaaPoista
  86. 1. Minun on pakko myöntää, että olen ehkä erilainen kuin moni täällä, koska en ole IKINÄ käyttänyt Tigin tuotteita. Minä tykkään ihan "tavallisista" hiushoitotuotteista. Tällä hetkellä käytössä on Oriflamen Hairx ja fructisin tuotteita käytössä :) Ja ihan minä niistä tykkään.

    2. Olen 22 vuotias Jyväskyläläinen neitonen, joka on tyytyväinen muodokkaaseen vartaloonsa! Ihmisläheinen, iloinen ja puhelias höpsöttäjä on tämä neitonen täällä. :) Rakastan itseäni ja kaikkia itselle tärkeitä ihmisiä ylitse kaiken. Hymyssä suin elän elämääni, vaikka se ei ruusuilla tanssimista aina ole ollutkaan..

    p.s Te ootte ihan parhaita! :)

    VastaaPoista
  87. KÄÄÄÄK! Olin selkeesti ihan sokerihumalatokkurassa kun kirjoitin tuota vastaustani ja hölötin että olen selkeästi noiden Body Shopin tuotteiden tarpeessa - DUH mikä ajatushärö! Koska selitellä pitää aina niin pistän kaiken Fazerin sinisen ja Daim Maraboun piikkiin sekä tietenkin sen, että lueskelin juuri aiempia mahtavia juttujanne Body Shopin parhaista tuotteista ja päässäni jyskytti vain "pakko päästä Body Shoppiin, pakko päästä Body Shoppiin". Että sillälailla. Pahoittelen mokaani ja kuolaan siis PAUL MITCHELLIN tuotteita. (Ja kyllä oikeesti niitä Body Shopejakin. Kookos-vartalovoi loppui just ja vierotusoireet puskee päälle parhaillaan..)

    T: nolo ja punastunut Blomknopp, joka kommentoi tuossa jokunen tunti sitten

    VastaaPoista
  88. heips

    1.osis+! mun suosikki muotoilutuotteissa! lempishamppoo+hoitoaine on TÄLLÄ HETKELLÄ herbinan bio-hajoava shamppoo...tosin shamppoot vaihtelee silloin tällöin :D mutta osis+ on ykkönen!

    2.hurjaa, joku haluu tietää kuka MÄ oon! ;) elikkäs oon tämmönen 21-vuotias kajaanilainen tytsy joka haaveilee tällä hetkellä omasta kämpästä rakkaansa kanssa. itsekkin piän blogia mutta nyt oon vähä laiminlyöny sen päivittämistä, auts! mutta sitäkin enemmän oon lukenu muiden blogeja. ja siitä kiitos teille tytöt ku ootte pitäny tätä! tää on niin... <3

    VastaaPoista
  89. heips

    1.osis+! mun suosikki muotoilutuotteissa! lempishamppoo+hoitoaine on TÄLLÄ HETKELLÄ herbinan bio-hajoava shamppoo...tosin shamppoot vaihtelee silloin tällöin :D mutta osis+ on ykkönen!

    2.hurjaa, joku haluu tietää kuka MÄ oon! ;) elikkäs oon tämmönen 21-vuotias kajaanilainen tytsy joka haaveilee tällä hetkellä omasta kämpästä rakkaansa kanssa. itsekkin piän blogia mutta nyt oon vähä laiminlyöny sen päivittämistä, auts! mutta sitäkin enemmän oon lukenu muiden blogeja. ja siitä kiitos teille tytöt ku ootte pitäny tätä! tää on niin... <3

    VastaaPoista
  90. 1. En ole kokeillut mitään erikoismerkkejä, eli ihan tavallisista tykkään. Esimerkiksi vaikka Sunsilk :D

    2. No olen lukion kolmannen aloittanut tyttö, joka ei aina saa luettua niin paljon läksyjä kun pitäisi :D Tykkää leffoista, kirjoista, blogeista ja herkuista. Löysin bloginne vasta pari päivää sit ja heti piti selata kaikki mahdolliset postaukset läpi (vaikka niitä läksyjä piti oikeesti tehdä :D).

    VastaaPoista
  91. 1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?

    - Oon köyhä lukiolainen joten kituutan marketin halvimmilla mömmöillö että ei tarvii syödä joka päivä nuudelia vaan voi joskus ostaa myös esim. suklaapatukan. MUTTA jos mulla olis varaa niin ostasin kaikkia ihania Tigin herkkutuoksusia juttuja. Lemppari markettimerkki on varmaankin XZ!

    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!

    - Aija täällä terve, Oulusta olen ja ikää löytyy vaivaset seittemäntoista vuotta. Mulla ei siis tosiaan oo varaa ostaa ihania ruokia (= oon erittäin nälkäinen :--D) ja koska oon liian laiska menemään vanhempien luokse syömään, helpottaa teidän blogi mua selkeesti koska on nastaa kuvitella että mässään muka jotain namia vaikka oikeesti syön tonnikalaa ja makaroonia.. Sen lisäksi että oon nälkänen oon myös ihan kiva ja tykkään bloggailla, pelata futista ja hassutella kavereiden kanssa. Terkkuja!

    VastaaPoista
  92. 1.Mun lemppari hiusjuttu on tigin Small talk, se tuoksuu niin hyvälle, ja silottaa hiuksen tosi hyvin! lempparituote ollut jo kauan.
    2. Oon 13-vuotias tyttö,kirjotan omaa blogia ja tykkään karkeista :D huomasin tän blogin ihan äsken, ja tosi kivalta vaikuttaa! nättejä tyttöjä ootte!

    tuplaan! laitoin omaan blogiin :)

    VastaaPoista
  93. 1. Mulla käytössä hiuksiin aika tasan Tigin ja Bonacuren tuotteita. Paul Mitchellin shampoo ja hoito oli joskus kokeilussa ja tykkäsin ehdottomasti=)
    Vartalotuotteina onkin sitten sitä Bodyshoppia; tällä hetkellä neljää eri voita(nyt lempparina vadelma), käsivoidetta, lotionia, suihkutuotteita, hajuja ja huulivoidetta & -kiiltoa. Miehellekin on omat tököttinsä:)
    Jos yksi näistä merkeistä täytyy valita niin BodyShop, koska sille olen ollut uskollinen jo pidemmän aikaa <3

    2. Olen kahden pienen pojan äiti ja myöskin molempien teidän uusi facebook-kaveri:)
    Lähestyn uhkaavasti kolmenkympin ikää, (kriisissä on oltu puoli elämää jo) seuraavan kerran numero jälleen suurenee juurikin arvontapäivänä, joten ei yhtään haittaisi, että arpaonni suosisi synttäripäivänä;)

    VastaaPoista
  94. 1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?

    Niinkin hölmöltä, kun voi kuulostaa, niin Lidlistä ostettu Cien-shampoo, se vihreän värinen ohuille ja rasvoittuville tarkoitettu shampoo on ollut positiivinen yllätys. Pitää hiukset tosiaan pitkään puhtaana. Kun oma budjetti ollut pieni, niin testaillut kaikenlaisia pikkurahalla saatavia tuotteita tässä, muutenkin kuin hiusten osalta siis. Ja nyt minulle on tässä tulossa Oriflamen HairX Volume Boost Leave-in Conditioner, eli hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Testasin tätä kaverin luona - koska en ole aiemmin sietänyt hoitoaineiden käyttöä, mutta hänen motkotettuaan aiheesta niin pakkohan se on lopulta - ja hyvältä vaikutti.

    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!

    Olen tällainen rempseä, rehellinen, suurikokoinen, sydämeltäni maalaislikka, 22-vuotias blondi. Hulluna 60-luvun musiikkiin ja muutenkin vanhempiin kipaleisiin :)

    VastaaPoista
  95. 1. Ikinä en ole oikeastaan kokeillut mitään erikoismerkkejä, mitä hiustenhoitoon tulee. Tigineitsyyskin on edelleen tallella. Tosin ainoa shampoo/hoitoaine -yhdistelmä jonka olen pannut käytön aikana merkille, niin on VO5. Huomasinpa vaan, että sai hiukset pesun jälkeen tuoksumaan -omituinen ilmaus - shampoon raikkailta.


    2. Minä oon 19-vuotias tyttö Etelä-Suomesta. Vähän tällanen pullukka itsekin, ja siksi pidänkin teidän blogista, kun lakkaan aina murehtimasta kilojani kun luen blogianne, saa hyvälle tuulelle =). Läskeillä on aina hauskaa ja sitä paitsi lämpimämpi talvella!

    VastaaPoista
  96. 1) Lempimerkkini taitaa tällä hetkellä olla Lanza, tosin käytän hyvin paljon eri merkkejä enkä ole merkkiuskollinen.

    2) Tämä on tunnustus: Ostin juuri Chanelin Flap Bagin :D

    VastaaPoista
  97. 1.Tigi ehdottomasti.

    2. Oon Hanna 19vee ja oon teidän kaveri f-bookissa ! :> ja sit seurailen teitä Twitterissä, mutta käyn siellä liian harvoin enkä osaa ite päivittää sinne mitään jännää :< saatte mut nauraan ja siks ootte ihania ja luen teidän blogia ja sillai. Toivoisin, että osaisin itekin aina olla niin rohkee ja reipas kun te.

    VastaaPoista
  98. 1. Tällä hetkellä monet lemppari tuotteet löytyy Tigiltä, mutta myös on toki myös suosikkeja muilta merkeiltä. Kampaajana tykkään kokeilla kaikenlaisia

    2. Ylemmässä tulikin kerrottua että olen kampaaja. Ikäkriisissä, täytän pian 27, kääk! Tykkään karkeista ja kaikesta kauniista!

    VastaaPoista
  99. 1. Paul Mitchell on ehdoton lemppari, nam nam. Ennen käytin perusmarkettishittiä kuten Pantenea mutta kampaaja pakotti vaihtamaan Paul Mitchelliin. Sen jälkeen ei edes ole tehnyt mieli käyttää muita merkkejä! (Paitsi pitkille hiuksille tarpeeksi pitävää hiuslakkaa en ole tähän mennessä merkiltä löytänyt joten osis on tullut avuksi)

    2. hiiii, 19-vuotias tyttö stadista, hieman moretolove itsekin!

