maanantai 7. syyskuuta 2009

Onnea maailman rakkain!


Tänään on ollut kiva päivä, koska mun rakas poikaystävä täytti 25v. Me juhlistettiin kahestaan viikonloppuna jo etukäteen sen synttäreitä esim. herkuttelemalla luvattoman paljon, kattomalla Harper's Islandia 12 jaksoa putkeen, tekemällä hyvää ruokaa ja vaan loikoilemalla. Viimeaikoina tämmöset koti-hetket on jäänyt ihan liian vähälle ja niinpä tää olikin synttärisankarin toive, että oltais vaan ja hengailtais. Minullehan se passasi, koska toivuin sairastelusta, enkä olis mihinkään jaksanu edes lähteä. Niin ja herkuttelukin maistuu aina.

Tänään sovittiin, että mennään käymään kaupungilla ettimässä sille jotain kivaa ja syömässä. Kun vihdoin pääsin kaupunkiin (olin jo junassa menossa, kun tajusin että oon SAATTANUT jättää suoristusraudan seinään, sit rupes jo vilisee silmissä Unon elämä ja jouduin hyppäämään pois junasta, ajaa takasin kotiin ja käydä tarkastamassa sen hiton suoristusraudan, joka muuten ei ollu seinässä. Mimmi saatto vähän naureskella mulle puhelimessa...)

Niin ja oon myös joutunut tänään juoksemaan junaan ainakin kahdesti ja tietenkin toisella kerralla jäin just siihen oven kohdalle, kun juna lähti liikkeelle ja kaikki varmaan nauro siellä junassa, et läski ei kerennyt hahaa. Lihava siitä sitten pyllers lähimmälle penkille hikoilemaan, kun ei toi juokseminen oo oikein mun juttu.


Mentiin Virgin Oiliin, koska poikaystävä halus sinne pizzalle ja minähän en vastustellut. Kävin siellä ekaa kertaa joskus kuukaus sitten ja nyt oon sit käyny aika monta kertaa yllättäen..

Poikaystävä otti tommosen herkullisen pitsan, missä oli mozzarellaa, ilmakuivattua kinkkua ja rucolaa. Ihan täydellistä, olen myös ehkä joskus itse maistanut juurikin tuota..

Lihava tyytyi salaattiin ja masentui siitä hiukan.. Kyllähän Ceasar-salaatti on hyvää juu, mutta kyllä siinä ns. "syö läskiä" (oma väännös sanonnalle syö miestä) ,kun toinen vetää siinä ihan täydellistä pitsaa sun vieressä ja itelles vielä jää nälkä ton salaatin jälkeen, koska mahalaukku on niin venyny kaikista sinne ahdetuista herkuista ja huutaa hiilareita. Mutta en sortunut ja oon siitä tietty tosi ylpeä! Paluu normaaliin ruokavalioon on ärsyttävää. Miks karkit ei vois olla terveellisiä?


Käytiin vähän kiertelemässä kaupungilla, mutta sit piti mennä äkkiä kotiin, ku tajuttiin että Salkkarit tulee ja alko molempia yllättäen ihan hirveesti väsyttää. Itse olin kovin nälkäinen ja jouduttiinkin mennä hakemaan mulle ruokaa kaupasta.. :D

Mulla oli tänään päällä:
Lasit: Punanaamio
Takki: GT, koko 42
Toppi: Only, koko L
Laukku: kirpparilta
Hame: H&M, koko 46 Mimmiltä
Kengät H&M, koko 37

Rupes läskiä jo hermostuttamaan, kun maha kurni niin kovasti.

Tähän loppuun haluaisin kirjoittaa runon Mimmille, joka sairastaa kotona:

Mimmi, sä oot ihan kipeenä siel kaukana
Mulla on otsassa ihan hirveen kipee paukama
Haluisin siellä sun kanssa karkkia paljon syödä
Jos (ällöt) miehet sua ahdistelis, niin voisin niitä vaik laukulla lyödä
Voitko pliis pian terveeks jo tulla
Niin ja saapua vaik tänne, koska iso ikävä on mulla



20 kommenttia:

  1. mä oon vasta uusi lukija, joten pakko kysyä: miks te haukutte itseänne KOKO AJAN läskeiksi? :D ei musta tunnu oikeesti kivalta!

    VastaaPoista
  2. Onnea Pepin maailman rakkain!

    Ja nyt kyllä perkules, alkoi tehdä niin maan vietävästi mieli tota Virginin pizzaa!! En kestä.
    Miksei Suomessa vois olla vaan yksi kaupunki!