    VastaaPoista
  100. Mä tahdon voittaa kerran elämässäni arvonnassa jotain joten valkatkaa mun lappu! Silläkin uhalla, että mun lapun nostamisen mahkut pienenee, koska mun blogin kautta sit tähän osallistuu ainakin 10000000 ihmistä ni TUPLAAN!

    1. TIGI <3

    2. Olen 23 vuotias (apua oon jo kyllä 23,5, ikäkriisi!!) jyväskyläläinen ja mun kengänkoko on 39 ja mä tiiän et dp tarkottaa jotain muuta kun dorothy perkinsiä ja mä olin läski parikymppisenä, mutta laihdutin 13kg! ja mun lempisuklaa on fazerin lontoon rae ja se on mun poikkiksenkin lempisuklaa ja mä ajattelin lähettää sille sitä yllärinä ens viikolla :D

    VastaaPoista
  101. mun lemppari on ihan perus nivean Intense Repair tuoteperhe mikä tuntuu hyvältä hiuksissa mitkä on olleet karheet (saan mieheltä kommenttia jatkuvasti että oon taikuri ku on niin pehmeä fleda, en oo viittiny sanoa ett öö johtuu oikeesti hoitoaineeesta.)

    mut siis antakaa mahollissuus tämmöselle tavalliselle ihmiselle saada noit hoitsikoit yms. kun en kuitenkaan kehtaa ostaa ku avokki kuvittelee et mul on normisti pehmeee fleda vaikka etinki koko ajan tarpeeks hyvää peruukkia tai sitte perustukkaa et saan huijattua mein kallea mun kaa ulos.

    VastaaPoista
  102. Soul Kitchen,voi apua kirjotin pitkän postauksen tänne ja se hävis, jäjlelle jäi vaan sanat "Soul Kitchen" mut eipä paljoa auta hiusongelmassa.

    Siis parhaaks oon toddenu Nivean Intense Repairin joka tekee valmiiks blondatusta letistä pehmeää ja suht onnellisen tukan omistajan.
    hyvä tuoterhe kotiinkuljetuspalveluineen kaikkineen, ainakin näin uuden kouvolan myötä.

    VastaaPoista
  103. 1. tykkään iha oikeesti sairaasti palmoliven oranssista! en halua tietää mitä kaikkea pahaa se sisältää mut tämän takkutukkan oikoo.

    2. oon 19-vuotias tytteli, huomenna avovaimo ja reilun viikon päästä yht. yo. ui saatana.

    VastaaPoista
  104. hmm. tuntuu siltä että kommenttisi hävisi jonnekkin. kuitenkin kiaoaan tukanselvittäjää, kiittti moi.

    VastaaPoista
  105. 1 mun lempparituotteeni on Wellan Flat iron spray ja Osiksen Freeze fix! Suoristan hiuksiani joka aamu ja joskus jopa monesti päivässä, niin tuo Wellan suihke on oiva lämpösuoja siihen hommaan. Lisäks se jättää hiukset kivan pehmeiksi suoristuksen jälkeen. Freeze fix on siitä kiva, ettei se tee hiuksista semmoisia koppuraisi, lakatun oloisia, mutta kuitenkin lakka on todella pitävää!

    2 oon 18 vee, lappilainen toukokuussa parturi-kampaajaksi valmistunut tytskä! en kuitenkaan meinaa tehdä niitä töitä, koska en kestä asikkaiden suunnalta tulevia paineita :D jotkut snobi-asiakkaat osasivat olla niin vaativia joskus! meillä oli koulussa myynnissä vaan osiksen ja bonacuren tuotteita, niin paul mitchell oli (ja on vielki!) aina ihan luksusta niihin verrattuna, jos jostain putelin tai toisenkin sai hankittua :p ja niin, jos vielä vähän kehaisisin teitä, bloginne ansiosta oon alkanut jälleen pitämään melkosen pyöreestä kropastani :>

    VastaaPoista
  106. HUOM: Meillä oli kommenttien valvonta päällä, eli meidän piti hyväksyä kommentit, ennen julkaisua. Kuitenkin bloggerissa on välillä niitä ongelmia, että kommentit oikeasti häviää, joten kommenttien valvonta tämän postauksen osalta on otettu tilapäisesti pois. Ilmottakaa siis, jos oma kommentti ei näy!

    (Muuten ihan mahtava lukee teistäkin jotain!)

    VastaaPoista
  107. 1. Mun suosikkituotesarja on Schwarzkopfin Bonacure, etenkin niitten latvasuoja on ihan mahtavaa tavaraa!

    2. Oon tänään 20-vuotissynttäreitään viettävä tamperelainen, nyt syksyllä yliopisto-opiskelut aloittava tyttö joka pitää teidän juttuja tosi hyvinä! :D Ja tuplaan mahkuni ehdottomasti, niin houkuttelevat on palkinnot! ;)

    VastaaPoista
  108. 1.Hiukseni ovat kuin kiharaa hevosen jouhta, kuivaa,paksua ja niitä on ihan hemmetisti. Joka kerta eri kampaajalla käydessäni, kampaaja kehottaa kokeilemaan jotain eri sarjan tuotetta. Paul Mitchellin latvasuoja on ollut ehdottomasti huipuin, samoin kuin shampoo ja hoitoaine paljon käsitellyille hiuksille. (Siksi ehkä himoitsen myös palkintoakin... :))Nyt kun tukka on luonnollisessa kuosissa monen vuoden kasvatusoperaation jälkeen täytyisi vaihtaa tuotteeet ehkä hieman miedompiin. Paulia en ole hetkeen ostellut vaan suihkukopissa pönöttää Stockan hullujen päivien vakio-ostos, Lorealin jykevä pumppupulloshampoo ja samaan sarjaan hoitoaine. Ihan hyvää peruskamaa. :)

    2.Minä oon Maiju. Oululainen opiskelija, haaveilija ja matkanainen. Pää pilvissä, unelmat ulkomailla, mutta jalat vielä toistaiseksi kiinni täällä sellunhajuisen kaupungin maaperässä. Luovuus kukoistaa, mutta tällähetkellä sen melkein tappaa hammaslääketieteen opiskelu. Lekurikoulun jälkeen tavoitteena vapauttaa solmitut kädet ja vapauttaa padottu mielikuvitus jotain taideainetta opiskellen. Tällanen mä, hieman hupsu ja hassu. Mutta te, ihania kerrassaan! Kiitos blogista, joka täytyy lukea joka päivä!

    VastaaPoista
  109. 1. Kuulun myös tähän "markettiperheeseen" eli hiustuotteet löytyvät sieltä. Mikä sinänsä on varsin huvittavaa, että tässä muutama vuosi sitten uudella kampaajalla käydessäni mieskampaaja ihasteli hiuksiani ja niiden kuntoa. Hän halusi kovasti tietää mitä tuotteita käytän, tosin vastauksen saadessaan ei kuulostanut kovinkaan tyytyväiseltä:)

    2.Hei, olen 24-vuotias opiskelija Turusta:) No joo, tosiaan tuleva opettaja asustelee ja elelee yhdessä tulevan lääkärin kanssa. Toivoo, että saisi välillä itseään niskasta kiinni ja jotain tehdyksi:)

    Ehdottomasti tuplailen mahikseni linkityksellä!

    VastaaPoista
  110. 1. Mä vannon Herbal Essencen Appelsiinin nimiin! Sitä sitten raahaillaan aina reissusta kotiin mukana, taivaallinen tuoksu ja sopii täydellisesti käsittämättömalle hiuslaadulleni :)

    2. Ihan justiinsa teinivuodet päättävä wannabeopiskelija täällä hei :) Rakastan blogeja, koska on ihan mahtavaa nähdä mitä muut repivät aamuisin päällensä kun omat kokonaisuudet tuppaavat välillä kyllästyttämään oikein urakalla :) p.s Teillä on maaginen asenne, jatkakaa samaan malliin! Love your blog!

    VastaaPoista
  111. 1. Tigi on kyllä ehdoton lemppari...Tigin muotoilutuotteet käytössä lähes päivittäin ja samaisen merkin shampoot ja hoitoaineet silloin (harvoin), kun niihin viitsin satsata. Kesän uusi loistava tuttavuus oli Fudgen Saltspray!

    2. Olen 21-v, asustelen Tampereella (tosin näitä muutamaa viime vuotta lukuunottamatta olen elänyt koko elämäni Helsingissä) ja opiskelen Tampereen yliopistossa psykologiaa.

    VastaaPoista
  112. 1. Käytän sekalaisesti marketti- ja kampaamotuotteita. Paras shampoo mulle on Hieno suomalainen shampoo, jota löytää nyt ihan mistä tahansa Maken marketista.Siitä tulee kesä ja mökkifiilikset paukkupakkasillakin. Muutoin tykkään Bonacure-sarjasta ja Wellan Sp Power Mask-naamio saa hiukseni silkkisen sileiksi.

    2. Olen 23-vuotias opiskelija ja asun Tampereella. Rakastan blogianne, ootte vaan niin parhaita Mimmi ja Peppi.:) Kadehdittava asenne elämään.

    VastaaPoista
  113. Mä olen Tigi-tyttö. Tällä hetkellä kylppäristä löytyy Catwalk-sarjan Oatmeal and Honey-shampoo ja Superstar-hoitoaine. Lättänään tukkaan parasta on Big and bigger-muotoiluvaahto.

    Olen 26-vuotias biologi, joka työskentelee tutkijana yliopistolla ja rakastaa akateemisen työn vastapainoksi kaikkea hömppää.

    VastaaPoista
  114. Aussien "3 minute miracle"-hoitoaine on mun suosikki.Tosin löysin pari viikkoa sitten hehheh..saiturinpörssistä!!"Mrs.Potter Amber"-hoitoaineen kuiville ja käsitellyille hiuksille-maksoi huikeat 1,50,ja on namia mun kuivlle ja vaalennetulle letille.Shamppoissa luotan kotimaisiin"Ole Hyvä"-sarjan luonnontuotteisiin.

    Itse olen 30-vuotias(aina ei siltä tunnu..)hoitoalalla toimiva yhden tyttölapsen ylipainoinen ja ylimielinen ;)äiti.Helsinkiläinen,näpertelijä,sisustaja& 1 kissan emäntä.

    VastaaPoista
  115. 1. Kaikki kosteuttavat ja hoitavat jutut on ihan must! Esim bonacuren moisture kick saa jotain eloa tähän kuivuneeseen kasaan pään päällä.

    2. Kuopiosta, 1988 tyttö. Rakastan lukea blogeja ja muutenkin vaklata muiden ihmisten tekemisiä :D Etsin omaa juttuani elämässä, auttakaa mua!

    VastaaPoista
  116. 1. Cutrinia ostin viimeksi eilen, mutta myös muita kampaamotuotteita käytän, joita kampaajani keksii ehdottaa. Toisinaan ostan myös ihan normikaupoista tukkavärkkejä, ja oon todennu niidenkin ihan toimivan. Yleensä putelit ei kauaa käytössä kestä, jos ne tuoksuu ihanilta :P Nyt pitäis taas opetella käyttämään muitakin tukkatuotteita kuin pesuhommia, kun pätkäsin eilen pitkän tukkani lyhyeksi :O so nice!

    2. Reipas parikymppinen tyttönen, joka opiskelee Jyväskylän yliopistossa, mutta jonka elämä poikaystävineen on jossain aivan muualla. Hieman myös pyöreyttä havaittavissa keskivartalossa, mutta se ei juuri enää haittaa (onneksi!). Ärsyää syksyä, koska tulee inhottavat säät, mutta toisaalta sit on kiva käpertyä viltin alle ja kattoo vaik telkkaria!

    Tämmönen pieni ekstra tänne loppuun: löysin teidän blogin vasta viime viikolla, ja luin yhen yön teidän tekstejänne. Aivan ihana blogi, oon koukussa :)

    -Timjamiini

    VastaaPoista
  117. 1. Koska siitä mennään mistä aika on matalin, aktiivikäytössä on oikeestaan vain Tigin Dumb Blonde-tupla ja Doven hiuksiin jätettävä hoitsikka. Mitä vähemmällä pärjää, sen parempi.

    2. Olen 23, korumuotoilun opiskelija, enkä osaa soittaa kitaraa tai puhua espanjaa, vaikka kuollakseni haluaisin! Tää blogi on aina ihanan sokerisen iloinen energiapommi, saa hyvälle tuulelle.

    VastaaPoista
  118. 1. Mulla ei ole oikeastaan mitään lempimerkkiä. Esimerkiksi shampoomerkkiä pyrin vaihtelemaan aina säännöllisin väliajoin, että saa välillä hiuspohjakin vaihtelua. Koska opiskelija ei rahaa kauhiana ole,niin täytyy ajatella järkevästi. Usein pistän rahani markettituotteisiin, koska lopputulos on sama kuin kalliilla merkkituotteilla. Ehkä yksi ihanin on Avonin hiusnaamio, mun tukka sekä lompakko tykkää!

    2. Olen 22v pohjoisen tyttö. Välillä oon hirveän sosiaalinen, välillä suppusuu - perus suomalainen. En seuraa muotia mitenkään erityisesti, mutta tykkään ihanista materiaaleista ja itseni kaunistamisesta. Mitä kummia saakaan aikaiseksi vain eyelinerilla, no peilistä sen näkee! ;)

    Olen vasta löytänyt bloginne. Se vaikuttaa lupaavalta. Se siitä hehkutuksesta, kai te itte tiiätte millainen teidän blogi on! :D

    -Satulli

    VastaaPoista
  119. 1. Kosteuttavat jutut sekä välillä korjaavat. On tullut laitettua tummaan tukkaan paljon vaaleita raitoja, niin hius ei ole parhaassa mahdollisessa kunnosa.

    2. Olen tälläinen Varsinais-Suomen kasvatti, satunainnen blogien lukija :)
    Tuplaan! http://pienenpaiva.blogspot.com

    VastaaPoista
  120. 1. Paul Mitchelin The One -shampoo on jotain niin hyvää! ja kaiken lisäks täydellinen kookosen tuoksu siinä! sit aussien 3 minute miracle reconstuctor. Helsingissä asuvan veljeni kihlattu kerto mulle joskus tästä ja sit sain joku aika sitten kicksistä näytteen ja olin niin myyty!

    2. Oon 20-vuotias opiskelija itä-suomesta, tarviiko enempää sanoo ees? :D

    Ellu

    VastaaPoista
  121. 1. Olen pienesti anti-TIGIsti, en ole koskaan kokeillut niitä ja enkä niin haluakkaan. Purnukat ja nimet kyllä vaikuttavat todella houkuttelevilta, mutta en uskalla opiskelija-budjetilla upottaa rahojani tuotteeseen, joka ei mulle ehkä sovikkaan. Shampoissa ja hoitoaineissa luotan Herbinaan, se on kotimaista, ei sisällä silikonia ja se on sitä paitsi aikas usein tarjouksessa halpiskaupoissa :). Lakat ja muut töhnät on myöskin markettikamaa.

    2. Olen parikymppinen tyttö ja asustelen Helsingissä tällä hetkellä. Opiskelen amkissa ja tarkoitus olisi joskus muutaman vuoden päästä valmistua jonkin sortin bisnesnaiseksi :P.

    Olen itsekin tuollainen mehevä muija ja viime kevät oli kauhean itsetuntokriisin aikaa. Vietin iltani katselemalla langanlaihojen mallien kuvia ja laskeskelemalla kuinka kauan kestäisi riuhduttaa itseni samanlaiseksi. Nyt kesällä sitten löysin ensiksi Tuhlauksen blogin ja sitten teidät ja tajusin, että oon ollut kyllä aivan hakoteillä! Ei sitä tarvitsekkaan olla size zero, ollakseen kaunis! Nykyään viihdyn paljon paremmin omassa kropassani, osittain juuri teidänlaistenne ihanien bloggarien takia!

    Ootte ihania, jatkakaa samaan malliin :)!

    Myrtti

    VastaaPoista
  122. Moi!

    Minä käytän lähinnä Tigin hiustuotteita, koska se on kuulemma hyvä merkki ja tosi coolia nyt.. En tajua näistä hiusasioista mitään, joten ostan vaan sitä mitä käsketään.

    Minä olen 24 v tyttö ja Oulusta ja tykkään lukea teidän höpötyksiä. Itsekin vähän tällisenä muotoja keränneenä (läskinä) nauran teijän jutuille ja koen suurta yhteisymmärrystä.
    Keep on blogin,
    Tinttu

    VastaaPoista
  123. 1. Nyt olen pitkään käyttänyt Avonin hiustenhoitotuotteita, mutta jotain uuttakin voisi jo kokeilla :)
    2. Olen äiti-ihminen useammalle lapsukaiselle, kokki kun olen, niin hyvä ruoka on lähellä sydäntäni ja sen kyllä myös huomaa :)

    VastaaPoista
  124. 1. Tigin Headshot on tällä hetkellä lemppari, myös Aussien Lucious Long-hoitoaine on kiva. Ja sit Erittäin hieno suomalainen mustikkahoitis tehohoitona pitkään vaikuttaen.

    2. Oon kohta 25v. farmasian opiskelija Kuopiosta. Oon ihan hulluna kosmetiikkaan, roikun liikaa eBayssä ja rakastan leivonnaisia.

    Tuplailen seuraavassa postauksessani.

    VastaaPoista
  125. 1. Tällä hetkellä mulla on päässä jatkot, jotka näyttää kuolleelta marsulta ilman Paul Mitchellin Instant Moisture tai Super Skinny shampoota. Täydellinen hoitoaine löytyy samasta sarjasta nimellä Super Strong Conditioner. Suosittelen kaikille hampputukille!! Joku tuolla ylhäällä jo suosittelikin 4R -sarjaa, kantsii todellakin kokeilla! Hinta ei varsinaisesti päätä huimaa.

    2. Mä olen, tai ainakin yritän olla, jonkunasteinen kielen ammattilainen pk-seudulta. Tykkään syömisestä ja mun koirasta. Ikää on sen verran, että lähempänä kolmeakymppiä ollaan kuin kahtakymppiä. Sniff.

    VastaaPoista
  126. 1. Tällä hetkellä käytän Ekolosta ostamiani Ole Hyvä Minttu-mustikka-sitruuna shampoota ja Santen Brilliant Care hoitoainetta. Bonacuren hairtherapy moisture kick kosteuttava tehohoito ja hoitosuihke ovat myös aktiivisessa käytössä. Välillä ostan marketeista, toisinaan kampaamosta tai Ekolosta. Vähän rahatilanteen ja hiustilanteen mukaan.

    2. Yli kolmekymppinen tietokoneen ääressä työtätekevä blondi, joka on nyt kesälomalla maalaamassa taloaan. :)

    VastaaPoista
  127. 1. Lempimerkki on varmaankin Aussie tai sit ihan vaan perus Schwarzkopf.

    2. Olen 18-vuotias tyttö, joka yrittää miettiä mitä elämältään haluaa :)

    VastaaPoista
  128. Moi

    n:o 1 Kampaamoiden tarjoustuotteet on mun suosikkeja.

    n:o 2 Kaksviis ja kriisissä. Haluaisin tietää mikä musta seuraavaksi tulee ja ottaisin mieluusti osaksi elämääni joko kivan työn, koiran tai miehen.
    Perussettiä.

    VastaaPoista
  129. Hei Peppi ja Mimmi!

    1. Tämän hetkisenä suosikkina toimivat Garnier Fructisin uutuustuotteet, jotka ovat todella toimivia pitkään hamppuiseen tukkaani. Mielelläni käyttäisin näitä kaikkien suosimia Tigi ja Paul Mitchell merkkejä, mutta varaa niihin ei todellakaan ole. SIKSI tarvitsen huutavasti palkintoanne! Pääsisin edes kerran elämässäni kokeilemaan luksusta :)

    2. Olen Joensuussa asustava lukion viimeistä vuotta käyvä tyttönen. Kuulun itsekin läskeihin ja siksi rakastan kovasti blogianne! Haluaisin olla yhtä sinut itseni kanssa kuin te tunnutte olevan :)Piristäkää köyhän (rahaa ruokaan löytyy kuitenkin :D)tytön elämää palkinnollanne!