    VastaaPoista
  3. Täällä kans yks Harpers Island fani!! Tosin sitä sarjaa seurataan suomen ajassa ton miehen kanssa :) Ja mä tykkään myös tollasesta rucolapizzasta! nams :) Ihana päivä teillä!

    VastaaPoista
  4. Heh, mulla on käynyt samalla tavalla suoristusraudan kanssa. Kerran jopa myöhästyin töistä melkeen, kun oli pakko kääntyä matkalla katsomaan jäikö töpseli seinään.
    No, ei se ollut jäänyt.

    VastaaPoista
  5. Mä oon kerran hälyttänyt ex-poikaystävän mun kämpälle keskellä yötä(sillä oli vielä avain) kun olin ihan varma että silitusrauta oli päällä... ei ollut. Ja mä en luonnollisestikaan ollut omassa sängyssä :D

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: Moi uusi lukija ja ihanaa, että kommentoit. Kiitos :) Me ollaan aina puhuttu ihan hirveen avoimesti meidän läskeistä ja puhuttu itsestämme myös tuossa kirotussa kolmannessa persoonassa.. "läski puuskuttaa nyt tän mäen ylös" yms. Ei haluta millään tavalla haukkua sillä ketään muita, eikä todellakaan loukata ketään.

    Ikävää joidenkin mielestä voi olla se, että se tapamme puhua siirtyi myös tänne blogiin kun tää alotettiin. Tiedostettiin se jo silloin, että se saattaa ärsyttää joitain, mutta siihen pitää vaan osata suhtautua pelkällä huumorilla.

    Me ollaan läskejä ja puhutaan ittestämme läskeinä ihan samanlailla kun vaaleatukkainen nimittäis itteään blondiksi. :)

    eeva: Maailman rakkain kiittää! :)

    Ja joo, mä mietin sitä usein myös kun olis niin kiva hengailla ja kikatella teidän kanssa! <3 ps. lyön vetoa, että osaat ite tehä paljon parempaa pitsaa!

    Cava: Nams, se on niiiin hyvää! Niin ja H I on kans ihan törkyhyvä :D Nyt on koko sarja katottu, tartutin fiilistelyn myös Mimmiin ja se soitti äsken, että "moi.. huomasin just, että mulla kun ei normaalisti tota mielikuvitusta juurikaan ole, niin nyt on pakko pitää kaikki valot päällä ja vähän jännittää" :DD

    VastaaPoista
  7. Jenna: Joo noi asiat vaan tekee niin ulkomuistista ja automaattisesti, että ei ne helposti seinään jää. Jotenki sitä kuitenkin pelkää ja mä oon nähny viel unia, että Uno kuolee mun suoristusraudan takia, ni pakkohan se oli taas kotiin tulla. :D

    katjuska: Haha, aika paha on toi jo! :D Mä en yleensä oo hirveen vainoharhanen noiden asioiden kanssa, mut sitteku se iskee ni sit se iskee ihan kunnolla. Nähtävästi niin kunnolla, että oon valmis puuskuttamaan useat portaat vaan sen takia, että varmistun asiasta! :D Se on jo paljon se.

    VastaaPoista
  8. Mulle tulee aina hyvä mieli kun luen teidän juttuja! Toi runo on aivan ihana <3 Mimmi varmasti parenee sen voimasta ;)

    VastaaPoista
  9. Tälläsenä rillipäänä kiinnostaa, et tarviitko piilareita noiden nörttirillien kaa (vai saaks niihin vahvuuksia?) vai onks ne täysin imago syistä päässä? Kyssäri on esitetty molemmille mor3tolov3n tytöille, must oon nähny lasit päässä kummalki. Ootte tosi makeen näkösii ne päässä ja sopii hyvin teille. Mut ite ku täytyy käyttää rillei ihan tarpeeks, niin en haluu ees käyttää aurinkolasei, ku viilettää piilarit pääs. Hauskaa viikkoo!!! :)

    VastaaPoista
  10. Naaaam, tuolla virgin oilissa on ihanaaaaaa ruokaa! ja mun mielestä myös ihan älyttömän kiva tunnelma :))

    VastaaPoista
  11. munki miehekkeella oli just synttarit, mut sunnuntaina! se vaan on hippasen vanhempi ku sun mussu :D

    VastaaPoista
  12. On meinaan tosi hyvännäköinen salaattikin (ja mieskin, onnea hänelle)! Vaikka ymmärrän kyllä että syö läskiä, ilmakuivattu kinkku + mozzarella = namia. :| Hyvä ettet sortunut. Lähetän tukemisaaltoja. :D