    Ps. Peppi, saanko tulla bongaamaan sut ensikesänä kun vietät häitäsi Joensuussa? :)

    VastaaPoista
  130. 1. Tiukan opiskelijabudjetin sanelemana päivittäisessä käytössä ovat ELVITALIN COLOR-VIVE shampoo ja hoitoaine värjätyille ja raidoitetuille hiuksille sekä HERBINAN ULTRA STRONG lakka ja muotovaahto. Näiden lisäksi viikoittaisena apuna toimivat myös SCHWARZKOPFin OSISjutut. Tällä hetkellä kovassa huudossa Rough.up- muotoilusavi, Freeze- hiuskiinne sekä Dust It- mattapuuteri. Satunnaisesti turvaudun myös WELLAaan.

    2. Oon reilu parikymmpinen (siis sekä reilun kokoinen että reilusti yli parikymppinen) restonomiopiskelija Porista ja sain eilen niin järjettömän kokoisen vesikellon pikkuvarpaaseeni, etten pysty nyt oikein keskittymään mihinkään muuhun…

    … no jos jotain nyt kuitenkin yritän vielä… Yritän kovasti saada tolkkua tähän elämiseeni mm. kirjoittamisen ja valokuvaamisen kautta. Oma koti on kullan kallis, samoin kissa ja Lidlin juustosipsit!

    VastaaPoista
  131. 1) Käytän erilaisia markettimerkkejä vaihdellen. Lempparia ei ole löytynyt, joten jospa tästä nyt sitten jonkinlainen uusi suhde poikisi, Mitchellin Paulin kanssa. Uuu.

    2) Olen miljoonan sivuaineen yliopisto-opiskelija pohjoisesta. Iloinen Läski sekä mieleltäni että jonkin verran myös ulkokuoreltani. Inhimillistän kissaani aika ajoin yltiöpäisesti (se esimerkiksi selvästi puhuu, ilmeilee ja pottuilee mulle). Löysin blogiinne aika vast'ikään ja pitihän teihin tutustua kunnolla, joten vietin useamman tunnin teitä tutkailemalla. Tää on niin todella upeeta.

    VastaaPoista
  132. 1. Ei mitään lempparia,varmaan jotkut Bonacuren ja kaikki hajusteettomat, terveisin allerginen.

    2.Olen opiskelija, gradua tekevä, koiranpennun omistaja ja 'vaarallisten' ihmisten kanssa töitä tekevä tyttönen.

    Linkitän seuraavassa postauksessa.

    VastaaPoista
  133. 1. Käytän Sebastin Proffesional HYDRE moisturizing shampoota ja hoitoainetta. Ennen föönausta suihkutan hiuksiin Tigin Superstaria ja sit muotoilen hiukset Bed Head Manipulator -vahalla. Lopuksi suihkutan vielä Osiksen lakkaa.

    2. Olen 21-vuotias Helsinkiläinen ja asun Kalliossa. Ja rakastan sushia ja neulomista. Ja facebookkia.

    -maki

    VastaaPoista
  134. Nyt on kokeilussa Lavera ja Logona, koska kaikki hoitavat öljyt tulee tähän pehkoon tarpeeseen. Lukemattomien kotivärjäyksen ansiosta.

    Olen opiskelija Etelä-Suomesta, yksi visuaalisen alan ammatti jo takataskussa, jonne se jääkin. Olen huomannut, että opiskeleminen on kyllä rankkaa ja ihanaa yhtä aikaa.

    VastaaPoista
  135. Siis mun on vaan pakko kommata tänne väliin, että ette uskokkaan miten kiva on lukea teistä! En oo ikinä varmaan ollu mihinkään näin koukussa (okei ei lasketa ruokaa ja kaikkia herkkuja nyt ylipäätänsä) kun tähän, että käyn lueskelemassa teistä. Aivan mahtavaa. :) Voitteko kaikki liittyä facebookkiin ja lisätä mut kaveriks, että voin vakoilla teitä?

    VastaaPoista
  136. 1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?
    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!


    1. Lempparimerkkiä ei varsinaisesti ole, olen testannut sekä kampaamotuotteita että marketti, vastoin odotuksia pidän eniten markettituoteesta!

    Eli ehkä lempparina toimii XZ sarjan öljyhoito shampoo sekä tehis.
    Myös Bonacuren tuotteet ovat hyviä :)

    2.Oon tällanen 16v. tyttö joka innoissaan on testaamassa kaikkea kosmetiikkaa ja uusia vaatetrendejä.
    En oo koskaan arvonnassa voittanu, joten toivon että osuisi kohdalle : )

    VastaaPoista
  137. 1. Tykkään Aussien tuotteista, varsinkin se korjaava hoitoaine on tosi hyvää! Harmi ettei kyseisiä tuotteita saa Suomesta yhtä halvalla kun esim. Lontoosta.

    2. Olen 21 v turkulainen tyttö, joka on tällä hetkellä ihan paineessa siitä, että maanantaina alkaa opiskelu yliopistossa! Tykkään shoppailusta, hyvästä ruoasta ja koiranpennustani, joka harmi kyllä ontuu taas tassuaan ja joka on varmaan pakko viedä taas lääkäriin..

    VastaaPoista
  138. 1. Lempparimerkki on herpiina kun ei oo varraa muuhun ;o

    2. Meikä on aika meluisa, kohta parikymppinen mamma joka intoilee maanantaina alkavasta matkailukoulusta! jännää mennä oikein kolomannelle asteelle ja saada herkkuja lounaaksi 2.6 eurolla!

    VastaaPoista
  139. 1. Kaikki hyväntuoksuinen tai tuoksuton menee, jos nyt ei ihan halpiksimpia "merkkejä" lasketa.. Mun hiukset ei turhan vaateliaita oo.

    2. Olen pian täysi-ikäistyvä lukiolainen Etelä-Suomesta. Pidän kissoista, puhtaiden lakanoiden tuoksusta ja siitä, kun luonnon vehreys saa ympäröidä minut.....

    VastaaPoista
  140. 1. Tigille olen sydämeni menettänyt jo aikoja sitten, sopivat kuontalolle ja tuoksuvat namilta! Lisänä purnukoiden piristävä vaikutus valkoiseen kylppäriini!Uusi ihastus on TRESemmé, eilinen testaus vakuutti niin, että taidan ostaa myös sarjan muita tuotteita!

    2. Kahtakymmentäkolmea ikävuotta uhkaavasti ja urheasti lähestyvä helsinkiläistynyt neitoinen, joka yllätyksekseen hurahti blogeihin pari kuukautta sitten, eikä enää osaa olla ilman. Samaan aikaan syntyi entistä intohimoisempi suhde muotiin, jonka seurauksena vaatekaappi tyhjeni kerralla ja nyt hitaasti ja vakaasti täytän vajetta uusilla himoamillani kappaleilla. Rakastan samaan aikaan työntekoa ja laiskottelua, unelmoin asunnosta Aasiassa, haluaisin matkustaa Australiaan ja samalla tehdä työni huipusti markkinointitoimistossa, jossa työskentelen. Kävelen sujuvasti korkkareilla, vaikka valkoiset tennarit ovatkin rakkauteni!

    VastaaPoista
  141. Heippa tytskyt!
    Minäkin halusin nyt osallistua tänne teidän arvontaan, kun ootte niin kivoja. Tulisin vakoilemaan Mimmiä sen työpaikkaan, mutta oon just nyt niin kaukana, että tartteis aika pitkän kaukoputken.

    1. Tykkään vaihdella esim. shampoita säännöllisin väliajoin, koska uusia tuoksuja on aina kiva kokeilla. Kaikki hiustuotteet, joita käytän, on aina kampaamotuotteita. En siis lähde erittelemään mitään tiettyä tuotesarjaa, vaan kehun yhtä, itselleni juuri nyt elintärkeää hiustuotetta. Eli kyseessähän on Crestolin ColorGloss-hiusnaamio, joka on tarkoitettu tällaisille hirrrrmu punaisille hiuksille ja ylläpitää tätä väriä pikkuisen kauemmin (koska tää punainen ei, tittididii, ole oikeasti mun oma hiusten väri) ja pidentää siis värjäyskertojen väliä.

    2. Olen siis Jane, aika kiva tytsky Savonmualta. Mulla on myös hirveen hauska koira, jonka nimi on Mannu ja sen lempparihiustuote on VeniaPetin hoitava shampoo. Tykkään ruuasta ja erityisesti cupcakeista, joita lupaan leipoa arvontapalkintoni kunniaksi, jos niin hyvä tuuri käy:D Tykkään myös askartelusta. Mun kotona on aina sotkuista, kun inhoan siivoamista. Ja sitten inhoan myös nakkikastiketta.

    Tässä tää:) Ainiin. Tuplaan mahdollisuuteni ja linkitän teidät tonne omaan blogiini:)

    VastaaPoista
  142. 1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?

    Haluisin vastata tähän että Tigi, mutta en oo oikein onnistunut niitten kanssa. Kokemukset rajoittuu Dumb blondeen, jota joku kampaaja täti oikeen suositteli takkuseen tukkaan. Viikon oon sillä pessyt ja sitten itkenyt kun en saa tukkaa selväksi :D Eli mun lemppari on varmaan joku tosi silikooninen markettisarja jolla saa takkutukan auki.

    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!

    Mä oon teidän ihana facebook kaveri, jolle Mimmi lupas tuplat arvonnassa ;)

    VastaaPoista
  143. 1. Lempparimerkki on varmaankin Lorealin kampaamotuotteet, sopiva hinta-laatu suhde.

    2. Olen 22 vuotias, nykyisin Tampereella asusteleva nuori nainen. Tykkään syödä, shoppailla. Niin ja lukea blogeja, koska olen niin pirun utelias ihminen :D

    VastaaPoista
  144. 1. Mun suosikkihiusmerkki on Freeman. Ovat sellasis jättipurnukoissa, tuoksut ovat ihania esim. papaija, mango, awapuhi. Sarjalla on myös kaikkia naamioita ja vartalotuotteita. Jostain syystä näitä ei enää myydä ainakaan täällä Jyväskylän Sokoksella, saapi vinkata jos jossain näkyy! Hamstrannut oon kyllä kaappeihin, mutta on niin isoja ettei noita kauheesti pysty varastoimaan. :) Hiuksista tulee kiiltävät, pehmoiset ja ihanan tuoksuiset ilman mitään silikoneja sun muuta mömmöö.

    2. Mä oon tällanen lähes 27-vuotias vanha nainen...valtiotieteitä tulen opiskelemaan ens vuoden 2010 syksystä siellä Helsingissä jos pääsen uudestaan haussa. Koitan uskoo itteeni että pääsen, tänä vuonna en vaan päässy muuttaan viel. Ja mitäs muuta. Edustan sellasta ihan omaa kehotyyppiä kun laiha läski. Eli pyöriskelen ali- ja normaalipainon rajoilla, mutta mulla on sellanen verenkierto et se kaikki mokoma minkä syön, leviää selluksi/läskiksi alavartaloon liikunnasta ja ruokavaliosta huolimatta. Laihaksi haukkuvat hiljenevät kun/jos siirryn uima-asuun rannalla... Olen siis täysin epäsuhta ja en tunne mitään lihaksia. Tällä oikeutan teidän blogin lukemisen. :D Ja tehkääpä joskus postaus tosta laiha läski -aiheesta. Siitä kerrotaan ihan liian vähän.

    Kiitos teille kun ootte tehneet tällasen blogin, mikä sekä viihdyttää, että käsittelee oikeita elämänmakuisia asioita.

    - Skinny fat -82

    VastaaPoista
  145. 1. Schwarzkopf professional, eli ne kampaamosta saatavat tuotteet on kyl täl hetkel lemppari! :)

    2. Oon 18-vuotias Oulussa asusteleva tyttö. Tykkään lukea blogeja ja saada niistä inspiraatiota! Myös sisustus ja shoppailu on iha parasta :)

    VastaaPoista
  146. 1. John Friedan tuotteet vaaleille hiuksille on mun suosikkeja tällä hetkellä. Ja Osiksen mattavahasuihke on ikisuosikki, se vaan toimii niiin hyvin lyhyissä hiuksissa.
    2. Oon kolmekymppinen lylleröpyllerö, yritän vääntää gradua ja löytää jonkinlaista tarkoitusta maalliseen vaellukseeni. Ja nyt meen parsimaan mieheni housuja ja kattomaan keihäänheittoa, t. ilmiselvästi keski-ikäinen XD

    VastaaPoista
  147. 1.Tigi ja Goldwellin DualSenses.FashionChika<3kampaamotuotteet <3

    3.Just ylä-asteen aloittanut tyttönen,varmaan nuorin lukija :) Muoti ja korkokengät ovat sydäntä lähellä.

    VastaaPoista
  148. 1. tigi on paras

    2. parikymppinen nainen, löysin bloginne sattumalta netin syövereistä ja oon tykästynyt kovin tähän :)

    ella

    jos voitan, s-postini on aaltoel@gmail.com

    VastaaPoista
  149. 1. Voi ei, mä kun en oikeestaan ikinä ole raaskinut käyttää rahaa hiustenhoitotuotteisiin ja oon ite tosi huono arvioimaan sitä, millasen hoidon mun hiukset tarvitsee. SIISPÄ koska mulla ei ole rahaa ostaa (teinien viikkorahat, tiedättehän) mitään kampaamotuotteita, niin tyydyn sitten niihin, mitä saa s-marketin hyllyltä (yhyy). Niistä huonoista tuotteista parhaat on varmaan Garnier fructis -shampoot ja hoitoaineet. Melkeen itkettää kun joudun ajatellakin semmosia, te tytöt kun käytätte tommosia suloisen tuoksuisia ja näköisiä juttuja :)

    2. Olen 14-vuotias (ihan kohta jo 15) tyttö täältä Helsingistä. Rakastan tanssimista ja harrastankin sitä ihan viitisen kertaa viikossa eli hyvin aktiivisesti, luen läksyni kunnolla ja yritän selvitä hajoavan perheen kanssa. Menetin sydämeni muodille jo aikoja sitten, ja yritän taikoa kirppislöydöistä jotakin uutta. Haaveilen kattohuoneistosta Lontoossa, hiekkarannoista Kaliforiniassa sekä vaihto-oppilasvuodesta jossakin aivan uudessa paikassa. Rakastan seikkailuja, kirjoja ja poikaystävääni. :) Salaa haaveilen myös siitä, että jonain päivänä olisin Lontoossa esiintymässä jossakin ihanassa musikaalissa. No, eipä sekään ole enää salaisuus.

    VastaaPoista
  150. 1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?

    Mun lemppareiksi ovat muodostuneet Cutrin sekä Redken. En mä oikein muita merkkejä ole koskaan päässyt käyttämäänkään, joten vertailukohteet ovat niukat...

    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!

    No heippa! Oon Sara, syyskuun 13 päivä perjantaina 18 vuotta. Oon tällä hetkellä lukiossa ja sen jälkeen haaveissa on tulla yrittäjäksi ja kohottaa naikkosten mieltä ja itsetuntoa kauniilla alusvaatteilla. Elokuvamakseeraus kiinnostaa myös mutta pitää ny katsoa mihin sitä elämässäni eksyn.


    Ps. Ootte hirmusöpöjä ja symppiksiä!

    Ai niin ja s-posti on lumppujacatwalkilta@windowslive.com

    VastaaPoista
  151. 1. Itse tykkään eniten Tigeistä, mutta perus Garnieritkin menee ihan yhtä hyvin. Tykkään erityisen paljon shampoista joissa ei ole käytetty silikonia. Hoitoainetta käytän silloin tällöin, mutta en joka pesun yhteydessä. Tehohoitoa käytän about kerran viikossa. Kaikki aineet hommaan yleensä kampaaja-siskoni kautta :)

    2. Noorahan minä. Olen ihan tavallinen 15 vuotias jonka pitää aina välillä vähän esittää kuten varmaan kaikkien. Pyrin kuitenkin olemaan oma itseni. En tykkää ihmisistä jotka yrittävät tukahduttaa toisten identiteetin, koska ovat itse niin rajoittuneita. Minua harmittaa etten oikein osaa olla empaattinen ja siitä koituukin harva se päivä harmia. Olen myös melkoinen narri ja nautin muiden naurattamisesta. Siinä oli nyt jonkun verran turhaakin juttua :)

    VastaaPoista
  152. paul mitchell on paras! erityisesti toi ihana ja raikas sitruksen tuoksuinen silkkiseerumi on niin nam <3

    ja mää oon frida ja tykkään teistä ja herkuista<3! teijän blogi on mun lemppari ja ootan kovasti että tuutte mun luo tänne jkl:ään syömään herkkuja ja diskoileeee! <3 muisk!

    VastaaPoista
  153. 1. Lempimerkki on kyllä ehdottomasti suomalaiset XZ:n Muumi-tuotesarja. Niiskuneidin vaaleanpunainen shampoo on ihan must! Tuotteet on tarkoitettu lapsille, mutta sopivat oikein hyvin tällesille hennon ohuille suomalaishiuksille. Ja kummityttö pakahtuu onnesta kyläreissuilla, kun pääsee suihkuun ja käyttämään ihania muumijuttuja :)

    2. Oon Tähtityttö ( Jerry Spinellin kirjan Tähtiyttö mukaan), just Helsinkiin muuttanut opiskelijatyttö joka yrittää sopeutua ison kaupungin elämään ja olla vähän vähemmän maalainen. En uskalla vielä käyttää metroa, mutta rakastan ratikoita. Asun Kallion kirkon vieressä ja ainakin vielä säpsähdän joka sunnuntai hereille, kun kirkonkellot alkavat kilkattaa kello 9.30. Ja tykkään teiän blogista hurjasti, ootte niin ihanan symppiksiä!

    VastaaPoista
  154. Tsauppadui!

    1. Lempparimerkki onkin vaikea, silla minulla kun on tallanen haalean punanen auringossa kuivaksi ruohoksi palanut upea muotitukka, niin ei tassa enaa oikein oo mitkaan hiustuotteet auttaneet :D Vaihtelevasti yritan kuitenkin loytaa kaiken nakoisia ihmeparannusvedestaviiniaspitaalipois -tuotteita, ja hyvaksi havaittuja ovat mm. TIGI Bed Head sarja ja ihan yksinkertaisesti Fructis shampoot ja hoitoaineet. En ees uskalla laittaa mitaan muuta kuin shampoota ja hoitoainetta mun tukkaan kun se varmaan tippuis tai siina tapahtuis jotain mutaatioita.. NAM!

    2. Musta tossa ekassa tuli jo ihan liikaa informaatiota kun piti vaan kertoa niista tuotteista.. Mutta ekat tarkeimmat faktat on a.) meitsi on australiassa!! ihan siis aika kivaa b.) loysin tanaan NAIN HYVAT farkut(!!!!!!) n. 2 vuoden etsimisen jalkeen (tuli muuten oikeaan aikaan, silla sovituskopissa multa repes edelliset kolme vuotta vanhat ja ainoat farkut haaroista :D nimimerkilla pitaisko mun aloittaa muotiblogi?) ja c.) osallistuin tahan kisaan siksi, kun suomessa asuvalla serkulla on synttarit ja oon miettinyt etta jaa lahja.. ja sit aattelin etta jos tallain etaosallistun niin vois olla jotain tsaanssia lahettaa jotain muutakin kuin joku digeridoo tai aboriginaali.
    Tallain muuten olen kuukauden paasta 21 vuoden kypsassa iassa maailmaa matkustellen nahnyt tuleva (no itse asiassa tamankin hetkinen) tyoton, ja punainen tukka on mun juttu. Karsin kroonisesta puheripulista, minulla on paha koiravauvakuume ja ala-arvoinen huumorintaju, eli aika tautinen tapaus.

    VastaaPoista
  155. 1. Lempihiustenhoitotuotteet on Redkenin All Soft shampoo ja hoitsikka plus Paul Mitchelin Super Skinny seerumi. Täydellisiä mun epäsuomalaisen paksulle ja karheelle hiuslaadulle.