    VastaaPoista
  13. Aivan ihana blogi teillä,erilainen ja raikas :) taidampa lukea jatkossakin

    VastaaPoista
  14. PEPPI, tein tänäaamuna läpimurron anti-shine researchissani =D Töpöttelin baremineralsin mineral veil-puuterihommelia kevyesti meikkivoiteen alle, ja voilà! Kolmas tunti meneillään eikä ole tarvinnut meikkiä kohennella! Ihollani on Body Shopin c-vitamin peruspäivävoidetta ja meikkivoide taitaa olla Macin joku superkevyt öljytön (kai?). Tämä setti näyttää lupaavalta ainakin oman nenän ja leuan osalta ja ne on oikeasti ihan megakiiltävät. Laitoin myös ACtä vähän kovemmalle töissä ettei vaan alkais hikoiluttaa ;)

    VastaaPoista
  15. Norppis: Ihanaa jos tulee hyvä mieli, mulle tulee hyvä mieli kun sanot noin! <3

    Margit: Toinen rillipää ilmottautuu! Mä joudun käyttää piilareita ja ongelmana vielä se, että ne kuivuu aina mun päähän (käytän niitä jotka olevinaan pitäis kosteuttaa ja sit viel kosteuttavii silmätippoja päälle), mutta joo. Kaikki mun tollaset lasit on ilman vahvuuksia. Mä rakastan laseja ja jotenki vierastan olla ilman :D Niin ja Mimmillä on hyvä näkö ja se voikin käyttää niitä ihan normaalisti. Ne valkoset mitä se on käyttäny on kans mun. :)

    Laura: Mun mielestä kans! En ois koskaan uskonu, et se on niin kiva paikka ruokailla! :) Onneks kävin ekan kerran.

    Sanni: No onnea sinne miehekkeelle kans! :) Vitsi mä haluun kans Jenkkeihin, siellä on kaikkee ihanaa, enkä oo ikin ollu. <3

    poskisuudelma: Kiitos, tukeva vastaanottaa tukemisaallot! ;) Joo tolla on varaa syödä läskiä, se on sen verran hyvässä kunnossa ja urheilee niin paljon. Kyllä se salaattiki oli hyvää! :)


    Karoliina: Kiitos, ihanaa kuulla. Lue ihmeessä! <3

    Flicka: IHANA! Mun on pakko testata. KIIIITOS <3 Siis mä oon saanu kans vähän hillittyä nyt tätä mun kiiltoa, tuntuis et mattavoide oikeesti taitaa tepsiä. :D Mut kohta se taas kuitenki alkaa. Pitäis kans löytää joku huippu kosteusvoide, ku alkaa pinta kuivumaan uhkaavasti..

    VastaaPoista
  16. Ihana tuo runo, täällä on niin hauska meininki aina!

    Tuli vaan mieleen, että osaatko tehdä karppipizzaa? Se on hyvää ja samalla sitä pysyy ruodussa eikä tarvi masun kurnia.

    VastaaPoista
  17. Nooruska: No mä oon tehny sellasta, että meetwurstia pohjaks ja päälle esim. tonnikalaa, auraa, juustoa yms. :D se oli hyvää! Kerro hyvä ohje jos on! Mä en oikein tykkää tosta meetwursti-pohjasta!

    VastaaPoista
  18. sun poikaystävä on niiiin söpö! ja sääki oot söpö! yhessä te ootte luvattoman söpöjä!!!
    sori... oli vaan pakko avautua :D
    t. Nous sommes animaux

    VastaaPoista
  19. Oon tsiigaillu teijän blogia jo aikasemmin mut nyt sit rupesin "lukemaan" tätä! (teijä sivupalkki, junou..) :--DD <- kaksoisleukaan sattuu


    Mahtava blogi totta tosiaan sormetkin menee ihan sekasin kirjottaessa ja tuli myös hirmunen nälkä!

    VastaaPoista
  20. Anonyymi: Se onki niiiiiiiiin söpö ja se tekee musta hirmu onnellisen! <3 Niin ja se kiittää ja mä kiitän ja me kiitetään <3

    Mary: Ihanaa kun luet meitä ja mulla täällä kaksoisleuka väpättää, kun naureskelin just sun kommentille. Niin ja nälkää ei oo, kun on menny jo pois, mut kiva ku luet! <3 Kiitos.

    VastaaPoista

Hellurei ja hellät tunteet! KIITOS jo etukäteen kommentistasi!

Hey you! Please, leave a comment. We would really appreciate that! :)

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.