    2. Olen 25-vuotias helsinkiläinen. Mulla on opinnoista enää gradu jäljellä ja sitten alkaa aikuisuus, iik! Rakastan hyvää ruokaa, mutta vielä enemmän oikeastaan kaikkia eläimiä. Jos ei poikaystävä vastustaisi, meillä asuisi kanin lisäksi aika monta karvatassua...

    Kiitti teille aivan mahtavasta blogista!

    VastaaPoista
  156. 1. Vaihtelen tuotteita jatkuvasti, mutta tähän mennessä oon tykännyt ehkä eniten Goldwellin Moisture Definition -sarjan shampoosta ja hoitsikasta.

    2. Oon 23-vuotias opiskelijatyttö Helsingissä ja tänne oon päätynyt Tampereen kautta poikaystäväni perässä, syksyn puolestaan vietän Berliinissä vaihdossa. Yritän tasapainottaa ikuista makean- ja etenkin salmiakinhimoani lenkkeilemällä ja jumppaamalla, mutta laiheliinia musta ei sais tekemälläkään :D Oon aikas onnellinen ja tyytyväinen elämääni, vaikka toki monia haaveita ja tavoitteita tulevaisuuden varalle onkin...

    VastaaPoista
  157. mä olen kanssa tosi omaperäinen ja tykkäilen tigistä. tosin nyt mä sain hetkeksi yliannoksen tigituoksua ja vaihdoin aussie shampooseen ja hoitikseen, kun joku sitä blogissaan kehu ja mähän uskon kaiken mitä intternetissä lukee! sit marketissa on niitä got2be muotoilutuotteita, ja ne tuoksuu niin hyvälle, et sen takii suihkuttelen tukkaan. ei ne kyl kovin hyvii oo (jos hyvyys on sitä et ne pitäs kuontalon ojennuksessa), mut tuoksu ihan ku karkkia laittas päähänsä:)

    mä oon tällänen blogi-, mese-, irtokarkki-, pulla- ja fb-addikti! oon reippasti alle 30, eli 29 ja asun helsingissä. ja mun herkkuperseilyn vastapainoksi mä tyttöjunppaan, heheh :D bongasin tän teidän blogin joskus muutama kuukausi sitten ja oon tykänny <3 ootte ihania!! <3

    laitaks mä tähän niinku nimimerkin, jos mä voitan? hmm, mä oon sit vaik saikkuli :)

    VastaaPoista
  158. 1.Suosikkimerkki on varmaan Aussie. Kilpailee kovin ykköspaikasta Avonien kanssa..

    2.Oon 21 vuotias, tällä hetkellä tosi tylsistynyt, tyttö Raumalta. Voisin vaan shoppailla, matkustella ja bilettää koko ajan, mutta oikeesti joudun alottamaan huomenna opiskelut yliopistossa. Ja mua JÄNNITTÄÄ.

    VastaaPoista
  159. 1. Lempparituote on Bonacuren silver sarjan hoitoaine ja shampoo. Tottakai Tigit myös kuuluu suosikkeihin.

    2. Oon kolmekymppinen kahden lapsen äiti, edessä uusi elämäntilanne. paluu takaisin työelämään se jännittää...
    Lempiharrastukseni on shoppailu ja vaatteita meidän perheestä löytyykin kaikilta aikalailla, tytär seuraa kyllä jo nyt hyvin äidin jalanjälkiä..

    Tosi kiva tää teidän bloginne, vasta äskettäin tänne löysin.

    VastaaPoista
  160. 1. No jaa, ostin äskettäin XZ:n Suklaa & vanilja hoitosuihkeen, jonka toivon pelastavan tukkani sähkööntymiseltä ensi talvena. Tuoksu on niin ihana, että nuuhkin jatkuvasti tukkaani. Markettikamppeilla mennään, Sunsilkin vihreä ainakin pesee natisevan puhtaaksi.

    2. Yritän pysytellä tämän blogini kanssa aikalailla anonyyminä. Paljastettakoon se, että löysin bloginne tänään aamupäivällä, olen joitakin vuosia päälle parikymppinen ja siitä huolimatta aavistuksen hurahtanut Twilight-kirjoihin (mutta vain salaisesti).

    VastaaPoista
  161. 1. XZ on markettisarjojen helmi, toimivat CWC- ja CO-pesuissa, hyviä jätettävinä, muhitteluissa, tehiksinä, sekoituksissa... Ja inci-listasta ei löydy dimethiconea heti ensimmäisenä eikä toisenakaan. Ja ja ja se suklaa-vanilja tuoksuu niin hyvältä, että jonain päivänä joku löytää minut pesuhuoneen lattialta nuolemasta hoitoainetta tuubista.

    2. Se läski joka voitti viime arvonnan herkut (hähää, loinen ryömii taas apajille kyttäämään palkintoja) ja popsi ne alta aikayksikön. Paitsi kakkujauheen, mutta se pääseekin tarjottavaksi sitten kun joskus tulevaisuudessa pääsen pois kitumasta täältä asuntolasta ja saan oman kodin.

    VastaaPoista
  162. 1. En ole löytänyt vielä ehdotonta suosikkia, tosin PM:n moisture mist on hyvä kaikkeen.

    2. Yli 20 mutten vielä 30, asun turussa mutta haluisin asua välillä hesassa, opiskelen mutta haluisin valmistua, syön liikaa mutta haluisin laihtua. Ja nauran ihan sikana teidän kirjoituksille, hitsin hauska blogi...

    VastaaPoista
  163. 1. mun ehdoton lemppari on 4R:n ohuille hiuksille tarkoitettu shampoo, joka haisee namille vihreälle omenalle, ja tekee hiuksista ihanan tuoksuvat ja tuuheat :-)))

    2. 3 kuukauden päästä 18, eli melkein aikuinen (heko heko) nuori nainen, joka asuu jumalan selän takana ja nauttii intohimostaan muotiin!

    VastaaPoista
  164. 1. Ei pysty sanomaan yhtä sarjaa joilla kaikki tuotteet ois hyviä.. Ihan markettituotteista Tigiin käyttelen vaihtelevalla menestyksellä :)

    2. Päädyin tänne toisen blogin kautta ja nyt ihastelen että onpa nättejä tyttöjä! Olen siis iloisesti yllättynyt ja kiitän päiväni piristämisestä :)

    VastaaPoista
  165. Heippa,

    Ihan ekana pakko kehua et tosi kivat palkinnot. Ihan jo siksi, koska

    1. Mun lempihiusshampoo ja hoitsula on tota samaa sarjaa, joskin se toinen tuoksu, joka on siis jääkarhukarkki.

    Kysymys 2. Oon Taru, helsinkiläistynyt nörtti alunperin Varkaudesta. Oon joskus tavannut ainakin toisen teistä (jee!), joten oli enemmän kun kiva ylläri löytää teidän blogi tossa joku aika sitten.

    VastaaPoista
  166. 1. Käytän niiiiin montaa eri merkkiä etten osaa varmaan vastata :( tykkään Tigin Brunette goddessista, Bonacuren tuotteista jiiänee.

    2. Moi, mä oon Ella 24vee (just täytin lauantaina!11) ja oon ihan hirvee urheiluaddikti. Elämään ei mahdu muuta ku saba, puntti ja ihkupihku avokki :) ja hampsteri!

    VastaaPoista
  167. Lempimerkkini hiustenhoito jutuissa on varmastikki Kerastase, mutta niitä ei aina raski ostaa, niin tyydyn Schwarzkopf (sanahirviö) Blond Me tuotteisiin.
    Minähän olen Katri Rovaniemeltä ja pidän teidän asenteesta!

    VastaaPoista
  168. 1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?
    -tigi on aika luxus mutta harvinaista herkkua tällä köyhällä "opiskelijalla". bonacuren hopeashampoo on kovassa käytössä tän blondin pehkon kaa.

    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!
    -moon tällane tavalline suomalainen juntti, haluisin puhuu mutten osaa. tykkään kaikest värikkääst ja ilosest. ja teijän blogist. sit myös esim. syöminen ja juominen ja nukkuminen on aika kivaa=) mums

    VastaaPoista
  169. 1. Lempi tuotemerkki on ehdottomasti TIGI! Niitä hamstraan netistä halvalla ja nautin niistä tuoksuista! kukapa ei haluis pestä hiuksiaan esim. karkkimaisella tuoksulla.. ;P

    2. 18vuotias tyttö, joka muuttaa ensi vuona Tampereelle opiskeleen monen monta ammattia (kosmetologiks, maskeeraajaks, kampaajaks ja ehkä myös stylistiks.) Tällä hetkellä olen merkonomi täällä Keski-Pohjanmaalla. Kun muutan omaan kämppään, aijon pelastaa jonkun kulkukoiran espanjasta eräältä tarhalta jonne kerätään kaltoin kohdeltuja koiria/kulkukoiria. Haluan antaa jollekin hyvän elämän ja luottamuksen takaisin ihimisiin. :)
    (espanjankoirat.com)
    Niin ja olen ikuinen laihduttaja! :D

    VastaaPoista
  170. Oottepas elämäniloisia. :'3

    1. Mulla on monia lemppareita, käytän aika paljon Tigiä (shampoita ja hoitoaineita on vielä jemmassa..), BC:tä (shampoita ja tehohoitoja) ja uusin rakkaus on Aussie 3 minute miracle-hoitoaine. ♥ Oon ihan rakastunut. Ja muotoilupuolelta Osis. Vaikkakin se flatliner aivastuttaa kamalasti.

    2. Oon tällänen lukiolainen joka haaveilee teologian opinnoista ja opintojen ohessa jonkun kosmetiikka/ihonhoitoliikkeen työstä.. Aika menee (tällätessä!) koulussa, valokuvatessa, netissä, kirjoittaessa ja tanssiessa!

    VastaaPoista
  171. Siis voi luoja miten ihania työ ootte!! Nimittäin eksyin blogillenne eka kertaa tänään ja pelastitte kyllä ainaki tän yhen läskin hautautumasta daim-karkkipussiin koko illaksi epäonnistuneen kuntosalireissun jälkeen (massu ei pienentyny yhtään! :O) kun hautauduin teidän ihanien juttujen pariin moneksi tunniksi!Olisin voinu kirjottaa teille vaikka kuinka pitkän rakkauskirjeen, mutta ovela kun olen niin kirjotin lyhyemman ja osallistun samalla teidän kivankuuloiseen arvontaan!

    1. Ostin joululahjaksi saadulla isolla lahjakortilla Hairstoresta WWW proffessional champion sampoon, hoitoaineen, muotovaahdon sekä lakan, ja olen tuotteisiin kovin tyytyväinen, enkä vähiten niiden valtavien säästökokojen vuoksi jotka ovat säästäneet opiskelijalta monta rahaa!

    2. Teitä tytsyjä ihailee Lotta Joensuusta (kiitos ihanasta kuvapostauksesta rakkaasta kotikaupungista <3), joka opiskelee ammattilaiseksi sosiaalitapaukseksi AMK:ssa ja läskiintyy päivä päivältä laihdutuskuurista huolimatta, mutta sehän ei tähän blogiin tutustuttua sureta!

    VastaaPoista
  172. Koskaan en ole arvontoihin/kilpailuihin osallistunut mutta nyt palkinto kuulosti niin herkulliselta, että on aivan pakko kokeilla onnea (:

    1. Hiustuotteissa ehdoton uusi lemppari on Aussien Miracle Moist -tuotteet. Oma tukka kun on perus suomalainen hento, luonnonkihara ja kuivahko pehko niin noilla saa jotain ytyä tähänkin päähän.

    2. Ja kukas minä sitten itse olen? Vaikeampi kysymys. Olen 21-vuotias, juuri rakkauden perässä Ruotsiin opiskelemaan muuttanut ujohko otus, joka potee kovaa koti-ikävää. Lievityksenä tähän olotilaan soveltuu mainiosti teidän bloginne. Ensimmäinen nauru tässä opiskelijaloukossani taisi irrota teidän ansiostanne, joten kiitos siitä (:

    VastaaPoista
  173. No pitäähän sitä arvontaan osallistua!
    1. En ole fanaattisesti minkään tietyn hiustuotemerkin suosija, mutta kehityn ehkä vähitellen :). Käytin taannoin loppuun elämäni ensimmäisen Tigi Bed Head Moisture Maniac -shampoon (samankokoisessa pullossa samaan aikaan ostettua hoitoainetta vielä on, onko yllättävää?), sitä ennen käytin perusmarketshampoita, milloin mitäkin merkkiä. Vaikken ehkä huomannut mitään huimaa eroa tuon Tigin ja muiden välillä (paitsi tuoksu <3 ja ehkä jotain pientä), on kylppärissä nyt kaksi täyttä pulloa Bed Headin shampoita (tuomisia jenkeistä). Lakat ja muut hiusmömmöt on edelleen halpiskamaa peruskaupasta, milloin mitäkin. En oikein jaksa vääntää hiuksiani hirveesti.

    2. Mimmi mut tunteekin entuudestaan. Oon 25-vuotias helsinkiläistynyt kirkon nuorisotyönohjaaja, joka kirjoittelee omaakin blogiaan silloin tällöin. En ole vielä ehtinyt läheskään kaikkia juttujanne täältä lukemaan, mutta hauskalta vaikuttaa. Osaatte kyllä ihanasti säväyttää pukeutumisellanne. Mimmin tyyli on inspiroinut mua siitä lähtien kun ollaan tutustuttu:)

    VastaaPoista
  174. 1. Täytyy varmaan sanoa, että Tigi. Yllättävää sinänsä :D Dumb Blondet menossa ja just tänään tuli briteistä yli 70 eurolla Tigejä, mm. Superstaria :) Huomenna pääsen testaa siis sen!

    2. Oon 23-vuotias mäkkitäti, oikeesti oon lähihoitaja ja mielenterveys- ja päihdepuolelle erikoistunut sellainen. Mulla alkaa maanantaina työt suljetulla osastolla! Sit en oo enää mäkkitäti enkä saa syödä niitä ihania ruokia puoleen hintaan :<
    mut ehkä sit en oo enää läski!

    VastaaPoista
  175. 1. Oon aika laiska huolehtimaan hiuksistani joten hiustenhoitotuotteetki tulee useimmiten ostettua marketeista, mutta niistä markettituotteista paras on kyllä Gliss :) jo shampoolla saa tosi selvät ja kiiltävät hiukset.
    2. Täällä on tämmönen tänään 18-vuotta täyttäny pienen pieni ja herkkä taiteilija tyttönen :)Opiskelen lukiossa kolmatta vuotta ja jatkosuunnitelmiin kuuluu graafisen suunnittelun opiskelu Lahdessa (toivottavasti).

    Hyvää syksyn jatkoa! : )

    VastaaPoista
  176. 1. Hmm, jos kampaamotuotteisiin olis varaa, niin sieltä joku. Mut kun ei oo, niin sanotaan Elvital.

    2. Tavallinen kadun tallajaa.. :D

    VastaaPoista
  177. 1. Tähän on paha vastata, kun viimisen vuoden ajan olen nimenomaan etsinyt sitä suosikkimerkkiäni. On kokeiltu Lorealia, Tigiä, Fructista, LV:tä, Paul Mitchelliä ja ties mitä! Hiusten kunnossa en ole mitään tuotetta käyttäessäni huomannut radikaalia muutosta. Tuoksujen puolesta Tigi on nro 1, kun taas blondina ollessani vannoin Schwarzkopfin hopeashampoon nimeen. Ehkä "se oikea" hiustenhoitotuotemerkki odottaa minua tuolla jossain, pitää vain koittaa löytää se.

    2. 19-vuotias valtiotieteiden opiskelija Helsingistä, joka rakastaa uusien vaatteiden tuoksua ja hohtavan valkoisia kenkiä.

    VastaaPoista
  178. Ainiin ja linkitin arvonnan blogiini! http://everythinginsuperlative.blogspot.com/2009/08/hiustuotearvonta.html :-)

    VastaaPoista
  179. Heips, tässäpä vastaukset:

    1. Onpa vaikee kysymys :) Sanotaan vaikka niin, että jotakin hyvää ja halpaa lempparimerkkiä etsiskelen ongelmapehkolleni... Pitkään oon käyttänyt markettituoteita, kun opiskelijana ei oo yksinkertaisesti raha riittäny (hintaviin?) kampaamotuotteisiin.

    2. Oon ikäloppu 27-vuotias opiskelija, joka ei tiedä mitä isona tekee... Oon naimisissa mukavan miehen kanssa ja elelen perusarkea täällä läntisessä Suomessa. Oon tänään teidän blogissa eka kertaa, löysin sen jostakin syystä, siis ihan vahingossa blogilistalta. Vaikuttaa mukavalta blogilta, jotenkin tuosta elämänasenteestanne tykkään. Iloa ja aurinkoa eteenkinpäin :)

    -japsukka-

    VastaaPoista
  180. 1. Mikä on teidän lempparimerkki hiustenhoidon puolella?
    - Jaa'a, oon niin aloittelija hiustenhoidossa. Tykkään Tigin tuotteista, kun ne on niin herkullisen tuoksuisia. Mulla on ollut käytössä vain yksi Tigin tuota, mutta se oli älyttömän hyvä! Mä en yleensä käytä paljon rahaa hiustenhoitotuotteisiin, niin en sitten Tigiä oo enempää ostanut. Pitäis varmaan alkaa enemmän panostamaan hiuksiin. Varsinkin tällainen kiharapehko tarvitsisi jotain kunnon hoitoa.

    2. Kerro jotain itestäs, me halutaan tietää kuka sä oot!
    -Oon 19 vuotias kuvataideopiskelija, joka tykkää lukea muotiblogeja hirveesti. Löysin ihan äskettäin teidän blogin ja oon niin <3. Kiertelen hirveesti kirppiksiä ja yleensä sieltä ostankin vaatteet. Oon koukussa kenkiin ja laukkuihin. Tykkään kaikesta luovasta ja rakastan tanssia!

    VastaaPoista
  181. 1. Hei siis tosi persoonallinen vastaus mutta Tigi. Muutama luottotuote sieltä löytynyt vuosien varrella ja herkkupurkit ja -tuoksut vetää puoleensa magneetin lailla.

    2. No te ehkä saatattekin jo tietää! Hassua, eksyin vasta tänään ekaa kertaa teidän blogiin ja oon ihan fiiliksissä.

    VastaaPoista
  182. 1. Tigi on suosikki: paljon ihanan värisiä pulloja ja tuoksut. Shampoo + hoitoaine on Bonacuren siksi että molemmat pullot on pinkkejä. Ja SIMin syväpuhdistava shampoo, koska se on ollut hyvä - ja pinkki! =) Mun vieressä on kampaamo, jonka edessä on Paul Mitchell -mainos. Siinä kuvassa on teidän palkinnotkin: oon monta kertaa miettinyt, että pitäisi ostaa ja kokeilla.

    2. Keiju, suklaa-addikti ja Vade Satana -blogin laardibloggaaja. Käyn dieetillä väijymässä teidän ihania ruoka/herkkukuvia. Keep up the good food!

    VastaaPoista
  183. Ai niin ja laitoin linkin arvontaan + tänne myös uusimpaan postiin! Kaksi arpalippua parantaa 100 % mahdollisuuksia 181 kommentin joukossa... Ja se eilisen posti oli vaan niin hauska.

    VastaaPoista
  184. Jesh, pitäähän sitä sitten osallistua.

    1. Tällä hetkellä kovasti käytössä wella shampoo normaaleille hiuksille ja sitten elvitalin anti-breakage-hoitoainesuihke. Shampoo sopii juuri minun hiuslaadulleni ja saa ne kiiltäviksi ja silkinpehmeiksi. Hoitosuihke taas on vahvistanut paljon omia haúraita hiuksiani ja saanut niistä helpommin käsiteltävät
    2. eli mie oon 21 vuotias ópiskelijaneitonen joka on ihan koukussa blogien lukemiseen.

    VastaaPoista
  185. 1. Tuhka ja hopea on mun tukan raamattuja eli käytössä kaikki keltaisuutta poistavat tuotteet. Nyt suosikkina L'Orealin hopeasampoo, jonka pigmenttimäärä yllätti iloisesti! Hoitona ja sävytteenä käytän aika ajoin Schwarzkopf Igora Duality 9½ - 1 crystal ice-tuotetta.

    2. 26-vuotias apulaistutkija museoalalla (leipääntynyt työhönsä) ja aloittaa tekemään väikkäriään nyt syksyllä, piilohömppä nörtti, joka toivoo olevansa mieluummin salainen agentti. Haluaisi kipittää töissä ihanissa korkkareissa ja bling blingeissä, mutta alanvaihto on tarpeen, sillä museoissa suositaan nukkavierua samettia, kirjavia salihousukuoseja ja värinsä menettäneitä pikeepaitoja.. *huokaisee dramaattisesti*

    Rakkain terveisin,
    Agent Silverfox

    VastaaPoista
  186. mullemulle!

    1. Käytän Tigin vaaleanpunaista ja vähän tummemmanvaaleanpunaista shampoota ja hoitoainetta (headshot ja superstar) sekä Bonacurea. Haluan aina vaan lisää tuuheutta, ilmavuutta ja krapulankarkottavaa sulotuoksua.

    2. Mäkin oon museoalalla ja haluaisin keikkua korkokengissä! Päätoimisesti teen kyllä gradua, toivottavasti enää tämän syksyn. Tykkään teistä ja kirpputoreista.
    t_Nelly

    VastaaPoista
  187. 1.Tällä hetkellä mulla on kaksi suosikkia: Aussie ja Lush kaupasta ostettu shampoo johon tutustuin ollessani englannissa. Shamppoosta tekee entistä paremman se, että se on luonnonmukaisesti ja käsin tehty. Ja aussie sarjan tuotteet vain sopivat todella hyvin karhealle, luonnonkihara hiukselleni.:)
    2.Oon 17 tyttö keski-suomesta ja aloitin juuri lukion toisen luokan. Luokion jälkeen olisi toiveissa päästä opiskelemaan ravitsemusterapeutiksi tai joksikin vastaavaksi.

    VastaaPoista
  188. 1. Suosikkihiustenhoitotuote on tällä hetkellä Herbina! Minä snobien snobi, joka käytin vuosia vain selektiivisia kampaamomerkkejä, olen huomannut Herbinan shampoot täydellisiksi huom! pitkille hiuksilleni
    2. Olen opiskelija ja tuleva sisustussuunnittelija :)lihava sellainen :p

    VastaaPoista
  189. 1. En osaa sanoa omaa hiustuotesuosikkiani... Tigit tuoksuu hyvälle, Joicot on laadukkaita jne. Ehkäpä palkintosarjastanne saan uuden suosikin.. ;)

    2. Hei, olen Nina, täällä ekaa kertaa ja kivalle näyttää!!! (Nyt tekee muffinsseja mieli, grr...)

    VastaaPoista
  190. 1. Mun hiustuotteet on kaikki markettitavaraa eli varsinaista suosikkia ei ole. Ostan yleensä L'orealin tuotteita. Tekis kyllä mieli ostaa kampaamotuotteita, mut tähän mennessä oon käyttäny ne rahat vaateisiin ja muuhun kivaan :)

    2. Oon 24 vuotias viittä vaille valmis DI. Kukaan ei sitä ehkä uskois ulkonäön perusteella, mut mä oonki sellanen piilonörtti ;) Tykkään kirppareista ihan hulluna ja herkuttelu on myös yks mun lemppariharrastuksista. Muut puhuu karkkihimosta, mut mulle tulee aina välillä kauhee sushi-himo ja sit on pakko pyöräyttää pari maki-rullaa :D

    VastaaPoista
  191. 1. Lempparimerkki... Tällä hetkellä kun on rastat joita ei juuri tarvitse hoitaa, lempparimerkki on kaupan halvin shampoo :D Mutta kohta kun noista ollaan luopumassa, niin saa nähdä mitä kivaa löytää :) Aiemmin tykkäsin Sunsilkin punaisten hiusten tökötistä ( se haju<3 ), mutta pirulaiset lopettivat sen valmistuksen :(
    2. Minähän olen tämmöinen parikymppinen työtön naisihminen Varsinais-Suomesta :D Elämä koostuu läppäristä ja syömisestä, joskus myös nukkumisesta, vaihtelevassa järjestyksessä...

    VastaaPoista
  192. Kas heipähei Mimmi ja Peppi! :D Iiiiihana palkintooooo!!

    1. Mun lempimerkki on Tigi :) Sen purkit on niin herkullisia ja tuotteet tuoksuu taivaallisille! Hmm... Onhan noita kertynyt yksi jos toinenkin... En vois elää ilman tuuheuttavia ja kohottavia hiustuotteita!!! Hiusten pitää olla ISOOOOT!!
    2. Oon yks hassu punapää Itä-Suomesta! Myyn työkseni vaatteita ja niillä rahoilla, jotka siitä saan... No, niillä ostan vaatteita. Ja vähän hiustuotteitakin. Ja juhlin. KOSKA ELÄMÄ ON NYT :D!! Haluun voittaa tän arvonnan kiitos! :D

    VastaaPoista
  193. 1. Fiilaan kans Paul Mitchellin tuotteita, etenkin full body -sarja on ollut käytössä. Nurkissa pyörii myös Tigiä. Etenkin Masterpiece -lakka on kovassa käytössä.
    2. Olen 18-vuotias tyttö (nainen?) Helsingistä. Viettelen välivuotta töissäkäyden ja tietysti herkkuja mutustaen. Elämä on kivaa!

    VastaaPoista
  194. 1. Paul Mitchell on tuttu ja hyvä merkki, mutta yhtä ainoaa suosikkia multa ei löydy :) Oon avoin kaikille merkeille! ;)
    2. Oon ahkera lukiolaistyttö!! Tykkään shoppailla ja hengailla kavereiden kanssa.. Oon myös ystävieni luottohiustenvärjääjä -ja nyt meenkin tästä värjäämään siskoni hiukset.... ;)

    VastaaPoista
  195. Kiitos tytöt kovasti muhkeasta blogistanne! :)

    1. Suosikkihoitoaine on Nivean Diamond Gloss. Niinkin heppoisin perustein kuin sen ihanan tuoksun takia :P Olen saanut monta kehua hyvän tuoksuisista hiuksista käyttäessäni tuota hoitsikkaa. Valitettavasti Tigien ihmeelliseen maailmaan en ole vielä päässyt tutustumaan, vaikka kovasti niitä joka paikassa kehutaa.

    2. Tämä lukija asustelee Oulun-läänissä miehen ja kahden karvakasan kanssa. Opiskelen itselleni ammattia muodin parista ja vietän aika paljon aikaa muoti/tyyli/meikkiblogeja lueskellen. Niin! ja pitkään aikaan en osallistunut yhteenkään blogeissa järjestettävään kilpailuun koska "en kuitenkaan voittaisi". Nyt päätin että yrittänyttä ei laiteta ja aion osallistua jokaiseen lempiblogeissani käytävään kisaan! ;)

    VastaaPoista
  196. kilpailuun vastausta..:)

    1. Käytän aina eri merkkejä oikeastaan, vaihtelu virkistää:)yks suosikeista on kuitenkin Loreal
    2. Oon tyttönen joka asustaa tällä hetkellä norjassa, postiosoite kuitenkin suomessa:d poikkean blogiinne kerran viikossa, kivoja juttujA!

    katiih182

    VastaaPoista
  197. 1. yleensä käytän juoksevaa becel kasviöljyvalmistetta, koska shampoo-puhtaina mun hiuksista tulee, niin käkkäräkuivat haituvakarheet ettei järkee. plus et ton pitäs olla vielä sydänystävällistä ja se on melko halpaa verrattuna useisiin hiustenhoitotuotteisiin. joskus joudun kyl pesee ihan shampoolla, koska rasvantuoksu ei oo aina ehkä kaikkein viehättävin.

    2. mä olen 24v poika helsingistä ja mun sisko kehotti mua osallistumaan teidän arvontaan. se lukee teitä ja tykkää tosi paljon blogistanne. kyl mäki vähän :D

    VastaaPoista
  198. Moikkis tytskät!

    Redkenillä on mun mielestä kaikista ihanimmat jutskat. Tähän luonnonkiharatakkupesäkkeeseen tepsii parhaiten sarjan All Soft-tuotteet (semmosissa kullanvärisissä purkeissa. Sikakallista, mutta yllättäen Ameriikasta saa niitäki paljon halvemmalla. Sitte jos jaksaa, niin voi näyttää vähän suoristusrautaa (alle Tigin Catwalk, oisko Fashionista) ja loppusilaukseksi Tigin After Party, että pysyy ne pystyyn nousseet kaveritkin kuosissa. Päälle vielä lakkaa, ihasama mitä merkkiä (kunhan tuoksuu hyvälle).
    Oho, tulipa monta suokkaria.

    Oon vähän alle kolmekymppinen tosi kiva ja mukava helsinkiläistynyt neiti-ihminen. Veitte mun blogiseurausneitsyyden kaks viikkoa sitte, mutta emmää vieläkään lue mitään muuta blogia ku tätä. Sain teistä innostuksen itekki alkaa kirjottaa, niin sitten en enää kuljeskele anonyymina täällä blogikonkareiden joukossa.

    Love,
    Lindsay

    VastaaPoista
  199. 1. Suosikkisarja / -tuotteita on ehdottomasti TIGIn eri mömmöt. Ihanan pirteät pakkaukset ja niin herkut tuoksut. Lisäksi ne vielä toimii ainakin mun hiuksille :D

    2. Kuka, minäkö :D? Kolmekymppinen (paha ikäkriisi!) kaksosten kotiäiti pääkaupungista. Te ootte niin söpöjä ja teillä on ihan superhauskoja juttuja, bloginne kuuluu ehdottomiin suosikkeihin (o^-^)

    VastaaPoista
  200. 1) Lempimerkit on Joico ja Tigi, Oatmeal&Honey on jotain niin ihanaa...

    2) En mä osaa kertoa tähän mitään. :D Mun pää on aina välillä tyhjäkäynnillä.

    VastaaPoista